Torrentingin parhaat VPN: t (2020)

Henkilöllisyytesi suojaaminen verkossa on nykyään välttämätöntä. Tämä pätee erityisesti P2P-tiedostojen jakamiseen, koska et tiedä aina sitä, mitä lataat tai kuka katselee.

Valinnassa on paljon huomioitavaa paras VPN torrentia varten. Sinun on taisteltava hakkereiden ja luontoissuorituksen kanssa.

Australiassa yli 55 kansainvälistä merirosvojen torrent-verkkosivustoa on estetty elokuussa 2017 annetun tuomioistuimen päätöksen ansiosta. Creative Commons Lisenssit, käyttäjille on rajoitettu pääsy sisältöön.

Hyvä uutinen on, että siellä on hienoja VPN-verkkoja, joiden avulla voit kiertää tätä estoa, jotta voit katsella ja ladata kaikkia haluamiasi elokuvia, TV-ohjelmia ja urheilutarjouksia milloin haluat..

Mutta oikean valitseminen on toinen juttu, joka voi olla liukas kaltevuus, jos sinulla ei ole kokemusta VPN-palveluista. Tästä syystä olen laatinut luettelon parhaat VPN-torrentit.

Luetteloni perustuu perusteellisiin kokeisiin ja tutkimuksiin sen varmistamiseksi, että luet vain tunnetuimmista saatavilla olevista.

Kun olet testannut yli 25 VPN-verkkoa ja ladannut (tai yrittänyt ladata) yli 250 tiedostoa kaikkialla Melbournesta Canberraan. Parhaimpien VPN-verkkojen avulla pystyin käyttämään BitTorrent-sovellusta, lataamaan elokuvia ja suoratoistamaan kaikkia jaksoja Valtaistuinpeli. ��

Mieli saattaa tarvita kirjoja, koska miekka tarvitsee pyörökiveä, jotta se pysyisi reunana, mutta mieleni tarvitsee rajoittamatonta lataamista ja tämän luettelon parhaimpien VPN-tiedostojen avulla voin ladata sydämeni (ja mieleni) sisällön.

NordVPN

# 1 valinta, erinomainen yksityisyyden tasapaino & Nopeus, kaksinkertainen tietojen salaus

PLUSSAT

Lisäsuojaus, sotilaslaatuinen salaus, monenlaiset hinnoitteluvaihtoehdot, helppo asennus, erilaisia ​​maksutapoja, kuten Bitcoin, palvelimet 61 maassa

HAITTOJA

Hitaampi kuin joidenkin kilpailijoiden, ei puhelintukea

NordVPN on ollut olemassa jo jonkin aikaa ja ne ovat erittäin suosittuja ilmeisistä syistä. NordVPN: n avulla saat rajoittamattoman P2P-jakamisen, DNS-vuotojen estäjän, tappikytkimen ja a 30 päivän rahat takaisin takuu.

Lisäksi he käyttävät armeijan luokan salausta ja tarjoavat käyttäjilleen CyberSec-sovelluksen, joka estää automaattisesti muun muassa haittaohjelmat, jotta sinun ei tarvitse huolehtia verkkouhista torjuessaan tai virtauttaessa estettyä sisältöä.

CyberSec suojaa myös DdoS (Distributed Denial of Service) -hyökkäyksiltä. DDOS-hyökkäys on eräänlainen hyökkäys, jossa useita vaarannettuja järjestelmiä käytetään kohdistamaan erityisesti yksi järjestelmä. Järjestelmäsi. CyberSec suojaa sinua tällaiselta hyökkäykseltä.

Muita edistyneitä ominaisuuksia ovat Tupla-VPN, joka salaa Internet-liikenteesi kahdesti luodaksesi ylimääräisen tietosuojakerroksen. Tämä palvelimien ketjutusprosessi antaa sinun piiloutua useiden palvelimien taakse identiteettisi paremman suojaamiseksi.

