WindScribe VPN Review (2020) – Rezultate surprinzătoare în confidențialitate și viteză

Windscribe este un VPN solid pentru cei care doresc să asigure viteze mari, menținând în continuare securitatea. În general, considerăm că Windscribe este o alegere bună pentru cei care doresc să înceapă să utilizeze un VPN sau să migreze de la un serviciu existent. 

Deși Windscribe este destul de bun, nu îi bate pe alți concurenți, cum ar fi VPN Nord care oferă o criptare dublă îmbunătățită, mai multe servere, prețuri ieftine și sprijin în direct. 

În această recenzie, vom face o scufundare profundă în serviciul VPN-uri Windscribe pentru a înțelege mai bine tehnologia lor, viteza de descărcare, politicile de înregistrare și prețurile..

În afară de a avea un nume fain, Windscribe este un serviciu VPN care are pachete serioase în timp ce aparent 100% transparent în ceea ce privește operațiunile lor.

Serviciile de transparență și VPN nu au fost întotdeauna mână în mână. Găsim că Windscribe este revigorant.

De obicei aici la Privacy Australia, ne ferim de VPN-urile gratuite. Windscribe este diferit, deoarece au și o opțiune premium și un mod corect de a vă reduce costurile scăzute dacă sunteți atât de înclinat.

În versiunea gratuită a Windscribe, VPN oferă viteze medii, dar utilizabile, cu o alocație lunară de 10 GB. Opțiunea lor premium vine cu o mulțime de unelte și viteze mai rapide.

Notă marginală: Trebuie să menționez cât de mișto este pagina principală a site-ului lor. Aceste lucruri ciudate de formă geometrică vă urmează cursorul și m-au distras serios de la testarea serviciului în sine. ����

Prezentare generală

WindScribe este o companie canadiană, oferind o alternativă bună pentru clienții din SUA. Oferă un plan VPN gratuit cu 10 GB lățime de bandă pe lună împreună cu planurile lor premium. Acestea oferă criptarea AES de 256 biți și protocolul standard de tunelare OpenVPN. Opțiunea premium este rapidă și are o multitudine de instrumente disponibile.

FeaturesInformation
Usability: Ușor de folosit
Politica de logare: Fără jurnalele de identificare
Dimensiunea serverului: 480 ++ servere
Distribuție server: 66 de țări
A sustine: Suport pentru chat automat
torrenting: Permis
Streaming: Permis
Protocolul VPN și criptarea: Protocolul OpenVPN; Criptare AES de 256 biți
Sediu: Canada
Preț: $ 4,08 / lună
Site oficial: https://windscribe.com
Beneficiile WindScribe:
 • Fără scurgeri / sigur de utilizat
 • Posibilitatea de a ocoli restricțiile Netflix
 • Torrents sunt permise
 • Funcționează pe mai multe dispozitive și platforme
 • Aplicație prietenoasă cu utilizatorul
 • Caracteristici bune de confidențialitate și criptare
Contra WindScribe:
 • Prima linie de apărare a asistenței este un chatbot
 • Nu există chat live 24/7
 • Serviciu VPN canadian
Caracteristici:
 • Servere în 60 de țări și 110 orașe
 • Conexiuni simultane nelimitate
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Protecție împotriva scurgerilor DNS
 • Ucide întrerupătorul
 • Mod invizibil
 • AdBlocker
 • Numeroase opțiuni pentru redirecționarea porturilor
 • Suport de la egal la egal la egal
 • Extensii pentru Chrome și Firefox
 • Protocoale de extensie, inclusiv IKEv2 pentru Mac și Windows

Ar trebui să aveți încredere în WindScribe VPN cu datele dvs.?

Laudăm WindScribe VPN pentru că a scris politica de confidențialitate într-un limbaj simplu pe care toată lumea îl poate înțelege. Ei fac o treabă excelentă pentru a risipi orice problemă pe care un potențial client o poate avea.

După cum am menționat la început, WindScribe operează din Canada. Drept urmare, acestea sunt supuse programului de supraveghere online Five Eyes. O serie de rapoarte au arătat clar că CSIS (Serviciul canadian de informații de securitate) colectează în secret informații online de la cetățenii săi.

