Καλύτερες κάμερες Webcam (2020)

Με την ιδιωτική ζωή στο διαδίκτυο να γίνεται ένα σημαντικό θέμα τα τελευταία χρόνια, οι καταναλωτές αρχίζουν να ανησυχούν περισσότερο για το πώς λειτουργούν οι συσκευές τους όταν συνδέονται με το Διαδίκτυο.

Έχει διαπιστωθεί ότι υπολογιστές, tablet και smartphones με μικρόφωνα και κάμερες μπορούν να καταγράφουν δεδομένα ακόμα και όταν τα τηλέφωνά τους κοιμούνται ή απενεργοποιούνται.

Σχεδόν κάθε σύγχρονο φορητό υπολογιστή τώρα στέλνεται με μια κάμερα ενσωματωμένη στην κορυφή της οθόνης. Αυτό επιτρέπει εύκολη συνομιλία μέσω βίντεο μέσω Skype, Facetime ή συνεδρίων.

Ωστόσο, αν ενδιαφέρεστε πραγματικά για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και ανησυχείτε για τον υπολογιστή σας, ο ISP ή η κυβέρνηση είναι σε θέση να αποκτούν από απόσταση πρόσβαση σε πληροφορίες κατά βούληση, θα πρέπει πιθανώς να πάρετε ένα κάλυμμα κάμερας webcam.

Αυτό το άρθρο θα τρέξει μέσα από μερικές από τις συνήθεις ερωτήσεις που έρχονται σχετικά με καλύπτει webcam και στη συνέχεια να προσφέρει συστάσεις για πολλές δημοφιλείς μάρκες.


Βασικά στοιχεία κάμερας Webcam

Τα καλύμματα της κάμερας Web δεν περιλαμβάνουν πολύ φανταχτερή τεχνολογία. Έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν ένα απλό πράγμα: να εμποδίσουν την κάμερα να είναι σε θέση να καταγράψει οποιοδήποτε πλάνο μπροστά από την οθόνη σας. Ο ευκολότερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι να τεθεί ένα φυσικό φράγμα στην κορυφή της κάμερας που θα το κρύψει στο σκοτάδι.

pc webcam φορέαΘα θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε ξεχωριστές καλύψεις webcam για όλες τις συσκευές σας, συμπεριλαμβανομένων υπολογιστών, smartphones και tablet. Η καλύτερη προσέγγιση είναι να κρατήστε την κάμερα που καλύπτεται ανά πάσα στιγμή εκτός αν συμμετέχετε ενεργά σε μια συνομιλία μέσω βίντεο. Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος να επιτρέπεται στους εισβολείς να έχουν πρόσβαση εξ αποστάσεως στην κάμερα.

�� Συμβουλή ασφαλείας: Ως πρόσθετο μέτρο ασφάλειας, μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε με μη αυτόματο τρόπο τη λειτουργικότητα της κάμερας web μέσω του λειτουργικού συστήματος της συσκευής σας. Για χρήστες των Windows, κάντε δεξί κλικ στο μενού Έναρξη και επιλέξτε "Διαχείριση Συσκευών". Στη συνέχεια, αναπτύξτε την κατηγορία "Συσκευές απεικόνισης", κάντε δεξί κλικ στο "Integrated Camera" και επιλέξτε την επιλογή [Disable].

Το λειτουργικό σύστημα Mac δεν διαθέτει ρύθμιση συστήματος για την απενεργοποίηση της ενσωματωμένης κάμερας σε όλες τις εφαρμογές, αλλά μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή Facetime και να χρησιμοποιήσετε το μενού "Προτιμήσεις" για να καθορίσετε πότε είναι ενεργοποιημένη η κάμερα.

Ρυθμίσεις: Σε smartphones και tablet, το σύστημα iOS της Apple σάς επιτρέπει να επιλέξετε ποιες εφαρμογές έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στις εμπρός και πίσω κάμερες. Μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και περιηγηθείτε στα μενού "Γενικά" και "Περιορισμοί". Από εκεί, θα δείτε μια λίστα με εφαρμογές που έχουν ζητήσει πρόσβαση στην κάμερα με μια εναλλαγή για καθένα από αυτά.

