Πώς να ξεμπλοκάρει τα βίντεο του YouTube

Αριθμός προβολών YouTube στο δισεκατομμύρια κάθε μέρα. Όταν το YouTube κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2005, η ιδέα ήταν να δημιουργηθεί μια τοποθεσία όπου θα μπορούσαν να μοιραστούν τα βίντεο.


Το πρώτο βίντεο μεταφορτώθηκε από τον ιδρυτή Jawed Karim και είχε τίτλο "Me in the Zoo." Η δημοτικότητα αυτής της μορφής κοινής χρήσης βίντεο αυξήθηκε στο σημείο που μόλις ένα χρόνο αργότερα Η Google απέκτησε την εταιρεία για 1,65 δισ. Δολάρια.

το YouTube απαγορεύτηκεΜέχρι το 2010, οι απόψεις του YouTube είχαν αυξηθεί στα ύψη σε πάνω από τρία δισεκατομμύρια την ημέρα. Τώρα, έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου φορτώνονται 300 ώρες βίντεο κάθε λεπτό. Το περιεχόμενο κυμαίνεται από ντοκιμαντέρ μέχρι σχόλια σε ταινίες, ανεμιστήρες, κριτικές και πολλά πράγματα που είναι απλά γελοία. Οι κύριες εταιρίες μέσων ενημέρωσης παρέχουν επίσης περιεχόμενο στο YouTube.

Δυστυχώς, αυτό το σταθερό ρεύμα περιεχομένου έχει τρυπήσει κάποιες χώρες με λάθος τρόπο. Περιεχόμενο που προσβάλλει κυβερνήσεις ή θρησκευτικούς ηγέτες απαγορεύεται. Στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να απαγορευτεί σε ορισμένο περιεχόμενο η παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

Πολλές εταιρείες θα μπλοκάρουν το YouTube τους μήνες που προηγήθηκαν των εκλογών. Ορισμένες χώρες αποκλείουν επιλεγμένα βίντεο, ενώ άλλα μπλοκάρουν το YouTube. Ας ρίξουμε μια ματιά στον λόγο για τον οποίο ορισμένες χώρες και ιδρύματα αποφάσισαν να μπλοκάρουν το YouTube. Στη συνέχεια, ας δούμε μερικούς τρόπους που καταλαβαίνουν οι YouTubers την απεμπλοκή βίντεο YouTube και YouTube.

�� TLDR - Αν ψάχνετε για τη σύντομη απάντηση σε αυτό το δίλημμα YT. Συνιστούμε να ελέγξετε το Surfshark. Αυτός ο νεοφερμένος στο χώρο VPN παρέχει ταχύτητες με αστραπιαία ταχύτητα και απενεργοποιεί εύκολα όχι μόνο το Youtube αλλά και το Netflix, αλλά το HBO, το Hulu, το Amazon Prime και περίπου 12 άλλα σημεία πώλησης. Επισκεφθείτε το Surfshark ή διαβάστε την αναθεώρησή μας. ��

Contents

Γιατί οι αυριανές χώρες μπλοκάρουν το YouTube

Η Κίνα έχει μπλοκάρει το YouTube off και on για το καλύτερο μέρος μιας δεκαετίας. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτά τα μπλοκ αντιπροσωπεύουν ανησυχία από την πλευρά της κινεζικής κυβέρνησης όταν πρόκειται οι πολίτες της αποκτούν αδιευκρίνιστες πληροφορίες για τη χώρα και τους ηγέτες της.

blocking YouTube κατά χώρα

Το κινεζικό Υπουργείο Εξωτερικών έχει αντιμετωπίσει αυτό το επιχείρημα, λέγοντας ότι δεν φοβάται το Διαδίκτυο και ότι αυξάνει την ανταλλαγή ηλεκτρονικών πληροφοριών. Θεωρούν ότι το Διαδίκτυο πρέπει να ρυθμιστεί να σταματήσει η διάδοση επιβλαβών πληροφοριών και ως τρόπος να προστασία της εθνικής ασφάλειας.

