Bagaimana Menonton HBO di Australia

HBO telah menjadi fenomena hiburan dan budaya di Amerika Syarikat dan banyak negara lain selama beberapa dekad. Kini lebih 100 juta pelanggan di seluruh dunia, ini jauh dari 365 pelanggan yang ada di sekitar kawasan Pennsylvania ketika memulakan kerjaya pada tahun 1972.

Dalam beberapa tahun pertama, pertumbuhannya perlahan. Tidak ada infrastruktur yang diperlukan untuk HBO berkembang. Pada masa yang sama, mereka menghadapi beberapa pembangkang daripada rangkaian televisyen utama kerana ketakutan bahawa kabel akan merompak penonton dan mencuri pendapatan. Walau bagaimanapun, sepanjang lewat 70-an hingga awal 80-an terdapat beberapa penambahbaikan dalam infrastruktur serta perubahan kepada litigasi yang menyukai televisyen kabel dan HBO.

Logo HBOMenjelang tahun 1982, HBO mempunyai 8.9 juta pelanggan, $ 440 juta dalam jualan, dan keuntungan $ 100 juta. Menjelang tahun 1983 jumlah itu melonjak kepada 13.4 juta pelanggan. Pada masa ini HBO mendapat perniagaan mencipta program komedi asal. Melalui akhir 80-an dan 90-an awal seolah-olah seperti HBO telah kehilangan beberapa pengaruhnya. Ini sebahagiannya disebabkan oleh populariti penyewaan filem rumah.

HBO bertindak balas dengan beberapa strategi dan kempen pengiklanan yang agresif. Mereka mencari lesen untuk pengaturcaraan sukan. Dan menjelang 1993 pangkalan pelanggan mereka telah mencecah 24.7 juta.

HBO streaming

Penyiaran pada HBO kini menjadi realiti. Perkhidmatan HBO Go dan HBO mereka kini sangat popular. HBO-Sekarang membolehkan sesiapa sahaja yang mempunyai sambungan Internet untuk mendaftar untuk perkhidmatan premium ini dan menikmati kandungan HBO.

Logo HBO GOPerkara yang baik adalah bahawa HBO-Now mempunyai hampir semua pengaturcaraan individu yang akan melanggan saluran kabel akan mendapat. Ini bermakna anda dapat menikmati program-program seperti True Blood, Detektif Benar, Game of Thrones, dan banyak lagi.

Ini semua sangat bagus selagi anda tinggal di Amerika Syarikat. Jika anda berada di luar AS, seperti di Australia, tidak ada cara langsung untuk anda menonton kandungan ini. Jangan berputus asa. Bersiap sedia kerana di dalam panduan ini kita akan melihat cara untuk mengelilingi geo supaya anda dapat menikmati HBO ini di Australia.

�� TL; DR - Jika anda mahukan versi pendek dan manis ini. Kami mengesyorkan melihat SurfShark. Pendatang baru ini ke ruang VPN menyediakan perkhidmatan pantas dan streaming pantas untuk bukan sahaja Netflix tetapi HBO, Hulu, Amazon Prime dan kira-kira 12 cawangan lain. Lawati Surfshark atau baca ulasan kami. ��

Bagaimana HBO Stream di Australia

Anda mungkin berfikir kepada diri sendiri, bukan bunyi seperti proksi? Terdapat beberapa persamaan di antara keduanya. Salah satu perbezaan utama ialah dengan terowong VPN, anda sambungan disulitkan. Ini bermakna tiada siapa yang boleh memintas maklumat yang anda hantar ke belakang dan sebagainya. Terowong VPN lebih selamat, menawarkan kelajuan yang lebih baik, dan menghasilkan hasil yang lebih baik.

VPN membolehkan anda membuat sambungan selamat antara peranti anda dan rangkaian lain melalui Internet.

Intinya, ia membolehkan anda melayari Internet menggunakan rangkaian pelayan yang berada di bahagian yang berlainan di dunia. Jika anda berada di Australia dan anda cuba mengakses kandungan HBO menggunakan pelayan di Amerika Syarikat, pelayan HBO percaya bahawa anda berada di AS, jadi anda mendapat akses kepada kandungan.

Sekarang persoalannya adalah, yang mana terbaik Perkhidmatan VPN untuk menstrim HBO pada tahun 2020? Berikut adalah cadangan saya:

1. NordVPN - Fast Speeds, Count Server Besar

NordVPN mengambil serius privasi anda. Pada masa ini, mereka mempunyai 5,230 pelayan di seluruh dunia. Semua rancangan mereka membolehkan anda menyambungkan enam peranti pada masa yang sama. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk mereka, mereka mempunyai jaminan wang balik 30 hari.