Cu toate acestea, ISP-urile (nu VPN-urile) din Canada nu prea au putere să păstreze secretul jurnalelor utilizatorilor. Aceștia trebuie să respecte legislația anti-piraterie care rezultă din proiectul de lege C - 11.

Acum, un VPN nu este un ISP. Dacă guvernul dorea informații de la o companie VPN, în prezent nu le putea obține decât dacă au trecut o nouă lege.

WindScribe VPN Review (2020) - Rezultate surprinzătoare în confidențialitate și vitezăDacă un VPN cu sediul canadian păstrează jurnalele clienților, atunci autoritățile canadiene ar putea încerca să încerce să obțină aceste date de la serviciu.

Pentru a fi corecți, țări precum China și Rusia nu fac parte din Alianța Five Eyes și ar reprezenta o amenințare mult mai mare atunci când vine vorba de furtul informațiilor.

Este bine să avem toate faptele. De asemenea, trebuie să știți că Windscribe neagă vehement că acest lucru este un fel de problemă pentru utilizatorii lor. Nu le pasă câți ochi ai!

Nu uitați, Canada are și anumite legi stricte privind drepturile de autor. Este ceva de luat în considerare dacă utilizați un VPN pentru torrenting.

De aici trebuie să ai încredere în compania de la care primești un serviciu. Dacă o companie nu are date înregistrate de la clienții săi, guvernul nu poate lua aceste date departe de ele.

Alte companii precum PureVPN și IPVanish au afirmat că sunt servicii VPN care nu se înregistrează. Amândoi au furnizat informații despre clienți guvernelor lor. Nu puteți vedea doar cuvintele „nu” și „logare” și aveți încredere imediată în compania cu care aveți de-a face.

Windscribe are o explicație detaliată despre cum funcționează jurnalul și ce fac în spatele scenei. Îi aplaudăm pentru că au fost întotdeauna prealabili în ceea ce fac.

Unul dintre aspectele pozitive ale WindScribe este faptul că permit utilizatorilor să își folosească serviciul pe un număr nelimitat de dispozitive.

Cu toate acestea, își rezervă dreptul de a privi fiecare abonament VPN pentru a se asigura că nu există mai multe persoane care utilizează un singur pachet de abonament VPN. Singurul mod în care WindScribe poate realiza acest lucru este prin analizarea numărului de dispozitive pe care le-ați conectat.

Acest lucru trebuie să spună Windscribe despre asta:

„Un singur cont Windscribe este destinat să fie utilizat de o singură persoană și nici nu mă refer la starea dvs. civilă. Este destul de neobișnuit ca persoanele fizice să fie conectate pe mai mult de 50 de computere și 100+ telefoane în același timp. Utilizarea lățimii de bandă împreună cu numărul de conexiuni sunt utilizate de sistemul nostru de monitorizare în timp real, care privește „cei mai răi infractori” și ia o decizie dacă acest utilizator este potențial abuziv sau nu. Apoi, un om ia decizia de a interzice contul sau de a lista albă „abuzul” în caz de fals pozitiv.

Dacă împărtășiți contul cu soția sau fratele dvs., este probabil bine, dar acest lucru poate declanșa o „reacție în distribuție în lanț” acolo unde îl împărtășește cu cineva, care la rândul său face același lucru. Acesta este un mod sigur de a fi interzis. ”

O politică corectă.

Am constatat că WindScribe nu este interesat să păstreze date pe care forțele de ordine le-ar putea utiliza ulterior.

Puteți avea încredere în Windscribe la fel de mult pe cât puteți avea încredere în orice alt furnizor de VPN de pe piață. Singurul lucru care ar trebui să vă dea pauză este dacă nu aveți cu adevărat încredere în sistemul judiciar canadian.

Prețul parbrizului și ce este acoperit

prețul parbrizului

Prețurile încep de la 9 dolari pe lună. Acest lucru poate face WindScribe să pară scump. Cu toate acestea, dacă primiți planul anual, care este de 49 de dolari pe an, veți plăti 4,08 USD pe lună. Este o ofertă destul de bună și clar Windscribe ar prefera să vă înscrieți pe termen lung.

Astfel, prețul este egal cu ceea ce ați plăti pentru servicii VPN comparabile. Există o opțiune minunată disponibilă pentru a obține reduceri la WindScribe.

