Parhaat Netflix-VPN: t (2020)

Kun olin nuori, rakastin luontoa ja vietin suurimman osan ajastamani Murrayn luona, mutta kuka tahansa 90-luvun loppupuolella täyttänyt kaveri voi kertoa, että ulkona tulee tylsää jonkin ajan kuluttua ja haluat aitoa viihdettä.

Valitettavasti minulle ja ystävilleni viihdettä oli vaikea löytää. Kun olet liian nuori jonkin verran keltaista juoksevaa nestettä ja murrosikä on saanut sinut peittämään ackerin, humalassa oleminen ja virheen lisääminen eivät ole kyse. ��

Tuolloin ja tänä päivänä käännyn amerikkalaisiin elokuviin sammuttaakseni janokseni jännitystä. Mutta Etelä-Australia on surkea elokuvien suhteen. Ainakin se oli tuolloin. Ainoa elokuvateatteri, jonka muistan, on historiallinen Capri-teatteri, joka oli 60 kilometrin päässä. pöö!!

Kun vanhempani saivat minut ja veljeni tietokoneen, olimme kuun yläpuolella. Viimeinkin voisimme katsella YouTubea ja ladata elokuvia. Riittää, kun sanoin, se oli hauskaa, kun se kesti.

Kuten kaikki Aussie tietävät, hallitus on murtautunut voimakkaasti merirosvojen sivustoille ja estänyt vähintään 59 torrent-verkkosivustoa. Eikä siinä vielä kaikki. Netflixin amerikkalainen videokirjasto ei ole myöskään käytettävissä Australiassa, samoin kuin sivustot, kuten Hulu ja Crackle.

Pahemman tilanteen vuoksi aussien edelleen helposti saatavilla oleva sisältö voi kohdistaa meihin ei-toivottua mainontaa, haittaohjelmia ja viruksia vastaan ​​ja varastaa henkilökohtaisia ​​tietojamme.

Contents

Ilmaiset keinot olet tuote

Ransomware-hyökkäykset, kuten NotPetya, Locky, Jigsaw ja CrySis, ovat maksaneet meille rahaa ja arkaluonteisia henkilökohtaisia ​​tietoja viime vuosina, eikä se osoita merkkejä hidastumisesta. Lokakuusta alkaen Australian tietoverkkohyökkäykset olivat nousussa.

Ei vain pankit ja suuret yritykset ole alttiita tällaisille hyökkäyksille. Jos Jigsaw opetti meille jotain, se on, että keskiverto kansalainen voidaan kohdentaa ja saada hänen henkilökohtaisia ​​tietojaan panttivankiksi jollakin niskapäällä, jonka muistitikku on hänen kumisaapassaan.

Onneksi siellä on hienoja VPN-verkkoja (Virtual Private Networks), jotka voivat tehdä verkkokokemuksestamme yksityisen ja turvallisen. Sotilaslaatuisella salauksella nämä VPN: t antavat sinun surffata verkossa tai suoratoistaa suosikkielokuvasi & TV-ohjelmat ilman huolta estämisestä tai väärentämisestä.

Haittapuoli, kun käytät useimpia VPN-osoitteita, saat väistämättä välityspalvelimen virhesanoman, kun yrität käyttää palveluita, kuten US Netflix. Mutta tämä on ongelma, joka voidaan helposti korjata valitsemalla työlle oikea VPN.

Jokainen luettelossa oleva VPN on suositellaan erityisesti niiden kyvylle kiertää estettyä sisältöä, erityisesti Netflixiä. Jos käytät yhtä näistä VPN-verkoista, voit katsella Yhdysvaltain Netflix- ja minkä tahansa muun maan Netflix-luetteloa kristallinkirkkaassa HD-laadussa. Jos etsit ilmaista VPN: tä, suosittelemme sitä estämään, että videoiden suoratoisto on liian hidasta.

Seuraavaksi tarkastellaan tarkalleen, mitä Netflix VPN on ja miksi se voi estää streaming-palvelukirjaston puolestasi. Käytämme jokaista VPN: ää, joka toimii tähän tarkoitukseen ja miksi jotkut eivät ole käyttämisen arvoisia. Lisäapuna keskustellaan siitä, miten ryhdyt määrittämään VPN tätä tarkoitusta varten.

Mennään crackin ‘!

