Trust.Zone VPN Review 2020 – VPN di Seychelles – Privacy Australia

Bagaimana ya pergi, kawan? Saya adalah Isaac Turner dan dalam kajian ini, saya akan menemui semua kebaikan dan keburukan yang saya jumpai ketika saya menguji VPN ini pada Macbook saya.


Syarikat yang berpangkalan di Seychelles ini (Trusted Solutions, Ltd.) telah wujud sejak tahun 2014. Trust.Zone dikatakan VPN benar-benar tanpa nama yang menghalang ISP anda (Pembekal Perkhidmatan Internet) daripada melihat apa yang anda perlukan.

Apabila mereka mula dipasangkan oleh beberapa nama terbesar dalam media teknologi, saya mengambil perhatian dan memutuskan untuk mencuba untuk diri saya sendiri. Saya perlu tahu sama ada saya boleh percaya semua gembar-gembur.

Seperti yang saya percayai, anda akan lihat dalam kajian ini, hasilnya mengejutkan, terutamanya untuk perkhidmatan yang hanya ada selama beberapa tahun.

Zon amanah di dalamDalam ulasan ini, saya akan memberitahu anda semua tentang keputusan ujian kelajuan VPN ini, kegunaan Trust.Zone, kebolehpercayaan dan keupayaan sokongan pelanggan dan pengalaman keseluruhan saya dengan perkhidmatan ini..

Sebelum kita melompat ke dalamnya, beritahu saya sedikit lebih lanjut mengenai syarikat di belakang Trust.Zone.

Sebagai permulaan, laman web mereka menawarkan keseronokan, wajah bertenaga yang memaparkan kartun salib kecil bertepuk tangan yang jelas mewakili perlindungan yang mereka sediakan. Salah satu perkara pertama yang anda perhatikan adalah bahawa tentera salib yang bertebaran sedang mempersembahkan kami dengan promo jualan 50% yang besar. Itu sahaja penjimatan hebat untuk pengguna kali pertama.

Sangat sedikit VPN menawarkan diskaun seperti itu jauh dari kelawar, lebih suka menawarkan percubaan percuma untuk menarik pelanggan prospektif pada rancangan tahunan yang mahal. Trust.Zone jelas mengenali trend industri ini dan memutuskan untuk memiliki tepi pesaing dengan memberikan pemula baru insentif besar untuk bergabung.

Laman ini kelihatan boleh dipercayai dan kelihatan legit, tetapi seperti yang kita semua tahu, anda tidak boleh selalu menghakimi sebuah buku dengan penutupnya.

Baiklah.

Apa Trust.Zone Mengatakan Mengenai Diri Mereka:

ISP anda dan laman web yang dikunjungi melihat alamat IP pelayan kami dengan lalu lintas terenkripsi. Semua pemindahan kandungan, butiran peribadi, sembang selamat.

Trust.Zone adalah perkhidmatan dari Seychelles.

Tinjauan Amanah.Zone

Ciri-ciri Maklumat
Kebolehgunaan: Sangat mudah digunakan
Dasar Pembalakan: Tiada dasar pembalakan
Saiz Pelayan: 130 ++ pelayan
Pengedaran pelayan: 32 negara
Sokongan: Sistem tiket
Mengotorkan: Dibenarkan
Streaming: Dibenarkan
Protokol dan penyulitan VPN: OpenVPN dan L2TP; Penyulitan 256-bit AES
Ibu pejabat: Seychelles
Harga: $ 3.33 / bulan
Laman web rasmi: https://trust.zone/

Kenapa Penting Itu?

Trusted Solutions, Ltd terletak di Mahe, Seychelles yang merupakan demokrasi tanpa sekatan pada VPN. Di banyak negara, penggunaan VPN telah diharamkan dan institusi kerajaan sering menuntut bahawa perkhidmatan VPN menyerahkan log sesi pengguna sebagai bukti dalam kes mahkamah.

Dengan alamat IP berasaskan Trust.Zone's Seychelles, ini tidak akan berlaku. Undang-undang pengekalan data tidak terpakai kepada mereka. Anda tidak perlu bimbang tentang apa-apa data sensitif yang diteliti oleh kerajaan atau pihak ketiga.

Seychelles juga merupakan syurga di Bumi, ia benar-benar cantik. Pasti tempat untuk diperiksa jika anda mampu melakukan perjalanan. Dan kerana mana-mana pelancong yang telah melawat Seychelles boleh memberitahu anda, penting untuk mempunyai VPN apabila melakukan perjalanan. Penjenayah siber adalah mangsa kepada pelancong kerana mereka fikir mereka keluar dari kedalaman mereka.

