Kamera Keselamatan Laman Utama 920 2020

Atau

Hubungi sekarang 1800-316-817

Melindungi rumah anda 24/7 mudah dengan kamera keselamatan rumah terbaik. Kami menyusun senarai kamera keselamatan rumah terbaik, dalaman dan luaran, supaya anda dapat mencari orang yang sesuai untuk memantau rumah anda. Bersedia untuk melihat pilihan anda? Lihat kamera keselamatan dalaman dan luaran kami untuk memilih yang terbaik untuk rumah anda.

Contents

Kamera Keselamatan Rumah Terbaik 2020

Kamera Dalaman Terbaik

 • ADACS 2MP Dalaman – Kamera Keselamatan Dalaman Australia Terbaik
 • Nest Cam Indoor – Pilihan Utama DIY Terbaik
 • Amcrest ProHD – Kamera Berdiri Terbaik
 • Amazon Cloud Cam (Edisi Utama) – Kamera Penghantaran Terbaik
 • Logitech Circle 2 – Pilihan Tanpa Wayar Terbaik

Kamera Luaran Terbaik

 • ADACS 2MP Luaran – Kamera Keselamatan Luar Australia Terbaik
 • Amcrest UltraHD 2K – Kamera Berdiri Terbaik
 • Nest Cam Outdoor – Pilihan Utama DIY Terbaik
 • TP-Link Kasa Cam Outdoor – Kamera Bare-Bones Terbaik
 • EZVIZ Full HD 1080p Outdoor – Pilihan Murah Terbaik

Maklumat Penuh: Kamera Keselamatan Utama 9 Kami

Kamera Keselamatan Dalaman

Selain dapat menonton keluarga anda pada setiap masa, anda dapat memastikan mereka selamat dengan kamera keselamatan tertutup. Anda boleh menjadi Big Brother!

Kenyataan kamera keselamatan dalaman adalah bahawa mereka tidak menyimpan pencuri dari hanya ada. Itu terletak di kamera keselamatan luaran. Apa kamera keselamatan dalaman yang baik adalah memastikan keluarga anda selamat dari lebih daripada sekadar pencuri.

Menjaga tab pada keluarga anda boleh menjadi penting, terutamanya dengan anak-anak yang lebih muda. Kamera sensor gerakan boleh memberi isyarat kepada anda apabila mereka pulang dari sekolah dan memberitahu anda jika seseorang telah masuk lebih awal daripada biasa. Menjaga tab pada pengasuh juga merupakan tugas utama kamera keselamatan dalaman.

Sebagai anak-anak anda menjadi lebih tua, memastikan mereka tidak mempunyai tetamu ketika mereka tidak sepatutnya juga boleh menggunakan kamera keselamatan yang hebat.

Terdapat banyak kegunaan untuk kamera keselamatan tertutup, saya pasti anda sudah ada dalam fikiran jika anda membaca halaman ini.

Kamera Keselamatan Dalaman Australia Terbaik

ADACS 2MP
Dalaman

Lawati ADACS Security

Atau

CALL NOW 1800-316-817

Sekiranya anda tidak mengetahui mengenai ADACS Security, ia adalah salah satu syarikat keselamatan Australia yang paling dipercayai. ADACS yang dimiliki dan dikendalikan Australia telah mengekalkan reputasi yang kukuh sebagai penyedia keselamatan rumah mampu milik dan menyediakan kamera keselamatan terbaik untuk isi rumah Australia.

Walaupun ADACS membuat kamera yang hebat, mereka juga boleh membantu jika anda memerlukan penggera, sensor, automasi pintar, atau pemantauan umum. Perkara yang hebat tentang syarikat adalah pasukan sokongan dan pemantauannya tersedia 24/7 dan sentiasa bersedia untuk berbincang dengan anda tentang sebarang kebimbangan atau isu yang mungkin timbul.

Walaupun semua itu baik dan baik, kami di sini untuk bercakap mengenai kamera dalaman terbaik di pasaran Australia. Kehormatan itu akan pergi ke ADMPS 2MP Indoor dan fakta bahawa ia boleh diintegrasikan ke dalam sistem keselamatan Australia terbaik adalah bonus tambahan.

Kamera Keselamatan Laman Utama 920 2020

Definisi Imej

The 2MP dalam nama kamera adalah 2 megapiksel. Ini membolehkan kamera merekodkan video resolusi 1080p. 1080p adalah definisi tinggi sebenar yang membolehkan video aliran mainan dan main balik anda masuk pada 30 bingkai sesaat. Ini mungkin dari mana sahaja di dunia dari telefon atau komputer anda.

Rakaman

Alasan utama kami suka kamera ADACS adalah fungsi dan fleksibiliti ciri rakaman mereka. Sama seperti kamera lain, anda boleh memainkan semula semua rakaman anda dengan kualiti yang hebat tetapi itu hanya hujung puncak ais.

ADACS menggunakan rakaman acara yang secara automatik dan disimpan dengan selamat di awan. Anda boleh menerima pemberitahuan jika ada yang mencetuskan peristiwa ini supaya anda boleh tetap berada di atas pemantauan rumah anda.

Anda juga boleh mencetuskan rakaman dengan resipi yang dibina khas. Resipi ini dicipta dalam aplikasi ADACS dan boleh menetapkan kamera untuk merakam tempat tertentu di rumah anda pada masa tertentu.

Memeriksa rakaman lama sangat mudah dengan kalendar dalam aplikasi dan anda juga boleh memuat turun rakaman ini pada bila-bila masa.

Persediaan Mudah

Kamera Keselamatan Laman Utama 920 2020

Menyediakan kamera anda amat mudah kerana wifinya diaktifkan dan mempunyai mikrofon dan pembesar suara terbina dalam. Selepas anda menetapkannya, anda boleh menggunakan audio 2 arah untuk bercakap dengan anak-anak anda melalui aplikasinya untuk memastikan ia berfungsi.