Nämä ovat muutama ominaisuuksista, joita voit odottaa NordVPN: ltä. Tutustu koko NordVPN-arvosteluamme täällä.

Surfshark

# 2 Halvin torrentisoiva vaihtoehto

PLUSSAT

Suuri nopeus, vankka tuki ja yksi alhaisimmista laadun / nopeuden hinnoista. 

Poista Netflixin ja muiden mediavirtauspalvelujen estäminen

HAITTOJA

Hidas vastaus sähköpostitukitiimiltä

Surfshark on suhteellisen uusi tulokas VPN-areenalla, mutta heidän suosionsa on kasvanut vahvojen verkon perusteiden, monenlaisten tietokeskusten ja tiukkojen lokitietojen puuttuessa..

Torrentin kannalta tärkein syy siihen, että meillä on Surfshark parhaimpana valintana, on turvallisuus. Surfsharkin VPN-protokollat ​​käyttävät armeijan luokan 256-bittistä AES-salausta.

Kuitenkin yritys menee ylimääräinen vaihe sisällyttämällä 2048-bittinen DHE-RSA-avaimenvaihto ja SHA512-todennus hash lisävarmuutta varten (käännös: paras mahdollinen salaus ja suojaus). Tätä verkkoa ohjaavaan tekniikkaan on kudottu myös DNS- ja WebRTC-vuodonsuojaus. Lue lisää siitä täällä olevassa katsauksessa.

Surfshark on loistava valinta ihmisille, jotka etsivät Nordon VPN: n kaltaisten nimettömyyttä ja yksityisyyttä maksamatta kättä ja jalkaa.

ExpressVPN

# 3 Nopeita ja paljon IP-osoitteita

PLUSSAT

Nopein nopeus, lyömätön asiakaspalvelu, edistyneet ominaisuudet, ei lokit, täydellinen yksityisyys

HAITTOJA

Nopein nopeus, lyömätön asiakaspalvelu, edistyneet ominaisuudet, ei lokit, täydellinen yksityisyys

ExpressVPN: llä ei ole kiinteää lokikirjausta, mikä tarkoittaa, että voit turvallisesti käyttää uTorrentia tai mitä tahansa muuta BitTorrent-asiakasohjelmaa tiedostojen jakamiseen täysin nimettömästi.

Sinä vain kirjaudut sisään, noudatat heidän perusohjeita ja pystyt muutamassa minuutissa muodostamaan yhteyden mihin tahansa heidän palvelimiinsa. Sieltä voit ladata uTorrentin turvallisesti ja varmasti ja aloittaa heidän sovelluksensa torrentin aloittamiseen. Heidän älykäs sijainti -ominaisuus voi jopa valita verkon parhaan sijainnin.

He käyttävät korkeinta salaustasoa (256-bittinen AES) ja sallivat sinun käyttää mitä tahansa pääprotokollia (OpenVPN, L2TP, PPTP ja SSTP).

ExpressVPN: n avulla sinä hanki kaikki aiemmin mainitut ominaisuudet—24/7 live-asiakastuki, tappajanopeudet, tapikytkin, rajoittamaton kaistanleveys ja paljon muuta.

Puskuroitu VPN

# 4 Nopeuden / turvallisuuden puute

PLUSSAT

Erikoistarjoukset, ei lokit, nopea palvelin, 256-bittinen Blowfish-salaus, rajoittamaton kaistanleveys, 5 samanaikaista yhteyttä, 24/7 asiakastuki

HAITTOJA

Ei halvin VPN-ratkaisu, ei mainosten estämistä, puuttuu edistyneitä ominaisuuksia

Kiinteillä kansainvälisillä nopeustestipisteillä ja luotettavalla asiakkaalla on selvää miksi Puskuroitu VPN on voittanut palkintoja ja sitä on esitelty suurissa teknisissä julkaisuissa, kuten Wired Magazine. He ovat hyvämaineinen yritys, joka välittää selvästi asiakkaitaan.