NordVPN

Pitkälle edennyt uhanilmaisu + tappaja kytkin + sotilasasteen salaus

PLUSSAT

Erilaisia ​​hinnoitteluvaihtoehtoja ja maksutapoja
Pääset Netflixiin
Mahdollistaa torrentin
Tilin helppo asennus
Suojattu salaus
Erinomainen käyttöliittymä
Liukas web-suunnittelu
Erilaisia ​​lisäosia
Asiakaspalvelu

HAITTOJA

Nopeudet ovat hitaita tietyissä maailman osissa.

NordVPN, joka toimii Panaman lainkäyttövallan ulkopuolella, kaukana neljätoista silmästä, on VPN, johon voit luottaa pitämään tietosi luottamuksellisina. He ovat immuuni piratismilakeille mikä tarkoittaa, että voit muodostaa yhteyden mistä tahansa milloin tahansa.

NordVPN: n allekirjoittama CyberSec-tekniikka sisältää reaaliaikaisen estoluettelon verkkosivustoista, jotka ylläpitävät haittaohjelmia, vakoiluohjelmia ja jäljittäjiä. ble havaita haitallisia ohjelmistoja tai nuuskijoita, kun vierailet vaarallisella sivustolla. Tällä tavoin he voivat estää sinua pääsemästä sivulle, joka vaarantaa tietosi.

Kanssa armeijan luokan salaus ja Tupla-VPN (kaksi suojaustasoa), NordVPN pitää sinut varjossa tiukasti salassa, kun surffailet verkossa tai lataat sisältöä.

Henkilökohtaisesti pidän heidän DNS-vuodonsuojauksestaan ​​(paras mitä olen tavannut) ja “Onion over VPN” -sovelluksesta (viestisi yhdistetään salauskerroksiin kuten sipulin kerroksiin).

Valitettavasti, NordVPN ei tarjoa mainosten esto-sovellusta, mutta lukuun ottamatta sitä, että heillä on suurin osa ominaisuuksista, joita voitaisiin etsiä VPN: stä – DNS-suojaus, tappava kytkin jne..

ominaisuudet

CyberSec, rajoittamaton lataus, tiedostojen jakaminen, palomuurit ja suojaus; DNS-vuodonsuojaus, 6 samanaikaista yhteyttä, 24/7 live chat, 99,9% käyttöaika, yli 1000 palvelinta

  Paras VPN Australia 2020

Lue koko NordVPN-arvostelu täältä.

Surfshark

Erinomainen salaus, rajoittamaton yhteys, sisäänrakennettu tappaja

Surfsharkin logo

PLUSSAT

Poista Netflixin ja muiden mediavirtauspalvelujen estäminen
Toimii hyvin torrentia ja P2P-tiedostojen jakamista varten
Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö
Rajoittamaton IP-osoite, kaistanleveys ja yhteydet
Erinomainen suojaus ja salaus
Tapa-kytkin kaikkien suunnitelmien mukana
Saatavana maissa, joissa nettosensuuri tai -lohkot ovat käytössä
Ilmainen kokeilu ja 30 päivän rahat takaisin -takuu
DNS-, IPv6- ja WebRTC-vuodonsuojaus

HAITTOJA

Pienempi palvelinverkko kuin muut VPN: t
Nopeudet voivat vaihdella palvelimelta toiselle
Sovellusliittymästä puuttuu suunnittelun optimointi

Sufshark on uusi VPN-palvelu lohkossa. Yhtiö kasvaa joka päivä ja näyttää olevan sitoutunut olemaan markkinoiden paras VPN. Palvelussa on 30 päivän rahat takaisin takuu ja rakentaa nopeasti yhden parhaista maineista lohkolle.

Kun Surfshark aloitti ensimmäisen kerran, useimmat ihmiset epäilivät heitä. toinen VPN? Yhtiö näki markkinat selvästi ja ajatteli niiden voivan paremmin. Sillä on jo yli 800 palvelinta yli 50 maassa. Näyttää myös siltä, ​​että he ovat lisäämällä palvelimia päivittäin.

Miksi se on niin korkea Netflix-luettelossamme ?. Yksi asia, joka sillä on monien VPN-palveluiden suhteen, on IPv6-protokollan tuki. Käyttämällä tätä protokollaa he voivat tarjota rajoittamaton määrä IP-osoitteita asiakkailleen.

