Καλύτεροι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης το 2020

Αντί να αποθηκεύσετε το μεγαλύτερο κενό συμβουλών για το καταπληκτικό συμπέρασμα αυτού του άρθρου, ας το βγάλουμε από το δρόμο πρώτα. Αν δεν το κάνετε ήδη, αγοράστε και χρησιμοποιήστε αμέσως έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης.


Εντάξει, μπορείτε να περιμένετε μέχρι να διαβάσετε αυτό το άρθρο, ώστε να γνωρίζετε ποιες είναι οι καλύτερες, αλλά πάρτε την ιδέα; Είναι εξαιρετικά σημαντικό! Οι σημερινοί εγκληματίες του κυβερνοχώρου δεν είναι ελάσσονες οχλήσεις, όπως το χρυσόψαρο που χτυπά τα δάχτυλα των ποδιών σας.

Αυτοί οι τύποι και κορίτσια είναι καρχαρίες που θα βγάλουν το πόδι σου σε ένα δάγκωμα. Η καλύτερη άμυνα σας εναντίον των χάκερ είναι να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε κωδικούς πρόσβασης παγκόσμιας κλάσης και οι παρακάτω εφαρμογές θα σας βοηθήσουν να κάνετε ακριβώς αυτό.

Τι Heck είναι ένας διαχειριστής κωδικών πρόσβασης?

Γνωρίζουμε ότι ίσως να μην γνωρίζετε (παρά τον τίτλο της κατηγορίας με αυτονόητο τρόπο) τι ακριβώς κάνει ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης. Μην ανησυχείς. Είμαστε εδώ για να το καταστήσουμε ξεκάθαρο.

Κατ 'αρχάς, λίγα trivia σχετικά με το τι αποτελεί α καλός κωδικός πρόσβασης. Εδώ είναι μια υπόδειξη. Δεν πρέπει να περιλαμβάνει τα ονόματα των παιδιών σας ή των κατοικίδιων ζώων - στην πραγματικότητα, δεν πρέπει να μοιάζει με οποιαδήποτε λέξη στην αγγλική γλώσσα καθόλου. Αυτά είναι πολύ εύκολο για να σπάσει το λογισμικό που μαντεύει τον κωδικό πρόσβασης.

Οι περισσότεροι εμπειρογνώμονες σε θέματα ασφάλειας σε απευθείας σύνδεση θα σας έλεγαν να χρησιμοποιήσετε κάτι τουλάχιστον έξι έως οκτώ χαρακτήρων, αν και μερικοί πηγαίνουν έως και 16 και βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει κεφάλαια και πεζά γράμματα και ειδικούς χαρακτήρες, ώστε να καταλήγουν να φαίνονται κάτι τέτοιο: Hgs3 @ 4j55nKX! Sl . Δείτε πώς αυτό θα μπορούσε να είναι πιο δύσκολο να σπάσει από το "bobscomputer" θα ήταν?

Τότε το πρόβλημα γίνεται ότι δεν υπάρχει κανένα μυαλό από τον Raymond Ανθρωπος της βροχής θα μπορούσαν να θυμούνται τέτοιες πολύπλοκες καταχωρήσεις για κάθε ιδιότητα στο διαδίκτυο που χρησιμοποιείτε και απαιτεί κωδικό πρόσβασης.

... Εκεί βρίσκεται ένας καλός διαχειριστής κωδικών πρόσβασης. Οι καλύτερες από αυτές σας βοηθούν να δημιουργείτε και να αλλάζετε τακτικά τους κωδικούς σας, οι οποίοι αποθηκεύονται σε ένα εικονικό "κλειδωμένο κουτί" μέσα στο ίδιο το λογισμικό. ��

Ο διαχειριστής σας συγχρονίζεται σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιείτε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να θυμάστε έναν ενιαίο κωδικό - αυτόν που σας επιτρέπει να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης.

Κατά την περιήγησή σας, ο διαχειριστής σας συμπληρώνει κωδικούς πρόσβασης σε ιστότοπους αυτομάτως, επιτρέποντάς σας να προχωρήσετε στον ευχάριστο τρόπο σας και κάνοντάς σας πολύ λιγότερο ευάλωτους σε απευθείας σύνδεση.

