Akses Internet Persendirian – Salah satu Pilihan Paling Selamat untuk Penjelajahan Selamat

Mencari VPN yang kami rasa selesa mengesyorkan adalah seperti tersandung di Holy Grail di pasar raya di lorong cip. Mengejutkan


Akses Internet Persendirian (PIA) adalah pembekal VPN yang dipercayai yang telah membina reputasi positif kerana mereka meletakkan privasi dan kerahsiaan pelanggan mereka terlebih dahulu. Oleh itu, mereka jangan menyimpan log penggunaan pengguna.

Sebarkan lebih daripada 24 negara, PIA menawarkan akses kepada lebih dari 3,000 pelayan. Akses Internet peribadi boleh digunakan pada Android, Windows, Linux, Mac OSx, dan pada kebanyakan peranti pintar.

Inilah sebabnya kami suka syarikat ini.

Gambaran Keseluruhan VPN Akses Internet Persendirian

Ciri-ciri Maklumat
Kebolehgunaan: Mudah
Dasar Pembalakan: Tiada dasar pembalakan
Saiz Pelayan: Pelayan 3,300 ++
Pengedaran pelayan: 33 negara
Sokongan: Sembang
Mengotorkan: Dibenarkan
Streaming: Terhad
Protokol dan penyulitan VPN: OpenVPN, proksi SOCKS5, IPSec / L2TP dan PPTP;
Ibu pejabat: USA
Harga: $ 3.33 / bulan
Laman web rasmi: https://www.privateinternetaccess.com

Asas Pelan Bayaran dan Pelan Berlangganan mereka

PIA menawarkan harga yang fleksibel yang membolehkan pengguna membeli langganan bulanan, tahunan, atau dua tahun. Semakin lama anda melanggan, harga bulanan anda akan lebih murah. Sebagai contoh, membayar langganan bulan ke bulan adalah $ 6.99. Membayar langganan selama dua tahun itu mengurangkan harga kepada $ 2.91 sebulan.

Pilihan pembayaran termasuk PayPal, kad kredit, dan beratus-ratus kad hadiah, dari kad Best Buy untuk kad Walmart ke kad Starbucks dan banyak lagi. Mata wang Crypto seperti Bitcoin dan Z-Cash juga diterima.

CATATAN:

Jika anda membayar langganan selama dua tahun, anda terjebak dengan produk selama dua tahun. Ia adalah VPN yang hebat, dan kami yakin anda akan menyukainya. Namun, kami menggalakkan anda untuk membaca ulasan ini sepanjang jalan untuk memahami apa yang ditawarkan oleh perkhidmatan ini. Jangan lupa bahawa PIA menawarkan jaminan wang kembali tujuh hari. Jadi, anda boleh menguji produk selama tujuh hari dan dapatkan kembali wang anda jika anda mahu.

Ciri-ciri Akses Internet Persendirian

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, PIA telah menggandakan saiz mereka sambil mengekalkan prestasi yang kukuh. Kunci kejayaan mereka adalah mengehadkan lokasi di mana mereka menambah pelayan baru.

Perkhidmatan ini adalah VPN yang hebat untuk Netflix dan laman web lain seperti HBO dan YouTube. Walaupun mereka tidak mempunyai liputan global yang sama seperti yang lain perkhidmatan yang lebih mahal, negara yang mereka saksikan meliputi penonton yang besar.

Sama ada anda membayar bulanan, dua kali setahun atau setahun, anda masih akan mendapat manfaat daripada perlindungan yang sama, iaitu:

  • Bandwidth tanpa had
  • Akaun VPN terjamin
  • Sokongan P2P dan VoIP
  • Sambungkan lima peranti pada masa yang sama
  • Gerbang VPN berganda
  • SOCKS5 Proxy Included
  • PPTP, VPN Buka dan L2tp / IPSec

Keupayaan untuk menyesuaikan mod enkripsi jabat tangan dan kaedah pengesahan data bermakna bahawa anda boleh mencipta campuran sempurna keselamatan dan kelajuan. PIA dilengkapi dengan suis bunuh yang akan mengganggu data jika VPN jatuh. Perlindungan kebocoran DNS dan konfigurasi penghantaran port dengan mudah boleh diubah suai di portal pelanggan.