Tämä Budapestissa toimiva yritys myöntää vuosittain 5000–5 dollaria opiskelijoille yliopisto-opintojen kattamiseksi. Ne tarjoavat tytäryhtiötukea ja omistautunutta asiakastukea.

Toisin kuin jotkut kilpailijat, he eivät aseta mitään rajoituksia käyttäjille, jotka haluavat jakaa tiedostoja. Sinulla on täysi torrentia käyttöoikeus heidän ohjelmistojensa kanssa. Käyttämällä heidän tekniikkaansa, voit ohittaa valtion puuttumisen ja estää kaiken sisällön, jonka haluat katsella tai ladata.

Maskeroimalla IP-osoitteesi ja salaamalla oikein verkkoliikenteesi, puskuroitu VPN antaa sinulle kaiken, mitä tarvitset torrenting-sivustojen estämiseen ja nauti sisältöstä, jota olet kutannut tarkistaaksesi.

On myös syytä mainita, että jotkut VPN-sivustot näyttävät siltä, ​​että jonkun pikkuveli löi ne yhdessä pitkän viikonlopun aikana. Buffered.com ei voinut näyttää paremmalta. Kehittävät bannerit, jotka osoittavat, että heidät on esitelty ajassa Aika, Menestys ja edellä mainitussa Langallisessa, sivut ovat helppo silmissä ja helppo navigoida. Niiden käyttöliittymässä on myös helppo navigoida.

IPVanish

Toinen vahva haastaja

PLUSSAT

Ei lokia, kiinteä salaus, useita palvelimia, torrentit sallittu, hyväksyy Bitcoinin

HAITTOJA

Perustuu Yhdysvaltoihin, missä NSA voisi tulla koputtamaan, vähemmän kuin esimerkillinen asiakastuki

IPVanish on loistava aloittelijoille ja kokeneille käyttäjille. IPVanish on vankka tietoturvatyökalu, joka on torrenterin unelma. Kuten ExpressVPN ja NordVPN, myös IPVanish tarjoaa ihanteellisen salauksen tiedostojen jakamiseen ja suoratoistoon.

Tämä palkittu VPN ylläpitää yksityisyyttäsi Socks5: n, välityspalvelimen, avulla, jonka avulla voit pysyä yksityisenä piilottamalla todellisen IP-osoitteesi kuljettaessasi P2P-liikennettäsi yhden heidän Yli 40 000 IP-osoitetta yhdellä heidän monista palvelimista.

Heillä on kaksi palvelinta Melbournessa ja yhteensä 950+ palvelinta yli 60 maassa, joten niistä on yksi yleisimmistä VPN-ratkaisuista maailmassa. Ne tarjoavat myös kolme edullista suunnitelmaa.

Yksityinen VPN

Solid Runner Up

PLUSSAT

Vahva OpenVPN, ei kirjautumiskäytäntöä, edullinen hinnoittelu, seitsemän päivän rahat takaisin -takuu, palvelimet 29 maassa

HAITTOJA

Ei sisäänrakennettua DNS-vuotopeittoa

Budjettiystävällinen vaihtoehto kuluttamattomammalle käyttäjälle, joka haluaa silti torrent-ominaisuuksia. Yksityinen VPN käyttää konkreettisia salauskirjeitä pitääksesi sinut nimettömänä. Heidän palvelun ominaisuudet a sisäänrakennettu tapikytkin ja he pitävät tiukkaa lokitonta politiikkaa.

Yksityisellä VPN: llä voit estää aluekohtaisen sisällön ja estettyjen sivustojen lukituksen. Heidän nopeat palvelimet ovat joitain luotettavimpia ympäri, ja heidän yhden napsautuksen asennus vie päänsärkyä ilmoittautumisesta ja aloittamisesta.

