Parhaat VPN-reitittimet (+ asennusopas)

VPN-reitittimet tarjoavat vahvemman, turvallisemman ja yhdenmukaisemman kokemuksen verrattuna tavanomaisiin asiakaslaatuisiin reitittimiin.

VPN-reititin näyttää melkein samanlaiselta kuin normaali reititin. Ero on siinä, että VPN-reitittimeen on asennettu VPN-asiakasohjelmisto. Tuloksena, Jokainen VPN-reitittimeen yhdistävä laite on suojattu VPN: n toimesta.

Miten-VPN-reititin tehtaalla

Laitteet, joihin on asennettu VPN-ohjelmisto, saavat salaussuojan vain kyseisessä laitteessa. Toisaalta VPN-verkon reititin pystyy suojaamaan samanaikaisesti useita laitteita samassa verkossa.

Ne voivat olla tabletteja, älypuhelimia, tietokoneita tai oikeasti mitä tahansa tietokonelaitteita. Yhdellä yhteydellä VPN-reititin pystyy salaamaan kaikki verkon laitteet yhdestä lähteestä yhdellä yhteydellä.


VPN-reitittimet on erityisesti suunniteltu sallimaan verkkoviestintä VPN-ympäristössä. Ne mahdollistavat viestinnän ja yhteyksien useiden VPN-päätelaitteiden välillä, jotka yleensä sijaitsevat erillisissä paikoissa.

Kuten tavallinen reititin, VPN-reititin mahdollistaa ydinpakettien reitityksen ja verkkoviestintäpalvelut. Ainoa ero on, että tämä tapahtuu VPN-ympäristössä. Se mahdollistaa virtuaalisen yksityisen verkon jakamisen ja liittämisen useisiin erilaisiin päätelaitteisiin.

vpn-palvelimen asennus

Kannettavat VPN-reitittimet voidaan määrittää ja asentaa osoitteessa mihin tahansa paikkaan, jolla on Internet-yhteys. Käyttäjät voivat muodostaa yhteyden reitittimeen langattoman verkon, kiinteän lähiverkon tai sarjarajapintojen kautta. VPN-reititin voi käyttää yhtä tai useampaa verkko- / tunneliprotokollaa, jotka sallivat sen hallita ja luoda viestintää VPN-tunnelien sisällä.

Contents

Esisalaman & VPN-yhteensopivat reitittimet

Ennen kuin menemme liikaa, meidän on selvitettävä yksi asia. On VPN-palveluita, jotka voit asentaa tavalliseen reitittimeesi. Asennettuna näiden palveluiden avulla voit jakaa VPN: n kaikkien siihen liitettyjen laitteiden kanssa. Toisaalta, on reitittimiä, jotka ovat suunniteltu erityisesti VPN-verkkoille.

Pre-Flash-reitittimet

Olitpa taitava VPN-käyttäjä tai aloittelija, Esivaloitetun VPN-reitittimen ostaminen voi olla hyödyllistä sinulle. Jos teet tämän, sinun ei tarvitse käydä läpi monimutkaista prosessia vilkkua oikea laiteohjelmisto VPN: ään. Tarvittava laiteohjelma vaihtelee käyttämäsi reitittimen tyypin ja sen teknisten tietojen mukaan.

reitittimen yhteysvektoriSinun pitäisi odottaa maksavan hiukan enemmän esiasennetusta VPN-reitittimestä. Tämä johtuu siitä, että esivalotettuja reitittimiä myyvät yritykset hoitavat asennuksen puolestasi. Näissä reitittimissä on yleensä tarvitsemasi ominaisuudet, kuten salattu plug-and-play ja muut suorituskyvyn parannukset. Monet kokevat, että niistä maksettava ylimääräinen hinta on sen arvoinen.

Out-of-the-Box VPN -yhteensopivat reitittimet

VPN-yhteensopivat reitittimet toimivat yleensä OpenVPN-protokolla. Seurauksena on, että sinun pitäisi voida käyttää melkein minkä tahansa VPN-palveluntarjoajan haluat näiden kanssa. Koska näissä reitittimissä on sisäänrakennetut VPN-ominaisuudet, uutta laiteohjelmistoa ei tarvitse vilkkua, eikä tämän tyyppistä reititintä tarvitse kytkeä toissijaiseen reitittimeen..

