Paras “ilmainen” VPN (vuonna 2020)

Jos olet kuin minä, rakastat ajatusta ILMAISTA tavaraa. ��


Nyt on todella mahdollista saada ilmainen VPN-ohjelmisto. VPN (Virtual Private Networks) antavat sinulle yksityisyyden ja turvallisuuden, jota tarvitset kipeästi online-tilassa.

Päivän ikäisinä, jolloin tietoverkkorikollisuus aiheuttaa miljardeja dollareita vahinkoja ja ransomware-hyökkäykset ovat yhä yleisempiä, on vain järkevää, että kaikki käyttävät virtuaalisia yksityisiä verkkoja..

Asiantuntijat ennustavat, että vuoteen 2020 tulee olemaan kivinen aika ihmisille, jotka viettävät kohtuuttoman paljon aikaa verkossa. He ovat myös ennustaneet, että tietoverkkorikolliset kohdistavat Androideja haittaohjelmilla ja että lunaohjelmat pysyvät maailmanlaajuisena pandemiana.maailmanlaajuiset Internet-uhat

Lisäksi sinun Internet-palveluntarjoaja voi myydä selaushistoriansi kolmansille osapuolille. Ja huhtikuusta 2017 alkaen heidän on lain mukaan vaadittava "metatietojen" keräämistä asiakkaidensa keskuksista. Tämä sisältää kaiken osoitteestasi, syntymäpäivästä ja sähköpostiosoitteestasi niiden ihmisten tietoihin, joiden kanssa olet yhteydessä verkkoon.

Tästä pakollisesta tietojen säilyttämisjärjestelmästä on käyty paljon kiistoja Australiassa. Johtavat tietosuojaryhmät, kuten Digital Rights Watch, korostavat tarvetta varustaa itsensä seurannan välttämiseksi tarvittavilla työkaluilla..

Puhumme tästä enemmän sekunnissa, mutta riittää, kun sanotaan, että ei ole parempaa aikaa kuin nyt, jotta voimme suojautua asianmukaisesti tietoverkkouhilta ja tarkistuksilta.

Aikaisemmin Australia on nähnyt pankkiemme, valtion virastojen ja UGL: n joutuneen tietorikkomuksen uhreiksi. Tällaisia ​​hyökkäyksiä tapahtuu useammin kuin koskaan ennen, ja kukaan ei ole turvassa siitä, elleivät ryhdy toimiin suojautuakseen haavoittuvuudesta..

Ja mikä voisi olla parempaa kuin tehdä se 100% ilmaiseksi?

Tarkastelkaamme sitä, että vapaapäivät ovat takana, mutta tunnemme taloudellista pulaa edelleen. Viimeinen asia, jota tarvitsemme juuri nyt, on toinen kuukausimaksu, kun olemme edelleen velkaa ostamassa kaikkia niitä sileää kangasta ja suuria lipputuotteita lakille ja lapsille.

Voisimme kaikki käyttää vähän enemmän vapaa elämässämme ja nyt voimme saada sen kotona.

Contents

Ilmainen VPN vs. maksettu VPN - totuus, joka sinun on tiedettävä

On selvää, että kun kyse on turvallisuudesta verkossa, on aina parempi mennä jonkun kanssa suositellut VPN: t jos sinulla on varaa siihen. Ne ovat monista syistä parempia kuin ilmaiset ja ovat suhteellisen halpoja saamasi arvon suhteen.

Ensinnäkin saat yleensä enemmän gigatavua ja kaistanleveyttä, ja usein premium-suunnitelma tarjoaa edistyneempiä ominaisuuksia, kuten tunkeutumisen havaitseminen ja estäminen. Yleinen sääntö - ne ovat edelleen suhteellisen edullisia eivätkä riko pankkia.

Mutta on olemassa pahampi syy, miksi täysin ilmaisen VPN: n valitseminen on todella huono valinta. 

Tämä on osa, johon haluat kiinnittää huomiota. VPN-verkkoja ylläpitävät ihmisryhmät, ja koska me kaikki tiedämme altruismin, ihmiset eivät tee asioita ilmaiseksi. Kun käytät ilmaista VPN: tä - sinusta tulee tuote.

He tekevät tämän monella tavalla:

 1. Haittaohjelmien asentaminen, jotka joko seuraavat tietojasi tai käyttävät tietokonetta - (lähde)
 2. Suurin osa ilmaisesta VPNS-järjestelmästä seuraa kaikkea tekemääsi ja myy tietoja (myös taloudelliset tiedot) - (Lähde)
 3. Seitsemänkymmentäviisi prosenttia kaikista testatuista Android VPN -sovelluksista käytti kolmansien osapuolten seurantaohjelmistoja seurataksesi käyttäjien liikkeitä Internetissä (lähde)
 4. 82 prosenttia pyysi pääsyä yksityisiin tietoihin, kuten käyttäjätilit ja tekstiviestit. (Lähde)

Voisin jatkaa tätä jonkin aikaa, mutta tämä on tärkein syy, miksi päätimme jättää 100% ilmaisen VPNS: n mukana tässä luettelossa ja tutkia sen sijaan vain halvimpia ja kustannustehokkaimpia vaihtoehtoja.

Jos etsit turvallinen 100% tuntematon VPN-palvelin kuin mitä emme tiedä. Olet joko kauppaa tietoturvaltasi, tietosi tai tietokoneesi vastineeksi palvelulle. Emme mieluummin ota sitä uhkapeliä.

10 parasta täysin ilmaista VPN-verkkoa vuonna 2020

Alla voit verrata kymmenen parasta ilmaista VPN-palvelua ominaisuuksien, palvelimien, tietolähteiden ja laiteyhteensopivuuden perusteella.

Päätimme luoda tämän suositellun luettelon ilmaisia ​​VPN-yrityksiä varten 30 päivän kokeilu heidän palveluistaan. Useimmilla näistä voit peruuttaa milloin tahansa ennen 30 päivän rajoitusta.

1. Surfshark (83%: n alennus)

Rajoittamaton IP-osoite, kaistanleveys ja laiteyhteydet, Ei kirjautumista, edistynyt salaus

VPNLink
Palautusoikeus 30 päivää
Koeaika Ei mitään
Maksuvaihtoehdot PayPal, Google Pay, kryptovaluutta, Alipay, Dragon Pay
Alennukset / kuponkeja Johdantokuponki, sharkstart

Mikä on Surfshark?