Kaikilla laitteilla yhteensopiva, yksityinen VPN on palvelu, joka on arvostettu ystävällisestä asiakaspalvelustaan ​​ja nopeista yhteyksistään.

Valitettavasti jokaisella ruusulla on piikki, ja tämä on DNS-vuodonsuojauksen puute. Mutta rento käyttäjälle, tämä on mukava, halpa valinta, joka todennäköisesti saa työn suoritettua.

CyberGhost

Toinen sija

PLUSSAT

Yksityinen, kotipaikka Romania (ei hallituksen snooping), hyvännäköinen ja helppokäyttöinen ohjelmisto, viisi samanaikaista yhteyttä, 24/7 live chat, DNS vuodonsuojaus, tap kytkin, P2P jakaminen sallittu

HAITTOJA

Sekava hinnoittelu, huono maine entisten asiakkaiden keskuudessa

Tätä ohjelmistoa on erittäin helppo käyttää, ja siinä on kaikki kalliimpien VPN-ratkaisujen kellot ja pillit. Perustuu Romaniaan, CyberGhost tarjoaa poikkeuksellisen nopeuden läheisillä palvelimilla ja säilyttää ehdottomasti käyttäjän istuntojen lokit.

Se estää Torrent-protokollan kaikilla palvelimilla, normalisoi liikenteen ja sallii kaikkien P2P-verkkojen käytön. Ainoa kyseenalainen asia CyberGhostissa on, että voit ladata sen täysin ilmaiseksi.

Ilmaisissa VPN-yhteyksissä käyttäjien on oltava varovaisia, koska useimmat ilmaiset VPN: t eivät ole todella ilmaisia. Heillä on huono maine, kun he keräävät tietojasi ja myyvät niitä kolmansille osapuolille maksamaan ilmaisesta palvelustaan.

Testattuaan testin suorittamista CyberGhostin kanssa emme löytäneet todisteita siitä, että näin olisi, eikä DNS-vuotoja havaittu. Kaikilla huomioimalla CyberGhost näyttää toteuttamiskelpoinen vaihtoehto käyttäjälle, jolla on tiukat budjetit.

Suojaa itseäsi nyt

Yksityisyyttäsi koskee, etenkin kun kyse on P2P-tiedostojen jakamisesta. Torrenting voi olla erittäin vaarallista. Se voi johtaa laillisiin ongelmiin, haitallisen sisällön tai haittaohjelmien hyökkäyksiin. Se voi johtaa tietovuotoihin ja arkaluontoisten tietojen varastamiseen.

VPN: t voivat torjua kaikki nämä verkkouhat ja auttaa pitämään harkintansa.

Jos et edelleenkään ole varma jonkin näistä palveluista käytöstä, muista, että tämän luettelon VPN-verkoilla on rahojen palautustakuut. Voit vapaasti kokeilla heidän palveluaan ja nähdä, onko se sinulle sopiva.

Kuinka torrentia koskevat VPN: t suojaavat minua?

VPN-salaus ja ainutlaatuiset IP-osoitteet varmistavat, että Internet-palveluntarjoajasi ei näe Internetissä tekemiäsi tietoja, koska kaikki tietokoneelta VPN-palvelimen kautta välitetyt tiedot ovat piilossa.

Koska yksi tärkeimmistä syistä torrenting on suuri ei-ei johtu tekijänoikeuksilla suojatusta sisällöstä, VPN-palveluntarjoajat lopulta saavat flak tekijänoikeuksien haltijoilta sinä sijaan. Tämä johtuu siitä, että oikea IP-osoitteesi ei ole paljastunut.

Yhdistämällä VPN-palvelimet, jotka sijaitsevat maissa, jotka eivät sensuroi verkkosivustoja tekijänoikeuksien perusteella, voit poistaa torrent-sivustojen käytöstä tehokkaasti ja nähdä mitä haluat.