Λέει ότι πολλά από αυτά τα μπλοκ στο YouTube συμπίπτουν με την αβεβαιότητα μέσα ή γύρω από την Κίνα. Για παράδειγμα, όταν σημειώθηκαν ταραχές στο Θιβέτ, το YouTube αποκλείστηκε, καθώς τα βίντεο αυτών των ταραχών άρχισαν να εμφανίζονται στο δίκτυο κοινής χρήσης βίντεο.

Το YouTube δεν είναι ο μόνος ιστότοπος που υπέστη λόγω του Μεγάλο τείχος προστασίας της Κίνας. Ορισμένοι ιστότοποι, όπως το Facebook και η Wikipedia, έχουν μπλοκαριστεί - ή ακόμη και να τους απαγορεύεται απόλυτα. Προκειμένου να παρακολουθείται το τι βλέπουν οι πολίτες τους στο διαδίκτυο, η Κίνα χρησιμοποιεί βαθιά επιθεώρηση πακέτων.

Πρόκειται για μια τεχνολογία sniffing πακέτων που επιτρέπει στα άτομα να παρακολουθούν τι συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο στα δίκτυα των ανθρώπων. Μπορεί να καταστήσει δυνατή για την κινεζική κυβέρνηση να δει αν οι πολίτες της ξεμπλοκάρουν το YouTube χρησιμοποιώντας VPN ή The Cage Router, TOR για να ξεφύγουν από το geo blocking.

τη λογοκρισία στο Διαδίκτυο ανά χώρα

Αποτελεί σοκ σε κανέναν ότι η Βόρεια Κορέα κάνει ό, τι μπορεί για να εμποδίσει τους πολίτες της να ξεμπλοκάρουν τα βίντεο YouTube και YouTube. Αυτό το μπλοκ έρχεται εν μέσω μπάντες στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και πορνογραφικών ή ενηλίκων ιστοτόπων.

Η Βόρεια Κορέα εμποδίζει τους πολίτες της να έχουν απεριόριστη πρόσβαση στο YouTube από φόβο ότι οι άνθρωποι θα δημοσιεύουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τη χώρα στον έξω κόσμο. Επειδή οι Βορειοκορεάτες δεν μπορούν να ξεμπλοκάρουν τα βίντεο του YouTube, η ικανότητά τους να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες στο Διαδίκτυο ή να προβάλλουν πληροφορίες σχετικά με τη χώρα τους που δημοσιεύτηκε αλλού είναι περιορισμένη.

Όταν ανακοινώθηκε το μπλοκ στο YouTube, η κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας ήταν σαφές ότι όποιος προσπάθησε να ξεμπλοκάρει τα βίντεο YouTube και YouTube θα ήταν υπόκεινται σε ποινές σύμφωνα με τη νομοθεσία της Βόρειας Κορέας. Πολύ λίγες λεπτομέρειες δόθηκαν, αλλά μπορεί κανείς να φανταστεί ότι τέτοιες τιμωρίες θα ήταν δυσάρεστος.

Αποκλεισμός του YouTube στον Δυτικό κόσμο

Η τιμωρία και το κλείδωμα των βίντεο YouTube ή YouTube είναι δεν περιορίζεται σε έγκυρα καθεστώτα. Πολλές χώρες με σχετικά ελεύθερες κυβερνήσεις, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Μεγάλη Βρετανία και η Γερμανία, έχουν επίσης αποκλείσει τα βίντεο του YouTube.

Για παράδειγμα, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η ​​Γερμανία μπλοκάρει τα μουσικά βίντεο αφού η GEMA, η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη συλλογή δικαιωμάτων για εκτελεστές στη Γερμανία, ζήτησε ένα λεπτό ανά τέλη χρήσης σε όλα τα βίντεο που πραγματοποιούνται από καλλιτέχνες υπό την προστασία τους.

Το επιχείρημα ήταν ότι το YouTube δεν παίρνει τίποτα για τίποτα για λογαριασμό του καλλιτέχνη. Φυσικά, καταλαβαίνω άτομα ήταν σε θέση να πάρει γύρω από αυτά τα μπλοκ και να απολαύσετε απεριόριστη πρόσβαση στο YouTube.