Seperti yang saya nyatakan sebelum ini, Trust.Zone telah meraih beberapa ulasan yang benar-benar positif dalam talian. Sesetengah pakar VPN telah merujuk kepada mereka sebagai, "VPN mudah dengan pelanggan Windows yang direka dengan baik."

Bahawa dikatakan, mereka juga memberi nasihat kepada pembaca mereka mengenai kekurangan ciri-ciri maju dan kelajuan Trust.Zone seperti yang dapat kita lihat di sini:

Oleh kerana TechRadar mengeluarkan amaran ini, ia kelihatan seperti Trust.Zone telah mengambil langkah-langkah untuk meningkatkan ciri, kelajuan dan pilihan mereka untuk pelanggan mudah alih.

Tetapi sebelum kita menyelidiki kelajuan Trust.Zone, pelayan dan ciri-ciri canggih, mari kita lihat keserasian mereka.

Apa Tawaran Trust.Zone?

VPN Trust.Zone menyokong semua sistem operasi dan peranti berikut:

 • iOS
 • Android
 • Windows
 • MAC
 • Linux

Perkhidmatan VPN ini membolehkan anda melayari web secara tanpa nama dengan menyembunyikan alamat IP dan lokasi anda.

Mereka mendakwa untuk menghalang ISP daripada memantau aktiviti dalam talian anda dan menangkis ancaman siber seperti malware, ransomware, dll..

Dengan Trust.Zone, anda mendapat banyak ciri yang telah dijangkakan oleh orang ramai dari VPN seperti dasar tiada log, jalur lebar tanpa had dan banyak lagi.

Salah satu perkara besar pengguna yang perlu dipertimbangkan sebelum melanggan ke VPN adalah ketersediaan yang meluas. Dengan 131 pelayan di lebih daripada 32 negara, anda boleh mendapatkan Trust.Zone hampir di mana sahaja. Mereka mempunyai penempatan di kebanyakan bandar utama di seluruh dunia.

Trust.Zone juga menawarkan suis membunuh tuan, yang merupakan ciri hebat jika anda memberikan WiFi dan anda kehilangan sambungan VPN yang selamat. Tanpa suis membunuh, aktiviti dalam talian anda akan didedahkan kepada ISP sebenar anda.

Tetapi dengan suis bunuh, sesi penyemakan imbas anda secara automatik dibawa turun untuk menyembunyikan aktiviti anda dari mata yang bersuara.

Ciri-ciri tambahan

Jika penghala anda menyokong OpenVPN atau L2TP / IPSec VPN Client, Trust.Zone boleh digunakan pada router anda.

Mereka berguna Halaman Persediaan Manual berjalan anda melalui cara membuat setup VPN router.

Trust.Zone VPN juga serasi dengan firmware DD-WRT versi penuh. Seperti pada Halaman Persediaan Manual mereka, mereka memberikan arahan pada Halaman Arahan DD-WRT mereka. Ini membolehkan anda mencari dan memilih VPN yang paling hampir dengan lokasi semasa anda. Langkah-langkah mudah untuk diikuti.

Mereka membenarkan perkongsian fail P2P dan memberikan akses kepada katalog Netflix yang disekat. Sesiapa sahaja yang menggunakan VPN boleh memberitahu anda betapa berharganya ini sebagai torrenting dan streaming adalah dua daripada aktiviti paling umum yang disekat atau dilarang di beberapa negara.

Harga & Rancangan

Apabila saya memutuskan untuk menguji mereka, laman web Trust.Zone menawarkan masa percubaan PERCUMA selama tiga hari. Ujian percuma mereka termasuk pemindahan data 1GB yang sangat besar untuk perkhidmatan VPN percuma.

Kebanyakan VPN percuma atau percubaan percuma VPN mengehadkan pengguna jauh lebih rendah daripada gigabyte. Ia bukan dari biasa untuk mencari tawaran yang kurang daripada 500 MB.

Terlebih lagi, Trust.Zone memberi pengguna percuma 110 lokasi dengan lebar jalur tanpa had. Satu-satunya kelemahan di sini adalah bahawa anda hanya mendapat satu sambungan serentak sehingga anda tidak dapat menjalankan VPN pada banyak peranti, tetapi untuk tujuan memberi mereka percubaan, ini adalah lebih daripada mencukupi.