Η διαδικασία αξιολόγησης

Ας δούμε βαθύτερα σε αυτό που αναζητούμε ειδικά όταν συγκρίνουμε τους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης. Εδώ είναι τα βασικά στοιχεία ότι τα καλύτερα προϊόντα λογισμικού που εξετάσαμε παρέχουν ως θεμελιακά στοιχεία:

 • Εξασφαλίστε δεδομένα στο νέφος και στο μηχάνημά σας ή σε κινητές συσκευές
 • Εφαρμόστε την πιο αποτελεσματική μορφή ευρέως χρησιμοποιούμενης κρυπτογράφησης
 • Ελάτε με πακέτα για Windows, macOS, Android και iOS
 • Έχετε δωρεάν επιλογές, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε κάτι για το μέγιστο όφελος
 • Απεριόριστη εγκατάσταση σε πολλαπλές συσκευές κάτω από έναν λογαριασμό
 • Απεριόριστος αριθμός κωδικών πρόσβασης

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που βρήκαμε σε ορισμένα αλλά όχι όλα τα προϊόντα περιλαμβάνουν ειδοποιήσεις παραβίασης δεδομένων και επαλήθευση δύο παραγόντων (αυτό είναι ένα καλό πράγμα - περισσότερο αργότερα).

Άλλοι πηγαίνουν πέρα ​​από τη βασική διαχείριση κωδικών πρόσβασης για να συμπεριλάβουν ένα μέρος για την ασφαλή αποθήκευση πληροφοριών που χρησιμοποιούνται συχνά όπως πιστωτικές κάρτες και προσωπικά δεδομένα. Το πλεονέκτημα εδώ είναι ότι μπορείτε να συμπληρώσετε με ασφάλεια και γρήγορα τα πράγματα που χρησιμοποιείτε πολύ όταν συμπληρώνετε τις φόρμες στο διαδίκτυο.

Ναι, αυτός ο κύριος κωδικός πρόσβασης που αναφέραμε; Κανένα από τα προϊόντα που δοκιμάσαμε δεν σας επιτρέπει να το ανακτήσετε αν ξεχάσετε, αν και σας επιτρέπεται να το επαναφέρετε σε ορισμένες περιπτώσεις.

Εάν είστε το είδος του ατόμου που χρησιμοποιεί τα κουμπιά "Ξεχάσατε τον κωδικό μου" και "Ξέχασα τον κωδικό μου" συχνότερα από ότι αλλάζετε εσώρουχα, μπορεί να υπάρξει κάποια τροποποίηση συμπεριφοράς στο μέλλον σας. Μην ανησυχείς. Αυτό είναι ένα καλό πράγμα.

On με την επίδειξη!

Ας πάρουμε ακριβώς κάτω σε αυτό και αποκαλύπτουν τις επιλογές μας για τους καλύτερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης στην αγορά.

(Παρεμπιπτόντως, αν αναρωτιέστε για το τελευταίο χαρακτηριστικό που βρίσκεται εκεί στη λίστα - βιομετρικά στοιχεία σύνδεσης - είναι πραγματικά δροσερό, ίσως ακόμα και το James Bond stuff.This είναι όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μοναδικά προσωπικά αναγνωριστικά όπως η φωνή ή το δακτυλικό αποτύπωμα για να συνδεθείτε το λογισμικό.)

# 1. 1Password (✨3 δωρεάν μήνες για τους αναγνώστες μας)

(Καλύτερο στην εμφάνιση - err - Συνολικά)

 • Κόστος: 35,88 δολάρια / έτος
 • Πλατφόρμες: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS
 • Δωρεάν όριο έκδοσης: Δωρεάν δοκιμή 3 μηνών με απεριόριστο αριθμό συσκευών
 • 2FA: Ναι
 • Προσθήκες προγράμματος περιήγησης: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge
 • Βιομετρική σύνδεση: αναγνωριστικό προσώπου, αναγνωριστικό οθόνης σε iOS & macOS, οι περισσότεροι αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων Android

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Η λειτουργία ταξιδιού κρατάει τον "άνθρωπο" να μην βλέπει τις προσωπικές σας πληροφορίες κατά τη διάρκεια διεθνών ταξιδιών.

CONS

Θα μπορούσε να είναι λίγο λιγότερο ακριβό

Το 1Password ξεκίνησε τη ζωή αποκλειστικά ως εφαρμογή της Apple, αλλά με την πάροδο των ετών, έχει επεκταθεί στα περισσότερα λειτουργικά συστήματα και έχει δει μαζική βελτίωση της λειτουργικότητας σε όλους τους τομείς. 1Password είναι τώρα συμβατό με σχεδόν το 98% όλων των λειτουργικών συστημάτων που υπάρχουν σε συσκευές παγκοσμίως.

