NordVPN Review 2020 – Securitatea nivelului CIA – Testare, viteză, prețuri

Uneori, o companie VPN are dreptate. Foarte, foarte, foarte bine. Da, suntem părtinitori în acest sens - spre calitate.

Dacă securitatea online este prioritatea dvs., atunci veți fi mulțumit de serviciile de încredere oferite de NordVPN. Cu protocolul OpenVPN, criptarea AES-256 biți și protecția datelor duble, este greu să greșești.

NordVPN susține că este „VPN-ul cel mai avansat din lume”. Acest lucru poate fi valabil, deoarece caracteristicile lor includ ascunderea IP, un comutator de omor încorporat și accesul la Netflix. Mai mult, compania se laudă peste 5.000 de servere localizate în întreaga lume. Acestea sunt numere greu de învins.

Logo Nordvpn

Utilizatorii pot avea până la șase conexiuni mergând simultan, și au aplicații pentru dispozitive iOS, Mac, Windows și Android. Tutoriale online sunt disponibile în baza lor de cunoștințe.


Acestea includ instrucțiuni pentru utilizarea NordVPN cu routere, RaspberryPi și o varietate de sisteme de operare mobile. NordVPN este compatibil cu Routerul Onion, astfel încât să obțineți o protecție de identitate și mai mare pentru navigarea dvs..

Prezentare generală NordVPN

FeaturesInformation
Usability: Foarte ușor de utilizat
Politica de logare: Înregistrare zero zero
Dimensiunea serverului: 5200+ servere
Distribuție server: 62 de țări
A sustine: Suport pentru chat live 24/7
torrenting: P2P permis
Streaming: Permis
Protocolul VPN și criptarea: Protocolul OpenVPN; Criptare AES-256 biți
Sediu: Panama
Preț: $ 6,99 / lună
Site oficial: https://nordvpn.com

Securitate avansată + Funcții avansate

În plus, NordVPN include funcția SmartPlay. Această tehnologie face posibilă accesați aproape 500 de servicii de streaming care sunt geore restricționate. Amazon Prime, Netflix, BBC, Pandora și multe altele sunt la îndemână atunci când utilizați NordVPN.

caracteristici nordvpn

Un alt dintre principalele puncte de vânzare NordVPN este că acesta are sediul în Panama. Fondat în 2008, serviciul a fost lansat de o companie numită Tefincom S.A. Unii oameni pot fi inițial îndoielnici cu privire la o companie online care se află în America Centrală.

Totuși, aceasta este o trăsătură de dorit. Țări independente precum Panama, Insulele Virgine Britanice, Singapore și Caymans sunt cunoscute pentru că nu împărtășesc informații cu alte țări. Acest lucru este în contrast direct cu țări precum SUA, Marea Britanie, Australia și Canada care împărtășesc datele pe care le adună în acțiuni de spionaj..

A avea un furnizor VPN cu sediul într-o țară precum Panama înseamnă că este mai puțin probabil să existe legi care impun companiilor online să țină înregistrări complete. Înregistrările pe care le au sunt mai puțin probabil să fie preluat forțelor de ordine. Dacă protejarea este extrem de importantă, acest lucru este de dorit.

Unul dintre avantajele principale ale colaborării cu NordVPN este asistență excelentă pentru clienți. Dacă aveți întrebări sau probleme, acestea sunt acolo pentru a vă ajuta cu chat-ul live în 24/7. Acest serviciu pare să răspundă chiar dacă reprezentanții au tendința de a răspunde cu răspunsuri de copiere și lipire. Asistența este disponibilă și prin e-mail, dacă este nevoie de asistență mai detaliată.

În plus,, Site-ul NordVPN caracteristici o bază largă de cunoștințe care este completă cu sute de articole, ghiduri și tutoriale. În mod clar, au muncit din greu pentru a ușura răspunsurile la întrebări și acesta este un plus cert.

Securitate și criptare

Aceasta este zona în care NordVPN excelează cu adevărat. Au trecut de dincolo pentru a proteja anonimatul și confidențialitatea utilizatorilor lor și au făcut acest lucru, păstrând programele la un preț extrem de rezonabil.

Protecția utilizatorului începe cu utilizarea protocolului de tunel adecvat. NordVPN oferă utilizatorilor opțiuni, dar cel mai bun protocol de tunel disponibil astăzi este OpenVPN.