VPN-reitittimen nopeus ja suorituskyky

Kun ihmiset puhuvat VPN-reitittimistä, he valittavat, että ne ovat hitaita verrattuna tavanomaisiin reitittimiin. Jos näin on, sinun tulisi tarkastella kahta tekijää, jotka voivat vaikuttaa reitittimen suorituskykyyn. He ovat:

 • Reitittimen suoritin
 • VPN-palvelu käytetään

Väitteen vuoksi aiomme olettaa, että käytät markkinoiden parasta VPN-verkkoa. Jos näin on, sinun on tehtävä katso reitittimen prosessoria ja selvittää, miten se vaikuttaa reitittimen nopeuteen. Yleinen valitus kuluttajaluokan prosessoreista ja reitittimistä on, että heillä ei ole tarpeeksi voimaa käsitellä VPN-salausta oikein.

Onneksi VPN: ien yleistyessä markkinoiden uudemmat reitittimet käsittelevät tätä ongelmaa. Sabai Technology, joka tarjoaa reitittimiä, joista aiomme keskustella vähän myöhemmin tässä katsauksessa, käsittelee tätä sähköongelmaa heidän kanssaan patentoitu VPN-kiihdytin.

prosessori-VPN-nopeus-testi

Jotkut prosessorit on varustettu AES - NI. Tämä tekniikka tekee VPN-salausnopeuksista nopeampia. Monet ovat huomauttaneet, että tällä on suuri ero VPN-reitittimien suorituskyvyssä. Asuksella, reitittimillä varustetulla yrityksellä, josta keskustelemme myöhemmin tässä katsauksessa, on muutama reititin, GT-AC5300 ja RT-AC86U, jotka hyötyvät tästä tekniikasta.

Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit maksimoida VPN-reitittimen nopeuden:

 • Pidä reitittimen ylläpito laiteohjelmisto ajan tasalla
 • Käytä hyvämaineinen VPN-palvelu
 • Reitittimessäsi pitäisi olla Prosessori, vähintään 800 MHz. Mitä enemmän sen parempi. Älä sekoita langatonta signaalia prosessorin tehoon. Nämä molemmat ilmaistaan ​​hertseinä.
 • Käytä VPN-palvelin, joka on lähellä sinua ja sillä on riittävä määrä käytettävissä olevaa kaistanleveyttä
 • Hanki paras mahdollinen NBN-suunnitelma parempaan suorituskykyyn

Kuinka asentaa VPN-reititin VPN-palveluille

Kun olet valinnut reitittimen, sinun on tehtävä löytää VPN-palveluntarjoaja. Hieman kauempana tästä oppaasta keskustelemme parhaimmista valinnoistamme. Tämän selityksen vuoksi aiomme käyttää ExpressVPN. Prosessi vaihtelee hiukan käyttämästäsi VPN-palvelusta riippuen.

Kun pääset ExpressVPN: n kotisivulle, Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on ladata ExpressVPN-laiteohjelmisto. Tätä varten sinun on:

 1. Luo ExpressVPN-tili.
 2. Siirry asetussivulle ja klikkaus reititin”.
 3. Tulet näkemään aktivointikoodi. Kopioi aktivointikoodi ja tallenna se toiseen asiakirjaan. Sinä olet tarvitsen tätä myöhemmin.
 4. Valitse tarvittava reitittimen malli Lataa sopiva laiteohjelmisto.

Kun laiteohjelmisto on ladattu, on aika kytkeä reititin. Asetus tulee olemaan erilainen käytetyn mallireitittimen mukaan. Useimmissa tapauksissa, on suositeltavaa, että sinulla on kaksi reititintä ja Internet-yhteys.

Määritä ensin ensisijainen reititin sallimaan VPN-läpivienti. Kun teet tämän, annat kaikille ensisijaiseen reitittimeesi kytketyillä laitteilla suorittaa VPN-asiakasohjelmiston.

Kytke nyt ensisijainen reititin toissijaiseen reitittimeesi. Voit tehdä tämän seuraavalla vaiheellas:

 1. Kytke Ethernet-kaapeli Ensisijaisen reitittimen LAN-portti. Kytke Ethernet-kaapelin toinen pää verkkoon VPN-reitittimen WAN-portti.
 2. Kytke toinen Ethernet-kaapeli VPN-reitittimen LAN-portti sinun tietokoneen LAN-portti.
 3. Jos käytät langatonta yhteyttä, niin VPN-reititin muodostaa yhteyden langattomasti päätelaitteisiisi.

verkkoreititin

Sekä langallisella että langattomalla yhteydellä VPN-reititin käyttää ensisijaisen reitittimen Internet-yhteyttä Internet-yhteyden muodostamiseen.

