Examinare ExpressVPN – o alegere de top pentru viteză și securitate

Până acum s-ar putea să fiți săturat să citiți recenzii despre serviciile VPN care nu sunt în concordanță. Însă acum poți da medicamentele anti-greață, deoarece acesta este unul bun.


ExpressVPN are o reputație înaltă și am dorit să stabilim dacă a fost sau nu meritat. Specific:

 • Cât de rapid este acest VPN
 • Dacă a fost la curent cu hype-ul atunci când vine vorba de deblocarea serviciilor de streaming
 • Dacă este într-adevăr la fel de sigur pe cât spune toată lumea
 • Dacă merită cu adevărat banii

Există o mulțime de teste de viteză pe Internet care spun că ExpressVPN are viteze rapide în mod constant. Există o serie de oameni care jură prin ExpressVPN ca o modalitate sigură de a avea acces la conținutul de streaming restricționat Geo. Sună bine. Dar trebuia să o vedem pentru noi înșine. Am încercat-o. Iată ce am găsit.

Prezentare generală

Cand tu vizitați site-ul ExpressVPN, vezi imediat ce le oferă. Promit servere VPN rapide în mai mult de 90 de țări. Ei promit să deblocheze instantaneu aplicațiile și site-urile pe care le iubești. Ei spun că oferă o navigare sigură și anonimă și 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, pentru clienți, cu suport de chat live.

FeaturesInformation
Usability: Ușor de folosit
Politica de logare: Fără politica Jurnalelor
Dimensiunea serverului: 3000+ servere
Distribuție server: 94 de țări
A sustine: Suport pentru chat live 24/7
torrenting: Permis
Streaming: Permis
Protocolul VPN și criptarea: 256 biți AES / SSTP, PPTP, OpenVPN, IPSec & L2TP
Sediu: Insulele Virgine Britanice
Preț: $ 6,67 / lună
Site oficial: https://www.expressvpn.com/
Proveni ExpressVPN:
 • Aplicație ușor de utilizat
 • Viteze rapide
 • expresvpn asigurat30 zile garanție înapoi
 • Funcție de tunel Split
 • Funcționează cu servicii de streaming
 • 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, suport de chat în direct
Csuplimente:
 • Mai scump decât concurența
Caracteristici:
 • Deblochează conținutul de pe tot globul
 • 148 locații server
 • Funcție de testare a vitezei încorporată
 • Aplicații pentru fiecare dispozitiv
 • Criptare AES de 256 biți
 • Nu există jurnalele de activitate sau jurnalele de conexiune
 • Mascare adresă IP
 • Navigare anonimă
 • OpenVPN și alte protocoale
 • DNS cu cunoștințe zero

Puteți avea încredere în ExpressVPN?

ExpressVPN este o afacere care are sediul în Insulele Virgine. Puteți găsi informații despre vicepreședintele companiei, managerul lor de comunicare și câțiva alți membri ai echipei. Cu toate acestea, o mare parte din echipa lor preferă să lucreze în anonimat. Vom vorbi puțin mai mult despre asta mai târziu.

exprimă politica de confidențialitate vpn

ExpressVPN are o politică de logare foarte strictă. Acestea prezintă detaliile politicii lor de confidențialitate folosind un limbaj clar și ușor de înțeles. Acestea fiind spuse, ExpressVPN stochează o parte din informațiile dvs. De exemplu, acestea stochează versiunea aplicației pe care o utilizați, rapoarte de avarie, adresa de e-mail pe care o utilizați când vă înscrieți la serviciu, când vă puteți conecta cu succes și țara de origine a ISP..

Pentru a fi clar, nu vă stochează adresa IP. De asemenea, stochează locația la care vă conectați și cantitatea de date pe care le utilizați pe VPN-ul lor.

