Mendapatkan Kupon NordVPN

Terdapat begitu banyak penyedia perkhidmatan VPN dan menawarkan penerbangan di internet, kadang-kadang sukar untuk memutuskan mana yang perlu dilakukan. Sering kali, ia turun ke harga. Berita baiknya ialah salah satu yang terbaik, NordVPN, menawarkan penjimatan diskaun pakej yang mendalam yang boleh anda akses terus dari laman web kami. Berhati-hati! Anda juga akan melihat banyak kupon palsu dan tawaran klik di luar sana untuk menggoda anda.

Baca terus untuk mengetahui bagaimana untuk mengelakkan tawaran palsu, dan bagaimana anda boleh menggunakan pautan kami mendapatkan perjanjian yang sah di NordVPN.

Contents

Adakah Anda Kupon NordVPN Kupon?

Carian Google yang cepat akan menunjukkan betapa mudahnya ditipu untuk mengklik pautan afiliasi yang terikat pada kod diskaun NordVPN palsu. Beberapa tawaran ini tawaran luar biasa sehingga 100 peratus off. Menggunakan pautan yang mengelirukan ini tidak akan memberi anda tawaran yang lebih baik daripada yang anda dapati di sini.

Jadi bagaimana anda tahu jika kod kupon adalah palsu? Inilah yang kami dapati:

70% dan 90% OFF-Sungguh?

70% dan 90% lagi. Mengapa tidak memberikannya secara percuma?

8 bulan secara percuma? Adakah anda pasti?

Mana-mana kupon yang anda temui di laman web agregat atau keputusan enjin carian halaman itu menawarkan tawaran luar biasa atau tidak realistik adalah palsu. Mengklik pada mana-mana pautan pautan penggoda yang menawarkan diskaun 80, 90 atau 100 peratus sama ada akan menghantar anda ke laman pemeriksaan NordVPN dan diskaun biasa atau mengarahkan anda ke halaman pendaratan palsu, di mana mereka akan cuba menjual sesuatu yang lain.

Dengan NordVPN menjadi VPN terbaik sekitar hari ini, tidak hairanlah ramai yang akan cuba memanfaatkan kemuliaan ini. Walau bagaimanapun, tidakkah anda lebih suka berurusan dengan syarikat yang jujur ​​yang percaya dalam ketelusan penuh daripada mengambil peluang dengan seseorang yang menggunakan tawaran yang mengelirukan untuk mendapatkan perniagaan anda?

Cara Dapatkan Diskaun NordVPN Sah

Betapa mudahnya untuk mendapatkan kupon diskaun NordVPN? Ia snap. Cukup lawati NordVPN, pilih pelan yang berfungsi untuk anda, kemudian memilih rancangan yang anda mahu dapatkan. NordVPN sangat yakin bahawa anda akan gembira dengan perkhidmatan mereka, mereka menawarkan percubaan percuma selama seminggu dan a Jaminan wang balik 30 hari. Pada hakikatnya, NordVPN tidak menyediakan kupon diskaun kerana ia telah dibina ke dalam pakej mereka. Penjimatan yang anda peroleh dengan rancangan NordVPN hanya dilampirkan semula oleh ahli gabungan untuk menjadikannya kelihatan seperti simpanan yang datang dari mereka.

  ISP Australia Terbaik

Sebelum anda keluar, luangkan masa untuk melihat pelbagai rancangan yang mereka berikan sebelum membuat sebarang keputusan.

(Baca lebih lanjut: Kajian NordVPN)

Perkhidmatan Bulanan NordVPN

Pelan ini adalah untuk mereka yang takut komitmen. Anda akan menikmati semua ciri dan fungsi yang ditawarkan oleh syarikat melalui kadar bulanan bayar-as-you-go. Harga adalah $ 11.99 sebulan, bil setiap 30 hari dari tarikh aktif anda, dan anda boleh meninggalkan perkhidmatan ini bila-bila masa anda mahu. Paling penting, anda masih boleh mengambil kesempatan daripada percubaan percuma dan jaminan wang balik dengan pelan ini.

