Cara Dapatkan American Netflix di Australia

Netflix mempunyai lebih daripada 158 juta pelanggan (dan mengira…).  

Ini mungkin lebih daripada apa yang ditemubual oleh pengasas syarikat apabila mereka memulakan syarikat itu sebagai tempat untuk menyewa video dalam talian kembali pada tahun 1998. Pada masa itu, Netflix menjadi terkenal kerana sebahagian daripada tawaran syarikat DVD tanpa had, yang akan menjadi dihantar ke rumah anda.

buka kunci netflixApabila idea ini mula-mula datang di tempat kejadian, ia adalah revolusioner. Idea tidak perlu pergi ke Blockbuster untuk menyewa DVD mengubah segala-galanya. Orang Amerika memahami konsep itu.

Pada tahun 2002, Netflix hanya mempunyai 700,000 pelanggan. Menjelang tahun 2005, langganan mereka melonjak kepada 3.6 juta. Apa yang Netflix dan mereka yang peminat program tidak faham adalah ada sesuatu yang lebih baik dalam hal ini.

Pada tahun 2007, Netflix melancarkan ciri alirannya. Jadi, anda tidak perlu menunggu DVD tiba di rumah anda. Anda boleh mempunyai filem pilihan anda apabila diminta. Pengasas Netflix mengatakan bahawa mereka berminat untuk memulakan streaming jauh lebih awal, tetapi kelajuan Internet pada masa itu tidak memungkinkan. Itu benar - mereka berada di hadapan masa mereka.

Oleh kerana populariti streaming Netflix mula berkembang, ia mula disokong pada konsol permainan, peranti pegang tangan, dan televisyen. Menariknya, ketika itu, perkhidmatan streaming dengan Netflix hanya tersedia di Amerika Syarikat.

Itu akan berubah pada tahun 2010 apabila Amerika Latin dan Kanada, serta Caribbean pada tahun 2011, dapat mengakses perkhidmatan streaming Netflix. Pada tahun yang sama Netflix mula menghasilkan kandungan asalnya sendiri. Pada tahun 2013, House of Cards memulakan kerjaya. Ia adalah hit yang tidak dapat disangkal.

Nampaknya Netflix mempunyai satu kejayaan selepas satu lagi. Lihat saja program seperti:

 • Perkara yang tidak dikenali
 • Orange adalah Black Baru
 • Mahkota

pengaturcaraan netflix

Pada tahun 2012, Netflix membuat hop melintasi kolam, menjadi tersedia di United Kingdom. Tidak lama selepas Netflix menjadi terdapat di kebanyakan pasaran di seluruh dunia.

TL; DR - Dapatkan VPN (Rangkaian Persendirian Maya).

�� TD; LR - Satu-satunya penyelesaian sejati untuk mendapatkan penyelesaian kerja tetap untuk akses Netflix adalah dengan menggunakan VPN. Walaupun beberapa laman web mengesyorkan menggunakan proksi atau bahkan TOR, mereka tidak memberitahu anda cerita penuh. Proxies tidak mempunyai penyulitan dan keselamatan yang disediakan oleh VPN semasa menggunakan TOR sepenuhnya meletakkan kelajuan anda ke maksimum hanya Kb / s.
�� Tetapi sila harap SILA apa sahaja yang anda lakukan, elakkan "VPN" percuma. Malah VPN percuma yang terbaik adalah sedozen. Kami sangat mengesyorkan anda tinggal jauh dari VPN percuma kerana secara umumnya mereka bukan penyelesaian terbaik untuk Netflix. Dasar keselamatan mereka sering membingungkan dan boleh membuat peranti anda terdedah kepada serangan. Kelajuan mereka sangat perlahan. Mereka mempunyai dasar pembalakan yang dahsyat, jadi mereka memantau laman web yang anda lawati dan apa yang anda lakukan semasa dalam talian.