Geo Restricted Material στο YouTube

Ο γεωμεγέθης ή ο αποκλεισμός από τον γεωγραφικό όρο είναι ένας τρόπος περιορισμού της πρόσβασης συγκεκριμένου περιεχομένου με βάση τη γεωγραφική θέση του χρήστη. Ως αποτέλεσμα, δεν έχουν όλοι οι χρήστες του YouTube απεριόριστη πρόσβαση στο YouTube. Λαμβάνετε μια καλύτερη κατανόηση σχετικά με την απεμπλοκή των βίντεο του YouTube όταν καταλαβαίνετε πώς λειτουργεί το geo blocking.

Όλες οι συσκευές που έχουν συνδεθεί στο Internet έχουν διεύθυνση IP. Αυτή η διεύθυνση IP παρέχεται από τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου. Αυτό σημαίνει ότι ο ISP γνωρίζει τη διεύθυνση IP σας. Από μόνη της, η διεύθυνση IP σας δεν είναι μεγάλο πράγμα. Ωστόσο, ο ISP σας μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να καθορίσει ποιους ιστότοπους επισκέπτεστε και πότε.

πώς λειτουργεί το vpn στα κινητά

Όταν οι διαχειριστές του YouTube εφαρμόζουν το geo blocking, χρησιμοποιούν τη διεύθυνση IP σας για να καθορίσουν την τοποθεσία σας. Αυτό περιλαμβάνει τη χώρα από την οποία έχετε πρόσβαση το περιεχόμενο από. Εάν κάποιο μέρος του περιεχομένου του YouTube δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας ως αποτέλεσμα παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων, δεν θα μπορείτε να απολαμβάνετε τα άτομα που έχουν πρόσβαση σε YouTube χωρίς περιορισμούς σε άλλες χώρες..

Πολλοί άνθρωποι αρχικά ενδιαφέρονται για την απεμπλοκή βίντεο YouTube και YouTube όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό. Για παράδειγμα, ένας κάτοικος των ΗΠΑ που ταξιδεύει στην Παραγουάη δεν πρόκειται να έχει την ίδια πρόσβαση στο περιεχόμενο όπως στις ΗΠΑ, καθώς ορισμένα προγράμματα είναι γεωγραφικά περιορισμένα.

Αποκλεισμός του YouTube στις εκπαιδευτικές ρυθμίσεις

δεν έχουν πρόσβαση φοιτητές Διαδικτύου

Υπάρχει πολύ περιεχόμενο στο YouTube που είναι χρήσιμο στο εκπαιδευτικό περιβάλλον. Ωστόσο, πολλοί εκπαιδευτικοί πιστεύουν ότι επιτρέπουν στα παιδιά χωρίς περιορισμούς Η πρόσβαση στο YouTube ενώ βρίσκεστε στο σχολείο τους εκθέτει σε κινδύνους. Οι γονείς και μερικά σχολεία έχουν παραπονεθεί ότι τα παιδιά τους είδαν το μαλακό πορνογραφικό υλικό, τα αναισθητολόγια, τα ρατσιστικά ανέκδοτα κλπ. Στο YouTube ενώ ήταν στο σχολείο.

Ορισμένα σχολεία αποφάσισαν να τοποθετήσουν φίλτρα στο Wi-Fi που επιτρέπουν σε διαφορετικές ομάδες να έχουν πρόσβαση σε διαφορετικό περιεχόμενο στο YouTube, σε αντίθεση με την καθολική παρεμπόδιση για όλες τις εμπλεκόμενες ομάδες.

Ενώ η πρόθεση μπορεί να είναι καλή, η τελικό αποτέλεσμα είναι συνήθως αντιπαραγωγικό. Πολλά σχολεία ενθαρρύνουν τους μαθητές τους να χρησιμοποιούν το YouTube ως πόρο κατά την έρευνα σχεδίων. Δυστυχώς, λόγω της λογοκρισίας, τα παιδιά είναι δεν έχει πρόσβαση στο νόμιμο εκπαιδευτικό περιεχόμενο στο YouTube. Υπάρχει διαρκής συζήτηση μεταξύ φοιτητών και καθηγητών σχετικά με το πόσο περιοριστικές θα πρέπει πραγματικά να αφορούν τη χρήση του YouTube από τους φοιτητές.