Langganan Tahunan NordVPN

Tiada siapa yang tahu apa masa depannya. Jika anda ingin menikmati simpanan melalui perkhidmatan bulanan tanpa mendaftar kontrak jangka panjang, langganan satu tahun adalah pilihan bijak. Pelan itu akan dikenakan bayaran hanya $ 6.99 sebulan, boleh dibeli di depan untuk $ 83.88. Itulah penjimatan sebanyak 41 peratus sepanjang perkhidmatan bulanan. Paling penting, anda masih boleh mencubanya secara percuma atau mendapatkan wang anda jika anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan tersebut.

Langganan 2 Tahun NordVPN

Pelan ini menawarkan tanah tengah yang bagus yang membolehkan anda mengelakkan kerumitan pembaharuan bulanan atau tahunan tanpa melakukan tiga tahun penuh. Ia layak untuk percubaan percuma dan jaminan wang balik, dan ia hanya $ 3.99 sebulan. Kad anda atau pilihan pembayaran lain akan dibilkan terlebih dahulu setiap dua tahun untuk sejumlah $ 95.75. Itulah penjimatan sebanyak 66 peratus berbanding perkhidmatan bayar sebagai bayar.

Langganan 3 Tahun NordVPN

Pelan tiga tahun adalah cara terbaik untuk menikmati simpanan NordVPN sambil mengunci kadar yang rendah untuk hayat langganan anda. Pelan ini akan dikenakan biaya hanya $ 2.99 sebulan, dibayar terlebih dahulu untuk harga keseluruhan $ 107.55. Itulah penjimatan sebanyak 75 peratus daripada pelan lain.

Bagaimana Saya Boleh Bayar untuk NordVPN?

NordVPN menawarkan beberapa cara mudah untuk membayar. Semua rancangan mereka layak untuk jaminan wang balik mereka selagi anda berhubung dengan mereka pada hari 29 selepas permulaan langganan anda.

Anda boleh membayar dengan:

 • Kad kredit / debit utama
 • Bitcoin
 • AliPay
 • GiroPay
 • Sofort Banking

Percubaan Percuma NordVPN

Kebanyakan syarikat menawarkan jaminan wang balik, tetapi NordVPN adalah salah satu daripada beberapa perkhidmatan VPN premium untuk menawarkan percubaan percuma. Itu membolehkan anda mencuba perkhidmatan ini dengan semua fungsinya selama seminggu penuh sebelum membuat komitmen. Syarikat ini memerlukan anda untuk menggunakan kad kredit untuk mendapatkan percubaan percuma. Jika anda berpuas hati dengan pengalaman anda, anda boleh memperbaharui langganan anda untuk perkhidmatan bulanan, langganan tahunan, pelan dua tahun, atau mendapatkan kontrak tiga tahun dengan harga diskaun yang sama seperti yang dinyatakan di atas.

  LastPass Review (2020) - Keamanan Luar Biasa… Layak Dibayar?

Perkhidmatan Pelanggan NordVPN

Daripada banyak faedah yang anda akan nikmati apabila anda memilih NordVPN, kedudukan pelanggan mereka berada di kedudukan yang terdekat. Mereka boleh didapati 24/7/365 melalui sembang langsung. Wakil penjagaan pelanggan bukan sahaja akan membantu anda mengoptimumkan sambungan anda, anda boleh mendapatkan bantuan dengan:

 • Penyelesaian masalah
 • Pengebilan
 • Membatalkan langganan
 • Memilih pelayan
 • Mendapatkan bayaran balik

NordVPN dan Peranti Anda

Salah satu perkara terbaik mengenai NordVPN adalah fleksibiliti. Syarikat itu telah lebih daripada 5,000 pelayan terletak di 60 negara di seluruh dunia. Itu memudahkan untuk mencari server terpantas untuk streaming dan melihat kandungan dari mana-mana lokasi. Mereka juga menawarkan sambungan dari pelbagai router dan platform, menjadikannya VPN terbaik untuk peranti mudah alih. Anda juga boleh memasangnya dengan betul pada penghala anda atau menggunakan TOR-Over-VPN untuk kegunaan tanpa nama.

Penambahan killswitch yang penting bermakna privasi anda dilindungi walaupun anda tiba-tiba kehilangan sambungan internet anda. Perkhidmatan premium mereka termasuk sambungan sehingga enam peranti yang berbeza bagi setiap akaun.

Memilih Perkhidmatan VPN

Bagaimana vpn berfungsiTerlepas dari penyedia perkhidmatan VPN yang anda pilih, terdapat beberapa perkara yang perlu anda cari dalam rangkaian peribadi yang berkualiti tinggi. Kebanyakan orang menggunakan VPN untuk salah satu daripada dua sebab: untuk mengakses kandungan yang disekat atau untuk melindungi peranti mereka dari penggodam dan mengintip.