Pendapat kami

Indoor 2MP ADACS adalah kamera keselamatan tertutup yang terbaik di Australia untuk beberapa sebab. Untuk satu, ia adalah kamera berkualiti tinggi yang berfungsi dengan baik dalam setiap kategori pengguna akan peduli.

Seperti yang telah disebutkan sebelumnya, sebahagian daripada sebab itu adalah fungsi dan betapa mudahnya untuk menguruskan rakaman anda. Sebab utama lain selain kamera

Alasan ketiga adalah bahawa semua kamera ADACS mempunyai keupayaan untuk diintegrasikan ke dalam sistem ADACS yang lebih luas-yang merupakan sistem keselamatan terbaik di Australia.

Kamera Keselamatan Laman Utama 920 2020

SPESIFIKASI
 • Dimensi: 108x102x127mm
 • Format: H.264 MJPEG
 • Resolusi: 1920 × 1080 @ 30fps 1 / 2.7 CMOS
 • Audio: Mic, Speaker, 3mm Audio Out
 • Sensor: 1 / 2.7 CMOS
 • Lens: 4.2mm
 • Lihat sudut: 60 ° Mendatar, 100 ° Diagonal
 • Wifi: Ya
 • Pan / Tilt: Menegak 120 °, Mendatar 290 °
 • Penglihatan malam: 10 LED, Julat 6m

Pilihan Utama DIY Terbaik

Nest Cam Indoor

Penilaian: ★★★★★

Beli Nest Cam Indoor

Perkara yang bagus tentang Nest adalah bahawa semua produk yang dibuat oleh mereka boleh diprogramkan untuk bekerja bersama. Sarang juga dimiliki oleh Google yang juga menjadikan produk Google boleh diprogramkan dengan Nest. Jika anda mencari rumah pintar DIY lengkap maka Nest Cam Indoor adalah pilihan.

Kamera Keselamatan Laman Utama 920 2020

Di samping kebolehmodelan, perkakasan dan fungsi sebenar produk adalah tahap teratas. Dengan penglihatan malam, peringatan telefon, supersight, dan berbual + mendengar, anda tidak akan kehilangan sebarang ciri-ciri utama. Nest Cam Indoor juga mungkin merupakan kamera termudah untuk digunakan di pasaran.

Kamera Keselamatan Laman Utama 920 2020

Sudut

Dalaman dalaman Nest Cam mempunyai sudut tontonan 130 ° diagonal untuk memastikan keseluruhan bilik dapat dikelilingi. Tidak perlu bimbang untuk menangkap kerusi penjuru dan sofa di dinding kerana kedua-duanya boleh ditutup dengan sudut tontonan ini.

Sensor

⅓ “sensor 3-megapiksel membolehkan kamera anda mengambil gerakan untuk memulakan rakaman. Aplikasi ini akan merakam klip pendek setiap kali yang berlaku dan akan menghantar amaran supaya anda boleh menyemak rakaman kemudian. Anda akan sentiasa tahu apa yang mencetuskan gerakan atau sensor bunyi.

Pendapat kami

Nest Cam Indoor adalah kamera tertutup terbaik kedua yang tersedia untuk memastikan anda dan keluarga anda selamat. Kamera ini adalah salah satu kamera keselamatan tertutup terbaik di pasaran dengan persediaan mudah dan kebolehgunaan. Lensa sudut lebar kamera dan resolusi 1080p yang jelas kristal hanya dipukul oleh penglihatan malam yang mengagumkan

SPESIFIKASI
 • Dimensi: 2.8 in. X 4.5 in.
 • Kuasa: Penyesuai kuasa AC
 • Bahasa-bahasa: Bahasa Inggeris. Perancis, Belanda, Sepanyol
 • Input: 100-240V AC 0.2A
 • DC-Output: 5VDC 2.0A
 • Input kamera: 5VDC 1.0A
 • Sambungan Tanpa Wayar: 802.11 a / b / g / n (2.4GHz / 5GHz)
 • Penyulitan WiFi: WEP, WPA, WPA2 disokong
 • Suhu Operasi: 32 ° -104 ° F (0 ° -40 ° C)
 • Audio & Lampu: Speaker dan RGB LED
 • Video: Sehingga 1080p
 • Penglihatan malam: 8 LED inframerah berkuasa tinggi

Kamera Berdiri Terbaik

Amcrest ProHD

Penilaian: ★★★★★

Beli Amcrest ProHD

Amcrest telah membuat nama dalam dunia kamera keselamatan dengan kamera luarannya. Orang-orang yang kita akan masuk ke bahagian kamera luar.

The Amcrest ProHD adalah kamera dalaman yang dibawa oleh Amcrest ke pasaran. Walaupun fungsi dan ciri tidak cukup jauh dengan pilihan ADACS atau suite Sarang, Amcrest mungkin mempunyai kamera terbaik jika anda hanya mencari produk mandiri. Sekiranya anda membeli kamera luaran Amcrest, anda juga boleh menggunakannya dalam ruangan.

Kamera Keselamatan Laman Utama 920 2020

Sistem Amcrest dilengkapi dengan ciri-ciri hebat yang dicari oleh kebanyakan pemilik rumah. Pilihan utama sukar dibezakan kerana kebanyakan mereka menawarkan nilai yang luar biasa.
Kamera Keselamatan Laman Utama 920 2020

Sudut

The Amcrest ProHD mempunyai sudut pandang 90 ° diagonal. Inilah sebab utama selain beberapa titik penggunaan yang memudahkan Amcrest ProHD berada di belakang belakang Indoor Cam Indoor. Kebanyakan bilik masih dapat ditangkap dengan sudut tontonan 90 ° tetapi kadang-kadang sangat baik untuk tidak perlu bimbang mengenainya ketika memasang kamera.

Sensor

Sensor Imej pada produk Amcrest adalah penderia CMOS sensor progresif 1 / 2.7 “2 Megapixel yang dibuat oleh Sony, kamera Amcrest ProHD boleh menyiarkan kualiti video 1080p. Ia akan menjadi lebih baik jika video boleh disiarkan pada 60 fps tetapi 30 fps tidak terlalu lusuh. Kualiti masih agak mengagumkan pada resolusi 1920x1080p.