Εργαλεία που είναι διαθέσιμα για την απεμπλοκή του YouTube

Μιλήσαμε πολύ γιατί οι κυβερνήσεις και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μπλοκάρουν το YouTube. Τώρα, ας μιλήσουμε λίγο για τα βήματα που μπορείτε να πάρετε για να έχετε απεριόριστη πρόσβαση στο YouTube ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Θα εξετάσουμε μερικά από τα εργαλεία που είναι διαθέσιμα για να σας βοηθήσουμε να το επιτύχετε αυτό και θα ρίξετε μια ματιά στο πόσο αποτελεσματικό είναι κάθε ένα από αυτά τα εργαλεία.

Παράκαμψη Geo Blocking με VPN

Τα δίκτυα VPN ή τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα αποτελούν εξαιρετικά εργαλεία για την απεμπλοκή βίντεο YouTube.

Ένα VPN θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια ασφαλή σύνδεση με ένα άλλο δίκτυο μέσω του Διαδικτύου. Στη συνέχεια, σας επιτρέπει να περιηγηθείτε στο Internet χρησιμοποιώντας τη σύνδεση Internet του υπολογιστή. Σε αυτήν τη διαδικασία, η διεύθυνση IP αντικαθίσταται με μια νέα διεύθυνση IP από το διακομιστή VPN στον οποίο συνδέεστε, δίνοντάς σας μια εντελώς ανώνυμη εμπειρία περιήγησης.

πώς λειτουργεί το vpn 2

Η διεύθυνση IP σας μπορεί να συγκριθεί με έναν ταχυδρομικό κώδικα. Συνδέονται με μια φυσική τοποθεσία. Όταν αλλάζετε τη διεύθυνση IP, είναι ουσιαστικά η ίδια με την αλλαγή της θέσης σας.

Τώρα, η απεμπλοκή του Youtube γίνεται δυνατή επειδή το YouTube βλέπει τη φυσική σας διεύθυνση ως χώρα που επιτρέπεται η πρόσβαση στο εν λόγω περιεχόμενο και απαντά με την απεμπλοκή των βίντεο του YouTube (Παρόμοια με τη χρήση ενός μεγάλου VPN για την κατάργηση του αποκλεισμού του Netflix).

1. ExpressVPN - ταχύτητα και ανωνυμία (πλήρης απεμπλοκή)

Μια από τις κορυφαίες επιλογές μας για την απεμπλοκή βίντεο YouTube είναι η ExpressVPN. Ο λόγος για τον οποίο μας αρέσει αυτή η υπηρεσία είναι ότι είναι γρήγορη, αποτελεσματική και αξιόπιστη. Το ExpressVPN έχει μία από τις μεγαλύτερες συλλογές διακομιστών στον πλανήτη. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες είναι εύκολα σε θέση να ξεμπλοκάρουν το περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί με γεωφυσικό περιεχόμενο ανεξάρτητα από το πού έχει αποκλειστεί.

Πλεονεκτήματα:
 • Εύκολη ρύθμιση
 • Εξαιρετική υποστήριξη πλατφόρμας
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Περισσότεροι από 2.000 διακομιστές σε 94 χώρες και 160 πόλεις
Μειονεκτήματα:
 • Πιο ακριβό από τον ανταγωνισμό

δοκιμή ταχύτητας στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας expressvpnΦυσικά, η απλή απεμπλοκή του YouTube θα ήταν άσκοπη εάν το VPN επιβράδυνε τις ταχύτητες ροής μέχρι το σημείο που δεν θα μπορέσετε να απολαύσετε το περιεχόμενο. Αυτό δεν συμβαίνει με το ExpressVPN. Οι πελάτες ExpressVPN μπορούν να έχουν ένα απρόσκοπτη σύνδεση κατά τη χρήση της υπηρεσίας τους.

