Dashlane Review – Un element esențial pentru confidențialitate și securitate

Știi cum uneori o companie face un lucru foarte bine și apoi încearcă să facă altceva și este un fel de ... nu? Salut Dashlane.


Stresul de la parolă vă strică viața? Cât de multe aveți?

Dacă vă plac majoritatea oamenilor, atunci aveți parole pentru aproape fiecare site web pe care îl vizitați. Companiile cu carduri de credit, băncile, serviciile de e-mail și conturile de social media necesită să aveți parole și acesta poate fi doar începutul.

Când vă conectați la un site web pentru a vă analiza investițiile, trebuie să utilizați o parolă. Dacă doriți să comandați o pereche de pantofi online, atunci veți avea nevoie de o parolă. Ce se întâmplă dacă doriți să accesați o factură de utilitate și să o plătiți online? Ghiciți ce aveți nevoie?

Dacă vă preocupă cu adevărat securitatea, atunci știți că este vital să aveți o parolă diferită și complexă pentru fiecare dintre aceste site-uri web. De fapt, multe site-uri web impun cerințe din ce în ce mai stricte cu privire la parolele. Mulți dintre ei trebuie să fie acum minimum opt sau 12 caractere, combinând litere mari, minuscule, cifre și caractere speciale.

Amintirea lor este practic imposibilă și nu este neapărat recomandabil să ceri computerului sau ISP-ului să le amintească pe toate. Dacă sistemul tău este hacked, atunci toate aceste parole sunt incredibil de vulnerabile.

Aici un serviciu precum Dashlane devine de neprețuit. Dashlane este administrator de parole. Acesta nu numai că ține evidența fiecărei parole pentru zeci de site-uri web și conturi, dar, de asemenea, o poate crea este posibil să schimbați ușor și rapid toate parolele simultan.

Mai mult decât atât, Dashlane oferă o anumită cantitate de stocare securizată a datelor și protecție împotriva furtului de identitate. De asemenea, oferă un serviciu VPN. Cu toate acestea, această caracteristică este sever limitată și, în general, nu este considerat un motiv bun pentru a alege acest serviciu.

Citiți mai departe pentru marea dezvăluire de ce.

Reducerea pe Dashlane

„Versatil” și „puternic” se numără printre termenii care sunt cel mai des atribuți serviciilor Dashlane. Când aveți Dashlane, vă poate ajuta să completați formulare obositoare online și puteți fi sigur că sistemul este capabil să stocheze în siguranță aproape orice fel de date.

interfață de securitate dashlane

Ceea ce diferențiază cu adevărat Dashlane de concurență este capacitatea sa de a schimba toate parolele cu un singur clic. Economiile de timp inerente acestei caracteristici nu sunt deloc fenomenale.

Utilizatorii Dashlane beneficiază de asemenea de o interfață prietenoasă extrem de ușor de utilizat. De asemenea, nu contează dacă utilizați versiunea desktop sau mobilă a site-ului. Ambele sunt sensibile și există o mică diferență între cele două.

Fără îndoială, este mai scump decât concurența. Cu toate acestea, mulți utilizatori vor descoperi că costul merită, în funcție de caracteristicile serviciului.

Cât costă Dashlane?

Acest manager de parole nu trebuie să fie scump. Un nivel al serviciului care stochează 50 de parole este disponibil gratuit. Aceasta include utilizarea serviciului pe un singur dispozitiv și alerte de securitate utile. Mai mult, membrii cu acest plan primesc capacități de completare automată și completare instantanee a formularului.

tabel de prețuri pentru dashlane

Abonamentul de primă costă 4,99 USD pe lună și se facturează anual. Cu acest plan, este posibil să gestionați un număr nelimitat de parole pe un număr nelimitat de dispozitive. Acest plan include, de asemenea, sincronizarea automată pe toate dispozitivele atunci când parolele și datele sunt actualizate. Capabilitățile de completare automată pentru formulare și informații de plată sunt incluse la fel ca și monitorizarea web închisă. Stocarea pentru fișierele sensibile vine și cu acest program. O altă caracteristică atractivă este VPN care oferă o conexiune sigură și privată pe orice rețea WiFi.

Cu un plus și un membru, clienții obțin toate caracteristicile care vin cu planul premium, pe lângă monitorizarea creditului și asigurarea de furt de identitate de până la un milion de dolari. Acest program este facturat anual pe un cost de 9,99 USD pe lună.