Windscribe are o opțiune Build A Plan unde puteți adăuga o locație pentru un dolar pe lună. Dacă știți unde trebuie să vă conectați, acest lucru ar putea fi un economizor frumos.

Există patru lucruri care diferențiază VPN-ul gratuit oferit de WindScribe de serviciul plătit:

 • vector de listă de verificareLățime de bandă - Când utilizați serviciul gratuit, sunteți limitat la 10 GB lățime de bandă. Cu serviciul plătit, aveți o lățime de bandă nelimitată.
 • Locații server -Cu serviciul gratuit, aveți acces la 11 locații. Serviciul plătit vă oferă acces la 110 locații.
 • Viteză - Am observat că serverele VPN plătite erau mai rapide decât cele gratuite.
 • Servicii de streaming în SUA - Nu vă veți putea conecta la Netflix folosind serviciul gratuit. Acesta va funcționa doar cu cel plătit.

În afara acestor diferențe, software-ul este identic. După ce faceți upgrade, veți vedea că există anumite servere care sunt disponibile pentru utilizare și limita de lățime de bandă care apare în fereastra aplicației dispare.

Vă puteți înscrie la WindScribe într-un mod complet anonim. Nu trebuie să furnizați numele dvs. sau chiar o adresă de e-mail. Dezavantajul de a face acest lucru este că, dacă pierdeți parola, nu veți avea cum să o recuperați. Opțiunile de plată includ carduri de credit, PayPal, Paywall și Bitcoin.

înscriere la parbriz

Aveți opțiunea de a crea un cont gratuit. Contul gratuit oferă acces la un număr limitat de servere. cont gratuit este limitat la 10 GB pe lună de utilizare. Un lucru enervant este că atunci când vă înscrieți pentru contul gratuit, sunteți constant presat să vă înscrieți pentru contul Pro.

Este destul de normal pentru orice serviciu care oferă o versiune gratuită. Nu mai plângeți când cineva vă oferă lucruri gratuite!

VPN Windscribe are o politică de rambursare pe care trebuie să o citiți cu atenție. Trebuie să țineți cont de câteva puncte înainte de a achiziționa un abonament:

 • Primul, aveți doar trei zile pentru a obține o rambursare.
 • Politica de rambursare se aplică numai dacă cumpărați direct de la WindScribe. Dacă cumpărați de la un terț, un site precum SocialStack, nu există nicio opțiune de rambursare.
 • În cele din urmă, dacă utilizați mai mult de 10 GB date în acele trei zile, rambursarea dvs. este nulă.

politica de rambursare a parbrizului

În parte, înțelegem fereastra de rambursare scurtă. Ei încurajează oamenii să își testeze gratuit produsul înainte de a primi un abonament plătit.

Conectarea mai multor dispozitive cu un singur cont

mai multe dispozitiveIndiferent dacă utilizați serviciul gratuit sau un serviciu plătit, aveți capacitatea de a conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan la VPN utilizând un singur cont. Aceasta este o caracteristică uimitoare care este unică pentru WindScribe. Majoritatea serviciilor VPN vor permite doar cinci sau mai puține conexiuni simultane.

WindScribe este o opțiune excelentă dacă ai o familie numeroasă sau dacă ai o afacere mică. Cu un singur cont, mai multe persoane vor putea beneficia de acest serviciu.

Disclaimer: Windscribe nu dorește să partajați acreditările VPN cu alte persoane. Ei investighează conturile care sunt conectate la o cantitate ridicolă de dispozitive simultan. Dacă încercați să înșelați sistemul (nu vă recomandăm acest lucru), căutați în altă parte.

Se pare că Windscribe îi pasă dacă îl păstrezi în familia ta. Avem senzația că pur și simplu nu vor să vadă 100 de dispozitive pe un singur cont.

WindScribe Pro vă permite să configurați un VPN pe router. Acest lucru protejează fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. folosind o conexiune externă.

WindScribe Pro are o infrastructură VPN în 60 de țări și aproximativ 110 orașe. Puteți verifica starea serverelor lor pe pagina lor de stare.

Instalarea WindScribe

WindScribe este ușor de descărcat și instalat.

Instalarea aplicației pentru parbriz

Urmați instrucțiunile simple pentru a instala programul pe mașina dvs. După instalarea programului, vi se va cere să introduceți informațiile contului dvs. sau să creați un cont nou.