Το ExpressVPN έχει διακόπτη σκοτώματος. Ένας διακόπτης kill εμποδίζει τις διαρροές IP. Αυτό σημαίνει ότι η ταυτότητά σας δεν πρόκειται να αποκαλυφθεί σε χάκερ ή αρχές που θέλουν να περιορίσουν την ικανότητά σας να βλέπετε κάποιο περιεχόμενο. Το ExpressVPN είναι γνωστό ότι διαθέτει ισχυρά πρωτόκολλα απορρήτου.

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου οι κυβερνήσεις προσπάθησαν να κατασχέσουν τις πληροφορίες σε διακομιστές ExpressVPN. Ακόμα κι αν ήταν σε θέση να κατασχέσουν τους διακομιστές, επειδή η ExpressVPN ακολουθεί πολιτική μηδενικής καταγραφής, δεν υπήρχε τίποτα για την κατάσχεση που θα μπορούσε να θέσει τους πελάτες σε κίνδυνο.

Όταν πρόκειται για τιμολόγηση, το ExpressVPN δεν είναι η φθηνότερη υπηρεσία VPN εκεί έξω. Ωστόσο, η ελαφρώς αυξημένη τιμή του - μόνο μερικά δολάρια περισσότερο κάθε μήνα, αξίζει τον κόπο. Ένα μηνιαίο σχέδιο θα σας οδηγήσει περίπου $ 12 USD. Αν το αγοράσετε για έξι μήνες, θα σας τρέξει περίπου $ 9 USD. Αν το αγοράσετε για 12 μήνες, θα σας τρέξει $ 6.99 το μήνα, και θα πάρετε πραγματικά τρεις μήνες δωρεάν.

Το ExpressVPN είναι μία από τις μοναδικές υπηρεσίες VPN που δοκιμάσαμε και η οποία έχει κατορθώσει συνεχώς να παρακάμπτει τους περιορισμούς γεωφυσικής παρεμπόδισης που επιβάλλει το YouTube, δίνοντάς σας απεριόριστο YouTube.

2. Surfshark - Φτηνές και αποτελεσματικές

Είναι όλο και πιο δύσκολο και σκληρότερο να κρατάμε το Surfshark μακριά από όλες τις λίστες μας. Ως νεοφερμένος, η εταιρεία VPN είχε πολλά να αποδείξει, αλλά πραγματικά κάνει το σήμα της στη βιομηχανία. Με τη δυνατότητα να πάρει γύρω geo περιορισμούς, η υπηρεσία είναι επίσης φθηνή. Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα και είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε μια νεότερη εταιρεία, το Surfshark θα πρέπει να είναι η επιλογή σας.

Πλεονεκτήματα:
 • Φτηνός
 • Γρήγορα
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Αποκλεισμός όλων των υπηρεσιών ροής
Μειονεκτήματα:
 • Η υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να είναι ασταθής

Οι διαφορετικοί χρήστες χρησιμοποιούν διαφορετικά δίκτυα VPN για διάφορους λόγους. Υπάρχουν πολλές διαφορές στην εξίσωση αυτή. Εάν είστε κάτι σαν τους περισσότερους ανθρώπους, πιθανότατα προσπαθείτε να εξοικονομήσετε μερικά δολάρια. Το Surfshark εξέτασε τη βιομηχανία VPN και αποφάσισε να προσφέρει μια σταθερή υπηρεσία VPN χωρίς να χρεώνει ένα χέρι και ένα πόδι.

Μια γρήγορη ματιά στην ιστοσελίδα τους μου έδειξε μια εισαγωγική τιμή στα 1,99 δολάρια το μήνα. Κανένα άλλο καλό VPN δεν προσφέρει αυτήν την τιμή σε αυτό το σημείο.

Η εξοικονόμηση μερικών dollarydoos το μήνα είναι άσκοπη αν δεν πρόκειται να λάβετε γρήγορες ταχύτητες, ασφαλή σύνδεση και αποφυγή γεωγραφικού περιορισμού. Ευτυχώς, το Surfshark πακέτα όλα αυτά σε μια ωραία υπηρεσία VPN που θα επιτρέψει σε οποιονδήποτε να έχει πρόσβαση στο Youtube όποτε θέλει.