Lain ymmärtäminen

Jotkut maat (mukaan lukien Yhdistynyt kuningaskunta ja Intia) torjuvat tekijänoikeuksien online-rikoksia, mutta useimmat maat katsovat, että piratismi on pikemminkin siviilioikeudellinen kuin rikosoikeudellinen asia. Tässä on luettelo maista ja niihin liittyvistä VPN-laeista.

Yksi piratismin yleisimmistä vaikutuksista on Internet-palveluntarjoajan varoituskirje. Jos käytät oikein suojattua VPN-verkkoa, et kohtaa tätä ongelmaa, koska kukaan ei näe todellista IP-osoitettasi.

Kuinka varmistaa, että VPN torrentia varten suojaa sinua

Jos haluat tietää onko todella turvattu ja yksityinen, käy IPLeak.com -sivustolla. Jos et näe todellista IP-osoitettasi tai Internet-palveluntarjoajasi IP-osoitetta, VPN suojaa sinua.

Lisävarmuuden saamiseksi voit tarkistaa, vuotaako BitTorrent-asiakkaasi todellista IP-osoitettasi, vierittämällä kohtaan Torrent-osoitteen tunnistaminen ja lisäämällä magnetilinkki BitTorrent-asiakasohjelmaan. Tämä tarkkailee torrentitoimintaa ja havaitsee mahdolliset vuodot.

Ennen kuin kirjaudut VPN: llä

Kun haluat valita parhaan VPN-torrentin, sinun on tiedettävä paljon.

Torrent- ja P2P-tiedostojen jakajat tarvitsevat yksityisyyttä, mutta he tarvitsevat myös oikeudenmukaisen enimmäismäärän, kun kyse on tietolähteistä. Hitaat nopeudet ja kehon kaistaleveys aiheuttavat ongelman niille, jotka haluavat ladata tai ladata kunnollisen määrän sisältöä.

Tässä mielessä tässä on muutamia tekijöitä, jotka on syytä harkita ennen VPN-palveluun asettamista torrentitarpeitasi varten:

  • turvallisuus
  • Kirjauskäytäntö
  • Kaistanleveyden raja
  • Nopeuden testauksen suorituskyky

Ensisijainen näkökohta etsiessäsi VPN: ää torrentia varten on ohjelmiston takana oleva salaus. Oikea salaus takaa käyttäjän, että kukaan kolmas osapuoli ei voi vakoilla toimintaansa tai kohdistaa heitä mainoksilla tai viruksilla.

Markkinoiden parempia VPN-palveluita tarjoaa OpenVPN-protokolla, suojausmalli turvalliselle tunnelin kuljettamiselle. Tämä pitää Internet-palveluntarjoajat (Internet Service Providers) huolimatta esimerkiksi pakollisesta tietojen säilyttämisestä. Tällä tavalla voit estää heitä keräämästä henkilökohtaisia ​​tietojasi ja tietojasi henkilöistä, joiden kanssa olet yhteydessä verkkoon.

Yksityiset yritykset ovat käyttäneet VPN-verkkoja tällaiseen näkymättömään tietoturvaan jo pitkään, mutta nyt se on saatettu yleisön saataville, ja markkinoilla on runsaasti VPN-ratkaisuja, joista monet tarjoavat tietoturvaohjelmistoja omilla allekirjoitusalgoritmeillaan betonin salaamiseen.

VPN: n kirjauskäytäntö on erittäin tärkeä koska tämä määrittelee onko online-aktiviteettisi todella yksityistä vai onko vain "kinda, sorta private". Jotkut VPN: t kertovat, että niillä ei ole lokien kirjauskäytäntöä, mikä tarkoittaa, että he eivät tallenna käyttäjän istuntoja, mutta monissa tapauksissa tämä on väärä väite.

Redditin ja muiden keskustelupalstojen käyttäjät ovat kutsuneet HideMyAssin kaltaisia ​​VPN-verkkoja keräämään tietojaan ja jakamaan tietoja muiden kanssa. Samanlaisia ​​syytöksiä on esitetty Pure VPN: llä, vaikka nämä väitteet ovat suurelta osin perusteettomia.

