Best Web Hosting Αυστραλία (2020)

Contents

Τεχνικές αξιολογήσεις και συγκρίσεις

Εξετάσαμε τους κορυφαίους 10 παρόχους φιλοξενίας για τους Αυστραλούς για να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα.

κέντρο δεδομένων στην ΑυστραλίαΗ φιλοξενία ιστοσελίδων έχει προχωρήσει πολύ από τις πρώτες μέρες της δημιουργίας του δικού σας διακομιστή FTP και της προσθήκης κάθε σελίδας HTML μία προς μία. Η δημιουργία της φιλοξενίας είναι τώρα πιο εύκολη από ποτέ.

Αυτό λέγεται ότι οι πάροχοι φιλοξενίας γενικά εμπίπτουν σε 2 κατηγορίες.

Εκείνοι που θέλουν να σας υπερφορτώσουν και εκείνους που δεν το κάνουν. Δεδομένου ότι πιθανόν να βρεθεί αυτή η σελίδα ψάχνοντας για το "καλύτερο web hosting" πρόκειται να υποθέσω ότι είσαι σε αυτό το δεύτερο στρατόπεδο. ��

Αλλά πρώτα, πρέπει να εξηγήσω κάτι.

Πιθανότατα θα ρίξετε μια ματιά σε αυτόν τον κατάλογο και σκεφτείτε γιατί ο Will δεν συμπεριέλαβε τοπικές αυστραλιανές εταιρείες. Οι λόγοι είναι απλοί - οι διακομιστές, η υποστήριξη και η τιμολόγηση από ξένους οικοδεσπότες της Aussie είναι μόνο καλύτεροι.

Η εξήγηση πίσω από αυτό είναι απλή - οι μεγαλύτερες εταιρείες έχουν μεγαλύτερη υποδομή, ώστε το κόστος ανά πελάτη να είναι στην πραγματικότητα χαμηλότερο και να το μεταφέρουν σε εσάς.

Το δεύτερο είναι λίγο πιο τεχνικό. Είναι περίπου κέντρα δεδομένων.

Μπορείτε να σκεφτείτε τα κέντρα δεδομένων ως γίγαντες υπολογιστικές μονάδες που αποθηκεύουν τον ιστότοπό σας. Όταν ένας αναγνώστης θέλει να διαβάσει το περιεχόμενό σας, να εξετάσει τα βίντεο που έχετε μεταφορτώσει ή να επισκεφτεί τον ιστότοπο της επιχείρησής σας, πρέπει να ζητήσετε αρχεία από το κέντρο δεδομένων.

Για να είναι απόλυτα αμβλύ, η Αυστραλία δεν διαθέτει τα καλύτερα κέντρα δεδομένων.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότερες από τις επιλογές μου βασίζονται σε κέντρα δεδομένων στο εξωτερικό, με την κορυφαία επιλογή μου χρησιμοποιώντας ένα state-of-the-art κέντρο δεδομένων της Σιγκαπούρης. Πολύ σωστά μιλήστε. Ας πηδήξουμε σε αυτήν την κριτική και σας βοηθήσουμε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές. ��

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ
1 SiteGround $ 3.95 / mo 713ms ★★★★★
2 Hostinger $ 0.99 / mo 389ms ★★★★★
3 Bluehost $ 2.95 / mo 1.765ms ★★★★★
4 HostGator $ 2.75 / mo 657ms ★★★★★
5 Α2 Φιλοξενία $ 2.94 / mo 223ms ★★★★★

Τι είναι το Privacy Australia?

Προστασία προσωπικών δεδομένων Η Αυστραλία πιστεύει στην υπεύθυνη εντολή να υπερασπιστεί την πολύ εύθραυστη έννοια της ψηφιακής αξιοπρέπειας. Αυτή η αναζήτηση είναι πιο επείγουσα αυτή τη στιγμή στην κοινωνία μας, όταν η ιδιωτικότητα και τα δεδομένα των ανθρώπων βρίσκονται υπό πολιορκία. Ο συμβιβασμός των δεδομένων και η εισβολή είναι μια συνεχής απειλή από τους κακοποιούς ηθοποιούς και τους χάκερ που καλύπτουν το φάσμα των ατομικών, εταιρικών ή ακόμα και εθνικών κρατών.

Η αποστολή που έχουμε στο Privacy Australia είναι να διασφαλίσουμε ότι ο διαχωρισμός μεταξύ της ιδιωτικής ζωής σας, η οποία θα πρέπει να είναι τόσο μυστική όσο θέλετε, δεν παρεμβαίνει ή δεν παρεμβαίνει στον δημόσιο εαυτό σας χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Θέλουμε όλοι οι Αυστραλοί να κατανοήσουν τον ταχύτατα εξελισσόμενο κόσμο του απορρήτου δεδομένων. Διότι χωρίς αυτή την κατανόηση, η ψηφιακή κυριαρχία δεν μπορεί να υπερασπιστεί σθεναρά.

Το όνομά μου είναι ο William J. Ellis και οι σπόροι για το Privacy Australia σπέρθηκαν όταν εργαζόμουν ως αναλυτής ασφαλείας στο Πεκίνο το 2008. Ξεκίνησε ως μια προσπάθεια να παρακάμψει την απαγόρευση της Κίνας σε βασικές ιστοσελίδες όπως η Wikipedia και το Facebook (η απαγόρευση συνεχίζεται σήμερα με πολύ μεγαλύτερο όγκο και βαρύ χέρια). Με αυτόν τον τρόπο, έτρεξα μαζικά στα σκοτεινά πρότυπα των εικονικών ιδιωτικών δικτύων και η Privacy Australia βλάστησε από την απάντησή μου σε αυτό το πρόβλημα.

���� Αυστραλιανή Κριτικές Φιλοξενίας ����

Δεν θέλουμε να σας πλημμυρίσουμε με πληροφορίες. Παρόλο που έχουμε παράσχει πολλές πληροφορίες, τους έχουμε καταστήσει απλά κατανοητά. Η κατάταξη του αριθμού των κεντρικών υπολογιστών εξυπηρετεί αυτόν τον σκοπό παρέχοντας ένα άμεσο στιγμιότυπο της ιεραρχικής τους κατάστασης.

Τα συστήματα κατάταξης τοποθετούν τους επιλεγμένους οικοδεσπότες μας σε φθίνουσα σειρά σύστασης, ξεκινώντας από την κορυφαία σύσταση, ακολουθούμενη στη συνέχεια από τους άλλους. Για να αποφύγουμε την περιττή επιβάρυνση των πληροφοριών, έχουμε ενσωματώσει μόνο τις πέντε καλύτερες επιλογές.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Οι καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων το 2020

Παρακάτω είναι οι κορυφαίες πέντε κριτικές της Αυστραλίας web hosting με βάση το κόστος, την ταχύτητα, την εξυπηρέτηση πελατών και το uptime.

1. SiteGround - Αγκαλιάστηκε από πάνω από 2 εκατομμύρια τομείς

Τιμή - 3,95 δολάρια ανά μήνα
Μέσος χρόνος λειτουργίας του 99,95%
Μέσος χρόνος φόρτωσης 713ms

SiteGround έχει διακριθεί ως ένας από τους πιο δημοφιλείς και υψηλότερους παροχείς φιλοξενίας στην κοινότητα του WordPress. Οι Αυστραλοί συμφωνούν προφανώς με την ετυμηγορία.

Εύκολη εγκατάσταση και εγκατάσταση ✅

Παρέχουν μοναδικές, εσωτερικές λύσεις WordPress που είναι μεγάλες για την ταχύτητα και την ασφάλεια, ώστε ο ιστότοπός σας να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορος και ασφαλής. Όμως, το SiteGround δεν οδηγεί απλώς τα coattails του WordPress ως το πιο πανταχού παρόν σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Εκτός από το να είναι μια εξαιρετική λύση τόσο για τα νέα και τα καθιερωμένα προγράμματα WordPress, δεν είναι ένα ποντίκι ενός τέχνασμα.

Για παράδειγμα, έχουν μια εξαιρετικά συντονισμένη υπηρεσία υποστήριξης πελατών, η οποία είναι ενημερωμένη, γρήγορη και φιλική. Επίσης, έχουν και άλλα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που τους επιτρέπουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Γρήγορες ταχύτητες, δωρεάν SSL και αναβαθμίσεις ✅

Τα βελτιστοποιημένα σχέδια φιλοξενίας περιλαμβάνουν δυνατότητες αιχμής όπως αυτόματες αναβαθμίσεις, ενσωματωμένη προσωρινή αποθήκευση WP, ευρύτατο και διασκορπισμένο δίκτυο προβολής περιεχομένου (CDN), στάση με ένα κλικ και έλεγχο έκδοσης GIT. Οι λύσεις αυτές είναι κατασκευασμένες εσωτερικά, δίνοντάς τους την ευελιξία και την ευελιξία να προσαρμόσουν αυτές τις λύσεις στις ανάγκες των πελατών τους.