Este Criptare AES-256 este imposibil să crape în acest moment. De fapt, acesta este protocolul folosit de guvernele federale și de armata din întreaga lume. Versiunea NordVPN de criptare AES-256 este echipată cu cheia Diffie-Hellman pe 2048 de biți, mai degrabă decât cu cea RSA, deoarece are secrete perfecte de avans..

diagrama de protecție vpn

Utilizatorii care rulează MacOS sau iOS vor beneficia de protocolul IKEv2 / IPsec cu criptare AES-256. Aceasta vine cu o cheie Diffie-Hellman pe 3072 de biți. Atât protocoalele OpenVPN, cât și IKEv2 / IPsec utilizate de NordVPN depășesc cu mult standardele industriei pentru a vă asigura securitatea online completă.

Desigur, acesta este NordVPN, așa că au făcut lucrurile cu un pas mai departe. Puteți obține dubla protecție a datelor activând funcția de criptare dublă. Pentru mulți oameni, acest pas este excesiv, dar utilizatorii care se ocupă de legi draconice și de cenzură pot considera că este necesar.

Cu dublu criptare, traficul web este dirijat prin două servere, al doilea server nefiind complet ignorat adresa IP reală a utilizatorului. O combinație de protocoale TCP și UDP este de asemenea folosită.

Utilizarea funcției de criptare dublă va rezulta rate de transfer de date mult mai lente, deci nu este recomandat decât dacă este absolut necesar. Probabil că voi puteți vedea de ce alegem Nord ca fiind cel mai bun VPN pentru australieni.

Locațiile server NordVPN

NordVPN are un număr uluitor de servere care continuă să crească cu o viteză îmbucurătoare. În consecință, clienții ar trebui să se aștepte la performanțe solide și chiar îmbunătățite în următorii câțiva ani.

retea nordvpn

 • Conector.

  Numărul de servere

  5.195 servere și numărare

 • Conector.

  Număr de țări

  61 de țări de pe glob

 • Conector.

  Numărul de continente

  6 din 7 continente acoperite

O mulțime de servere

În regiunea Asia-Pacific, NordVPN are peste 450 de servere. Australia găzduiește 226 de servere singure, altele fiind localizate în Singapore, Japonia, Hong Kong, Noua Zeelandă, Coreea de Sud, Taiwan, Thailanda, Malaezia, Indonezia și Vietnam.

Europa găzduiește un uimitor 2.275 de servere NordVPN. Acestea sunt amplasate în zona U.K., Germania și Franța până în Polonia, Islanda, România și Letonia. Compania are chiar servere în Rusia, o raritate relativă în rândul furnizorilor de VPN. Adesea trecute cu vederea națiuni europene, cum ar fi Azerbaidjan, Moldova, Albania, Bosnia și Herțegovina, Georgia, Macedonia și Serbia.

imagine de vector de rețea server

În America, utilizatorii vor găsi un număr similar de servere. Cu un număr de 2.373 de servere, 1.967 de servere se găsesc în SUA cu un suplimentar 355 în Canada. Chile, Argentina, Costa Rica, Brazilia și Mexic sunt, de asemenea, acasă pentru mai multe servere.

NordVPN oferă în continuare o acoperire destul de bună în Africa și Orientul Mijlociu. Locațiile serverului includ Africa de Sud și Egipt, pe lângă India, Turcia, Israel și Emiratele Arabe Unite.

Fiecare server din rețea este identificat cu orice servicii de specialitate pe care le oferă, cum ar fi ofuscarea suplimentară, P2P sau VPN dublu, astfel încât utilizatorii să poată alege serverul care este cel mai potrivit pentru scopurile lor.

O soluție VPN China Friendly

NordVPN a anunțat că serverele lor sunt accesibile oamenilor din China. Întrucât China este o țară care exercită un control considerabil asupra a ceea ce cetățenii săi pot vedea online, inclusiv interzicerea paginilor de pornire VPN, aceasta este o avantaj enorm. În acest moment, NordVPN este disponibil numai pentru utilizatorii Windows din China, dar acest lucru se poate schimba.

China firewall mareNordVPN mai spune că nu folosesc servere virtuale. Acest lucru înseamnă că toate serverele lor sunt servere fizice, dedicate, așa că atunci când vă conectați la un anumit server, știți că este de fapt situat acolo unde NordVPN spune că este. Acest lucru este esențial pentru unii utilizatori care sunt îngrijorați în ce țări ar putea călători datele lor.

