Kajian SaferWeb: Perkhidmatan Yang Menakjubkan yang Gagal Menyampaikan

Perkhidmatan VPN Saferweb mengambil alih keseluruhannya di sini hari ini, terlalu banyak perkara yang berlaku hari ini.

SaferWeb VPN adalah sebuah syarikat UK yang merupakan kemasukan yang agak baru di dunia VPN. SaferWeb menjanjikan keselamatan gred tentera pelanggannya, liputan pelayan yang luas, dan sokongan pelanggan 24 jam sehari tujuh hari seminggu.

Terdapat beberapa perkara positif yang telah kami perhatikan mengenai perkhidmatan ini. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa dasar dan ciri yang membuatkan kami meragui sama ada ia benar-benar VPN terbaik untuk majoriti orang.

Dan kemudian ada satu BENAR-BENAR masalah besar yang akan kita bicarakan dalam beberapa minit.

Logo Saferweb


Gambaran keseluruhan

Ciri-ciri Maklumat
Kebolehgunaan: Mudah untuk digunakan
Dasar Pembalakan: Tiada dasar pembalakan
Saiz Pelayan: 33 pelayan
Pengedaran pelayan: 27 negara
Sokongan: 24/7 live chat, sistem tiket, dan pangkalan pengetahuan
Mengotorkan: Dibenarkan
Streaming: Dibenarkan
Protokol dan penyulitan VPN: Protokol OpenVPN, L2TP, PPTP; Penyulitan 256-bit
Ibu pejabat: United Kingdom
Harga: $ 3.99 / bulan
Laman web rasmi: https://www.saferweb.com/
Kelebihan:
 • Perkhidmatan ini mudah digunakan
 • Sokongan IKEv2
 • Tiada kebocoran DNS / IP dikesan
 • Aplikasi untuk banyak platform
 • P2P dibenarkan
Keburukan:
 • Mereka menyimpan log sambungan
 • Sebuah syarikat yang berpangkalan di UK

Sekiranya saya Memercayai VPN SaferWeb?

SaferWeb adalah sebuah syarikat yang berpangkalan di UK. Akibatnya, ia perlu mengikuti pengekalan data yang ketat dan undang-undang pemantauan data United Kingdom. United Kingdom adalah salah satu daripada tempat paling teruk di dunia untuk mempunyai pembekal VPN. VPN sudah dikehendaki untuk menyerahkan sebahagian besar data yang mereka simpan kepada kerajaan atas permintaan. Sekarang, dengan Piagam Snoopers di ambang menjadi undang-undang, pembekal VPN di United Kingdom akan mempunyai keupayaan yang lebih sedikit untuk melindungi privasi syarikat mereka.

Kekuatan penyulitan VPN mengatakan banyak tentang sejauh mana privasi anda akan dilindungi. Pekerja SaferWeb 256 bit enkripsi. Mereka berusaha untuk memastikan rangkaian mereka dioptimumkan untuk memberikan pelanggan mereka kelajuan terbaik.

SaferWeb berjanji tidak akan menyimpan log penggunaan. Walau bagaimanapun, mereka menyimpan log sambungan, mengikut dasar privasi mereka.

ciri web yang lebih selamatSesetengah maklumat yang mereka simpan akan termasuk alamat IP anda, protokol yang digunakan, cap waktu, dan lain-lain.

Mereka bahkan akan menyimpan perbualan telefon yang mereka ada dengan anda.

Apabila anda menggunakan media sosial, mereka boleh menyimpan maklumat dari laman rangkaian pihak ketiga dan kelayakan yang digunakan untuk log masuk ke tapak rangkaian sosial, termasuk nama dan alamat e-mel anda. Mereka juga boleh menyimpan maklumat yang mereka dibenarkan masuk ke laman media sosial anda, bergantung pada tahap keselamatan yang anda ada di laman media sosial.

Mereka akan menyimpan maklumat yang anda berikan melalui kaji selidik, maklumat yang dapat mereka temui secara terbuka, serta maklumat yang anda bersetuju dengan mereka menerima melalui pihak ketiga.

Menurut dasar privasi mereka, maklumat ini boleh digunakan untuk memantau prestasi perkhidmatan mereka, untuk meningkatkan perkhidmatan mereka, meningkatkan pemasaran mereka, mengiklankan perkhidmatan pihak ketiga, untuk menargetkan bakal pelanggan, dan dengan cara lain yang dijelaskan dalam dasar privasi.