Καλύτερη απόδοση και υποστήριξη ✅

Ενώ άλλοι πάροχοι προσέφεραν χαμηλά αρχικά ποσοστά και ποσοστά ανανέωσης, η απόδοση του SiteGround όσον αφορά την ταχύτητα, την αξιοπιστία του και την ισχυρή υποστήριξη είναι πολύ καλύτερα από ό, τι άλλοι οικοδεσπότες πρέπει να προσφέρουν. Υπάρχουν γνωστά ως την καλύτερη υποστήριξη 24/7 στον κλάδο, τόσο πολύ ώστε να είναι ένας επίσημος «WordPress» συνιστώμενος πάροχος φιλοξενίας.

Το SiteGround προσφέρει επίσης μερικές από τις χαμηλότερες τιμές για όλες τις δευτερεύουσες προσθήκες στις υπηρεσίες όπως ανανέωση, Cloudflare προστασία καθώς και δωρεάν SSL.

2. Hostinger - Best Φτηνές Host

Ξεκινώντας από 0,99 δολάρια ανά μήνα
Μέσος χρόνος λειτουργίας του 99,1%
Μέσος χρόνος φόρτωσης 389Κυρία

Αν ψάχνετε να εξοικονομήσετε χρήματα για την φιλοξενία ιστοσελίδων χωρίς να θυσιάζετε την ποιότητα, τότε μην ψάξετε άλλο για τον Hostinger είναι η απάντηση στην αναζήτησή σας για οικονομική προσιτότητα.

Ενώ η προωθητική τιμολόγηση αντιμετωπίζεται ως μια ευρέως διαδεδομένη τακτική μάρκετινγκ, ειδικά στη βιομηχανία φιλοξενίας που έχει σχεδιαστεί για να συλλάβει φρούτα χαμηλής ανάρτησης, ο Hostinger έχει καταφέρει να καταφέρει να διακρίνει την τέχνη αυτής της στρατηγικής, διασφαλίζοντας ότι τα οφέλη σας επηρεάζουν ακριβώς όπως τα κάνει.

Φτηνότερη υποδοχής χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα ✅

Η τιμή του Hostinger συνήθως κυμαίνεται από $ 0,99 έως $ 2,15 το μήνα σε ημι-τακτική βάση. Για να επωφεληθείτε πλήρως από την έκπτωση χαμηλών τιμών, μπορείτε να καθορίσετε την τιμή για 48 μήνες. Αυτό παρέχει ουσιαστικά σε έναν χρήστη μια τιμή φιλοξενίας κάτω των $ 70, κάτι που είναι αξιοσημείωτο.

Εάν υποπτευθείτε τυχόν εσφαλμένη αντίληψη ή ανησυχία ότι η υπηρεσία τους μπορεί να είναι κατώτερη λόγω της τιμολόγησης, ας απορρίψουμε γρήγορα αυτή την ιδέα. Παρόλο που εξακολουθεί να είναι σχετικός νεοφερμένος, ο Hostinger εκπληρώνει την υπόσχεσή του.

Ο Hostinger παρέχει όλα τα στοιχειώδη χαρακτηριστικά που προσφέρουν οι άλλοι παροχείς φιλοξενίας, αλλά με την πρόσθετη γλυκαντική της θαυμάσιας τιμολόγησης. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν θα πάρετε όλα τα ελκυστικά αξεσουάρ που έρχονται με όλα τα σχέδια. Επομένως, οφείλετε να ελέγξετε ότι είστε το φάσμα των χαρακτηριστικών που προβλέπετε ότι θα χρειαστείτε πριν επιλέξετε ένα πακέτο.

Δωρεάν domain με την εγγραφή ✅

Εκτός από τα οφέλη από την τιμή κόστους, εξακολουθεί να προσφέρει πολλές εγγυήσεις και προστασία κινδύνου: δίνει ένα free domain να χρησιμοποιούν, εκτός από δωρεάν SSL ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. Επιπλέον, θα λάβετε ακόμα ένα γενναιόδωρο εγγύηση επιστροφής χρημάτων που εκτείνεται σε 30 ημέρες! Και αυτό περιλαμβάνει το πακέτο της κατώτατης βαθμίδας που προσφέρεται.

Η ουσία του θέματος είναι ότι ο Hostinger είναι μια εξαιρετική επιλογή, ειδικά εάν προσπαθείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα με έναν κεντρικό υπολογιστή που εξακολουθεί να προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις.

Επαγγελματική συμβουλή - Ψάχνετε για περισσότερους οικοδεσπότες έκπτωσης; Δείτε τον οδηγό μας για φτηνές web hosting Αυστραλία.

3. Bluehost - ο πιο αξιόπιστος οικοδεσπότης, αλλά κάπως ακριβός

Ξεκινώντας από 2,95 δολάρια το μήνα
Μέσος χρόνος λειτουργίας του 99.74%
Μέσος χρόνος φόρτωσης 1.765ms

Εάν κάνατε μια άσκηση σύνδεσης λέξεων, το πρώτο πράγμα που πιθανόν να έρχεται στο μυαλό σχετικά με το Bluehost είναι η λέξη "εύκολη".

Μεταξύ άλλων, η Bluehost έχει ξεχωρίσει από το πακέτο με την απλότητα χρήσης του. Εάν υπάρχει ένα επαναλαμβανόμενο θέμα στα θετικά σχόλια online που θα διαβάσετε σχετικά με Bluehost, είναι ότι ξεχωρίζει ως μία από τις καλύτερες υπηρεσίες web hosting για αρχάριους.

Η εταιρεία κατανοεί ξεκάθαρα τα σημεία πόνου που προκαλούν οι αρχάριοι και, συνεπώς, έχουν πάει πέρα ​​και πέρα ​​για να βεβαιωθείτε ότι η διαδικασία είναι λιγότερο σύγχυση για τους ανθρώπους που μπαίνουν στην υποδοχή για πρώτη φορά.

1 Κάντε κλικ στην επιλογή Εγκαταστάσεις για WordPress + Τόνοι οδηγών ✅

Αρκετά πράγματα δίνουν στη Bluehost αυτή την ομαλή ιστιοπλοΐα. Η διεπαφή και τα εργαλεία του προσανατολίζονται προς ένα επίπεδο διαισθητικότητας που οι αρχάριοι κατανοούν και εκτιμούν. ο Επιλογή εγκατάστασης 1 κλικ που περιλαμβάνεται σε όλα τα σχέδιά τους είναι επίσης ένα τεράστιο έλξη για αυτούς τους αρχάριους που δεν είναι τεχνικά καταλαβαίνω για τις διαδικασίες πολλαπλών βημάτων που εμπλέκονται στις παραδοσιακές διαδικασίες εγκατάστασης.

Παρόλο που η ταχύτητα Bluehost είναι καλή, εντούτοις τείνει να παρουσιάσει υστέρηση και καθυστέρηση με μεγαλύτερες ιστοσελίδες. Ωστόσο, ένα πράγμα που δεν μπορείτε να τους αρνηθείτε: είναι πολύ επίμονοι. Έχουν εξαιρετική εξειδίκευση στο μάρκετινγκ και τη διαφήμιση, οπότε μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε τις διαφημίσεις σας να σας ακολουθούν παντού μόλις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους.

65% έκπτωση σε όλα τα σχέδια (αλλά ακριβά Upsells) ❌

Το επιθετικό μάρκετινγκ στην άκρη, η ανταγωνιστική τιμολόγησή του είναι μια άλλη ελκυστική πτυχή της Bluehost που την κάνει μια ισοπαλία για αρχάριους: μπορείτε να πάρετε σήμερα το 65% από όλα τα σχέδια. Αν δεν ήταν αρκετό, η BlueHost προσφέρει επίσης 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Αυτό είναι ιδανικό για ελεύθερους επαγγελματίες και bloggers που μόλις ξεκινούν και συνειδητοποιούν ότι μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να κερδηθεί η ιστοσελίδα τους.

Τούτου λεχθέντος - το BlueHost θα προσπαθήσει να σας χρεώσει και το χέρι και ένα πόδι για όλες τις υπηρεσίες τους.

4. HostGator Cloud Hosting - Καλύτερο Cloud Hosting για την τιμή

Ξεκινώντας από 2,75 δολάρια το μήνα
Μέσος χρόνος λειτουργίας του 99,4%
Μέσος χρόνος φόρτωσης 657ms

Ιστοσελίδες και gators ίσως δύο παράξενο bedfellows, αλλά HostGator έχει κατά κάποιον τρόπο ήταν σε θέση να κάνει το έργο του γάμου.