Oleh kerana kebanyakan keluarga menggunakan lebih daripada satu peranti untuk menyambung ke internet, pembekal yang baik harus menawarkan lebih dari satu sambungan untuk setiap akaun. Anda juga mahukan protokol penyulitan terkini, sokongan untuk pelbagai sistem operasi dan platform, dan perlindungan kebocoran DNS.

Baling-baling dan peluit mengetepikan, terdapat beberapa keperluan yang sangat diperlukan dalam rangkaian persendirian:

 • Bilangan pelayan dan lokasi yang tinggi
 • Perkhidmatan pelanggan yang responsif dan harga yang hebat
 • Keselamatan dan penyulitan yang bermutu tinggi; AES 256-bit dan SSL adalah standard semasa; NordVPN melangkah lebih jauh dengan menggunakan kunci Diffie-Hellman 2048-bit
 • Tidak ada dasar pembalakan yang ketat
 • Killswitch
 • Sambungan yang boleh dipercayai pada kelajuan tinggi

Terdapat banyak penipuan VPN dan perkhidmatan yang mengelirukan di internet. Matlamat kami adalah untuk memberikan pembaca setia dengan maklumat terkini tentang keselamatan dalam talian, undang-undang yang mempengaruhi privasi anda, dan ulasan untuk membantu menentukan yang mana syarikat-syarikat terbaik untuk memberikan perkhidmatan yang anda layak. Lihat artikel kami untuk mengetahui perkara-perkara yang harus dielakkan semasa membeli-belah untuk perkhidmatan rangkaian swasta.

  Ulasan Yubikey: Cara Berguna untuk Melindungi Kata Sandi Anda

Pemikiran Akhir

Walaupun harga penuh, NordVPN memberi anda rangkaian persendirian yang paling selamat dan boleh dipercayai. Penjimatan dari pautan kami memberi anda perkhidmatan terbaik di beberapa harga terendah yang ada di mana saja. Waspadalah terhadap diskaun palsu. Anda boleh mengklik pada pautan kami dan mengunci harga langganan anda sekarang untuk mendapatkannya simpanan NordVPN terbaik dan perkhidmatan untuk kehidupan kontrak anda.

Soalan Lazim

Q: Adakah NordVPN mempunyai kupon diskaun?

A: Ya. Satu-satunya kod kupon yang sah adalah yang ditawarkan oleh syarikat itu sendiri. Anda juga boleh mengakses kod ini melalui “Dapatkannya sekarang” butang di laman web kami. Sekiranya anda mencari kupon yang menawarkan peratusan simpanan yang berbeza dari kupon rasmi Nord, ia palsu. Tidak kira apa kata kupon itu, anda masih akan dapat rasmi diskaun NordVPN.

Q: Adakah NordVPN VPN termurah?

A: Walaupun NordVPN tidak menawarkan perkhidmatan bulanan yang paling murah, ia mempunyai beberapa kadar terendah dalam rancangan kontrak. Mana cara anda pergi, NordVPN, memberikan anda nisbah harga kepada perkhidmatan mana-mana pembekal lain. Awak akan nikmati keselamatan peringkat tinggi untuk boot.

S: Adakah pelan bulanan NordVPN berbaloi?

A: Pelan gaji bulanan mereka adalah di tengah-tengah, harga bijak. Anda masih akan mendapat ciri dan fungsi yang sama tanpa mengunci diri sebagai komitmen jangka panjang. Ia juga merupakan pilihan yang baik jika anda tidak mempunyai $ 50 atau $ 100 dolar untuk membayar di depan untuk langganan. Syarikat ini menawarkan a percubaan percuma selama tujuh hari, yang banyak masa untuk menentukan sama ada anda menyukai perkhidmatan mereka. NordVPN adalah salah satu penyedia perkhidmatan VPN terbaik di sekeliling, dan anda tidak tahu apa harga akan menjadi seperti di masa depan. Mereka juga menawarkan a Jaminan wang balik 30 hari. Mengapa tidak mendaftar untuk langganan premium anda hari ini dan dapatkan kadar yang hebat yang dijamin untuk tiga tahun akan datang?

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me