Kajian ExpressVPN – Pilihan Utama untuk Kelajuan dan Keselamatan

Sekarang anda mungkin sedang sakit membaca ulasan mengenai perkhidmatan VPN yang tidak memenuhi hype. Tetapi anda boleh meletakkan ubat anti-loya sekarang kerana ini adalah yang baik.


ExpressVPN mempunyai reputasi yang tinggi dan kami mahu menubuhkan sama ada ia layak atau tidak. Khususnya:

 • Seberapa cepat VPN ini sebenarnya
 • Sekiranya ia hidup dengan gembar-gembur apabila ia menyekat perkhidmatan streaming
 • Jika ia benar-benar selamat seperti yang dikatakan oleh semua orang
 • Sekiranya ia benar-benar bernilai wang

Terdapat banyak ujian kelajuan di Internet yang menyatakan ExpressVPN mempunyai kelajuan pantas secara konsisten. Terdapat beberapa orang yang bersumpah dengan ExpressVPN sebagai cara yang pasti untuk mendapatkan akses kepada kandungan streaming terhad Geo. Bunyi hebat. Tetapi kita terpaksa melihatnya untuk diri kita sendiri. Kami mencubanya. Inilah yang kami dapati.

Gambaran keseluruhan

Bila kamu lawati laman ExpressVPN, anda segera melihat apa yang mereka tawarkan. Mereka berjanji pelayan VPN yang cepat di lebih 90 negara. Mereka berjanji untuk menyahpasang aplikasi dan tapak yang anda suka dengan serta-merta. Mereka mengatakan mereka menyediakan pelayaran selamat dan tanpa nama dan 24 jam sehari tujuh hari seminggu perkhidmatan pelanggan dengan sokongan sembang langsung.

Ciri-ciri Maklumat
Kebolehgunaan: Mudah untuk digunakan
Dasar Pembalakan: Tiada dasar Log
Saiz Pelayan: 3000+ pelayan
Pengedaran pelayan: 94 negara
Sokongan: 24/7 sokongan sembang hidup
Mengotorkan: Dibenarkan
Streaming: Dibenarkan
Protokol dan penyulitan VPN: 256-bit AES / SSTP, PPTP, OpenVPN, IPSec & L2TP
Ibu pejabat: Pulau British Virgin
Harga: $ 6.67 / bulan
Laman web rasmi: https://www.expressvpn.com/
ExpressVPN Pros:
 • Mudah untuk menggunakan aplikasi
 • Kelajuan pantas
 • expressvpn dijaminJaminan wang 30 hari
 • Ciri terowong perpecahan
 • Bekerja dengan perkhidmatan streaming
 • 24 jam sehari tujuh hari seminggu sokongan sembang langsung
Cons:
 • Lebih mahal daripada persaingan
Ciri-ciri:
 • Membuka kandungan dari seluruh dunia
 • 148 lokasi pelayan
 • Ciri ujian kelajuan terbina dalam
 • Aplikasi untuk setiap peranti
 • Penyulitan AES 256 bit
 • Tiada log aktiviti atau log sambungan
 • Pelindung alamat IP
 • Penjelajahan tanpa nama
 • OpenVPN dan protokol lain
 • DNS pengetahuan sifar

Bolehkah Anda Percaya ExpressVPN?

ExpressVPN adalah perniagaan yang berpusat di Kepulauan Virgin. Anda boleh mendapatkan maklumat mengenai naib presiden syarikat, pengurus komunikasi mereka, dan beberapa ahli pasukan lain. Walau bagaimanapun, banyak pasukan mereka lebih suka bekerja tanpa nama. Kami akan bercakap sedikit lebih lanjut mengenai yang kemudian.

dasar privasi vpn terperinci

ExpressVPN mempunyai dasar pembalakan yang tidak ketat. Mereka membentangkan butiran dasar privasi mereka menggunakan bahasa yang jelas dan mudah difahami. Bahawa dikatakan, ExpressVPN menyimpan beberapa maklumat anda. Contohnya, mereka menyimpan versi aplikasi yang anda gunakan, laporan ranap, alamat e-mel yang anda gunakan semasa mendaftar untuk perkhidmatan ini, apabila anda dapat berhubung dengan jayanya dan negara asal ISP anda.

