Hosting Murah Terbaik Australia

Jika anda seperti kami, melihat perkataan "percuma" dari "murah" akan membuatkan anda duduk dan memberi perhatian.


Semua orang suka tawar-menawar, betul?

Walau bagaimanapun, beberapa perkara tidak murah pada harga apa pun. Itu benar terutama dengan syarikat hosting. Antara penjual semula dan perkhidmatan penerbangan malam yang muncul di seluruh Australia, hampir semua orang boleh memasang laman web dan menawarkan hosting laman web percuma atau hampir percuma.

Orang ramai membuat banyak janji. Tetapi, apa yang anda benar-benar mendapat dari segi konsistensi dan sokongan pada kadar harga murah?

Tugas kami adalah untuk menyaring karut dan mencari perkhidmatan hosting murah terbaik di Australia. Apa yang kita cari adalah hosting yang berpatutan dari syarikat-syarikat terkemuka yang menawarkan banyak balasan.

WEB HOSTPRICESPEEDRATING
1. Hostinger $ 0.99 / mo 585 ms 5 ★★★★★
2. HostPapa $ 2.95 / mo 475 ms 5 ★★★★★
3. HostGator $ 2.95 / mo 6.57 ms 4 ★★★★★
4. Bluehost $ 2.95 / mo 1.765 ms 5 ★★★★★
5. iPage $ 1.00 / mo 1.941 ms 4 ★★★★★

Mengapa Anda Harus Mengelakkan Hosting Murah-Murah atau Percuma

Carian web pantas untuk "Hosting Percuma di Australia" akan menghilangkan beberapa halaman hasil. Ada yang berasal dari jenama yang anda tahu yang telah lama wujud. Yang lain adalah syarikat-syarikat baru yang ingin membuat nama atau orang yang menginginkan pendapatan pasif yang mudah.

Itulah masalah dengan hosting percuma atau super murah.

Perniagaan adalah perniagaan. Antara infrastruktur, peningkatan, keselamatan, dan elemen lain yang dapat memelihara platform, teknologi dapat menjadi mahal. Tiada siapa yang akan menawarkan semua itu daripada kebaikan hati mereka. Sekiranya mereka tidak menjana pendapatan dengan mengenakan bayaran untuk perkhidmatan mereka, mereka akan membuat anda berada di belakang anda.

Bagaimana mereka melakukannya?

Banyak kali, ini dengan mengumpul maklumat anda tentang diam dan menjualnya kepada pihak ketiga. Tetapi, pemasaran yang disasarkan bukanlah satu-satunya sebab untuk mengelakkan kesepakatan yang kelihatan terlalu baik untuk menjadi kenyataan. Kebanyakan tuan rumah web percuma membuat jumlah wang dengan membuang ratusan - mungkin beribu-ribu pelanggan di pelayan yang sama, di mana mereka berkongsi akses kepada sumber terhad yang sama dan alamat IP yang sama.

Masalahnya ialah:

 • ⚠️ Jiran buruk. Perkhidmatan murah atau percuma selalunya adalah kegemaran spammer dan penipu kerana mereka tidak perlu melabur banyak dan mereka boleh tersesat di kalangan orang ramai. Tetapi, anda boleh yakin bahawa babi sumber ini akan menyebabkan laman web anda untuk melakukan yang buruk dan sering terhempas.
 • ⚠️ Banyak downtime. Jiran yang buruk membawa kepada downtime yang berlebihan yang boleh membebankan pelanggan, reputasi jenama dan wang. Mana-mana syarikat yang menjamin kurang daripada 99 peratus uptime adalah lulus.
 • ⚠️ Mereka mudah digodam. Penjenayah siber menyasarkan perkhidmatan dengan alamat IP dikongsi kerana mereka tahu bahawa keselamatan lemah dan ada beratus-ratus sasaran untuk dipilih.
 • ⚠️ Mudah menyebarkan keganasan. Disebabkan oleh keselamatan yang lemah dan khalayak yang tertangkap, kod dan virus yang berniat jahat boleh tersebar luas dan tidak lama lagi.
 • ⚠️ Google akan menghukum anda. Adil atau tidak, pengindeks Google akan menilai anda oleh syarikat yang anda simpan (atau gunakan). Perkhidmatan hosting dengan downtime yang berlebihan dan peratusan yang tinggi dari laman web yang boleh digodam atau spam tidak mendapat skor yang tinggi atau tinggi di SERPs.
 • ⚠️ Miskin - atau tidak - sokongan. Pelan hosting yang paling percuma atau sangat berkurangan datang dengan sokongan yang sukar dicapai, tidak bertindak balas, atau hanya buruk. Anda tidak akan mendapat pangkalan pengetahuan, hanya alamat e-mel dengan masa pemulihan yang lambat, atau nombor telefon yang meninggalkan anda di neraka automasi atau ditunda untuk waktu yang lama. Keselamatan tidak begitu baik, sama ada. Malah asas seperti SSL hanya ditawarkan pada premium, jika sama sekali.