Sufshark on uusi VPN-palvelu lohkossa. Yhtiö kasvaa joka päivä ja näyttää olevan sitoutunut olemaan markkinoiden paras VPN. Palvelulla on 30 päivän rahat takaisin -takuu ja se rakentaa nopeasti yhden parhaan maineen korttelille.

Kun Surfshark aloitti ensimmäisen kerran, useimmat ihmiset epäilivät heitä. toinen VPN? Yhtiö näki markkinat selvästi ja ajatteli niiden voivan paremmin. Sillä on jo yli 800 palvelinta yli 50 maassa. Näyttää myös siltä, ​​että he ovat lisäämällä palvelimia päivittäin.

Surfsharkin palvelua voidaan käyttää 30 päivän ajan rahat takaisin -takuullaan. Jopa silloin, kun joudut maksamaan, voit käyttää palvelua vähällä 1,99 dollarilla kuukaudessa. Se on melkein kuin jos et maksa ollenkaan. Voit todennäköisesti löytää tämän määrän joka kuukausi kentällä kävellessäsi.

Ominaisuudet: 24/7 Live Chat, fantastiset sovellukset, rajoittamaton kaikki, absurdi salausprotokolla, ei kirjautumista ja kasvava palvelinpohja

Surfshark tekee asiat oikein tietoturvan ja yksityisyyden suhteen ja antaa sinulle todella vaihtoehtoja salausprotokollan suhteen. Ensinnäkin, he eivät koskaan kirjaudu sisään. Toiseksi yrityksellä on tuki IPv6-protokollalle. Käyttämällä tätä protokollaa he voivat tarjota rajoittamaton määrä IP-osoitteita asiakkailleen.

Vanhassa IPv4-protokollassa, jota monet VPN: t käyttävät, on rajoitettu määrä yksilöitäviä IP-osoitteita. Tämä voi vakavasti haitata streaming-kykyjäsi. Surfshark tukee myös erilaisia ​​VPN-protokollia, mukaan lukien OpenVPN- ja IKEv2-protokollat, mikä tarkoittaa, että se voidaan asentaa useille reitittimille ja laitteille.

Suosittelenko Sursharkia?

Joo. He ovat suosikki VPN-palveluntarjoajani, jota olen käyttänyt muutama kuukausi nyt. Ensimmäinen asia, joka kiinnitti huomioni, oli heidän alhainen hinnoittelu, mutta sitten tajusin, kuinka turvallinen palvelu todellisuudessa on.

Muutaman kuukauden VPN-testin jälkeen huomasin kuinka monta palvelinta he lisäsivät lyhyessä ajassa. Haluan kiinnittää itseni kunnianhimoisiin ja kasvaviin yrityksiin, jotka haluavat tarjota hyvää palvelua. Suojauksen, hinnoittelun ja ylöspäin suuntautuvien ennusteiden osalta Surfshark on paras VPN ympärillä.

Jos haluat tietää lisää, lue meidän Surfshark arvostelu. 

 • Plussat

  Poista Netflixin ja muiden median suoratoistopalvelujen estäminen, toimii hyvin torrenting- ja P2P-tiedostojen jakamisessa, kirjautumattomuuskäytännössä, rajattomasti kaikkea, sijaitsee maassa, jossa ei ole tietojen säilyttämistä tai raportointia koskevia lakeja, korkeaa tietoturvaa ja salausta

 • Haittoja

  Pienempi palvelinverkko kuin muut VPN (mutta kasvaa), nopeudet voivat vaihdella palvelimelta toiselle, sovellusliittymästä puuttuu suunnittelun optimointi

2. Nord VPN (75%: n alennus)

Ei kaistanleveyttä ja datakattoa, vahva salaus, ei kirjautumista, ylivoimainen asiakastuki

VPNLink
Palautusoikeus 30 päivän rahat takaisin takuu
Koeaika Ei mitään
Maksuvaihtoehdot Visa, MasterCard, American Express, Discover, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Alipay, Giropay, Sofort, iDeal, UnionPay
Alennukset / kuponkeja 15% opiskelija-alennus ja jatkuvasti muuttuva tarjoushinta

Mikä on Nord VPN?

Nord VPN on yksi markkinoiden tunnetuimmat ja arvostetuimmat VPN: t. Nopeiden verkonopeuksien ja yli 750 palvelinpaikan ansiosta niiden suosio on noussut nopeasti.

30% nopeuden pudotuksen yhteydessä, kun yhteys paikallisiin palvelimiin on muodostettu OpenVPN UDP: n kautta, käyttäjät saavat kaiken hyödyn irti ohjelmistostaan. Tässä Panama-pohjaisessa palvelussa on joukko edistyneitä ominaisuuksia ja kuusi samanaikaista yhteyttä. Se on samanaikaisempia yhteyksiä kuin mikään muu luettelossa oleva VPN.

Nord VPN: ssä on 30 päivän rahat takaisin -takuu ja P2P-kyky. Saat tappokytkimen, Tor VPN: n yli, Smart DNS -palvelun, omistetun IP: n ja Socks5-välityspalvelimet.

Yli 60 maassa olevien palvelimien kanssa on itsestään selvää, miksi Redditin ja muiden sosiaalisen median alustojen käyttäjät pitävät heitä raja-arvona..

Nord VPN -yhteysnopeudet

 • Ping: 40 ms
 • Lataa: 16.11 Mbit / s 100 Mbit / s
 • Lataa: 12.83 Mbps

Nämä nopeudet ovat melko kohtuullisia ilmaiseksi VPN-kokeiluversiona.

Nordin VPN: n älykäs DNS-tekniikka mahdollistaa maantieteelliset huijaukset asettamalla DNS-pyynnöt tietylle sijainnille. Tämä tarkoittaa, että voit katsella suosikki jaksoasi Valtaistuinpeli kahvila Melbournessa tai jopa Vancouverissa huolehtimatta tietojen tai ohjelmistojen vaarantamisesta.

Voit käyttää yli 150 suoratoistopalvelua, kun olet kirjautunut sisään Nord VPN -tiliisi.

Suoratoistopalveluihin kuuluvat Amazon Prime, Crackle, Discovery, Hulu, ABCGo, Sundance.tv ja TNT Drama. Käytä yhtä näistä Netflixin VPN: t jos olet huolissasi yhteyden nopeudesta tai lokista suoratoiston aikana.