Για χρήστες Android, μεταβείτε στην περιοχή "Ρυθμίσεις" και κάντε κλικ στην επιλογή "Εφαρμογές". Στη συνέχεια βρείτε "Κάμερα" στη λίστα και πατήστε το κουμπί "Απενεργοποίηση". Αν αυτό δεν είναι διαθέσιμο, χρησιμοποιήστε την επιλογή "Δικαιώματα" για να απενεργοποιήσετε την κάμερα για ορισμένες εφαρμογές.

Λάβετε υπόψη ότι η απενεργοποίηση μιας κάμερας μέσω του λογισμικού και των λειτουργικών συστημάτων δεν είναι πάντα αρκετή για να διατηρηθεί το ιδιωτικό απόρρητο και η ανωνυμία σας στο διαδίκτυο. Οι χάκερ έχουν αναπτύξει κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να καταλάβει το υλικό του υπολογιστή σας και να ελέγξει από απόσταση την κάμερα.

Έτσι, είναι σημαντικό να έχετε έναν ισχυρό ανιχνευτή ιών σε κάθε συσκευή που έχετε στην κατοχή σας και ελέγχετε τακτικά τον υπολογιστή σας για ιούς και κακόβουλα προγράμματα.

1. CloudValley

CloudValley είναι ένας από τους κορυφαίους λιανοπωλητές των καλύψεων webcam, και για καλό λόγο ...

Το προϊόν της ναυαρχίδας έχει το σημαντικό πλεονέκτημα να είναι συμβατό τόσο με φορητούς υπολογιστές PC όσο και Mac, καθώς και με όλα τα πρόσφατα μοντέλα iPhone και iPad. Το κάλυμμα της κάμερας CloudValley είναι εξαιρετικά μικρό - πάχους μόνο 0,6 χιλιοστών - Έτσι δεν θα το παρατηρήσετε κατά τη χρήση της συσκευής σας.

CloudValley κάμερα webΈνα άλλο βασικό πλεονέκτημα του καλύμματος της κάμερας Web CloudValley είναι το απλή διαδικασία εγκατάστασης. Το κάλυμμα αποτελείται από ένα μόνο κομμάτι μετάλλου που σχηματίζει μια σφράγιση με τη στεφάνη ή την οθόνη της συσκευής σας.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πιέσετε το κάλυμμα από την κάμερα για δεκαπέντε δευτερόλεπτα για να το συνδέσετε. Το κάλυμμα μπορεί επίσης να αφαιρεθεί εύκολα οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να προκαλέσει ζημιά στην οθόνη ή την κάμερα.

Μόλις εγκατασταθεί, απλά πρέπει να σύρετε το κάλυμμα του CloudValley προς τα δεξιά για να αποκλείσετε την πρόσβαση της κάμερας. Όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα στο φορητό σας υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας για συνομιλία μέσω βίντεο, αντιστρέψτε το σύμβολο για να ξεμπλοκάρετε τη μηχανή. Το κάλυμμα δεν επηρεάζει την ενδεικτική λυχνία ή οποιοδήποτε άλλο μέρος της συσκευής σας.

Κριτικές: Το κάλυμμα κάμερας Web της CloudValley έχει λάβει εκατοντάδες θετικές κριτικές από χρήστες σε όλο τον κόσμο, με το μόνο μειονέκτημα να είναι το κόστος. Τα καλύμματα από το CloudValley θα κοστίζουν περισσότερο από άλλες μάρκες, κυρίως λόγω των υλικών που χρησιμοποιούνται στο προϊόν. Ωστόσο, το πρόσθετο κόστος μπορεί να είναι χρήσιμο αν θέλετε ένα κάλυμμα webcam που συμπληρώνει τον κομψό σχεδιασμό του φορητού υπολογιστή, του τηλεφώνου ή του tablet σας.

