Paras VPN Kodille

Kodi nauttii kasvavaa suosiota ympäri maailmaa, mutta on edelleen monia ihmisiä, jotka eivät ole kuulleet tästä innovatiivisesta palvelusta. Niistä, jotka käyttävät sitä, jotkut eivät ole vielä havainneet, että VPN: n käyttö on kriittistä, kun suoratoistetaan Kodin kanssa.

Tämä artikkeli on johdanto Kodille. Pääpaino on kuitenkin hahmotella, miksi VPN: n käyttö Kodin kanssa on välttämätöntä. Ehkä yhtä elintärkeää, otamme mukaan myös kattavan testauksen tulokset määrittääksemme, mitkä VPN-palveluntarjoajat ovat ehdottomasti parhaat vaihtoehdot käytettäväksi Kodin kanssa.

Satoja VPN-verkkoja on siellä, mutta kaikki eivät ole yhteensopivia Kodin kanssa. Tässä luetellut valinnat tekivät leikkauksen, koska niillä ei ollut suurta vaikutusta tiedonsiirtonopeuteen ja koska ne taasivat turvallisen yhteyden. Miksi turvallinen yhteys on niin tärkeä? Se on sama syy, miksi ostaisit vain parhaan kodinturvajärjestelmän. Tietosi ja omaisuutesi turvallisuus vain antaa sinulle mielenrauha.

Jatka lukemista oppiaksesi kaikesta parhaat Kodi-VPN: t.


Parhaat VPN: t Kodille

Jos olet kiinnostunut tutkimaan kaikkea sitä, mitä Kodi tarjoaa, sinun on ensin löydettävä Kodi-ylin VPN. Koska satoja VPN-palveluntarjoajia on siellä, on selvää, että jotkut niistä ovat luotettavampia kuin toiset.

Siksi otimme aikaa testata monia VPN-palveluita löytääksemme ne, jotka pitävät järjestelmän suorituskyvyn optimaalisena ja suojaavat samalla verkkoliikennettäsi uteliailta silmiltä. Kattavan prosessin jälkeen tunnistimme kuusi palveluntarjoajaa, jotka tarjoavat nopeita, luotettavia palveluita. Jos etsit VPN: ää Kodille, yksi näistä voi olla täydellinen vaihtoehto.

NordVPN

NordVPN: llä on yli 5100 palvelinta, jotka sijaitsevat 60 maassa, ja se on yksi yrityksen vahvoimmista verkoista. Heidän 30 päivän rahat takaisin takuu antaa sinulle runsaasti aikaa palvelun kokeiluun ennen mielenvaihtoa.

Panamassa sijaitseva NordVPN on selvästi jopa 14 silmän maan lainkäyttövallan ulkopuolella. He käyttävät 256-bittistä kaksinkertaista salausta ja tarjoavat tukea kaikille tärkeimpiä käyttöjärjestelmiä käyttäville Kodi-laitteille. NordVPN tunnetaan laajalti yhtenä markkinoiden nopeimmista VPN-verkoista, vain harvat kilpailijat pystyvät parhaiten käyttämään tiedonsiirtonopeuttaan.

Plussat

 • Erittäin yhteensopiva Kodin kanssa
 • Pääkonttori sijaitsee Panamassa
 • Vankka, maantieteellisesti monipuolinen palvelinverkko
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • Ei IP-vuotoja testauksessa
 • Ei pidä lokit

Haittoja

 • Ei kykyä valita yksittäisiä palvelimia, vain sijainnit
 • Ei ole intuitiivisinta käyttöliittymää

ominaisuudet

NordVPN: llä on vankka turvaominaisuuksien valikko, mukaan lukien armeijan luokan salaus ja käyttömahdollisuus kaksinkertainen VPN. Palvelu tarjoaa myös yksinoikeuden CyberSec-työkalun, jolla mainokset ja haittaohjelmat pysyvät loitolla.