SaferWeb akan kongsi maklumat anda dengan rakan kongsi mereka, vendor pihak ketiga, dan untuk tujuan undang-undang. Mereka juga akan berkongsi maklumat peribadi anda dengan ahli keluarga korporat mereka.

Jika anda prihatin tentang privasi, membaca dasar privasi mereka sudah cukup untuk membuat darah anda menjadi sejuk. Pada asasnya, SaferWeb mengatakan bahawa mereka akan mengumpulkan pelbagai maklumat mengenai anda dan akan berkongsi maklumat dengan pegawai kerajaan, pengiklan, dan lain-lain. Sesiapa yang mengambil berat tentang privasi mereka harus berfikir dua kali mengenai menggunakan SaferWeb.

Bagaimana Fast Adakah VPN SaferWeb?

ujian kelajuan pelayar web

Prestasi VPN SaferWeb diuji pada pelbagai pelayan menggunakan protokol PPTP. Ujian ini dijalankan menggunakan sambungan 10 MB sesaat. Ujian ini memberi tumpuan kepada pelayan yang mempunyai beban yang lebih tinggi daripada yang lain, seperti di Eropah dan di Amerika Syarikat.

Penekanan diberikan pada kelajuan penstriman serta keupayaan untuk bekerja dengan torrents. Seperti yang dilihat dalam ujian, pelayan Amsterdam kehilangan hampir 60 peratus jalur lebarnya. Hasilnya lebih baik di Stockholm dan di London. Menariknya, Stockholm adalah pelayan yang direka khusus untuk memuat turun torrents.

SaferWeb tidak mempunyai lebar lebar jalur atau kelajuan. Untuk caj tambahan, anda boleh mendapat akses ke "lokasi yang dilancarkan dengan supercharged." Ini adalah pelayan superfast yang direka untuk individu yang ingin memuat turun banyak dan siapa yang ingin muat turun mereka pantas.

Sokongan pengguna

sokongan hidup web yang selamatSokongan pelanggan adalah penting untuk mempunyai VPN yang berfungsi dengan baik. Apabila syarikat VPN dapat memberikan sokongan pelanggan yang mencukupi, mereka menunjukkan bahawa mereka peduli terhadap pelanggan mereka. SaferWeb VPN menawarkan sokongan pelanggan cemerlang. Mereka berbuat demikian dalam pelbagai cara. Mereka mempunyai sembang 24 jam secara langsung. Mereka menawarkan sokongan teknikal. Mereka mempunyai sistem tiket. Mereka mempunyai pangkalan pengetahuan. Dan mereka mempunyai FAQ.

Kami menguji ciri sembang langsung dan mendapatinya sangat responsif. Kami diberikan penyelesaian hampir segera kepada masalah kami. Ejen yang berinteraksi dengan kami sangat berpengetahuan dan agak sopan.

Seperti banyak pusat panggilan, jelas bahawa bahasa Inggeris bukan bahasa pertama wakil yang berinteraksi dengan kami. Walau bagaimanapun, mereka mempunyai arahan bahasa yang mencukupi yang membolehkan mereka berkomunikasi secara bebas dan menyatakan idea secara jelas dan tepat.

Lokasi Pelayan

lokasi pelayan web pelayanKebanyakan VPN membanggakan diri dengan mempunyai pelayan di sejumlah besar lokasi. SaferWeb berbeza. Fokus mereka adalah untuk mempunyai liputan yang baik di kawasan yang sangat dicari oleh pengguna VPN. Atas sebab ini, SaferWeb mempunyai lokasi di New York, Tokyo, London, Hong Kong, dan lain-lain.

Perkhidmatan ini menyediakan kira-kira 60 pelayan dari seluruh dunia. Pelanggan dapat mengakses 30 lokasi di 24 negara.

SaferWeb VPN menawarkan pengguna manfaat tambahan. Untuk bayaran tambahan, pelayan supercharged boleh didapati. Ini membolehkan pengguna mendapat akses ke kelajuan pelayan yang lebih cepat di lokasi tertentu. Kelajuan lebih cepat diperoleh dengan meminimumkan bilangan pengguna pada pelayan ini. Akibatnya, setiap pengguna mempunyai akses kepada jalur lebar yang lebih banyak.

Harga

SaferWeb VPN mempunyai skim harga yang sangat sederhana.

harga web pelayarPerkhidmatan premium mereka ditawarkan untuk $ 3,99 sebulan. Ini memberi pengguna akses kepada tujuh lokasi dengan jalur lebar tanpa had dan pemindahan data yang tidak terhad. Semua protokol tersedia, dan pengguna boleh menyambungkan satu peranti setiap sambungan.