Odată ce numele de utilizator și parola dvs. sunt acceptate, veți vedea afișarea antetului WindScribe. WindScribe vă va conecta automat la cel mai bun server în funcție de locația dvs. curentă.

Puteți schimba serverul dacă doriți oricând.

Relații Clienți

WindScribe are șase opțiuni de asistență pentru clienți pe site-ul lor web.

asistență pentru clienți parbriz

Acestea includ:

 • Ghiduri de instalare
 • Întrebări frecvente
 • Bazele cunoștințelor
 • Subreddit
 • Vorbeste cu Gary
 • Trimite un bilet

Când am văzut opțiunea Talk to Garry, am fost încântați. Ne-am gândit că WindScribe a avut o discuție live cu un bărbat pe nume Gary, care tocmai a simțit că a adăugat un „r” suplimentar.

După ce a pus o întrebare sau două, era clar că vorbim de un program conceput pentru a da răspunsuri automatizate. Când am tastat întrebarea obligatorie: ești o persoană reală? Am primit răspunsul sarcastic - „M-ai aflat, ar trebui să fii detectiv. Continuați, care este întrebarea dvs.? ”Aceasta a fost frustrantă și iritantă în același timp.

Garry vă poate răspunde la întrebări simple. O mulțime de timp, este suficient. Când trebuie să vă adresați unei persoane reale, acestea au chat-ul live și un sistem de bilete disponibile. Chat-ul în direct nu este 24/7 ca în cazul altor companii VPN.

Garry are utilizările sale, ne-a oferit câteva informații grozave cu privire la ce servere puteți accesa Netflix.

WindScribe funcționează cu Netflix? (Veți avea nevoie de versiunea Pro)

Când o persoană întreabă dacă serviciul funcționează cu Netflix, ceea ce dorește să știe este dacă WindScribe poate ocoli Netflix Geo restricție a conținutului transmis în SUA. Netflix și alte servicii de streaming au devenit foarte bune la identificarea VPN-urilor și la blocarea utilizatorilor VPN.

Când vizitați pagina principală WindScribe, nu spune nimic despre Netflix. Acest lucru este surprinzător, deoarece majoritatea VPN-urilor care sunt capabile să ocolească Netflix sau alte servicii de streaming Restricționarea geo a tencuielii de conținut pe toată pagina lor de pornire.

Nu vă temeți, există mai multe povești.

WindScribe VPN Review (2020) - Rezultate surprinzătoare în confidențialitate și vitezăAm încercat să ne conectăm la Netflix folosind serviciul gratuit WindScribe.

Și am fost întâmpinați de mesajul frustrant de eroare de streaming pe care îl primiți cu multe VPN-uri pe piață astăzi.

Cu toate acestea, este o poveste diferită atunci când utilizați versiunea Pro a acestui serviciu. WindScribe are o opțiune „WindFlix Location” care vă permite să accesați conținutul Netflix SUA fără probleme.

Trebuie menționat că WindScribe este capabil să deblocheze conținutul dvs. restricționat din Statele Unite, Marea Britanie, Japonia și Canada.

Caracteristici de confidențialitate și criptare

Opțiuni de confidențialitate WindscribeWindScribe are protocoale VPN uimitoare. Acestea includ protocolul openVPN, protocolul SOCKS 5 și IKEv2. Protocolul IKEv2 este protocolul implicit. Cu toate acestea, openVPN este standardul din industrie. Menționăm acest lucru deoarece poate doriți să treceți pentru a deschide VPN atunci când începeți să utilizați produsul.

Cu VPN WindScribe, aveți acces la AES - 256 cifre cu SHA512 auth și a Criptare cheie RSA pe 4096 biți pe desktopuri și AES 128 GCMcipher criptare cu Schimb de chei P-256 și TLS 1.2, ECDHE_RSA pentru extensiile de navigare. Acestea sunt câteva detalii tehnice foarte impresionante. La nici un capăt al acestui spectru de criptare nu s-au înregistrat niciodată hacks.

Torrenting este permis

Multe VPN-uri interzic torentarea. Sunt îngrijorați că vor avea probleme cu reclamațiile DMCA. Alții care permit torrenting-ul îl vor oferi doar pe o mână de servere. WindScribe permite torrenting, din punct de vedere tehnic.