ExpressVPN necesită să utilizați un nume și o adresă de e-mail atunci când vă abonați la serviciu. Cu toate acestea, ambele pot fi false dacă asta doriți.

metode de plată expresvpn

În timp ce fac, cu excepția formelor tradiționale de plată, cum ar fi cărțile de credit și PayPal, aveți, de asemenea, opțiunea de a utiliza forme anonime de plată, inclusiv Bitcoin. Aceasta înseamnă că aveți capacitatea de a achiziționa ExpressVPN într-un mod complet anonim. Aceasta nu este o caracteristică de confidențialitate care este oferită pe multe servicii VPN de înaltă calitate.

Deci, cine rulează ExpressVPN? Nu există suficiente informații acolo. De fapt, atunci când Google adresa de corespondență pentru ExpressVPN, aflați că compania este situată undeva pe Insula Virgină Britanică din Tortola

Vicepreședintele companiei, Harold Li, a fost citat că a spus că fondatorii companiei au ales să nu dezvăluie identitățile personale din motive de securitate operațională. Ei consideră că conducerea companiei fără a face față proprietarilor publici oferă un nivel suplimentar de securitate și protecție utilizatorilor.

Sincer, suntem pe gard, dacă este sau nu în interesul utilizatorului ca persoanele care aleargă ExpressVPN să-și pună fața acolo și să se ridice în răspundere pentru produs sau dacă prin anonimatul lor oferă mai mult protecție pentru clienții lor.

Cât de rapid este ExpressVPN? Am testat și este ... Rapid

Pe site-ul ExpressVPN, veți vedea în mod constant afirmații precum „ultra-rapid” și „viteză mare” și este ușor să ne întrebăm dacă exagerează. În calitate de furnizor VPN consacrat, este normal să ne așteptăm să ofere viteze rapide. Ceva mai puțin de atât ar fi dezamăgitor.

Mai multe teste de viteză demonstrează că ExpressVPN trăiește în ritm. Au viteze de descărcare și încărcare rapide. Și vitezele au fost consecvente într-o serie de teste.

Rezultatele testelor de viteză expressvpn

Ușurință în utilizare

ExpressVPN a făcut o treabă excelentă în a face produsul lor ușor de utilizat. Are un aspect logic și este intuitiv.

Este nevoie de doar câteva secunde pentru a obține rulmenții dvs. și puteți utiliza VPN ca un profesionist. Spre deosebire de alte VPN-uri care au o hartă și alte informații pe care puteți face clic, ExpressVPN are o interfață foarte simplă cu un singur panou. Există un buton mare de pornire și oprire care vă permite să vă conectați și să vă deconectați de la VPN.

Dispunerea interfeței expresvpn

Meniul pliabil din partea stângă vă oferă acces la toate caracteristicile aplicației. Totul este exact acolo unde te-ai aștepta să fie atunci când folosești acest produs.

Puteți decide dacă doriți ca ExpressVPN să se lanseze atunci când porniți Windows, puteți activa sau dezactiva comutatorul de ucidere pe Internet și puteți selecta protocolul VPN pe care doriți să îl utilizați. Cu excepția cazului în care sunteți foarte familiari cu diferitele protocoale VPN, cel mai bine este să lăsați automat această opțiune.

ExpressVPN va selecta automat o locație inteligentă bazată pe locația dvs. fizică. Cu toate acestea, butonul Alegeți locația afișează o serie de orașe și țări din care puteți alege. Dacă există o săgeată lângă țară, puteți face clic pe săgeată pentru a produce un meniu derulant. Acest meniu derulant vă va oferi anumite orașe din țară, oferindu-vă un control mai mare asupra serverelor VPN cu care vă conectați.