Seringkali, anda hanya akan mengetahui transaksi sebenar selepas tempoh bayaran balik telah berlalu dan sudah terlambat untuk keluar dari kontrak lama yang anda tandatangani untuk mendapatkan harga yang dikurangkan. Anda boleh belajar banyak dengan membaca cetakan kecil, yang bermaksud menyikat syarat perkhidmatan mereka (TOS) atau perjanjian peringkat perkhidmatan (SLA) sebelum menandatangani kontrak. Tidak ramai yang sanggup melakukan perkara itu, terutama apabila perjanjian ini begitu lama dan mengelirukan.

Anda juga boleh mengambil kesempatan daripada percubaan percuma untuk mengetahui jika sebuah syarikat legit. Tetapi, yang mempunyai masa untuk mencuba dan membuang rencana secara peribadi selepas merancang mencari yang terbaik?

Itulah kerja kami!

Panduan Web Hosting Australia Murah

Kami telah berusaha untuk memberikan anda pilihan yang tegas untuk hosting web murah dari syarikat-syarikat yang memberikan pulangan yang besar kepada pelaburan yang agak sederhana. Pasukan kami telah mencuba berpuluh-puluh perkhidmatan hosting, membandingkan ciri dan rancangan, dan menyemak kelajuan dan keselamatan masing-masing. Pada akhirnya, kami telah menentukan bahawa enam syarikat berikut adalah yang benar-benar dihantar dari segi kriteria kami.

Tidak semua daripada mereka adalah yang terbaik untuk sebab yang sama. Ada yang lebih murah atau paling baik untuk hosting WordPress, sementara yang lain menawarkan ciri-ciri canggih dan sokongan yang lebih baik.

Tanpa berlengah lagi, inilah pilihan kami. Untuk lebih banyak keseronokan hosting, baca panduan kami ke hosting web terbaik.

CATATAN: Semua kelajuan dicatatkan dalam milisaat (ms).

Web Hosting Murah - Pilihan Utama untuk 2020

1. Hostinger: Paling Terjangkau, Penuh Henti

Uptime purata: 99.87%
Kelajuan purata: 585 ms

Harga: Pelan bermula pada hanya $ 0.99 sebulan, dan anda mendapat banyak harga. Satu-satunya kelemahan ialah anda perlu bersetuju dengan kontrak selama 48 bulan untuk mendapatkan kadar tersebut. Kos akan meningkat sehingga $ 7,99 sebulan apabila anda memperbaharui. Hostinger juga menawarkan cara paling banyak untuk membayar. Anda boleh menggunakan kad kredit utama, PayPal, atau cryptocurrency.

Harga Terendah Tanpa Mengorbankan Kualiti ✅

Mengapa Hostinger di bahagian atas senarai kami? Anda boleh membandingkan harga, yang hampir sepertiga lebih rendah daripada pesaing terdekat. Walaupun kami mencadangkan untuk menjauhkan diri dari perkhidmatan yang mengenakan bayaran kurang dari $ 1 sebulan, kami harus membuat pengecualian untuk Hostinger mati untuk keandalan dan prestasinya. Mereka bahkan akan menyewa pilihan hosting yang berkesan kos yang tidak menjejaskan kualiti. Curt anda membayar mereka dengan mata wang crypto.