Kebaikan
 • Lebih daripada 5,200 pelayan
 • Pelayan unik yang unik
 • Membolehkan enam sambungan serentak
 • Pendirian yang kuat terhadap privasi pelanggan
 • Bekerja dengan HBO dan perkhidmatan streaming terhad geo yang lain
Keburukan
 • Tidak boleh membeli sambungan serentak tambahan

Salah satu aduan yang ada mengenai NordVPN adalah harga mereka, iaitu pelan bulan-bulan mereka lebih mahal daripada beberapa pilihan VPN yang lain. Harga semakin murah setiap bulan semakin lama anda melakukan. Ia pecah sebagai berikut:

 • Pelan bulan ke bulan akan dikenakan biaya $ 11.95 sebulan.
 • Jika anda melanggan satu tahun, anda akan membayar sejumlah $ 83.88 setahun. Ini merosot kepada $ 6.99 setiap bulan.
 • Jika anda melanggan pelan dua tahun, anda akan membayar $ 95.75 di hadapan. Ini hanya sedikit lebih daripada apa yang anda bayar untuk pelan tahun ini. Pecahannya ialah $ 3.99 sebulan.
 • Jika anda melanggan pelan tiga tahun, anda akan membayar $ 107.55 di hadapan. Anda mendapat tiga tahun pada $ 2.99 sebulan.

SmartPlay adalah perkhidmatan unik yang ditawarkan oleh NordVPN. Ia memudahkan anda mengakses kandungan terhad geo di seluruh dunia. Ia menggabungkan ciri-ciri terbaik VPN dan DNS Pintar. Dengan teknologi SmartPlay, anda tidak perlu memikirkan sebarang konfigurasi. Apa yang anda lakukan adalah bersambung ke pelayan NordVPN dan anda dapat menikmati faedah.

Akhirnya, NordVPN komited untuk melindungi privasi anda. Mereka mempunyai dasar pembalakan yang tidak diuji dan dihormati. Ini bermakna bahawa mereka tidak akan log apa-apa maklumat tentang anda atau apa yang anda lihat dalam talian Jika anda ingin mengetahui maklumat lanjut lihat penuh kami Kajian NordVPN.

2. Surfshark - Kelajuan Tinggi, Harga Rendah

Perkhidmatan HBO boleh menjadi mahal dan apabila anda perlu menggunakan VPN untuk mengakses rancangan kegemaran anda, anda tidak perlu menghabiskan terlalu banyak wang. Di situlah Surfshark masuk. Akses semua filem kegemaran anda dan pertunjukan HBO untuk beberapa dolar tambahan sebulan dan bukan dua kali ganda pada tag harga HBO.

Kebaikan
 • Lebih 800 pelayan
 • Harga terbaik dalam industri
 • Beribu pejabat di British Virgin Islands
 • Mudah untuk digunakan
 • Kelajuan pantas
 • Bekerja dengan HBO dan perkhidmatan streaming terhad geo yang lain
Keburukan
 • Pendatang baru dan tidak terbukti
 • Sokongan e-mel lambat pada masa-masa

Menyimpan wang bukanlah satu-satunya alasan untuk menggunakan Surfshark - walaupun, pada $ 1.99 sebulan ia hampir menjadi alasan yang cukup baik untuk memberi mereka cobaan- perkhidmatan itu juga menyampaikan dari segi kelajuan dan keselamatan.

Tidak juga ada yang lebih buruk daripada duduk di atas sofa anda untuk memulangkan semua Entourage hanya untuk disambut dengan mesej sekatan geo. Sama seperti VPN yang lain dalam senarai ini, Surfshark menyekat HBO tanpa bimbang.

Bukan itu saja, Surfshark tidak menyimpan maklumat mengenai aktiviti, alamat IP, nama, lokasi, sejarah, setem masa, jalur lebar, atau lalu lintas. Anda benar-benar selamat dengan piawaian penyulitan terbaik dalam industri dan budaya tanpa pembalakan.

Sekiranya anda berada di pagar untuk memberi anak baru pada peluang itu, semak semakan Surfshark penuh kami untuk memberi anda sedikit maklumat.