OpenVPN-protokolla takaa turvallisuuden, samoin kuin DNS-vuodonsuojaus ja automaattinen tapukytkin. Enintään kuusi laitetta voidaan suojata yhdellä tilillä. Asiakaspalvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden.

hinnoittelu

Kolmen vuoden suunnitelma voidaan ostaa vain 2,99 dollarilla kuukaudessa. Tämän kokonaiskustannukset ovat 107,55 dollaria. Kuukausittainen suunnitelma maksaa 11,95 dollaria kuukaudessa, mutta voit säästää rahaa ilmoittautumalla vuodeksi 6,99 dollarilla kuukaudessa kokonaiskustannuksilla 83,88 dollaria. Kaksivuotinen suunnitelma on myös edullinen, ja se maksaa 3,99 dollaria kuukaudessa, ja kokonaissumma on 95,75 dollaria.

hakkuu

NordVPN noudattaa tiukkaa nollakirjauskäytäntöä. Koska heidän pääkonttorinsa ovat Panamassa, voit luottaa siihen, että he eivät pidä kirjaa sinusta tai online-toiminnasta.

nordvpn-kirjauskäytäntö

Nopeus

NordVPN ei ollut nopein VPN, jota testimme Kodin kanssa. Ennen sen käynnistämistä nopeuksemme oli 26 Mbit / s. Kun NordVPN oli käynnissä, nopeuksemme laski viiteen Mbps. Siitä huolimatta, se oli turvallinen, luotettava yhteys.

ExpressVPN

ExpressVPN laskuttaa itsensä Kodin VPN-numeroksi 1, ja vaikka olemmekin yhtä mieltä siitä, että se tarjoaa melko vankkaa suorituskykyä, suosimme NordVPN: n toiminnallisuutta ja tietoturvaa yleisesti.

Express VPN: n pääkonttori on silti Brittiläiset Neitsytsaaret, joten se on kaukana 14 silmän maista. Se ei pidä lokkeja, ja voit luottaa sotilaslaatuiseen salaukseen. Kaikkia Kodi-laitteita tuetaan. Tämä on yksi Kodin parhaimmista VPN-verkoista sen ansiosta tiedonsiirtonopeudet.

Plussat

 • Tukee kaikkia Kodi-laitteita
 • Dedikoidut sovellukset Kodi-käyttöön
 • Hyvät tiedonsiirtonopeudet
 • Luotettavat ominaisuudet yksityisyyttä ja turvallisuutta varten
 • 24/7 tuki

Haittoja

 • Kalliimpaa kuin kilpailu

ominaisuudet

ExpressVPN tarjoaa yli 3000 palvelinta 94 maassa. OpenVPN-protokolla ja AES 256-bittinen salaus takaavat nimettömyys ja yksityisyyden. Siellä on tapinkytkin, ja reitittimien lisäksi löydät sovelluksia Macille, Windowsille ja Linuxille. ExpressVPN: llä on vankka tietosuojakäytäntö asiakkaidensa suojelemiseksi.

hinnoittelu

Kuukausi ExpressVPN maksaa sinulle 12,95 dollaria. Lisää kuuden kuukauden kattavuus 9,99 dollaria kuukaudessa tai siirry 12 kuukauden vaihtoehdolla hintaan 8,32 dollaria kuukaudessa.

hakkuu

ExpressVPN on kiinni tiukasti ilman kirjauskäytäntöä, joka pitää henkilöllisyytesi ja toimintasi salassa.

ilmaista vpn-tietosuojakäytäntö

Nopeus

ExpressVPN ei häirinnyt liikaa tiedonsiirtonopeuttamme. Testasimme nopeudella 26 Mbit / s ennen VPN: n käyttöä. ExpressVPN: n ottaminen käyttöön muutti tiedonsiirtonopeudeksi 12 Mbps.

VyprVPN

Vaikka VyprVPN piti aikaisemmin lokit, ne käyvät nyt läpi ulkopuolisen riippumattoman tarkastuksen osoittaakseen, että mitään tietueita ei säilytetä. Niiden verkossa on yli 700 palvelinta noin 70 paikassa. Voit valita joukosta VPN-protokollia ja VyprVPN: n omistamia Kameleontitekniikka on suunniteltu auttamaan sinua kiertämään kaikki VPN-esteet.

VyprVPN sijaitsee Sveitsissä. Vaikka tämä kansakunta ei ole osa 14 silmän verkostoa, on tärkeää ymmärtää, että Sveitsi tekee usein tiivistä yhteistyötä maiden kanssa, jotka ovat osa näitä verkostoja. Vastaavasti toinen palveluntarjoaja voi tarjota paremman yksityisyyden ja nimettömyyden.

