VyprVPN Review 2020 – a 4-a cea mai bună alegere – viteza + rezultatele testelor de securitate

Dacă ați căutat o veste pozitivă despre industria serviciilor VPN, veți dori această recenzie.

VyprVPN este mai mult decât un simplu logo. Și nu greșiți, este un logo excepțional de cool. Această companie din Elveția are o activitate suficient de lungă pentru a dobândi o reputație de furnizare de servicii de înaltă calitate.

VyprVPN este diferit de celelalte companii VPN prin faptul că dețin fiecare server din rețeaua lor. Acest lucru înseamnă că au un control complet asupra securității și oferă viteze uimitoare.

Continua să citești. Acesta este unul dintre cele bune.

logo-ul vyprvpn


Prezentare generală a VyprVPN

FeaturesInformation
Usability: Ușor de folosit
Politica de logare: Zero-Logging Policy
Dimensiunea serverului: 700 ++ servere
Distribuție server: 70 ++ locații
A sustine: Asistență pentru chat live 24/7
torrenting: Permis
Streaming: Permis
Protocolul VPN și criptarea: Protocolul OpenVPN, PPTP, IPSec și L2TP; Criptare AES pe 256 biți
Sediu: Elveţia
Preț: $ 3,75 / lună
Site oficial: https://www.vyprvpn.com

istoria companiei

Compania-mamă a VyprVPN este Broasca de Aur.  ��

Golden Frog și-a construit o reputație de pionier în domeniul confidențialității online. Ei fac asta de când a început internetul.

Golden Frog a fost fondată în 1994. Crearea companiei a fost un răspuns la Room 641a Incident. A ieșit la iveală asta Agenția de Securitate Națională supraveghea ilegal cetățenii americani, ceea ce au făcut acest lucru prin atingerea cablurilor de rețea ale AT&T.

Conform rapoartelor, Golden Frog a adus acest lucru în atenția FCC. Scopul lor a fost să facă publică problema de securitate. Chiar dacă au depus o plângere la FCC, reclamația lor a fost ignorată. Deci au luat decizia îndrăzneață de a lua lucrurile în propriile lor mâini.

De atunci, compania-mamă din spatele VyprVPN a fost lider în lupta pentru confidențialitate pe internet. Și-au construit o reputație ca unul dintre cele mai bune VPN-uri din lume din cauza muncii pe care au depus-o în acest domeniu.

VyprVPN Pro

 • Viteze rapide
 • Securitate sporită
 • Fiabilitate
 • Protocolul Chameleon pentru a învinge blocarea VPN
 • Rețea de servere deținută de sine stătătoare
 • Aplicație ușor de utilizat, care funcționează pe o varietate de platforme și dispozitive
 • Funcția de schimbare pentru a vă proteja confidențialitatea
 • Politica fără log
 • Torrenting este permis

Planuri și prețuri

Majoritatea serviciilor VPN oferă un plan gratuit cu servicii limitate și un plan plătit care oferă mai multe servicii. VyprVPN este diferit prin faptul că au mai multe planuri plătite, spre deosebire de un plan de dimensiuni unice.

Planul de bază de abonament prevede:

 • Date nelimitate
 • Până la trei conexiuni

Planuri de prețuri VyprVPNDacă achiziționați planul pentru întregul an, acesta este de 60 USD sau 5 dolari pe lună. Același plan vă va costa 9,95 USD pe lună dacă îl achiziționați cu un abonament lunar.

Planul premium prevede:

 • Cinci conexiuni simultane
 • Protocolul Chameleon
 • VyprVPN Cloud

Dacă cumpărați planul pentru întregul an, acesta este de 80 USD sau 6,67 USD pe lună. Un abonament lunar vă va costa 12,95 USD pe lună.

Există argumente pro și contra pentru a avea planuri de abonament de bază și premium. Pe partea pozitivă, plătiți doar pentru ceea ce aveți nevoie. VyprVPN oferă un preț corect pentru serviciile lor. Dezavantajul planului de bază este că plătiți pentru un VPN, dar nu primiți toate serviciile pe care compania le oferă..

Unul lucru bun despre VyprVPN este că toate pachetele lor vin cu un proces gratuit de trei zile. În timpul procesului, puteți utiliza serviciul fără nicio limitare a lățimii de bandă. Este important să citiți amprenta. VyprVPN nu oferă rambursări de niciun fel în nicio situație. Prin urmare, vă recomandăm să profitați de cele trei zile de încercare și să testați serviciul cât mai detaliat. După ce vă angajați în planul dvs., nu se va mai întoarce.

Dacă nu vă place serviciul de încercare, anularea VPN este ușoară. Pur şi simplu:

 • Conectați-vă la adresa URL a panoului dvs. de control
 • În conturi, faceți clic pe „Anulează serviciul”
 • Oferiți un motiv pentru anulare

Procesul de facturare vyprvpnVyprVPN permite plata cu PayPal, AliPay și carduri de credit majore. Nu există nicio opțiune de a efectua o plată anonimă folosind criptocurrency sau carduri cadou, precum alte VPN-uri. Aceasta ar putea fi o sursă de îngrijorare pentru persoanele care caută un VPN care să ofere confidențialitate completă.

