Revizuire Avast SecureLine VPN: O VPN adecvată, dacă este prea scumpă

Dacă doriți să cheltuiți mai mulți bani decât este necesar pentru același serviciu, avem VPN-ul dvs. aici.


Avast se laudă mai mult de 430 de milioane de utilizatori, făcându-l mult mai mare decât alți furnizori VPN. Revizuirea noastră Avast SecureLine VPN vă va ajuta să stabiliți dacă Avast - un nume de încredere în lumea securității - respectă numele său atunci când vine vorba de VPN-ul său.

Avast SecureLine VPN este unul dintre mai multe programe oferite de compania mondială de cibersecuritate Avast. Cu sediul în Cehoslovacia, Avast are birouri într-o serie de țări din întreaga lume, printre care Statele Unite, Germania, China și Japonia.

Întrucât Avast Secureline VPN este doar unul dintre numeroasele produse pe care compania le oferă, dacă doriți doar să achiziționați VPN, ar trebui să știți că vei fi bombardat cu o hoardă de încercări de ridicare tu cu alte caracteristici de securitate. Acest lucru are potențialul de a fi enervant. Din fericire, există o opțiune de dezactivare a caracteristicilor care plictisesc.

Pentru linia de jos, dacă este mai mare înseamnă mai bine când vine vorba de serviciul VPN, citiți mai departe.

Prezentare generală

FeaturesInformation
Usability: Uşor
Politica de logare: Fără logare
Dimensiunea serverului: 55 servere
Distribuție server: 34 de țări
A sustine: Telefon, bilete și bază de cunoștințe
torrenting: Permis
Streaming: Limitat
Protocolul VPN și criptarea: OpenVPN, IPSec & Protocoale IKEv2; Criptare AES de 256 biți
Sediu: Republica Cehă
Preț: $ 59.99 / an
Site oficial: https://www.avast.com/
Avantajele Avast SecureLine VPN:
 • Rezultate bune ale testului de viteză
 • Proces gratuit de șapte zile
 • Deblocați serviciile de streaming (sporadic)
 • Nu există scurgeri de confidențialitate
 • Serviciu simplu de utilizat
Contra de Avast Secureline VPN:
 • Puncte de preț mai mari decât media
 • Fără VPN pentru routere
 • Nici o plată anonimă prin Bitcoin
 • Compania stochează câteva jurnalele

Înscrierea la Avast SecureLine VPN

Înscrierea la Avast SecureLine VPN este relativ simplă. Vi se oferă imediat opțiunea de a cumpăra produsul sau de a solicita testul gratuit de șapte zile aici (link către Avast).

avast secureline vpn înscriere

După selectarea procesului de șapte zile gratuite, sunteți direcționat către o pagină de descărcare. Descărcarea ar trebui să înceapă imediat. După finalizarea descărcării, puteți instala programul pe dispozitivul dvs..

Vi se va solicita să selectați limba pentru instalare și să acceptați acordul de licență al utilizatorului final. Când vă înscrieți la proba gratuită de șapte zile, sunteți nu este necesar pentru a da un număr de card de credit sau orice informații personale. Când vă înscrieți la pachetul premium, vi se va solicita să furnizați o formă de plată și informații personale.

Vei fi direcționat către un ecran de conexiune. Pe ecran, veți vedea adresa dvs. IP reală și dacă adresa IP este sau nu ascunsă. În partea de jos a ecranului, veți vedea VPN-ul la care sunteți conectat.

În mod implicit, veți fi conectat la cea mai bună locație a punctului final pentru performanță. Mai mult decât probabil, acesta va fi un server din țara din care vă conectați.

Aveți opțiunea de a vă schimba locația. Gotham City, SUA este ceea ce oferă Avast ca opțiunea preferată pentru streaming video folosind servicii precum Netflix, Hulu și alt conținut bazat în SUA.