Pelan premium super mereka menyediakan akses kepada 30 lokasi pelayan. Jalur lebar tanpa had dan pemindahan data juga disediakan. Dengan pakej super premium, tiga sambungan peranti boleh dibuat pada masa yang sama.

SaferWeb VPN menawarkan jaminan wang kembali 30 hari. Untuk mendapatkan jaminan, anda perlu membatalkan perkhidmatan anda dalam tempoh 30 hari pertama penggunaan. Pembatalan mestilah a permintaan bertulis kepada pasukan sokongan SaferWeb. Dalam tempoh 90 hari dari pembatalan bertulis, anda perlu menerima bayaran balik penuh semua yuran yang anda bayar. Bayaran balik ini terhad kepada perkhidmatan asas dan tidak termasuk perkara seperti yuran pentadbiran, yuran pemasangan, atau yuran persediaan. Jika permintaan pengembalian dana tidak dibuat dalam tempoh masa yang sesuai, tiada bayaran balik tersedia.

Malangnya, SaferWeb tidak menawarkan sebarang percubaan percuma. Satu-satunya cara untuk anda tahu sama ada atau tidak perkhidmatan yang sesuai untuk anda adalah untuk membeli salah satu rancangan. Pilihan pembayaran yang tersedia termasuk kad kredit dan PayPal. Tiada pilihan untuk menggunakan cryptocurrency seperti BitCoin.

Proses Pendaftaran

selamat datang sigunpUntuk mendaftar untuk SaferWeb, anda memerlukan alamat e-mel dan nama. Pelanggan diminta membuat kata laluan bersempena dengan akaun mereka. Ramai pelanggan berasa kecewa dengan cara SaferWeb tegas berusaha untuk meningkatkan perkhidmatan mereka.

Selepas membuat akaun dan membayar perkhidmatan, anda boleh memasang perkhidmatan pada komputer anda. Setelah perkhidmatan dimuat turun dan anda melalui proses pemasangan, SaferWeb beroperasi seperti setiap VPN yang menggunakan openVPN.

Pelanggan mempunyai dua mod pandangan. Terdapat mod mudah dan mod lanjutan. Seperti namanya, mod mudah direka untuk orang yang menggunakan VPN untuk kali pertama. Dengan hanya klik butang, anda boleh menyambung ke pelayan yang paling dekat dengan anda. Mod lanjutan membolehkan pengguna memilih pelayan serta protokol.

Mengasingkan Sekatan Geo

vpn netflixPada halaman pendaratan mereka, SaferWeb mempunyai keupayaan mereka untuk mengelakkan sekatan geo pada kandungan penstriman, seperti yang disediakan oleh Netflix. Keupayaan untuk menonton kandungan terhad geo adalah salah satu sebab utama mengapa orang menggunakan perkhidmatan VPN.

Sebagai tindak balas kepada ini, perkhidmatan penstriman seperti Netflix telah menjadi sangat ketat dalam dasar anti-VPN mereka. Mencari VPN yang membolehkan seseorang mendapat akses ke Netflix sementara pada masa yang sama mengekalkan kapasiti penstriman yang tinggi adalah satu cabaran.

SaferWeb VPN dapat membuka kunci Netflix dan mainstreaming streaming lain, seperti Hulu dan BBC.

Membunuh Ciri Switch

selamat alih suis suisTidak kira betapa hebatnya VPN anda, ia hanya dapat melindungi anda jika ia berfungsi. Dengan setiap VPN, akan ada downtime. Ia mungkin hanya satu atau dua saat di mana perkhidmatan VPN memutuskan sambungan dan menyambung semula. Di saat-saat ketika terdapat masalah sambungan, lokasi IP sebenar anda terdedah. The bunuh ciri suis melindungi anda dengan menyembunyikan IP sebenar anda.

SaferWeb VPN dilengkapi dengan suis bunuh yang melindungi anda dan ID anda jika berlaku penurunan sambungan. Suis pembunuh akan memotong sambungan Internet supaya tiada data dapat dihantar sehingga VPN disambungkan.

Fleksibiliti

Semua VPN terbaik adalah fleksibel. Mereka bekerja pada kebanyakan sistem operasi di pasaran, termasuk desktop, peranti mudah alih, dan unit permainan. SaferWeb direka bentuk untuk berfungsi pada hampir mana-mana peranti.

Keserasian SaferWeb

Kami akan Mengesyorkan VPN SaferWeb?