Opțiunea de afaceri pe care VyprVPN o oferă este puțin mai scumpă, dar este perfectă pentru antreprenori, jurnaliști și persoane care lucrează în străinătate. Acesta vă oferă acces pentru a lucra cu echipa dvs. pe mai multe servere sau în cloud.

Din punct de vedere pozitiv, faptul că VyprVPN nu oferă rambursări înseamnă că nu există o politică de restituire umbrită sau îndoielnică. Nu există taxe ascunse și nici trucuri pentru anulare. Îți place dacă o cumperi, pentru că ai rămas cu ea de-a lungul anului.

Poți avea încredere în VyprVPN?

VyprVPN și compania sa mamă, Golden Frog, s-au angajat să ofere clienților lor cele mai avantajoase în confidențialitate. Acesta este motivul pentru care își bazează compania în Elveția. VPN și toate datele despre clienți sunt protejate de legile elvețiene privind datele.

cum funcționează vyprvpnElveția este o țară cunoscută pentru legile privind confidențialitatea și protecția datelor. Face parte din structura națională. Elveția este o țară independentă. Nu aparțin UE, sunt neutre în multe probleme politice și nu aparțin supravegherii cu 5 ochi sau 14 ochi.

Acesta este unul dintre motivele pentru care Elveția a fost aleasă ca origine a acestei afaceri. Proprietarii VyprVPN sunt din Texas și au fost apărători aprigi ai vieții private și a supravegherii în masă.

Când vine vorba de confidențialitate, VyprVPN se remarcă pentru că dețin și gestionează rețeaua de server VPN. Nu există terți. VyprVPN are 100% control asupra întregului hardware, codului și rețelei pe care platforma lor le rulează.

O serie de VPN-uri bune vor utiliza un DNS terț. Acest lucru este problematic, deoarece terții pot să vă înregistreze solicitările DNS, ceea ce le oferă acces la istoricul de navigare. VyprVPN vă protejează solicitările DNS, criptându-le și împiedicând să nu se prindă terți.

Dacă există o anchetă penală, Golden Frog cooperează cu agențiile de aplicare a legii. Aceștia necesită o citație înainte de a da informații care le-ar identifica pe clienți. Aceștia pretind că furnizează doar o cantitate minimă de informații pentru identificarea clientului și nimic mai mult. Prin lege, Golden Frog nu poate spune clienților lor dacă sunt cercetați de autoritățile guvernamentale.

Politica de logare a VyprVPN

VyprVPN se angajează să vă protejeze confidențialitatea prin intermediul rețelei sale sigure.

Jurnalul de confidențialitate vyprvpn

VyprVPN Permite torrenturi?

vpn torentingBroasca de Aur trăiește la rădăcinile elvețiene. În politica de confidențialitate, este clar că aceștia au cel mai mare respect pentru confidențialitatea utilizatorilor lor. Drept urmare, tot traficul este tratat în mod egal. Aceasta înseamnă că VyprVPN poate fi utilizat pentru torrente. Compania recomandă utilizatorilor să rămână în limitele legilor privind dreptul de autor care guvernează țara lor.

VyprVPN are servere rapide. Acest lucru este esențial pentru a avea o experiență de torent fără probleme. Torrenting este permis pe toate serverele VyprVPN. Nu există limitări ale lățimii de bandă și nu există nicio limită la comutarea serverului. VyprVPN are la dispoziție peste 700 de servere și peste 200.000 de adrese IP.

Funcția de cameleon a VyprVPN face ca traficul criptat să arate ca SSL obișnuit. Acest lucru vă face mai ușor să evitați firewall-urile și alte programe software concepute pentru a bloca VPN-urile.

Compania folosește AES - 256 pentru criptarea traficului. Aceasta înseamnă că orice informație pe care o trimiteți sau primiți nu poate fi spartă prin atacuri de forță brută.

Cât de repede este VyprVPN?

VyprVPN, la fel ca majoritatea serviciilor VPN, susține că este cel mai rapid din lume. Cu toate acestea, conform testului nostru, acest lucru nu este chiar adevărat. Lucrul bun este că doar pentru că nu sunt cele mai rapide din lume nu înseamnă că sunt rele. De fapt, am fost mulțumiți de viteza oferită de acest serviciu.

La selectarea celui mai apropiat server, a rezultat următorul:

Rezultatul vitezei vyprvpn

Puteți vedea clar că, chiar și în timpul utilizării VyprVPN, numerele de descărcare sunt suficient de rapide pentru navigarea și transmisia video în definiție înaltă. Acesta este posibil să nu fie serviciul dvs. direct pentru torrenturi, dar după cum vom discuta, torrenting nu este întotdeauna o idee bună cu acest serviciu.