Μόλις δοκιμάσετε τις υπηρεσίες, θα παρατηρήσετε πολύ σύντομα ότι το 1Password έχει επενδύσει πολύ χρόνο και πόρους στις υπηρεσίες τους προς όφελος όλων των πελατών τους - οι οποίοι σε κάθε υπηρεσία μπορούν να έχουν πρόσβαση σε υποστήριξη πελατών 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, όλο το χρόνο. Σχεδιασμένο για να έχει αδιαπέραστη προστασία, ισχυρή λειτουργικότητα και απρόσκοπτη διεπαφή, το 1Password έχει αυξηθεί για να γίνει πραγματικό υπηρεσία υψηλής ποιότητας.

Επομένως, μην περιμένετε μια ελεύθερη έκδοση εκτός από την δωρεάν δοκιμή, επειδή αυτή δεν είναι μία από τις εταιρείες που περιορίζουν την υπηρεσία. Μπορείτε είτε να εγγραφείτε, να αποκτήσετε όλες τις λειτουργίες ασφαλείας και να πάρετε εκπληκτική υποστήριξη είτε δεν έχετε και δεν παίρνετε τίποτα - κάτι που δεν είναι κακό, απλά δεν είναι ιδανικό για μερικούς ανθρώπους.

Κανονικά, το 1Password παρέχει σε όλους ένα Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών, αλλά επειδή Απόρρητο Αυστραλία αγαπά 1Password τόσο πολύ ❤️, μας δόθηκε μια αποκλειστική συμφωνία. Όλοι οι αναγνώστες στο Privacy Australia λαμβάνουν ένα 3μηνη δωρεάν δοκιμή μόνο μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2019 (Κάντε κλικ εδώ για να το βρείτε τώρα).

Όλα αυτά είπαν, 1Password έχει πάρει το θρόνο του να είναι ο καλύτερος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης σε όλο το σκάφος. Ελέγξτε την πλήρη αναθεώρηση του 1Password εδώ.

# 2. Dashlane

(Νέο, βελτιωμένο και καλύτερα από πριν)

 • Κόστος: $ 40 / έτος
 • Πλατφόρμες: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, watchOS
 • Όριο έκδοσης δωρεάν: Μία συσκευή
 • 2FA: Ναι
 • Plugins για το πρόγραμμα περιήγησης: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge
 • Βιομετρική σύνδεση: Το αναγνωριστικό προσώπου, το αναγνωριστικό αφής στο iOS, τα περισσότερα προγράμματα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων Android

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Αλλάξτε αμέσως πάρα πολλούς κωδικούς πρόσβασης.

CONS

Λίγο πιο ακριβό από τους άλλους.

Αρχικά κυκλοφόρησε το 2012, ο Dashlane έχει περάσει από κάποιους αυξανόμενους πόνους όλα αυτά τα χρόνια και οι μηχανικοί της εταιρείας συνέχισαν την εξέλιξη που προχωρούσε με δοκιμές και λάθη. Δεν έχει σημασία τώρα.

Dashlane βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των συστάσεων του διαχειριστή κωδικών πρόσβασης ως τη δεύτερη καλύτερη επιλογή. Γιατί; Μερικούς καλούς λόγους.

Πρώτα απ 'όλα, ο Dashlane έχει βελτιωθεί σχεδόν σε κάθε περιοχή από την τελευταία φορά που το εξετάσαμε. Όχι μόνο έχει ενσωματώσει μια σοβαρή αναβάθμιση της υποστήριξης του προγράμματος περιήγησης - όλες οι biggies εκπροσωπούνται - αλλά λειτουργεί εξίσου καλά με ένα desktop, cloud ή κινητή λύση, με μια πραγματικά υπέροχη διεπαφή χρήστη.

Δεν θα χαθείτε ή θα συγχέαστε χρησιμοποιώντας το Dashlane. Σε $ 40 / έτος για την πληρωμένη έκδοση, μπορεί να αισθανθείτε λίγο αναβληθεί από την τιμή. Εμπιστευθείτε μας, την πρώτη φορά που έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τους κωδικούς πρόσβασης μαζικά λόγω παραβίασης των δεδομένων, θα είστε ένας ευτυχισμένος τροχόσπιτος. Δείτε την πλήρη αναθεώρηση Dashlane εδώ.