Pendapat kami

Kami menyukai produk Amcrest di Privasi Kanada dan kami mungkin berat sebelah kerana berapa banyak kita bergantung pada kamera luaran mereka. Sebenarnya, Amcrest ProHD hampir sama baik dengan Kamera Indoor Nest dan sukar untuk memilih siapa yang akan meletakkan nombor dua tempat itu. Saya mungkin mahu meletakkannya sebagai nombor dua pada mulanya tetapi selepas menguji semula dan menilai semula ciri-ciri yang ada, Kamera Dalaman Nest berada dalam pilihan kedua dengan ADACS yang membawa pek.

  Cara Membuka Laman Web
SPESIFIKASI
 • Piksel Berkesan: 1080p (1920 × 1080)
 • Sistem Pengimbasan: Progresif
 • Zum Digital: 16x
 • Pengurangan bunyi: 2D
 • Masking Privasi: Sehingga 4 kawasan
 • Jenis kanta: Kanta tetap
 • Video Mampatan: H.264H / H.264B / H.264
 • Mampatan Audio: G.711MU, G711A, AAC
 • WiFi: (802.11b / g)
 • Kaedah Penyiaran: Unicast / Multicast
 • Keserasian: ONVIF, CGI
 • Maks. Akses Pengguna: 20 pengguna
 • Penyimpanan Edge: NAS, PC Tempatan, Kad MicroSD (128G)

Kamera Penghantaran Terbaik

Amazon Cloud Cam (Edisi Utama)

Penilaian: ★★★★★

Beli Amazon Cloud Cam (Edisi Utama)

Amazon Cloud Cam tidak seperti kamera keselamatan lain. Anda tidak akan menemui spesifikasi teknologi terperinci pada halaman produk dan ia tidak akan membanggakan imej berkualiti tinggi. Kamera ini direka untuk pelanggan Amazon Prime untuk menyimpan tab pada penghantaran Amazon Key.

Dengan Amazon Key, penghantar boleh memasuki rumah anda supaya mereka boleh meninggalkan pakej anda di dalamnya. Ini difahami telah membuat orang tidak selesa sehingga Amazon telah mengeluarkan kamera keselamatan.

Amazon Cloud Cam

Kamera ini bukan hanya untuk Amazon Key, malah berfungsi sebagai kamera dalaman yang hebat yang boleh digunakan untuk tujuan keselamatan yang lain.

Kamera Keselamatan Laman Utama 920 2020

Pendapat kami

Jika anda mencari kamera dalaman yang lebih murah hanya untuk menyimpan tab pada lelaki dan keluarga penghantaran anda, Amazon Cloud Cam adalah pilihan yang baik. Tidak terlalu banyak ciri-ciri canggih yang ditawarkan dengan kamera tetapi sangat mudah digunakan dan akan mendapat kerja yang dilakukan. Anda juga boleh bercakap dengan lelaki penghantaran anda dan mendapat pemberitahuan apabila gerakan dikesan

SPESIFIKASI
 • Dimensi: 1.7 inci x 2.8 inci x 4.1 inci.
 • Warna: Putih
 • Kuasa: USB 10 kaki
 • Wireless: Keupayaan Wi-Fi
 • Audio: Dua hala
 • Penyimpanan Video: Penyimpanan Awan
 • Tempoh Penyimpanan: 24 Jam secara lalai
 • LED: Hijau
 • Kualiti: 1080p

Pilihan Tanpa Wayar Terbaik

Logitech Circle 2

Penilaian: ★★★★★

Beli Logitech Circle 2

Logitech Circle 2 jika kamera yang menyeronokkan kerana ia boleh digunakan di dalam atau di luar dan boleh digunakan tanpa dipasang. Betul, anda boleh mengecewakan budak lelaki yang jahat ini dan meletakkannya di mana sahaja yang anda mahu selama satu atau dua hari. Jika kanak-kanak jiran disyaki mencuri sesuatu, tinggalkan di garaj anda. Jika anak anda disyaki mencuri sesuatu, tinggalkan di ruang tamu anda-kemungkinannya tidak berkesudahan!

Kamera Keselamatan Laman Utama 920 2020

Circle 2 dipenuhi dengan ciri-ciri yang sangat mudah digunakan dan boleh dikawal untuk berpusing. Kami suka kamera ini tetapi ia datang dengan beberapa kelemahan seperti kekurangan kesesuaian selepas persediaan dan rakaman laggy yang berlaku sesekali.

Kamera Keselamatan Laman Utama 920 2020

SPESIFIKASI
 • Protokol Tanpa Wayar: 802.11 a / b / g / n
 • Kekerapan WiFi: 2.4GHz atau 5.0GHz
 • Kadar Bingkai (maksimum): 1080p HD pada 30 fps, H.264
 • Jenis Lens dan Sensor: Kaca
 • Jenis Fokus: Lebar kaca FOV 180 darjah luas
 • Jenis Pembesar Suara: Pembesar suara mono terbina dalam
 • Protokol Keselamatan: Penyulitan data segera dengan SSL
 • Penilaian cuaca: IPX65
 • Penglihatan malam: Auto sehingga 15 kaki
 • Putaran Kamera: 360 darjah
 • Jenis bateri: Bateri boleh dicas semula Li-ion

Kamera Keselamatan Luaran

Mereka anak-anak dang terus bergerak di halaman kamu! Anda ingin tahu apabila mereka berada di sana supaya anda boleh mengetuk rake mereka dan berteriak, “Anak-anak Dang! Letakkan rumput saya! “

Salah satu permainan terbaik di rumah sendiri adalah berteriak pada kanak-kanak, bukan? Mungkin tidak – tetapi anda mempunyai hak untuk memastikannya selamat.