Walaupun, harga dasar batu, mereka tidak menimbulkan kekhawatiran yang sama tentang perkongsian sumber, downtime, atau keselamatan yang akan anda alami dengan rencana hosting super murah lainnya. Mereka mempunyai beberapa peratusan uptime tertinggi dan kelajuan terpantas, dan perkhidmatan pelanggan tersedia 24/7 tidak kira lokasi anda.

Hostinger adalah pilihan terbaik bagi mereka yang ingin memasang blog peribadi atau laman web asas tanpa banyak kerumitan atau penyelenggaraan. Anda boleh melancarkan laman web WP dalam beberapa minit, dan Hostinger memberi anda SSL percuma dan pendaftaran domain dengan setiap akaun.

Ciri-ciri terbaik:

 • Pembina laman web percuma
 • Uptime yang tinggi
 • Harga terendah semua
 • Domain, akaun e-mel dan pangkalan data percuma (Tingkat lebih tinggi mendapatkan tapak web tanpa had, akaun e-mel, penyimpanan, SSL, dan jalur lebar)
 • Sokongan pelanggan yang hebat
 • Pangkalan pengetahuan luas

2. HostPapa: Hosting Murah / Premium Terbaik

Uptime purata: 99.95%
Kelajuan purata: 475 ms

Harga: Harga bermula pada $ 2,95 dan meningkat kepada $ 8,99 atau $ 13,99 apabila anda memperbaharui kontrak anda. Pelan Perniagaan HostPapa Pro adalah $ 11,95 per bulan untuk kontrak tiga tahun awal, yang secara reguler berharga $ 21,95 per bulan. Anda boleh membayar untuk perkhidmatan dengan Visa, MasterCard atau American Express.

Diskaun: Mereka menawarkan diskaun standard sebanyak $ 2.95 sebulan untuk kedua-dua pelan hosting dikongsi standard mereka dan hosting peringkat pertengahan. HostPapa menawarkan jaminan 30 hari, wang balik.

Apabila anda mencari perkhidmatan hosting keseluruhan terbaik serta pelan Perniagaan termurah, anda perlu menyemak HostPapa. Ini pilihan yang baik untuk hosting web di Australia kerana harga yang sangat baik dan sokongan pelanggan yang cepat dan responsif. HostPapa terletak di Kanada, tetapi mempunyai pelayan di seluruh dunia. Syarikat itu juga menawarkan kelajuan pantas dan salah satu peratusan uptime tertinggi.

Kemudian, terdapat ciri-ciri, termasuk beratus-ratus aplikasi, alat pemasaran, dan percuma. Sama ada anda memasang blog peribadi atau laman web perniagaan, anda akan mendapati semua yang anda perlukan untuk bangun dan berjalan dengan cepat dengan sedikit kebimbangan mengenai downtime atau hacker.

Ciri-ciri terbaik:

 • Persediaan percuma, pemindahan, dan pendaftaran domain
 • Alamat e-mel adat percuma
 • Pembina laman web percuma dan CDN
 • Alat pemasaran percuma
 • Latihan satu-satu percuma
 • 24/7 sokongan pelanggan dan live chat
 • Percuma SSL
 • Lebih daripada 400 aplikasi percuma
 • Lebar lebar tanpa meter

3. HostGator - Hosting Terbaik Cloud Hosting

Uptime purata: 99.68%
Kelajuan purata: 6.57 ms

Harga: Rancangan Penetasan mereka bermula pada $ 2.95 sebulan dengan kontrak tiga tahun. Ia kemudian kembali kepada $ 6,95 sebulan apabila kontrak anda diperbaharui. Peringkat utama perkhidmatan, pelan Perniagaan HostGator adalah $ 5.95 sebulan untuk tempoh perkhidmatan awal anda. Anda boleh membayar menggunakan kad kredit utama atau akaun PayPal anda.

Diskaun: Anda boleh mencari kod diskaun dan kupon HostGator di seluruh internet. Mereka juga menawarkan jaminan wang yang paling murah hati dengan memberikan anda 45 hari untuk membuat keputusan.

HostGator sedikit lebih mahal daripada yang lain dalam senarai, tetapi anda akan mendapat ciri-ciri premium dengan harga yang agak murah. Ia setanding dengan semua dari segi kelajuan, prestasi, dan uptime, tetapi pengguna canggih akan menyukai longgokan besar ciri yang disertakan sebagai standard.