# 3. LastPass

(Όμορφη Darn καλή επίσης)

 • Κόστος: $ 24 / έτος
 • Πλατφόρμες: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone, watchOS
 • Δωρεάν όριο έκδοσης: Περιορισμένη κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης και έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων
 • 2FA: Ναι
 • Προγράμματα περιήγησης: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge, Maxthon, Opera
 • Βιομετρική σύνδεση: αναγνωριστικό προσώπου, αναγνωριστικό οθόνης σε iOS & macOS, τα περισσότερα Android & Windows αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Στερεά σχεδιασμός και απόδοση για εξαιρετική τιμή.

CONS

Μερικοί άνθρωποι προτιμούν την πραγματική εγκατάσταση επιφάνειας εργασίας που δεν υπάρχει.

Θα πούμε ότι δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από ένα άγχος απόστασης μεταξύ του LastPass και του Dashlane όσον αφορά την ποιότητα, τα χαρακτηριστικά, την ευκολία διαμόρφωσης και την υποστήριξη.

Φαίνεται ότι η δωρεάν έκδοση του LastPass έρχεται με λιγότερα χαρακτηριστικά από το Dashlane και η πληρωμένη έκδοση είναι αισθητά φθηνότερη στα 24 δολάρια ετησίως.

Για όσους αγαπούν τη ζωή στο σύννεφο, αυτό το προϊόν δεν απαιτεί λήψη ή εγκατάσταση. είναι πλήρως προσβάσιμο μέσω μιας διεπαφής ιστού και των επεκτάσεων του προγράμματος περιήγησης.

Αν θέλετε να πληρώσετε μόνο 24 € / έτος και όχι περισσότερο, τότε το LastPass είναι η επιλογή σας και πιστεύουμε ότι θα είστε ευχαριστημένοι με αυτό. Ωστόσο, αν μπορείτε να πόνι μέχρι το $ 40 / έτος Dashlane κόστος, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα τελευταία προσφορές LastPass και λίγο περισσότερο - αχ, βιδώστε το - δεν υπάρχει κακή επιλογή μεταξύ αυτών των δύο. Ελέγξτε την πλήρη ανασκόπηση του LastPass εδώ.

# 4. NordPass

(Μια νέα, κομψή υπηρεσία από έμπειρο εμπορικό σήμα)

 • Κόστος: 35,88 δολάρια / έτος
 • Πλατφόρμες: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone, Kindle, BlackBerry
 • Δωρεάν όριο έκδοσης: Ενιαία συσκευή
 • 2FA: Ναι
 • Plugins για το πρόγραμμα περιήγησης: iOS, Android, Chrome, Firefox, Opera, Edge
 • Βιομετρική σύνδεση: Δακτυλικό αποτύπωμα (σε ισχύουσες συσκευές)

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών
 Ασφάλεια υψηλού επιπέδου

CONS

Μπορεί να είναι ακριβό
Μόνο διαθέσιμα βιομετρικά στοιχεία δακτυλικών αποτυπωμάτων

Η εταιρεία Nord (οι Nords;) είναι λίγο παλιό οικιακό όνομα στον κόσμο της online ασφάλειας. Με απλά λόγια, είναι το πιο αναγνωρισμένο όνομα στον κόσμο VPN. Η υπηρεσία διαχείρισης κωδικών πρόσβασης διαρκεί σε αυτό το αρχείο.

Η ασφάλεια είναι, όπως είδαμε, κορυφαία γραμμή. Η κορυφή της κρυπτογράφησης γραμμών, η βιομετρική πιστοποίηση και η αρχιτεκτονική μηδενικής γνώσης (ένα πολύ πιο έξυπνο σύστημα από αυτό που ακούγεται) συνδυάζονται για να κάνουν την ασφάλεια πιο σφικτή από την Fort Knox.

Είναι επίσης εύκολο στη χρήση και δεν υπάρχουν πραγματικά κυνήματα στην υπηρεσία που θα μπορούσαμε να βρούμε. Σας δίνει μια εύκολη διαισθητική εμπειρία στις εφαρμογές του εγγενούς λειτουργικού συστήματος και στις επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης που θεωρούμε ότι είναι όλο το σημείο ενός διαχειριστή κωδικών.

Στη σπάνια εμπειρία που αντιμετωπίζετε, το βραβευμένο υποστήριγμα πελατών είναι διαθέσιμο 24/7.