On tärkeää huomata, että vaikka tässä esimerkissä suosittelemme kahden reitittimen käyttöä, tätä ei aina vaadita. Esimerkiksi on Linksys-reitittimiä, jotka on suunniteltu ainoaksi ensisijaiseksi reitittimeksi.

Nyt kun reitittimet on kytketty, joudut ehkä suorittamaan reitittimen vilkkumisen. Prosessi vaihtelee käyttämäsi reitittimen mallin ja tuotemerkin mukaan.

Muut vaiheet sisältävät:

 • Palvelimen sijainnin valitseminen
 • Laitteiden hallinta
 • SS ID-oletussalasanan vaihtaminen

Jos olet tottunut käyttämään ilmaista selain VPN-verkkoa, hyppy VPN-reitittimen ostamiseen voi tuntua suurelta askeleelta. Henkilöille, jotka suhtautuvat vakavasti yksityisyyttään ja jotka haluavat turvallisen selauskokemuksen, ylimääräiset kustannukset ja perustamisaika on sen arvoinen.

Vaikka edellä mainitut vaiheet olivat erityisiä käyttämällä ExpressVPN-reititintä, prosessi on suurin piirtein sama käyttämästäsi VPN-palvelusta riippumatta. Tärkeintä on olla perusteellinen, Seuraa jokaista VPN-palvelun tarjoamaa vaihetta, ja VPN: n pitäisi olla ajan tasalla.

4 suosituinta VPN-ohjelmistoa reitittimille

Nyt kun olemme keskustelleet vähän VPN-reitittimen asettamisesta, haluaisimme käyttää vähän aikaa sen tarkistamiseen, parhaat käytettävissä olevat VPN-palvelut. Niillä, joista keskustelemme, on maksettu tilauspalvelu. Saatat löytää ilmaisen VPN-palvelun, joka voidaan asentaa yhteen laitteeseen, mutta on vain vähän harvoja ilmaisia ​​VPN-palveluita, jotka tarjoavat reititinpalveluita.

1. NordVPN - erinomainen yksityisyyden tasapaino & Nopeus, kaksinkertainen tietojen salaus

NordVPN on ollut olemassa jo jonkin aikaa ja ne ovat erittäin suosittuja ilmeisistä syistä. NordVPN: n avulla saat rajoittamattoman P2P-jakamisen, DNS-vuotojen estäjän, tappikytkimen ja a 30 päivän rahat takaisin takuu.

Lisäksi he käyttävät sotilaslaatuista salausta ja tarjoavat käyttäjilleen CyberSecin, joka estää automaattisesti muun muassa haittaohjelmat joten sinun ei tarvitse huolehtia verkkouhista torjuessaan tai suoratoistettaessa estettyä sisältöä.

CyberSec suojaa myös DDoS (Distributed Denial of Service) -hyökkäyksiltä. DDoS-hyökkäys on eräänlainen hyökkäys, jossa useita vaarannettuja järjestelmiä käytetään kohdistamaan erityisesti yksi järjestelmä, järjestelmäsi. CyberSec suojaa sinua tällaiselta hyökkäykseltä.

Plussaa - mitä rakastamme NordVPN: stä
 • Sotilaslaatuinen salaus
 • Mahdollistaa torrentin
 • Käytä yli 150 suoratoistopalvelua, mukaan lukien Netflix
 • Yli 5100 palvelinta 61 maassa
 • Helppokäyttöinen
 • Rajoittamaton kaistanleveys
Miinukset - mitä voidaan parantaa
 • Nopeus on keskinkertaista muutamalla palvelimella
Nopeus

Ei niin kauan sitten, NordVPN: llä oli maine erinomaisesta turvallisuudesta, mutta melko keskimääräisillä siirtonopeuksilla. Vaikka niiden nopeus ei vielä vastaa kyseisen metrin alan johtajaa, he ovat varmasti parantaneet pelinsä. Alla on tuloksia Euroopasta, joiden vertailuarvon latausnopeus on 104 Mbit / s.

New York -palvelin

UK Server

Käyttäjillä voi olla jopa kuusi yhteyttä samanaikaisesti, ja heillä on sovelluksia iOS-, Mac-, Windows- ja Android-laitteille. Online-oppaat ovat saatavilla. Ne sisältävät ohjeet NordVPN: n käytöstä reitittimien, RaspberryPi: n ja monien mobiili käyttöjärjestelmien kanssa. Lisäksi NordVPN on yhteensopiva The Onion Router -sovelluksen kanssa, jotta saat entistä paremman identiteettisuojauksen selaamista varten.