Salah satu cara terbaik untuk memastikan keselamatan rumah anda ialah dengan memasang kamera. Kehadiran kamera luaran hanya menyimpan ancaman yang paling berniat jahat. Kami mengambil empat kamera keselamatan luaran yang sesuai bagi kami untuk memilih dari Aussies.

Kamera Keselamatan Luar Australia Terbaik

ADACS 2MP
Luar

Lawati ADACS Security

Atau

CALL NOW 1800-316-817

Dalam penyelidikan kami, kami mendapati bahawa kamera dalaman adalah jenis di sebalik kamera luaran dari segi bilangan kamera yang kami suka. Ini boleh disebabkan oleh pelbagai faktor luaran tetapi titik utama yang ingin kita dapati ialah terdapat banyak kamera luaran yang hebat untuk orang Australia.

Tiga kamera luaran kami sungguh sukar untuk pangkat. Ketiga-tiga tawaran itu sangat berkualiti dengan ciri-ciri yang saling bertanding. Kelebihannya pergi ke ADACS 2MP Outdoor.

The 2MP Outdoor adalah sama dengan kamera abang, 2MP Dalaman dan menawarkan semua rakaman dan fungsi aplikasi yang sama. Ini adalah sebahagian daripada sebab bahawa kami menduduki kamera ini sebagai nombor satu-ia sesuai dengan alat keselamatan ADACS.

Kamera Keselamatan Laman Utama 920 2020

Kawalan Pan / Tilt

Menangkap seluruh halaman boleh menjadi sukar bergantung kepada berapa banyak tanah yang anda duduki. Outdoor 2MP ADACS membolehkan anda dengan mudah memindahkan pandangan kamera anda semasa aliran langsung. Ia juga membolehkan anda bergerak semasa main balik video untuk menyesuaikan bidang penglihatan kamera.

Rakaman Tempatan

Semua rakaman kamera ADACS menyimpan dalam awan. Beberapa model mereka, seperti 2MP Outdoor, juga menyokong rakaman tempatan. Kamera ini termasuk kad MicroSDTM 64GB yang membolehkan rakaman berterusan 7 hari disimpan.

Penglihatan malam

Visi malam di 2MP Outdoor pasti ada di peringkat teratas dari segi kualiti. Penglihatan malam ini mempunyai 22 LEDS dan boleh menangkap pelbagai 20 meter.

Pendapat kami

Pada umumnya, kami cuba menjauhkan diri dari mengesyorkan pelbagai produk dari syarikat yang sama dalam kategori yang berbeza. Masalahnya, produk keselamatan ADACS dibuat untuk orang Australia oleh orang Australia. Mereka adalah rangkaian penuh perkhidmatan menjadikannya lebih mudah jika anda mencari peralatan keselamatan yang berkualiti tinggi.

Kamera Keselamatan Laman Utama 920 2020

SPESIFIKASI
 • Dimensi: 215x130x237mm
 • Format: H.264 MJPEG
 • Resolusi: 1920 × 1080 @ 30fps 1 / 2.7 CMOS
 • Sensor: 1 / 2.7 CMOS
 • Lens: 6mm
 • Lihat sudut: 65 ° Mendatar, 75 ° Diagonal
 • Wifi: Ya
 • Kad memori: 64GB Class 10 MicroSDTM
 • Pan / Tilt: Ya
 • Penglihatan malam: 22 LED, 20m Julat

Kamera Berdiri Terbaik

Amcrest UltraHD 2K

Penilaian: ★★★★★

Beli Amcrest UltraHD 2K

Adakah anda mahu Ferrari atau Lamborghini tetapi tidak mampu? Sama … tetapi saya mampu membeli Ferrari kamera keselamatan luaran. Mudah-mudahan, anda juga boleh!

Amcrest UltraHD 2K adalah salah satu kamera keselamatan terbaik di pasaran hari ini. Anda mungkin terbiasa dengan kamera dalaman yang masuk pada nombor 3 pada senarai kamera keselamatan dalaman kami.

Kamera Keselamatan Laman Utama 920 2020

Apabila ia datang ke kamera keselamatan luaran, Amcrest mendekati nombor satu tempat kami. Ia melakukan ini dengan menawarkan ciri-ciri kamera keselamatan luaran yang anda inginkan sambil mencari menakutkan dan memberikan kualiti video yang luar biasa.

Amcrest UltraHD 2k

Sudut

The Amcrest 2K 3MP mempunyai sudut tontonan 100 ° diagonal yang tidak melihat bingkai terluas tetapi harus menangkap sebuah beranda dan sebahagian besar halaman depan, halaman belakang, dan halaman sebelah.

Sensor

Sensor dalam Kamera Luaran Amcrest sebenarnya sepadan dengan Kamera Nest. ⅓ “sensor 3-megapiksel membolehkan kamera anda mengambil gerakan untuk memulakan rakaman. Aplikasi ini akan merakam klip pendek setiap kali yang berlaku dan akan menghantar amaran supaya anda boleh menyemak rakaman kemudian.

Pendapat kami

Saya berpendapat bahawa kamera keselamatan perlu menakutkan pencuri. Reka bentuk peluru dari Amcrest 2K 3MP tidak hanya itu. Ia agak menakutkan untuk dilihat. Dengan kualiti video yang menakjubkan, kamera Amcrest agak jauh di hadapan kamera lain dalam senarai ini. Fungsi dan kemudahan penggunaan adalah sama dengan kamera Luaran Cam Nest tetapi kualiti video meletakkan kamera ini ke nombor dua tempat.

SPESIFIKASI
 • Imbasan progresif: CMOS
 • Piksel Berkesan: 2304 (H) x 1296 (V)
 • Panjang: 98 kaki
 • Zum: 16x
 • Pengurangan bunyi: 3D
 • Masking Privasi: Sehingga 4 kawasan
 • Mampatan Video
 • WiFi (802.11b / g)
 • Maks. Akses Pengguna: 20 pengguna
 • Penyimpanan Edge: NAS, FTP, PC Tempatan, Kad MicroSD (128GB)

Pilihan Utama DIY Terbaik

Nest Cam Outdoor

Penilaian: ★★★★★

Beli Nest Cam Outdoor

The Nest Cam Outdoor mungkin terdengar biasa kepada anda. Itu kerana Nest Cam Indoor adalah pilihan kedua kami untuk kamera keselamatan tertutup.