Εάν πραγματικά στριμώξατε το χέρι μας για να φτύνουμε ένα ελάττωμα, το τίμημα αναζωπυρώνεται. Δεν είναι υπερβολικά ακριβό, αλλά είναι πάνω, έτσι θα πρέπει να είστε αρκετά αφοσιωμένοι στην ασφάλεια του κωδικού σας για να το δικαιολογήσετε.

Υπάρχει επίσης το γεγονός ότι η NordPass παρέχει μόνο βιομετρικά στοιχεία δακτυλικών αποτυπωμάτων, τα οποία θα μπορούσαν να είναι ένας πόνος στις συσκευές όπου αυτό δεν ισχύει.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι μια φανταστική υπηρεσία με μεγάλες επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης που σας προτείνουμε. Θα μπορούσε επίσης να συνεχίσει να ανεβαίνει τις βαθμολογίες καθώς την χρησιμοποιούμε με την πάροδο του χρόνου.

# 5. Φύλακας

(Καλύτερη φθηνή επιλογή για προστασία με κωδικό πρόσβασης)

 • Κόστος: 25,49 δολάρια / έτος (Τακτική $ 30 / έτος)
 • Πλατφόρμες: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone, Kindle, BlackBerry
 • Δωρεάν όριο έκδοσης: Ενιαία συσκευή
 • 2FA: Ναι
 • Προσθήκες προγράμματος περιήγησης: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge
 • Βιομετρική σύνδεση: αναγνωριστικό προσώπου, αναγνωριστικό οθόνης σε iOS & macOS, Windows Hello, οι περισσότεροι αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων Android

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Μεγάλη σχεδίαση και ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας.

CONS

Στην ακριβή πλευρά θεωρώντας την αδύναμη ικανότητα πλήρωσης των μορφών κλπ

Ο Keeper είναι ένας καλός διαχειριστής κωδικών πρόσβασης ο οποίος έχει επιλέξει να επικεντρωθεί στην παροχή του υψηλότερου επιπέδου ασφάλειας.

Το εμπόδιο για αυτή την ειρήνη του μυαλού είναι μερικές δυσκολίες, ένα από τα οποία είναι η έλλειψη δυνατότητας να αλλάζουν κωδικούς πρόσβασης χύμα. Ένα άλλο είναι ότι δεν μπορείτε να μπείτε στην εφαρμογή για κινητά μέσα από μια απλή τετραψήφια καρφίτσα.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε κάποια μορφή βιομετρικής σύνδεσης, θα πρέπει να εισάγετε το πλήρες κύριο κωδικό πρόσβασης κάθε φορά. Πρέπει να αναρωτηθείτε μια ερώτηση.

Νιώθεις ασφαλής; Λοιπόν, πανκ?

Λυπούμαστε, παρασύριζαμε για ένα δευτερόλεπτο στον κόσμο Dirty Harry για έναν και μόνο ... Επιστροφή στην πραγματικότητα.

Εάν η ασφάλεια με κάθε κόστος, ή $ 30 δολάρια το χρόνο, είναι σημαντική για εσάς, ο Keeper μπορεί να είναι η λύση σας.

# 6. Enpass

(Αν σας αρέσει η λειτουργία - και τίποτα άλλο)

 • Κόστος: $ 9.99 (εφάπαξ τέλος)
 • Πλατφόρμες: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone
 • Όριο Δωρεάν Έκδοσης: 20 στοιχεία (μόνο για κινητά)
 • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων: Όχι
 • Προσθήκες προγράμματος περιήγησης: Chrome, Firefox, Safari, Edge, Opera
 • Βιομετρική σύνδεση: Πατήστε ID στο iOS & macOS, Windows Hello, οι περισσότεροι αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων Android

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Δεν υφίστανται αμοιβές.

CONS

Λειτουργικά, είναι το ισοδύναμο της δωρεάν χρήσης του LastPass.

Σε σύγκριση με τα προϊόντα που έχουν εξεταστεί μέχρι στιγμής, Το Enpass είναι μια συμφωνία: δωρεάν για την έκδοση επιτραπέζιου υπολογιστή και ένα εφάπαξ τέλος (9.99 δολάρια) για τη χρήση κινητού τηλεφώνου.