Vanhassa IPv4-protokollassa, jota monet VPN: t käyttävät, on rajoitettu määrä yksilöitäviä IP-osoitteita. Tämä on tärkeä ero, kuten Netflix ja muut yritykset pystyvät tunnistamaan VPN: t ja käynnistämään lohkot johtuen tuhansista käyttäjistä, jotka ovat lähtöisin samasta IP-osoitteesta.

ominaisuudet

24/7 Live Chat, fantastiset sovellukset, rajoittamaton kaikki, absurdi salausprotokolla, ei kirjautumista ja kasvava palvelinpohja.

Lue koko Surfshark-arvostelu ja analsyis täältä.

ExpressVPN

Nopea, turvallinen ja tonnia palvelimia

PLUSSAT

145 palvelimen sijaintia
Monipuoliset hinnoitteluvaihtoehdot & maksutavat
Yhteensopivuus usean laitteen kanssa
Poista Yhdysvaltojen ja Amerikan Samoan Netflix-esto
Rajoittamaton nopeus ja kaistanleveys
RSA-4096 & SHA-512 HMAC -todennus
Erinomainen suorituskyky yli 90 maassa
Erinomainen asiakaspalvelu
Dedikoidut IP-osoitteet

HAITTOJA

Halvempi vaihtoehto kuin toiset
Rajoitetut asetukset ja kokoonpanot
Ei puhelintukea

Tämä on yksi yleisistä virheistäni, kun kyse on hyvämaineisista VPN-palveluista, joilla on paljon tarjottavaa. Heillä on nopein nopeus ja ne tarjoavat rajoittamattoman latauksen ja erittäin turvallisen 256-bittisen salauksen.

Sinua kovasti vaaditaan löytämään yhden VPN: n, joka vastaa ExpressVPN: ää ystävällisen, asiantuntevan asiakastuen ja parhaan mahdollisen turvallisuuden takaamiseksi. Heidän 30 päivän rahat takaisin -takuu ja 24/7 live chat ovat bonuksia kaikille teille huijareille, joita ei voi vaivata selvittää asioita itse.

He auttavat sinua kaikissa ongelmissa ja varmistavat, että sinulla on positiivinen kokemus heidän palvelimiensa käyttämisestä tai saat täyden hyvityksen.

ominaisuudet

Sisältöä mistä tahansa, lokitonta, 145 palvelinpaikkaa, ExpressVPN: n allekirjoitusnopeustesti, palkittuja sovelluksia, 24/7 asiakastuki ja jaettu tunnelointi.

(Lue koko ExpressVPN-arvostelu täältä)

PureVPN

Erinomainen turvallisuus, nopeudet ja hyvä palvelu

PLUSSAT

Suora käyttöliittymä
Viisi ainutlaatuista esiasetusta
Erinomaiset nopeudet
P2P sallittu
Ei lokikirjakäytäntöä
Vahva salaus
Maksu joustavuus

HAITTOJA

Aiemmat DNS-vuodot
Lokit aikaleimat ja kaistanleveys
NAT-palomuuri ja muut lisäosat maksavat ylimääräisiä

Jos haluat messuille Netflixissä, PureVPN on VPN sinulle. Se toimii 100% ajasta, haluatko tutustua Yhdysvaltain Netflix-luetteloon tai tutustua Hulu-, Kodi- ja / tai Amazon Prime -tuotteisiin.

Heidän palvelimet tukevat myös P2P-jakamista, mikä tarkoittaa, että pystyt poistamaan kaikki torrentisivustot, joita hallitus yrittää ottaa meiltä pois. Kanssa 80 000+ palvelinta, PureVPN on yksi suurimmista ja yleisimmistä VPN: eistä, ja heillä on helvetti hyvä maine DNS-vuodonsuojauksesta.

PureVPN on iOS- ja Android-yhteensopiva, ja tarjoaa erilaisia ​​protokollia OpenVPN: stä ja L2TP: stä IKEv2: een ja SSTP: hen.

Mutta älä ota sanaani. The Mashables ja The New York Times ovat myös lauloineet tämän kiitoksen vahvasta salauksestaan ​​ja lyömättömistä hinnoista. Jos sinulla on taistelijaa, jolla ei ole varaa pudottaa koko vato turvalliselle Internet-selaukselle, olet onnellinen kuin sika paskana PureVPN: llä.