Kamera Keselamatan Laman Utama 920 2020

Satu perkara yang perlu dijelaskan, jika anda merancang untuk menggunakan Nest Cam Indoor, anda harus menggunakan Nest Cam Outdoor. Ini akan membolehkan anda menyambung semuanya dan menggunakan aplikasi yang sama untuk mengawal kedua-duanya.

Nest Cam Outdoor adalah tanpa slouch dengan sudut tontonan yang besar, ciri hebat, weatherproofing, pemasangan DIY, dan perbincangan + mendengar. Ia cukup banyak hanya kamera keselamatan cuaca.

  Senarai Lengkap Negara dengan VPN Diharamkan (Versi Dikemaskini)

Kamera Keselamatan Laman Utama 920 2020

Sudut

Outdoor Nest Nest mempunyai sudut tontonan 130 ° diagonal untuk memastikan seluruh halaman atau anjung boleh dikelilingi. Tidak perlu risau tentang menangkap kereta dan pokok sampingan.

Sensor

⅓ “sensor 3-megapiksel membolehkan kamera anda mengambil gerakan untuk memulakan rakaman. Aplikasi ini akan merakam klip pendek setiap kali yang berlaku dan akan menghantar amaran supaya anda boleh menyemak rakaman kemudian. Anda akan sentiasa tahu apa yang mencetuskan gerakan atau sensor bunyi.

Pendapat kami

Nest Cam Outdoor adalah kamera luaran terbaik ketiga yang tersedia untuk memastikan anda dan keluarga anda selamat. Satu perkara yang perlu diingat adalah bahawa produk Nest berfungsi dengan baik bersama-sama. Jika anda mencari rumah pintar DIY penuh, kamera sarang mungkin pilihan terbaik.

Kamera ini mempunyai persediaan dan kebolehgunaan yang paling mudah dan lensa sudut lebar kamera dan resolusi 1080p yang jelas kristal hanya dipukul oleh penglihatan malam yang mengagumkan.

SPESIFIKASI
 • Dimensi: 2.8 dalam H • 2.8 di W
 • Kuasa: Penyesuai kuasa AC
 • Input kamera: 5V DC 1.0A
 • Keselamatan: AES 128-bit dengan TLS / SSL
 • Wireless: 802.11 a / b / g / n (2.4GHz / 5GHz)
 • Penyulitan Wi-Fi: Penyulitan WEP, WPA, WPA2 disokong
 • Rintangan Cuaca: Kedudukan IP65
 • Audio: Speaker • mikrofon
 • Kamera: ⅓ “sensor 3 megapiksel
 • Bidang Pemandangan: 130 ° pepenjuru
 • Penglihatan malam: 8 LED inframerah berkuasa tinggi
 • Lampu: RGB LED

Kamera Bare-Bones Terbaik

TP-Link Kasa Cam Outdoors

Penilaian: ★★★★★

Beli TP-Link Kasa Cam Outdoor

TP-Link dikenali kerana mencipta produk dengan ciri-ciri hebat yang biasanya berfungsi sedikit berbeza daripada pesaing pada harga yang sangat baik. Ia hampir seolah-olah syarikat mengabaikan persaingan dan hanya melakukan perkara sendiri. Kita semua untuk itu.

Kamera Keselamatan Laman Utama 920 2020

The KC200 Kasa Cam Outdoor tidak mempunyai semua lonceng dan bersiul kamera-kamera lain pada senarai ini tetapi ia mempunyai bahagian yang baik daripada mereka dan menyelesaikan asas-asas yang sangat baik.

Kamera Keselamatan Laman Utama 920 2020

Sudut

Kasa Cam Outdoor mempunyai sudut tontonan yang sama seperti Gerai Nest Nest dengan 130 ° diagonal untuk memastikan seluruh halaman atau beranda dapat dikelilingi. Tidak perlu bimbang untuk menangkap seluruh halaman.

Pendapat kami

Kasa Cam Outdoor bukanlah kamera keselamatan luaran yang paling canggih tetapi ia datang pada harga yang tepat dan menawarkan segala-galanya yang diperlukan oleh kamera keselamatan luaran.

Ia juga mempunyai ciri-ciri yang tidak lain, seperti siren untuk menakutkan orang. Pastikan ciri itu jauh dari bapa yang suka menakutkan anak-anak mereka.

SPESIFIKASI
 • Pencetukan Input: Pengesanan gerakan, pengesanan audio, kamera
 • Pemberitahuan Keluaran: Pemberitahuan, snapshot, klip
 • Zum Video: 2X untuk 360p, 6X untuk 720p, 8X untuk 1080p
 • Dimensi Produk (W x D x H): 2.91 x 2.90 x 3.40 in.
 • Resolusi: 1920 x1080
 • Penglihatan malam: sehingga 30 kaki
 • Penilaian cuaca: IP65
 • Komunikasi Audio: Audio 2 hala
 • Mikrofon: Menaikkan bunyi dengan jelas sehingga 20 kaki jauhnya
 • Siren Audio: 80dB pada satu meter
 • Keselamatan: 128-bit enkripsi AES dengan SSL / TLS

Kamera Murah Terbaik

EZVIZ Full HD Outdoor

Penilaian: ★★★★★

Beli EZVIZ Full HD Outdoor

EZVIZ Outdoor tidak akan memenangi mana-mana anugerah pada bila-bila masa tetapi ia adalah sangat murah untuk menyesuaikan keseluruhan luar anda dengan kamera. Anda boleh merebut empat off Amazon untuk $ 200 dan merasa seperti kubu kuat.