Untuk menjadi jelas, mereka tidak menyimpan alamat IP anda. Mereka juga menyimpan lokasi yang anda sambungkan dan jumlah data yang anda gunakan pada VPN mereka.

ExpressVPN menghendaki anda menggunakan nama dan alamat e-mel apabila melanggan perkhidmatan. Walau bagaimanapun, kedua-duanya boleh palsu jika itu yang anda mahukan.

kaedah pembayaran expressvpn

Walaupun mereka lakukan kecuali bentuk pembayaran tradisional, seperti kad kredit dan PayPal, anda juga mempunyai pilihan untuk menggunakan bentuk pembayaran tanpa nama, termasuk Bitcoin. Ini bermakna anda mempunyai keupayaan untuk membeli ExpressVPN dengan cara yang sama sekali tidak dikenali. Ini bukan ciri privasi yang ditawarkan pada banyak perkhidmatan VPN mewah.

Jadi siapa yang menjalankan ExpressVPN? Tidak ada maklumat yang mencukupi di sana. Malah, apabila anda menghantar alamat mel untuk ExpressVPN, anda mengetahui bahawa syarikat itu terletak di Pulau British Virgin Tortola

Naib presiden syarikat, Harold Li, dipetik sebagai berkata bahawa mereka pengasas syarikat memilih untuk tidak mendedahkan identiti peribadi mereka atas alasan keselamatan operasi. Mereka percaya bahawa menjalankan syarikat tanpa menghadapi pemilik secara terbuka memberikan tahap keselamatan dan perlindungan tambahan kepada pengguna.

Secara jujur, kami berada di pagar sama ada ia berada di kepentingan terbaik pengguna untuk individu yang menjalankan ExpressVPN untuk meletakkan wajah mereka di luar sana dan berdiri dan bertanggungjawab untuk produk itu atau jika melalui tidak mahu dikenali mereka menyediakan lebih besar perlindungan untuk pelanggan mereka.

Bagaimana Fast Is ExpressVPN? Kami Menguji dan Ia ... Cepat

Di laman web ExpressVPN, anda sentiasa melihat kenyataan seperti "ultra cepat" dan "kelajuan tinggi" dan mudah tertanya-tanya jika mereka melebih-lebihkan. Sebagai penyedia VPN yang mantap, wajar bagi kami untuk mengharapkan mereka menyediakan kelajuan yang pantas. Apa-apa yang kurang daripada itu akan mengecewakan.

Ujian kelajuan pelbagai membuktikan bahawa ExpressVPN hidup sehingga gembar-gembur. Mereka mempunyai kelajuan muat turun dan muat naik pantas. Dan kelajuannya konsisten dalam beberapa ujian.

keputusan ujian kelajuan expressvpn

Kemudahan penggunaan

ExpressVPN telah melakukan kerja yang baik untuk menjadikan produk mereka mudah digunakan. Ia mempunyai susun atur logik dan intuitif.

Ia hanya mengambil beberapa saat untuk mendapatkan galas anda dan anda boleh menggunakan VPN seperti profesional. Tidak seperti VPN lain yang mempunyai peta dan maklumat lain yang boleh anda klik, ExpressVPN mempunyai antara muka panel tunggal yang sangat mudah. Terdapat butang besar dan mematikan yang membolehkan anda menyambung dan memutuskan sambungan dari VPN.

susun atur antara muka expressvpn

Menu lipat di sebelah kiri memberikan anda akses kepada semua ciri aplikasi. Semuanya tepat di mana anda akan mengharapkannya apabila menggunakan produk ini.

Anda boleh membuat keputusan jika anda mahu ExpressVPN dilancarkan apabila anda memulakan Windows, anda boleh mengaktifkan atau mematikan suis pembunuh Internet, dan anda boleh memilih protokol VPN yang anda ingin gunakan. Kecuali anda sangat akrab dengan protokol VPN yang berbeza, biasanya lebih baik untuk meninggalkan pilihan itu secara automatik.