Jika anda mahukan VPN terbaik, kami mencadangkan mana-mana satu daripada ketiga-tiga:

 1. Baca penuh kami Kajian NordVPN atau lawatan NordVPN
 2. Semak Surfshark pendatang baru, menyediakan perkhidmatan penstriman untuk bukan sahaja Netflix tetapi HBO, Hulu, Amazon Prime dan kira-kira 12 cawangan lain. Lawati Surfshark atau baca ulasan kami.
 3. Sekiranya anggaran kurang mendapat perhatian, teruskan ExpressVPN. Mereka sedikit lebih cepat di Nord dan SurfShark dan mempunyai UI yang lebih baik pada aplikasi mudah alih dan desktop mereka.

Untuk menjadi jujur, anda tidak boleh salah dengan mana-mana perkhidmatan VPN di atas. Mereka semua bekerja secara kasar dan akan membolehkan anda menonton pertunjukan Netflix kegemaran anda dari mana-mana sahaja di Australia.

Perlu maklumat lanjut? Teruskan membaca..

Netflix AS Bukan "Worldwide" Netflix

Pelancong dari Amerika Syarikat sering terkejut apabila mereka mahu menonton American Netflix di Australia dan tidak melihat banyak persembahan kegemaran mereka. Sebabnya ialah bahawa Netflix Amerika di Australia adalah geo disekat.

Pasti, anda akan dapat menonton Netflix, tetapi apabila anda berada di Australia, anda akan terlepas satu tan kandungan. Anda juga mendapat banyak kandungan, bergantung kepada cara anda melihatnya.

Netflix Australia mempunyai perpustakaan filem yang murah hati. Orang Australia mendapat akses kepada kandungan asal Netflix. Ini termasuk rancangan TV, filem, program kanak-kanak, dokumentari, dan drama komedi.

Sebagai bonus tambahan, pengguna Australia mendapat akses ke tajuk Australia yang dilihat oleh penonton AS dan dalam kebanyakan kes belum pernah didengar. Akhir sekali, dalam beberapa kes, penonton Australia mampu menyiarkan rancangan apabila episod baru tiba, sedangkan pelanggan AS perlu menunggu sehingga keseluruhan musim selesai.

Perbezaan terbesar yang anda lihat ialah apabila anda melihat kandungan berlesen. Sebagai contoh, Rakan-rakan, siri TV AS yang sangat terkenal, boleh didapati di Netflix AS. Tetapi ia tidak dapat dijumpai di Netflix Australia. Begitu juga dengan pertunjukan seperti:

 • Minda Jenayah
 • Memecahkan Bad
 • The Walking Dead
 • Supranatural

Benar, anda dapat melihat beberapa pertunjukan pada platform aliran bersaing. Bukan sahaja Netflix. Ini juga benar jika anda melihat menonton Avengers: Infinity War dan Incredibles 2.

Perbandingan Kos: Netflix AS vs Netflix Australia

Fakta yang menarik adalah bahawa rakyat Australia tidak membayar lebih sedikit daripada penduduk AS untuk Netflix. Penduduk Australia boleh membeli pakej permulaan pada $ 9.99 sebulan. Untuk $ 13,99 sebulan, mereka boleh mempunyai aliran kedalaman yang tinggi. Pada $ 17,99 sebulan, orang Australia boleh mendapatkan pakej Netflix pakej terbaik di kawasan itu dengan semua loceng dan peluit tambahan.

Di Amerika Syarikat, 2020 membawa peningkatan harga sebanyak 18 peratus dalam pakej Netflix standard. Ia akan pergi dari $ 10.99 sebulan kepada $ 12.99 sebulan. Pelan premium akan melompat dari $ 13.99 sebulan kepada $ 15.99 sebulan. Dan pelan asasnya adalah dari $ 7.99 sebulan hingga $ 8.99 sebulan.