Οι αγορές από το CloudValley συνοδεύονται από ένα σύνολο από δύο καλύμματα κάμερας και έναν οδηγό εγκατάστασης. Επιπλέον, η CloudValley έχει εγγύηση 18 μηνών, η οποία καλύπτει τυχόν τυχαίες ζημιές ή ελαττώματα, καθώς και άλλα ερωτήματα εξυπηρέτησης πελατών.

2. MagiDeal

Το MagiDeal προσφέρει μια λύση χαμηλού κόστους για όσους θέλουν έναν εύκολο τρόπο να μπλοκάρουν την κάμερα τους χωρίς να πληρώνουν πολλά χρήματα. Το βασικό προϊόν της μάρκας περιλαμβάνει ένα σύνολο τριών σκοτεινών γκρίζων καλύψεων webcam που μπορούν να συνδεθούν σε μια σειρά συσκευών, συμπεριλαμβανομένων φορητών υπολογιστών, smartphones και tablet.

MagiDeal κάλυψη κάμερας webcamΤο κάλυμμα της κάμερας MagiDeal μετράται στο 0.8 χιλιοστά πάχους, η οποία είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από την κάλυψη του CloudValley αλλά δεν πρέπει να επηρεάζει το κλείσιμο του φορητού σας καλύμματος ή το πώς το smartphone ταιριάζει σε μια τσέπη ή μια τσάντα. Ολόκληρο το κάλυμμα είναι μόνο 18 χιλιοστόμετρα που μετράται από αριστερά προς τα δεξιά.

Η MagiDeal κατασκευάζει τις κάμερες webcam της εξαιρετικά ανθεκτικό πλαστικό, γι 'αυτό και είναι σε θέση να τα πουλήσουν με χαμηλότερο κόστος από ορισμένους ανταγωνιστές. Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι η κάμερα που βασίζεται σε μέταλλο συνήθως καλύπτει περισσότερο από αυτά που κατασκευάζονται από πλαστικό ή άλλα υλικά.

Κάθε κάλυμμα webcam της MagiDeal διαθέτει κομμάτια διπλής όψης κολλημένα στο πίσω μέρος του προϊόντος, πράγμα που σημαίνει ότι η εγκατάσταση απαιτεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να ευθυγραμμιστεί με την κάμερα και έπειτα πιέστε σταθερά προς τα κάτω. Ωστόσο, το συγκολλητικό υλικό μπορεί να χάσει την κολλητότητά του με την πάροδο του χρόνου και το κάλυμμα ενδέχεται να χάσει την ευθυγράμμισή του σαν άποτέλεσμα.

Κριτικές: Τα καλύμματα webcam MagiDeal έχουν ως επί το πλείστον θετικά σχόλια, χάρη στο απλό σχεδιασμό και λειτουργία τους. Το άνοιγμα της κάμερας είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από ορισμένα προϊόντα ανταγωνιστών, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν εάν έχετε μια κάμερα web που υποστηρίζει ευρεία γωνία.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα με τη χρήση MagiDeal webcam καλύπτει είναι με τους χρήστες smartphone. Αν έχετε ένα νεότερο τηλέφωνο με σύστημα δύο φωτογραφικών μηχανών στο πίσω μέρος, το κάλυμμα MagiDeal δεν θα μπορεί να μπλοκάρει και τις δύο κάμερες ταυτόχρονα. ��

3. Forito

Η μάρκα Forito για τα καλύμματα webcam είναι μια άλλη οικονομική λύση για την προσθήκη προστασίας από τους χάκερ και άλλες απειλές απομακρυσμένης εισβολής. Όπως το προϊόν MagiDeal, το Forito περιλαμβάνει ένα σύνολο τριών καλύψεων με κάθε αγορά που μπορεί να συνδεθεί σε όλα τα μοντέλα φορητών υπολογιστών, tablet και smartphones.

Φόρτωση κάμερας ForitoΤο κάλυμμα της κάμερας Forito έχει ένα πάχους περίπου 0,7 χιλιοστών, η οποία είναι καλή σε σύγκριση με ορισμένους ανταγωνιστές, αλλά όχι η λεπτότερη επιλογή στην αγορά. Όπως το κάλυμμα MagiDeal, το προϊόν της Forito είναι ως επί το πλείστον κατασκευασμένο από πλαστικό και συνεπώς είναι σημαντικά φθηνότερα από άλλες επιλογές μετάλλου όπως το CloudValley.