Plussat

 • Tuki useille erilaisille Kodi-laitteille
 • IP-vuotoja ei havaittu
 • Ei lokit
 • Hyvät turvatoimenpiteet

Haittoja

 • Rajoitettu palvelinverkko
 • Vain kolmen päivän ilmainen kokeilu

ominaisuudet

VyprVPN -sovelluksella saat rajoittamattoman tiedonsiirron ja nollatiedon DNS: n. NAT-palomuuri antaa sinulle ylimääräisen tietoturvan, ja sinulla on tekninen tuki 24/7. Valitse paras VPN-protokolla. VyprVPN on yhteensopiva useimpien laitteiden ja reitittimien kanssa.

hinnoittelu

Hanki VyprVPN kolmella laitteella 5 dollaria kuukaudessa. Päivitä Premium-pakettiin suojaamaan viittä laitetta, hankkimaan Chameleon-protokollaa ja pääsyä VyprVPN-pilveen 6,67 dollarilla kuukaudessa.

hakkuu

VyprVPN ylläpitää aikaisemmin kohtuullista määrää lokitietoja, mutta on aivan viime aikoina muuttanut käytäntöjään asiakkaan suojelemiseksi. Siitä lähtien he ovat noudattaneet nollakirjauskäytäntöä, tosiasiassa, he ovat niin vakavasti uuden kuvansa suhteen, että nyt käyvät läpi riippumaton tilintarkastus säännöllisesti.

vyprvpn tietosuojaloki

Nopeus

Nopeustestaus VyprVPN: llä oli aivan niin. Ennen VPN-nopeuksemme oli 26 Mbit / s, mutta VyprVPN: n käyttö hidasti meidät 7,7 Mbps: iin.

CyberGhost

CyberGhost on toinen VPN-palveluntarjoaja, joka asettaa Kodi-yhteensopivuuden eturintamaan ja keskelle. Yli 3600 palvelinta sijaitsee 60 maassa..

Jos haluat nauttia mukautetusta kokemuksesta, CyberGhost tarjoaa sinulle kaikenlaisia ​​sovelluksia ja mahdollisuuden valita käyttämäsi palvelin. Yritys takaa kykysi suoratoistaa, mutta se pitää kirjaa siitä, kuinka pitkät online-istunnot ovat ja DNS-kyselysi ovat. Kodi-laitteiden tuki sisältää Windows, MacOS, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV tai Stick ja Android TV.

Plussat

 • Pääkonttori sijaitsee Romaniassa
 • Yhteensopiva monien Kodi -laitteiden kanssa
 • Erittäin muokattavissa
 • Ei IP-vuotoja

Haittoja

 • Pitää yhteyslokeja

ominaisuudet

CyberGhost tarjoaa vahvan salauksen ja sitä voidaan käyttää käytännöllisesti katsoen kaikissa laitteissa. Suhteellisen vankalla palvelinverkolla ja pääsy NoSpy-palvelimiin, voit luottaa siihen, että sinulla on tuntematon kokemus. Romanian pääkonttori on plus, mutta tämä yritys pitää kuitenkin yhteyslokeja.

hinnoittelu

CyberGhost on edullinen, kun kolmivuotinen suunnitelma maksaa 2,75 dollaria kuukaudessa. Tähän sisältyy 45 päivän rahat takaisin -takuu. Yksi kuukausi maksaa sinulle 12,99 dollaria, kun tilaaminen vuodeksi maksaa 5,99 dollaria. Kaksi vuotta on parempi hinta, 3,69 dollaria kuukaudessa.

hakkuu

Tämä on merkittävä kompastuskivi CyberGhostille. He väittävät, etteivät pidä lokit, mutta sanovat myös pitävänsä muutamaa kirjaa. Se on yksityisyyden puolustajien kannalta ei aina tarpeeksi hyvä.

Paras VPN Kodille

Nopeus

CyberGhost toimitti keskimääräiset tiedonsiirtonopeudet. Ilman sitä nopeuksemme oli 26 Mbit / s. Kun CyberGhost oli kytketty päälle, tiedonsiirtonopeutemme laski viiteen Mbps.

