Καλύτερο “Δωρεάν” λογισμικό προστασίας από ιούς (2020)

Ενώ μπορούμε να σκεφτούμε ότι η τρέχουσα επιλογή δωρεάν λογισμικού προστασίας από ιούς μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα σε αυτή τη γη, αφού οι αποφλοιωτές πατάτας, υπάρχουν κάποιες σε απευθείας σύνδεση καταστάσεις για τις οποίες είναι Δεν είναι κατάλληλο.

Για να το βάλετε ομαλά, αν κάνετε οτιδήποτε έχει σημασία - όπως η online τραπεζική συναλλαγή, η συναλλαγή κρυπτογράφησης ή οτιδήποτε άλλο θα έβγαζε τη ζωή σας βιδωμένο εάν χάσατε - για χάρη του Θεού, τα χρήματα για ένα premium προϊόν AV.

Δεν είναι τόσο ακριβά σε σύγκριση με μια οικονομική ζωή που απομένει σε σφαίρες. Οι πληρωμένες εκδόσεις παρέχουν αυστηρότερο κλείδωμα και γρηγορότερα ενημερώσεις ενάντια σε όλα τα είδη κακόβουλου λογισμικού, οπότε ας είμαστε σαφείς. Ακόμα και το καλύτερο από το καλύτερο δωρεάν λογισμικό AV δεν προσφέρει την ισχυρή προστασία μιας πληρωμένης έκδοσης.

Αλλά ίσως θέλετε να ακούσετε όλα σχετικά με τα δωρεάν πράγματα. Συνέχισε να διαβάζεις.

Να πληρώσετε ή να μην πληρώσετε

Pay_No-PayΛοιπόν, τι πρέπει να κάνει ένας χρήστης του διαδικτύου; Δωρεάν ή πληρωμένο; Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ! Εντάξει, ας τραβήξουμε αυτή τη συζήτηση έξω λίγο πριν μπείτε στις δωρεάν συστάσεις AV. Εδώ είναι μερικά μειονεκτήματα που δεν πληρώνουν.

Περιορίζεται σε μη εμπορική χρήση: Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, αλλά τα περισσότερα από τα καλά προϊόντα δωρεάν λογισμικού AV είναι η απογυμνωμένη έκδοση ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας που κοστίζει χρήματα.

Συχνά η δωρεάν έκδοση περιορίζεται στην προσωπική χρήση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε ως κύριο μέσο άμυνας στο επιχειρησιακό σας σύστημα. Εάν θέλετε πραγματικά να προστατεύσετε την επιχείρησή σας, χρειάζεστε την εγγενή προστασία σε μια εμπορική σουίτα ασφαλείας. Μη φοβάσαι. Ναι, κοστίζει χρήματα, αλλά είναι μια έκπτωση.

antivirus δωρεάνΣτερεά χαρακτηριστικά: Λαμβάνοντας υπόψη αυτό που μόλις είπαμε σχετικά με τα δωρεάν πακέτα AV που είναι ελαφρές εκδόσεις του προϊόντος υψηλής ποιότητας, δεν πρέπει να σας εξοργίσει να μάθετε ότι έχετε περισσότερες δυνατότητες όταν πληρώνετε για αυτούς.

Ανάλογα με τον προμηθευτή, αναμένετε ότι η πληρωμή για προστασία θα έρθει με διάφορες αναβαθμίσεις που σχετίζονται με τη σάρωση κακόβουλου λογισμικού, τα τείχη προστασίας και μια γενικά καλύτερη πιθανότητα να σταματήσετε τους κακούς και τα κορίτσια να θέσουν σε κίνδυνο τη συσκευή σας.

Καλύτερη υποστήριξη: Ένας άλλος τομέας όπου το δωρεάν λογισμικό AV τείνει να υστερεί είναι η διαθεσιμότητα και η ποιότητα της τεχνικής υποστήριξης. Αυτό θα γίνει εμφανές την πρώτη φορά που προσπαθείτε να σκάψετε ένα άσχημο κομμάτι του spyware έξω από το σύστημά σας και το καλύτερο που παίρνετε με τον τρόπο της τεχνικής υποστήριξης είναι μια αναφορά σε ένα σύστημα FAQ και εγκάρδια, "Καλή τύχη, mate!"