Untuk bersikap adil, Netflix bekerja keras untuk menjadikan kandungannya global. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa isu pelesenan yang dimainkan. Jadi persoalannya, bagaimana orang Australia yang ingin menonton US Netflix mendapat akses ke perpustakaan AS? Terdapat beberapa pilihan.

Bagaimanakah Kandungan Blok Geografi Netflix??

Penyekatan Geo, secara ringkas, berlaku apabila kandungan yang anda ingin tonton disekat di lokasi geografi anda, sama seperti cara laman web disekat. Netflix menggunakan geo blocking sebagai cara membahagikan dunia ke segmen pasaran. Ini membolehkan mereka menjual produk mereka untuk harga yang berbeza, meningkatkan keuntungan mereka berbanding dengan satu harga dan satu dasar di seluruh dunia.

Netflix bukan satu-satunya syarikat penstriman untuk melakukan ini. Dan ia tidak semestinya bekerja di Amerika Syarikat. Sebagai contoh, penduduk UK di Amerika Syarikat mungkin terkejut apabila BBC iPlayer tidak berfungsi.

Bagaimanakah Netflix tahu apa negara anda berada? Berdasarkan alamat IP anda. Setiap komputer atau peranti bersambung Internet mempunyai alamat IP. Oleh itu, apabila anda melawat laman web, alamat IP memberitahu Internet di mana untuk menghantar maklumat tersebut.

Satu lagi contoh hebat di sini adalah Youtube, yang juga menyekat kandungan bergantung pada lokasi geografi anda. Youtube AS bukan Youtube Australia, walaupun ia kelihatan begitu. (Baca lebih lanjut: Unblock Youtube)

Alamat IP anda disediakan oleh ISP anda, atau pembekal khidmat Internet. Dengan cara yang sama bahawa alamat fizikal memberitahu dunia di mana anda berada, jadi alamat IP anda menunjukkan lokasi anda, menjadikannya mudah untuk menjejaki anda.

Perkhidmatan streaming boleh menggunakan maklumat ini apabila memutuskan apa yang pengguna kandungan harus dibenarkan berdasarkan lokasi mereka. Jika anda cuba menyambung menggunakan alamat IP yang disekat, anda akan mendapat skrin ralat Netflix yang ditakuti.

netflix gagal sambungan

Ini berlaku walaupun anda membayar untuk perkhidmatan seperti Netflix. Orang Amerika yang melancong untuk bercuti atau perniagaan telah melihatnya secara langsung.

Akses tak terkira ke Netflix

Yang panjang dan pendeknya ialah anda perlu mencari jalan untuk mendapatkan perkhidmatan streaming untuk mempercayai bahawa anda berada di lokasi geografi yang berbeza. Terdapat beberapa cara untuk melakukan ini, tetapi kami hanya akan memberi tumpuan kepada penyelesaian kerja terbaik untuk mendapatkan Netflix AS.

Ingat, anda mahu mempunyai alat yang sesuai untuk pekerjaan yang betul. Sebagai pengurus kata laluan terbaik, misalnya, tidak akan berbuat apa-apa untuk membantu melindungi log masuk anda daripada berakhir di tangan yang salah. Jadi, membelanjakan wang untuk penyelesaian yang salah untuk mengelilingi geo blocking hanya akan meninggalkan anda frustrasi atau lebih buruk, membahayakan privasi dalam talian anda.

Bottom line, dapatkan mana-mana VPN diuji di bawah. Ini adalah VPN terbaik untuk Netflix.

# 1 NordVPN - Penyelesaian Streaming Netflix Terbaik

NordVPN sentiasa berada di puncak sejak mereka mula. Mempunyai lebih dari 5,000 pelayan di seluruh dunia, NordVPN telah merangkumi kawasan geografi yang besar yang merangkumi 6 benua, memberikan perkhidmatan kepada semua yang memerlukan perlindungan.