Pada penghujung hari, anda memerlukan kamera untuk merekodkan apa yang sedang berlaku di rumah anda sambil menakutkan pencuri. EZVIZ Full HD 1080p Outdoor melakukan itu dan bahkan melemparkan beberapa ciri yang bagus.

Kamera Keselamatan Laman Utama 920 2020

Pendapat kami

Anda tidak akan meniup sesiapa sahaja dengan kualiti video yang menakjubkan pada kamera ini. Itu bukan untuk mengatakan kualiti video yang mengerikan, ia masih boleh menembak 1080p, ia hanya kadar bingkai agak perlahan. Ini adalah kamera yang anda ingin beli jika anda ingin menonton apa yang sedang berlaku di sekitar rumah anda tanpa melanggar bank.

SPESIFIKASI
 • Sensor imej: 1/3 “CMOS Imbas Progresif
 • Piksel Berkesan: 1930 (H) x 1088 (V)
 • Lihat sudut: 91.3 ° (melintang), 49 ° (menegak), 107.5 ° (diagonal)
 • Penyesuaian Sudut: 360 °
 • Kadar Bingkai Video: 1080p @ 30fps
 • Suhu bekerja: -40 ° F hingga 140 ° F
 • Penilaian cuaca: IP66
 • Visi malam dalam cahaya sekeliling: sehingga 65ft dalam kegelapan
 • Dimensi: 2.75 × 6.46 dalam.

Apa Yang Harus Anda Minta Daripada Kamera Keselamatan Rumah

Sudah tentu, setiap kamera keselamatan berbeza, tetapi mereka berkongsi beberapa ciri utama yang sama. Bergantung kepada apa yang anda anggap penting dan bagaimana rumah anda ditubuhkan, satu ciri boleh menjadi lebih penting daripada yang lain. Kebanyakan kamera mempunyai sekurang-kurangnya satu ciri yang menjadikannya istimewa. Ini adalah ciri yang anda perlukan untuk mencari apabila memilih satu.

Bidang Pemandangan

Ini merujuk kepada sejauh mana sudut kamera dapat dicapai tanpa bergerak. Biasanya, anda boleh menentukan bidang paparan kamera dengan meneliti spesifikasi teknikalnya. Di sana, anda akan melihat ijazah berangka “FOV (Bidang pandangan).” Lebih luas pandangan, lebih baik anda akan.

Sesetengah setup memerlukan FOV yang lebih luas daripada yang lain. Sekiranya anda hanya mencari satu kamera untuk memantau seluruh halaman belakang anda, kemungkinan FOV yang terluas mungkin akan membantu. Jika anda cuba mencari kamera yang hanya menonton pintu depan anda, FOV yang besar tidak diperlukan.

Pengesan gerakan

Pengesan pergerakan penting kerana mereka memberitahu kamera untuk merekodkan aktiviti apabila gerakan dikesan. Ia juga menghantar pemberitahuan kepada anda apabila sesuatu berlaku dalam pandangan kamera anda. Ini berfaedah untuk kamera dalaman kerana anda dapat mengetahui sama ada anak-anak anda memasuki kawasan di mana mereka tidak sepatutnya.

Kegunaan lain untuk pengesanan gerakan adalah jika seseorang memasuki rumah anda ketika anda tidak mengharapkannya atau bahkan untuk memastikan anak-anak anda telah membuatnya pulang dari sekolah.

Perkara yang hebat tentang pengesanan gerakan adalah anda tidak akan mempunyai jam video untuk menyusun jika anda ingin menyemak semula rakaman. Satu-satunya rakaman pada kamera anda adalah jika seseorang memasuki bingkai.

Bunyi

Sememangnya, kamera keselamatan rumah tidak perlu mempunyai keupayaan untuk menangkap bunyi, tetapi ia adalah alat yang berharga jika anda ingin mendengar apa yang berlaku di sekitar rumah anda. Dalam kes “cam pengasuh,” ciri suara dua hala boleh menjadi sumber yang berguna. Di antara kamera keselamatan terbaik untuk audio dua hala, Netgear Arlo Pro 2 adalah salah satu yang terbaik di luar sana. Ia boleh dicas semula, tanpa wayar, menawarkan 1080 p HD dan berfungsi dengan Amazon Alexa. Ia juga membolehkan anda mengambil gambar.

Bunyi adalah penting kerana kamera mungkin tidak dapat memilih semuanya. Pengasuh bayi di bilik lain mungkin perlu mendengar. Satu bunyi bising yang terhempas di dalam dewan mungkin memberitahu anda bahawa anak anda memecahkan vas daripada kucing anda.

Keupayaan Wi-Fi

Anda mahu kamera yang boleh menyambung ke rangkaian rumah anda kerana ia menghalang penceroboh daripada dapat memotong suapan video anda dengan memotong wayar luar. Dengan menyambung ke Wi-Fi, anda boleh melihat suapan anda dari jauh.

Pada tahun 2020, terdapat sebab-sebab sifar mengapa anda tidak perlu mempunyai kamera dengan keupayaan wi-fi. Jika anda berminat untuk memantau rumah anda, anda perlu dapat mengakses suapan anda dari jauh.

Kamera Keselamatan Wayarles berwayar

Kebanyakan kamera keselamatan kontemporari menggunakan teknologi tanpa wayar. Ini sesuai untuk pelanggan yang tidak mahu menjalankan wayar dari unit mereka ke stesen pusat di rumah mereka hanya untuk mengakses video. Dengan kamera keselamatan rumah wayarles, anda biasanya boleh melihat rakaman keselamatan anda pada PC atau telefon pintar menggunakan aplikasi kamera keselamatan.

Kamera Keselamatan Laman Utama 920 2020

Teknologi tanpa wayar menghapuskan kos sewenang-wenang pemasangan profesional dan penggerudian lubang yang tidak perlu di dinding rumah anda. Walaupun banyak syarikat besar menggunakan sistem berwayar seperti beberapa kamera CCTV di luar sana, kebanyakan pemilik rumah dapat berjaya mengamankan rumah mereka dengan kamera tanpa wayar yang bersambung ke rangkaian Wi-Fi anda.

