Acces la internet privat – Una dintre cele mai fiabile opțiuni pentru navigare sigură

Găsirea unui VPN pe care ni-l recomandăm confortabil este ca și cum s-ar poticni cu Sfântul Graal la supermarketul din culoarul cu jetoane. Surprinzător

Accesul la internet privat (PIA) este un furnizor VPN de încredere care și-a construit o reputație pozitivă, deoarece au pus în primul rând confidențialitatea și confidențialitatea clienților. Ca atare, ei nu păstrați jurnalele de utilizare a utilizatorilor.

Întins în 24 de țări, PIA oferă acces la peste 3.000 de servere. Accesul la internet privat poate fi utilizat pe Android, Windows, Linux, Mac OSx și pe majoritatea dispozitivelor inteligente.

Iată de ce ne place această companie.


Privire de ansamblu a VPN cu acces la internet privat

FeaturesInformation
Usability: Uşor
Politica de logare: Fără politică de logare
Dimensiunea serverului: 3.300 de servere ++
Distribuție server: 33 de țări
A sustine: conversație
torrenting: Permis
Streaming: Limitat
Protocolul VPN și criptarea: Proxy OpenVPN, SOCKS5, IPSec / L2TP și PPTP;
Sediu: Statele Unite ale Americii
Preț: $ 3.33 / luna
Site oficial: https://www.privateinternetaccess.com

Bazele planului de plată și abonament al acestora

PIA oferă prețuri flexibile care le permit utilizatorilor să achiziționeze un abonament lunar, anual sau de doi ani. Cu cât vă abonați mai mult, cu atât va fi mai ieftin rata dvs. lunară. De exemplu, plata unui abonament lunar este de 6,99 USD. Plata pentru abonamentul pe doi ani reduce prețul la 2,91 USD pe lună.

Opțiunile de plată includ PayPal, carduri de credit și sute de carduri cadou, de la carduri Best Buy la carduri Walmart la carduri Starbucks și multe altele. De asemenea, sunt acceptate monede criptă precum Bitcoin și Z-Cash.

NOTĂ:

Dacă plătiți abonamentul de doi ani, sunteți blocat cu produsul timp de doi ani. Este un VPN nemaipomenit și suntem siguri că vă va plăcea. Totuși, vă încurajăm să citiți această recenzie până la capăt pentru a înțelege ce oferă serviciul. Nu uitați că PIA oferă o garanție de returnare de șapte zile. Astfel, puteți testa produsul timp de șapte zile și vă puteți recupera banii dacă doriți.

Caracteristici private de acces la internet

În ultimii ani, PIA și-a dublat dimensiunile, păstrând performanțe solide. Cheia lor pentru succes este limitarea locațiilor în care se adaugă noi servere.

Serviciul este un VPN excelent pentru Netflix și alte site-uri precum HBO și YouTube. În timp ce acestea nu au aceeași acoperire globală ca altele servicii mai scumpe, țările pe care le acoperă acoperă un public numeros.

Fie că plătiți lunar, bi-anual sau anual, veți beneficia în continuare de aceleași protecții, și anume:

  • Lățime de bandă nelimitată
  • Cont VPN securizat
  • Suport P2P și VoIP
  • Conectați cinci dispozitive simultan
  • Mai multe gateway-uri VPN
  • Proxy SOCKS5 inclus
  • PPTP, Open VPN și L2tp / IPSec

Posibilitatea de a personaliza modul de criptare a strângerii de mână și metoda de autentificare a datelor înseamnă că puteți crea amestec perfect de securitate și viteză. PIA este echipat cu un comutator de ucidere care va întrerupe datele dacă VPN scade. Configurațiile de protecție împotriva scurgerilor DNS și porturile de redirecționare a porturilor pot fi ușor modificate pe portalul clienților.

Viteza și testul scurgerii IP

Vitezele de conectare sunt rapide cu PIA. Acestea furnizează servere gigabit de nivel 1. Am observat o scădere mică a vitezei medii de conectare atunci când am comparat viteza cu VPN-ul oprit. Când am testat serverul de testare din Marea Britanie, fiind în Statele Unite, a existat o mică scădere a vitezei de testare. Cu toate acestea, am considerat că acest lucru se datora geo-proximității, spre deosebire de performanța VPN.

Folosind ipleak.net, am constatat că există nu există scurgeri DNS. Folosind test-ipv6.com, am găsit nu există scurgeri IPv6. În cele din urmă, am căutat scurgeri de WebRTC și am fost plăcut surprinși că nu am găsit.

Securitate

PIA și-a construit o reputație bună datorită politicii lor de înregistrare zero. Nu păstrează jurnalele și nu colectează date despre trafic. Numai atunci când primesc un ordin judecătoresc valabil vor furniza guvernului date despre abonamentul clienților. Ei sunt mândri să ofere clienților securitate și anonimat datorită faptului că au mii de servere și că folosesc IP-uri partajate găzduite în câteva locații.

PIA recomandă clienților care caută un anonimat sporit să utilizeze e-mailuri anonime, să plătească cu Bitcoin sau să folosească alte forme de plată anonime. După cum am menționat anterior, acceptă chiar și carduri cadou de la sute de comercianți ca formă de plată anonimă.