Am testat serviciul de mai multe ori și am putut câștiga acces neîntrerupt la conținutul Netflix din SUA în timp ce în afara țării. Acest lucru ne-a surprins, deoarece Avast SecureLine VPN are o înregistrare excelentă, în cel mai bun caz, când vine vorba de conectarea la conținutul de streaming din SUA din străinătate.

deschide linia de siguranță avastPer total, înscrierea la Avast Secureline VPN este un proces relativ ușor. Avast SecureLine VPN are toate caracteristicile de bază pe care le-ați aștepta de la un VPN. Este ușor de utilizat. Chiar dacă nu aveți cunoștințe prealabile despre modul de utilizare a unui VPN, veți putea descărca aplicația, instalați-o în câteva minute și veți putea să o utilizați în siguranță urmând indicațiile de pe ecran.

Totul este scris într-un mod auto-explicativ, folosind termeni ușor de înțeles. Este nevoie de doar câteva clicuri și puteți naviga pe Internet dintr-un VPN securizat. Cu toate acestea, am fost surprinși că există foarte puține opțiuni sub butonul de meniu.

Puteți avea încredere în Avast SecureLine VPN?

sigiliu de siguranță avast secureline vpnda și nu. Avast vinde atât de multe servicii și aplicații, astfel încât poate fi dificil să găsești detaliile politicii conectate la SecureLine. Cu toate acestea, dacă vizitați Întrebări frecvente ale site-ului lor de asistență, veți începe să descoperiți câteva indicii.

Compania spune că nu vă înregistrează activitățile pe Internet, site-urile pe care le accesați, lățimea de bandă folosită sau datele despre pachete. La suprafață, acest lucru arată bine. Cu toate acestea, atunci când examinați amănunțit pagina cu întrebări frecvente, observați că există nu sunt furnizate detalii despre ceea ce ar putea fi înregistrat de către companie atunci când vă conectați la serviciu.

De exemplu, în timp ce Avast VPN nu stochează jurnalele de conectare, acestea apar atunci când vă conectați și vă deconectați la server. Stocă perioada de timp în care sunteți conectat și cantitatea de lățime de bandă pe care o utilizați. Avast spune că aceste informații sunt colectate doar în scopuri de diagnostic și pentru a preveni abuzul de conexiune VPN.

Avast este o companie cu sediul în Cehoslovacia. Republica Cehă operează utilizând Legile privind confidențialitatea Uniunii Europene. Ca atare, acestea au un stimulent puternic pentru păstrarea politicii de confidențialitate a utilizatorilor. Compania este suficient de mare pentru a-și permite avocații de mare putere și, prin urmare, este puțin probabil să renunțe cu ușurință la informațiile clienților.

Este deconcertant că există adware potențial în fișierele de instalare a clientului VPN. De îndată ce instalați fișierul și acesta începe să ruleze pe computer, Avast poate începe să colecteze date care să vă vizeze cu reclame.

În general, Avast este o companie preocupată de securitate. Cu toate acestea, există unele probleme reale de confidențialitate și unele înregistrări care au loc în fundal.

Unde sunt localizate serverele VPN Avast SecureLine?

Avast SecureLine VPN are 41 locații server în 33 de țări in jurul lumii. Au crescut numărul de opțiuni de server disponibile în ianuarie 2019. Țările în care Avast SecureLine VPN are în prezent servere includ:

 1. imagine de vector de rețea serverAustria (Viena)
 2. Belgia (Bruxelles)
 3. Danemarca (Copenhaga)
 4. Ungaria (Budapesta)
 5. Coreea de Sud (Seul)
 6. Luxemburg (Luxemburg)
 7. Malaezia (Johor Bahru)
 8. Noua Zeelandă (Auckland)
 9. Elveția (Zurich)
 10. Portugalia (Leiria)
 11. Israel (Petah Tikva)
 12. Norvegia (Oslo)
 13. Berlin, Germania)
 14. Barcelona, ​​Spania)
 15. Glasgow, Marea Britanie
 16. Phoenix, AZ (SUA)
 17. Los Angeles, CA (SUA)
 18. Washington D.C. (SUA)
 19. Jacksonville, FL (SUA)
 20. Atlanta, GA (SUA)
 21. Honolulu, HI (SUA)
 22. Boston, MA (SUA)
 23. Las Vegas, NV (SUA)

Securitate și criptare VPN Avast SecureLine

Avast SecureLine VPN utilizează criptarea AES 256. Acestea oferă două protocoale, OpenVPN pe UDP și IPSec. Acesta este un criptarea gradului militar. Criptarea de 256 biți este cea mai bună care este oferită în prezent în afaceri. Această formă de criptare este considerată a fi practic rezistență brută. Este folosit de o serie de agenții guvernamentale, precum și de profesioniști de securitate din întreaga lume.