Yksityinen Internet-yhteys

Tämä on edullinen vaihtoehto, joka toimii Kodi-laitteissa, joissa on Linux tai Android. Yksityisen Internet Accessin sovellukset ovat yhteensopivia MacOS: n, iOS: n, Windowsin, Androidin ja Linuxin kanssa. Se voi olla edullinen ja siinä on vähemmän kelloja ja pilliä kuin kilpailussa, mutta tätä yritystä voidaan silti nimetä Kodi-VPN: n parhaaksi VPN: ksi salaus- ja turvaominaisuuksiensa ansiosta. Yksityinen Internet-yhteys käyttää VPN- ja välityspalvelimien yhdistelmää yli 30 maassa. Palvelimien kokonaismäärä on tällä hetkellä 3 307.

Plussat

 • Kodi-tuki Android- ja Linux-laitteille
 • Todella edullinen

Haittoja

 • Käyttää välityspalvelimia
 • Palvelinverkko ei ole niin maantieteellisesti monimuotoinen kuin kilpailu
 • Pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa.

ominaisuudet

Yli 3000 palvelimen verkko on melko kilpailukykyinen. Lisäksi torrenting on sallittua ja ei vuotoja havaittiin testin aikana. Ainakin osa palvelimista toimii Netflixin kanssa, ja käytetyt salausmenetelmät ovat vahvoja ja luotettavia. Asuessaan Yhdysvaltoihin ei voida pitää muuta kuin haittaa.

hinnoittelu

Maksat yksityisestä Internet-käytöstä kuukausittain, jolloin saat 9.95 dollaria kuukaudessa. Päivitä vuotuiseen suunnitelmaan, jonka hinta on 5,99 dollaria kuukaudessa, tai käy parhaimmalla mahdollisella kahden vuoden suunnitelmalla, joka maksaa vain 3,49 dollaria kuukaudessa.

hakkuu

Yksityinen Internet-yhteys tekee selväksi, että he eivät säilytä liikennelokeja. Kuitenkin, pääkonttori Yhdysvalloissa., niihin sovelletaan lukuisia tietojen säilyttämistä koskevia lakeja, joiden voidaan katsoa loukkaavan yksityisyyttäsi.

PIA-tietosuojakäytäntö

Nopeus

Yksityisen Internet-yhteyden nopeus oli vain hyvä. Perustasostamme (26 Mbit / s) yksityinen Internet-yhteys hidasti asioita noin neljään Mbps: iin.

PureVPN

Omistetulla Kodi VPN -laajennuksella PureVPN toimii hyvin tämän avoimen lähdekoodin ohjelmiston kanssa. Sen pääkonttori sijaitsee Hongkongissa, ja sillä on kunnioitettava, yli 2000 palvelimen verkosto 140 maassa. 256-bittinen salaus on olennainen ominaisuus, mutta testin aikana havaittiin joitain DNS-vuotoja.

Plussat

 • Helppo käyttöliittymä
 • Täysi tuki Kodille
 • Hongkongin lainkäyttövalta
 • halpa

Haittoja

 • DNS-vuodot havaittu
 • Pitää kaistanleveyden ja yhteyden lokit
 • Unpressiivinen asiakastuki

ominaisuudet

Jos etsit huippua Kodi VPN -sovellusta, huomaa, että PureVPN tarjoaa tukea Kodi-laitteille, kuten Raspberry Pi, Play Station, Amazon FireStick, Roku, Linux, iOS, Android, Mac ja Windows..

Vaikka PureVPN: llä ei ole niin monta palvelinta kuin muilla vaihtoehdoilla tässä luettelossa, ne ylpeilevät vaikuttava maantieteellinen monimuotoisuus. Tämä on hyvä uutinen, koska se voi tarkoittaa nopeampaa tiedonsiirtonopeutta riippumatta siitä, missä olet maailmassa.

Vaikka PureVPN ilmoittaa pitävänsä nollalokeja, tarkempi tarkastelu politiikkaansa osoittaa, että tämä on ei totta. Siitä huolimatta saat armeijan luokan salauksen, mahdollisuuden jakaa tunnelointi ja rajaton kaistanleveys. Voit halutessasi lisätä P2P-suojauksen pakettiin.

hinnoittelu

Kaikissa PureVPN-suunnitelmissa on a 31 päivän rahat takaisin -takuu. Palvelu on saatavana kuukausittain 10,95 dollaria kuukaudessa, kun taas vuoden tilaus on 3,33 dollaria kuukaudessa. Paras tarjous on kahden vuoden suunnitelma, jonka kustannukset ovat 2,88 dollaria kuukaudessa.

hakkuu

Kuten monet VPN-palveluntarjoajat, PureVPN toteaa räikeästi, etteivät ne pidä kirjaa. Jos kuitenkin luet hienotunteen heidän tietosuojakäytännöstään, huomaat pian, että tämä ei yksinkertaisesti ole totta.