3. ExpressVPN - VPN Boleh Dipercepatkan

ExpressVPN telah membuat nama untuk menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbaik di planet ini. Mereka dikenali kerana privasi dipandu. Terdapat beberapa kes profil tinggi yang melibatkan mereka di mana kerajaan dan agensi lain cuba mendapatkan maklumat peribadi mengenai pengguna ExpressVPN. Walau bagaimanapun, kerana mereka tidak menyimpan maklumat ini di sana, tiada maklumat telah dijumpai.

Kebaikan
 • Bidang kuasa British Virgin Islands
 • Tiada log disimpan
 • Kelajuan pantas dengan penyulitan yang kuat
 • Bekerja dengan HBO dan perkhidmatan streaming terhad geo yang lain
Keburukan
 • Harga
 • Hanya menyokong tiga sambungan serentak

ExpressVPN mempunyai kelajuan pelayan yang baik. Ini benar walaupun dengan sambungan jarak jauh. Aplikasi ExpressVPN adalah mesra pengguna dan berfungsi pada semua platform yang tersedia, menawarkan penyulitan kuat dan ciri keselamatan yang hebat.

Sama seperti NordVPN, ExpressVPN berada di sisi pricier.

 • Jika anda membayar bulan demi bulan, ExpressVPN akan mengenakan anda $ 12.95 sebulan.
 • Jika anda membeli pelan enam bulan terdahulu, anda akan membayar bersamaan $ 9.99 sebulan.
 • Jika anda membeli pelan 15 bulan, anda pada dasarnya akan membayar $ 6.67 sebulan.

ExpressVPN menawarkan 160 lokasi pelayan VPN di 94 negara dengan lebih daripada 3,000 pelayan VPN di seluruh dunia dan perkhidmatan pelanggan mereka tidak ada. Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan ini, bacalah sepenuhnya Kajian ExpressVPN.

Gunakan Proksi

bagaimana proksi berfungsiProksi berfungsi seperti perantara antara peranti anda dan web. Apabila anda menggunakan proksi, ia kelihatan seperti permintaan yang anda buat datang dari proksi. Manfaat proksi adalah bahawa mereka boleh membuat laman web cache yang telah dikunjungi pada masa lalu, menjadikannya lebih cepat bagi anda untuk melawat mereka di masa depan.

Seorang proksi boleh membenarkan anda untuk mendapatkan sekitar geo HBO yang menyekat beberapa waktu. Masalahnya ialah proksi tidak mempunyai keselamatan. Maklumat yang dihantar tidak disulitkan, jadi ia boleh disekat. Kedua, banyak proksi, terutama yang bebas, tepu dengan pengguna. Jadi kelajuan Internet anda akan menjadi perlahan.

Satu lagi masalah dengan proksi ialah jika anda menggunakan sambungan HTTP, alamat IP sebenar anda boleh dilihat oleh individu atau institusi yang memiliki proksi (Baca lebih lanjut: Sembunyikan alamat IP anda).

Gunakan DNS Pintar

Bagaimana pintar DNS berfungsiDNS Pintar atau proksi DNS tidak akan menyembunyikan alamat IP anda. Walau bagaimanapun, ia akan menyembunyikan alamat DNS yang diberikan kepada penyedia perkhidmatan Internet anda. Alamat DNS anda mempunyai maklumat yang membolehkan laman web lain, dalam hal ini HBO, tahu di mana anda berada di planet ini. DNS Pintar akan menggantikan DNS yang anda tetapkan dengan salah satu daripada lokasi yang tidak mempunyai sekatan geo.

DNS pintar atau proksi DNS akan memintas permintaan sambungan dan kemudian mengalih keluar daripada maklumat permintaan yang boleh dikaitkan dengan tempat anda. Kemudian ia menggantikan data yang dikeluarkan dengan data yang dikaitkan dengan lokasi geo yang berbeza.

Sama seperti proksi, DNS Pintar tidak menggunakan penyulitan. Di samping itu, maklumat boleh dipindahkan tanpa pengurangan kelajuan Internet. Pada sisi negatifnya, maklumat yang dihantar dalam talian adalah mudah terdedah kerana tidak ada penyulitan untuk sambungan.

Gunakan TOR

Bagaimana pekerja berfungsiTor ialah perkhidmatan yang menyembunyikan alamat IP anda semasa anda berada di Internet. Trafik dalam talian anda akan melambung antara beberapa pelayan yang berbeza. Hasilnya ialah jejak kaki digital anda disembunyikan. Tor berfungsi dengan baik untuk menyembunyikan IP anda dan mendapatkan beberapa sekatan geo. Walau bagaimanapun, apabila geganti ia digunakan untuk melantun komunikasi Internet anda di sekeliling ditemui, ISP boleh menghalangnya. Dengan Tor, anda akan mengalami kelajuan Internet yang lebih perlahan.