Terdapat kebaikan dan keburukan kepada setiap orang. Sebagai contoh, sistem berwayar tidak membenarkan gangguan isyarat dari peranti wayarles berdekatan manakala sistem tanpa wayar. Ini bermakna anda lebih terdedah kepada penggodam apabila menggunakan teknologi tanpa wayar.

Berikut adalah senarai menyeluruh manfaat dan kekurangan masing-masing.

Kontra Kamera Keselamatan Berwayar

 • Pemasangan yang cepat dan mudah
 • Tidak memerlukan penggerudian atau wayar
 • Mudah untuk bergerak dan menyusun semula
 • Mesra pengguna
 • Menawarkan akses jauh

Kamera Keselamatan Berwayar

 • Sukar untuk jem
 • Tidak boleh diretas dari jauh
 • Bergantung pada sandaran bateri dalam gangguan kuasa
 • Pilihan yang lebih baik untuk rumah yang lebih besar

Kesambungan

Seperti yang dinyatakan di atas, banyak kamera keselamatan bergantung kepada Wi-Fi, tetapi tidak semuanya bergantung padanya secara eksklusif. Sesetengah menggunakan Bluetooth untuk kawalan tempatan dan persediaan yang lebih mudah melalui telefon pintar anda. Lain-lain menggabungkan standard rangkaian automasi rumah bebas untuk berkomunikasi dengan peranti lain, seperti Z-Wave.

  Kajian Selamat Kata Laluan - Salah satu Alat Pengurusan Kata Laluan Terbuka Terbaik

Kemungkinan besar, anda dapat mengakses suapan video anda melalui iPhone, Android atau tablet anda. Kebanyakan kamera keselamatan moden menawarkan aplikasi mudah alih. Sesetengahnya dibuat khusus untuk peranti mudah alih.

Siapakah itu?

Terdapat gelombang baru kamera keselamatan pintar rumah seperti Nest Cam IQ dan Tend Secure Lynx Indoor yang menawarkan pengiktirafan wajah supaya anda akan tahu siapa yang ada di sana. Kamera ini dapat mengezum ke orang yang memasuki bidang pandangannya dan menghantar amaran pemilik rumah jika ia mengenali wajah orang itu.

Mengapa ini penting? Kerana ia juga memberi amaran kepada anda apabila ia tidak dapat mengenali muka, dengan itu memastikan bahawa anda akan sedar jika orang yang tidak dikenali bersembunyi di luar rumah anda.

Kamera Keselamatan Yang Betul untuk Anda?

Tidak kira di mana anda mendarat mengenai perkara ini – sama ada anda memutuskan untuk pergi menggunakan kamera tanpa wayar atau sistem berwayar-matlamat saya adalah untuk memberi anda maklumat yang berguna. Saya percaya bahawa panduan ini akan membantu anda dalam membuat keputusan yang berhati-hati dan berharga apabila memilih kamera keselamatan yang sesuai dengan keperluan anda.

Semua kamera keselamatan rumah pada senarai ini adalah pilihan untuk melindungi rumah anda. Setiap daripada mereka memberi anda ciri-ciri yang berharga.

Tiga pilihan utama saya ialah Netgear Arlo Pro 2, Yi Home Camera 2 dan iSmartAlarm iCamera KEEP Pro kerana mereka yang saya dapati paling memuaskan. Netgear Arlo Pro 2 adalah yang saya gunakan sekarang dan saya tidak pernah mempunyai masalah dengannya.

Saya suka Arlo Pro 2 kerana ia serba boleh; anda boleh menetapkannya sebagai kamera dalaman atau kamera luaran. Saya membeli empat dan menyimpan satu di bahagian depan rumah saya dan satu di belakang ditambah satu di ruang angkasa saya dan satu di lorong lantai kedua saya.

Kamera Keselamatan Laman Utama 920 2020

Pengesanan gerakan PIR (Pasif Inframerah) yang lebih baik berbanding model lama Netgear sangat ketara seperti resolusi yang lebih tinggi. Gambar yang saya dapat adalah seperti yang segar.

Bagi mereka yang mempunyai anggaran, kit starter datang dengan dua kamera dan stesen pangkalan yang cukup mengagumkan memandangkan beberapa syarikat hanya menawarkan satu kamera untuk harga yang sama (kira-kira $ 603 AUD).

Mereka juga mempunyai pelan “Elite” yang memberikan anda simpanan selama 60 hari sehingga 15 kamera. Ini adalah pakej yang sempurna untuk mereka yang tinggal di rumah manor yang mempunyai banyak tempat untuk ditutup.

Yi Home Camera 2 mempunyai banyak ciri mewah untuk kos rendah, termasuk audio dua hala, pengesanan pintar dan tontonan jarak jauh. Ia adalah salah satu kamera yang paling popular di pasaran kerana ia padat dan, bagaimanapun, berjaya mengatasi video HD dengan kamera IP Ambarella S2LM terbina dalam SoC tech.

KEEP Pro IsmartAlarm adalah pilihan ketiga saya kerana ia memberi anda teknologi penjejakan gerakan terobosan pada sebahagian kecil daripada kos pesaing mereka.

Perkara Yang Perlu Dipertimbangkan Sebelum Beli Kamera Keselamatan Rumah

Orang harus selalu berfikir tentang mengapa mereka memerlukan kamera keselamatan rumah. Adakah anda mendapat satu untuk menghalang pencuri? Atau adakah anda membeli satu kerana anda mahu mengawasi anak-anak anda? Sebelum anda mula meneroka ciri dan spesifikasi, luangkan masa untuk menentukan mengapa anda memerlukan kamera keselamatan.

Ini akan membantu anda membuat keputusan yang bijak apabila anda memulakan membeli-belah.

Kamera Keselamatan Laman Utama 920 2020Jika anda bimbang tentang pemecah masuk, kamera keselamatan luaran dengan pengesan gerakan mungkin menjadi pilihan terbaik untuk anda. Jika anda sedang mencari untuk mendaftar masuk pada bit buku lali anda semasa anda berada di luar dan sekitar, kamera dalaman adalah cara untuk pergi.