Syarikat itu menawarkan pembina laman web percuma, dan mereka bekerja keras untuk meningkatkan hosting WordPress mereka. Ini adalah penyelesaian yang hebat untuk platform eCommerce kerana SEO dan bantuannya dengan pengiklanan Google Adwords dan Bing.

Dengan HostGator, keselamatan diselesaikan melalui sijil SSL percuma dan backup automatik. Pelanggan juga akan mendapatkan jalur lebar tanpa had dan penyimpanan, domain percuma, dan pemasangan satu klik.

Ciri-ciri:

 • Pasang satu klik
 • Sandaran automatik percuma
 • $ 100 kupon Google Adwords
 • Jalur lebar dan storan yang tidak dimeterai
 • Domain percuma (domain tanpa had dengan pelan peringkat lebih tinggi)
 • Percuma SSL
 • Alamat e-mel adat
 • Sokongan untuk pelbagai platform

4. Bluehost: Perkhidmatan Yang Paling Dipercayai

Uptime purata: 99.74%
Kelajuan purata: 1.765 ms

Harga: Anda boleh mendapatkan pelan permulaan pada kadar $ 3,95 sebulan dengan kontrak 36 bulan, dengan diskaun $ 2.95 ditawarkan jika anda cuba meninggalkan laman web tanpa komitmen. Harga berubah menjadi $ 7.99 sebulan pada pembaharuan. Bluehost mengambil semua kad kredit utama.

Diskaun: Anda akan mendapat tawaran popup untuk kadar $ 2.95 penggoda mereka dari syarikat selepas beberapa minit di laman web mereka. Bluehost juga menawarkan jaminan 30 hari, wang balik.

Bluehost telah wujud dalam satu bentuk atau yang lain selagi internet telah menjadi satu perkara. Syarikat itu dilancarkan pada tahun 1996, tetapi secara rasmi dibaptis sebagai Bluehost pada tahun 2003. Mereka lebih mahal daripada perkhidmatan lain, tetapi anda mendapat banyak balasan.

Untuk satu perkara, syarikat yang berada di sekitar ini lama dan mengekalkan berjuta-juta pelanggan mesti melakukan sesuatu yang betul. Mereka juga mempunyai pusat data yang terletak di seluruh dunia, yang merupakan berita baik untuk orang Australia mencari masa beban yang cepat.

Jika anda mencari perkhidmatan yang mudah dipelajari dan digunakan, sukar untuk mengalahkan Bluehost. Syarikat ini mempunyai asas pengetahuan yang besar yang dipenuhi dengan tutorial dan panduan. sama ada anda pemula atau pemaju dengan banyak pengalaman membangun web, anda akan dapati sesuatu yang disukai mengenai Bluehost. Mereka juga mempunyai salah satu yang paling terjamin.

Kelemahan untuk Bluehost adalah lokasi di luar negara, yang membuat sokongan pelanggan sedikit lebih mencabar untuk orang Australia.

Ciri-ciri terbaik:

 • Pendaftaran domain percuma
 • Percuma SSL
 • Pasang satu klik WordPress
 • Bandwidth tanpa had
 • Hingga 100 alamat e-mel tersuai percuma
 • $ 200 dalam kredit Adwords percuma
 • Sokongan untuk cPanel

5. iPage: Nisbah Perkhidmatan-ke-Harga yang Baik

Uptime purata: 97.77%
Kelajuan purata: 1.941 ms

Harga: Pelan bermula pada $ 1.00 sebulan, Anda perlu menyanyi kontrak 36 bulan untuk kadar itu, dan harga akan kembali kepada $ 7.99 sebulan setelah pembaharuan. Syarikat menerima semua kad kredit utama dan PayPal.

Diskaun: Anda boleh mendapatkan diskaun dan kod kupon di laman web seperti Coupns.com. Groupon, dan RetailMeNot, kacang anda perlu menggali sekitar untuk mencari mereka. iPage juga menawarkan jaminan standard 30 hari, wang balik.