Compatibilitatea sistemului de operare

Acesta este un alt domeniu în care ExpressVPN strălucește cu adevărat. Ei ofera compatibilitatea cu platformele standard, inclusiv dispozitive iOS, Windows și Android. Cu toate acestea, ExpressVPN acceptă și PlayStation, Xbox, Apple TV și chiar funcționează pe Amazon Fire TV. Dacă doriți să instalați o extensie de browser, fie că este vorba de Safari, Firefox sau Chrome, ExpressVPN vă permite să faceți asta. Există chiar și o opțiune de instalare a routerului.

aplicații expressvpn

Conexiuni simultane

Cu un singur abonament ExpressVPN, vă puteți conecta simultan pe trei dispozitive. Aceasta include conectarea prin mașini virtuale și routere. Așadar, ați putea avea ExpressVPN pe routerul dvs. acasă, protejând întreaga familie atunci când sunt acasă și mai aveți încă două conexiuni pe care le puteți utiliza dacă sunteți la serviciu sau călătoriți.

Unde sunt amplasate serverele ExpressVPN?

expresie vector locații server vpn

ExpressVPN are mai mult de 1.500 de servere în 94 de țări din întreaga lume.

Când vizitați pagina lor de informații despre server, puteți obține informații exacte cu privire la ce protocoale pot gestiona diferite servere, precum și orașele în care sunt instalate serverele. ExpressVPN se poate lăuda cu servere pe aproape toate continentele.

Există o serie de servere în Regatul Unit, precum și un număr de servere în Statele Unite. Locații neutre de confidențialitate, cum ar fi Panama, Bahamas și Insulele Man, sunt toate acasă pentru serverele ExpressVPN.

Suporta ExpressVPN Torrenting?

Unul dintre aspectele deosebite despre ExpressVPN este că este o VPN excelentă pentru clienții care caută viteze rapide în timp ce partajarea fișierelor și descărcarea de torrent. Multe persoane care doresc să utilizeze programe de partajare a fișierelor cu un VPN constată că viteza lor este afectată drastic. Furnizorii de servicii Internet pot accelera conexiunea, ceea ce o face lent. Utilizarea unui VPN precum ExpressVPN va rezolva problema oferindu-vă un tunel criptat în siguranță pentru utilizarea Internetului.

expresvpn torenting

Cât de securizat este ExpressVPN?

Pe lângă ascunderea adresei IP, precum și amestecarea traficului cu alți utilizatori, ExpressVPN criptează traficul dvs. pe Internet. Acest lucru înseamnă că nu va fi citit de către terți, inclusiv ISP-ul sau operatorul Wi-Fi local.

ExpressVPN este capabil să realizeze acest lucru folosind AES cu taste de 256 biți. Acesta este același standard de criptare pe care îl folosește guvernul american. Este, de asemenea, standardul de criptare utilizat de experții de securitate din întreaga lume.

securitate expresvpnÎn altă ordine de idei, datele dvs. sunt criptate folosind o cheie de criptare care are 115.792.089.237.316.195.423.570.985.008.687.907.853.269.984.665.640.560.000.000.000.000.000.000.000.000.000 combinații posibile. Chiar dacă toate cele mai puternice computere de pe planetă și-au dedicat tot timpul încercării de a decripta datele dvs., le va dura miliarde de ani. Asa este sigur ExpressVPN.

ExpressVPN oferă o serie de protocoale VPN, oferind un nivel de securitate între computerul dvs. și serverul VPN pe care alegeți să-l utilizați. ExpressVPN vă permite să selectați cu ușurință protocolul VPN pe care îl veți folosi. Cu toate acestea, din moment ce majoritatea oamenilor nu înțeleg diferența dintre opțiunile de protocol VPN, de obicei este cel mai bine să selectați automat, ceea ce va permite ExpressVPN să aleagă protocolul potrivit pentru rețeaua pe care o utilizați.

A sustine

ExpressVPN oferă trei modalități principale de a obține suport. Puteți profita de ghiduri de depanare, puteți obține instrucțiuni sau puteți vorbi cu un om prin chat live în timp real.

suport expresvpn

expresvpn live chat

Opțiunea de chat live 24/7 este locul unde ExpressVPN strălucește cu adevărat. Indiferent de întrebarea pe care o puneți, atât timp cât se referă la produsul lor, echipa lor de experți este pregătită să vă ofere un răspuns exact. Am avut o problemă la conectarea la Netflix. Am pus o întrebare despre chat și am fost direcționați către serverele care acordau acces la Netflix.