Cloaking IP dinamic este disponibil în mai multe țări. Algoritmul Blowfish CBC face navigarea pe internet în condiții de siguranță, chiar și în anumite părți ale web-ului care sunt considerate periculoase (Citiți mai multe: date cu caracter personal Dark Web). Wi-Fi rapid și firewallul integrat oferă opțiuni avansate de filtrare.

torrenting

Vrei un VPN care să nu prevină torentarea? Dacă o faceți, atunci PIA este o alegere excelentă. Nu monitorizează și nici nu restricționează conexiunile. Aceasta include distribuirea de fișiere peer to peer. Acest lucru înseamnă că puteți utiliza orice client torrent doriți și fiți sigur că contul dvs. nu va fi blocat și nici conexiunea dvs. nu va fi încărcată. Doar pentru înregistrare, PIA este, de asemenea, considerat unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru torrenting.

Pentru a fi clar, Accesul la internet privat nu spune că acestea susțin torrenting. Cu toate acestea, ei spun că P2P va fi acceptat. PIA este respectat pentru faptul că este un VPN prietenos cu torentul. Sunt o alegere bună dacă doriți să faceți partajare de fișiere.

O reputație bine cunoscută

În lumea VPN-urilor, reputația ta înseamnă totul. PIA are unul dintre cele mai impecabile reputații în afaceri. Sunt în joc din 2010. În 2012, au primit premiul pentru VPN-ul Cel mai Stabil. Acesta este un premiu prestigios în acest domeniu. PIA apare frecvent pe lista celor mai bune VPN-uri. Faptul că PIA lucrează de atâția ani face o alegere sigură.

Faptul că PIA are sediul în Statele Unite îi îngrijorează pe unii. Acest lucru se datorează faptului că Statele Unite au confidențialitatea invadând legile de supraveghere care sunt mult mai stricte decât ceea ce vezi în alte țări dezvoltate. Și, după cum am menționat, dacă guvernul are garanții corespunzătoare, PIA poate renunța la datele utilizatorilor. Cu toate acestea, din moment ce PIA nu ține jurnalele, acestea au foarte puțin de împărtășit cu autoritățile dacă vin să caute.

Acest lucru nu ne deranjează pentru că PIA este deschisă și deschisă pentru a avea sediul în Statele Unite. Alte VPN încearcă să-și ascundă locația. Transparența PIA și faptul că nu stochează jurnalele ne oferă încredere că VPN este sigur.

PROS

 Numeroase opțiuni personalizabile pentru criptare
 Aceleași opțiuni sunt disponibile pe diferite platforme
 Nu sunt păstrate jurnalele
 Acceptă monedă criptă, carduri cadou, cărți de credit, PayPal și alte forme de plată care nu pot fi urmărite
 Șapte zile garanție înapoi
 Preturi competitive

CONS

Unele servere pot fi saturate
Asistență clienți livrată prin e-mail
Nu este compatibil cu Netflix

Gânduri finale

Există mii de VPN-uri pe piață. Toate sunt în competiție pentru afacerea ta. Acest lucru poate duce la unele VPN-uri care promit multe, dar care oferă puțin.

Acesta este motivul pentru care apreciem cu adevărat onestitatea, simplitatea și transparența oferite de Accesul la internet privat. Criptarea lor bine implementată și o politică de jurnale zero însoțită de prețul lor mai ieftin sunt câteva dintre motivele pentru care recomand acest serviciu VPN.

Întrebări frecvente

Î: PIA este un VPN bun?

A: Da, PIA este un VPN foarte bun. Pe clasamentul nostru, se află numărul cinci în spatele companiilor de renume. Nu este o VPN perfectă, dar niciuna dintre ele nu este. Dacă faceți cumpărături pentru un VPN, PIA este o opțiune excelentă de testat.

Î: PIA este bun pentru torrenting?

A: Da, PIA este una dintre cele mai bune opțiuni pentru torrenting. Torrenturile dvs. vor fi criptate și securizate fără înregistrarea datelor. Toate VPNS-urile de top sunt excelente pentru torrenting, dar vă recomandăm să utilizați VPN-uri cu cele mai rapide viteze și protecții suplimentare.

Î: Care este cel mai sigur serviciu VPN?

A: Cel mai sigur serviciu VPN este NordVPN, deoarece oferă dubla criptare. Acest lucru vine cu un sacrificiu, deoarece trecerea prin criptare de două ori poate încetini viteza serverului. Orice VPN de top este relativ sigur, atât timp cât nu se înregistrează și oferă criptare reală. Cele mai sigure VPN-uri sunt cele care vă oferă un VPN gratuit.

Î: Cine deține PIA VPN?

A: London Trust Media deține PIA. Directorul general este Ted Kim, iar fondatorul este Andrew Lee.

Î: Ce este un comutator de omor VPN?

A: Un comutator de ucidere VPN este una dintre cele mai importante caracteristici pe care le poate avea un VPN. Ceea ce face este să detectăm când adresa dvs. IP reală este expusă și apoi vă taie automat conexiunea. Această caracteristică singură vă poate asigura că adresa dvs. IP nu este niciodată expusă nimănui rău intenționat.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me