Οι καλύτερες οθόνες απορρήτου υπολογιστή

Όταν εργάζεστε σε περιβάλλον γραφείου ή οπουδήποτε περιβάλλεται από άλλους ανθρώπους, έχετε δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή στον υπολογιστή σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν ασχοληθείτε συνήθως με ευαίσθητες εταιρικές πληροφορίες που δεν πρέπει να βλέπουν οι ξένοι. Ποια ακριβώς είναι η καλύτερη λύση?


Αν δεν έχετε μια πόρτα γραφείου για να κρύψετε πίσω, τότε το φίλτρο οθόνης απορρήτου είναι η επόμενη καλύτερη επιλογή. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τους ανθρώπους που παρακολουθούν πίσω σας και διαβάζουν την οθόνη σας.

Αυτές οι συσκευές το καθιστούν έτσι ώστε η οθόνη του φορητού ή της επιφάνειας εργασίας σας να μπορεί να προβληθεί μόνο από εσάς όταν καθίσετε μπροστά σας. Αυτό το άρθρο παρέχει ένα επισκόπηση του τρόπου λειτουργίας των φίλτρων οθόνης απορρήτου και στη συνέχεια προσφέρει συστάσεις για τέσσερα προϊόντα στην αγορά σήμερα.

Βασικά στοιχεία των οθονών απορρήτου

Όταν ορίσετε ένα φίλτρο οθόνης απορρήτου για πρώτη φορά στον υπολογιστή σας, μπορεί να αισθάνεται σαν ένα μαγικό τέχνασμα. Ενώ κάθεστε μπροστά στην οθόνη και κοιτάζετε άμεσα, δεν θα παρατηρήσετε καθόλου τον προστάτη. Ωστόσο, αν σηκωθείτε ή μετακινηθείτε πλάι-πλάι, η οθόνη θα μοιάζει με ένα συνηθισμένο μαύρο ορθογώνιο, με όλα τα κείμενα και τις εικόνες κρυμμένα.

φορητό υπολογιστή κάνοντας κλικ φορέα πληκτρολόγιο

Η μαγεία των φίλτρων οθόνης απορρήτου είναι όλα σχετικά με τις γωνίες και τα υλικά. Είναι κατασκευασμένα από ένα ειδικό πλαστικό που μπορεί να είναι πολωμένο, ακριβώς όπως τα γυαλιά ηλίου που έχουν σχεδιαστεί για την προστασία από ακτινοβολία UV. Ως αποτέλεσμα, το πλαστικό γίνεται μόνο βλέμμα διερχόμενος όταν φαίνεται από ευθεία θέση.

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα φίλτρων οθόνης απορρήτου είναι ότι μειώνουν την αντανάκλαση από τον ήλιο και άλλες πηγές φωτός. Αυτό διευκολύνει την εργασία σε όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε ότι σας τα μάτια αισθάνονται λιγότερο τεντωμένα από μακρές συνεδρίες στην οθόνη του υπολογιστή αφού έχετε εγκαταστήσει ένα φίλτρο.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το φίλτρο οθόνης απορρήτου επίσης ελαχιστοποιεί τις ακτίνες UV έρχεται προς την άλλη κατεύθυνση. Για να βοηθήσετε περισσότερο με την καταπόνηση των ματιών, σκεφτείτε να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι ειδικών γυαλιών υπολογιστή.

Μεγιστοποίηση του φίλτρου σας

Οι οθόνες υπολογιστών μετρούνται σε ίντσες σε διαγώνια γωνία. Για παράδειγμα, ένα 15-ιντσών φορητό υπολογιστή θα έχει μια οθόνη που μετράει ακριβώς 15 ίντσες από την πάνω αριστερή γωνία της οθόνης μέχρι την κάτω δεξιά γωνία.

Κατά τη μέτρηση της οθόνης του φορητού σας υπολογιστή ή της επιφάνειας εργασίας για να ταιριάζει σε ένα φίλτρο απορρήτου, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μόνο την πραγματική περιοχή προβολής και όχι οποιεσδήποτε πλευρές ή στεφάνες που το περιβάλλουν.

οθόνη μέτρησης φορητού υπολογιστή

1. SenseAGE

Το SenseAGE είναι κατασκευαστής με έδρα την Ταϊβάν που παράγει μια σειρά αξεσουάρ για υπολογιστές, smartphone και tablet, συμπεριλαμβανομένων φίλτρων οθόνης απορρήτου. Τα φίλτρα τους είναι σχεδιασμένο κυρίως για οθόνες παρακολούθησης που χρησιμοποιούνται με επιτραπέζιους υπολογιστές, ώστε οι χρήστες φορητών υπολογιστών ίσως χρειαστεί να βρουν μια εναλλακτική λύση.