Προφανώς, για μια τέτοια γλυκιά συμφωνία δεν πρόκειται να πάρετε όλα τα καθαρά χαρακτηριστικά και καμπάνες και σφυρίχτρες άλλοι μπορεί να έχουν. Σε μια περίπτωση - έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων - δεν θα λάβετε κάτι που θεωρείται πολύ σημαντικό για την ισχυρή ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Καθώς η βιομηχανία διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, όπως και πολλοί άλλοι, συνεχίζει την τρελή της βιασύνη προς τα προγράμματα αποθήκευσης και συνδρομών, ο Enpass προτιμά να κλωτσήσει το παλιό σχολείο. Ενώ η εστίαση στην τοπική αποθήκευση δεδομένων μπορεί να υπονομεύσει το στυλ εκείνων που βρίσκονται πάντα στην επιφυλακή για νέες εξελίξεις στην τεχνολογία, όποιος και να είναι βέβαιος ότι θα βάλει σε απευθείας σύνδεση τα προσωπικά δεδομένα θα του αρέσει πιθανώς η Enpass.

Είναι ελαφρύ για τις λειτουργίες, αλλά αν το μόνο που θέλετε είναι κάτι φτηνό να διαχειριστείτε μερικούς κωδικούς πρόσβασης για σας, αυτό το προϊόν μπορεί να είναι η απάντησή σας.

# 7. Zoho Vault

(Μια άλλη λύση χωρίς ψύλλους)

 • Κόστος: Δωρεάν πρόσθετη υπηρεσία
 • Πλατφόρμες: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Windows Phone
 • Δωρεάν όριο έκδοσης: Δεν γίνεται κοινή χρήση
 • 2FA: Ναι
 • Plugins για το πρόγραμμα περιήγησης: Chrome, Firefox, Safari
 • Βιομετρική σύνδεση: Πατήστε ID στο iOS, τα περισσότερα προγράμματα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων Android

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Εξαιρετικά δωρεάν για άτομα που δεν εργάζονται.

CONS

Έχει προβλήματα με τις συνδέσεις Google.

Εάν εσείς ή η εταιρεία σας είστε ήδη συνδρομητής της σουίτας εργαλείων Enterprise Zoho, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Zoho Vault ως δωρεάν πρόσθετη υπηρεσία.

Εάν είναι ένας διαχειριστής κωδικών πρόσβασης που δεν αναζητάτε, αυτό θα μπορούσε να είναι μια τέλεια λύση. Απλά ξέρετε ότι σε μια ευθεία σύγκριση, δεν μετρά μέχρι τα αγαπημένα μας όπως Dashlane και LastPass. Αξιοσημείωτα απούσα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την μαζική αλλαγή κωδικού πρόσβασης και τη συμπλήρωση φόρμας προσωπικών δεδομένων.

Δεν έχουμε κάτι στον κόσμο εναντίον του Zoho Vault. Είναι δωρεάν, και αν αυτό επιδιώκετε, συνεχίστε για τον κακό εαυτό σας. Η πραγματικότητα είναι ότι παίρνετε περισσότερα με τα χαρακτηριστικά των δωρεάν LastPass έκδοση.

Ένα πράγμα που προσφέρει αυτός ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης που είναι μοναδικό σε σχέση με τη φθηνότητα του είναι η δυνατότητα για μια οικογένεια τεσσάρων ή λιγότερων να μοιράζονται κωδικούς πρόσβασης.

# 8. RoboForm

(Όπως το RoboCop - παλιό και μανιώδες)

 • Κόστος: $ 20 / έτος
 • Πλατφόρμες: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS
 • Δωρεάν όριο έκδοσης: Μία συσκευή
 • 2FA: Ναι
 • Προγράμματα περιήγησης: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge, Opera
 • Βιομετρική σύνδεση: αναγνωριστικό προσώπου, αναγνωριστικό οθόνης σε iOS & macOS, τα περισσότερα Android & Windows αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Είναι φθηνό και ... ... είναι φθηνό.

CONS

Αν ψάχνετε για διαισθητικό σχεδιασμό για τους διασκεδαστικούς σε απευθείας σύνδεση surfer σήμερα, συνεχίστε να ψάχνετε. Δεν θα το βρείτε εδώ.

Το RoboForm κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη σκηνή το 1999. Θα χρειαστείτε σχεδόν όλα τα δάχτυλά σας και τα δάχτυλα των ποδιών σας για να μετρήσετε αυτό το υψηλό, πράγμα που το καθιστά πρακτικά προϊστορικό από τεχνολογική άποψη. Ενώ η premium έκδοση είναι χαμηλή τιμή στα $ 20 / έτος, αυτή είναι μια άλλη περίπτωση να πάρει λιγότερο από τις ελεύθερες εκδόσεις κορυφαίες δύο συστάσεις μας.