Serviciul VPN al Dashlane

Dacă aveți deja un serviciu VPN, nu are sens neapărat să alegeți conturile premium sau premium Dashlane. Pe măsură ce furnizorii de VPN merg, serviciile Dashlane sunt cu siguranță printre cele mai scumpe de pe piață.

configurare dați clic aiciÎn plus, acesta este un serviciu VPN destul de de bază. Dacă sunteți afară și despre și doriți să utilizați o rețea WiFi locală, atunci puteți selecta elementul VPN din meniul Dashlane. Alegeți „configurare”, care vă duce printr-un scurt proces. Puține opțiuni sunt disponibile.

De exemplu, spre deosebire de alți furnizori VPN, nu puteți alege ce server utilizați în timpul navigării. Dashlane selectează automat cel mai apropiat server disponibil. Acest lucru vă poate fi sau nu util, în funcție de motivele dvs. de utilizare a unui VPN.

În esență, acest lucru înseamnă că acest serviciu VPN nu vă permite să vă răsfățați locația. Dacă acesta este un motiv principal pentru a te baza pe un VPN, un alt serviciu ar fi mai potrivit pentru nevoile tale.

Pentru mai multe recenzii VPN, consultați ghidul nostru pentru cele mai bune VPN-uri pentru Australia.

Utilizarea VPN pe dispozitive nelimitate

sincronizare Dashlane multideviceVestea bună este că poți utilizați VPN-ul Dashlane pe orice dispozitiv pe care ați instalat serviciile companiei. Cu posibilitatea de a instala Dashlane pe un număr nelimitat de dispozitive, acest lucru înseamnă că puteți avea un VPN rudimentar pe fiecare dispozitiv pe care îl puteți utiliza pentru navigarea pe web.

În afară de avantajul de a putea utiliza VPN pe mai multe dispozitive, acesta este un serviciu de oase destul de gol. Nu există capacitatea de a configura protocolul VPN. În plus, există fără comutator de omor. Dacă conexiunea dvs. la VPN este întreruptă sau altfel devine neașteptat de indisponibil, sesiunea de navigare nu se va încheia automat. Aceasta poate fi o preocupare majoră, deoarece starea conexiunii nu se afișează decât dacă sau până când faceți clic pe meniul VPN.

Compatibilitatea Dashlane

Internet Explorer, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome și Apple Safari sunt compatibile cu Dashlane. Cerințele sistemului includ Windows 7, Android 4.0, Mac OS X 10.11 El Capitan și iOS 10.

Noțiuni introductive cu Dashlane

Majoritatea utilizatorilor pur și simplu descarcă aplicația Dashlane de pe site-ul companiei. Acest lucru este excepțional de ușor de făcut, deoarece extensiile aplicabile sunt instalate automat pe fiecare browser disponibil pe dispozitivul care are compatibilitate cu software-ul. O adresă de e-mail și parola principală sunt tot ce este necesar pentru a finaliza procesul de configurare.

dashlane setând parola principalăEste extrem de vital să vă amintiți această parolă principală. Dacă uitați, nu este posibil să o recuperați. Aceasta înseamnă că trebuie să reporniți procesul încă de la început. Desigur, Dashlane vă recomandă să alegeți o parolă principală care să aibă cel puțin opt caractere, deci aleasă cu grijă.

Dacă utilizatorii au folosit deja un fel de manger de parole pe computerul lor, atunci poate fi posibil ca Dashlane să importe automat aceste date. Din acest motiv, poate fi util și eficient computerul, mai degrabă decât un dispozitiv mobil pentru configurarea inițială a contului. Dacă doriți să instalați Dashlane pe dispozitive suplimentare, atunci Dashlane vă va trimite un e-mail cu un cod de securitate unic pentru fiecare dispozitiv.

Utilizarea Dashlane pe computer

Dashlane poate fi accesat printr-o aplicație autonomă, conectându-vă pe site-ul companiei sau utilizând o extensie de browser. Cele mai multe funcții și, probabil, cea mai bună experiență de utilizare sunt disponibile prin intermediul aplicației.

dashlane pe desktop

Interfața din aplicație este intuitivă și destul de ușor de utilizat. Dispune de nouă secțiuni principale care pot fi vizualizate în partea stângă a ecranului. În partea dreaptă, utilizatorii își pot vizualiza datele personale în format grilă sau listă. Pictogramele pentru diverse site-uri web sunt incluse în date, ceea ce facilitează utilizatorilor să găsească ceea ce caută.

Password Changer este caracteristica care face în principal Dashlane un serviciu demn. Cu aceasta, puteți modifica toate parolele înregistrate cu un singur clic. În prezent, există aproximativ 500 de site-uri web care sunt înregistrate pentru acest serviciu. Este probabil ca majoritatea site-urilor web pentru care aveți o parolă să se numere printre aceste 500.