PureVPN-lokit

Yhteyksiä ja kaistanleveyttä koskevat tietueet pidetään PureVPN: ssä. He väittävät, että nämä lokit pidetään yksinkertaisesti palvelun suorituskyvyn ylläpitämiseksi. Jos tämä on totta, miksi et pidä siitä etukäteen sen sijaan, että hautaa se yksityisyyden suojaan? Todelliset yksityisyyden kannattajat haluavat etsiä muualta.

Nopeus

Tiedonsiirtonopeuden testaus oli melko kunniallista. Hintamme ilman VPN: tä oli 26 Mbps. PureVPN: llä tiedonsiirtonopeus laski 8,6 Mbps: iin, joka on hyväksyttävissä rajoissa.

Mikä on Kodi?

Kodi esiteltiin vuonna 2002 Xbox Media Player -sovelluksena. Pian sen jälkeen se nimettiin uudelleen Xbox Media Center -nimeksi, nimellä, jota pidettiin vuoteen 2014 saakka. Kodista vastaava XBMC-säätiö antoi palvelulle nykyisen nimensä..

Jokaisella nimellään Kodi on tarjonnut välineen sisällön käyttämiseen ja tallentamiseen. Tämä sisältö voi sisältää videoita ja musiikkia monien muiden mediamuotojen joukossa. Se on yhteensopiva uskomattoman monenlaisten käyttöjärjestelmien ja laitteiden kanssa. Windows, MacOS, Linux, Android, iOS ja Raspberry Pi toimivat kaikki ohjelmiston kanssa. Jos käytät Linuxia, varmista, että käytät näytönohjainta, joka on valmistettu ainakin viimeisen vuosikymmenen aikana. AMD / ATI-, NVIDIA- tai Intel-korttien, jotka tukevat vähintään OpenGL 2.0: ta, pitäisi olla riittävä. Windowsia käyttävissä järjestelmissä suositellaan käyttämään GPU-laitteistoa, joka tukee Direct3D: tä. Ihmiset käyttävät Kodia usein television, tietokoneen, kannettavan, tabletin, älypuhelimen ja Raspberry Pi-yhteyden yhteydessä.

Kodi-käyttöliittymä

Kodi on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, mikä tarkoittaa, että se on vapaasti kaikkien käytettävissä. Kehittäjät ympäri maailmaa voivat tehdä muutoksia tai lisäyksiä siihen, jos he niin haluavat. Monet näistä annetaan muiden Kodi-käyttäjien saataville lisäosien kautta. Kodi ei ole ladattu sisältöön. Sen sijaan jokaisen käyttäjän on ladattava oma sisältö ohjelmistoon käyttämällä mitä tahansa nykyistä paikallista tai verkkotallennustilaa.

Mitä voit tehdä Kodilla?

Kodi on uskomattoman monipuolinen ohjelmisto, jota voidaan käyttää melkein kaikkiin viihdetyyppeihin. Kuuntele kaikkia suosikkimusiikkiasi. Kodi hyväksyy sen tiedostomuodoissa, kuten OGG, MP3 ja AAC. Älykkäillä soittolistoilla ja raitojen merkitsemiskyvyllä musiikkikokoelmasi ei ole koskaan ollut näin organisoitu.

Kodin kanssa yhteensopivia videoformaatteja ovat H.264, 3D ja ISO. Voit jopa käyttää Internetiä sisällön suoratoistoon Kodin kautta. Tuo suosikkielokuvasi ja pyydä sitten ohjelmistoa lisäämään trailereita, elokuvajulisteita ja muuta parantamaan kokemusta.

Jos rakastat televisiota, Kodi on voittaja sinulle. Siinä on mahdollisuus tallentaa suosikkiohjelmasi, jotta voit katsoa niitä milloin haluat. Plakaatit, tunnisteet ja kuvaukset auttavat sinua pitämään kaiken järjestäytyneenä. Voit jopa suoratoistaa ja tallentaa suoraa televisiota, kunhan lisäät taustaohjelmapalvelun, kuten NextPVR, TVheadend tai MediaPortal.