Kelajuan dan Ujian Leak IP

Kelajuan sambungan pantas dengan PIA. Mereka menyediakan pelayan tier-1 gigabit. Kami perhatikan kejatuhan kecil dalam kelajuan sambungan purata apabila kami membandingkan kelajuan dengan VPN dihidupkan. Apabila kami menguji pelayan ujian UK, berada di Amerika Syarikat, terdapat penurunan kecil dalam kelajuan ujian. Walau bagaimanapun, kami merasakan ini disebabkan oleh geo-kedekatan yang bertentangan dengan prestasi VPN.

Menggunakan ipleak.net, kami mendapati bahawa terdapat tiada kebocoran DNS. Menggunakan test-ipv6.com, kami dapati tiada kebocoran IPv6. Akhirnya, kami mencari kebocoran WebRTC dan terkejut bahawa kami tidak menemui apa-apa.

Keselamatan

PIA telah membina reputasi yang baik kerana dasar pembalakan sifar mereka. Mereka tidak menyimpan log atau mengumpul data trafik. Hanya apabila mereka menerima perintah mahkamah yang sah, mereka akan menyediakan data langganan pelanggan kepada kerajaan. Mereka berbangga untuk menawarkan keselamatan pelanggan dan tidak mahu dikenali kerana mempunyai beribu-ribu pelayan dan menggunakan IP IP yang ditempatkan di beberapa lokasi.

PIA mengesyorkan bahawa pelanggan yang mencari tanpa nama tidak dikenali harus menggunakan e-mel tanpa nama, membayar dengan Bitcoin, atau menggunakan bentuk pembayaran tanpa nama yang lain. Seperti yang telah disebutkan sebelumnya, mereka juga menerima kad hadiah daripada beratus-ratus peniaga sebagai bentuk pembayaran tanpa nama.

Cloaking IP dinamik boleh didapati di beberapa negara. Algoritma Blowfish CBC menjadikan surfing web selamat, walaupun di bahagian web yang dianggap berbahaya (Baca lebih lanjut: Data peribadi Web Gelap). Wi-Fi cepat dan firewall bersepadu mereka menawarkan pilihan penapisan canggih.

Torrenting

Adakah anda mahukan VPN yang tidak akan menghalang serangan? Jika anda lakukan, maka PIA adalah pilihan yang sangat baik. Mereka tidak memantau atau menyekat sambungan. Ini termasuk perkongsian fail rakan sebaya. Ini bermakna anda boleh menggunakan mana-mana pelanggan yang mengutuk yang anda inginkan dan pastikan bahawa akaun anda tidak akan disekat atau sambungan anda akan dibekukan. Hanya untuk rekod, PIA juga dianggap sebagai salah satu VPN terbaik untuk mengutuk.

Untuk menjadi jelas, Akses Internet Persendirian tidak mengatakan bahawa mereka menyokong torrenting. Walau bagaimanapun, mereka mengatakan bahawa P2P akan disokong. PIA dihormati kerana menjadi VPN mesra torrent. Mereka adalah pilihan yang baik jika anda mahu melakukan perkongsian fail.

Reputasi yang terkenal

Dalam dunia VPN, reputasi anda bermaksud segala-galanya. PIA mempunyai salah satu daripada reputasi yang paling sempurna dalam perniagaan. Mereka telah berada di dalam permainan sejak 2010. Pada tahun 2012, mereka menerima anugerah untuk VPN Paling Stabil. Ini adalah anugerah berprestij dalam bidang ini. PIA sering muncul dalam senarai VPN terbaik. Hakikat bahawa PIA telah berada dalam perniagaan selama bertahun-tahun menjadikannya pilihan yang selamat.