Tietosuojakäytäntö

NordVPN on erinomainen noudattaen tiukkaa "ei kirjaudu" -käytäntöä. Siinä todetaan, että heti kun käyttäjä kirjautuu palveluun, kaikki heidän verkkoliikenne on salattu niin, että kukaan, edes heidän Internet-palveluntarjoajaansa, ei voi vakoilla sitä. Politiikassa todetaan edelleen, että Panamalla ei ole lakeja tietojen ilmoittamisesta tai tietojen tallentamisesta. Jos lainvalvontaviranomaiset tai muu kolmas osapuoli koputtaa, NordVPN: llä ei ole mitenkään velvollisuutta jakaa mitään.

nordvpn-kirjauskäytäntö

NordVPN on yksi edistyneimmistä VPN-palveluista, joka tarjoaa ilmaisen kokeilun. Heidän salaukset ovat konkreettisia, ja heidän suunnitelmansa tulevat ilman tietokattoa. He voivat olla hiukan kalliimpia kuin muut maksetut VPN: t, kun kyse on heidän kuukausisuunnitelmista, mutta heillä on paljon suunnitelmia valita, mikä asettaa korko jopa 2,99 dollaria kuukaudessa jos päätät pysyä heidän kanssaan.

Kaikki nämä ominaisuudet, yksityisyys ja nopeus yhdessä 24/7 live chat -tuen kanssa, voit käytännössä taata saavan heiltä uskomattoman kokemuksen.

2. ExpressVPN - mestari nopeudessa ja turvallisuudessa

Kun tarkastelet VPN-palveluiden arvosteluja, löydät usein ExpressVPN: n yläreunassa tai lähellä. Yksi syy tähän on se, että ExpressVPN on luonut olevansa maine VPN-palvelu, joka ottaa käyttäjien yksityisyyden vakavasti huomioon. He ovat sitoutuneet olemaan pitämättä tiedostoja, kuten DNS-kyselyitä, IP-osoitteita tai metatietoja.

On ollut muutamia korkean profiilin tapauksia, joissa valtion laitokset yrittivät saada tietoa ExpressVPN-asiakkaista pesemällä palvelimiaan. Koska ExpressVPN ei kuitenkaan säilytä henkilökohtaisia ​​tietoja asiakkailleen, nämä hallintoelimet eivät löytäneet mitään.

Plussaa - mitä rakastamme ExpressVPN: stä
 • Nopea latausnopeus
 • Mahdollistaa torrentin
 • Ohittaa Netflixin maantieteelliset rajoitukset
 • Yli 3000 palvelinta
 • Helppokäyttöinen
Miinukset - mitä voidaan parantaa
 • Kalliita kuukausittain käyttäjille
 • Mahdollistaa vain kolme samanaikaista yhteyttä
Nopeus

Expressvpn-logo

Yksi ExpressVPN: n suurimmista myyntikohdista on niiden nopea lataus- ja latausnopeus. Testaamalla ExpressVPN: n suorituskykyä muutamalla palvelimella aloitettiin 98 Mbit / s: n perusnopeudella, ja löysimme tämän:

Perusnopeus

Frankfurt, Saksa

Kun he muodostivat yhteyden New Yorkiin, heidän latausnopeus oli 60,04 Mbps ja lähetysnopeus oli 30,41 Mbps.

Tulokset tekevät ExpressVPN: stä yhden nopeimmista VPN-palveluista markkinoilla. Useat asiat, mukaan lukien ostamasi reititin, Internet-yhteys ja tietokoneesi tiedot voivat vaikuttaa Internet-nopeuteen. Kokeemme osoittaa, että ExpressVPN pystyy aina toimittamaan nopeat yhteysnopeudet.

ExpressVPN tarjoaa yli 3000 palvelinta 94 maassa. Joitakin heidän tarjoamistaan ​​tietosuojaominaisuuksista ovat:

 • Tapa kytkin
 • P2P-palvelimet
 • Netflix-yhteensopivuus
 • Anonyymi IP

expressvpn-laitteet, joissa on reititinExpressVPN tukee useita laitteita ja käyttöjärjestelmiä, kuten Mac, Android, Windows ja iOS. ExpressVPN tukee suurta ja jatkuvasti kasvavaa reitittimien määrää.