Οθόνη προστασίας απορρήτου SenseAGE 23 ιντσώνΤα φίλτρα οθόνης απορρήτου από το SenseAGE είναι διαθέσιμα σε αναλογία 16: 9 ή 16:10, καθώς και σε μεγέθη που κυμαίνεται από 17 ίντσες έως 24 ίντσες για χρήστες υπολογιστών. Τα φίλτρα μπορούν επίσης να αγοραστούν σε διαστήματα των μισών ιντσών μεταξύ τους, κάτι που είναι χρήσιμο εάν έχετε μια οθόνη μοναδικού μεγέθους.

Οι χρήστες της Apple με μια μεγάλη επιφάνεια εργασίας iMac θα χαρούν να γνωρίζουν ότι το SenseAGE προσφέρει φίλτρα οθόνης απορρήτου ειδικά σχεδιασμένα για αυτές τις οθόνες. Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα ειδικά φίλτρα θα κοστίζουν περισσότερα από τα αντίστοιχα μεγέθη για επιτραπέζιους υπολογιστές PC.

Ορατότητα: Τα φίλτρα οθόνης Privacy SenseAGE προσφέρουν ορατότητα στο εύρος γωνίας 30 μοιρών, το οποίο είναι το πρότυπο για τέτοιες συσκευές. Η εταιρεία τονίζει ότι τα φίλτρα τους είναι ειδικά σχεδιασμένο για την παρεμπόδιση των μορφών του μπλε φωτός που είναι μια κοινή αιτία της καταπόνησης των ματιών μεταξύ των χρηστών υπολογιστών.

Το SenseAGE ισχυρίζεται επίσης ότι τα φίλτρα της οθόνης απορρήτου θα προσφέρουν καλύτερη διαύγεια μεταξύ 15 και 23% σε σύγκριση με τα μοντέλα των ανταγωνιστών. Οθόνη η σαφήνεια είναι κρίσιμη για όλους τους χρήστες υπολογιστών, καθώς δεν θέλετε το φίλτρο σας να μειώσει τη δυνατότητα για εσάς να βλέπετε το περιεχόμενο στην οθόνη σας.

Κριτικές: Τα φίλτρα που κατασκευάζει το SenseAGE έχουν γενικά θετικές κριτικές όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας και τη λειτουργία αποκλεισμού. Εντούτοις, έχουν αναφερθεί ζητήματα με τη λήψη ενός φίλτρου SenseAGE που παραμένει κολλημένο σε μια οθόνη υπολογιστή.

Το SenseAGE λέει ότι τα προϊόντα τους προσφέρουν έξι διαφορετικούς τρόπους εγκατάστασης, αν και οι περισσότεροι εμπλέκονται στη χρήση συγκολλητικών λωρίδων για να συνδέσουν το φίλτρο στη στεφάνη της οθόνης σας. Αυτές οι ταινίες συγκόλλησης μπορεί να χάσουν την ισχύ τους με την πάροδο του χρόνου λόγω της σκόνης και άλλων παραγόντων, γεγονός που θα δυσκολέψει τη διατήρηση του φίλτρου στη θέση του.

Οι αγορές φίλτρων οθόνης απορρήτου SenseAGE συνοδεύονται από ένα τυποποιημένο σύνολο αξεσουάρ, όπως ένα σετ καρτελών και ένα σετ συγκολλητικών λωρίδων. Ως ωραία προσθήκη, το φίλτρο έρχεται με ένα ειδικό πανί μικροϊνών για την απομάκρυνση σκόνης και άλλων συντριμμιών από τη συσκευή.

2. BesLif

Η BesLif είναι μια σχετικά νέα εταιρεία που εισήλθε στην αγορά φιλτραρίσματος οθόνης απορρήτου.

Προσφέρουν μια σειρά προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε οθόνες υπολογιστή ευρείας οθόνης καθώς και διάφορα φίλτρα ειδικά κατασκευασμένα για οθόνες Mac. Τα φίλτρα τους θα είναι ταιριάζουν στις πιο κοινές διαστάσεις οθόνης αν και δεν προσφέρουν τόσες παραλλαγές όπως οι ανταγωνιστές όπως το SenseAGE.

Την οθόνη απορρήτου BesLifΤα φίλτρα που κατασκευάζονται από την BesLif θα περιορίσουν την προβολή στη γωνία 30 μοιρών που είναι τυπική στη βιομηχανία. Τα προϊόντα τους περιλαμβάνουν επίσης τεχνολογία με αντιθαμβωτική προστασία και έχουν αναστρέψιμες πλευρές: ένα για γυαλιστερό βλέμμα και ένα για ματ ματιά. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ των δύο με ελάχιστη διακοπή.