Dengan kepunyaan mereka Teknologi SmartPlay, kebanyakan, jika tidak semua 5,000 pelayan mereka boleh mendapat akses ke Netflix AS dan Netflix lain, dan aliran tanpa menghadapi sebarang kesalahan. Anda tidak mendapat ini dengan mana-mana pembekal VPN yang lain.

Kebaikan

 • Teknologi SmartPlay
 • Batalkan Netflix dari mana-mana negara
 • Protokol OpenVPN dengan penyulitan bit AES-256
 • Cubaan percuma
 • Jaminan wang balik
 • Dasar pembalakan sifar

Keburukan

 • Kelajuan boleh agak tidak konsisten pada masa-masa

NordVPN adalah anak lelaki yang lebih mahal daripada banyak VPN berbayar. Walau bagaimanapun, sebaik sahaja anda melihat rancangan mereka yang ada, anda akan melihat berapa banyak anda mula menyimpan semasa anda melihat istilah yang lebih panjang. Malah, kos bulanan turun begitu banyak sehingga mereka akhirnya menjadi salah satu rancangan VPN termurah yang boleh anda peroleh jika anda melihat rancangan 3 tahun mereka.

 • Bulan ke bulan - $ 11.95 setiap bulan.
 • Tahunan - $ 83 setahun, atau $ 6.99 setiap bulan.
 • Pelan 2 tahun - $ 95.75 selama dua tahun. Ini merosot kepada $ 3,99 sebulan.
 • Pelan 3 tahun - Bayaran pendahuluan ialah $ 107.55, atau kira-kira $ 2.99 sebulan.

Perkara yang hebat ialah semua rancangan NordVPN datang dengan percubaan percuma selama 7 hari. Ia juga mempunyai jaminan wang kembali 30 hari. Jika dalam tempoh tiga hari pertama anda tidak suka apa yang anda lihat, anda boleh menutupnya dan mendapatkan semua wang anda kembali

Anda boleh mempercayai NordVPN untuk menjaga privasi anda secara peribadi. Ini mungkin bukan masalah besar ketika bercakap mengenai filem yang anda jalankan di Netflix AS. Walau bagaimanapun, ia mungkin menjadi lebih besar apabila membincangkan aktiviti dalam talian lain.

dasar pembalakan nordvpn

NordVPN telah diaudit oleh firma perakaunan, dan firma-firma ini membuktikan bahawa apabila mereka mengatakan bahawa mereka tidak menyimpan log, mereka tidak menyimpan log.

# 2 Surfshark - Penyelesaian Streaming Netflix Termurah

NordVPN terkenal di arena peminat Netflix kerana bilangan pelayan mereka yang luas. Memiliki banyak pelayan menjadikannya sukar bagi Netflix untuk menghalang mana-mana daripada mereka.

NordVPN menelan belanja yang baik berbanding dengan pilihan runner kami pada senarai ini. Surfshark tidak mempunyai masalah untuk mengakses Netflix dan ia adalah kira-kira separuh harga NordVPN. Dengan Netflix menaikkan harga mereka setiap sekarang dan kemudian, ia berasa baik untuk menggunakan VPN yang tidak kos hampir seperti langganan Netflix itu sendiri.

Kebaikan

 • Murah
 • Batalkan Netflix dari mana-mana negara
 • Di atas Penyulitan Standard Industri
 • Dasar Pembalakan Zero
 • Mudah untuk digunakan

Keburukan

 • Pelayan kurang daripada pilihan lain

Apabila memilih syarikat yang lebih baru untuk melaksanakan perkhidmatan yang sama pentingnya dengan sekatan unblocking geo ketika menggunakan Netflix, masuk akal untuk menjadi ragu-ragu. Melangkah untuk kanak-kanak baru di blok boleh kelihatan seperti langkah berbahaya. Apabila ia datang kepada Surfshark, ia sebenarnya cukup selamat.

