IPVanish Review – Te protejează cu adevărat? Afla…

Nu funcționează cu TOR? Oh, deucea pe care o spui. Ce bine ești atunci?


Dacă căutați o rețea privată virtuală sau VPN, atunci puteți face mai rău decât IPVanish. Acest serviciu relativ fiabil este oarecum accesibil și are o politică excelentă de „fără logare”. in orice caz, viteze de încărcare lente, precum și asistența clienților mai puțin stelară înseamnă că IPVanish nu este cel mai bun VPN.

Un VPN este un serviciu util pentru oricine petrece timpul în lumea virtuală. Navigarea cu un VPN vă permite să faceți acest lucru anonim. Ce faceți online este dirijat printr-un server VPN, ceea ce face să pară că navigați din cealaltă parte a globului.

diagrama ipvanish vpn

Aceasta vă protejează datele personale, cum ar fi numerele cardului dvs. de credit și datele contului bancar. În plus, vă poate permite să accesați site-uri web cu restricții.

De asemenea, un VPN vă poate fi util dacă doriți să utilizați site-uri de torrent sau acces conținut blocat de regiune. Ideea este că folosirea unui VPN vă permite să faceți practic orice vă doriți, protejând în același timp locația și identitatea dvs. reală împotriva amintirilor.

IPVanish se comercializează ca „Cel mai bun serviciu VPN din lume”. Aceasta nu înseamnă că se laudă, iar IPVanish are cu siguranță câteva caracteristici foarte bune. Cu toate acestea, există și alte aspecte ale serviciului pe care îl credem preveni IPVanish de la a fi cu adevărat cel mai bun VPN.

Prezentare generală a IPVanish

FeaturesInformation
Usability: Interfață de utilizator slabă
Politica de logare: Fără logare
Dimensiunea serverului: 1.300 ++ servere
Distribuție server: 60+ țări
A sustine: Live-Live, primul serviciu 24/7 Chat live
torrenting: Permis
Streaming: Limitat
Protocolul VPN și criptarea: OpenVPN, SOCKS5 și altele; Criptare AES-256
Sediu: Statele Unite ale Americii
Preț: $ 4,87 la / luna
Site oficial: https://www.ipvanish.com

Cost

De obicei, puteți achiziționa serviciile IPVanish pentru 10 USD pe lună, de la o lună la lună. Dacă vă înscrieți pentru un an de serviciu, atunci veți plăti în avans aproximativ 6,49 USD pe lună. Un plan de trei luni la jumătatea drumului poate fi achiziționat cu 8,99 USD pe lună.

prețuri ipvanish

IPVanish oferă o garanție de returnare a banilor de șapte zile. Aceasta nu este cea mai lungă garanție de returnare a banilor în afaceri, ceea ce vă obligă să luați o decizie într-o perioadă scurtă de timp. Cu toate acestea, dacă primesc doar o lună de serviciu, nu veți câștiga mulți bani dacă vă răzgândiți după perioada inițială de șapte zile.

Locații IP IP

Compania are o acoperire excelentă a serverului cu peste 1.000 de servere VPN distribuite în 60 de țări. Fiți conștienți că majoritatea serverelor lor sunt situate în Statele Unite și Europa, altele fiind găsite în Asia, Orientul Mijlociu și India. Dacă IPVanish nu se întâmplă să aibă un server relativ aproape de localizarea dvs., aceasta va însemna timp de încărcare și descărcare mai lent decât în ​​mod obișnuit.

servere ipvanish

Totuși, acesta este un număr impresionant de servere, ceea ce poate ajuta la echilibrarea problemelor de viteză pentru unii utilizatori. Este demn de remarcat faptul că alți furnizori VPN obțin un scor mai mare în ceea ce privește viteza totală, așa că dacă aceasta este o critică critică pentru dvs., atunci poate fi înțelept să căutați un furnizor diferit.