Hakikat bahawa PIA yang berpusat di Amerika Syarikat membimbangkan beberapa. Ini kerana Amerika Syarikat privasi menyerang undang-undang pengawasan yang lebih ketat daripada apa yang anda lihat di negara maju lain. Dan, seperti yang kita katakan, jika kerajaan mempunyai waran yang sepatutnya, PIA boleh menyerah data pengguna. Walau bagaimanapun, sejak PIA tidak menyimpan log, mereka mempunyai sedikit pihak untuk berkongsi dengan pihak berkuasa jika mereka mencari.

Ini tidak mengganggu kita kerana PIA adalah pendahuluan dan terbuka mengenai berpangkalan di Amerika Syarikat. VPN lain cuba menyembunyikan lokasi mereka. Ketelusan PIA dan hakikat bahawa mereka tidak menyimpan log memberi kita keyakinan bahawa VPN adalah selamat.

PROS

 Pelbagai pilihan disesuaikan untuk penyulitan
 Pilihan sama ada pada platform yang berbeza
 Tiada log disimpan
 Menerima mata wang crypto, kad hadiah, kad kredit, PayPal, dan lain-lain bentuk pembayaran yang tidak boleh dikesan
 Jaminan wang balik tujuh hari
 Harga yang kompetitif

KEBURUKAN

Sesetengah pelayan boleh tepu
Sokongan pelanggan yang dihantar melalui e-mel
Tidak serasi dengan Netflix

Pemikiran Akhir

Terdapat beribu-ribu VPN di pasaran. Mereka semua bersaing untuk perniagaan anda. Ini boleh menyebabkan beberapa VPN menjanjikan banyak tetapi menawarkan sedikit.

Itulah sebabnya kami benar-benar menghargai kejujuran, kesederhanaan, dan ketelusan yang ditawarkan oleh Akses Internet Swasta. Penyulitan yang dilaksanakan dengan baik dan dasar kosong sifar digabungkan dengan harga yang lebih murah adalah beberapa sebab mengapa kami mengesyorkan perkhidmatan VPN ini.

Soalan Lazim

S: Adakah PIA VPN yang baik?

A: Ya, PIA adalah VPN yang sangat baik. Pada kedudukan kami, ia masuk sebagai nombor lima di belakang syarikat-syarikat yang bereputasi. Ia bukan VPN yang sempurna, tetapi tidak satu pun daripada mereka. Jika anda membeli-belah di sekitar untuk VPN, PIA adalah pilihan yang hebat untuk diuji.

S: Adakah PIA baik untuk mengerikan?

A: Ya, PIA adalah salah satu pilihan terbaik untuk mengutuk. Ucapan anda akan disulitkan dan selamat tanpa pembalakan data. Semua VPNS teratas sangat baik untuk merosakkan tetapi kami mengesyorkan menggunakan VPN dengan kelajuan terpantas dan perlindungan tambahan.

Q: Apakah perkhidmatan VPN yang paling selamat?

A: Perkhidmatan VPN paling selamat adalah NordVPN kerana ia menawarkan penyulitan berganda. Ini datang dengan pengorbanan kerana melalui penyulitan dua kali dapat melambatkan kelajuan pelayan. Mana-mana VPN teratas adalah agak selamat selagi ia tidak log dan menawarkan penyulitan sebenar. VPN yang paling tidak selamat adalah yang menawarkan VPN secara percuma.

S: Siapa yang memiliki VPN PIA?

A: London Trust Media memiliki PIA. Ketua Pegawai Eksekutifnya ialah Ted Kim dan pengasasnya ialah Andrew Lee.

Q: Apakah suis pembunuh VPN?

A: Tukar suis VPN adalah salah satu ciri yang paling penting yang boleh dimiliki oleh VPN. Apa yang dilakukan adalah mengesan apabila alamat IP sebenar anda terdedah dan kemudian secara automatik memotong sambungan anda. Ciri ini semata-mata dapat memastikan bahawa alamat IP anda tidak pernah terdedah kepada sesiapa yang berniat jahat.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me