Σταματήστε το Free-Bashing

εξοικονομήσετε χρήματαΜέχρι τώρα, τα πιο έξυπνα μέλη του ακροατηρίου ανάγνωσης μας μπορεί να αναρωτιούνται: "Γιατί, ανόητα, είσαι τόσο δύσκολο για το ελεύθερο λογισμικό, αν πρόκειται να προτείνεις ποιες από αυτές θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε; Είχατε πέσει πρόσφατα στο κεφάλι σας; "

Κατευνάζομαι. Στην πραγματικότητα πιστεύουμε ότι υπάρχουν μερικοί αρκετά εκπληκτικά δωρεάν προϊόντα AV εκεί έξω.

Οι καλύτερες από αυτές περιλαμβάνουν όχι μόνο φοβερά εργαλεία για να απαλλαγούμε από το υπάρχον κακόβουλο λογισμικό, αλλά προστασία σε πραγματικό χρόνο από το phishing, phishing με δόνηση, ransomware, Trojans, bots και πολλά άλλα. Πρόκειται για μια αξιόπιστη ψηφιακή ασφάλεια στον κυβερνοχώρο με μηδενικό κόστος. Εκεί. Το είπαμε. Το δωρεάν λογισμικό AV είναι καλό. Είσαι ευτυχισμένος τώρα?

Η ανεξάρτητη δοκιμή είναι το κλειδί

Νόμιζα ότι είναι εντελώς δωρεάνΣτην πραγματικότητα, είμαστε ένας μεγάλος οπαδός ανεξάρτητων εργαστηρίων δοκιμών προστασίας από ιούς. Δεν υπάρχει payola συμβαίνει εδώ. Ναι, οι εταιρείες ασφάλειας μπορούν να πληρώσουν για να αναθεωρήσουν το προϊόν τους, αλλά δεν υπάρχει υπόσχεση ότι τα ευρήματα θα είναι ευχάριστα.

Οι έξυπνες εταιρείες λαμβάνουν αυτές τις λεπτομερείς αναφορές, οι οποίες κυκλοφορούν τακτικά και στο κοινό, και τις χρησιμοποιούν για να βελτιώσουν το προϊόν τους. Ενώ το λογισμικό που υποβλήθηκε για δοκιμή είναι συνήθως η έκδοση Premium, το βρώμικο μικρό μυστικό είναι ότι ακόμη και το δωρεάν λογισμικό AV είναι εξοπλισμένο με πλήρη προστασία.

Η εταιρεία ελπίζει ότι αγαπάτε πόσο καλά λειτουργεί η δωρεάν έκδοση τους και να γίνει ένας ανεμιστήρας που αποφασίζει τελικά να αναβαθμίσει την προσφορά ναυαρχίδων με πλήθος πρόσθετων χαρακτηριστικών.

Η κατώτατη γραμμή είναι ότι αν δείτε το προϊόν ενός πωλητή να εμφανιστεί σε πολλές από αυτές τις αναφορές εργαστηρίου, είναι καλό σημάδι ότι κοιτάζετε μια σοβαρό παράγοντα της βιομηχανίας. Οι επιστήμονες του εργαστηρίου είναι πολύ απασχολημένοι για να χάσουν το χρόνο τους σε προϊόντα που ποτέ δεν θα είναι τίποτα. Είπαμε όλα αυτά να το πούμε.

Ένα από τα βήματα που πήραμε για να αξιολογήσουμε το δωρεάν λογισμικό AV ήταν να διαβάσουμε αυτές τις αναφορές. Εάν ένα εργαστήριο σκέφτεται ότι αξίζει ένα μυρωδιά, θα ακούσουμε αυτό που λένε κατά τη διαμόρφωση μιας αρχικής άποψης.