VPN Avast SecureLine oferă protecție împotriva scurgerilor DNS. O scurgere DNS poate face ca IP-ul dvs. să fie dezvăluit fără să știți că s-a întâmplat.

VPN Avast SecureLine vine cu un comutator de ucidere. În cazul în care VPN-ul dvs. renunță la conexiune, adresa dvs. IP nu va fi expusă. Dacă există o problemă de conexiune cu VPN, conexiunea la Internet este oprită automat.

Test de viteză

Avast vorbește despre cât de rapid sunt serviciile VPN pe pagina lor de pornire. O varietate de teste demonstrează faptul că Avast are un serviciu VPN rapid. Un test de viteză a fost efectuat între serviciile SUA și Olanda pentru a vedea cât de bine funcționează serviciul. Rezultatele au fost următoarele:

Serverul SUA

avast secureline vpn viteza rezultatul testului serverului nostru

 • Ping: 113 ms
 • Încărcare: 13,67 MB pe secundă
 • Descărcare: 67,94 MB pe secundă
Server Olanda

avast secureline vpn Țările de Jos rezultatul testului de viteză

 • Ping: 34 ms
 • Încărcare: 39.44 MB pe secundă
 • Descărcare: 65,97 MB pe secundă

Acestea sunt cu siguranță teste de viteză impresionante, în special în comparație cu alte VPN-uri.

Performanță multi-platformă

Avast SecureLine VPN funcționează pe mai multe sisteme de operare și platforme. Acestea includ Windows XP prin Windows 10.11.x. IOS, Mac OS și Android sunt de asemenea acceptate. Din păcate, acest VPN nu oferă suport pentru router.

avast secureline vpn mai multe dispozitive

Cu un singur cont, puteți instala software-ul pe cinci dispozitive simultan. La început, acest lucru sună minunat. Dezavantajul este că pentru prețul de bază nu puteți utiliza același cont pentru dispozitive diferite, doar pentru dispozitive de același tip. De exemplu, dacă achiziționați Avast SecureLine VPN pentru computerul dvs., nu îl puteți utiliza și pe dispozitivele mobile.

Există opțiunea de a plăti serviciul multi-dispozitiv Avast SecureLine VPN. Această opțiune mai scumpă vă va permite să utilizați VPN pe diferite platforme.

Avast SecureLine VPN permite torrenting?

Da, da. Avast SecureLine VPN permite testarea prin centrele de date. Ceva ce veți observa în tiparul mic este că torrenturile sunt permise cu acest VPN numai atunci când utilizați locațiile Avast Center. Există doar nouă dintre acestea care acoperă toate Statele Unite, Europa, Regatul Unit și America de Sud.

Asistență și servicii pentru clienți

Avast SecureLine VPN oferă asistență medie pentru clienți. Marele dezavantaj este că ei nu oferiți o opțiune de chat live. Puteți găsi informații utile pe forumul lor și în secțiunea de asistență a site-ului lor web. Informațiile sunt disponibile atât pentru începători, cât și pentru utilizatori avansați.

Am descoperit că, uneori, trebuie să săpați pentru a găsi răspunsurile, dar câmpul de căutare îl face puțin mai ușor. În plus față de informațiile de pe site-ul lor web, aveți acces la asistența lor telefonică 24 de ore șapte zile pe săptămână.

De asemenea, oferă un sistem de ticketing. După ce trimiteți e-mailul la serviciul de asistență tehnică sau de asistență pentru facturare, veți primi o confirmare instant. Majoritatea biletelor primesc răspuns în 24 de ore.

