O privire onestă la VPN pur – Citiți ÎNAINTE de cumpărare

Ați observat vreodată că uneori o companie care a trecut de foarte mult timp nu este neapărat cea mai bună, ci doar ... veche? Amice, citiți-vă propria politică de confidențialitate.


Fondată în 2006, PureVPN este unul dintre furnizori de servicii mai vechi în piață. Cu toate acestea, după cum vom vedea cu această recenzie, aceasta nu înseamnă neapărat că serviciile acestei companii sunt cele mai bune.

Deși există furnizori care nu evaluează la fel de bine PureVPN, confidențialitatea online și anonimatul nu sunt lucruri care ar trebui să fie puse în pericol folosind o VPN care este doar „poate” suficient de bună. În schimb, este recomandabil să mergeți cu un VPN de cea mai bună calitate, în care puteți avea încredere că nu vă va lăsa în jos atunci când vă protejați este vital.

Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

Prezentare generală a PureVPN

FeaturesInformation
Usability: Ușor de folosit
Politica de logare: Politica de înregistrare discutabilă
Dimensiunea serverului: 2000 ++ servere
Distribuție server: 180 de țări
A sustine: Suport pentru chat
torrenting: Permis
Streaming: Foarte limitat
Protocolul VPN și criptarea: OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec, SSTP și PPTP; Criptare AES pe 256 biți
Sediu: Hong Kong
Preț: $ 3.33 / luna
Site oficial: https://www.purevpn.com/

Ce este un VPN?

Dacă navigați pe Internet fără VPN, atunci sunteți neprotejat din tot felul de actori răi. S-ar putea să întâlniți malware și viruși, provocând ravagii și care vă determină să pierdeți date. De asemenea, s-ar putea să acordați acces la informațiile dvs. private, confidențiale hackerilor, hoților de identitate și altora.

ce este un vpn

Navigarea pe internet cu un VPN înseamnă că atunci când sunteți online, toate dvs. datele sunt trimise prin criptare la un server securizat care este deținut și gestionat de furnizorul dvs. VPN. Aceasta înseamnă că orice răufăcători cyber nu vă vor putea urmări mișcările, indiferent de locul în care călătoriți online.

Utilizarea unui VPN poate avea și alte avantaje. De exemplu, vă poate acorda acces la site-uri web care altfel ar fi restricționat sau considerat nesigur. Activistii folosesc VPN-uri pentru a-i ocoli pe cenzorii guvernamentali, iar unii oameni trebuie sa se uite conținut blocat de regiune datorită unui VPN robust.

Locații pure de server VPN

Când PureVPN a început operațiunile din 2006, acestea aveau doar două servere. Cu mai mult de un deceniu în spatele lor, acum anunță că au peste 2.000 de servere care se găsesc în mai mult de 140 de țări.

locațiile serverului purvpn

Locațiile lor de server VPN includ America de Nord, Centrală și de Sud, împreună cu Africa, Asia, Europa și Oceania. Este o răspândire destul de impresionantă, ceea ce reprezintă o marcă în favoarea PureVPN. Cu toate acestea, este recomandabil să rețineți că acestea sunt cu sediul în Hong Kong. Datorită puterii crescânde a influenței Chinei în regiune, aceasta nu este neapărat cea mai avantajoasă locație pentru biroul de origine al unui furnizor de confidențialitate online.

China politicile online sunt notoriu draconiene, motiv pentru care mulți dintre cetățenii săi nu ar îndrăzni să intre online fără să beneficieze de VPN. Guvernul țării încearcă să pună restricții din ce în ce mai mari furnizorilor VPN și să interzică furnizorii care nu se conformează. Hong Kong se bucură de statut juridic special care îi conferă autonomie multora dintre China legi represive, dar este o situație întunecată care poate afecta negativ confidențialitatea clienților PureVPN la un moment dat.

Acestea fiind spuse, merită să subliniem faptul că PureVPN nu are neapărat servere fizice în fiecare din aceste 140 de locații. În multe cazuri, compania folosește în schimb servere virtuale. Aceste servere sunt definite prin software. În esență, un singur server fizic poate găzdui mai multe servere virtuale, făcându-le să pară a fi găzduite în diverse locații. Utilizatorii care doresc să fie siguri în ce direcție sunt dirijate datele lor ar putea să nu le placă această caracteristică.