Κόστος: Κατά μέσο όρο, το κόστος λιανικής για τα φίλτρα οθόνης BesLif είναι υψηλότερο από τους άλλους ανταγωνιστές, ειδικά όταν πρόκειται για υπολογιστές Mac και επιτραπέζιες εκδόσεις. Η τιμή μπορεί να δικαιολογηθεί χάρη στην υψηλή ποιότητα και κομψή σχεδίαση του φίλτρου, που λέει η BesLif είναι 12% φωτεινότερη από ό, τι παρόμοια μοντέλα.

Πλεονεκτήματα: Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του φίλτρου οθόνης BesLif είναι ότι είναι ανθεκτικά στις γρατσουνιές και ελαχιστοποιεί την ποσότητα σκόνης που συλλέγεται. Επιπλέον, τα φίλτρα τους προσφέρουν εύκολη εγκατάσταση χωρίς να απαιτούνται κολλητικές ταινίες ή κόλλα. Τα φίλτρα BesLif χρησιμοποιούν ειδική μαγνητική τεχνολογία για ασφαλή και ασφαλή τοποθέτηση για την παρακολούθηση των πλαισίων. Ορισμένες νεότερες εκδόσεις φίλτρων BesLif προσφέρουν μια επιλογή slide-on και slide-off για εγκατάσταση.

Οι αγορές ενός φίλτρου οθόνης BesLif δεν παρέχονται με πανιά καθαρισμού ή πρόσθετα εξαρτήματα. Ωστόσο, η εταιρεία χρησιμοποιεί απλά υλικά συσκευασίας που είναι μη τοξικά και καλύτερα για το περιβάλλον, τα οποία μπορεί να είναι σημαντικά για τους αγοραστές που επιθυμούν να αγοράσουν ένα νέο φίλτρο.

3. Aiscpro

Η εταιρεία Aiscpro κατασκευάζει τη σειρά φίλτρων οθόνης της ιδιωτικής ζωής στην Κορέα χρησιμοποιώντας τοπικά υλικά. Η προσφορά της Aiscpro στην αγορά περιλαμβάνει λιγότερες ποικιλίες από ορισμένους ανταγωνιστές, αν και συμβάλλει στην απλοποίηση της στρατηγικής πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Προστατευτικό οθόνης Aiscpro μαγνητικής προστασίας απορρήτουΤα φίλτρα από το Aiscpro χωρίζονται σε δύο βασικά τμήματα: οθόνες ευρείας οθόνης και οθόνες για φορητούς υπολογιστές. Το μοντέλο για οθόνες ευρείας οθόνης μπορεί να προσαρμοστεί σε μια σειρά μεγεθών από 19 έως 24 ίντσες. Η επιλογή φορητού υπολογιστή έρχεται μόνο σε ένα μοντέλο 15 ιντσών που ταιριάζει στις περισσότερες οθόνες Mac ή PC.

Κόστος: Η τιμή λιανικής πώλησης των φίλτρων οθόνης Aiscpro είναι υψηλότερη σε σύγκριση με παρόμοιες συσκευές, κυρίως λόγω του είδους και της προμήθειας υλικών. Σύμφωνα με την εταιρεία, το αποτέλεσμα είναι ότι τα φίλτρα τους δημιουργούν μεγαλύτερη σαφήνεια για τον θεατή και πιο σκοτεινή εμπειρία για όσους βλέπουν σε διαφορετική γωνία.

Ορατότητα: Όπως και άλλες μάρκες φίλτρων οθόνης απορρήτου, τα μοντέλα της Aiscpro προσφέρονται με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι είναι καλό για τα μάτια σας. Τα σχέδιά τους αποκλείουν το 97 τοις εκατό του φωτός UV και 70 τοις εκατό του μπλε φωτός, οι δύο συνηθέστερες πηγές μάτισης με υπολογιστές.

Κριτικές: Η σειρά φίλτρων οθόνης απορρήτου της Aiscpro έχει συγκεντρώσει θετικές κριτικές από χρήστες γύρω από το διαδίκτυο, κυρίως χάρη στη λεπτότητα και την εύκολη εγκατάστασή της. Πολλά άλλα εμπορικά σήματα φίλτρων είναι χτισμένα με παχύ πλαστικό που σχεδόν αισθάνεται σαν να βάζετε έναν υαλοπίνακα μπροστά στην οθόνη σας. Από την άλλη πλευρά, τα μοντέλα της Aiscpro είναι φιλικά και μεσαία 0,4 χιλιοστά πάχους, γεγονός που τα καθιστά δύσκολα αισθητά κατά τη χρήση του υπολογιστή.

Όσον αφορά την εγκατάσταση, η Aiscpro προσφέρει δύο επιλογές. Τα φθηνότερα φίλτρα επιφάνειας εργασίας είναι εξοπλισμένα με πλαστικά τμήματα ολίσθησης που συνδέονται στην πλευρά της οθόνης, ώστε να μπορείτε εύκολα να σύρετε το φίλτρο φιλμ μπροστά από την οθόνη. είναι εύκολο στην εγκατάσταση ή να αφαιρέσετε, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να κρατήσει κεντραρισμένο.