Dari lokasi, ini benar-benar hebat kerana akses VPN yang paling terhad hanya kepada satu atau dua lokasi.

Rancangan Trust.Zone termasuk pakej sebulan, pakej tiga bulan atau rancangan satu tahun. Apabila saya menguji mereka, saya melihat bahawa mereka menjalankan tugas istimewa pada rancangan tahunan. Jika saya memutuskan untuk pergi bersama mereka dalam jangka masa panjang, itulah rancangan yang saya mungkin akan pergi.

Setiap rancangan mereka memberikan pengguna akses kepada semua 131 lokasi mereka tanpa topi data dan lebar jalur tanpa had. Anda akan mendapat tiga sambungan serentak dan pensuisan pelayan tanpa batasan.

Mereka pada masa ini mempunyai jualan musim sejuk, jadi sekarang sebaik sahaja mana-mana untuk mendaftar untuk diskaun.

 • Connector.Connector.

  Pelan bulanan ialah 9.20 AUD sebulan.

  Ini adalah pelan bulan ke bulan, harga adalah berdasarkan keinginan mereka untuk membuat langganan anda. Oleh itu, harga benar-benar baik. Kebanyakan VPN yang saya periksa tidak memberi anda pilihan lain tetapi berkomitmen untuk sepanjang tahun untuk mendapatkan rehat harga. Kebanyakan mereka tidak pernah berakhir dengan kurang daripada 13.15 AUD sebulan.

 • Connector.Connector.

  Pakej tiga bulan mereka ialah 6.50 AUD sebulan.

  Ini bermakna bahawa harga yang lengkap untuk tiga bulan pertama anda hanya 19.52 AUD. Itulah ace! Anda bercakap tentang diskaun 29% berbanding pakej bulanan.

 • Connector.Connector.

  Pakej setahun ialah 4.37 AUD sebulan.

  Pelan tahunan akan menetapkan anda kembali dengan jumlah 52.53 AUD yang berjumlah sebanyak 43% diskaun ke atas pelan pertama.

Jadi, jika anda berasa ragu-ragu, anda boleh mendaftar untuk percubaan percuma atau mendapatkan rancangan bulanan mereka untuk bermula dengan. Tetapi manfaat kewangan untuk mendapatkan pelan tahunan mereka cukup jelas.

Mereka menerima pelbagai kaedah pembayaran termasuk Bitcoin, PayPal, paypro dan avangate.

Trust.Zone juga menawarkan a Jaminan wang balik 10 hari selagi penggunaan jalur lebar anda tidak melebihi 1 GB. Ini adalah tambahan kepada ujian percuma mereka. Itu memberikan anda dua cara untuk menyemaknya dan melihat apakah mereka bernilai wang.

Penentuan harga bunyi agak baik pada permulaan pertama, ya?

Tetapi bagaimana mereka membandingkannya dengan pesaing mereka? Mari cari tahu langsung.

Lawati Trustzone.com

Sebagai sebuah perkhidmatan yang tidak pernah berlaku sepanjang masa (Est. 2014), anda akan diampuni kerana mengharapkan beberapa kelemahan dalam perisian mereka. Tetapi saya gembira melaporkan bahawa itu tidak kelihatan seperti Trust.Zone.

Saya benar-benar jargoggled oleh bagaimana kelancaran pengalaman saya dengan perkhidmatan mereka. Mereka jelas tahu apa yang mereka lakukan dan mereka melakukannya dengan baik.

Berikut adalah senarai menyeluruh bidang yang saya senang apabila saya mencubanya.

Keselamatan & Privasi

Ini adalah aspek yang paling penting dalam keselamatan VPN mana pun. Hands down, itulah alasan nombor satu yang harus menggunakan VPN.

Semuanya baik dan baik untuk menampilkan watak kartun kecil yang menggemari di halaman utama anda untuk kelihatan menarik kepada pengguna, tetapi jika anda tidak dapat memasangkan reka bentuk dengan penyulitan padat, anda tidak akan mempunyai apa-apa jenis umur panjang sebagai VPN.

Untungnya, bagi pengguna dan syarikat di belakang perkhidmatan tersebut, Trust.Zone menyampaikan barang-barang di mana ia paling penting. Aktiviti dalam talian anda adalah benar dan selamat apabila anda menggunakan akaun anda.

Penyulitan AES-256-bit mereka memastikan bahawa anda memperoleh algoritma terkuat yang digunakan dalam kriptografi kunci simetri.