Walaupun iPage mempunyai beberapa ulasan negatif, kebanyakannya berkaitan dengan perkhidmatan pelanggan dan bukan prestasi atau kebolehpercayaan. Masalahnya ialah lokasi AS mereka, yang menjadikannya sukar bagi warga Australia untuk menjangkau mereka semasa waktu perniagaan. Pelanggan pelan asas juga perlu membayar sijil SSL, yang kebanyakan tawaran kami ditawarkan secara percuma.

Selain itu, domain anda adalah percuma untuk tahun pertama, dan anda akan mendapat banyak ciri lanjutan. Mereka juga memberi anda simpanan tanpa had dan lebih daripada 1,000 templat untuk membantu anda dengan reka bentuk tersuai.

Ciri-ciri terbaik:

 • Pendaftaran domain percuma
 • Lebih daripada 1,000 templat percuma
 • Alamat e-mel adat percuma
 • Pembina laman web percuma
 • Sijil SSL percuma (peringkat lebih tinggi)
 • Storan tanpa had

6. A2 Hosting: Premium Service, Cheap (er) Price

Uptime purata: 99.4%
Kelajuan purata: 601 ms

Harga: Bermula pada $ 3.92 sebulan untuk dikongsi hosting, dengan tingkat tertinggi perkhidmatan berharga $ 99.59. Anda perlu mendaftar untuk kontrak 36 bulan untuk mendapatkan harga diskaun pada hosting berkongsi asas, yang akan kembali kepada harga tetap $ 7.99 sebulan pada akhir kontrak anda. Mereka mengambil kebanyakan kad kredit utama, PayPal, dan Skrill.

Diskaun: Syarikat menawarkan banyak insentif untuk pelanggan baru, yang dikemas kini dengan kerap. A2 menawarkan jaminan wang balik 30 hari serta tawaran wang balik wang "bila-bila masa" jika anda memenuhi syarat-syarat tertentu.

Syarikat hosting ini adalah yang terakhir dalam senarai kami, bukan kerana prestasi atau ciri, tetapi kerana harga pengenalan yang lebih tinggi. Malah, mereka mengungguli perkhidmatan lain, secara amnya. Walau bagaimanapun, jika anda mempunyai bajet yang sedar, terdapat syarikat yang lebih murah dengan ciri dan fungsinya yang kurang baik.

Walau bagaimanapun, walaupun dengan pilihan harga terendah mereka, anda masih akan mendapat ciri keselamatan percuma dan pencegahan hack. A2 juga menawarkan sandaran percuma, peratusan uptime yang tinggi, dan banyak kelajuan.

Ciri-ciri terbaik:

 • Backup automatik percuma
 • Dioptimumkan untuk WordPress, Drupal, dan Joomla
 • Pelayan turbo boleh didapati
 • Sijil SSL percuma
 • Pencegahan Hack
 • Banyak ciri-ciri canggih

Bonus Pick dan Word Mengenai Hosting E-commerce

Senarai kami berkisar di sekitar hosting tanpa had dengan harga yang berpatutan. Jika anda mempunyai blog atau syarikat, ini adalah pilihan hebat. Bagaimanapun, eCommerce adalah permainan bola yang berbeza. Kami berada di sini untuk memberi anda penurunan pada syarikat yang tidak membuat pemotongan terakhir kami untuk hosting umum atau perusahaan tanpa had, tetapi merupakan platform yang sesuai untuk laman web eCommerce Australia anda.

Syarikat itu adalah Siteground

Kenapa SiteGround begitu baik untuk hosting eCommerce anda?

Sebab pertama adalah peratusan uptime yang tinggi, yang dijamin pada 99.95%. Apabila anda menjalankan laman web eCommerce, masa adalah wang. Untuk setiap jam laman web anda turun, anda akan kehilangan kira-kira $ 100,000 dalam pendapatan. Itu bukan kerana kerugian tidak ketara seperti reputasi dan kos pemulihan.

Seterusnya, anda perlu mempertimbangkan penggunaan sumber. Banyak laman web eCommerce menggunakan reka bentuk dinamik dan mempunyai ciri seperti imej tinggi, video streaming, dan media interaktif yang memakan banyak sumber. Anda juga akan mendapat pemindahan percuma dan pendaftaran domain, satu klik pemasangan WP, alamat e-mel adat tanpa had percuma, dan subdomain tanpa had.