Ενώ εκτελεί αξιόπιστα τη συμπλήρωση φόρμας και το πρόγραμμα περιήγησης και υποστήριξη OS είναι αξιοπρεπή, Το RoboForm χρειάζεται μια σοβαρή αναθεώρηση, προτού να είναι έτοιμη να ανταγωνιστεί τους ηγέτες της βιομηχανίας.

Παρά την χλιαρή σύστασή μας, το RoboForm εκτελεί τα βασικά στοιχεία μέχρι το ταμπάκο: απεριόριστοι κωδικοί πρόσβασης, φόρμες αυτόματης συμπλήρωσης, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο σύννεφο, συγχρονισμός πολλαπλών συσκευών, ασφαλής αποθήκευση και δυνατότητα έκτακτης πρόσβασης σε άλλο χρήστη του RoboForm.

Στο σύννεφο ή στο σύννεφο

Ίσως έχετε παρατηρήσει κάπου πίσω σε αυτό το άρθρο, δεν είμαστε σίγουροι πού, αναφέρθηκε ότι ένα από τα προϊόντα (1Password) προσφέρει την επιλογή για την αποθήκευση κωδικών πρόσβασης σε τοπικό επίπεδο. Ακούγεται το 1995, έτσι; Το αστείο είναι ότι υπάρχει ένα μικρό πλεονέκτημα ασφάλειας σε αυτό το σενάριο.

Αυτό που σημαίνει είναι ότι όλα τα δεδομένα και οι κωδικοί πρόσβασης αποθηκεύονται σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιείτε. ένα τρίτων όπως το Dropbox σας επιτρέπει να συγχρονίζετε τις συσκευές. Δεν είναι η πιο φιλική προς το χρήστη λύση, αλλά αν είστε συνειδητοί με υπερ-ασφάλεια ...

Το εναλλακτικό μοντέλο, το οποίο έχει αγκαλιάσει τα αγαπημένα μας Dashlane, LastPass και μερικά άλλα, αποθηκεύει δεδομένα στο σύννεφο χρησιμοποιώντας τεχνολογία κρυπτογράφησης κορυφαίας τεχνολογίας.

Ακόμα, ανεξάρτητα από το πώς το κόβουμε, υπάρχει η πραγματικότητα ότι μια υπηρεσία που βασίζεται σε σύννεφο θα μπορούσε να διαπεράσει τους χάκερς και τους κωδικούς σας να διακυβεύονται. Αυτό δεν σημαίνει ότι η αποθήκευση τους σε τοπικό επίπεδο σημαίνει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα ενός εγκληματία στον κυβερνοχώρο να προκαλεί κακό.

Όταν πρόκειται για το διαδίκτυο, τα πάντα έχουν τη δυνατότητα να είναι ευάλωτα να επιτεθείς. Κάποια στιγμή θα πρέπει να αποφασίσετε εάν θέλετε ή όχι να συμμετέχετε στην πιο σημαντική πλατφόρμα μέσων ενημέρωσης σε όλη την ιστορία.

Ο τελικός μας λόγος για το θέμα ... για τώρα

Ελπίζουμε ειλικρινά ότι αυτό το άρθρο δεν γράφτηκε μάταια - ότι τουλάχιστον ένα φτωχό σκαλί στο διαδίκτυο θα το διαβάσει και θα αποφασίσει να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης. Αυτές τις μέρες είναι ανόητο να μην.

Καθώς η πολυπλοκότητα των επιθέσεων κακόβουλου λογισμικού αυξάνεται σε σημείο που μπορεί να καταστήσει τον υπολογιστή σας άχρηστο έως ότου πληρώσετε ένα τέλος (ransomware), απλά δεν έχει νόημα να μπερδευτείτε με την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Η τεχνολογία υπάρχει για να κλειδώσετε τη μηχανή και τα προσωπικά σας δεδομένα με πραγματικά ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης. Θα θέλαμε να σας προτείνουμε να το εκμεταλλευτείτε.

Ελπίζω ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο, αν έτσι θα θέλετε σίγουρα να φτάσετε στο αποκορύφωμα της συνολικής κατανομής μας καλύτερες υπηρεσίες VPN στην Αυστραλία.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me