Bună compatibilitate

IPVanish poate fi utilizat cu succes cu iOS, Windows, Mac, Android, Linux și alte platforme. Routerele pot funcționa în mod similar cu acest VPN. Compania are proiectat aplicații dedicate pentru platforme majore astfel încât utilizatorii sofisticate să aibă opțiunea de a configura manual configurația lor pe dispozitive specifice.

Interfață de utilizator slabă

Una dintre mărcile împotriva IPVanish se referă la aceasta nu fiind deosebit de ușor de utilizat. Cei care nu au folosit VPN înainte pot fi mistificați de ea de mai multe ori, încearcă să-l folosească.

cum funcționează proxy diagramaAcest lucru este nefericit, mai ales în cazul proxy-ului web gratuit SOCKS5 al serviciului. Cu un protocol de server proxy, este posibil ca utilizatorii să profite de anonimatul unui VPN fără a fi necesară descărcarea de software pe dispozitivele lor. Acest lucru menține informațiile personale și adresa dvs. IP destul de bine ascunse, oferind totodată service mai rapid.

Folosit corect, acest proxy web poate fi un instrument puternic. Cu toate acestea, este esențial să reținem că proxy-ul nu poate acorda același nivel de securitate și confidențialitate, pe care îl poate oferi un VPN adevărat. Aceasta înseamnă că a Proxy-ul web SOCKS5 nu este neapărat cel mai bun mijloc de a vă proteja.

Din păcate, cineva care nu este un expert în special tehnologic poate crede că proxy-ul web SOCKS5 este adecvat tuturor nevoilor lor de confidențialitate. IPVanish oferă puțină îndrumare în măsura în care este recomandabilă utilizarea proxy-ului web.

Securitate

Cu toate acestea, IPVanish are securitate puternică. Ca multe dintre cele mai recomandate VPN-uri, se bazează pe protocolul de criptare AES-256. Acest lucru protejează informațiile personale de cele mai multe atacuri de forță brută.

criptare aes-256

Politica de logare

Când vine vorba de VPN-uri, oameni așteptați-vă la o experiență în mare parte anonimă. Aceasta înseamnă că pot călători pe aproape orice site web pe care și-l doresc, fără ca nimeni să țină evidența mișcărilor lor. În mod ideal, „oricine” ar include însuși furnizorul de servicii VPN.

În consecință, mulți furnizori VPN fac reclamă că au un nicio politică de „logging”, ceea ce înseamnă că nu stochează istoricul browserului nicăieri pe serverele lor. Deși mulți furnizori VPN afirmă că nu păstrează jurnalele, acest lucru nu este cazul în mod frecvent.

IPVanish este una dintre excepțiile de la această regulă. Aceștia descriu o „politică strictă împotriva colectării atât a jurnalelor de conexiune cât și a activităților”. Aceasta este Vești bune pentru oricine este preocupat de menținere confidențialitate autentică online.

Fără compatibilitate TOR

diagramă tor vs vpnUnul dintre dezavantaje de a alege IPVanish este că este incompatibil cu The Orion Network. Uneori numită pur și simplu TOR, această rețea este concepută pentru a vă orienta traficul web printr-o varietate de servere, ceea ce face în mod imposibil pentru oricine să urmărească unde vă aflați și unde ați fost.

TOR este a al doilea strat de securitate pentru cei care trebuie să se protejeze cu orice preț. Pentru mulți utilizatori VPN, este un element vital care își maschează identitățile din puterile care sunt. din pacate, TOR nu poate fi utilizat cu IPVanish.

Asistență slabă pentru clienți

Un alt domeniu în care IPVanish rămâne în urmă este asistența pentru clienți. Publicată ca 24/7/365, experiența utilizatorului nu permite acest lucru. Sistemul de asistență funcționează la prima venire, primul serviciu și timpul standard de așteptare pare să fie mai lung de 48 de ore. Dacă aveți nevoie de un VPN care oferă un adevărat suport non-stop, atunci acesta nu este serviciul pentru dvs..

În timp ce IPVanish are cu siguranță multe calități de răscumpărare, noi nu pot recomanda este drept VPN-ul nostru cel mai bine cotat.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me