HBO Menunjukkan Anda Boleh Menonton

HBO telah menjadi rumah kepada beberapa program yang paling popular dan berpengaruh di televisyen. Mereka telah mencipta fenomena budaya yang telah mengubah cara orang bercakap, berinteraksi, dan melihat dunia. Berikut adalah beberapa program yang lebih popular yang diletakkan oleh rangkaian kabel ini.

Wayar

Drama polis yang menggelitik ini memeriksa adegan dadah di Baltimore. Ia berbuat demikian dari perspektif penguatkuasaan undang-undang serta pengedar dadah. Program ini adalah pengganti permainan kerana ia tidak hanya membentangkan penguatkuasaan undang-undang sebagai orang baik atau peniaga dadah sebagai penjenayah. Sebaliknya, ia berfungsi untuk menunjukkan nuansa masalah dari setiap perspektif, termasuk melihat peranan ahli politik, wartawan, dan komuniti dalam keganasan geng dan peperangan geng. Ini adalah siri satu-of-a-kind yang penuh dengan lima musim dan 60 episod.

The Sopranos

Sopranos memperoleh 21 anugerah Emmy dengan 111 pencalonan. Ini adalah salah satu program yang paling terkenal yang dihasilkan oleh HBO. Ia adalah satu siri terobosan yang bercampur dengan kerumitan interaksi keluarga dengan keganasan yang sengit yang berkaitan dengan menjalankan sindiket jenayah. Protagonis pertunjukan, Tony Soprano, bekerja untuk mengimbangi keluarga, tinggal di pinggir bandar, melindungi perkahwinannya, meletakkan hits pada musuhnya, dan berlari dari FBI. Serangan panik menyebabkannya mendapatkan rawatan. Ini ditambah pula dengan sifatnya yang cacat tetapi dicintai yang dibuat Tony Soprano penjahat yang diwarisi orang. Akhir siri pertunjukan televisyen ini merupakan salah satu yang paling berpolerasi dalam sejarah. Pertunjukan berlari selama enam musim dan mempunyai 86 episod.

Game of Thrones

Siri siri ini berdasarkan siri buku Song of Ice dan Fire George RR Martin adalah satu bahagian permainan politik, satu bahagian naga, satu bahagian fantasi, dan satu bahagian epik perang. Siri ini mempunyai beberapa watak berulang, semuanya melakukan bahagian mereka untuk membekalkan Throne Besi. Sama ada seseorang itu peminat fantasi atau tidak, kisahnya menarik. Ia kompleks. Dan terdapat banyak kelainan yang mengejutkan. Permainan Takhta juga terkenal dengan keganasan dan seks yang tidak masuk akal. Pada tahun 2020, Game of Thrones memasuki musim kelapan dan terakhirnya.

Bagaimana HBO Hadkan Kandungan mereka

Kami telah membincangkan bagaimana kandungan geo terhad. Tetapi persoalan sejuta dolar adalah, bagaimana keadaan ini berlaku? Ia mempunyai banyak kaitan dengan cara peranti yang berkaitan dengan Internet berkomunikasi antara satu sama lain.

Untuk menonton HBO di Australia, anda perlu membuat pelayan HBO percaya bahawa anda berada di Amerika Syarikat. Bagaimana anda melakukan ini? Anda perlu mengubah alamat IP anda. Syukurlah, terdapat sejumlah alat yang membolehkan anda untuk menyekat penyekatan geo HBO dan mengalirkan kandungan yang anda inginkan.

Setiap peranti yang berkomunikasi dengan peranti lain di Internet perlu mempunyai alamat IP. Anda boleh memikirkan alamat IP seperti alamat surat anda di dunia nyata. Alamat IP anda membolehkan pelayan lain di Internet mengetahui di mana paket harus dihantar. Paket maklumat ini boleh menjadi halaman web atau pameran yang disiarkan di Internet.

Jika anda cuba menonton HBO di Australia, pelayan HBO diberitahu bahawa permintaan datang dari peranti di luar Amerika Syarikat. Pelayan HBO bertindak balas dengan menghantar mesej ralat berbanding rancangan HBO kegemaran anda.