Εάν η ανθεκτικότητα του αλλιγάτορα ήταν η έμπνευση για το όνομα του χώρου, τότε είναι μια εύχρηστη μεταφορά. Όπως λέει η παροιμία, η καλύτερη δυνατότητα είναι η διαθεσιμότητα, οπότε η αξιοπιστία της υπηρεσίας είναι ένα από τα πιο σημαντικά και αγαπημένα χαρακτηριστικά κάθε ιστοτόπου. Το HostGator εκτελεί αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα σε κουτάλες, παρέχοντας εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας για την εξυπηρέτησή του σε χαμηλή τιμή.

Εκπληκτική απόδοση χρόνου και ταχύτητας ✅

Κατά τους τελευταίους 16 μήνες, έχει δημοσιεύσει κατά μέσο όρο uptime 99,98%. Το HostGator καταφέρνει επίσης να κάνει μερικά άλλα πράγματα αρκετά καλά. Εκτός από την αντοχή του στο uptime, οι φλεγόμενοι γρήγοροι εξυπηρετητές που διαθέτει είναι εξίσου αξιοπρόσεκτοι.

Ισχυρίζονται ότι έχουν "έως και 2 φορές ταχύτερους χρόνους φόρτωσης" ως αποτέλεσμα μιας ποικιλίας χαρακτηριστικών, όπως υλικό υψηλής τεχνολογίας, εξυπηρετητές χαμηλής πυκνότητας και πολλαπλά στρώματα κρυφής μνήμης.

Είναι αρκετά καθησυχαστικό ότι μπορούν να σταθούν πίσω από την υπηρεσία τους και ότι ως πελάτης, δεν θα τιμωρηθεί εάν υπάρχει μια προσωρινή πτώση στην απόδοση.

Μεγάλη για τη φιλοξενία μικρών επιχειρήσεων ✅

Για παράδειγμα, σε ένα σενάριο όπου το μέσο ραντεβού είναι κάτω από 99,9% για το μήνα, οι πελάτες τους ενδέχεται να αποκομίσουν πίστωση πληρωμής για ολόκληρο το μήνα. Αυτή η παραχώρηση, ωστόσο, αποκλείει την προγραμματισμένη συντήρηση ή άλλα εφάπαξ γεγονότα. Ωστόσο, είναι ευχάριστο για τους πελάτες να γνωρίζουν ότι η επιχείρησή τους δεν θα τιμωρηθεί αν η απόδοση των υπηρεσιών φιλοξενίας γλιστρά προσωρινά.

Από την άποψη της φιλικότητας προς το χρήστη, η WestGator έχει ξεκινήσει μια λειτουργία δημιουργίας ιστοτόπου που βοηθά τους αναγνώστες με την εγκατάσταση τους. Για τον αρχάριο νέο χρήστη που εξακολουθεί να ασχολείται με τεχνικές φιλοξενίας, ο οικοδόμος ιστοτόπων καθιστά τη δημιουργία της ιστοσελίδας τους ένα αεράκι.

Αυτά τα χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με μια ισχυρή βάση παγκόσμιων διακομιστών, κάνουν την HostGator εξαιρετική επιλογή. Ωστόσο, η τιμολόγηση του χρωματίζει μια πιο περίπλοκη εικόνα. Όπως είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το φορτίο σελίδας και οι ταχύτητες uptime των κοινόχρηστων εξυπηρετητών τους συμβαίνουν, η υπηρεσία Cloud του HostGator τους έριξε έξω από το νερό.

Τότε η ερώτηση αυτή τίθεται - γιατί δεν πέφτουν οι πελάτες πάνω από την αναβάθμιση στην υπηρεσία cloud. Λοιπόν, η απάντηση στην ερώτηση αυτή είναι η τιμολόγηση. Η τιμολόγηση που διαφημίζεται για την επιλογή Cloud του HostGator ξεκινά από $ 4,95 / μήνα και αυξάνεται στα $ 9,95 / μήνα. Αυτό το σοκ αυτοκόλλητο είναι αρκετά η απενεργοποίηση για τους πελάτες, που τους αναγκάζει να κολλήσει με την κοινή φιλοξενία αντ 'αυτού. Δεν βοηθά το γεγονός ότι η επιλογή Cloud σας κλειδώνει σε μια τριετή περίοδο μεγαλύτερης διάρκειας.

Αλλά υπάρχει κάποια ασημένια επένδυση, καθώς ο Gator βελτίωσε την κατάσταση προσφέροντας μια αποκλειστική έκπτωση, μειώνοντας την τιμή του Cloud σε μόλις $ 2,99 / μήνα. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι θα πάρετε μια πολύ καλύτερη υπηρεσία σε αντάλλαγμα, ενώ μόνο πληρώνουν κοινές τιμές φιλοξενίας. Ωστόσο, η έκπτωση ισχύει επί του παρόντος μόνο για σχέδια ενός, τριών και έξι μηνών. Έτσι, μετά την αρχική περίοδο, η τιμολόγηση θα αυξηθεί στη συνέχεια στα 8,95 δολάρια, δηλαδή το ποσοστό ανανέωσης στο κατώτατο όριο.

5. A2 Hosting - Μεγάλη απόδοση για την τιμή

Ξεκινώντας από 2,94 δολάρια το μήνα
Μέσος χρόνος λειτουργίας του 99,1%
Μέσος χρόνος φόρτωσης 223ms

Ταχύτητα σκοτώνει λένε, αλλά στον κόσμο της διαδικτυακής φιλοξενίας, θα μπορούσε επίσης να ενισχύσει τη μακροζωία της επιχείρησής σας. Η εξαιρετική ταχύτητα του A2 Hosting κατατάσσεται ως ένα από τα καλύτερα στην επιχείρηση. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα φιλοξενίας, με ένα καλό παιχνίδι, το οποίο περιλαμβάνει εξαιρετικά υψηλό χρόνο λειτουργίας και χρήσιμη εξυπηρέτηση πελατών.

Η φιλοξενία A2 έχει ισχύ. Έχει περάσει από το 2001 και εκτός από τη μακροζωία του, το A2 έχει ένα ιστορικό αριστείας, το οποίο παρουσιάζεται τακτικά στην ηλεκτρονική λίστα "Best Web Hosting Service" της PCMag κάθε χρόνο.

Η A2 κατέστησε τη λίστα μας βασισμένη στα ισχυρά της ρεκόρ σε τομείς που κυμαίνονται από τα κοινά μηνιαία σχέδια με στοιχειώδη χαρακτηριστικά, έως τα πακέτα που επικεντρώνονται σε ειδικά προγράμματα εξυπηρέτησης. Αν και τα περισσότερα από τα κέντρα δεδομένων της A2 Hosting είναι σταθμευμένα στο Μίτσιγκαν, εξακολουθεί να λειτουργεί τέλεια για τις μικρές επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Αυστραλία.

Πώς επιλέγουμε - τα συστατικά που αποτελούν το Web Hosting Criteria μας

Λένε ότι δεν πρέπει ποτέ να θέλετε να μάθετε πώς γίνεται το λουκάνικο. Λοιπόν, επειδή είμαστε επαναστάτες και αντίθετοι στην καρδιά μας αρέσει να λυγίζουμε τους κανόνες για να αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας σαν ενήλικες και έτσι αποκαλύπτουμε το περιεχόμενο του μαύρου κουτιού που χρησιμοποιήσαμε για να κρίνουμε τις υπηρεσίες φιλοξενίας στη λίστα μας.

Έτσι, χωρίς περαιτέρω παραπλανήσεις, και χωρίς ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, τα κριτήρια αυτά χρησιμοποιήθηκαν για τη μετατόπιση του σιταριού από το σκώρο:

Αξιοπιστία (χρόνος λειτουργίας και χρόνος διακοπής λειτουργίας)

φιλοξενία χρόνου λειτουργίαςΗ αξιοπιστία είναι μια σημαντική μέτρηση, επειδή θέλετε ο πάροχός σας να είναι αξιόπιστος. Εάν έχουν τα καλύτερα διαθέσιμα χαρακτηριστικά, αλλά δεν μπορείτε να τα επικαλεστείτε για να τα παραδώσετε με συνέπεια, αυτό δεν σας κάνει καλό.

Η υψηλή διαθεσιμότητα αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα μιας υπηρεσίας φιλοξενίας που εγγυάται ένα συγκεκριμένο επίπεδο απόδοσης λειτουργικό, ειδικά για μια περίοδο μεγαλύτερη από την κανονική.