Εγκατάσταση: Στο πίσω μέρος του καλύμματος κάμερας Forito είναι ένα κομμάτι ταινίας που κατασκευάζεται από την εταιρία 3M. Αφού αφαιρεθεί το πίσω μέρος της ταινίας, μπορείτε να πιέσετε το κάλυμμα σε οποιαδήποτε οθόνη της συσκευής και να το συνδέσετε. Η αφαίρεση του καλύμματος δεν αφήνει καθόλου γρατζουνιές ή υπολείμματα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάξετε ένα κάλυμμα μεταξύ πολλών συσκευών, αν χρειαστεί. ���� ��

Για να αποκλείσετε την κάμερα μιας συσκευής με κάλυμμα Forito, απλά πρέπει να σύρετε την πλαστική γλωττίδα από τα αριστερά προς τα δεξιά. Τα καλύμματα Forito έχουν ένα άνοιγμα μόνο 5 χιλιοστών, η οποία είναι μικρότερη από τους περισσότερους ανταγωνιστές. Αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα μόνο αν έχετε μια ειδική κάμερα με δυνατότητες ευρείας γωνίας.

Πριν εγκαταστήσετε ένα κάλυμμα Forito σε οποιοδήποτε φορητό υπολογιστή, tablet ή smartphone, φροντίστε να καθαρίσετε την περιοχή της οθόνης με ένα πανί μικροϊνών. Αυτό γίνεται για να βεβαιωθείτε ότι η ταινία μπορεί να συνδεθεί με ασφάλεια στη συσκευή. Το Forito προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα αντικατάστασης αν εντοπιστούν ελαττώματα ή προβλήματα με τα καλύμματα κάμερας webcam.

4. Niome

Κάθισμα κάμερας Niome webcamΤο Niome είναι ένας μικρός λιανοπωλητής αξεσουάρ ηλεκτρονικών υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένης μιας κάλυψης κάμερας που απευθύνεται κυρίως σε ιδιοκτήτες φορητών υπολογιστών. Το μέγεθος και οι διαστάσεις του Το κάλυμμα Niome δεν θα ευθυγραμμιστεί εύκολα με τα περισσότερα μοντέλα smartphone ή tablet.

Ο κύριος λόγος για να εξετάσει ένα κάλυμμα webcam Niome είναι το χρώμα. Οι περισσότεροι ανταγωνιστές προσφέρουν μόνο μαύρες ή σκούρες γκρίζες λύσεις, τις οποίες η κάλυψη Niome έρχεται σε ασημί χρώμα που μπορεί να συμπληρώσει ορισμένα σχέδια φορητών υπολογιστών. Τα καλύμματα τους είναι κατασκευασμένα από πλαστικό αλλά διατηρούν μια εμφάνιση βουρτσισμένου μετάλλου.

Μειονεκτήματα: Δυστυχώς, Niome webcam καλύπτει επίσης κάποια ελαττώματα. Μερικοί καταναλωτές έχουν αναφέρει ζητήματα με το πλαστικό σπάσιμο ενώ προσπαθούν να το προσαρτήσουν σε μια οθόνη. Επιπλέον, η αυτοκόλλητη ταινία που χρησιμοποιείται στο πίσω μέρος του καλύμματος κάμερας Niome είναι χαμηλότερη ποιότητα κατασκευής από τους ανταγωνιστές, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θα διαρκέσει τόσο καιρό και μπορεί να χαλαρώσει.

Τα περισσότερα καλύμματα webcam έρχονται σε πακέτα δύο ή περισσοτέρων, λόγω του γεγονότος ότι οι καταναλωτές κατέχουν συχνά πολλές συσκευές που διαθέτουν κάμερες. Niome πωλεί μόνο το μοντέλο τους σε μεμονωμένες συσκευασίες, πράγμα που το κάνει μια σχετικά δαπανηρή επιλογή, ιδιαίτερα όταν εστιάζουμε σε επιπλέον έξοδα αποστολής.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me