Συνιστάται ιδιαίτερα να ρίχνετε μια ματιά στην ιστοσελίδα τους από καιρό σε καιρό για να δείτε τι είδους εισαγωγικές τιμές που προσφέρουν. Αξίζει επίσης να ελέγξετε την πλήρη αναθεώρηση Surfshark ώστε να έχετε καλύτερη εικόνα για το τι προσφέρει αυτό το νέο παιδί στο μπλοκ.

3. NordVPN - Ασφάλεια και αρίθμηση διακομιστών (Πλήρης απεμπλοκή)

Το NordVPN μπορεί να σταθεί μόνη της όταν πρόκειται να πάρει γύρω από τα χαρακτηριστικά γεω-περιορισμού του YouTube. Το NordVPN έχει εμφανιστεί ξανά και ξανά για να παρακάμψει τους περιορισμούς γεωγραφικού περιορισμού όχι μόνο στο YouTube αλλά και στο Netflix, Amazon Prime και σε άλλες υπηρεσίες.

Πλεονεκτήματα:
 • Μεγάλο δίκτυο διακομιστών με πάνω από 4.400 διακομιστές
 • Οι διακομιστές Anti-DDOS και οι εξειδικευμένοι διακομιστές Tor
 • Καλή υποστήριξη πελατών
 • Προσφέρει χαρακτηριστικά ασφαλείας Internet
 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή
Μειονεκτήματα:
 • Δεν είναι δυνατή η επιλογή της πόλης διακομιστή

δοκιμή ταχύτητας στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το nordvpnΠροσφέρουν σύνδεση υψηλής ταχύτητας, καθιστώντας δυνατή την παρακολούθηση περιεχομένου με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη χωρίς περιορισμό. Όπως ExpressVPN, Το NordVPN έχει αυστηρές πολιτικές όσον αφορά την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Δεν αποθηκεύουν τις πληροφορίες σας στο διαδίκτυο, ούτε πωλούν πληροφορίες για εσάς σε άλλους. Ξέρετε ότι τίποτα που κάνετε στο YouTube δεν πρόκειται να τεκμηριωθεί από το NordVPN.

Όπως το ExpressVPN, έχουν διακομιστές σε διάφορες τοποθεσίες. Το NordVPN είναι ανένδοτο για την κατάρτιση, και παρέχουν μια σειρά από βήμα-βήμα tutorials που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σας δείξει πώς να περάσετε το geo blocking, είτε πρόκειται για το τηλέφωνό σας, τον υπολογιστή σας είτε για έξυπνη συσκευή.

Το NordVPN είναι ελαφρώς λιγότερο ακριβό από το ExpressVPN. Ένα μήνα ανά μήνα θα σας κοστίσει 11,95 δολάρια. Αν εγγραφείτε για 12 μήνες, η τιμή μειώνεται στα 5,75 δολάρια το μήνα. Εάν εγγραφείτε για δύο χρόνια, η τιμή μειώνεται ακόμα περισσότερο $ 3.29 ανά μήνα.

Ξεμπλοκάρισμα βίντεο YouTube και YouTube χρησιμοποιώντας έναν ιστότοπο μεσολάβησης

Ο ιστότοπος μεσολάβησης είναι ένα εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά την απεμπλοκή του YouTube. Μοιράζεται μια σειρά από χαρακτηριστικά παρόμοια με ένα VPN, αλλά αυτό στερείται αξιοπιστίας και ασφάλειας. Όπως ένα VPN, ένας διακομιστής μεσολάβησης θα φιλτράρει την επισκεψιμότητά σας μέσω ενός διαφορετικού διακομιστή για να δώσει την εμφάνιση ότι βρίσκεστε σε διαφορετική χώρα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεφύγετε firewalls και γεω-μπλοκ.

Σε αντίθεση με τα VPN όπως το ExpressVPN και το NordVPN, οι πληρεξούσιοι δεν κρυπτογραφούν τα δεδομένα σας. Αυτό σημαίνει ότι ένας ISP, οι οργανισμοί λογοκρισίας στο Διαδίκτυο, οι κυβερνήσεις και άλλοι θα μπορούν να παρακολουθούν τα δεδομένα σας, ενδεχομένως σας εκθέτει σε κίνδυνο.