Penyulitan Trust.Zone

Ciri enkripsi yang mengagumkan ini AES-256-CBC cipher, pengesahan SHA256 dan jabat tangan RSA-2048. Ini adalah barangan gred tentera di hujung jari anda.

Jabat tangan RSA adalah penting kerana ia digunakan untuk mengamankan penghantaran data anda dengan kunci penyahsulitan rahsia. Dengan RSA, pengguna membuat dan menerbitkan kunci awam, yang bermaksud anda memainkan peranan dalam penyulitan anda sendiri.

Jabat tangan RSA-2048 tidak boleh retak, menjadikannya salah satu penyelesaian yang paling selamat di sekitar.

Adakah Torrenting Dibenarkan?

Ya. Trust.Zone membolehkan muat turun tanpa had dan perkongsian fail. Trafik P2P yang tidak terhad mungkin agak jarang berlaku dengan banyak VPN di pasaran, tetapi yang tidak mengehadkan anda di kawasan ini. Sekiranya anda mahukan lebih banyak mengenai torrents baca panduan kami di sini.

Dasar Pembalakan

Trust.Zone mempunyai firma tidak ada dasar pembalakan.

Seperti yang saya nyatakan sebelum ini, Seychelles tidak mempunyai undang-undang pengekalan data supaya mereka tidak mempunyai alasan untuk menyimpan data anda.

Ini benar-benar kritikal ketika memilih VPN kerana saya telah menguji banyak VPN yang mengatakan mereka tidak menyimpan log, tetapi banyak dari mereka telah membuat berita untuk menyerahkan log sesi pengguna ke penguatkuasaan undang-undang dan sejenisnya untuk tujuan mencuba dan mensabitkan pengguna.

Kelajuan Sambungan (Salah satu yang lebih cepat Sekitar)

Banyak perkhidmatan VPN mendakwa untuk menawarkan kelajuan kilat, Trust.Zone dimasukkan. Dalam usaha untuk melihat betapa tepatnya tuntutan mereka, saya menjalankan ujian kelajuan saya sendiri untuk menentukan di mana mereka berada di kawasan ini.

Inilah hasil ujian saya yang saya selesaikan dengan sambungan Internet 100 Mbps:

 • US Server

  • Ping: 195 ms
  • Muat turun: 60.61 Mbps
  • Muat naik: 36.75 Mbps
 • Pelayan EU

  • Ping: 43 ms
  • Muat turun: 69.46 Mbps
  • Muat naik: 46.12 Mbps
 • Asia Server

  • Ping: 315 ms
  • Muat turun: 14.51 Mbps
  • Muat naik: 7.14 Mbps

Seperti yang anda boleh meneka, saya sangat gembira dengan kelajuan yang saya capai. Apabila ditumpuk terhadap pesaing mereka, malah yang lama ditubuhkan, Trust.Zone keluar di atas sebagai salah satu VPN terpantas yang ada.

Kebolehgunaan

Kegunaan Trust.Zone adalah konsisten dan mudah digunakan.

Sesetengah VPN, walaupun yang sangat cepat, boleh mengalami keterlambatan atau kelesuan sesekali. Yang lain sangat rumit apabila mereka telah dipasang. Ini tidak berlaku apabila saya menguji Trust.Zone.

Saya dapat memuat turun lebih daripada 230 fail dengan kelajuan konsisten dan tiada masalah sambungan.

Sebaik sahaja anda membuat akaun anda dan memasang program ini, anda akan pergi ke perlumbaan dengan segera.

Begini bagaimana pelanggan kelihatan apabila anda memuat 'er up:

Tab untuk Status, Tetapan dan sebagainya adalah mudah untuk dikenal pasti dan mudah untuk dipilih. Butang agak intuitif walaupun pada Telefon Pintar supaya anda tidak memerlukan Stylus mahal untuk mengerjakannya.

Apabila anda mengklik pada tab Pelayan, anda akan melihat senarai pelayan di mana anda boleh memilih pilihan yang anda inginkan:

Beberapa maklumat asas mengenai langganan anda juga boleh dilihat di sini:

Tab Tetapan akan memberitahu anda semua yang anda perlu tahu tentang sambungan anda dan pilihan di pelupusan anda untuk pelabuhan anda.

Anda akan melihat pilihan "Bunuh suis" di bawah tetapan sambungan anda. Pastikan untuk memastikan yang diperiksa.

Untuk mematikan VPN, anda hanya masuk ke tab Keluar dan klik "Ok." Mudah seperti kencing.

Adakah Trust.Zone Work on Netflix?