Tärkeä ExpressVPN-myyntipiste on yrityksen sijainti. Se perustuu pois Britannian Neitsytsaaret. Tämä tarkoittaa, että paikallishallinto ei vaadi heidän luovuttamaan palvelimensa tietoja. Tämä lisää ylimääräisen suojakerroksen heidän asiakkailleen. Yhdistä tämä tosiasiaan, että he tarjoavat vahvan AES 256: n käyttämällä OpenVPN-alustaa ja voit levätä helposti tietäen, että ExpressVPN ei vaarannu pian.

ExpressVPN tarjoaa vertaansa vailla oleva suorana ympäri vuorokauden tapahtuva asiakastuki joten se on yksi parhaimmista VPN-palveluista, joita voit käyttää

3. VyprVPN - Vaikuttava nopeus ja omistamat suojausominaisuudet

VyprVPN: n tarjoama suoja ylittää niiden salauksen ja suojauksen. Luotettavissa järjestelmissä, kuten Pohjois-Koreassa ja Kiinassa, on käytetty ”syväpaketitarkastusta”. Tämä skannaa metatiedot etsimällä todisteita siitä, että henkilö käyttää VPN: ää. Kun nämä arvovaltaiset järjestelmät epäilevät, että henkilö käyttää VPN: tä, he ohjaavat henkilön Internet-käyttöä, mikä tekee heistä mahdotonta käyttää VPN: tä.

Koska VyprVPN näki tarpeen tehdä jotain tässä asiassa, hän esitteli Kameleontti. Tämä on patentoitu tekniikka, joka sekoittaa metatietosi ja antaa sinun käyttää VPN: tä käynnistämättä DPI-skannauksia. Yksityishenkilöille, jotka käyttävät VPN-verkkoja Turkissa, Venäjällä tai Kiinassa, tämä tekniikka voisi kirjaimellisesti tarkoittaa ero elämän ja kuoleman välillä.

Plussat - mitä pidämme VyprVPN: stä
 • Kolmen päivän ilmainen kokeilu
 • Toimii Netflixin kanssa
 • Ei lokit
 • Ei DNS-vuotoja
 • Vahva salaus
Miinukset - mitä voidaan parantaa
 • Nimettömät maksut eivät ole sallittuja
 • Torrentia ei kannusteta

Vyprvpn-logo

VyprVPN ilmoittaa ensisijaisen tehtävänsä verkkosivustollaan. Se on vain "suojata online-yksityisyyttäsi, suojata Internet-yhteytesi ja palauttaa vapautesi", ja he tekevät tämän tarjoamalla palveluaan OpenVPN-protokollan avulla. Kaikki tietosi on salattu AES 256 -salausavaimella. Nämä ovat samoja normeja, joita valtion laitokset käyttävät, aina NSA: sta CIA: n ja FBI: n välillä.

Tietosuojakäytännöt

Aiempina vuosina ihmisillä oli ongelmia VyprVPN: n kanssa heidän kirjauskäytäntönsä takia. He säilyttivät tietoja asiakkaistaan ​​jopa 30 päivää, mukaan lukien:

 • Käyttäjän käyttämä VPN-osoite
 • Kun he aloittivat ja lopettivat yhteyden
 • Käytettyjen tavujen kokonaismäärä

Kuitenkin tämän kirjoittamisen ajankohdasta lukien, VyprVPN on uudistanut politiikkansa täysin. Nyt voimme vahvistaa, että he eivät todellakaan pidä asiakkaansa lokit.

Nopeus

VyprVPN on nopea. Voit nähdä, että kun tarkastelet tätä esimerkkiä, jonka latausnopeus on 98 Mbps ja latausnopeus 53 Mbps.

Perusnopeus

Frankfurt, Saksa

Tulokset olivat hiukan vähemmän vaikuttavia, kun yhteydet tehdään muihin palvelimiin Yhdysvalloissa ja muualla ympäri maailmaa:

Yhdysvaltain palvelin (New York)

 • Lataa: 51,09 Mbps
 • Lataa: 3,17 Mbit / s

Asia Server (Hong Kong)

 • Lataa: 54,29 Mbps
 • Lataa: 8,22 Mbit / s

VyprVPN: n palvelimet EU: ssa on optimoitu antamaan käyttäjille nopea lataus ja nopea lähetysnopeus. Sama ei koske heidän palvelimia Yhdysvalloissa tai muissa maissa. Silti heidän sitoutumisensa tietoturvaan ja yksityisyyteen tasapainottavat vähemmän kuin tähtienopeudet.