Ominaisuudet: Smart Play, Double VPN, Tor over VPN, DHE-RSA-AES356-SHA salausohjelma, iOS-sovellus, IKE-salat, ilmainen kokeilu, rahat takaisin -takuu

NordVPN on yksi edistyneimmistä VPN-palveluista, joka tarjoaa ilmaisen kokeilun. Heidän salaukset ovat konkreettisia, ja heidän suunnitelmansa tulevat ilman tietokattoa. Ne saattavat olla hiukan kalliimpia kuin muut maksetut VPN: t, mutta valittavana on paljon suunnitelmia, jos päätät pysyä heidän kanssaan.

Suosittelenko Nord VPN: ää?

Olen ehdottomasti! Ne ovat todella upea VPN, joka tarjoaa optimaalisen suojauksen ja yksityisyyden nykyisten asiakkaidensa rikkaudelle. Kannattaa tarkistaa ne pelkkien edistyneiden ominaisuuksien vuoksi.

 • Plussat

  P2P, Tor yli VPN, Socks5 välityspalvelimet, IKEv2, OpenVPN, PPTP, L2TP tai IPSec -protokollien valinta, Tupla-VPN, Dedicated IP, kuusi samanaikaista yhteyttä, ilmainen kokeilu, 30 päivän rahat takaisin -takuu, mainosten esto, CyberSec, ei kirjautumista

 • Haittoja

  Hitaampi nopeus kuin joidenkin kilpailijoiden kanssa, maksu suoritettiin CloudVPN, Inc. -yrityksen kautta, joka sijaitsee Yhdysvalloista, viiden silmän lainkäyttöalueelta.

3. ExpressVPN

Rajoittamaton Gt, Rajoittamaton Kaistanleveys, Ei Kuukausittaista Lippua, Ei kuristinta

VPNLink
Palautusoikeus 30 päivän rahat takaisin takuu
Koeaika 12 kuukauden ostos tarvitaan (sisältää ilmaiset 3 kuukautta), hinnankorotus 12,95 dollariin kuukaudessa uusimisen yhteydessä
Maksuvaihtoehdot Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Visa, Delta, Diners Club International, Paypal, Bitcoin, Alipay, UnionPay, iDeal, Klarna, WebMoney, GiroPay, Interac, Mint, FanaPay, YandexMoney, OneCard
Alennukset / kuponkeja ExpressVPN päivittää mainoshinnoitteluaan säännöllisesti

Mikä on ExpressVPN?

ExpressVPN on premium-luokan VPN-palvelu, joka tarjoaa nopeimman ja luotettavan palvelun ympäri. Niillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu, ja ne ovat yksi markkinoiden luotettavimmista VPN-ratkaisuista.

Yli 10 miljoonaa tyytyväistä asiakasta ja yli 3000 palvelinta 160 kaupungissa 94 maassa, he ovat maailmanlaajuinen tarjoaja, josta voi nauttia kaikki.

Muut VPN: t asettavat tietokattoja kuukausittaiseen käyttöön, mutta ExpressVPN on rajoittamaton.

ExpressVPN: n ilmainen kokeilu kestää 30 päivää (tai pidempään oikealla alennuskoodilla). Jos pidät näkemästäsi, voit valita ilmoittautumisen tai jos päätät käyttää toista ilmaista palvelua, voit pyytää rahat takaisin ja saat hyvityksen ensimmäisestä kuukaudesta. Ei riskiä.

Ominaisuudet: 24/7 Live Chat, palkittuja sovelluksia kaikille laitteille, rajoittamaton pääsy kaikkiin sisältöihin, jaettu tunnelointi, nopeustesti, ei kirjautumista.

Palvelinkohtaisesti, voit muodostaa yhteyden mihin tahansa heidän 145 palvelimestaan ​​seuraavissa paikoissa:

 • Yhdysvallat
 • Aasia
 • Eurooppa
 • Afrikka
 • Lähi-itä
 • Intia

Sivustojensa mukaan he eivät kirjaa käyttäjän istuntoja tai henkilökohtaisia ​​tietojasi. Lisäksi heillä on laaja valikoima maksutapoja, kuten PayPal, Bitcoin, WebMoney, Carte Bleue, UnionPay, Giropay ja joukko muita kryptovaluuttoja..

Älykkäälle käyttäjälle, joka haluaa täydellisen nimettömyyden, ExpressVPN: ää ei voida lyödä nimettömien maksujen suhteen. Ja jos tämä ei vie yksityisyyttä ehdottomiin äärirajoihin, heidän mobiilisovelluksensa ovat ergonomisia, kun kaikki nousevat ulos, ja tarjoavat helppokäyttöisen käyttöliittymän, joka on intuitiivinen ja vapaa virheistä..

Suosittelenko ExpressVPN: tä?

Joo. He ovat suosikki VPN-palveluntarjoajani, jota olen käyttänyt yli kaksi vuotta. Niiden runsaat sijainnit, torrent-kyky, olemattomat tietokatot ja innovatiivinen tekniikka tekevät heistä parhaan VPN-IMO: n. Ilmaisten kokeilujen suhteen ne ovat ainoita VPN, jotka eivät aseta rajoituksia aloittelijalle.

Jos haluat tietää enemmän, lue Express VPN -arvostelu. 

 • Plussat

   30 päivän ilmainen kokeilu, ei kirjautumista, maksimi yhteysnopeus, 94 eri palvelinpaikkaa, 3+ samanaikaista yhteyttä

 • Haittoja

  Ei erillistä IP: tä, kalliimpaa kuin muut VPN-palvelut, kun ilmainen kokeilujakso on valmis, rajalliset asetukset ja kokoonpanot.

4. VyprVPN

1 Gt / kk, 2 samanaikaista yhteyttä, parempi salaus, palomuuri, ilmainen

VPNLink
Palautusoikeus Ei mitään, kun käytät ilmaista kokeilua, 30 päivän takuu maksettaessa
Koeaika 3 päivän ilmainen kokeiluversio ostohetkellä
Maksuvaihtoehdot MasterCard, Discover, American Express, Visa, PayPal, Alipay
Alennukset / kuponkeja Vypr VPN tarjoaa säännöllisesti päivitettävää hinnoittelua

# footable_parent_4314 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Mikä on VyprVPN?

VyprVPN Free on ainutlaatuinen suunnitelma, joka antaa käyttäjille kaksi samanaikaista yhteyttä, erilaisia ​​protokollia, salatun viestisovelluksen ja NAT-palomuurin täysin ilmaiseksi.

NAT-palomuuri estää monenlaisia ​​hakkerihyökkäyksiä estämällä niitä pääsemästä tietokoneellesi.