Seperti yang anda tahu, Netflix telah menyekat perkhidmatan VPN kiri, kanan dan tengah. Mereka telah mengambil sikap bersuara terhadap cetak rompak dan perlu menyekat akses serantau ke perpustakaan mereka kerana hak pelesenan dengan banyak pertunjukan dan filem mereka tidak tersedia di wilayah tertentu.

Oleh itu, pengguna sentiasa mencari VPN yang dapat membuka sekatan dalam katalog Netflix di Amerika Syarikat, Samoa Amerika, Puerto Rico dan sebagainya.

Mungkin kerana sebahagiannya kurang pengiktirafan nama mereka (syarikat yang agak baru yang namanya tidak terkenal), pengguna dapat mengakses Netflix dengan mudah. Ia berfungsi dengan sempurna apabila saya mengujinya dan saya dapat menstrim apa sahaja yang saya mahu dari katalog Amerika Syarikat.

Saya hanya memilih pelayan yang serasi, masuk ke akaun Netflix saya dan bapa saudara Bob! Saya berada di.

Perkara pertama yang saya lihat ialah tajuk asing yang digambarkan di atas. Saya mengklik pada filem Will Smith dan ia dimainkan tanpa ... Hitch.

:: kriket ::

Trust.Zone Cons

Walaupun saya gembira dengan hampir segala-galanya mengenai pengalaman saya dengan Trust.Zone dari penyulitan kuat dan kelajuan pantas kepada antara muka mesra pengguna dan kemampuan, Saya melihat satu aspek negatif terhadap perkhidmatan mereka:

Sokongan Pelanggan Terhad

Banyak VPN terbaik, seperti NordVPN, tawaran Pilihan sokongan pelanggan 24/7 seperti live chat. Inilah cara mereka untuk memastikan pelanggan mereka dijaga sepanjang masa dan bahawa apa-apa cegukan yang berlaku segera diselesaikan.

Malangnya, ini tidak berlaku dengan Trust.Zone. Mereka hanya menawarkan sistem tiket untuk sokongan pelanggan dan mereka hanya boleh didapati untuk menjawab soalan atau kebimbangan anda Isnin hingga Jumaat dari 4:00 AM AEST hingga 2:00 AM AEST.

Ini mungkin menjadi masalah bagi ramai orang, bergantung kepada di mana di dunia mereka hidup.

Inilah bentuk sokongan pelanggan mereka seperti:

Anda juga boleh mengakses menu lungsur mereka untuk lebih banyak pilihan:

Di samping itu, anda dapat memilih darjah kepentingan, sama ada perkara "remeh" atau "kritikal".

Setelah anda menyerahkan soalan, anda akan melihat di papan pemuka yang tiket anda telah ditambahkan.

Nasib baik untuk saya, soalan saya dijawab dalam beberapa jam sahaja, tetapi saya masih dapat melihat bagaimana ini boleh menghalang aktiviti pengguna yang mempunyai masalah teknikal yang nyata yang memudaratkan kemampuannya untuk melakukan tugas dalam talian yang sensitif waktu tertentu.

Adakah saya Mengesyorkan Trust.Zone?

Saya pasti.

Selepas semakan yang teliti, saya boleh mengatakan dengan yakin bahawa Trust.Zone menyampaikan privasi dan keselamatan yang kukuh, ciri-ciri kedudukan teratas dan penyulitan pepejal batu. Mereka juga merupakan salah satu penyelesaian VPN paling mudah untuk digunakan.

Keterjangkauan mereka dan ketersediaan meluas adalah bonus tambahan.

Suapan langsung muat turun dan kelajuan muat naik untuk setiap pelayan mereka mengambil sakit kepala daripada bergelut untuk memikirkan mana yang dipilih.

Dan memandangkan lokasi geografi mereka, anda akan tahu bahawa akan ada tiada pengekalan data oleh syarikat atau pihak ketiga.

 • PROS

   Serasi dengan kebanyakan peranti
   Kebolehpercayaan
   Kelajuan pantas
   Penyulitan kuat
   Sistem tiket yang mencukupi
   Torrenting dibenarkan
   Batalkan Netflix
   Banyak pelayan di seluruh dunia
   Tiada pembalakan
   Kebolehgunaan
   Maklum balas langsung kelajuan untuk setiap pelayan

 • KEBURUKAN

  Pilihan sokongan pelanggan terhad

Harap kajian ini membantu dan untuk maklumat lanjut, periksa panduan VPN percuma dan juga senarai kami yang dicadangkan aplikasi pengurusan kata laluan.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me