Οι μεμονωμένοι παράγοντες που αντιπροσωπεύουν τις πτυχές της αξιοπιστίας είναι το uptime και το downtime. Χωρίς να πάρει πάρα πολύ στα ζιζάνια, το uptime θεωρείται ως ένα μέτρο της αδιάκοπης, αδιάκοπης ακολουθίας του χρόνου που μια πλατφόρμα φιλοξενίας βιώνει.

Σε έναν τέλειο κόσμο, τα συστήματα φιλοξενίας θα έχουν ιδανικά χρόνο uptime 100%. Αλλά αυτή η τελειότητα είναι σχεδόν αδύνατο να διατηρηθεί ή να επιτευχθεί. Όσον αφορά τις υπηρεσίες φιλοξενίας, είναι ο χρόνος, εκφρασμένος σε ώρες, που ένας διακομιστής μπορεί να παρέχει υπηρεσίες και να παραμείνει διαθέσιμος.

Κατανόηση του χρόνου διακοπής

Το downtime είναι το αντίθετο από το uptime, γεγονός που υποδηλώνει μια τάση προς λάθος κατεύθυνση. Το Uptime είναι ένα σημαντικό στατιστικό στοιχείο στο οποίο εστιάζετε, επειδή δηλώνει εάν η υπηρεσία σας είναι διαθέσιμη στους χρήστες σας. Περιττό να πούμε ότι αν ο ιστότοπός σας δεν είναι διαθέσιμος, τότε αυτό αντικατοπτρίζει εσφαλμένα σε εσάς. Φαίνεται αντιεπαγγελματική, βλάπτει την επιχείρησή σας και είναι εξαιρετικά επιζήμια για την αξία της μάρκας σας.

Ως εκ τούτου, ως δυνητικός πελάτης, όταν εξετάζετε κριτικές για web hosting της Αυστραλίας, εξετάστε μόνο εκείνες τις υπηρεσίες με πολύ μικρό χρόνο διακοπής, οι οποίες διαθέτουν ένα γρήγορο σύστημα ανάκαμψης έτσι ώστε οι περιπτώσεις που δεν είναι διαθέσιμες είναι σπάνιες και συνήθως περιλαμβάνουν συνήθη συντήρηση.

Τα υψηλά επίπεδα χρόνου λειτουργίας και διαθεσιμότητας δεδομένων μπορούν συνήθως να επιτευχθούν με τη χρήση πολλαπλών, περιττών συστημάτων για να διασφαλιστεί ότι μία αποτυχία δεν θα οδηγήσει σε διακοπές, καθώς υπάρχουν συστήματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για να καταλάβουν τη χαλάρωση. Είναι πιθανό να εξακριβώσετε αν ο πάροχος φιλοξενίας διαθέτει αρκετή απολύτως ασφαλή απόλυση σε περίπτωση αποτυχίας για την περιοχή σας.

Επιπλέον, μια ποιοτική υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων που διατηρεί αυτούς τους παράγοντες με σεβασμό θα σέβεται την επιχείρησή σας, παρέχοντάς σας ειδοποίηση εκ των προτέρων και θα προσπαθήσετε να προγραμματίσετε οποιοδήποτε αναπόφευκτο downtime κατά τις περιόδους που θα έχουν ως αποτέλεσμα τη μικρότερη διακοπή λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Ταχύτητα

Best Web Hosting Αυστραλία (2020)Ευτυχώς, η εποχή του dial-up σύνδεση στο internet έχει τελειώσει. Μην επιτρέπετε σε πάροχο φιλοξενίας να σας τραβήξει πίσω στις σκοτεινές ηλικίες. Το Internet υψηλής ταχύτητας και η ευρεία ευρυζωνική συνδεσιμότητα με το συνοδευτικό εύρος ζώνης, έχουν διαμορφώσει τους καταναλωτές να αποδεχθούν ένα βασικό πρότυπο ταχύτητας και ωρών φόρτωσης υπηρεσιών. Σε συνδυασμό με την όλο και μικρότερη προσοχή μας, οι πελάτες δεν είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν για μερικά επιπλέον δευτερόλεπτα για να φορτώσουν την ιστοσελίδα σας, ανεξάρτητα από το πόσο πλούσιος και αφοσιωμένος το περιεχόμενό σας μπορεί να είναι.

Έτσι, εκτός από το να είναι σημαντικό για τον επαγγελματισμό σας, καθώς και η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO), η ταχύτητα αυξάνει την εμπειρία των χρηστών αυτών που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας. Και αν παρέχετε στους χρήστες μια ευνοϊκή εμπειρία, θα είναι πιο διατεθειμένοι να επιστρέψουν.

Ως αποτέλεσμα, η ταχύτητα πρόσβασης που προσφέρει ένας πάροχος φιλοξενίας είναι εξαιρετικά σημαντική. Για να βεβαιωθείτε ότι ο οικοδεσπότης είναι γρήγορος, θα πρέπει να πάρετε τον εαυτό σας για να δοκιμάσετε την ταχύτητά του σε μια χρονική περίοδο, τόσο κατά τις ώρες αιχμής όσο και εκτός αιχμής.

Φιλοξενία υποστήριξης πελατών

Best Web Hosting Αυστραλία (2020)Το πώς ένας οικοδεσπότης Ιστού επικοινωνεί μαζί σας ως πελάτης για να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες και τις ερωτήσεις σας δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Η κακή υποστήριξη πελατών είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι πελάτες ξυρίζουν σε μια επιχείρηση. Μπορεί να υπάρξει σημαντική διαφορά στην ποιότητα της υποστήριξης που λαμβάνεται από το ένα κράτος μέλος στο άλλο.

Οι περισσότερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων στερούνται αρκετού προσωπικού υποστήριξης πελατών για να ανταποκρίνονται σε αιτήματα σε πραγματικό χρόνο. Παρόλο που ενδέχεται να μην διαθέτουν επαρκές προσωπικό για να απαντήσουν σε τηλεφωνήματα, θα πρέπει να μπορούν να απαντήσουν στην ερώτησή σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ο βασικός κανόνας είναι ο μέσος χρόνος ανακύκλωσης για να απαντήσετε στην ερώτησή σας είναι 24 ώρες. Αλλά οι άριστοι χρόνοι απόκρισης βρίσκονται εντός του εύρους των 4 ωρών. Εάν, όμως, χρειάζονται περισσότερες από μία ή δύο μέρες για να επιστρέψουν σε εσάς, αυτή είναι μια κόκκινη σημαία. Αυτό είτε σημαίνει ότι δεν διαθέτουν επαρκές προσωπικό ώστε να ανταποκριθούν άμεσα στο αίτημά σας, ή, χειρότερα, απλά δεν με νοιάζουν.

Επίσης, να είστε προσεκτικοί εάν δεν παρέχουν τεχνική υποστήριξη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, όλο το χρόνο. Επειδή η αποτυχία του διακομιστή δεν απαιτεί χρόνο, προχωρήστε με προσοχή αν δεν έχουν προσωπικό υποστήριξης στις θέσεις τους κατά τις περιόδους διακοπών.

Ποια είναι η πιο γνωστή και φημισμένη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων?

Δεν συγκρίνουμε ακριβώς τα μήλα και τα πορτοκάλια, επομένως μπορεί να είναι δύσκολο να κρίνουμε τους διαφορετικούς οικοδεσπότες λόγω όλων των διαφορετικών επιλογών φιλοξενίας και των διαθέσιμων τιμών. Για παράδειγμα, υπάρχουν κάποιες δωρεάν φιλοξενεί ιστοσελίδων, ενώ άλλες κοστίζουν τόσο χαμηλά όσο $ 1 ή $ 2 το μήνα.

Επιλέγοντας ανάμεσα σε οικοδεσπότες Ιστού με ελκυστικά, αν και αντικρουόμενα συμφέροντα απαιτεί μια προσεκτικά ενορχηστρωμένη ισορροπία από την πλευρά σας: δεν θέλετε να πάτε πολύ φτηνή στο web hosting σας, και όμως δεν πρέπει να αποκτήσετε ένα ισχυρό πακέτο υποδοχής που δεν χρειάζεστε.