Kun muut tämän luettelon VPN-verkot tarjoavat asiakkailleen rajoittamattoman kaistanleveyden tai useita gigatavuja, VyprVPN Free antaa sinulle vain 1 Gt, mutta se on silti paljon parempi kuin TunnelBear. Kuten sanoin, kaikilla näillä on hyviä ja huonoja puolia, ja tämä tapahtuu tällä alueella menestyvän paremmin.

Ominaisuudet: Useita sijainteja, sujuva sovellus (mukaan lukien ilmainen Cyphr-viestisovellus), nopea nopeus, ei lokitietoja, ei kuristinta

Sinulle tarjotaan joukko paikkoja:

 • Pohjois-Amerikka
 • Eurooppa
 • Aasia
 • Oseania
 • Afrikka
 • Keski-Amerikka
 • Etelä-Amerikka
 • Lähi-itä

Yksi VyprVPN: n haittapuoli on, että Netflix on estänyt ne aiemmin. Mutta VyprVPN: llä on edustaja siitä, että se on optimoitu geoblokki, ja ne ohittavat helposti suurimman osan, elleivät kaikki, kyseisen sisällön.

Suosittelen VyprVPN?

Olen ehdottomasti. Olen testannut niitä laajasti ja todennut niiden olevan yksi laillisemmista VPN-palveluista, jotka ovat suuren yleisön saatavilla. Pidän erityisesti heidän monista protokollistaan ​​(L2TP / IPsec, OpenVPN, PPTP), erityisesti heidän allekirjoitus Chameleon Protocolista, joka alistaa melkein kaikki estoyritykset.

 • Plussat

  Heidän sitoutumisensa uuteen tekniikkaan ja avoimeen Internetiin, nopeuteen & suorituskyky, ajoneuvoon pääsy & ergonomia, palvelinvaihtoehdot, turvallisuus & salaus, asiakaspalvelu

 • Haittoja

  Ei hyvitystä, pidä lokitiedostoja, ei hyväksy Bitcoin-ohjelmaa, rajoitettu määrä laitteita, jotka voidaan liittää.

5. WindScribe.com

10 Gt / kuukausi Data Cap, 11 sijaintia

VPNLink
Palautusoikeus 3 päivän rahat takaisin -takuu tai 10 Gt käyttö
Koeaika Käytä ilmaiseksi Yhdysvalloissa, Kanadassa, Iso-Britanniassa, Hongkongissa, Ranskassa, Saksassa, Hollannissa, Sveitsissä, Norjassa ja Romaniassa
Maksuvaihtoehdot Tärkeimmät luottokortit, PayPal, Visa / Mastercard -merkkiset pankkikortit, suurin osa salausvaluutoista ja mobiilisovelluksen sisäiset ostot. Voit jopa kaivoa päivityksiä käyttämällä selainpohjaista salaustekniikkaa.
Alennukset / kuponkeja Kaivoksen päivitykset selainpohjaisen salaustekniikan avulla.

# footable_parent_6168 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Mikä on WindScribe?

Tämä kanadalainen yritys perustettiin vuonna 2015, jolloin heistä tuli VPN-ratkaisujen suhteen yksi uusimmista blogin jäsenistä.

Vaikka peli on uusi, WindScriptilla on erittäin hyvä maine VPN-yhteisössä. Reddit on ravittu tästä palvelusta huomatessaan runsasta kuukausittaista kaistanleveyttä ja käyttäjien kannustimia (Jos lähetät Tweet @WindScribe, saat automaattisesti lisää 5 Gt).

Useimmat ilmaiset VPN-verkot rajoittavat kaistanleveyttä, ja joilla ei ole datakattoa, yhteys on yleensä hidasta. 100 Mbps -yhteydelläni katsoin tätä WindScriptin avulla:

windscribe ilmainen vpn-palvelun nopeustesti

 • ping: 61ms
 • Ladata: 39,81 Mbit / s 100: sta
 • Tallennettu: 19,77 Mbit / s 100: sta

Ilmaiselle VPN: lle tämä on aika huono. Jotkut maksetut VPN: t, kuten Pure VPN, ovat todella hitaampia kuin WindScribe.

Ominaisuudet: Adblock, palomuuri, ei hakkuita, 11 sijaintia

Vapaat käyttäjät saavat pääsyn vain tiettyihin ominaisuuksiin, mutta ne ovat mahtavia. Niihin kuuluu WindScribe-palvelimen sisäänrakennettu palomuuri ja mainosten estäminen. Saat myös P2P-ominaisuuden.

Haittapuoli, et saa OpenVPN-kokoonpanoja etkä saa mitään heidän premium-ominaisuuksistaan.

Palvelinkohtaisesti voit muodostaa yhteyden mihin tahansa heidän 11 ​​palvelimesta 46 sijaintipaikassa:

 • Yhdysvallat
 • Yhdistynyt kuningaskunta
 • Hongkong
 • Ranska
 • Saksa
 • Luxemburg
 • Alankomaat

Sivustonsa mukaan WindScribe ei kirjaa istuntojasi / tietojasi ja voit kirjautua heidän palveluunsa ilman sähköpostia. Käyttäjät voivat myös maksaa nimettömästi Bitcoinilla.

Suosittelenko WindScriptiä?

Jep. Ne ovat yksi parhaista saatavilla olevista ilmaisista VPN-verkoista ja niillä on monenlainen sijainti. Kuten ExpressVPN, voit torrent with WindScribe ja valtava tietosuoja. Ne ovat ehdottomasti laillisempien ilmaisten VPN-ratkaisujen joukossa nykyisillä markkinoilla.

Haluatko tietää enemmän? Lue Windscribe-arvostelu.

 • Plussat

   100% ilmainen, ei kirjautumista, maksimi yhteysnopeus, 11 eri palvelinpaikkaa, adblock & palomuuri

 • Haittoja

  Enintään 1 samanaikainen yhteys.

6. TunnelBear

5 Gt / kuukausi, yli 20 palvelinpaikkaa, 5 samanaikaista yhteyttä, ilmainen

VPNLink
Palautusoikeus Ei mitään
Koeaika Ilmainen 500 Mt dataa kuukaudessa
Maksuvaihtoehdot MasterCard, Visa, American Express, Bitcoin ja Jars of Honey
Alennukset / kuponkeja Tarjoukset näkyvät sosiaalisen median tileillä usein

# footable_parent_6168 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable header th {
taustaväri: # 003a70;
väri: #fff! tärkeä;
fonttikoko: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
täyte: .6em .78571429em! tärkeä;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Mikä on TunnelBear?

Tämä kanadalainen kaksikytkentäinen VPN-palvelu perustettiin vuonna 2011. Se on melko suosittu VPN, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää estettyä sisältöä ympäri maailmaa..