Kodi-lisäosat

Kodi sisältää jopa toiminnallisuuden, jonka avulla voit tallentaa ja lajitella kaikki valokuvasi. Se on kaikkien aikojen helpoin tapa jakaa kuvia kaikilla laitteillasi.

Onko Kodi laiton?

Kodi ei ole laiton. Itse asiassa XBMC-säätiö on luonut avoimen lähdekoodin ohjelmistot. Saadaksesi Kodi, sinun tarvitsee vain käydä virallisella verkkosivustolla osoitteessa https://kodi.tv/download. Lataessasi sitä, voit vapaasti ladata minkä tahansa virallisen lisäosan.

Joidenkin laitteiden mukana toimitetaan Kodi esiasennettuna. Tämä on myös täysin laillinen tapa hankkia ohjelmisto. Nämä Kodi-versiot eivät sisällä kolmansien osapuolien lisäosia, jotka voivat sallia laittoman suoratoiston.

Oikeudellisia ongelmia ilmenee, kun Kodi-käyttäjät valitsevat asentaa ja käyttää kolmansien osapuolien lisäosia, jotka tarjoavat pääsyn tekijänoikeuksien alaiseen sisältöön. Tyypillisesti tämä sisältö sisältää nykyisiä elokuvia ja televisio-ohjelmia, joita ei ole saatavana muualta. Nämä lisäosat luottavat usein torrenttiin sisällön tuottamiseksi. Saatat olla tietoinen siitä, että torrentit avaavat suojaushaavoittuvuuksia. Lisäksi tekijänoikeuksilla suojattujen materiaalien piinaaminen voi olla laitonta. Jos käytät Kodia tekijänoikeuksilla suojatun materiaalin torrentimiseen tai suoratoistamiseen, sinun on valittava yksi parhaista Kodi VPN -sovelluksista ennen kuin teet niin.

Entä kolmansien osapuolien lisäosat?

Kolmen osapuolen kehittäjät ovat vuosien varrella luoneet kaikenlaisia ​​lisäosia, joiden tarkoituksena on parantaa Kodin toimivuutta ja käytettävyyttä. Voit esimerkiksi lisätä ohjelmistoon sääsovelluksen tai näytönsäästäjät.

Jos etsit televisiota ja elokuvia, olet tyytyväinen Bravon, DIY-verkon, ABC-perheen ja monien muiden lisäosiin. Podcastit voidaan suoratoistaa lisäosien, kuten Apple iTunes Podcastien, kautta. Tai voit lisätä mahdollisuuden katsella kappaleiden sanoituksia, joita soitat. Twitter-syötteen lisäys auttaa sinua pysymään ajan tasalla sosiaalisen median tapahtumista.

Kodi lisäykset

Lisävarusteita valittaessa on kuitenkin suositeltavaa noudattaa varovaisuutta. Kaikki nämä on kehitetty itsenäisesti ilman Kodin takana olevien ihmisten valvontaa. Tämä tarkoittaa, että jotkut näistä ovat toiminnallisempia kuin toiset.

Muista myös, että joidenkin lisäosien avulla on mahdollista ladata ja tallentaa tekijänoikeuksien alaista laitonta materiaalia. Tällaisen median hallussapito voi tarkoittaa, että noudatat lakia.

Miksi minun pitäisi käyttää VPN: ää Kodin kanssa?

Paras VPN suojaa sinua kaiken tyyppisiltä vakoojilta. Tiesitkö, että ellet käytä VPN: tä, Internet-palveluntarjoajasi näkee ehdottomasti kaiken, mitä teet verkossa?

Aivan yhtä huolestuttavaa, että hallitus voi seurata myös liikkeitäsi. Ditto hakkereille ja muille black-hat-operaattoreille, jotka toivovat saastuttaaksesi järjestelmän haittaohjelmilla, vakoiluohjelmilla ja lunastusohjelmilla.

kuinka vpn-teokset virtaavat

He kaikki haluavat tietää, mitä teet verkossa, myös millä verkkosivustoilla vierailet. He ihmettelevät, kuinka vietät aikaasi sosiaalisessa mediassa, ja kaikenlaiset pahamaiset toimijat eivät haluaisi mitään parempaa kuin saada kätensä luottokorttisi ja pankkitilisi numeroihin.