Apabila ia datang kepada keselamatan, walaupun pelan yang paling asas memberi anda sijil SSL percuma, sandaran automatik dan pemantauan laman web 24/7. Itu sahaja akan menjimatkan sehingga $ 80 setahun dan banyak sakit kepala.

Akhirnya, sokongan pelanggan mereka tidak dapat dibandingkan. Mereka sangat responsif melalui telefon, e-mel, atau berbual, dan mereka akan memandu anda melalui sebarang isu langkah demi langkah.

SiteGround menawarkan semua ini dan lebih pada harga yang paling berpatutan untuk pelan hosting tidak dikongsi. Mereka juga menawarkan hosting WordPress yang dikendalikan pada hanya $ 3.95 sebulan untuk kontrak satu tahun. Harga melonjak sehingga $ 11,95 pada akhir tempoh awal anda.

Soalan Lazim Mengenai Hosting Laman Web di Australia

Selamat datang ke bahagian FAQ kami, di mana anda akan mendapat jawapan cepat mengenai soalan umum mengenai web hosting di Australia. Berikut adalah beberapa soalan yang kami dapat banyak.

Apa cara termurah untuk mendapatkan hosting web?

Jawapan: Tiada pilihan kami yang bebas, tetapi anda boleh mendapatkan jaminan wang balik kepada mana-mana daripada mereka. Kami tidak mengesyorkan hosting percuma, tetapi syarikat seperti Bluehost akan memberikan anda hosting yang hebat untuk hanya beberapa dolar sebulan.

Berapa banyak hosting web biasanya mahal?

Jawapan: Itu bergantung kepada tier perkhidmatan dan ciri pilihan anda. Harga purata untuk hosting yang selamat, murah adalah antara $ 3 dan $ 5 sebulan, yang perlu dibayar untuk tempoh kontrak di depan.

Adakah terdapat perkhidmatan hosting percuma yang baik??

Jawapan: Terdapat beberapa pelan hosting yang benar-benar percuma, tetapi kami tidak mencadangkan mereka kerana masalah keselamatan dan prestasi. Sebahagian daripada perkhidmatan "percuma" ini hanya percuma untuk masa yang terhad, dan kos menaik taraf tidak bernilai pelaburan. Anda boleh mencari perkhidmatan yang hampir percuma, dari syarikat terkemuka seperti Hoatinger, yang hanya $ 0.80 sebulan.

Pelan hosting WordPress yang diuruskan ada yang baik?

Jawapan: Disebabkan populariti WordPress, banyak syarikat hosting menawarkan pemasangan WordPress percuma dan hosting WP yang sangat terjangkau.

Apakah perkhidmatan hosting cPanel terbaik??

Jawapan: Kebanyakan pick kami menyokong hosting cPanel, dan terdapat banyak maklumat di internet tentang cara mengendalikan platform popular ini.

Apakah syarikat hosting yang paling cepat di Australia??

Jawapan: Seperti yang kami uji kelajuan platform penyokong mutlak tercepat adalah Siteground. Secara umum, hosting peribadi pelayan maya (VPS) diubah suai adalah cara terpantas untuk pergi kerana anda mempunyai sumber dan fleksibiliti. Walau bagaimanapun, pilihan ini memerlukan sedikit pengetahuan dan masa berteknologi, kerana semua pengurusan dan penyesuaian terpulang kepada pemilik tapak dan bukannya tuan rumah.

Pemikiran Akhir

Kami suka menyimpan wang sebanyak orang seterusnya. Walau bagaimanapun, percuma atau ultra murah tidak semestinya tawaran yang anda harapkan.

Kadang-kadang, anda mendapat apa yang anda bayar.

Anda memerlukan fakta? Kami memberi anda fakta. Matlamat kami adalah untuk memberi anda gambaran menyeluruh mengenai pelan hosting yang terbaik di Australia berdasarkan harga yang berkaitan dengan ciri dan sokongan. Bagaimana anda menggunakan maklumat itu terpulang kepada anda.

Adakah anda mendapati panduan ini membantu? Beritahu kami mengenainya atau kongsi pengalaman anda dengan syarikat hosting.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me