Geo rajoitettu materiaali

VyprVPN osuu ja kaipaa tätä aluetta. Heidän palvelimet Yhdysvalloissa toimivat uskomattoman hyvin. Voit suoratoistaa ilman ongelmia. Kun kuitenkin käytät heidän palvelimia Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Kanadassa, estetään. Silti meidän näkökulmastamme se on voitto, koska on vaikea löytää VPN: tä, joka toimisi Netflixin kanssa ollenkaan. VyprVPN on saatavana useissa laitteissa, reitittimesi mukaan lukien.

4. Täydellinen yksityisyys

Täydellinen yksityisyys käyttää vahvoja salausprotokollia, mukaan lukien 256-bittinen salaus ja OpenVPN-protokollat. Tämä on oikea vaihtoehto sinulle, jos olet tyyppi, joka on huolissaan salasanan hallinnasta, hallituksen valvonnasta ja Internet-selailun pitämisestä yksityisenä.

Täydellinen yksityisyys on ohjelmisto, joka on keskittyi enemmän yksityisyyteen kuin maantieteellisten rajoitusten kiertämiseen. Huomasimme, että riippuen palvelimesta, johon yhteys on kytketty, he voivat kiertää Netflixin mustan kuvaruudun. Netflix esti kuitenkin suuren osan testaamistamme palvelimista. Jos etsit palvelua pelkästään maantieteellisten rajoitusten kiertämiseksi, tämä ei ehkä ole palvelu sinulle.

Plussaa - mitä pidämme täydellisestä yksityisyydestä
 • Sveitsin lainkäyttövalta
 • Toimii Netflixin kanssa
 • Rajoittamaton määrä laitteita
 • Tapa kytkin
 • Torrentin käyttö on sallittua
 • Ei hakkuita
Miinukset - mitä voidaan parantaa
 • Keskinkertaiset nopeudet
 • Kallis
 • Vaikea käyttää Android / Mac / iOS
Tietosuojakäytäntö

Täydellinen yksityisyyslogo

Yksi niistä asioista, joista pidämme täydellisessä yksityisyydessä, on se, että heidän tietosuojakäytäntönsä on selkeä ja helppo ymmärtää. Jotkut VPN-palveluntarjoajat yrittävät piiloutua paljon teknisen ammattikielen taakse, antaen vaikutelman, että he suojelevat asiakkaan yksityisyyttä, kun todella myyvät asiakkaansa tietoja.

täydellisen yksityisyyden hakkuupolitiikka

Helppo käyttää sovellusta

Luulet, että suurin osa VPN-palveluntarjoajista luo helppokäyttöisen sovelluksen. Olimme yllättyneitä siitä, kuinka monimutkaisia ​​VPN: itä käytetään. Täydellinen yksityisyys on päinvastoin. Ne kuvaavat yksinkertaisuutta.

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä heidän asiakastukeensa sähköpostitse, keskustella heidän fooruminsa kysymyksistä ja tarkistaa heidän UKK-osionsa. Yksi haittapuoli on, että heillä ei ole suoraa chattia käytettävissä.

Nopeus

Kuten seuraavasta nopeustestistä voi nähdä, vertailunopeus oli 98,71 Mbps lataamiselle ja 53 Mbps lähetysnopeudelle.

Perusnopeus

Ne eivät ole kauheita, mutta nopeuden suhteen he eivät todellakaan ole jotain, josta kirjoittaa kotiin.

Amsterdam, Alankomaat

New York, Yhdysvallat

Perfect Privacy tarjoaa useita opetusohjelmia, joiden avulla voit määrittää heidän palvelunsa reitittimen kanssa. Niiden avulla voit kytkeä rajattomasti laitteita yhdellä tilauksella. Tämä on jotain, jota on melkein ennenkuulumaton. Lisäksi pystyt maksamaan nimettömästi kryptovaluutoilla. Mutta juuri tämän voit odottaa VPN: ltä, joka keskittyy antamaan käyttäjilleen mahdollisimman yksityisen kokemuksen.

Parhaat esiasetetut VPN-reitittimet (fyysiset laitteet)

1. Sabai Technology VPN -reititin - huipputeknologia

Sabai Technology VPN -reititin on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja siinä on VPN: ltä haluamasi ominaisuudet. Sabai perustaa käyttöjärjestelmänsä laiteohjelmistolle Tomato. Niiden käyttöjärjestelmä tarjoaa kuitenkin paljon enemmän ominaisuuksia ja päivitetään säännöllisesti.

sabai-tekniikan reititin

Yhdyskäytäväominaisuus on jotain, joka mielestämme nautit käytettäessä Sabai-käyttöjärjestelmää. Tämän ominaisuuden avulla voit reitittää valikoivasti kaikki verkkoosi muodostavat laitteet. Tämä tarkoittaa, että voit määrittää, haluatko toimistosi tietokoneen kulkevan VPN: n läpi pitäen samalla lasten käyttämästä iPadista salaamattoman yhteyden kautta.