Ως εκ τούτου, οι καλύτερες συμβουλές, ειδικά όταν δεν μπορείτε να προβλέψετε τις μελλοντικές σας ανάγκες, είναι να το κρατήσετε απλό αρχικά και στη συνέχεια να αναβαθμίσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Top τύπους φιλοξενίας για επιχειρήσεις της Αυστραλίας

Κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές εξειδικευμένες αγορές, κατηγορίες προϊόντων, πελάτες-στόχους και εστίαση εξυπηρέτησης. Ως εκ τούτου, οι ανάγκες φιλοξενίας τους δεν μπορεί να αναμένεται να είναι μονολιθικοί. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει μια ποικιλία τύπων φιλοξενίας για την κάλυψη των αναγκών των διαφορετικών επιχειρήσεων. Εμείς θα βουτήξει για να ρίξετε μια ματιά στα πιο συνηθισμένα είδη web hosting σχέδια έτσι ώστε να καθορίσετε ποιος θα εξυπηρετούσε καλύτερα τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Υπάρχουν πέντε ευρείες κατηγορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι κατατετμημένες. Είναι κοινόχρηστοι, εικονικοί ιδιωτικοί διακομιστές (VPS), cloud, dedicated και μεταπωλητές. Χωρίς περαιτέρω λάθη, ας προχωρήσουμε στην αναθεώρηση κάθε είδους φιλοξενώντας σχεδίου λεπτομερώς.

Τι είναι Shared Hosting?

Best Web Hosting Αυστραλία (2020)

Μια κοινή υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι μια υπηρεσία στην οποία πολλοί ιστότοποι διαμένουν και μοιράζονται έναν web server. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό σημαίνει ότι οι υπηρεσίες του διακομιστή δεν είναι αποκλειστικά αφιερωμένες σε έναν ενιαίο ιστότοπο. Αντίθετα, οι πόροι του διακομιστή διανέμονται μεταξύ διαφόρων ιστοτόπων.

Αυτή είναι η πιο οικονομική επιλογή για τη φιλοξενία, καθώς το γενικό κόστος διατήρησης του διακομιστή είναι κατανεμημένο σε πολλούς πελάτες. Αυτό το καθιστά τη λιγότερο δαπανηρή επιλογή, διότι, με αυτό το είδος φιλοξενίας, ουσιαστικά ενοικιάζετε χώρο που μοιράζεστε με άλλους ιστότοπους. Έχει απλά ένα απλό σχέδιο και διαδικασία εγκατάστασης.

Το κοινόχρηστο σύστημα φιλοξενίας λειτουργεί επειδή οι περισσότεροι ιστότοποι έχουν μια μικρή ποσότητα επισκεψιμότητας, οπότε ο κοινόχρηστος διακομιστής δεν επιβαρύνεται υπερβολικά. Ως εκ τούτου, οι ιστότοποι μπορούν να μοιράζονται επαρκώς πόρους διακομιστή χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα απόδοσης.

Τι είναι η VPS Hosting?

Best Web Hosting Αυστραλία (2020)

Το επόμενο λογικό βήμα και η αναβάθμιση πάνω από την κοινή φιλοξενία είναι η φιλοξενία Virtual Private Server (VPS). Μια εικονική μηχανή μιμείται ένα σύστημα υπολογιστή, αλλά δεν είναι μια πραγματική φυσική μηχανή. Αντίθετα, ένα VPS είναι απλώς ένα πρόγραμμα λογισμικού ή λειτουργικό σύστημα που εμφανίζει τη συμπεριφορά ενός ξεχωριστού υπολογιστή. Επειδή βασίζεται στην αρχιτεκτονική υπολογιστών, μπορεί να παρέχει τη λειτουργικότητα ενός πραγματικού υπολογιστή, εκτελώντας εργασίες όπως η εκτέλεση εφαρμογών και προγραμμάτων όπως ένας ξεχωριστός υπολογιστής.

Τι κάνει ένα εικονικό ιδιωτικό διακομιστή μια μεγάλη φιλοξενία επιλογή που ρωτάτε; Είναι μια φυσική εξέλιξη από ένα βασικό κοινό σχέδιο που παρουσιάζει μια βελτιωμένη δυνατότητα φιλοξενίας για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, απογοητευμένοι από τους περιορισμούς που συνοδεύουν τις περισσότερες κοινές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων σχετικά με το χρόνο λειτουργίας, την αποθήκευση και την ταχύτητα.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της χρήσης του VPS είναι ότι παρόλο που λειτουργεί παρόμοια με ένα πραγματικό διακομιστή, έχετε τον πλήρη έλεγχο αυτού σε αντίθεση με τον κοινόχρηστο διακομιστή φιλοξενίας, και όμως δεν πληρώνετε σαν να χρησιμοποιείτε έναν ειδικό διακομιστή. Ωστόσο, σε αντίθεση με το κοινό σχέδιο φιλοξενίας, η διαδικασία εγκατάστασης και διαχείρισης είναι πιο περίπλοκη.

Τι είναι το Cloud Hosting?

Best Web Hosting Αυστραλία (2020)

Η Cloud hosting και cloud computing έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Το Cloud computing είναι διαθέσιμη κατά πόρους πόρων από ένα σύστημα υπολογιστή. Μερικοί από τους πόρους που μισθώνει ο πελάτης είναι η αποθήκευση δεδομένων, η εξουσία επεξεργασίας υπολογιστών. Ωστόσο, αυτά βρίσκονται πλέον υπό τον έλεγχο και την άμεση ενεργή διαχείριση του χρήστη.

Ομοίως, η φιλοξενία σύννεφων είναι εξίσου πολύ δημοφιλής μαζί με την άνοδο του cloud computing. Όταν ζητάτε τη φιλοξενία cloud, προμηθεύεστε πόρους υπολογιστών από έναν παροχέα ή μια υπηρεσία παροχής υπηρεσιών cloud computing για να σας βοηθήσουμε να φιλοξενήσετε τα δεδομένα, τις υπηρεσίες ή / και τις λύσεις σας. Στην υπηρεσία cloud hosting, το Divide and Rule είναι το όνομα του παιχνιδιού. Ο τρόπος με τον οποίο υλοποιείται αυτή η ιδέα στη φιλοξενία σύννεφων είναι ο διαχωρισμός των πόρων του ιστότοπού σας σε περισσότερους από έναν διακομιστές ιστού. Κατά συνέπεια, σας παρέχεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Αν και έχει ομοιότητες με το VPS, η θεμελιώδης διαφορά μεταξύ τους είναι ότι στον υπολογισμό του cloud, ο χρήστης χρησιμοποιεί ένα κατανεμημένο σύστημα διακομιστών μέσω του οποίου διαδίδονται οι πόροι του, αντί για μια συγκεκριμένη φυσική διεύθυνση.
Τα οφέλη που αποκομίζονται στον πελάτη λόγω αυτού του κατανεμημένου φόρτου εργασίας περιλαμβάνουν την εύκολη κλιμάκωση και τους γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης.

Τι είναι το Dedicated Hosting?

Best Web Hosting Αυστραλία (2020)

Εάν είστε τείνω προς το καλύτερο, τότε αφιερωμένη φιλοξενία είναι ο τρόπος να πάει. Μια ειδική υπηρεσία φιλοξενίας είναι το είδος της φιλοξενίας στο Διαδίκτυο στην οποία δεν μοιράζεστε με κανέναν άλλο, αλλά μισθώσετε ολόκληρο το διακομιστή για τη χρήση σας.

Είναι η καλύτερη και πιο ακριβή επιλογή, απαιτώντας μια πιο περίπλοκη και περίπλοκη ρύθμιση.

Φιλοξενία βασισμένη σε μεταπωλητές και πώς λειτουργεί

Αυτή είναι μια μορφή φιλοξενίας ιστοσελίδων στην οποία ο κάτοχος ενός λογαριασμού φιλοξενίας μπορεί να χρησιμοποιήσει τους πόρους που του έχουν διατεθεί, όπως το εύρος ζώνης και ο χώρος στο σκληρό δίσκο, για να φιλοξενήσουν ιστότοπους για την υποστήριξη άλλων τρίτων.

Με την φιλοξενία που βασίζεται σε μεταπωλητές, αγοράζετε αρκετούς πόρους διακομιστή για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τη δική σας υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Σύγκριση του Web Hosting - Ποιο CMS είναι καλύτερο για εσάς?

Ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) σάς δίνει τη δυνατότητα να χειρίζεστε ψηφιακό περιεχόμενο σε έναν ιστότοπο με συνεκτικό και εξορθολογισμό. Διευκολύνει τη δημιουργία, τη συνεργασία και τη διαχείριση ιστοτόπων.

Ένα CMS έρχεται με μια περίεργη διεπαφή, είναι ιδανική για ένα συγκεκριμένο τύπο δικτυακού τόπου, και πιο διατεθειμένη να συνεργαστεί με συγκεκριμένες επιλογές φιλοξενίας από άλλες.

Υπάρχουν πολλές επιλογές CMS στην αγορά, αλλά τα πιο δημοφιλή είναι το WordPress, το Joomla, το Drupal και το Magento.