În general, gama excelentă de servere a companiei înseamnă că utilizatorii obțin o lățime de bandă mai mare, ceea ce ar trebui asigurați un serviciu mai rapid și mai previzibil.

Utilizarea BitTorrent sau P2P cu NordVPN

vector de partajare a fișierelorNumărul extraordinar și varietatea de servere a NordVPN înseamnă că torrentingul cu o VPN funcționează ca un vis cu acest serviciu. De fapt, mai multe servere sunt dedicat partajării fișierelor P2P. Aplicația NordVPN listează serverele „specializate” care pot fi utilizate pentru a facilita procesul P2P.

Acest lucru este în contrast puternic cu practicile și politicile multor furnizori VPN care sunt înclinați să accelereze lățimea de bandă și viteza atunci când utilizatorii se cufundă pe tărâmul P2P. Având literalmente sute de servere concepute pentru a gestiona traficul torrent și P2P, procesul face mult mai ușor.

Mii de servere de la NordVPN fac de asemenea vizionarea Netflix de încredere. Deși serviciul poate fi blocat pe unele servere, este disponibil pentru alte sute. Șansele sunt bune că vei putea găsi unul care să funcționeze pentru tine, astfel încât să poți vizualizați orice versiune specifică regiunii Netflix că preferi.

Rezultatele testului de viteză NordVPN

Nu cu mult timp în urmă, NordVPN avea o reputație de furnizare de securitate excelentă, dar la rate de transfer destul de medii. Deși viteza lor nu se potrivește încă cu liderul industriei pentru acea măsură, cu siguranță și-au îmbunătățit jocul.

test de viteză nordvpn

Numere de referință pentru testarea vitezei fără VPN au livrat viteze de descărcare de 98,71 Mbps și viteze de încărcare de 53,00 Mbps. Conectarea la un server NordVPN din SUA au produs o viteză de descărcare de 74,15 Mbps și o viteză de încărcare de 48,18 Mbps. Nu prea ponosit.

Testarea pe un an Serverul UE a arătat o viteză de descărcare de 74 Mbps și o viteză de încărcare de 48 Mbps.

Numerele de pe un server asiatic erau vizibil mai lente, apelând la 12 Mbps pentru descărcare și cinci Mbps pentru încărcare..

Politica de logare a NordVPN

În mod potențial, o companie care furnizează servicii VPN ar putea urmări la fel de multe date despre timpul dvs. online, precum ISP-ul dvs. Dacă ar fi înclinați să facă acest lucru, ar putea păstra înregistrări ale fiecărui site web pe care l-ați vizitat, cât timp ați petrecut acolo și ce ați făcut. Aceasta se numește logare. și este ceva ce majoritatea furnizorilor VPN vă vor spune că nu fac acest lucru, deoarece v-ar invada intimitatea și v-ar submina motivele pentru care utilizați un VPN.

politica de logging nordvpn

Un alt loc în care NordVPN excelează este cu politica lor strictă „fără logare”. Acesta afirmă că din momentul în care un utilizator se conectează la serviciu, întregul trafic web este criptat astfel încât nimeni, nici măcar ISP-ul lor, nu îl poate spiona.

Politica continuă să sublinieze că Panama nu are legi cu privire la raportarea sau stocarea datelor. Dacă oamenii legii sau un alt terț vin să bată, NordVPN nu este în niciun fel obligat să împartă nimic.

 • Conector.

  Jurnalele de eroare

  NordVPN nu păstrează jurnalele care sunt capturate cu privire la probleme sau probleme cu serviciul VPN. Aceste jurnale pot include unele informații personale, cum ar fi numele de utilizator sau adresa IP, dar sunt utilizate exclusiv pentru depanarea erorilor și îmbunătățirea performanței VPN

 • Conector.

  Jurnalele de conexiune

  Unele companii aplică restricții privind serviciile lor, cum ar fi durata cât poate dura o conexiune sau câte conexiuni simultane sunt permise. Urmărind jurnalele de conectare, o companie poate ține evidența fiecărei sesiuni pe serviciul lor și le poate gestiona în mod corespunzător. NordVPN NU surprinde jurnalele de conexiune

 • Conector.