Vaikka heidän harrastavansa muotoilu saattaa saada sinut uskomaan, että he ovat kelvottomia, totuus on, että ne ovat vain yksinkertaisia. TunnelBear on erittäin käyttäjäystävällinen ja omistautunut asiakkaidensa tyydyttämiseen.

Käyttäjät voivat hyödyntää kuukausittaista 1 Gt: n Tweet-promo-esitystään ja saada ilmaisen keikan joka kerta, kun Tweet @TunnelBear lähetetään.

Sikäli kuin ilmaiset VPN-verkot menevät, TunnelBear on yksi parhaista nopeammille nopeuksille. Jos etsit ihanteellista suoratoistoa, TunnelBear antaa sinun ohittaa verkon ruuhkan ja muodostaa yhteyden hetkessä.

Mac-, Windows-, iOS- ja Android-yhteensopivuuksien avulla voit käyttää tätä useissa laitteissa.

Ominaisuudet: 900 palvelinta yli 20 paikassa, nopea nopeus, edistyneet ominaisuudet, ei kirjautumista

Sinulle tarjotaan joukko mahdollisia sijainteja:

 • Yhdysvallat
 • Yhdistynyt kuningaskunta
 • Kanada
 • Ranska
 • Brasilia
 • Saksa
 • Australia
 • Hongkong
 • Alankomaat
 • Meksiko
 • Japani
 • Tanska
 • Singapore
 • Ruotsi
 • Intia
 • Sveitsi
 • Norja

Kakun jäätyminen tässä on se, että TunnelBear kiertää geoblocking. Se on yksi harvoista VPN-verkoista, jotka pystyvät huijaamaan BBC iPlayerin.

Ainoa todellinen haittapuoli on vapaan suunnitelman rajoittaminen. Ilmaiset käyttäjät alkavat turmelta 500MB kuukaudessa.

TunnelBear VPN -yhteysnopeudet:

tunnelissa on vapaa vpn-nopeustestaus

 • Ping: 98 ms
 • Lataa: 15,09 Mbit / s 100 Mbit / s
 • Lataa: 7,49 Mbit / 100 sadasta

Ilmeisesti tämä ei ole vaikuttava tulos. Voit unohtaa tuottavuuden näillä nopeuksilla.

Vapaaehtoiset ehdot & yksityisyys

On vaikea selvittää tarkalleen, mitä saat TunnelBearilla, koska heidän verkkosivuillaan on vähän tietoa. Protokollaa, salausta, yhteyksiä tai kaistanleveyttä koskevia tietoja ei ole.

Suosittelen tunnelBearia?

Joo. Vaikka ne ovat kaukana ensimmäisestä ehdotuksestani niille, jotka etsivät VPN-ratkaisua, he ovat hyvämaineinen yritys, jolla on ergonomiset ohjelmistot ja riittävät ominaisuudet.

 • Plussat

  Helppo asennus, mukava suunnittelu, useita laitteita, laaja verkko, ei lokit, lohkovaihtoehdot, nopea nopeus, edistyneet ominaisuudet (GhostBear, Vigilant Mode)

 • Haittoja

  Lackluster 500MB ilmaisille käyttäjille

7. ProtonVPN.com

Ei datakattoa, vain Windows

VPNLink
Palautusoikeus 30 päivän rahat takaisin takuu
Koeaika Ilmainen palvelu hitaammalla nopeudella ja vain kolmessa maassa
Maksuvaihtoehdot PayPal, Visa, MasterCard
Alennukset / kuponkeja Proton VPN tarjoaa kuponkeja VPN- ja sähköpostipalveluiden niputtamiseen. Kiertyvät kuponkikoodit löytyvät kuten: bestdeal

# footable_parent_6168 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable header th {
taustaväri: # 003a70;
väri: #fff! tärkeä;
fonttikoko: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
täyte: .6em .78571429em! tärkeä;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Mikä on ProtonVPN?

ProtonVPN on yksi uusimmista VPN-ratkaisuista, mutta ne ovat myös yksi parhaista ilmaisen VPN-palvelun suhteen. Proton AG on ryhmä Harvardin tutkijoita ja puolustaa yksityisyyttä.

Suoritettuaan maksun yksityisen teollisuuden vaihtamisesta (protonmail) ProtonVPN on tehostanut peliäan asettamatta kaistanleveyden rajoituksia liikenteellesi.

Heidän palvelunsa tarjoaa erinomaisen yhteydenopeuden kaikille käyttäjille, etenkin ilmaisten tilien suhteen.

ProtonVPN-yhteysnopeudet

Proton VPN -nopeustestaus selitetty

 • Ping: 44 ms
 • Lataa: 34,40 Mbit / s 100 Mbit / s
 • Lataa: 23,15 Mbps 100: sta

Ehdottomasti palvelu, jolla on kohtuulliset nopeudet ilmaiseksi suunnitelmaksi ja ehdottomasti ilman tietokattoa. Useimmissa ilmaisissa VPN-verkoissa on alhaiset tietomerkit, mutta nämä saavat tavarat. Se on varmasti jotain, joka erottaa heidät.

Varoitus: Älä odota näiden nopeuksien kestävän. Palvelun suosion kasvaessa ympäri maailmaa ilmaiset käyttäjät eivät voi odottaa niin nopeita yhteysnopeuksia.

Ilmaisen suunnitelman ehdot, yksityisyys & VPN-asiakas

Ainoat ilmaisten käyttäjien käytettävissä olevat palvelimet ovat seuraavat:

 • Japani
 • Alankomaat
 • Sveitsi
 • Yhdysvallat

Se on noin puoli tusinaa palvelinta. Näistä palvelimista yksikään niistä ei ole geoblokki-optimoitu tai P2P-optimoitu (ts. Torrenting). Lue meidän parhaat VPN-torrentit tässä.

Ilmaisilla käyttäjillä ei ole pääsyä mihinkään lisäominaisuuksista (Secure Corse, Tor jne.). Toinen suuri haitta on heidän itsenäisten asiakkaiden puute käyttöjärjestelmille. Android-, iPhone- tai Mac-sovelluksille ei ole sovelluksia. Jos sinulla ei ole Windowsia, et halua käyttää ProtonVPN: tä.

Suosittelenko ProtonVPN: tä?