Am avut o întrebare despre instalarea ExpressVPN pe un router. Ni s-a oferit informații despre instalarea firmware-ului ExpressVPN pe routerul nostru existent și ni s-au oferit informații despre locul în care am putea merge să cumpărăm un router care avea deja firmware-ul instalat.

Există o serie de videoclipuri cu instrucțiuni care vă arată pas cu pas cum să depanați sau să instalați VPN pe diferite dispozitive. ExpressVPN oferă suport stelar pe care nu l-am văzut cu oricare dintre celelalte VPN-uri pe care le-am revizuit.

ExpressVPN funcționează cu Netflix din SUA?

Răspunsul direct este da. Cu toate acestea, nu funcționează cu Netflix în afara zonei. Când am încercat prima dată să accesăm conținutul american pe Netflix folosind ExpressVPN, am primit temutul cod de eroare.

expresvpn netflix connect

La început, am fost răniți, deoarece ExpressVPN are o reputație fenomenală de a putea trece peste restricțiile Geo pe care le folosește Netflix. Așa că am contactat asistența pentru clienți și ne-au parcurs repede prin pașii pe care trebuie să-i urmăm. Vedeți să aflați, există anumite servere pe care ExpressVPN le utilizează pentru a permite accesul la Netflix în Statele Unite. Odată ce ni s-a spus ce server să selectăm, ne bucuram de Netflix, Amazon Prime, Hulu și chiar YouTube fără restricții Geo.

Prețuri

Așa cum am menționat la început, ExpressVPN este mai scump decât multe dintre celelalte VPN-uri populare de pe piață astăzi.

prețuri expresvpn

Un plan de o lună va costa 12,95 USD. Un plan de șase luni va costa 9,99 USD pe lună. Un plan de 12 luni va costa 8,32 USD pe lună. Cu cât achiziționați un abonament mai mare, cu atât va fi mai mic taxa lunară. Costul suplimentar al ExpressVPN se datorează faptului că compania se concentrează pe furnizarea celei mai fiabile platforme de pe piață. Își doresc ca clienții lor să aibă o experiență superioară și sigură. Nu luptă pentru a concura cu cel mai ieftin fără nume VPN de acolo.

30 zile garanție înapoiAcestea fiind spuse, ExpressVPN oferă modalități prin care clienții pot câștiga servicii VPN gratuite. De exemplu, există un program de trimitere. Pentru fiecare client la care vă referiți la ExpressVPN, care se înscrie efectiv, câștigați 30 de zile de servicii gratuite.

Puteți plăti ExpressVPN folosind carduri majore de credit, PayPal, Bitcoin și o serie de forme de plată acceptate internațional.

ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile dacă nu sunteți nemulțumit de serviciu din orice motiv.

Concluzie

ExpressVPN este un produs uimitor, bine conceput. Oferă securitate stelară, performanțe incredibile și servicii fantastice pentru clienți. Funcționează perfect cu servicii de streaming precum Netflix și Prime Video și folosește cele mai recente tehnologii de securitate și confidențialitate.

ExpressVPN este capabil să evite cenzura în țări precum China și Turcia. ExpressVPN nu păstrează jurnalele de acces, așa că știți că conexiunea dvs. este privată, chiar și atunci când faceți un torent și descărcați.

ExpressVPN nu este cel mai ieftin serviciu pe care îl vei găsi. Totuși, primești pentru ce plătești. Există peste 140 de locații de servere în mai mult de 90 de țări. Aceasta înseamnă că aveți conexiuni fiabile și rapide, indiferent de locul în care vă aflați.

Oferim ExpressVPN 4,8 din 5 stele.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me