  Jurnalele de activitate

  Serverele VPN sunt responsabile de dirijarea întregului trafic care vine prin rețeaua sa, astfel furnizorii tehnici au capacitatea de a monitoriza fiecare cerere web care este trimisă sau primită. Aceasta înseamnă că o gazdă VPN poate urmări întreaga activitate web pentru fiecare utilizator și chiar poate determina ce tipuri de fișiere sunt descărcate. NordVPN NU urmărește jurnalele de activitate

Politica este la fel de avansată în ceea ce privește informațiile pe care le urmăresc. Aceasta include doar adresele de e-mail ale utilizatorilor și datele privind performanța serviciului lor. Aceștia afirmă că aceste date de performanță sunt utilizate pentru a recomanda cele mai benefice servere fiecărui utilizator.

NordVPN ține în continuare unele informații de plată, dar și ele acceptați Bitcoin ca plată dacă sunteți într-adevăr serios pentru a rămâne anonim. Un procesor separat este utilizat pentru a facilita plățile, deoarece compania a realizat din timp că multe tranzacții de la alte bănci nu sunt permise atunci când plata se duce în Panama. Procesorul de plată este situat în SUA, dar sunt doar un furnizor de servicii și nu o afiliere directă a Tefincom.

Opțiuni de prețuri pentru NordVPN

Într-o industrie plină de prețuri și pachete complicate, abordarea NordVPN este revigorant simplă și simplă. Fiecare plan include toate aceleași caracteristici, securitate și protecție. Singura diferență reală este în modul în care clientul alege să plătească. Click aici pentru vezi planurile Nordului.

preturi nordvpn

De la o lună la alta, NordVPN va costa clienților 11,95 USD pe lună. Plata timp de șase luni în avans reduce prețul la 9,00 USD lunar, reprezentând o economie de 24%. Clienții care aleg să plătească pentru un plan complet de un an vor plăti doar 6,99 USD pe lună pentru o economie totală de 41 la sută.

Chiar nu este mai simplu decât asta. Nu există opțiuni suflante și nu există opțiuni suplimentare. Ceea ce primesc clienții este același serviciu minunat, indiferent de pachetul pe care îl aleg. Criticii s-ar putea plânge că nu există o opțiune gratuită, dar cu performanțe mari și rate de transfer de date, NordVPN știe că produsul lor merită prețul cerut.

NordPass

NordVPN a lansat recent noul lor software de gestionare a parolelor: NordPass. Fiind atât de proaspătă pe piață, este la curent cu toate cele mai recente tehnologii în gestionarea parolelor, dar cu experiența acumulată din anii de funcționare a NordVPN. Perfect pentru a vă păstra parola în siguranță în timp ce vă face viața infinit mai ușoară.

Fiind un produs NordVPN, primul lucru pe care te poți baza este securitatea. Toate protocoalele, criptarea și angajamentele care au făcut VPN-ul atât de sigur să fie în NordPass. Acesta este genul de securitate care ar putea satisface cel mai paranoic teoretician al conspirației.

NordPass vă eliberează de orice griji în privința uitării parolelor sau a riscului de a o scrie undeva. Acestea oferă, de asemenea, generarea de parole super-sigure, așa că spuneți-vă la revedere la difuzarea numelui dvs. de animale de companie din copilărie pe fiecare cont nou.

Combinat cu NordVPN, acest serviciu de administrare a parolei vă asigură prezența online de la singura amenințare la adresa securității rămase: eroarea umană. Faceți din NordPass complementul perfect pentru NordVPN.

Este recomandat NordVPN?

NordVPN este foarte recomandat. Ei utilizează cele mai de încredere protocoale VPN cu imbatabil AES-256 biți criptare pentru a-și proteja clienții. Mai mult, există și opțiunea alegerea VPN „dublu” dacă o astfel de protecție este considerată de dorit. NordVPN este compatibil cu TOR pentru a vă garanta anonimatul absolut.

Deși este posibil să nu fie cel mai rapid serviciu VPN de acolo, este cu siguranță cel mai sigur. Nu ar fi surprinzător dacă NordVPN într-o zi va deveni nu numai cel mai bun în materie de securitate, ci și VPN cu cele mai rapide rate de transfer de date. Cu siguranță sunt capabili să facă acest lucru.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me