���� Για να μάθετε περισσότερα δείτε το μεγάλο βασιλιά του μπαμπά όλων των δοκιμών Anti Virus - AV TEST ����

8 Εξαιρετικά δωρεάν προϊόντα λογισμικού προστασίας από ιούς

Χωρίς περαιτέρω σφάλματα, ας φτάσουμε στη λίστα των επτά δωρεάν προϊόντων AV που συνιστούμε, καθώς και συνιστώσες μπόνους από τα καλύτερα τρία πληρωμένα προϊόντα λογισμικού ασφάλειας που θα μπορούσαμε να βρούμε. Εάν εργάζεστε στο διαδίκτυο ή πραγματοποιείτε ημερήσιες συναλλαγές, τότε αυτές είναι όλες οι ελεύθερες επιλογές.

# 1. Σύνολο AV

(Καλύτερο σε όλη την επιλογή - Προστατεύστε τον εαυτό σας από τα πάντα)

Η είσοδος στο νούμερο ένα είναι Total AV. Υπάρχουν 2 λόγοι για τους οποίους θέσαμε την επιλογή αυτή στην κορυφή της λίστας. Το πρώτο κατεβαίνει στην ταχύτητα, τα περισσότερα freeware λύσεις προστασίας από ιούς καταλαμβάνουν μεγάλη μνήμη, το Total AV από την άλλη πλευρά είναι ελαφρύ και τρέχει στο παρασκήνιο.

Η δεύτερη επιλογή είναι μόνο η λειτουργικότητα. Λειτουργεί πέρα ​​από το τυπικό επίπεδο προστασίας από ιούς για να παρέχει συνεχή παρακολούθηση του adware, malware, spyware, ransomware. Έχει ακόμη και ένα απομακρυσμένο τείχος προστασίας για πρόσθετη ασφάλεια.

Συμβατό με τα πάντα

Το Total AV λειτουργεί σε κάθε συσκευή που έχετε. Το τηλέφωνό σας αν και Android του iOS και επίσης CPU σας.

Διαχείριση κωδικών και εντοπισμός προστασίας κλοπής

Αυτό είναι μεγάλο για να έχει επίσης. Ένας κανονικός διαχειριστής κωδικών πρόσβασης μπορεί να σας τρέξει οπουδήποτε μεταξύ $ 30-80 δολάρια το χρόνο και να αναγνωρίσετε την προστασία κλοπής είναι περίπου η ίδια. Το TotalAV περιλαμβάνει και τα δύο στην επαγγελματική έκδοση που μπορεί να σας εξοικονομήσει $ 100-150 το χρόνο.

Συνολικά η TotalAV είναι ο κύριος της απρόσκοπτης μετάβασης ενός μη προστατευμένου χρήστη υπολογιστή σε έναν υπολογιστή υπολογιστή κατά των ιών. Η μετάβαση στο τελευταίο είναι σημαντική.

Αυτό το κάνουν κάνοντας την διεπαφή χρήστη εξαιρετικά διαισθητική καθώς και εξασφαλίζοντας ότι το λογισμικό τους αφαιρεί κακόβουλα προγράμματα αμέσως. Η ομάδα υποστήριξης πελατών της TotalAV βρίσκεται επίσης στην κορυφή της ομάδας υποστήριξης προστασίας από ιούς και μπορεί να βοηθήσει οποιονδήποτε χρήστη με προβλήματα που μπορεί να προκύψουν ή απλά να βοηθήσουν κάποιον να ξεκινήσει με το λογισμικό

Η άλλη φανταστική πλευρά της TotalAV που αξίζει να αναφερθεί είναι η δική τους εισαγωγικές τιμές. Για το πρώτο έτος χρήσης, μπορείτε να πάρετε μια τιμή γεμάτη αξία.

Συνολικά μια εξαιρετική επιλογή όχι μόνο για το AntiVirus αλλά και για όλη την προστασία.

# 2. AVAST Δωρεάν

(Όχι, δεν μιλάμε σαν πειρατική μέρα)

Θέλουμε πάντοτε να πληκτρολογούμε το AVAST με "ye mateys", αλλά θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε. Ωχ. Πολύ αργά. Όλα τα αστεία στην άκρη, αυτή είναι η κορυφαία επιλογή από το elf-on-a-shelf στην ελεύθερη προστασία από κακά πράγματα.