WordPress

Best Web Hosting Αυστραλία (2020)Όταν πρόκειται για το CMS και ολόκληρο το οικοσύστημα οικοδόμησης ιστοσελίδων, το WordPress είναι ένα juggernaut, ο παροιμιώδης γορίλα των 1,000 λιβρών στο δωμάτιο. Το WordPress χρησιμοποιείται σήμερα σε πάνω από 60 εκατομμύρια ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων αυτών των περισσότερων κορυφαίων οργανισμών.

Αν και ξεκίνησε ως εργαλείο blogging, έχει εδραιωθεί ως ένα ισχυρό CMS. Ωστόσο, για τους απροσδιόριστους στον κόσμο του WordPress, υπάρχει μια διάκριση μεταξύ wordpress.org και wordpress.com, καθώς είναι δύο διαφορετικές πλατφόρμες. Το WordPress.com είναι δωρεάν αλλά με περιορισμένη υποστήριξη θεμάτων και δεν επιτρέπει plugins. Το WordPress.org, από την άλλη πλευρά, έχει πλήρη υποστήριξη θεμάτων και παρέχει πλήρη ελευθερία επωνυμίας.

Το WordPress ενσωματώνει πολλά χαρακτηριστικά, αλλά ένα από τα βασικά του πλεονεκτήματα είναι η ευκολία προσαρμογής του και η γκάμα εργαλείων που παρέχει.

Best Web Hosting Αυστραλία (2020)Joomla

Στον κόσμο των οικοσυστημάτων του CMS, το Joomla έρχεται μια μακρινή δεύτερη. Ένας από τους λόγους για τους οποίους το Joomla καθυστερεί τόσο πολύ πίσω από το WordPress είναι επειδή δεν είναι ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη. Αν δεν υπάρχει κάποιος συναισθηματικός λόγος που είστε συνδεδεμένοι στο Joomla, η μετάβαση στο WordPress είναι η καλύτερη συμβουλή της δράσης.

PHP

Best Web Hosting Αυστραλία (2020)Η δημοτικότητα του WordPress σημαίνει ότι είναι επιτακτική ανάγκη να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα εργαλεία και τις γλώσσες που έρχονται μαζί του. Ένας κοινός που εκφράζεται από τα δημοφιλή CMSs είναι η εξάρτησή τους από την PHP ως τη γλώσσα προγραμματισμού των server-side.

Η PHP δεν είναι CMS, αλλά αποτελεί τη ραχοκοκαλιά του προγραμματισμού της. Απαιτείται να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με γνώμονα το CMS, θα πρέπει να γνωρίζετε την PHP ή να ενοικιάσετε έναν προγραμματιστή PHP αν θέλετε συγκεκριμένες λειτουργίες ή εφαρμογές στον ιστότοπό σας.

Μπορεί όλες οι επιχειρήσεις να χρησιμοποιήσουν αυτούς τους οικοδεσπότες Ιστού?

Οι περισσότερες από τις εταιρείες φιλοξενίας που αναφέρονται εδώ μπορούν να κλιμακώσουν και να χειριστούν μια συνεχώς αυξανόμενη ποσότητα κίνησης. Είτε είστε μια μικρή επιχείρηση που εξακολουθεί να προσπαθεί να δημιουργήσει επιπτώσεις σε απευθείας σύνδεση ή είστε ήδη ένα διασκεδαστικό διαδίκτυο με 500.000 μηνιαίες προβολές, αυτοί οι οικοδεσπότες είναι περισσότερο από ικανοί να σας φιλοξενήσουν.

Ξεκινήστε με το χαμηλότερο σχέδιο φιλοξενίας, ανεξάρτητα από το πόσο αισιόδοξοι είστε για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας. Εάν ξεπεράσει την τρέχουσα χωρητικότητά της, μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση σε ένα πιο κλιμακωτό σχέδιο παροχής υπηρεσιών.

Ο κοινός παρονομαστής μεταξύ των καλύτερων παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων της Αυστραλίας είναι η παροχή του WordPress, ειδικά στα κοινά σχέδια φιλοξενίας τους. Αυτό έχει το πλεονέκτημα της εξοικονόμησης των πελατών με το κόστος, παρέχοντας ταυτόχρονα μια πολύ ζητούμενη εφαρμογή.

Best Web Host ή το WORST Hosting?

Είναι εύκολο να απολαύσετε τα φτηνά προϊόντα, ειδικά όταν πρόκειται για web hosting. Μετά από όλα, ποιος δεν θέλει να πάρει τα ψώνια κατώτατα βάσης τιμές; Ενώ μπορεί να είναι εύκολο να ζήσετε με τις συνέπειες των freebies με άλλα προϊόντα, η απόφαση μπορεί πολύ καλά να επιστρέψει για να σας δαγκώσει με τη φιλοξενία.

Όπως λέει η παροιμία, αν πληρώνετε φιστίκια, πιθανότατα θα πάρετε μια υπηρεσία μαϊμού.

Πάρα πολλές απάτες αφθονούν στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστού, με εταιρείες που προσφέρουν χαμηλά ποσοστά στους πελάτες του hoodwink που δεν γνωρίζουν καλύτερα.

Αλλά προσέξτε γιατί είναι μια συμφωνία με τον διάβολο - αν και μπορείτε να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα αρχικά, μια τέτοια φτηνή φιλοξενία έχει πολύ λιγότερα χαρακτηριστικά. Και αφού σας συνδέσουν, θα αναζητήσουν τρόπους για να σας χρεώσουν για όλα τα είδη premium add-ons.

Αν νομίζετε ότι οι εταιρείες που διαπράττουν αυτές τις απάτες είναι μερικές από τις οπισθοδρόμους που είναι θύματα του ανυποψίαστου κοινού, είναι εσφαλμένα εσφαλμένη. Λόγω του εκτεταμένου μάρκετινγκ και της επιθετικής PR, μερικοί από τους χειρότερους δράστες ήταν σε θέση να πλέουν με επιτυχία την εικόνα τους.

Παρόλο που δεν είμαστε απαραιτήτως ονομάζοντας και εκνευρίζοντας, υπάρχει, ωστόσο, ένα υπέρτερο δημόσιο αγαθό που προέρχεται από τον εντοπισμό αυτών των δραστών που υπερκαλύπτει τις ανησυχίες για τα συναισθήματα τραυματισμού.

Best Web Hosting Αυστραλία (2020)Πάμε μπαμπά - Έχουν κηλίδες μάρκετινγκ, αλλά μην αφήνετε να σας ξεγελάσουν. Η υπηρεσία τους είναι χαμηλής ποιότητας ακόμα, δεν ενοχλούνται να σας χρεώνουν ένα ασφάλιστρο για add-ons που θα ήταν δωρεάν με άλλους οικοδεσπότες. Πιστεύουμε ότι η φήμη τους είναι ψευδής, παρόλο που συχνά προσφέρονται ως ο καλύτερος οικοδεσπότης Ιστού στην Αυστραλία. Το ScamDaddy θα ήταν ένα πιο κατάλληλο όνομα στην εκτίμησή μας.

Best Web Hosting Αυστραλία (2020)Λύσεις δικτύου - Έχουν καταφέρει κατά κάποιον τρόπο να συνδυάσουν το φοβερό, μη ιερό γκριλ του web hosting - κακή εξυπηρέτηση και servers χαμηλής ποιότητας. Είναι μια τρομερή επιλογή, γι 'αυτό συμβουλεύουμε θερμά να μην ακούσετε οτιδήποτε φιλοξενεί αναθεώρηση που εκθειάζει τις φανταστικές αρετές τους.

Αν επιλέξετε να πάτε με ένα φτηνό οικοδεσπότη Ιστού, προσέξτε όταν προσπαθείτε να ξεφύγετε από τα δεσμά τους και να αποφασίσετε να μεταβείτε σε έναν καλύτερο πάροχο. Θα κάνουν μια τέτοια ταλαιπωρία ότι θα θελήσετε να είχατε πάει με ένα ποιοτικό πάροχο από την αρχή.

Web Hosting - Πράγματα που πρέπει να αποφύγετε όπως η πανούκλα.

Οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων επιζητούν χαμηλό κόστος και ελάχιστα γενικά έξοδα. Ωστόσο, τα λίγα δολάρια που μπορείτε να αποθηκεύσετε δεν αξίζουν τον πόνο και την θλίψη που θα δοκιμάσετε αργότερα.