Ilmaiseksi? Ehdottomasti. Maksullisena palveluna. Ehdottomasti ei. Kannattaa hankkia itsellesi ilmainen tili, kun hankkiminen on hyvää, mutta älä odota, että tämä kannattaa pitkällä tähtäimellä, koska nopeudet todennäköisesti menevät dinosauruksen tielle, kun yhä useammat ihmiset saavat tiedon tästä VPN-ratkaisusta.

 • Plussat

  Ei datakattoa, oikeudenmukainen lataus- ja latausnopeus

 • Haittoja

  Ei sovellusta Macille, iOS: lle tai Androidille, ei Netflix: tä, ei Torrentia.

8. Luottamus.vyöhyke

3 päivän ilmainen testi, 1 Gt / kuukausi, 109 sijaintia, Rajoittamaton kaistanleveys

VPNLink
Palautusoikeus Ei mitään
Koeaika 3 päivän ilmainen kokeilu
Maksuvaihtoehdot Bitcoin, Emercoin, Verge, PayPal, Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, pankkisiirrot, Alipay, WebMoney, iDeal, UnionPay, Qiwi ja muut
Alennukset / kuponkeja Trust.Zone päivittää mainoshinnoittelua verkkosivustollaan säännöllisesti

# footable_parent_6168 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable header th {
taustaväri: # 003a70;
väri: #fff! tärkeä;
fonttikoko: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
täyte: .6em .78571429em! tärkeä;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4322 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Mikä on Trust.Zone?

Heidän iskulauseensa on ”johon luotat”, ja on helppo nähdä miksi. Trust.Zone on saanut tunnustusta DNS-vuodonsuojauksesta. Hyödyntämällä heidän WebRTC-suojaustyökalua ja kytkemällä sisäänrakennettu tapikytkin varmistat, että vuotoja ei tapahdu eikä vuotoja voi koskaan tapahtua, kun käytät Trust.Zone-tiliäsi. Napsauta tätä lukeaksesi koko tekstimme Luottamusalueen VPN-arvostelu.

Heidän koko järjestelmän laitteistoeristys tekee niistä yhden luotettavimmista ilmaisista VPN-palveluista vuonna 2018. Niiden tiukka ei kirjauskäytäntö on vain yksi asia, joka tekee niistä arvokkaan ratkaisun.

Valitettavasti ilmaiset käyttäjät voivat yhdistää vain yhden laitteen kerrallaan. Mutta jos kokeilet heitä ja pidät siitä, mitä näet, voit valita maksetun tilin ja saada kolme samanaikaista yhteyttä.

Trust.Zone tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ​​palveluita, mukaan lukien OpenVPN-ratkaisu AES-256-oletussalauksella ja L2TP IPSecin kautta 256-bittisellä AES-salauksella.

Ominaisuudet: Erinomainen salaus, luotettava asiakaspalvelu, virustorjunta, 200 IP-osoitetta, Bitcoin hyväksytty

Valitettavasti Trust.Zonen yhteysnopeutta on vaikea määrittää, koska käyttäjät eivät voi pingittää Trust.Zone -isäntäkoneita. Mutta Trust.Zone varoittaa asiakkaitaan käyttämään lähempänä kotia olevia palvelimia parempien tulosten saavuttamiseksi.

Suosittelenko luottamusta.vyöhyke?

Joo. He ovat luotettavia VPN-palveluita, joilla on läpinäkyvyys heidän tuotteensa suorituskyvyn suhteen. Voit aina kokeilla ennen ostamista ja saada kolme samanaikaista yhteyttä. Trust.Zone sisältää myös sisäänrakennetun tappakytkimen.

 • Plussat

  Ilmainen kokeilu, P2P, kunnolla varustettu, ei lokitiedostoja, Bitcoin hyväksytty

 • Haittoja

  Vain lippuperusteinen tuki

9. Yksityinen tunneli

Täydellinen edelleenlähetys (PFS), 2 Gt ilmaiseksi

VPNLink
Palautusoikeus Ei mitään
Koeaika 7 päivän ilmainen kokeilu
Maksuvaihtoehdot Tärkeimmät luottokortit, suurimmat pankkikortit, PayPal, pankkisiirrot
Alennukset / kuponkeja Yksityinen tunneli ei tarjoa kuponkeja tällä hetkellä

# footable_parent_6168 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable header th {
taustaväri: # 003a70;
väri: #fff! tärkeä;
fonttikoko: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
täyte: .6em .78571429em! tärkeä;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4322 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4327 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}
# footable_parent_4327.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4327 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Mikä on yksityinen tunneli?

Yksityinen tunneli on OpenVPN Technologiesin kaupallinen off-shoot. Ilmaisessa kokeiluversiossa ei ole liitettyjä johtoja. Voit peruuttaa milloin tahansa, mutta luultavasti et halua, kun kuulet heidän edullisista suunnitelmistaan, jotka tarjoavat 100–500 Gt.

Vaikka palvelimien suhteen ne ovat melko rajalliset (noin seitsemän Yhdysvaltojen, Kanadan, Ison-Britannian, Sveitsin ja Alankomaiden välillä), heidän palvelunsa on yhteensopiva joukon käyttöjärjestelmiä Windowsista ja OSX: stä Maciin (jälkimmäisten tapauksessa tarvitset avoimen lähdekoodin Tunnelblick-käyttöliittymän, joka julkaistiin GPLv2: n alla).

Valitettavasti Private Tunnelilla on joitain taitoja treenatakseen, jos he haluavat taistella parempien VPN: ien kanssa, kuten ExpressVPN ja vastaavat. Mac OSX-versiossa on tietovuoto, joten ostaja varo.

Ominaisuudet: Poikkeuksellinen salaus OpenVPN-protokollalla, helppokäyttöinen ohjelmisto, 2 Gt ilmainen kokeilu, ryhmäsuunnitelmat yrityksille, Bitcoin hyväksytty

Vaikka yksityisestä tunnelista on paljon hyvää sanottavaa, tosiasiallisesti kyseenalaista voidaan sanoa, että ne sijaitsevat Yhdysvalloissa. Tämä on huono merkki useimmille innokkaille VPN-käyttäjille. Yhdysvaltain tietojen säilyttämistä koskevat lait saattavat tarkoittaa, että Yksityinen tunneli pakotetaan luovuttamaan arkaluonteisia käyttäjätietoja hallituslaitokselle.

Täydellisen yksityisyyden takaamiseksi käyttäjät haluaisivat mennä turvallisempaan maksettuun VPN-ratkaisuun, mutta se ei tarkoita, että Yksityinen tunneli ei olisi mitään hyvää. Päinvastoin, he ovat osoittaneet, että he voivat suojata nimettömäsi verkossa 128-bittisellä AES-GCM-salauksella.