He ovat halpa ja helppo asentaa. Ja kakun jäätyminen on heidän seitsemän päivän rahat takaisin -takuu. Jos tämä ei ole tarpeeksi kannustin, harkitse tosiasiaa, että ne sallivat viiden samanaikaisen yhteyden. Se on kaksi enemmän yhteyksiä kuin suurin osa heidän kilpailijoistaan.

  VPN-protokollat: PPTP vs L2TP / IPSec vs SSTP vs IKEv2 / IPsec

ominaisuudet

Nopeat nopeudet, ei kirjautumiskäytäntöä, rahat takaisin -takuu, vapauttaa Netflixin ja torrentin, testattu ja hyväksytty

(Lue koko PureVPN-arvostelu täältä)

VyprVPN

Yli 70 palvelinta, vahva salaus, loistava Netflixille

PLUSSAT

Palvelimet yli 70 maassa
Salamanopeus (ihanteellinen suoratoistoon)
Vahva salaus
Täysin varustettu turvallisuus
Poista Netflixin esto

VyprVPN on ässävalinta Netflixille ja muille suoratoistopalveluille. Ne tarjoavat kiven kiinteä salaus ja kaikki edistyneet turvaominaisuudet, joita voit pyytää. Olemme talkin armeijan luokan salaus, poikkeuksellinen nopeus ja palvelu yli 70 maassa.

Heidän ergonomisista ohjelmistoista heidän usean laitteen yhteensopivuus, VyprVPN on jättiläinen VPN: ien keskuudessa, ja kuten ExpressVPN, he tarjoavat asiakkailleen 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Henkilökohtaisesti en ole erityisen ihastunut heidän asiakastukitiimiinsä (turmeltunut ja kaikkea informatiivista), mutta se on pieni hinta, joka maksetaan kunnollisesta salauksesta ja täydellisestä nimettömästä.

Ja sotilaille, jotka eivät halua erotella taalaaan heti lepakosta, he tarjota 3 päivän ilmainen kokeilu joten voit nähdä, miten se toimii, ennen kuin ostat suunnitelman.

ominaisuudet

Rajoittamaton lataus ja suoratoisto, 3 samanaikaista yhteydenottoa, rahat takaisin -takuu, takaiskukaappaus, useita protokollia, Chameleon-protokolla, monisovellusintegraatio

(Lue koko VyprVPN-arvostelu täältä)

TorGuard

Ei niin monta sijaintia, mutta täydellinen yksityisyys

PLUSSAT

Nopeat yhteydet
Poista Netflix USA: n esto
Käytettävyys kaikilla alustoilla
Lisäominaisuudet
24/7 asiakastuki
TSL ja 256-bittinen salaus

TorGuard Anonyymi VPN on käyttökelpoinen vaihtoehto niille, jotka eivät odota satoja tuhansia IP-osoitteita tai satoja palvelinpaikkoja.

Tarjoamalla Socks5-välityspalvelimen ja omistetun IP: n, Torguardin tuntematon VPN antaa käyttäjille mahdollisuuden suoratoistaa estettyä sisältöä ja ladata torrentteja täydellisellä yksityisyydellä.

Sinä tulet olemaan pääsee nimettömästi kaikkeen Netflixistä ja Hulusta Pandoraan ja Crackleen.

Yksi niistä, joista pidän heistä eniten, on heidän maksutavansa. Voit maksaa Bitcoinilla, OKPayllä, PayPalilla, Giropayllä, Google Checkoutilla, dotpay, sofort, Cherry, Qiwi, ecoPayz, Boleto Bancario, Union Pay, Ukash ja Money Bookers tärkeimpien luottokorttien ja Google Walletin lisäksi..

Vaikka TorGuard on hiukan paljain luut verrattuna muihin luettelon VPN: iin, se on silti turvallinen ja nopea VPN-ratkaisu, joka tukee OpenVPN, PPTP tai L2TP.

Sekä Australiassa että Uudessa-Seelannissa kuin 98 muussa maassa olevien palvelimien kanssa tiedät, että pystyt yhdistämään ja saamaan haluamasi ohjelmistoista.

ominaisuudet

Tukee kaikkia laitteita, mukaan lukien Xbox 360, 5 samanaikaista yhteyttä, tukilippu, sähköpostituki, yli 100 palvelinta 37 maassa, armeijan luokan salaus

(Lue koko TorGuard-arvosteluamme täältä)

Hanhen VPN

Hyvä, mutta aivan liian monta yhteyspisaraa

PLUSSAT

Edullinen hinnoittelu
Netflix-yhteys
P2P-tuki
Ergonominen ohjelmisto
Ei lokikirjakäytäntöä

HAITTOJA

Ei live chat-tukea
Hitaammat kuin useimmat, etenkin OpenVPN: ää käytettäessä
Vaikea määrittää reititintä
Yhteydet menetetään usein

Goose VPN saa minulta 75% pisteet, koska he ovat ehdottomasti hyvämaineinen VPN, mutta eivät kaukana parhaasta. Tämä hollantilainen palvelu on yksi markkinoiden uusimmista VPN-palveluista, ja ehkäpä ne paranevat ajan myötä.