Μεγάλες αναφορές και δοκιμές, καθώς και μια σειρά από πολλά χαρακτηριστικά μπόνους που το καταρρίπτουν στο κεφάλι της συσκευασίας των συστάσεών μας. Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα είναι ότι τα χαρακτηριστικά διαχείρισης κωδικών πρόσβασης δεν είναι τόσο ισχυρά όσο θα θέλαμε. Η ετυμηγορία: θα μπορούσατε να κάνετε χειρότερα, αλλά θα ήταν δύσκολο να το κάνετε καλύτερα.

# 3. AVG Antivirus

(Ακόμα στο παιχνίδι)

Το AVG είναι παλαίμαχος των ελεύθερων πολέμων λογισμικού AV. Οι πρόσφατες ενημερώσεις στο σχεδιασμό και στη διεπαφή χρήστη δεν το έχουν αλλάξει. Ακόμη μια αξιόπιστη επιλογή για online προστασία. Τα εργαστήρια δοκιμών αγαπούν το AVG όσο κι εμείς.

Η ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού είναι μεγάλη και είμαστε ερωτευμένοι με τη λειτουργία του plugin που σας λέει αν ένας ιστότοπος είναι κακόβουλος ή όχι. Τα μόνα μειονεκτήματα που σημειώθηκαν ήταν ότι χρειάζεται για πάντα να ολοκληρωθεί η αρχική σάρωση (πράγμα που μπορεί να είναι πραγματικά καλό) και η καταπολέμηση του phishing δεν ήταν τόσο δυνατή όσο ελπίζαμε. Συνολικά, Το AVG παραμένει μια επιλογή επιλογής για δωρεάν λογισμικό AV.

# 4. Bitdefender

(Το αντίθετο από το χαρακτηριστικό φορτωμένο)

Θυμηθείτε πάλι όταν αναφέρθηκε πώς ορισμένες εταιρείες χρησιμοποιούν την ίδια ακριβώς ασφάλεια πυρήνα στην ελεύθερη έκδοση με την πληρωμένη; Ακολουθεί ένα παράδειγμα αυτής της ιδέας σε δράση. Το πρόβλημα είναι ότι η δωρεάν έκδοση στερείται κάθε χρήσιμης δυνατότητας του πληρωμένου Bitdefender.

Ωστόσο, αν ψάχνετε για μη-φρύδια βασική άμυνα εναντίον όλων των uglies τρέχει γύρω εκεί έξω σε απευθείας σύνδεση και μπορεί να ζήσει τη ζωή χωρίς καμπάνες και σφυρίχτρες, αυτό είναι ένα στερεό προϊόν που δημιούργησε το υψηλότερο σκορ anti-phishing. Εάν έχετε ήδη την τυπική ασφάλεια των Windows στη θέση σας, αυτό είναι ένα μεγάλο πρόσθετο.

# 5. Check Point ZoneAlarm

(Meh ... υπάρχει καλό και κακό)

Παρά την αδειοδότηση μερικά από τα κότσια του από το σεβαστό σήμα προστασίας από ιούς Kaspersky, το ZoneAlarm προσφέρει μια μικτή τσάντα αποτελεσματικότητας ασφάλειας. Από τη μία πλευρά, το τείχος προστασίας λειτουργεί εξαιρετικά και στις δύο κατευθύνσεις και προσφέρει πραγματική ειρήνη.

Από την άλλη πλευρά, δεν υπήρξαν ανεξάρτητες εργαστηριακές εξετάσεις αυτού του προϊόντος. * Shrug * Ένα πράγμα που σημειώσαμε ήταν η έλλειψη χαρακτηριστικών anti-phishing, κάτι που είναι αρκετά μεγάλο για να το αφήσουμε έξω. Είμαι σαν να σας πω ένα αυτοκίνητο χωρίς τιμόνι. Δεν είναι κακή επιλογή αν δεν χρειάζεστε μια ολοκληρωμένη σουίτα ασφαλείας.

# 6. Cybereason RansomFree

(Ένα άλλο επίπεδο ασφάλειας)

Ο Cybereason φέρνει την εστίαση της λέιζερ σε έναν συγκεκριμένο τύπο κακόβουλου λογισμικού - ransomware. Αυτό συμβαίνει όταν το κακόβουλο λογισμικό εισάγεται στο μηχάνημά σας και το κλειδώνει, καθιστώντας το ακατάλληλο μέχρι να πληρώσετε μια αμοιβή (λύτρα) για να κυκλοφορήσει.