Surfshark adalah pilihan yang hebat untuk orang yang mencari sekatan geo tanpa membayar pada dasarnya membayar langganan Netflix yang lain. Adalah adil bahawa VPN lain mengenakan premium untuk perkhidmatan mereka kerana mereka telah menyediakan terowong penyulitan berkualiti selama bertahun-tahun. Ia juga adil bahawa Surfshark masuk dan menawarkan perkhidmatan kualiti yang sama untuk sebahagian kecil daripada harga.

Kami sangat mengesyorkan melihat laman web Surfshark untuk harga pengenalan semasa mereka. Jika anda masih ragu-ragu mengenai VPN ini, semak semakan lengkap Surfshark untuk maklumat lanjut.

# 3 ExpressVPN - Imbangan dan Keselamatan Baki Besar

Jika atas sebab tertentu NordVPN bukan pilihan yang sesuai untuk anda, cadangan seterusnya kami dalam senarai itu ialah ExpressVPN. Ini adalah perkhidmatan VPN British Virgin Islands. Ia menawarkan beberapa ciri yang menakjubkan dan mempunyai kuasa luar biasa.

Sama seperti jangkauan NordVPN, ExpressVPN juga mempunyai rangkaian besar-besaran, yang kini terdapat 3,000 pelayan di 160 bandar yang tersebar di 90 negara. Bagi mereka yang berminat menonton Netflix di Amerika Syarikat, anda akan dengan senang hati mengetahui bahawa AS mempunyai beberapa perlindungan terbaik untuk VPN ini.

Kebaikan

 • Kelajuan pantas
 • Penyulitan kuat
 • Bekerja pada kebanyakan platform
 • Sokongan fenomenal
 • Bekerja dengan Netflix AS

Keburukan

 • Anda hanya boleh menyambung tiga peranti secara serentak
 • Sedikit lebih mahal walaupun dalam rancangan jangka panjang mereka
 • Sambungan jerawatan dengan Netflix Australia

Salah satu kelemahan ExpressVPN adalah hakikat bahawa anda hanya boleh menyambung tiga peranti dengan satu akaun. Walau bagaimanapun, walaupun ini bukanlah masalah yang besar. Fikirkannya, berapa alat yang kebanyakan orang perlu disambungkan ke VPN secara serentak? Biasanya, hanya satu. Dan jika anda perlu menyambungkan seluruh rumah anda, ExpressVPN menawarkan sokongan router VPN. (Baca lebih lanjut: Best VPN Router)

Satu lagi kerugian ialah harga. ExpressVPN adalah salah satu VPN yang paling mahal yang anda akan cari. Jika anda membeli perkhidmatan mereka sebulan demi bulan, anda akan membelanjakan $ 12.95 setiap bulan. Jika anda menggunakan perkhidmatan enam bulan mereka, anda akan membayar $ 59.95 di muka, yang purata kepada $ 9,99 sebulan. Jika anda pergi untuk program 15 bulan mereka, anda akan membayar yuran pendahuluan sebanyak $ 99.95. Ini merosot kepada $ 6.67 sebulan.

Dua lagi perkara yang kami sukai ialah ExpressVPN khidmat Pelanggan dan mereka Jaminan wang balik 30 hari. ExpressVPN begitu yakin dengan produk mereka walaupun selepas anda membayar untuk produk tersebut, anda mempunyai 30 hari untuk mendapatkan wang anda kembali tanpa sebarang soalan.

Khidmat pelanggan dengan ExpressVPN adalah antara yang terbaik yang kita lihat. Kami mempunyai beberapa perbualan dengan sokongan teknologi mereka dan sentiasa mendapati mereka mempunyai pengetahuan, bantuan, dan sangat mudah.