Nykyisestä hetkestä lähtien heiltä puuttuu odotetut edistyneet ominaisuudet tai protokollivalikoima ylimmän hyllyn VPN-ratkaisusta.

Siitä huolimatta saat pääsyn Netflixiin, P2P-tukeen ja rajattomiin yhteyksiin. Heidän ohjelmistonsa on riittävän helppo asentaa, ja he tarjoavat riskitöntä 30 päivän ilmaisen kokeilun, jotta voit nähdä itse, onko heidän arvoinen käyttää.

Paras mitä voin sanoa Goose VPN: stä on, että ne ovat melko edullinen ja tarjoa niin monta samanaikaista yhteyttä kuin haluat. Entinen ei tee niistä täsmälleen merkittäviä (siellä on paljon halpoja VPN: iä), mutta jälkimmäinen on aika ainutlaatuinen. Itse asiassa en voi muistaa yhden VPN: n testaamista, joka tarjosi yli kuusi samanaikaista yhteyttä.

Jos voisit käsitellä latausnopeuden pudotuksia, saatat haluta käydä Goose VPN: ssä. Voit varmasti tehdä paljon pahempaa (katso: HideMyAss, ArchieVPN, SuperVPN).

ominaisuudet

30 päivän ilmainen kokeilu, vahva salaus, ei kirjautumiskäytäntöä

Voinko saada ilmaisen VPN: n Netflixille?

ilmainen vpnJos olet uusi VPN-verkko ja haluat vain nähdä miten se toimii tai jos sinulla on kiinteät tulot ja sinulla ei ole varaa maksettuun VPN-ratkaisuun, voit tarkistaa monia näistä erinomaisista VPN-palveluista ilmaiseksi, yleensä kokeiluversiona. viikon tai kuukauden jakso. Älä kuitenkaan odota Netflixin ja vastaavien suoratoistopalvelujen avaamista ilmaisilla ohjelmistoilla.

  Paras VPN Australia 2020

Surullinen totuus on, että Netflix murtuu kovasti VPN-verkkoihin kuuluvia palvelimia. Siksi vain premium-VPN-palvelut pystyvät estämään sen. Hyvä uutinen on, että suurin osa jokaisesta tämän luettelon VPN: stä on erittäin halpaa, joten et rikkoa pankkia kokeilemalla sitä.

Poista Netflixin esto mistä tahansa

Parhaat Netflix-VPN: t (2020)Kaikki haluavat tutustua Netflixiin, koska he ovat modernin viihteen jättiläisiä. Heidän hirviömäisessä luettelossaan tarjoamansa elokuvien, TV-ohjelmien ja dokumenttielokuvien suuri määrä on uskomaton.

Vaikka Netflix-kirjasto on valtava, muiden kuin Yhdysvaltojen katsojien on paljon odotettavaa, jos ne estävät Yhdysvaltain Netflix-luettelon. Yhdysvaltain Netflix-tilaajat saavat tonnia sisältöä, jota muut maat eivät vastaanota.

Mikä on Netflixin VPN?

VPN on Virtual Private Network. Tämä palvelu tekee siitä, että voit näyttää siltä, ​​että käytät Internetiä eri puolilta maailmaa VPN: n monenlaisten IP-osoitteiden ansiosta, jotka peittävät todellisen IP-osoitteesi.

Hyödyntämällä yhtä heidän yhdysvaltalaisista palvelimista, näytät käyttävän Netflixiä Yhdysvalloista. Tuloksena on luettelo, joka saa sinut huutamaan: ”Hyvä imetään sav!”

Miksi eri maissa on erilaisia ​​Netflix-luetteloita?

Netflixille lisensoitujen elokuvien ja televisio-ohjelmien takana olevien tuotantoyhtiöiden asettamien lisenssirajoitusten vuoksi streaming-kuninkaat eivät voi jakaa tiettyä rajoitettua sisältöä kaikkien alueiden kanssa.