Αν έχετε δεδομένα ή σημαντικά αρχεία στο τοπικό μηχάνημά σας, αυτό μπορεί να είναι μια καταστροφική διείσδυση. Η δοκιμή ήταν μια μικτή τσάντα. Το προϊόν εκτελείται καλά ενάντια στις επιθέσεις λυμάτων πραγματικού κόσμου, αλλά στη συνέχεια απέτυχε να ανιχνεύσει προσομοιωμένες εκδόσεις.

Ακόμα, το πράγμα είναι ελεύθερο και προσφέρει τουλάχιστον μια προσπάθεια προστασίας από το να έχεις τον υπολογιστή σου ομήρους. Δεν θα μπορούσε να βλάψει τίποτα.

# 7. Kaspersky Lab

(Οι Ρώσοι και πάλι - OH, μου!)

Ας το ξεπεράσουμε. Στην αδιάκοπη φωνή για τους δεσμούς με τους Ρώσους, τα Kaspersky Labs έχουν ριχτεί στο μίγμα, αλλά δεν έχουμε δει καμία απόδειξη, έτσι θα συνεχίσουμε να επισημαίνουμε ότι αυτό το προϊόν παίρνει κορυφαία σημάδια από ανεξάρτητους testers.

Η δωρεάν έκδοση εκτελείται μόνο κατάλληλα για εμάς ενάντια σε κακόβουλο λογισμικό στη δοκιμή, αν και ήταν εξαιρετική στο να εξαφανίζει και να εξαλείφει τις προσπάθειες ηλεκτρονικού "ψαρέματος". Δεν περιλαμβάνονται προηγμένες λειτουργίες ή άμεση τεχνική υποστήριξη με το προϊόν χωρίς διακοσμητικά στοιχεία. Απλά συμμαχίας στην συνεχιζόμενη μάχη ενάντια σε κακό κυβερνοχώρο.

# 8. Αρχική σελίδα της Sophos

(Προστασία των επιχειρήσεων για οικιακή χρήση)

Η Sophos εργάζεται εδώ και πολύ καιρό στην επιχειρηματική πλευρά του φράχτη, χωρίς ποτέ να δίνει προσοχή στην καταναλωτική αγορά. Το Sophos Home είναι το δικό τους πρώτη επιχείρηση σε αυτό το νέο έδαφος και θα λέγαμε ότι ήταν μια επιτυχημένη κίνηση.

Όπως και το Kaspersky, τα αποτελέσματα με τα ανεξάρτητα εργαστήρια ήταν εντυπωσιακά, ειδικά για την απάλυνση κακόβουλου λογισμικού και την προσφορά ενός καθαρού, καθαρού περιβάλλοντος εργασίας. Τα αποτελέσματα των δικών μας δοκιμών δεν ήταν τόσο εντυπωσιακά, αλλά όχι αρκετά κακά για να τραβήξουν τη σύστασή μας.

3 άξια πληρωμένα προϊόντα προστασίας από ιούς

Μην εκπλαγείτε να δείτε τα ίδια ονόματα από την ελεύθερη λίστα στη λίστα των παρόχων AV που πληρώνετε. Όπως έχουμε αναφέρει, οι περισσότερες εταιρείες του κλάδου χρησιμοποιούν δωρεάν εκδόσεις ως δόλωμα για να σας οδηγήσουν στην τελική αναβάθμιση στην πλατφόρμα πληρωμής.

Τίποτα λάθος με αυτό. Απλά πρέπει να αποφασίσετε εάν η ανάγκη σας για προστασία υπερβαίνει αυτό που έχετε δωρεάν.

Εδώ είναι τα τρία πληρωμένα προϊόντα AV που θεωρούμε ανώτερα. Γιατί τρία; Γιατί όχι?