Μπορείτε να διαμορφώσετε έναν δικό σας διακομιστή μεσολάβησης ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο μεσολάβησης online. Ακόμα, για το χρόνο, τα χρήματα, την αποτελεσματικότητα και την ευκολία, συνιστούμε τη μετάβαση στη διαδρομή VPN.

Χρησιμοποιήστε το Tor για να ξεκλειδώσετε τα βίντεο του YouTube

Ο Tor είναι ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης στο Internet. Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε επιγραμμικό κοινόχρηστο περιεχόμενο με ανώνυμο τρόπο. Ο τρόπος με τον οποίο ο χρήστης Tor αποκρύπτει την ταυτότητά σας είναι μέσω της αναμετάδοσης της επισκεψιμότητας του Internet μέσω διαφόρων δικτύων. Ως αποτέλεσμα, οι ISP, οι χάκερ ή οι διαχειριστές δικτύου δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσουν την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα. Ακόμη, Ο Tor δεν κρυπτογραφεί πλήρως τα δεδομένα σας.

Μόλις τα δεδομένα σας εγκαταλείψουν το δίκτυο, είναι ορατά. Ο Tor δεν σχεδιάστηκε για ροή λόγω των χαμηλών του επιπέδων ταχύτητας. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Tor κατά την απεμπλοκή βίντεο YouTube, σας συνιστούμε να το κάνετε σε συνδυασμό με το NordVPN, το Surfshark ή το ExpressVPN. Με αυτόν τον τρόπο, θα διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα σας προστατεύονται, ακόμη και αν ο Tor είναι κατά κάποιο τρόπο συμβιβασμένος ή hacked.

ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο

Απεμπλοκή βίντεο YouTube τροποποιώντας τη διεύθυνση URL του

Εάν βρίσκεστε σε εκπαιδευτικό περιβάλλον και θέλετε να μεταφέρετε τοπικά τείχη προστασίας δικτύου, προσπαθήστε να παίξετε με τη διεύθυνση URL. Για παράδειγμα, ο διαχειριστής του δικτύου σας μπορεί να έχει αποκλειστεί μόνο την κύρια διεύθυνση URL του YouTube HTTP://www.YouTube.com. Τι γίνεται όμως αν πληκτρολογήσετε HTTPS://www.YouTube.com; Πάλι, αυτό θα σας επιτρέψει να ξεφύγετε από το τοπικό τείχος προστασίας. Εάν το περιεχόμενο είναι λογοκρισία ή γεωφυσικά στην περιοχή σας, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN όπως το NordVPN ή το ExpressVPN.

Τελικές σκέψεις

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποκτήσετε πρόσβαση στο YouTube εάν η πρόσβαση σας αποκλείεται από τείχη προστασίας ή από γεωφυσική παρεμπόδιση.

Για τα χρήματά μας, χρησιμοποιώντας ένα από τα δύο καλύτερα δίκτυα VPN, είτε πρόκειται για Surfshark είτε για NordVPN, είναι την πιο αποτελεσματική λύση για την απεμπλοκή βίντεο YouTube και YouTube. Επιπλέον, τα VPN διατηρούν τη σύνδεσή σας ιδιωτική και ασφαλή. Αυτό σημαίνει ότι ο διαχειριστής δικτύου, ο ISP ή μια εξουσιοδοτημένη κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει το περιεχόμενο στο οποίο έχετε πρόσβαση.

Ποια εργαλεία χρησιμοποιήσατε για να περάσετε αυτά τα μπλοκ; Μας χάσαμε τίποτα; Θα θέλαμε να μάθουμε ποιες λύσεις έχετε χρησιμοποιήσει για να έχετε πρόσβαση χωρίς περιορισμούς στο Youtube, οπότε ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια! Επίσης, ρίξτε μια ματιά στην ενότητα των συχνών ερωτήσεων σχετικά με το YouTube και τα VPN.

Συχνές ερωτήσεις

Ε: Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω την περιορισμένη λειτουργία στο Youtube?