Tappikytkinominaisuus on toinen plus. Jos tietty yhdyskäytävä putoaa, sanotaan esimerkiksi reitittimen VPN-yhteys VPN-palvelimeen, kaikki VPN-reitittimeen määritetyt laitteet estetään. Tämä pitää sinut turvassa ja estää IP-vuotoja.

Sabai VPN Accelerator voi auttaa nopeuttamaan VPN-yhteyttä. Tämä tekniikka on minitietokone, joka yhdistetään reitittimeesi. Siitä tulee vastuu kaikesta VPN: n salauksesta. Tämä tarkoittaa, että yhteyden nopeus ei hidastu, kun käytät VPN: tä.

Sabai on tehnyt hienoa työtä reitittimien määrittämisen helpottamiseksi. Jos sinulla on kysyttävää, voit puhua heidän sisäisten teknikkojensa kanssa. Tämä on hienoa, koska et ole yhteydessä kolmansien osapuolien tukeen, vaan ihmisiin, jotka työskentelevät tämän reitittimen kanssa päivittäin.

Suojauksen osalta Sabai OS -laiteohjelmistoa parannetaan jatkuvasti. Säännöllisiä tietoturvapäivityksiä on.

2. FlashRouters VPN-reititin - maailmanluokan tuki

Flashrouters on yritys, jonka kotipaikka on Yhdysvallat. He ovat luoneet ainutlaatuisen markkinaraon siinä mielessä, että ne myyvät reitittimiä, jotka on esivaloitettu DD - WRT- tai Tomato-ohjelmistolla..

flashrouters-tuoteFlashRouters toimii läheisessä yhteistyössä VPN-palveluntarjoajien kanssa. Tämä tarkoittaa, että riippumatta VPN: stä, on todennäköistä, että heidän tarjoamansa reitittimet toimivat. FlashRouters tarjoaa plug-and-play-reitittimet, jotka toimivat suoraan laatikosta VPN: ien kanssa.

FlashRouters myy 15 - 20 erityyppistä reititintä. He työskentelevät johtavien valmistajien, kuten Netgear, Linksys ja Asus, kanssa. Ne tarjoavat alhaisempia malleja, kuten Linksys WRT1200, sekä tehokkaita reitittimiä, kuten ASUS RT-AC5300.

FlashRoutersin reitittimet välkkyvät aina esivalintaa. Koska tämä mitätöi valmistajan takuun, ne korvaavat valmistajan takuun omalla, jonka alkuperäinen kesto on 90 päivää, mutta jota voidaan jatkaa kahteen vuoteen. Kaikissa heidän reitittimissä on ilmainen FlashRouters VPN -sovellus.

3. Asus VPN -reitittimet - nopeus ja kustannustehokkuus

Asus VPN-reititinAsus VPN -reitittimiä on laaja valikoima, huippuluokasta halvempiin malleihin. Asus luo uusia malleja, jotka käsittelevät P-salausta erittäin hyvin. Jotkut raportit osoittavat, että heidän uudempi malli, uusi Asus RT-AC86U, pystyy käsittelemään yli 150 Mbit / s nopeuksia OpenVPN: n avulla.

Asus VPN -reitittimet ovat vakaita, monipuolisia ja toimivat monien laiteohjelmistojen kanssa, mukaan lukien:

 • asus
 • ampuhaukka
 • DD-WRT
 • Tomaatti
 • AdvancedTomato
 • OpenWRT
 • Sabai OS

FAQ

K: Kuinka voin lisätä VPN-reitittimen?

V: Tähän kysymykseen voidaan vastata nelivaiheisella prosessilla:

 1. Osta VPN-reititin.
 2. Avaa tili VPN-palveluntarjoajassa.
 3. Noudata palveluntarjoajan ohjeita valmistaessasi reititintä VPN-verkkoon.
 4. Kun reititin on valmistettu, seuraa reitittimen valmistajan ohjeita reitittimen kytkemiseksi verkkoon.
K: Mikä on VPN-reititin?

V: VPN-reititin on reititin, johon VPN on asennettu suoraan. Reititin hoitaa kaikki yhteydet VPN-palvelimiin. Tämä on erilainen kuin VPN-asiakkaat, jotka on asennettu yksittäisiin laitteisiin. Reititin suojaa kaikkia verkon laitteita estämällä asiakasohjelmiston asentamista jokaiselle laitteelle.