  1. Φροντίστε τον εαυτό σας για ενδεχόμενες παραβιάσεις ασφαλείας - Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτοί οι φιλοξενούμενοι φιλοξενίας ιστοσελίδων με χαμηλό κόστος έχουν χαλαρές πρακτικές ασφαλείας. Πάντα προσπαθούν να κόψουν τις γωνίες και δεν έχουν τελικά τα συμφέροντα των πελατών τους στην καρδιά να επενδύσουν σε κορυφαία μέτρα ασφαλείας. Για το αντάλλαγμα, το web host 000Webhost είχε 13 εκατομμύρια ονόματα χρηστών και κωδικούς πρόσβασης διαρρεύσει.
  2. Τελικά, θα ανακαλύψετε αυτό Κάτι, Οτιδήποτε είναι δεσμευμένο να σας κοστίσει έξτρα - Αυτοί οι οικοδεσπότες έκπτωσης βρίσκουν αρκετούς τρόπους για να αποκόψουν τα ατυχή θύματα. Το πιο συνηθισμένο είναι να μπαλκονίζετε αντικείμενα και να χρεώνετε διάφορα τέλη που δεν κάνουν δουλειά. Για παράδειγμα, μπορούν να χρεώνουν πελάτες, για παράδειγμα, $ 30 μόνο για εγγραφή τομέα, άλλα $ 30 για κάποια ουσιαστική προστασία της ιδιωτικής ζωής και ίσως $ 100 για SSL. Προτού να το ξέρετε, κοιτάζετε απίστευτα σε ένα λογαριασμό ύψους $ 160 ανά έτος!
  3. Κακή γειτονιά IP - Οι οικοδεσπότες χαμηλής ποιότητας είναι πασίγνωστοι για αυτό και θα πρέπει να προσέξετε αυτή την πρακτική επειδή παράγοντες όπως η πυκνότητα φιλοξενίας, ο αριθμός και η ποιότητα των τομέων που φιλοξενούνται σε ένα συγκεκριμένο διακομιστή επηρεάζουν τη δική σας παροχή υπηρεσιών. Για παράδειγμα, εάν σε μια μόνο διεύθυνση IP 16, ένας οικοδεσπότης Ιστού κατορθώνει να μοιραστεί αυτό το διάστημα IP μεταξύ, για παράδειγμα, ιστοσελίδες 9,5k, αυτό θα μπορούσε να κάνει τη βελτιστοποίηση της μηχανής αναζήτησης (SEO) πιο δύσκολη.
    Εάν οι περισσότεροι ιστότοποι σε αυτήν την IP είναι spammy και επομένως δυνητικά επικίνδυνοι γείτονες, αντιμετωπίζετε πραγματικά προβλήματα, καθώς αυτό θα αντανακλούσε ελάχιστα την επιχείρησή σας. Οι ιστότοποι χαμηλής ποιότητας με κακή φήμη που φιλοξενούνται στην ίδια διεύθυνση IP ή το ίδιο υποδίκτυο με το δικό σας υπονομεύουν τον ιστότοπό σας.

Τι καθορίζει ταχύτητα φιλοξενίας?

Ο καθορισμός της ταχύτητας φιλοξενίας δεν είναι επιστήμη πυραύλων, οπότε μην ξανασκεφτείτε. Δύο απλοί κανόνες επηρεάζουν την ταχύτητα φιλοξενίας: κέντρα δεδομένων και ειδική διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (IP).

Τα κέντρα δεδομένων είναι ο παλμός, ο καρδιακός παλμός της λύσης ταχύτητας. Ως εκ τούτου, οι γρηγορότεροι οικοδεσπότες Ιστού έχουν πάντοτε κέντρα δεδομένων υπερ-λανθάνουσας κατάστασης. Νωρίτερα, συζητήσαμε τους κινδύνους για τη φήμη του ιστοτόπου σας και, κατ 'επέκταση, βελτιστοποίηση SEO που δημιουργείται από την πρακτική της κακής γειτονιάς IP.

Μια αφιερωμένη IP, από την άλλη πλευρά, συνήθως ενθαρρύνει την ταχύτητα. Ωστόσο, το 90% του χρόνου, δεν χρειάζεται να έχετε αποκλειστική διεύθυνση IP για τον τομέα σας, καθώς πολλές διαμορφώσεις του WordPress δεν χρειάζονται.

Η επιλογή ανάμεσα σε υπολογιστές που βασίζονται σε Windows ή Linux

Η επιλογή ανάμεσα στο ιδιόκτητο λειτουργικό σύστημα των Windows (OS) και το αντίστοιχο λογισμικό ανοιχτού κώδικα του Linux έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο, έχουν εξελιχθεί και οι δύο για να καλύψουν τις απαιτήσεις της εποχής του Διαδικτύου. Ως εκ τούτου, η επιλογή ενός από τα δύο δεν θα σας βάλει σε ανυπέρβλητο μειονέκτημα.

Οι περισσότερες εφαρμογές από την πλευρά του διακομιστή αναπτύσσονται για να προσελκύσουν την πλατφόρμα. Αλλά ένα λειτουργικό σύστημα μπορεί να υποστηρίξει αποκλειστικά κάποιες εφαρμογές web hosting. Για παράδειγμα, το cPanel είναι μόνο στο Linux.
Τα Windows έχουν επίσης μερικά εργαλεία ανάπτυξης που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν μόνο στο λειτουργικό σύστημα. Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εγκατάσταση εικονικοποίησης για να λάβετε υποστήριξη για μια εφαρμογή που δεν είναι συμβατή με το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε.

Παρόλο που δεν έχουμε τα στατιστικά στοιχεία, ανεκδοτολογικά στοιχεία δείχνουν ότι οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού χρησιμοποιούν τα Windows. Αυτοί οι παράγοντες υπογραμμίζουν τη μοναδικότητά τους:

Windows

Best Web Hosting Αυστραλία (2020)Τα Windows ήταν το κορυφαίο προϊόν και το λειτουργικό σύστημα της Microsoft εδώ και δεκαετίες. Ως αποτέλεσμα, αν πάτε με έναν κεντρικό υπολογιστή που βασίζεται στα Windows, θα έχετε στη διάθεσή σας τις βάσεις δεδομένων και τις εφαρμογές του Window όπως το ASP.Net. Συνήθως θα πληρώνετε λίγο περισσότερο για τις πλατφόρμες φιλοξενίας που βασίζονται στα Windows παρά για το Linux, παρόλο που τα Windows είναι επιρρεπείς σε συντριβή συχνότερα. Ο ιδιοκτησιακός χαρακτήρας του είναι πιθανό να είναι υπεύθυνος για την αυξημένη δαπάνη, αλλά τουλάχιστον θα λάβετε υποστήριξη από τη Microsoft.

Linux

Best Web Hosting Αυστραλία (2020)Το Linux είναι ο πιο ευρέως χρησιμοποιούμενος εξυπηρετητής, καθιστώντας το πρότυπο της βιομηχανίας. Είναι φθηνότερο από τα συστήματα των Windows, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αλλάζετε την ποιότητα. Οι διακομιστές του είναι εξαιρετικά αξιόπιστοι, επιτρέποντάς σας να τρέχετε σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή.

Το Linux είναι επίσης πολύ καλό με τα περισσότερα από τα σύγχρονα εργαλεία προγραμματισμού όπως τα σενάρια και είναι αρκετά δημοφιλές ως πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών ιστού. Αν σχεδιάσατε μια εφαρμογή ιστού, πιθανότατα έχετε συναντήσει τα συστήματα LAMP. Το LAMP είναι το ακρωνύμιο για το Linux, Apache, MySQL και PHP.

Τι είναι η "απεριόριστη" φιλοξενία και πώς λειτουργεί?

Η καλύτερη αναλογία για την "απεριόριστη" φιλοξενία είναι ότι είναι παρόμοια με τον αγαπημένο σας μπουφέ που μπορείτε να φάτε. Η "απεριόριστη" φιλοξενία αναφέρεται σε προσφορές όπου ο πάροχος δεν έχει καθορίσει όρια πόρων. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτές οι προσφορές αφορούν μόνο εύλογες καταστάσεις. Η προειδοποίηση είναι σημαντική για να θυμάστε, δεδομένου ότι η προσφορά θα είναι πιθανώς ανεφάρμοστη αν λάβετε εκατομμύρια προβολές σελίδας.

Οι πόροι που επεκτείνονται συνήθως σε αυτή την απεριόριστη ευγένεια περιλαμβάνουν αποθήκευση δίσκων, εύρος ζώνης, μεταφορά δεδομένων και σε ορισμένες περιπτώσεις τον αριθμό των τομέων addon. Τα απεριόριστα addons τομέα είναι ελκυστικά δεδομένου ότι ο πάροχος φιλοξενίας σας προσφέρει την ευκαιρία να φιλοξενήσει όσες ιστοσελίδες θέλετε, σε προσιτή τιμή.