Τα ακριβότερα φίλτρα Aiscpro για φορητούς υπολογιστές διαθέτουν μαγνητική τεχνολογία, παρόμοια με τα μοντέλα BesLif. Οι μαγνήτες μέσα στο φίλτρο οθόνης θα το κρατήσουν τέλεια στο κέντρο και δεν αποτελούν κίνδυνο για τα εσωτερικά μέρη του υπολογιστή σας. Επιπλέον, τα φίλτρα οθόνης Aiscpro για φορητούς υπολογιστές περιλαμβάνουν ειδικά σχεδιασμένες τρύπες που επιτρέπουν την πρόσβαση στην κάμερα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συμμετέχετε σε μια συνομιλία μέσω βίντεο ή μια συνάντηση χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε το φίλτρο φιλμ.

Με την αγορά φίλτρου οθόνης Aiscpro, λαμβάνετε ένα πανί καθαρισμού μικροϊνών και ένα εγχειρίδιο οδηγιών. Για τα επιτραπέζια μοντέλα που απαιτούν εγκατάσταση μερών, περιλαμβάνονται δύο σετ πλαστικών ολισθητήρων, σε περίπτωση που σπάσει ή δεν μπορεί εύκολα να συνδεθεί.

4. KAEMPFER

KAEMPFER είναι ένα δημοφιλές παγκόσμιο εμπορικό σήμα που ειδικεύεται στην παραγωγή φίλτρων οθόνης απορρήτου. Όπως πολλοί από τους ανταγωνιστές τους, χωρίζουν τις σειρές προϊόντων τους σε δύο κύριες κατηγορίες: φίλτρα επιφάνειας εργασίας και φορητά φίλτρα, και τα δύο με μια σειρά υποστηριζόμενων μεγεθών.

KAEMPFER 27 ιντσών για mac

Στην επιφάνεια εργασίας των πραγμάτων υπάρχουν διαθέσιμα φίλτρα KAEMPFER ξεκινώντας από 17 ίντσες και μέχρι 27 ίντσες, η οποία είναι μεγαλύτερη από πολλές ανταγωνιστικές μάρκες. Μέσα στη γραμμή φίλτρου επιφάνειας εργασίας, υπάρχουν συγκεκριμένα μοντέλα που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν την πιο πρόσφατη έκδοση υπολογιστών iMac με εμφάνιση αμφιβληστροειδούς υψηλής ανάλυσης.

Για τα φίλτρα οθόνης φορητού υπολογιστή, η KAEMPFER δεν διαφοροποιεί τα μοντέλα Mac και PC. Προσφέρουν πέντε μεγέθη, ξεκινώντας από 11,6 ίντσες και φτάνοντας μέχρι 15,6. Αυτό περιλαμβάνει ορισμένα μεγέθη φορητών υπολογιστών που είναι λιγότερο κοινά και μπορεί να είναι δύσκολο να ταιριάζουν με άλλες μάρκες.

Ορατότητα: Η KAEMPFER προσφέρει την τυπική ορατότητα γωνίας 30 μοιρών και χρησιμοποιεί ένα πολωμένο επίχρισμα στο πλαστικό τους για να μειώσει το επιβλαβές μπλε φως και την ενοχλητική λάμψη. Χρησιμοποιούν υλικά υψηλής πυκνότητας για την αποφυγή γρατζουνιών ή άλλων ζημιών. Οι περισσότεροι αξιολογητές συμφωνούν ότι τα φίλτρα οθόνης ιδιωτικότητας KAEMPFER είναι χτισμένο για να διαρκέσει πολύ καιρό.

Μειονεκτήματα: Ωστόσο, αρκετοί χρήστες έχουν αναφέρει προβλήματα εγκατάστασης με φίλτρα επιφάνειας εργασίας και φορητού υπολογιστή KAEMPFER. Όλα τα μοντέλα τους απαιτούν ένα πολύπλοκο σύστημα γλωττίδων και συγκολλητικών λωρίδων που επιτρέπουν στο φίλτρο να ολισθαίνει κατά μήκος της οθόνης. Δυστυχώς, οι οδηγίες εγκατάστασης είναι ασαφείς και οι καρτέλες και οι λωρίδες μπορεί να μην παραμείνει στη θέση του. Ορισμένοι χρήστες αποφάσισαν να τοποθετήσουν το φίλτρο χρησιμοποιώντας απλή ταινία.

Στη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων, η KAEMPFER προσφέρει σημαντικά χαμηλότερες τιμές στα φίλτρα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές τους, ειδικά για μοντέλα μεγάλου μεγέθους για υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me