ΕΝΑ: Τα βήματα για την απεμπλοκή βίντεο που υποβάλλονται σε λογοκρισία από τον περιορισμένο τρόπο λειτουργίας εξαρτώνται από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Θυμηθείτε ότι η λειτουργία περιορισμένης πρόσβασης λειτουργεί σε επίπεδο περιήγησης ή σε επίπεδο συσκευής. Θα πρέπει να την απενεργοποιήσετε ή να την ενεργοποιήσετε για κάθε πρόγραμμα περιήγησης ή συσκευή που χρησιμοποιείτε. Εάν το πρόγραμμα περιήγησης έχει πολλαπλά προφίλ, θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε ή να το απενεργοποιήσετε για κάθε προφίλ που θέλετε να απελευθερώσετε. Σε μια CPU, επισκεφθείτε το YouTube.com. Επειτα:

 1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Λογαριασμός
 2. Κάντε κλικ στην Περιορισμένη λειτουργία
 3. Στο παράθυρο διαλόγου, μεταβείτε στον διακόπτη λειτουργίας περιορισμένης λειτουργίας
Ε: Πώς μπορώ να παρακάμψω τον περιορισμό ηλικίας στο YouTube χωρίς να συνδεθώ?

ΕΝΑ: Υπάρχουν αρκετές επιλογές για την επίτευξη αυτού του στόχου. Θα επικεντρωθούμε στον πιο δημοφιλή τρόπο απεμπλοκής βίντεο YouTube που έχουν αποκλειστεί από περιορισμούς ηλικίας, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε.

 1. Πληκτρολογήστε το όνομα του βίντεο στη γραμμή αναζήτησης που βρίσκεται στο πάνω μέρος του ιστότοπου YouTube και πατήστε enter.
 2. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο του βίντεο και θα δείτε την οθόνη με την ένδειξη "Προειδοποίηση περιεχομένου" καθώς και αίτημα σύνδεσης.
 3. Κάντε κλικ στη διεύθυνση URL του βίντεο στη γραμμή διευθύνσεων.
 4. Τοποθετήστε το δρομέα σας αμέσως μετά το "www." Στη γραμμή διευθύνσεων.
 5. Πληκτρολογήστε τα γράμματα NSWF

Για παράδειγμα, το https://www.youtube.com/watch?v=LypKrQHWixo θα γίνει

https: // www. nsfw youtube.com/watch?v=LypKrQHWixo

Ε: Μπορώ να απενεργοποιήσω τους περιορισμούς στην εφαρμογή YouTube για κινητά?

ΕΝΑ: Στη συσκευή Android:

 1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο YouTube
 2. Πατήστε το εικονίδιο μενού στην επάνω δεξιά γωνία
 3. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικός
 4. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία "Περιορισμένη λειτουργία"

Σε μια συσκευή Apple:

 1. Εντοπίστε το εικονίδιο Λογαριασμός επάνω δεξιά
 2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις
 3. Επιλέξτε "Φιλτράρισμα περιορισμένης λειτουργίας"
 4. Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τη λειτουργία "Περιορισμένη λειτουργία"
Ε: Οι ISP γνωρίζουν τα βίντεο που παρακολουθώ στο YouTube?

ΕΝΑ: Εκτός αν χρησιμοποιείτε VPN όπως το ExpressVPN ή το NordVPN, ο ISP σας γνωρίζει τα πάντα για εσάς. Τα VPN δεν είναι μόνο εργαλεία για την απεμπλοκή βίντεο YouTube. Είναι εργαλεία για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής. Ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου έχει το δικό του σύνολο κανόνων ιδιωτικότητας. Ωστόσο, πολλοί από αυτούς είναι πρόθυμοι να πουλήσουν το ιστορικό περιήγησής σας σε διαφημιζόμενους, ώστε να γνωρίζουν τι πράγματα να διαφημίσουν σε εσάς. Ο ISP σας δεν θα ήταν σε θέση να το κάνει αν δεν ήξερε ποιες σελίδες επισκεφτήκατε στο YouTube και τους τύπους των πραγμάτων που σας αρέσουν ή δεν σας αρέσουν.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me