Yksityisen tunnelin VPN-yhteysnopeudet:

 • Ping: 25 ms
 • Lataa: 50 Mbit / s 100 Mbit / s
 • Lataa: 26 Mbit / s 100: sta

Ilmaisen kokeilupalvelun kannalta nämä nopeudet ovat todella melko hyviä. Heidän 7 päivän ilmainen kokeiluversio voidaan hankkia PayPal-kortilla. Jos peruutat kyseisessä 7 päivän ikkunassa, PayPal-tiliäsi ei veloiteta.

Heidän ilmainen palvelu on yhteensopiva Windowsin, Macin, Androidin ja iOS: n kanssa.

 • Japani
 • Alankomaat
 • Sveitsi
 • Yhdysvallat

Se on noin puoli tusinaa palvelinta. Näistä palvelimista yksikään niistä ei ole geoblokki-optimoitu tai P2P-optimoitu (ts. Torrenting).

Ilmaisilla käyttäjillä ei ole pääsyä mihinkään lisäominaisuuksista (Secure Corse, Tor jne.). Toinen suuri haitta on heidän itsenäisten asiakkaiden puute käyttöjärjestelmille. Android-, iPhone- tai Mac-sovelluksille ei ole sovelluksia. Jos sinulla ei ole Windowsia, et halua käyttää ProtonVPN: tä.

Suosittelenko yksityistä tunnelia?

Kyllä, ne ovat luotettu tietosuoja- ja tietolähde, jolla on rahat takaisin -takuu. Se on riskitön kokeilu, joka tarjoaa erinomaisen salauksen.

 • Plussat

  Hyvä lataus- ja latausnopeus, toimii useimmissa laitteissa ilmaiseksi ensimmäisten seitsemän päivän ajan

 • Haittoja

  Yrityksen kotipaikka on maasta, jossa on vaikeita tietosuojalakeja

10. Kadonnut VPN

3 x enemmän Netflix-sisältöä, Lifehacker-suosittelema, 3 päivän ilmainen kokeilu

VPNLink
Palautusoikeus Ei mitään
Koeaika 3 päivän ilmainen kokeilu
Maksuvaihtoehdot Visa, MasterCard, American Express
Alennukset / kuponkeja Ei mitään

# footable_parent_6168 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable header th {
taustaväri: # 003a70;
väri: #fff! tärkeä;
fonttikoko: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
täyte: .6em .78571429em! tärkeä;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4322 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4327 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}
# footable_parent_4327.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4327 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4329 .foo-table img {
max-leveys: 100%;
marginaali-pohja: 0;
fonttikoko: 17px;
}

# footable_parent_4329 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4329 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginaali: 0 auto;
näyttö: estää;
max-leveys: 300 kuvapistettä;
}

# footable_parent_4329.semantic_ui .ui.table td {
täyte: 0,5em;
fonttikoko: 15px;
} # footable_4329 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4329 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4329 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4329 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Mikä on kadonnut VPN?

Vanished VPN on australialainen VPN-palvelu, joka on ihanteellinen niille, jotka haluavat käyttää paljon Netflix-sisältöä, etenkin niille, jotka haluavat käyttää Netflix-kirjastoja.

Heidän allekirjoitusratkaisunsa avulla voit suoratoistaa tonnia muuten käytettävissä olevaa sisältöä yhdellä heidän suojatuista välityspalvelimista.

Vanished VPN -sovelluksella voit helposti asettaa useita palvelimia, joista kutakin voidaan käyttää sisällön löytämiseen eri maasta (esimerkiksi yksi palvelin Kanadan Netflix-sisältölle, yksi Aasian sisällölle ja niin edelleen).

Rekisteröinti ja asennus eivät ole yhtä helppoa häviävän VPN: n kanssa kuin muiden VPN: ien kanssa. Koska Vanishedillä ei ole sovelluksia määritettynä, sinun on määritettävä VPN-yhteydet manuaalisesti ja sinun on myös odotettava sähköpostin saapumista käyttäjänimellä ja salasanalla.

Ne ovat kuitenkin kokeilun arvoisia, koska saat kolmen päivän ikkunan tarkistaaksesi ne ja he ovat sen jälkeen suhteellisen edullisia.

Niinkin nopeudella kuin 1 Mbit / s, Vanished on kaukana suurimmasta ilmaisesta VPN: stä, mutta ne ovat myös kaukana pahimmasta. Voit suoratoistaa sisältöä useista verkoista ilmaisen kokeilujakson aikana, ja ne eivät säilytä lokiasi käyttäjän toiminnasta.

Ominaisuudet: Usean laitteen yhteensopivuus (Mac, Windows, OSX, Android, Playstation 4), geoblokin optimointi, edulliset suunnitelmat, ei lokit

Kadonneet VPN: n melko paljaat luut -verkkosivustot tarjoavat hyvin vähän tietoa heidän ilmaisesta suunnitelmastaan, houkutteleen sinut salaisuuden kokeilla sitä.

Käynnistyksen yhteydessä ne eivät ole markkinoiden turvallisimpia VPN-tuotteita. Itse asiassa, jos jotain menee pieleen, käyttäjät ovat tosiasiallisesti vastuussa ja heidän sivustoltaan ei ole puhelinnumeroa (tyypillisesti merkki varjoisasta toiminnasta)..

Toinen kyseenalainen tekijä on niiden hakkuupolitiikka. Siitä huolimatta Kadonneet VPN-vaatimukset että he eivät tallenna tai myy käyttäjän tietoja, he kirjaavat lähde-IP-osoitteesi, yhteyden aloitus- ja lopetusajat ja käyttämäsi tavujen kokonaismäärän 30 päivän ajan.

Tämän väitetään tapahtuvan heidän palvelukseensa tehtyjen rikosten vianetsinnän, laskutuksen ja käsittelyn vuoksi. 30 päivän ajan kuluttua näiden tietojen sanotaan hävitettävän, mutta meille ei ole mitään keinoa tietää, tapahtuuko tämä todella.

Suosittelen kadonneen VPN: n käyttöä?

Kyllä, MUTTA vahvalla varoituksella. Hyvin perus- käyttäjille, jotka tarvitsevat lyhytaikaista nimettömyyttä tekeessään satunnaista selaamista, Kadonnut VPN saattaa olla oikea sinulle.

Jos olet jotain muuta kuin me, joka viettää paljon aikaa verkossa ja tarvitset omaa isäntä, jolla on kiinni vakaa salaus ja vakiintunut maine VPN-yhteisössä, tämä ei ole VPN-ratkaisu, jota tarvitset.