Αυτές οι προσφορές είναι να προσελκύσουν νέους πελάτες, οπότε μην παρασυρθείτε από τη διαφήμιση, αλλά μάλλον ελέγξτε τις συνθήκες που ισχύουν. Δεν σας ωφελεί αν το απεριόριστο εύρος ζώνης που προσφέρεται συμβαίνει να γκάζι όταν υπάρχει ένα τεράστιο ποσό κίνησης, και ουσιαστικά επιβραδύνει.

Ως εκ τούτου, στις κριτικές μας για φιλοξενία στην Αυστραλία, κάναμε μια κρίση κρίσης για να μην συμπεριληφθούν όσοι οικοδεσπότες κάνουν απεριόριστες αξιώσεις προσφοράς φιλοξενίας.

Αρχικά βήματα για τη φιλοξενία τομέα στην Αυστραλία

Αρκετά πράγματα πηγαίνουν στη δημιουργία ενός δικτυακού τόπου. Ενώ μιλάμε για τις καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας στην Αυστραλία, μπορεί να υπάρχουν τόσα πράγματα που δεν γνωρίζετε για την εκκίνηση ενός ιστοτόπου. Μην ανησυχείτε, επειδή είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Ίσως υπάρχουν ορολογίες που δεν γνωρίζετε ή δεν είστε εξοικειωμένοι με την φιλοξενία ιστοσελίδων. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν καταχωρήσεις ονόματος, πακέτα φιλοξενίας, καταχώριση ονόματος τομέα κ.ο.κ. Αυτοί οι περίεργοι όροι δεν πρέπει να σας ξεγελάσουν γιατί δεν είναι τόσο περίπλοκοι όσο φαίνονται. Και εκτός αυτού, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Αυτές είναι οι πιο πιθανές ορολογίες που θα συναντήσετε στην προσπάθειά σας να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε.

Για εκείνους τους νέους Zelander που ψάχνουν για μια λύση φιλοξενίας ελέγξτε τον οδηγό μας για την καλύτερη φιλοξενία nz.

Τομείς

Best Web Hosting Αυστραλία (2020)Κάθε αρχίζει με τον τομέα. Προτού να μπορέσετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ή φιλοξενία οποιουδήποτε είδους, πρέπει να έχετε ένα όνομα τομέα. Σε όρους λαϊκής, ένας τομέας είναι το όνομα του ιστότοπού σας. Ένα όνομα τομέα είναι το κύριο μέρος της διεύθυνσης URL ενός ιστότοπου, το οποίο τοποθετείται αμέσως μετά το πρωτόκολλο υπερκειμένου (http (s)) και το www (world wide web) τμήμα της συμβολοσειράς. Αυτή η διεύθυνση χρησιμοποιείται από τους χρήστες του διαδικτύου για να βρει τον ιστότοπό σας.

Η καταχώρηση ενός τομέα είναι η διαδικασία που περάσατε για να αποκτήσετε έναν τομέα και να τον αποκτήσετε υπό τον έλεγχό σας. Μόλις δημιουργηθεί, ένας τομέας λειτουργεί ως η βάση πολλών άλλων γόνιμων online δραστηριοτήτων. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε σελίδες, ιστολόγια, λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου ή ακόμα και υποτομείς στον τομέα σας.

Αυστραλιανά μητρώα και καταχωρητές τομέων

Best Web Hosting Αυστραλία (2020)Ένα μητρώο τομέα είναι μια βάση δεδομένων που περιέχει όλα τα ονόματα τομέα καθώς και όλες τις πληροφορίες που συνοδεύουν τους καταχωρίζοντες των τομέων ανωτάτου επιπέδου (TLD) όπως .com, .net, and.org.

Μια εταιρεία πρέπει να είναι διαπιστευμένη πριν μπορέσει να πουλήσει ονόματα τομέα σε άτομα. Ο οργανισμός που είναι διαπιστευμένος με τον όρο αυτό ονομάζεται γραμματέας. Το κοινό μπορεί στη συνέχεια να αγοράσει ονόματα τομέα μέσω αυτών ή να μεταφέρει ένα ήδη ανήκον τομέα σε άλλο καταχωρητή.

Επομένως, ένα μητρώο είναι σαν χονδρέμπορος, ενώ ένας καταχωρητής είναι παρόμοιος με ένα κατάστημα ή έμπορος.

Πώς μπορούν οι διακομιστές DNS (Domain Name Servers) να βοηθήσουν το Διαδίκτυο

Ο τομέας που μόλις αποκτήσατε αποθηκεύεται ως ακολουθία αριθμών που είναι γνωστή ως διεύθυνση IP σε ένα διακομιστή ονομάτων τομέα (DNS). Έπειτα, ένα DNS παίρνει τις φιλικές προς τον άνθρωπο εγγραφές ονομάτων τομέα, οι οποίες είναι οι τομείς που πληκτρολογούν οι άνθρωποι ως διευθύνσεις ιστού και τις αντιστοιχούν στις αντίστοιχες διευθύνσεις IP τους.

Web Hosting Λάθη που πρέπει να αποφύγετε

Η δημιουργία του ιστότοπού σας σε έναν κεντρικό υπολογιστή δεν είναι ακριβώς η επιστήμη πυραύλων. Με αρκετή κοινή λογική και δέουσα επιμέλεια, δεν θα πρέπει να είναι δύσκολο να επιτύχουμε. Αλλά η κοινή λογική δεν είναι πολύ συνηθισμένη, οπότε εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να αποφύγουμε όπως η πανούκλα.

  1. Πηγαίνοντας με το φθηνότερο οικοδεσπότη σας μπορεί να βρει - Υπάρχει κάποια αρετή στην εξοικονόμηση κόστους και την αναζήτηση εκπτώσεων. Αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε πότε ο συνδυασμός για το φθηνότερο, χαμηλότερο κόστος έχει ως αποτέλεσμα το αλβατόρσσο ενός σπασμένου προϊόντος που κρέμεται γύρω από το λαιμό σας.
  2. Επιλογή πλατφόρμας CMS εκτός από το WordPress - Ανεξάρτητα από το είδος του ιστότοπου που χτίζετε (blog, ηλεκτρονική εφημερίδα, ηλεκτρονικό εμπόριο), το WordPress έχει την ικανότητα και την απλότητα να διευκολύνει την εργασία σας. Και ας, αναφέραμε ότι έχει μια ακμάζουσα κοινότητα με το 33% όλων των ιστότοπων που το χρησιμοποιούν?
  3. Δεν διαβάζει την λεπτή εκτύπωση - Χρειάζεται πραγματικά αυτή η περαιτέρω επεξεργασία; Όταν ένας πάροχος υποδοχής σας υπόσχεται τον ουρανό και τη γη, με "απεριόριστους" πόρους για εκκίνηση, σας παρακινεί να διαβάσετε τη λεπτή εκτύπωση για να μάθετε πού είναι κρυμμένα τα νομικά κενά.
  4. Πληρωμή για SSL - Οι νόμιμοι, αξιόπιστοι κεντρικοί υπολογιστές δεν απαιτούν από εσάς να πληρώσετε για ένα πιστοποιητικό SSL (Secure Socket Layer).

Η εύρεση του κορυφαίου υποδοχής στην Αυστραλία - Τυλίξτε το με ένα τακτοποιημένο τόξο

Σε αυτό το άρθρο, προσπαθήσαμε να είμαστε λεπτομερείς χωρίς να σας συντρίβουμε με πάρα πολλές πληροφορίες. Παρά τις καλύτερες προθέσεις μας, συνειδητοποιούμε ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό να επεξεργαστούμε. Δεν χρειάζεται να διαβάσετε τον οδηγό ταυτόχρονα. αναλύεται σε αυτοτελείς τομείς, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως αναφορά και μελέτη με δική σας ευκολία.

Ενώ αξιολογείτε τους οικοδεσπότες Ιστού, να έχετε κατά νου τις δικές σας ειδικές ανάγκες. Η ποιότητα είναι σημαντική, οπότε μην βασίζετε τις αποφάσεις αγοράς αποκλειστικά στην τιμή. Ο ιστότοπός σας αποτελεί σημαντικό στοιχείο της ταυτότητας της επωνυμίας σας. Ως αποτέλεσμα, είναι πολύ σημαντικό να αποδεχτείτε με ευχαρίστηση τους διακεκριμένους παροχείς φιλοξενίας ιστοσελίδων που γεμίζουν τον εαυτό τους με την ονομαστική τους αξία. Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο οδηγός θα χρησιμεύσει για να φωτίσει το μυαλό σας για το τι πρέπει να αποφύγετε και τα πράγματα που πρέπει να αγκαλιάσετε όταν ψάχνετε για έναν πάροχο web υποδοχής.

Ευχαριστώ που περάσατε !

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me