Sen lisäksi, että valitset VPN: n, jolla ei ole lokien käytön tiukkaa käytäntöä, sinun kannattaa myös etsiä sellaista, jolla on runsaasti kaistanleveyttä. Tietenkin, VPN-nopeutesi ei ole yksinomaan mukana olevan VPN: n vastuulla, se on myös sinun vastuullasi.

Jos käytät VPN: tä, jonka väitetään olevan nopeita, ja huomaat sen olevan hidas, harkitse lähempää palvelinta. Useimmissa tapauksissa VPN: llä on palvelimia omalla alueellasi. Käytä aina tarkoituksesi mukaista palvelinta.

Toinen tapa nopeuttaa tunkeutumista on käyttää PPTP-protokollaa. PPTP tarkoittaa point-to-point tunnelointiprotokollaa. Se on yksi vanhimmista ja yksinkertaisimmista protokollista ja laskennallisesti nopein. Muista kuitenkin, että sinä ei saa maksimaalista turvallisuutta PPTP-protokollalla joten se on todella pudotus korkeimman turvallisuuden ja nopeuden välillä.

Nopeuden testaus on toinen näkökohta. ExpressVPN on suosikki VPN, koska he ovat avoimia ja sitoutuneet asiakkaisiinsa. He olivat ensimmäinen VPN, joka esitteli nopeustestaustyökalun, joka näyttää reaaliajassa tarkalleen, millaisia ​​nopeuksia saavutat heidän palvelimensa yhteydellä.

Nopeuden optimoimiseksi sinun tulee päivittää oma yhteysnopeutesi oman Internet-palveluntarjoajan kautta. Muista tehdä tämä ennen VPN: n käyttöä. Älä myöskään käytä ilmaista VPN-verkkoa torrentia tai suoratoistoa varten. Lisätietoja nopeudesta saat lukemalla erinomaisen oppaan Internetin nopeuttamiseksi.

Joten mitkä VPN: t ovat parhaita torrentia varten vuonna 2018? Tarkastelimme tarkkaan kaikkia markkinoiden tärkeimpiä VPN-verkkoja (ja joitain pieniä, joita haluat välttää hinnalla millä hyvänsä) ja arvioimme ne nopeuden, ominaisuuksien, salauksen, hintapisteen, asiakaspalvelun ja, eniten Tärkeintä on yksityisyys.

johtopäätös

Mielestäni olet samaa mieltä siitä, että VPN: n käytöstä on monia etuja.

Vahvan VPN: n avulla voit välttää kaikkea langattoman internetin väärentämisestä ja Honeypot-hyökkäyksistä Firesheep- ja lunastusohjelmiin lataamalla ja lataamalla sisältöä nimettömästi.

Vaikka haluat vain olla yhteydessä ystäviin tai sukulaisiin, VPN: t ovat saaneet selkänsä suojaamalla salasanasi ja henkilökohtaiset keskustelut yritysten, hakkereiden ja julkishallinnon uteliailta silmiltä..

Nyt kun olet nähnyt kuusi suositusta, sinulla on ehkä vaikeuksia selviytyä vain yhdestä. Jos näin on, suosittelen kokeilemaan yhtä tai kahta saadaksesi tunne, joka sopii tarpeitasi.

Jos minun piti valita kolme parasta, minäMenn ehdottomasti NordVPN: n, Surfsharkin kanssa, ja ExpressVPN. Jokaisella niistä on hyvä nopeus, luotettava tuki, kiintolevysalaus ja erikoistarjoukset ensimmäistä kertaa kirjautuville.

VPN-verkot ovat tärkeä resurssi, ja nyt sinulla on tarvittavat tiedot aloittaaksesi ostoksilla kannattavan VPN-ratkaisun. Hyvää suoratoistoa.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me