Prețuri

PureVPN o face nu oferi un proces gratuit din produsul său, dar puteți profita de o garanție de returnare de 31 de zile, 100 la sută, în cazul în care plătiți serviciul și găsiți că nu este la egalitate.

O privire onestă la VPN pur - Citiți ÎNAINTE de cumpărare

Un cont de bază PureVPN lunar costă aproximativ 10,95 USD pe lună. Un abonament de un an poate fi obținut pentru mai puțin de 50 USD. Compania rulează oferte speciale prin intermediul cărora puteți obține prețuri cu reduceri pe planuri de doi, trei sau chiar cinci ani.

Servicii suplimentare sunt disponibile pentru taxe suplimentare. Aceste servicii pot include un firewall, o adresă IP dedicată și protecție DDoS. Cele mai multe dintre aceste suplimente rulează doi-trei dolari în plus pe lună, ceea ce poate adăugați semnificativ la costul dvs..

Caracteristici

PureVPN oferă câteva caracteristici destul de decente, cum ar fi compatibilitatea cu aproape orice dispozitiv și capacitatea de a lucra cu tot felul de routere, servicii de streaming și televizoare inteligente. Nu oferă un TOR intern, deci ar trebui să fie o achiziție suplimentară dacă doriți un plus de protecție.

caracteristici purevpn

Cu toate acestea, acestea sunt caracteristici dezirabile - atunci când sunt operaționale. Vestea proastă pentru PureVPN este că multe dintre caracteristicile lor nu sunt chiar atât de fiabile. Pentru unele caracteristici, cum ar fi comutatorul de omor, funcționarea „de cele mai multe ori” nu este suficient de bună. Utilizatorii sofisticate ar trebui să ceară mai multă fiabilitate.

Viteză dezamăgitoare

O altă zonă în care PureVPN lasă mult de dorit este viteza lor. Folosirea oricărui VPN este obligată să joace puțin rău cu viteză, dar viteză asemănătoare cu țestoasă cu care funcționează PureVPN este suficient pentru a vă face să doriți să vă dezgoliți părul. Testarea a arătat că cele mai rapide servere PureVPN s-au deplasat cu o rată de doar 35 din 100 Mbps.

viteza purvpn rezultatul testului

Acesta nu este un timp rapid, așa că dacă așteptați că navigarea dvs. web se mișcă cu viteză și eficiență, atunci PureVPN nu poate fi alegerea potrivită pentru dvs..

Politica de logare

Oamenii folosesc VPN-uri pentru că doresc confidențialitate și anonimat atunci când sunt online. În consecință, este logic că cineva care folosește o VPN nu ar fi dornic să aibă compania VPN care își înregistrează traficul.

PureVPN a susținut că nu păstrează jurnalele activității clienților de mai mulți ani. Până de curând, majoritatea oamenilor cred că ascund ceva în tipăritul fin. După ce au fost audiați de firma independentă de audit americană, Altius IT, putem spune cu absolut certitudine că PureVPN nu păstrează niciun tip de jurnal care (inclusiv guvernul) poate fi urmărit înapoi către un utilizator.

Relații Clienți

PureVPN o face nu au cea mai buna reputatie pentru serviciu clienți, fie. Mulți utilizatori au remarcat online despre problemele cu serviciul, pentru a primi soluția de soluție pentru clienți, ceea ce duce la frustrări..

platforma de suport purvpn

Concluzie

Rezultatul este că, deși PureVPN face reclamă unor caracteristici decente la un preț competitiv, nu este întotdeauna furnizat așa cum a fost promis. Cu o viteză lentă, un serviciu slab pentru clienți și o performanță nesigură, este sensibil căutați cel mai bun VPN în altă parte.

Dacă tot priviți în jurul nostru, am făcut o listă cu cele mai bune servicii VPN 2020 care trebuie oferite. Am făcut cercetarea pentru tine, tot ce trebuie să faci acum este să te uiți la creme de la creme a tuturor serviciilor VPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me