VyprVPN oferă viteze aproape de o viteză de conectare fără VPN. Acest lucru îl pune la egalitate, dacă nu chiar mai bine decât majoritatea VPN-urilor performante.

Serviciul Clienți VyprVPN

Unele companii consideră asistența clienților ca pe o cheltuială inutilă. Companiile bune consideră asistența clienților ca o investiție în clienții lor. Singura modalitate de a avea o stare de bine pentru asistența clienților unei companii este de a interacționa cu acestea. Am impus o serie de întrebări pentru a ne simți mai bine pentru modul în care VyprVPN vizualizează asistența clienților.

chat de sprijin vyprvpnNe place faptul că puteți lua legătura cu serviciul lor de asistență 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, 365 de zile pe an prin intermediul funcției de chat live de pe site-ul lor web.

VyprVPN ia în serios asistența clienților. Când utilizați un VPN, nu cumpărați doar serviciul. Ai nevoie de cineva care să îți ofere asistența pentru clienți sau asistența tehnică de care ai nevoie atunci când ai nevoie.

VyprVPN nu oferă asistență telefonică. Cu toate acestea, opțiunea de chat live este rapidă și eficientă. Vă abordează problemele în timp real.

VyprVPN oferă și suport de ticketing din aplicație. Există un sistem de bilete conectat la chat-ul lor live. Au o echipă de asistență care oferă asistență în forumul lor. În orice fel, VyprVPN arată că sunt preocupați de bunăstarea clienților lor și văd asistența pentru clienți ca o parte complicată a modelului lor de afaceri general..

Unde sunt amplasate serverele VyprVPN?

Locațiile serverului VyprVPNVyprVPN are peste 70 de locații de server în întreaga lume.

Toate serverele lor oferă IP-uri care sunt geo-localizate în funcție de orașul listat. Există două modalități prin care VyprVPN atinge acest obiectiv. Fie serverul lor este adăpostit fizic în locație, fie utilizează un server virtual, ceea ce dă aspectul de a fi găzduit în acea locație.

VyprVPN de obicei nu are servere fizice în țările care au politici de internet restrictive. În schimb, serverele lor virtuale le permit să păstreze poarta de criptare din mâinile guvernelor periculoase și să ofere utilizatorilor din acele țări din țara de acces IP.

Uneori, vor utiliza serverele virtuale ca mod de testare a locațiilor noi, cu scopul de a decide unde ar trebui să fie implementate noi servere fizice, pe baza utilizării clienților. Cele trei obiective pe care VyprVPN le are atunci când selectează locațiile pentru serverele lor sunt performanța, securitatea și locația IP.

Există o serie de factori de care VyprVPN are în vedere atunci când selectează unde să aibă serverele lor fizice sau unde să plaseze serverele virtuale. Indiferent de locul în care se află infrastructura, VyprVPN promite să stocheze informațiile clienților numai fizic în Zürich, Elveția. Acesta este locul în care compania lor este localizată și încorporată fizic.

Suport pentru dispozitive și platformă

vyprvpn susținut osVyprVPN oferă asistență pentru o serie de dispozitive. Acestea includ Mac, Windows, Android și o serie întreagă de alte servicii și aplicații.

VyprVPN oferă o aplicație de router VPN și este foarte ușor de configurat și utilizat. După ce aplicația este pe routerul dvs., puteți conecta o serie de dispozitive la aceasta. Aceasta extinde puterea abonamentului. Dacă aveți un abonament pentru trei dispozitive, routerul dvs. contează doar ca unul.

Cu toate acestea, fiecare dispozitiv din casa dvs. care se conectează la routerul dvs. se va bucura de avantajele de a avea un VPN. Puteți specifica dacă un anumit dispozitiv va avea o conexiune criptată sau necriptată.

Concluzie

În general, suntem foarte mulțumiți de VyprVPN și il recomandam cu incredere.

Are viteză, A prețuri pe două niveluri, un serviciu care oferă serviciul capacitatea de a lucra oriunde in lume, asistență stelară pentru clienți, și a caracteristică switch switch. VyprVPN împachetează o experiență solidă care va fi sigură că vă vor păstra datele în siguranță și în siguranță, fără a fi nevoie să sacrificați viteza și fiabilitatea.

logo-ul vyprvpn

Acum, atât cât ne-am exprimat în detaliu, recunoaștem asta avem diferențe de așteptări și priorități. În timp ce o majoritate dintre voi ar putea să dorească hands-down, cel mai sigur VPN, câțiva ar mai putea căuta o mai rentabil soluţie. Oricare ar fi cazul, știm că câțiva dintre voi încă rămân neimpresionați. Din fericire, în acest moment al meciului, au mai rămas doar o mână de concurenți NordVPN și Surfshark. Așadar, am dori să treceți peste analiza noastră atentă cel mai bun VPN alege și acolo îți poți alege campionul.

În cele din urmă, numai tu poți decide cine este câștigătorul tău.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me