Pilihan perkhidmatan pelanggan ExpressVPN

Hanya untuk menambah satu lagi bulu kepada topi ExpressVPN, dasar privasi mereka tidak boleh dipersalahkan. Masa dan masa lagi, kerajaan telah cuba mengakses maklumat mengenai pelanggan mereka. Walau bagaimanapun, sejak ExpressVPN adalah benar kepada janjinya, ia tidak menyimpan sebarang log pada kliennya.

dasar privasi vpn terperinci

Oleh itu, apabila kerajaan atau institusi lain cuba memegang kayu-kayuan ini, ExpressVPN secara jujur ​​boleh mengatakan bahawa mereka tidak wujud.

# 4 VyprVPN - Fungsi Menakjubkan + Kelajuan dan Keselamatan

VyprVPN adalah a VPN yang berpusat di Switzerland yang memberi tumpuan kepada privasi. Mereka menawarkan lebih daripada 700 pelayan dan lebih daripada 70 lokasi pelayan. Plus utama untuk VPN ini ialah mereka memiliki dan menguruskan semua pelayan mereka sendiri. Mereka tidak menggunakan mana-mana pihak ketiga.

Perkhidmatan mereka berfungsi pada beberapa platform, termasuk Apple TV dan Android TV. Pengauditan bebas telah menunjukkan bahawa VyprVPN tidak menyimpan log.

VyprVPN mempunyai pelan harga yang agak sederhana. Rancangan ini membolehkan anda memilih sama ada anda akan membayar setiap tahun atau membuat pembayaran secara sebulan berdasarkan bulan.

Kebaikan

 • Protokol bunglon
 • Tidak ada dasar pembalakan yang terbukti
 • Sokongan sembang langsung
 • Bekerja dengan Netflix berasaskan AS
 • Percubaan percuma 3 hari

Keburukan

 • Tiada wang jaminan balik
 • Masalah menyambung di China
 • Isu dengan pelanggan Windows mereka

Memilih pelan bulanan asas ialah $ 9.95 sebulan. Ini membolehkan tiga peranti untuk bersambung secara serentak ke perkhidmatan tersebut. Jika anda membayar untuk sepanjang tahun, anda mendapat perkhidmatan yang sama dengan $ 60 setahun, atau lima dolar sebulan.

Jika anda memilih pelan premium mereka, anda mempunyai pilihan untuk membayar $ 12.95 sebulan setiap bulan, atau melanggan satu tahun pada $ 80 setahun, yang akan jatuh ke $ 6.67 sebulan. Dengan pelan premium, anda boleh menyambungkan lima peranti dan mengambil kesempatan daripada itu protokol kupon proprietari direka untuk mendapatkan sekitar perkhidmatan yang dibuat untuk menyekat VPN semasa streaming.

Mengapa Anda Perlu Menggunakan VPN?

Apabila anda menggunakan VPN untuk mengelilingi geo-blocking Netflix, anda mempunyai faedah tambahan untuk menyambung peranti anda ke pelayan atau peranti lain melalui sambungan selamat.

Anda boleh meneruskan pelayaran dan streaming mengetahui bahawa sebarang maklumat yang dihantar dalam talian disulitkan dan tidak dapat dipintas. Ketiga VPN yang kami telah dikaji menawarkan kelajuan cemerlang, perkhidmatan cemerlang, dan komited sepenuhnya untuk membantu anda mengekalkan privasi anda. Paling penting, mereka telah diuji dan ditunjukkan untuk bekerja dengan Netflix AS.

Adakah Opsyen Sah Saya VPN?

Untuk wang kami, mendapatkan VPN adalah pilihan terbaik anda untuk mendapatkan sekitar geo-blocking Netflix. Walau bagaimanapun, bukan satu-satunya pilihan anda. Proksi DNS pintar direka untuk mengalihkan trafik yang diketahui oleh lokasi geo. Ini bermakna apabila trafik anda disekat di luar AS, ia akan dialihkan ke AS. Trafik yang diarahkan dengan proksi DNS Pintar tidak disulitkan. Ini mungkin mempunyai beberapa tambah apabila bercakap tentang penstriman.