Cât de bune sunt parolele tale??

parola puternicaUn tablou de bord de securitate ușurează utilizatorii vezi dintr-o privire cât de sănătos este starea lor. Dacă aveți parole care nu sunt la egalitate, adică sunt slabe, vechi, reutilizate sau compromise, sistemul vă va anunța. Utilizați Panoul de bord de securitate în combinație cu Parola Schimbător pentru a vă menține securitatea pentru a face snuff pe web.

Păstrarea securității datelor

De asemenea, în aplicația Dashlane, utilizatorii vor găsi o caracteristică numită Secure Notes. Acesta este locul în care clienții pot stoca tot felul de texte. Majoritatea oamenilor îl folosesc pentru licențe software și informații bancare, deși alte tipuri de utilizări sunt posibile.

Aplicația are, de asemenea, o secțiune portofel. Aceasta oferă tot felul de funcții utile, care facilitează completarea formularelor online cu un minim de agitație și efort. Aceasta este o caracteristică deosebit de atractivă pentru persoanele predispuse la erori de tastare.portofel de dashlane

Secțiunea Portofel este sub-împărțită în patru secțiuni. Încasările, identificarea, plățile și informațiile personale pot fi completate de către client. Acestea sunt destul de simple, dar este obișnuit cu Dashlane, interfața este destul de impresionantă.

Un utilizator american care introduce numărul de securitate socială, de exemplu, va vedea că interfața arată ca un card de securitate socială. În mod similar, un număr de pașaport va fi introdus într-o interfață care arată ca un pașaport. Totul face ca un exercițiu mundan să fie ceva mai interesant și mai distractiv.

Împărtășirea cu Dashlane

Aplicația Dashlane permite, de asemenea, utilizatorilor să își partajeze parolele cu alți clienți Dashlane. Acesta este un proces complet securizat care permite clienților să mențină controlul asupra informațiilor lor. Pur și simplu pot partaja parola sau pot acorda acces la editarea, partajarea și vizualizarea tuturor datelor disponibile.

Arhitectura cunoașterii zero a lui Dashlane

Anonimatul și confidențialitatea sunt din ce în ce mai importante în lumea virtuală. În consecință, persoanele care folosesc VPN-uri pentru a naviga pe web sunt extrem de interesate de companiile care nu au nicio politică de logare.

mecanisme de auteticație a dashlaneDashlane folosește criptarea AES-256 pentru a vă asigura securitatea și anonimatul. Acest lucru este valabil pe serverele companiei și pe dispozitivele pe care este instalat software-ul. Ca menționat mai devreme, parola principală a fiecărui client este singura cheie a contului său. Această parolă nu este stocată la Dashlane în nicio capacitate. Aceasta înseamnă că Dashlane nu numai că nu are acces la contul tău, dar nici hoții potențiali de identitate.

Dashlane folosește, de asemenea, autentificarea cu doi factori. Acest lucru poate fi activat doar dacă utilizați versiunea pentru desktop a aplicației. Pe anumite dispozitive iOS și Android mai noi, poate fi posibilă și conectarea biometrică cu Dashlane.

Ar trebui să folosesc Dashlane ca VPN primar al meu?

Dashlane oferă valoare considerabilă ca sistem de gestionare a parolelor. Este extrem de sigur și este incontestabil util atunci când utilizatorii trebuie să se asigure că parolele lor sunt puternice sau când este necesar să actualizați numeroase parole simultan.

Cu toate acestea, dacă nu aveți un furnizor VPN și vă gândiți să achiziționați un plan Dashlane premium sau un plus plus, în principal pentru că vă oferă un VPN, atunci aceasta nu este cea mai bună alegere.

VPN-ul lui Dashlane este, în cel mai bun caz, un protocol fragil. Nu aveți nicio opțiune de server, ceea ce face imposibil să vă răsfățați locația. Conexiunea dvs. s-ar putea rupe în orice moment și nu veți ști despre aceasta până nu ați căutat să descoperiți dacă conexiunea dvs. este sau nu sigură.

logo-ul dashlane

Mulți alți furnizori VPN oferă servicii mult mai robuste care vin cu mult mai multe opțiuni și viteze mai rapide pentru încărcarea și descărcarea datelor. Acest lucru este posibil, deoarece aceste companii au sute, dacă nu mii, de servere la dispoziție (gândiți-vă NordVPN).

Mai mult, aceste servere sunt situate în locuri incredibil de diverse, iar utilizatorii au opțiunea de a alege cu ce server se conectează. Dashlane în general nu oferă aceste servicii.

Acest lucru se datorează faptului că Dashlane vizează în principal securitatea și gestionarea parolelor. Căutați în altă parte serviciile VPN.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me