Ingatlah bahawa kamera dalaman tidak perlu sukar atau lasak sebagai kamera luaran kerana mereka tidak akan terdedah kepada persekitaran yang keras. Tetapi mereka sepatutnya mencolok.

Kamera Keselamatan Laman Utama 920 2020Sesetengah orang dapat mencari kamera dalaman yang sesuai dengan hiasan rumah mereka. Ini bukan idea yang tidak baik kerana lebih banyak menyamarkannya, semakin kecil kemungkinannya dilihat oleh mata yang berminat.

Tidak peduli apa jenis kamera yang anda selesaikan, pastikan untuk mengetahui bagaimana ia dikuasakan dan mempertimbangkan kedekatan sumber kuasa. Sesetengah kamera berjalan pada bateri, dalam hal ini tidak akan menjadi kebimbangan, tetapi anda ingin memikirkan semua kemungkinan sebelum memilih penyelesaian keselamatan.

Ingat, perkara terakhir yang anda mahukan adalah kamera keselamatan mati. Tidak banyak yang baik yang akan dilakukan ya sekiranya berlaku pemecahan.

Fikirkan tentang berapa banyak tanah yang perlu anda tutupi. Jika harta anda besar, anda mungkin mahu memasang kamera di pelbagai lokasi di sekeliling rumah.

Tidak ada sebab anda perlu melihat apa yang berlaku. Anda juga harus dapat mendengar apa yang berlaku. Banyak kamera keselamatan rumah mempunyai amaran bunyi serta peringatan gerakan.

Kebanyakan mereka tidak menyediakan audio dua hala, jadi anda tidak dapat berkomunikasi dengan sesiapa melalui kamera anda, tetapi anda akan dapat mendengar apa yang berlaku. Ini adalah cara yang baik untuk memberitahu jika berbilang pihak bersekongkol di luar rumah anda.

Seperti yang kita ketahui, sejumlah besar pencerobohan rumah berlaku pada waktu malam. Oleh itu, anda mahukan kamera keselamatan yang dapat memberikan imej yang jelas dalam pelbagai keadaan cahaya. Pastikan anda menemui salah satu yang memaparkan lampu sorot yang diaktifkan dan / atau penglihatan malam.

Resolusi imej merupakan faktor utama yang perlu dipertimbangkan. Kualiti imej sebahagian besar bergantung kepada resolusi. Cari kamera keselamatan rumah yang menghasilkan imejan resolusi tinggi.

Kamera Keselamatan Laman Utama 920 2020Pada zaman “Internet of Things,” telefon pintar anda tidak perlu menjadi satu-satunya perkara yang bijak. Sesetengah kamera keselamatan rumah boleh menukar rumah anda ke rumah pintar. Beberapa kamera keselamatan terbaik serasi dengan hab rumah pintar seperti Amazon Echo.

Ini memberikan anda tepi pencuri kerana anda boleh mengawal segala-galanya dari jauh, sama ada ia mengunci pintu anda, menghidupkan lampu atau menjauhkan siren untuk menakutkan mereka. Automasi rumah adalah masa depan keselamatan rumah dan ia tepat di hujung jari anda.

Satu lagi pertimbangan utama perlu jalur lebar. Kamera moden yang menghantar makluman ke telefon dan video aliran anda boleh menggunakan banyak data pada rangkaian anda. Pastikan anda mempunyai data yang mencukupi untuk menampung kamera keselamatan rumah pintar sebelum memasangnya.

Pemikiran Akhir

Menjadi tertarik dengan kamera keselamatan dalaman atau luaran mungkin berasa terlalu berlebihan untuk sesetengah orang. Pada penghujung hari, jika ada masalah, anda ingin tahu apa yang berlaku?

Kebanyakan orang tidak akan memerlukan kamera keselamatan tetapi jika sesuatu berlaku di mana anda memerlukannya, anda lebih baik memilikinya. Memberi ketenangan fikiran bernilai lebih daripada apa-apa kos kamera keselamatan tertentu.

Memilih Nest Cam atau Amcrest tidak akan meninggalkan anda menginginkan dari segi keselamatan untuk kamera luaran atau dalaman. Pastikan anda tetap selamat!

Soalan Lazim

Q: Apakah perbezaan antara HD dan kamera IP??

A: Kamera HD atau kamera definisi tinggi adalah kamera analog yang mengukur resolusi dalam piksel. Mereka lebih murah dan mudah dipasang seperti mana-mana kamera CCTV lain. Mereka juga memerlukan peranti rakaman tempatan tetapi biasanya memberikan gambar yang jelas dan tajam.

Kamera IP atau kamera protokol internet adalah kamera yang menerima dan mengawal data melalui internet. Tidak perlu mempunyai peranti rakaman tempatan dan maklumat boleh diakses secara langsung.

Kamera HD biasanya datang dengan kos yang lebih rendah dan boleh dikonfigurasikan untuk berfungsi dalam rangkaian besar sedangkan kamera IP boleh diakses dari jauh.

Q: Bolehkah kamera keselamatan dilancarkan??

A: Perkara penting yang harus diingat ialah kamera mana yang boleh digodam. Langkah berjaga-jaga keselamatan yang betul harus selalu diambil walau apa pun.

Kamera berwayar boleh diretas kerana kamera perlu disambungkan ke perakam video digital. Perakam ini memberikan video DVR dan output imej yang mudah digodam dengan tetapan keselamatan yang mudah. Walaupun dengan keselamatan yang canggih, pastinya mungkin.

Q: Bolehkah anda menggunakan mana-mana DVR dengan kamera keselamatan??

A: Ya, tetapi tidak semuanya. DVR berfungsi dengan kamera analog seperti kamera HD dan teknologi lama yang tidak digunakan lagi. Kamera IP menggunakan NVR yang serupa tetapi hanya perisian.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me