 • Oleh kerana hanya sebahagian kecil daripada lalu lintas anda dialihkan semula, kelajuan jalur lebar dipertahankan.
 • Ia sangat mudah untuk ditubuhkan, walaupun anda tidak baik dengan komputer.

Perkhidmatan ini berfungsi dengan menggantikan alamat DNS yang ditugaskan oleh ISP anda dengan yang baru yang tidak mempunyai maklumat yang mendedahkan lokasi geo sebenar anda.

Bagaimana pintar DNS berfungsiPermintaan sambungan anda ke tapak web yang anda ingin akses dipintas. Sebarang maklumat yang mungkin bocor geo-lokasi anda digantikan dengan data baru yang menunjuk ke lokasi yang anda mahu mengakses kandungan yang disekat geo dari. Demi perbincangan kami, semua maklumat yang mengenali anda berada di Australia atau mana-mana negara lain digantikan dengan maklumat yang menjadikannya kelihatan seperti anda berada di Amerika Syarikat.

Sebaik sahaja ini mungkin bunyi, ia tidak berfungsi sepanjang masa. Pasti, anda boleh mendapat akses, tetapi hanya selepas cuba menukar lokasi berkali-kali, setiap kali anda cuba menonton.

Pemikiran Akhir

Netflix mempunyai banyak kandungan yang luar biasa. Kerana sekatan pelesenan, American Netflix di Australia tidak tersedia. Jika anda kecewa dengan batasan ini, terdapat pilihan. DNS pintar mungkin berfungsi. Walau bagaimanapun, untuk wang kami, pertaruhan terbaik anda ialah menggunakan VPN. VPN akan menyembunyikan alamat IP anda dan pada masa yang sama menyulitkan maklumat yang anda sedang menghantar dan menerima.

Daripada empat VPN yang telah kami semak, NordVPN adalah yang terbaik pada mengakses Netflix. Walau bagaimanapun, dua yang lain melakukan pekerjaan yang baik juga. Kami ingin mendengar daripada anda. Apakah langkah yang anda ambil untuk mendapatkan streaming Netflix AS di Australia? Beritahu kami di bahagian komen di bawah. Juga, periksa bahagian FAQ untuk jawapan kepada beberapa soalan lazim anda mengenai streaming Netflix AS di Australia. Terima kasih untuk membaca.

Soalan Lazim

Q: Adakah undang-undang VPN di Australia?

A: Ya. VPN sah di Australia. Apabila anda menggunakan VPN untuk memintas bahan yang disekat geo, seperti Netflix AS, anda mungkin berbuat demikian terhadap kehendak pemegang hak. Walau bagaimanapun, mengelakkan sekatan geo tidak sama seperti menyelinap melepasi sistem keselamatan rumah terbaik di kawasan kejiranan dan memecah masuk ke rumah. Seperti kebanyakan teknologi dalam talian, undang-undang Australia agak samar dengan apa yang tidak dan tidak dibenarkan. Sehingga kini, tiada undang-undang yang menghalang anda daripada menggunakan VPN di Australia. Nor adalah haram untuk memotong sekatan geo.

S: Apa VPN percuma berfungsi dengan Netflix?

A: Tiada. VPN percuma tidak berbaloi. Perkhidmatan mereka lambat, jadi walaupun mereka dapat mengatasi sekatan geografi Netflix, Anda tidak dapat menstrimkan video. Perkhidmatan VPN percuma melihat anda sebagai barangan. Mereka mencuri maklumat peribadi anda dan sering menggunakan maklumat tersebut untuk menghasilkan wang untuk diri mereka sendiri.

Q: Bolehkah saya menonton American Netflix di Australia tanpa VPN?

A: DNS pintar mungkin membolehkan anda menonton Netflix AS di Australia tanpa menggunakan VPN. Dengan itu, cara api yang paling selamat dan paling pasti ialah menggunakan VPN, seperti NordVPN, ExpressVPN, atau VyprVPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me