Acestea oferă, de asemenea, tutoriale care vă arată cum puteți configura diferiți clienți torrent. Cu toate acestea, nu acceptă torentele pe toate serverele lor. Motivul pentru aceasta este că în unele dintre țările unde au servere, există legi foarte puternice privind protecția drepturilor de autor digitale.

Așadar, dacă te gândești să folosești WindScribe pentru sesiunile de torrent, ar trebui să verifici mai întâi serverele lor și să te asiguri că poți găsi unul care să fie prietenos cu P2P și care să fie relativ aproape de tine.

Viteza serverului

viteza medie de descărcare vpnScopul testului nostru de viteză este să fim cât mai empirici. Pentru a îndeplini această sarcină, am testat un server în Canada și am conectat la serverele din SUA, Regatul Unit, Germania, Australia și Hong Kong..

Pentru fiecare locație, am folosit un fișier de testare de 50 MB și l-a descărcat de pe serverul din Statele Unite. Acest lucru a fost făcut de mai multe ori pe zi, la intervale de șase ore. Am luat viteza medie de descărcare pentru fiecare test și apoi am colectat datele agregate.

Graficul de mai sus oferă o idee despre performanța WindScribe în comparație cu alte VPN-uri populare. După cum puteți vedea, WindScribe nu a fost cel mai rapid, dar a fost totuși rapid.

Concluzie

WindScribe este un VPN care oferă multe. Cui nu i-ar plăcea un serviciu VPN care să le permită conectarea unui număr nelimitat de dispozitive? Și un VPN care are un server special pus deoparte pentru a se conecta la Netflix-ul american? Pentru cei care trăiesc peste mări, acest lucru pare a fi un zeu.

VPN WindScribe este un VPN solid.

Le sugerăm oricui dorește să acceseze Netflix cu viteze rapide.

Pagina de asistență arată minunat. A avea șase opțiuni de rezolvare a problemelor pare ideal. Cu toate acestea, faptul că nu aveți chat în direct 24 de ore din 24, da o ușoară scădere sistemului de asistență. Să crezi că vei trăi discuții cu cineva și apoi vei primi răspunsuri automatizate nu este un sentiment bun. Trimiterea prin e-mail a unei echipe de asistență se poate simți frustrant când tot ce vrei să faci este să vorbești cu o ființă umană prin chat.

WindScribe este un serviciu VPN ușor de utilizat, care pare să se îmbunătățească. Ne-am făcut treaba de a vă informa despre asta avantaje și dezavantaje. Ține de tine acum. 

Dacă mai doriți să aflați mai multe, citiți ghidul nostru pentru cele mai bune VPN-uri pentru australieni.

Mult noroc!

FAQ

Cât de bun este Windscribe?

Windscribe este o alegere VPN solidă, care oferă viteze rapide și o varietate de instrumente. Cel mai bun lucru despre Windscribe este serverele dedicate Netflix care vă permit să vizionați conținutul Netflix din SUA și Britanic.

Este bună versiunea gratuită a Windscribe?

În ceea ce privește versiunile gratuite ale Windscribe, este destul de grozav. În ceea ce privește VPN-urile, este doar acolo pentru a testa serviciul înainte de a plăti versiunea premium. Cu date limitate, viteze limitate și servere limitate, servește ca un teren de testare bun.

Este Windscribe criptat?

Da, este. Ca serviciu VPN, acesta este scopul principal al ofertelor lor.

Windscribe este un VPN sigur?

Da, cu opțiunile de criptare sunt un VPN sigur. Singura exonerare este faptul că compania își are reședința în Canada, despre care a fost cunoscut faptul că își amintește cetățenii. Windscribe nu păstrează jurnalele, astfel încât guvernul canadian nu a putut fura informațiile clientului Windscribes decât dacă scoate niște chestii umbroase.

Windscribe are un comutator de ucidere?

Da. Aplicația te va deconecta de la internet dacă conexiunea VPN se va stinge. Aceasta servește ca un instrument pentru a vă proteja conexiunea, indiferent de situație, chiar dacă un server coboară la întâmplare.

Windscribe acceptă P2P?

Da, în cea mai mare parte. Torrenturile sunt permise pe majoritatea, dar nu pe toate serverele. Serviciul nu blochează, nu monitorizează sau accelera descărcările de torrent.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me