# 1. Bitdefender Antivirus Plus ($ 39.99 / έτος)

Εξυπηρετώντας το όνομά της, έχετε σίγουρα κάτι παραπάνω από απλή προστασία από ιούς με αυτό το κουτάβι. Περιλαμβάνονται επίσης ένας διαχειριστής κωδικών πρόσβασης, σκληρός browser, ασφαλής διαγραφή, προστασία ransomware και πολλά άλλα.

Η έλλειψη είναι ένα τείχος προστασίας, η προστασία από το spam και οι γονικοί έλεγχοι. Ίσως θα μπορείτε να το βρείτε για $ 24 / έτος στην ανοικτή αγορά, το οποίο σας παρέχει προστασία για μια συσκευή. Εντυπωσιακή απόδοση τόσο σε εργαστηριακές δοκιμές όσο και σε πρακτικές δοκιμές, παρόλο που διαπιστώσαμε ότι είναι ελαφρώς λιγότερο αποτελεσματική στην παρεμπόδιση των κακόβουλων προγραμμάτων από ό, τι οι επιστήμονες. Λίγα χρήματα για πολλή προστασία.

# 2. Kaspesky Anti-Virus ($ 59.99)

Δεν είμαστε οι μόνοι που τραγουδούν τις επαίνους του Kaspersky. Αυτό το προϊόν λατρεύεται από ανεξάρτητα εργαστήρια και μάλιστα απαριθμούνται μεταξύ των επιλογές του συντάκτη σε διάσημους ιστότοπους όπως το PC Magazine, οπότε δεν ντρέπομαστε να δανείζουμε τη φωνή μας στη χορωδία των θετικών.

Ιδιαίτερα αξιοσημείωτο είναι το χαρακτηριστικό System Watcher, το οποίο κρατά ένα μάτι ξεφλουδισμένο για κακόβουλη συμπεριφορά από οτιδήποτε κινείται εκεί έξω στο διαδίκτυο. Παρόλο που δεν προωθείται ως ransomware-buster, κάνει ουσιαστικά το ίδιο πράγμα. Το προτεινόμενο MSRP είναι σχεδόν εξήντα δολάρια, αλλά θα πρέπει να μπορείτε να το βρείτε περίπου για το μισό από ότι μέσω των εμπόρων λιανικής πώλησης.

# 3. McAfee AntiVirus Plus ($ 59.99)

Ίσως η καλύτερη δουλειά να γίνει. Μια ενιαία συνδρομή, η οποία μπορείτε να βρείτε για $ 19.99 / έτος, σας παρέχει προστασία για κάθε συσκευή Windows, Android, macOS και iOS που εσείς ή οποιοσδήποτε άλλος στην οικογένειά σας κατέχει.

Αυτό αναγνωρίζει το γεγονός ότι τα νοικοκυριά δεν διαθέτουν πλέον έναν επιτραπέζιο υπολογιστή μέσω του οποίου έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Αλλά λειτουργεί; Η McAfee είχε μεγάλη αναγνώριση ονόματος για την καταπολέμηση της κακομεταχείρισης του κυβερνοχώρου για μεγάλο χρονικό διάστημα και για καλό λόγο. Γενικά βαθμολογήθηκε καλά και στις δοκιμές μας και σε ανεξάρτητα εργαστήρια.

Η κατώτατη γραμμή

Δεν θα χάνουμε το χρόνο σας επαναλαμβάνοντας τους λόγους που μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δωρεάν ή πληρωμένο λογισμικό AV. Το τελευταίο σημείο που θέλουμε να κάνουμε είναι πρέπει να επιλέξετε το ένα ή το άλλο αν είστε σήμερα απροστάτευτοι. Πιστέψτε μας - οι κακοί θα σας πάρουν τελικά, και όταν το κάνουν, θα θέλατε να είχατε πάρει τη συμβουλή μας. Καλή τύχη εκεί έξω!

Επίσης…

Εάν η ασφάλεια στο διαδίκτυο είναι μια ανησυχία, σίγουρα συνιστούμε να διαβάσετε για τα καλύτερα VPN εκεί έξω και, στη συνέχεια, να αποκτήσετε τον εαυτό σας ένα υψηλής ποιότητας σύστημα διαχείρισης κωδικού πρόσβασης.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me