Kenapa HBO Hadkan Streaming

Ia boleh menjadi sangat meruncing untuk penduduk Amerika Syarikat yang melancong ke luar negara yang sudah menjadi pelanggan berbayar ke HBO Go atau HBO-Now apabila mereka cuba mengakses perkhidmatan streaming di luar negara dan menyedari bahawa mereka tidak boleh. Soalan pertama yang kebanyakan orang bertanya ialah, mengapa?

Terdapat beberapa sebab mengapa HBO menghalang penonton antarabangsa daripada melihat kandungan streaming mereka. Banyak yang berkaitan dengan kontrak pengedaran televisyen di dalam Amerika Syarikat. Dalam banyak kes, perjanjian-perjanjian ini telah direka bentuk untuk membolehkan kandungan dipaparkan kepada penonton Amerika di Amerika Syarikat. Begitu juga dengan sekatan Netflix.

Seperti hal-hal yang paling, sebab untuk melakukan hal ini menjadi wang. Pencipta program melindungi daya maju kewangan produk mereka dengan lebih baik daripada sistem keselamatan rumah yang terbaik melindungi rumah individu yang kaya dan privasi. Pertunjukan popular boleh dilesenkan dengan berlainan di negara lain, meningkatkan pendapatan yang dihasilkan oleh pencipta program.

Sebab lain ialah sistem penarafan dalam satu kerajaan mungkin berbeza dengan kerajaan lain. Jadi satu program seperti Game of Thrones, yang terkenal dengan keganasan yang mengerikan dan kandungan seksual grafis, boleh diterima di Amerika Syarikat, tetapi negara lain mungkin tidak menerima kandungan itu. Menunjukkan bahawa siaran HBO adalah direka untuk memenuhi garis panduan yang dikeluarkan oleh agensi penyiaran Amerika. Sejak HBO tidak menunjukkan kandungan mereka di luar negara, mereka tidak perlu bimbang tentang juga cuba menyesuaikan diri dengan dasar negara lain.

Sudah tentu, hanya kerana dasar atau kerajaan tidak menganggap kandungan yang sesuai untuk negara mereka, ini tidak bermakna bahawa rakyat tidak akan membangkitkan minat terhadapnya. Internet menyebar idea dan budaya, terutama yang dipaparkan di media popular seperti HBO, di seluruh dunia. Oleh itu, terdapat kelaparan kandungan ini di tempat lain. Di samping itu, terdapat sejumlah orang yang telah membayar langganan mereka di rumah dan ingin dapat menggunakannya semasa mereka sedang melancong ke luar negara.

Pemikiran Akhir

HBO telah mencipta kandungan yang luar biasa selama lima dekad yang lalu. Penonton di Amerika Syarikat telah dapat streaming di HBO, sementara yang di luar telah ditinggalkan untuk mencari jalan penyelesaian. Walaupun terdapat beberapa pilihan untuk mengelilingi geo blocking, kami mengesyorkan agar anda menggunakan VPN, sama ada NordVPN, Surfshark, atau ExpressVPN. Ketiga perkhidmatan ini adalah selamat, cepat, boleh dipercayai, dan VPN terbaik untuk Netflix juga.

Jika Internet anda masih terlalu lambat untuk aliran Netflix, periksa pelan NBN kami. Terima kasih!

Seperti biasa, kami ingin mendengar daripada anda. Beritahu kami apa yang anda fikirkan tentang ulasan ini serta memasukkan sebarang cadangan yang anda ada di bahagian komen di bawah.

Soalan Lazim

Q: Kenapa HBO hanya pada Foxtel?

A: Pada 1 Januari 2017, Foxtel menandatangani satu perjanjian yang memberi hak yang luas kepada perpustakaan HBO. Akibatnya, Foxtel menjadi "Rumah HBO" yang tidak dipertikaikan.

Q: Berapa kos streaming HBO??

A: HBO-Sekarang kos $ 15 sebulan. Ia adalah satu langganan mandiri yang tidak memerlukan langganan HBO. HBO Go adalah percuma, selagi anda mempunyai langganan HBO.

Q: Apakah perbezaan antara HBO GO dan HBO-Now?

A: Kedua-dua perkhidmatan streaming menawarkan kandungan yang sama. HBO Go adalah untuk individu yang mempunyai langganan kabel HBO. HBO-Sekarang kos $ 15 dan bagi mereka yang tidak mempunyai langganan kabel HBO.

Q: Bolehkah saya menonton Game of Thrones di HBO-Now?

A: Ya. Episod baru boleh didapati di HBO Sekarang pada masa yang sama mereka muncul di saluran kabel.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me