K: Tarvitsenko VPN-reitittimen?

V: Kysymykseen vastaus riippuu siitä, mitä haluat Internet-selailulta. Jos olet huolissasi yksityisyydestä, jos haluat kiertää maantieteellisiä rajoituksia ja sinulla on useita laitteita, jotka haluat yhdistää VPN: ään, VPN-reititin voi olla oikea vaihtoehto tarpeitasi varten.

K: Kuinka VPN-reititin toimii?

V: VPN-yhteys on suunniteltu salaamaan yksittäinen laite. VPN-verkkoreititin on suunniteltu suojaamaan useita laitteita samanaikaisesti. Se tarjoaa kätevyyden, koska se voi salata useita laitteita yhdestä lähteestä ja käyttää vain yhtä yhteyttä.

K: Tukevatko kaikki reitittimet VPN: ää?

V: Ei. VPN: t voidaan asentaa vain reitittimiin, joilla on laiteohjelmisto, joka pystyy käsittelemään VPN-yhteyksiä. Kaikkia reitittimiä ei voi määrittää VPN-reitittimiksi.

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että nautit VPN-reitittimen oppaasta. VPN-reitittimet hyötyvät kaikkien reitittimeen kytkettyjen laitteiden suojaamisesta. Tähän sisältyvät laitteet, jotka eivät pysty suorittamaan VPN: itä yksinään, mukaan lukien älytelevisiot ja pelikonsolit. Palveluntarjoajasi näkee VPN-reitittimen vain yhtenä yhteytenä. Seurauksena on, että pystyt yhdistämään VPN-verkkoon niin monta laitetta kuin haluat, VPN-reitittimen kautta.

Haluaisimme kuulla sinusta. Käytätkö tällä hetkellä VPN-reititintä? Onko suositeltavaa, jota emme ole keskustelleet? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Lisää oma arvostelu:

Teemme parhaamme tutkiaksemme tuotteita itsenäisesti auttaaksemme lukijoitamme paremmin tekemään päätöksiä. Haluamme kuitenkin kuulla mielipiteesi. Hyväksymme yksittäiset arvostelut, jotka ovat informatiivisia ja ei-mainostavia. Täytä alla oleva lomake ja julkaisemme arvostelu. Yritysten itse myynninedistämiskatsauksia ei julkaista. Kiitos!

--- Ole hyvä ja valitse Nopeus ---
Keskiverto
Hidas
Nopeasti
?>

--- Valitse käytettävyys ---
Helppokäyttöinen
Lievästi monimutkainen
Erittäin monimutkainen
?>

Napsauttamalla alla olevaa painiketta, voin lukea ja hyväksyn käyttöehdot.

LISÄÄ ARVOSTELU

2
4440

Parhaat VPN-reitittimet (+ asennusopas)

Steve
5/10

Nopeus: Nopea
Käytettävyys: Helppo käyttää

20. tammikuuta 2020

Sabai Technology

Rakasta tuotetta. Yksi ongelma Sabai OS: n kanssa - ainakin reitittimelläni. Netgear R7000. Mustaa luetteloa ei voi päivittää. Sabai sanoo, että heillä ei ole korjausta. Ainoa valitus. Muutin arvosanani arvoon 10, jos tämä ongelma korjataan.

Parhaat VPN-reitittimet (+ asennusopas)

Samuel Menzie
2/10

Nopeus: Keskimääräinen
Käytettävyys: lievästi monimutkainen

20. tammikuuta 2020

VPN on reitittimissä

Toivoin NordVPN: ään erittäin suurta määrää positiivisia arvosteluja, jotka olin lukenut heidän VPN-palvelustaan, mutta sen jälkeen kun olin antanut heidän palvelulleen hyvän kokeilun 2 koko päivän ajan (Android-älypuhelimellani, jossa oli Android Pie), pakotin kysy palautusta (joka muuten toimitettiin nopeasti). Ongelmana oli liitettävyys: VPN katkesi jatkuvasti noin 15 sekunnin käytön jälkeen. Mikään tekemäni sovellusasetuksissa ei estä tätä tapahtumasta. Mikään määrä juttelemasta NordVPN: n live-chattiin ei myöskään olisi. Kahden täyden päivän kuluttua tästä jatkuvasta, ratkaisematta olevasta ongelmasta minulla oli ollut tarpeeksi & pyysi palautusta, joka toimitettiin 5 päivän kuluessa.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me