Tidak. Terdapat beberapa perkara yang membimbangkan kami tentang syarikat ini. Pertama, amalan pengebilan mereka boleh dipersoalkan. Harga pengenalan yang mereka tawarkan bukanlah harga yang sama yang anda bayar ketika bulan berlalu.

Syarikat ini secara berterusan cuba meningkatkan produk mereka. Keutamaan kami adalah untuk bekerja dengan VPN yang menawarkan semua perkhidmatan mereka di hadapan, walaupun harga langganan sedikit lebih tinggi daripada persaingan. Adalah lebih baik untuk mengetahui kos yang lengkap berbanding dengan yang ditangkap dan dimedikan daripada wang anda.

Amalan privasi syarikat ini sangat mengerikan. Bukan sahaja mereka mengumpul maklumat, tetapi mereka juga dengan terang menyatakan bahawa mereka akan menggunakan maklumat anda untuk iklan dan memberikannya kepada perkhidmatan pihak ketiga. Mereka terbuka untuk memberikan maklumat anda kepada kerajaan.

Apa yang kami dapati terutamanya menakutkan ialah maklumat yang dikumpulkan oleh VPN daripada orang melalui media sosial mereka. Jika anda tidak membaca cetakan yang baik, anda boleh mendapati diri anda terdedah kepada sejumlah bahaya yang berpotensi.

SaferWeb berpangkalan di UK. Ini sepatutnya menjadi tanda amaran bagi sesiapa yang mengambil berat tentang privasi. Jauh daripada menjadi suar privasi, UK mengambil langkah yang berterusan untuk menyerang privasi web.

** Kemas kini **

Kami sedang mengadakan perbualan dengan sokongan pelanggan untuk SaferWeb. Kami meminta klarifikasi mengenai harga. Dalam perbualan, terperinci bahawa SaferWeb VPN tidak lagi menawarkan perkhidmatan mereka.

perbualan sokongan web yang lebih selamat

Mereka menyatakan bahawa mereka masih menawarkan sokongan pelanggan kepada pelanggan sedia ada. Walaupun anda bersedia mengabaikan semua aspek negatif dari perkhidmatan ini, seperti masalah kelajuan, isu masuk, isu privasi, dan soalan bil, SaferWeb VPN tidak lagi menjadi pilihan yang tersedia.

Perkhidmatan VPN yang Tidak Akan Hilang Esok

Adakah anda mahukan perkhidmatan VPN yang boleh anda percayai untuk bertahun-tahun yang akan datang? Kami mengesyorkan NordVPN.

NordVPN mempunyai lebih 5,000 pelayan yang terletak di 61 negara yang berlainan di seluruh dunia. Mereka mempunyai dasar pembalakan tanpa jelas dan menawarkan sokongan pelanggan terbaik yang telah kita lihat.

NordVPN telah berniaga sejak 2008. Mereka telah membina reputasi untuk meletakkan pelanggan mereka terlebih dahulu. Ini adalah VPN peringkat atas. Tiada yuran tersembunyi atau klausa. Anda dapat melindungi sehingga 6 peranti dengan hanya satu langganan.

VPN yang berpangkalan di Panama ini sering nombor satu dalam senarai VPN terbaik. Beberapa alasan untuk ini termasuk:

 • NordVPN menawarkan a 24/7 live chat
 • NordVPN membolehkan torrenting
 • NordVPN merancang kos $ 2.99 sebulan sehingga $ 11.95 sebulan
 • NordVPN mempunyai pelayan khas diketepikan untuk membantu anda mendapatkan perkhidmatan perkongsian fail P2P atau merosakkan
 • NordVPN berfungsi dengan berpuluh-puluh perkhidmatan penstriman termasuk Netflix

Tambah ulasan anda sendiri:

Kami melakukan yang terbaik untuk produk penyelidikan secara bebas untuk lebih membantu pembaca membuat keputusan. Bahawa dikatakan, kami juga ingin mendengar pendapat anda. Kami menerima ulasan individu yang bermaklumat dan tidak promosi. Sila isi borang di bawah dan kami akan menerbitkan ulasan anda. Tinjauan promosi oleh syarikat sendiri tidak akan diterbitkan. Terima kasih!

--- Sila Pilih Kelajuan ---
Purata
Perlahan
Cepat
?>

--- Sila Pilih Kebolehgunaan ---
Mudah untuk digunakan
Sedikit rumit
Sangat rumit
?>

Dengan mengklik butang di bawah, saya mengakui bahawa saya telah membaca dan menerima Terma Penggunaan.

ADD TINJAUAN saya

0
1771

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me