Opțiuni de preț

Avast SecureLine VPN are diferite opțiuni de abonament, în funcție de dispozitivul pe care îl utilizați. Abonamentele sunt vândute anual. Prețul abonamentului se modifică în funcție de numărul de dispozitive pe care doriți să le asigurați. De exemplu, Avast SecureLine VPN pentru un computer pentru un an va costa 59,99 USD. Pentru trei calculatoare, prețul se ridică la 69,99 USD. Prețul pentru cinci PC-uri este de 79,99 USD, iar 10 PC-uri vă vor rula 99,99 USD anual.

prețuri avast securitate vpn 2

Nu uitați, dacă achiziționați protecție pentru un computer, îl puteți utiliza doar pe PC-uri. Nu poate fi folosit pe dispozitive Mac sau pe dispozitive mobile. Același lucru este valabil și pentru alte versiuni ale programului. Dacă achiziționați un abonament Mac, acesta nu poate fi utilizat pe computer. Dacă achiziționați un abonament pentru dispozitivul dvs. mobil, acesta nu poate fi folosit pe desktop.

plata avast securitate

Excepția de la această regulă este abonamentul cu mai multe dispozitive. Acoperă cinci dispozitive indiferent de tipul lor. A costat 79,99 USD. Nu există nicio opțiune de a crește sau reduce numărul de dispozitive acceptate. Dar puteți crește numărul de ani pe care îl va dura abonamentul. Abonamentul de trei ani vă va costa 219,99 USD.

Opțiunile de plată sunt limitate la Visa, MasterCard, Discover, American Express sau PayPal. Nu există nicio opțiune de plată cu Bitcoin sau orice altă formă de plată anonimă.

Recomandăm Avast SecureLine?

După ce ne uităm la o serie de factori, noi nu recomanda Avast SecureLine. Deși are viteze rapide, este ușor de utilizat și are criptare de grad militar, există o serie de lucruri despre produsul care ne îngrijorează.

Avast este o companie mare care oferă soluții bune de antivirus. Cu toate acestea, VPN-ul lor este problematic și plin de probleme de confidențialitate și securitate. Unul dintre dezavantajele noastre majore este faptul că VPN-ul nu lucrează în mod constant cu servicii de streaming precum Netflix. Înțelegem că transmiterea prin VPN nu este motivul pentru care toată lumea cumpără o VPN. Cu toate acestea, există o mulțime de oameni care cumpără un VPN special în acest scop.

Eram foarte dezamăgit de lipsa suportului de router. Considerăm că o parte din motivul pentru care nu există suport pentru router se datorează faptului că Avast dorește să vă poată percepe mai mult pentru a utiliza VPN-ul pentru o serie de produse.

Vorbind despre preț, pentru ceea ce obțineți, Avast SecureLine VPN este foarte scump. Există o serie de VPN-uri mai ieftine care oferă o personalizare îmbunătățită, confidențialitate îmbunătățită și o mai bună securitate și vă permit să conectați mai multe dispozitive la VPN simultan, cum ar fi NordVPN și Surfshark.

Altceva care ne îngrijorează este faptul că compania se află în Cehia. Republica Cehă este prietenoasă cu alte țări care nu iau confidențialitatea internetului atât de serios pe cât ar dori unii. Aceasta înseamnă că există riscul ca informațiile dvs. să poată fi furnizate agențiilor guvernamentale fără cunoștința sau consimțământul dumneavoastră.

Suntem deranjați de faptul că există un adware potențial ascuns în culise, căutând să adăugați fișiere și să colectați datele dvs. personale. Ca și buff-uri de confidențialitate, pentru noi acesta este un nu-nu.

Nu spunem că este o VPN proastă. Funcționează cu torente, iar conexiunea este practic fără scurgeri. Există însă o serie de servicii care oferă aceleași funcții și multe altele pentru o fracțiune din ceea ce veți plăti cu Avast SecureLine VPN. Avast nu este o alegere groaznică, dar este departe de cele mai bune.

Îi dăm trei din cinci stele.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me