 • Plussat

  Laaja valikoima suoratoistosisältöä, hyvä lataus- ja lähetysnopeus, toimii monissa laitteissa ja voit peruuttaa sen milloin tahansa.

 • Haittoja

  Pitkäaikainen puskurointi Netflix-sisällön lataamisen yhteydessä, epätoivotut ponnahdusikkunat, asiakastuen puute, ei enää avaa Yhdysvaltain Netflix-palvelua.

Miksi emme pidä ilmaisista VPN-verkoista

He toisinaan seuraavat aktiviteettiasi
He keräävät usein lokit myydäksesi ne kolmansille osapuolille
He näyttävät mainoksia, kun taas parhaissa VPN: issä on mainosten esto
Ilmaisten VPN: ien nopeudet ovat 70% hitaammat kuin maksettujen VPN-palveluntarjoajien

Luotettava, täysin anonyymi maksettu VPN tarjoaa salamannopeita nopeuksia, vankkaa "ei kirjautumista koskevaa käytäntöä", laajaa saatavuutta, ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea ja useita edistyneitä ominaisuuksia, kuten nopeustestejä, URL-suodatusta, mainosten estämistä, tunkeutumisen havaitsemista & estää ja enemmän.

Tutkimuksemme mukaan luotettavimmat ja luotettavimmat VPN-palveluntarjoajat ovat NordVPN ja Surfshark. Molemmat palvelut ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä. Ne ovat suhteellisen edullisia ja niitä voidaan käyttää kaikilla tärkeimmillä alustoilla.

Tästä huolimatta on paljon ilmaisia ​​VPN-palveluntarjoajia, jotka toimittavat riittävän nopeuden ja riittävät ominaisuudet niille, jotka eivät halua kuluttaa mitään dollaria perussurffaukseen ja suoratoistoon. Nämä syyt ovat samoja ongelmia kuin meilläkin parhaimmilla isäntäkoneilla. Ilmaiset isännät, kuten ilmaiset vpns, kuten yleensä myyvät käyttäjätietoja.

FAQ VPN-palveluista ilmaiseksi

K: Mikä on paras ilmainen VPN Androidille?

V: Express VPN on paras ilmainen vaihtoehto Androidille. He tarjoavat 30 päivän kokeilujakson, jonka avulla voit testata Android-laitteellasi, onko se sen arvoinen.

K: Mikä on paras ilmainen vpn torrentia varten?

V: Ollakseni rehellinen, sitä ei ole. Ilmaiset VPN: t käyttävät välityspalvelimia, jotka maksavat rahaa ostaa. Jos käytät 100% ilmaista, liikenteesi ohjataan usein todella huonoon liikenteeseen, jota et ehkä halua liittyvän IP-osoitteisiisi.

K: Ovat ilmaiset VPN: t vaaralliset?

V: Kyllä he ovat. Ajattele sitä näin. Ilmaisen VPN: n käyttäminen on kuin meneminen julkiseen wifi-kahvilaan, jossa kaikki jakavat saman IP: n ja yhteyden. 20 henkilön sijaan sinulla on 100 000. Sinulla ei ole yksityisyyttä, ja kuka maksaa välityspalvelimesta ilmaisesta VPNistäsi, ansaitsee ehdottomasti rahaa siitä.

K: Mikä ilmainen VPN on paras?

V: Vastasimme siihen. Ne ovat kaikki roskia.

K: Mikä on nopein ilmainen VPN?

V: Totta puhuen, en ole varma, koska vaikka löytäisit nopean, se ei olisi verrattuna tavalliseen VPN-palveluun.

K: Mikä on paras ilmainen VPN iPhonelle?

V: Lähes 80% iStoren VPN-sovelluksista on huijauksia. ole varuillasi.

johtopäätös

Joten siellä se on, kattava opas parhaimpiin ilmaisiin VPN: iin vuonna 2020. Jos et vielä ole varma siitä, miksi tarvitset VPN-ratkaisua, haluaisin yrittää tehdä yhteenvedon siitä, mikä on ensiarvoisen tärkeää, että ihmiset käyttävät VPN-verkkoja. Tarkempi katsaus tarkista parhaat Australian VPN: t opas.

Jos asut Australiassa tai vaikka olet juuri käymässä, sinun on oltava tietoinen siitä, että yksityiset ja valtion tukemat organisaatiot vakoilevat sinua. Nämä laitokset seuraavat ja tallentavat online-toimintaa.

Australia on ns. "14 silmän" joukossa, mukaan lukien Uusi-Seelanti, Kanada ja Yhdysvallat, jotka ovat tehneet sopimuksen, jonka avulla ne keräävät, analysoivat ja jakavat tietoja sinusta. Yksityiset kansalaiset eivät yksinkertaisesti ole enää yksityisiä.

Sinun on käytettävä VPN: ää estääksesi heitä keräämästä arkaluonteisia henkilötietojasi ja estämään haitallisia tietoverkkohyökkäyksiä. Tämän luettelon VPN: t ovat tunnettuja kyvystään estää mainoksia, poistaa sensuroidun sisällön esto ja tarjota äärimmäistä turvallisuutta, kun olet aktiivinen Internetissä.

Surfshark olisi minun ensimmäinen valintani, jota seurataan tiiviisti NordVPN: n avulla. He ovat molemmat olleet äänekkäitä ohjelmiston kaikista pirteistä ja ovat johdonmukaisesti pyytäneet asiakkaita palautetta palvelustaan. Niitä on helppo käyttää, niillä on hämmästyttävä salaus ja niiden nopeus on nopein. Hinnoittelu on myös molemmille kohtuullista, ja heidän asiakastuensa on toimialan luotettavin.

VyprVPN on neljäs suosikkini, koska niiden avulla voit tarkastella maaseudulla olevaa sisältöä ilman ongelmia ja niissä on ainutlaatuinen, hyvin harkittu käyttöliittymä. He myös parantavat tekniikkaansa säännöllisesti puhelimen sovellusten suhteen.

Nyt kun tiedät suosituimmista valinnoista, on aika antaa heille mennä. Riippumatta siitä, kumman valitset valita, tiedän, että huomaat tuntevasi paljon paremmin verkkokokemuksesi suhteen.

Oletko kokeillut jotakin näistä ilmaisista VPN-verkoista tai muista? Ilmoita meille napsauttamalla Lisää sivun VPN-arvostelu -painiketta sivun alalaitaan!

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me