Tämä ei ole Netflixin vika, joillekin viihteen huippunimille tilaamasta ainutlaatuisesta sisällöstä on ilmeistä, että he pyrkivät toimittamaan sisältöä koko maailmaan (Valtaistuimien peli, Oranssi on uusi musta, Sandy Wexler, Punisher, Stranger Things, Korttitalo).

Valitettavasti jo olemassa olevan materiaalin suhteen heidän kätensä on sidottu. Mutta se ei tarkoita, että kädet ovat sidoksissa, eikä se tarkoita. Ainakin sen ei tarvitse olla käytettävissänne olevien VPN-verkkojen kanssa.

Netflix-välityspalvelinvirhe – korjaa välityspalvelimet

Aikaisemmin ihmiset ovat yrittäneet estää Netflixin Yhdysvaltain luettelon käytön välityspalvelusivustojen avulla. Jos olet kokeillut tätä äskettäin, tiedät, että sitä ei voi enää tehdä, koska Netflix käyttää välityspalvelimen estäjää.

Kun yrität tätä nyt, näyttöön tulee virheilmoitus: “Hups, jotain meni pieleen. Suoratoistovirhe. Vaikuttaa siltä, ​​että käytät estäjää tai välityspalvelinta. Sammuta kaikki nämä palvelut ja yritä uudelleen. ”

Joten vaikka DNS-välityspalvelin oli aiemmin ollut hyvä tapa toimia tässä, se ei toimi nyt. Ainoa tapa päästä menestyksekkäästi Yhdysvaltain Netflixiin on käyttää Netflix VPN: tä.

Onneksi tässä luettelossa olevat VPN-palvelut kiertävät Netflix-välityspalvelinlohkon ja vapauttavat kaiken silmänyttävän sisällön, jota olet kutannut katsomaan..

Jokaiseen aluekohtaiseen Netflix-luetteloon pääsee käsillä. VPN on paras tapa ohittaa Netflix-lohkot.

Tuleeko Netflixin käyttäminen sinua vaikeuksiin?

Epätodennäköisesti. Vaikka Netflixin käyttöehdoissa selvästi todetaan, että käyttäjän Netflix-tili katkaistaan, jos hänet kiinni käytetään VPN: llä pääsyyn vaihtoehtoisiin luetteloihin, ei ole tietoa, että he olisivat koskaan tehneet niin.

Kenellekään käyttäjälle ei ole koskaan annettu syytteitä VPN: n käytöstä Netflixin estämisessä, eikä häntä ole nostettu syytteeseen muun suoratoistopalvelun estämisestä..

Syy siihen, miksi he eivät ole joutuneet koville ihmisille käyttämään VPN-verkkoja, on melko yksinkertainen. Ei ole heidän etujen mukaista menettää tilaajia vain siksi, että mainitut tilaajat käyttivät luvatonta sisältöä. Joten jatka!

Parhaat Netflix-VPN: t – johtopäätös

Niille, joilla on Netflix-liittymä, VPN avaa mahdollisuuksien maailman. Useimmat tilaajat ympäri maailmaa ovat sisällön suhteen rajoitetusti. Vahvalla VPN: llä voit katsella kaikkea Yhdysvaltain Netflix-luettelosta Yhdistyneen kuningaskunnan luetteloon, Amerikan Samoa-luetteloon ja Puerto Ricon luetteloon, joissa jokaisessa on valtavia määriä ainutlaatuista materiaalia.

Parhaille Netflix-VPN-verkkoille suosittelen voimakkaasti kolmea suositusta. NordVPN, Surfshark ja ExpressVPN ovat suurimpia siellä olevia VPN: itä salaus, ominaisuudet, yhteensopivuus, hinnoittelu ja asiakaspalvelu suhteen.

Jokainen näistä VPN-verkot tarjoavat fantastisen nopeuden HD-suoratoistoon ja kaikki tietoturvat sinun on pidettävä itsesi piilossa selatessasi Netflix-kirjastoja. Jos haluat parantaa Netflix-kokemustasi, muodosta vain yhteys Netflix VPN: ään ja olet valmis puhallettavaksi!

Viimeinen pieni suositus verkkoturvallisuuspuhelimille olisi tutustua parhaan salasananhallintaohjelmiston testeihimme.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me