Mitä VPN tekee sinulle? Se peittää IP-osoitteesi niin, että kukaan ei voi vakoilla sinua. Ihannetapauksessa se käyttää AES 256-bittistä salausta kaiken verkkoliikenteen suojaamiseen. Se voi jopa näyttää siltä, ​​että istut Montrealissa, kun olet todella Sydneyssä. Pohjimmiltaan VPN tarjoaa sinulle täysin yksityisen ja nimettömän verkkokokemuksen.

Saatat kysyä, onko se välttämätöntä. Loppujen lopuksi luulet, etten tee verkossa mitään, mitä minun on piilotettava.

Onko tämä todella totta? Kuinka innoissasi olet siitä, että kuka tahansa voi nähdä pankkitapahtumiasi tai seurata online-ostointitapojasi? Se ei kuulosta niin houkuttelevalta, eikö niin? Luotettava VPN suojaa sinua kaikilta vakoojilta ja tunkeilijoilta. Se tarkoittaa, että voit suorittaa pankkitoiminnan tai katsella suosikkitelevisio-ohjelmasi Kodilla murehtimatta ketään, joka etsii olkapäätäsi.

Lopulliset ajatukset

Kaikki tässä tarkistetut VPN-verkot lupaavat luotettavan toiminnan Kodi-ohjelmistoa käytettäessä. Suurin osa niistä tarjoaa myös kohtuulliset nopeudet ja luotettavat yhteydet.

Uskomme kuitenkin, että NordVPN tarjoaa parhaan kokonaispaketin Kodi-käyttäjille. NordVPN: n yhdistelmä turvallisuutta, toiminnallisuutta, ominaisuuksia ja luotettavuutta tekevät tästä palvelusta meidän parhaan valinnan.

Koska yrität jo parantaa verkkoturvallisuutta, kannattaa ehkä harkita myös salasananhallinnan käyttöä. Paras salasananhallinta varmistaa, että voit seurata vahvoja, monimutkaisia ​​ja ainutlaatuisia salasanoja kaikille online-tileillesi. Kuten VPN: n käyttö, salasananhallinta pitää tietosi yksityisinä.

FAQ

K: Mikä on paras VPN kokonaisuudessaan vuodelle 2020?

V: NordVPN: llä on vaikuttava palvelinverkko, ja sinulla voi olla jopa kuusi laitetta kytkettynä palvelimeen kerralla. Lisäksi heillä on kaikenlaisia ​​huippuluokan suojausominaisuuksia ja ne ovat BitTorrent-ystävällisiä. Hyvällä asiakaspalvelulla ja tiukalla logien pidättämättä jättämispolitiikalla NordVPN on ehkä paras VPN markkinoilla vuodelle 2020.

K: Tietääkö Internet-palveluntarjoajani streaming Kodissa VPN: n avulla?

V: Kun käytät luotettavaa VPN-verkkoa, Internet-palveluntarjoajallasi ei ole mitään keinoa tietää, mitä suoratoistat Kodissa. Lisäksi he eivät tiedä mitään verkkosivustoja, joissa olet käyneet, eivätkä he myöskään voi vakoilla rahoitustransaktioitasi. VPN: n käyttö tarkoittaa täydellistä online-nimettömyyttä ja yksityisyyttä, varsinkin kun valitset huolellisesti VPN: n.

K: Mitkä ovat Kodin parhaat lisäosat?

V: Kodi tarjoaa loputtoman luettelon lisäyksistä. Sinun on päätettävä, mitkä ovat parhaat. Muista vain, että jotkut toimivat paremmin kuin toiset. Suosituimpia vaihtoehtoja ovat Exodus elokuvien ja TV-ohjelmien katseluun sekä Yoda, joka tarjoaa myös elokuvia ja televisiota laajan valikoiman tyylilajeja ja kieliä. KidsTube palvelee pikkulaisia ​​sarjakuvilla, kun taas SportsDevil on kaikille, jotka eivät pääse tarpeeksi urheilulliseen toimintaan.

K: Onko Kodin käyttö laillista??

V: Kodi on laillinen. Jotkut lisäosat voivat kuitenkin tarjota pääsyn tekijänoikeuksilla suojattuun sisältöön, joka teknisesti ei ole laillista suoratoistoa varten. Suorita varovaisuutta, jos haluat olla varma pitämään lakia oikealla puolella ja käytä aina VPN: ää Kodia käytettäessä.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me