ExpressVPN secara automatik akan memilih lokasi pintar berdasarkan lokasi fizikal anda. Walau bagaimanapun, butang Pilih Lokasi membawa beberapa bandar dan negara untuk dipilih. Sekiranya terdapat anak panah di sebelah negara, anda boleh klik pada anak panah untuk menghasilkan menu lungsur. Menu lungsur ini akan memberikan anda bandar-bandar tertentu di dalam negara, memberikan anda kawalan yang lebih besar ke atas pelayan VPN yang anda sambungkan.

Keserasian OS

Ini adalah satu lagi kawasan di mana ExpressVPN benar-benar bersinar. Mereka menawarkan keserasian dengan platform standard, termasuk peranti iOS, Windows, dan Android. Walau bagaimanapun, ExpressVPN juga menyokong PlayStation anda, Xbox anda, Apple TV anda, dan juga berfungsi pada Amazon Fire TV anda. Jika anda ingin memasang pelanjutan penyemak imbas, sama ada pada Safari, Firefox, atau Chrome, ExpressVPN membenarkan anda melakukannya. Malah ada pilihan pemasangan penghala.

aplikasi expressvpn

Sambungan serentak

Dengan hanya satu langganan ExpressVPN, anda boleh menyambung secara serentak pada tiga peranti. Ini termasuk menyambung melalui mesin dan penghala maya. Jadi, anda boleh mempunyai ExpressVPN pada penghala anda di rumah, melindungi seluruh keluarga anda semasa berada di rumah, dan masih mempunyai dua sambungan lain yang boleh anda gunakan jika anda sedang bekerja atau dalam perjalanan.

Di mana Adakah Servis ExpressVPN Terletak?

nyatakan vektor lokasi pelayan vpn

ExpressVPN mempunyai lebih daripada 1,500 pelayan di 94 negara di seluruh dunia.

Apabila anda melawat halaman maklumat pelayan mereka, anda dapat memperoleh maklumat yang tepat di mana protokol pelayan yang berbeza boleh mengendalikan serta bandar-bandar yang ditugaskan pelayan. ExpressVPN boleh membanggakan pelayan di hampir setiap benua.

Terdapat beberapa pelayan di United Kingdom serta skor pelayan di Amerika Syarikat. Lokasi neutral privasi, seperti Panama, Bahamas, dan Kepulauan Manusia, semuanya adalah rumah kepada pelayan ExpressVPN.

Adakah Sokongan ExpressVPN Torrenting?

Salah satu perkara yang menonjol tentang ExpressVPN ialah ia adalah VPN yang hebat untuk pelanggan yang mencari kelajuan pantas semasa perkongsian fail dan memuat turun torrent. Ramai individu yang ingin menggunakan program perkongsian fail dengan VPN mendapati bahawa kelajuan mereka terjejas secara drastik. Penyedia perkhidmatan Internet boleh mendaptkan sambungan, menjadikannya perlahan. Menggunakan VPN seperti ExpressVPN akan menyelesaikan masalah dengan memberi anda terowong yang disulitkan dengan selamat untuk kegunaan Internet.

expressvpn torrenting

Bagaimana Secure Is ExpressVPN?

Sebagai tambahan untuk menyembunyikan alamat IP anda, serta mencampurkan lalu lintas anda dengan pengguna lain, ExpressVPN menyulitkan lalu lintas Internet anda. Ini bermakna ia tidak akan dibaca oleh pihak ketiga, termasuk ISP atau pengendali Wi-Fi tempatan anda.

ExpressVPN dapat mencapai ini dengan menggunakan AES dengan kekunci 256 bit. Ini adalah standard penyulitan yang sama yang digunakan oleh kerajaan AS. Ia juga merupakan standard penyulitan yang digunakan oleh pakar keselamatan di seluruh dunia.

keselamatan expressvpnUntuk meletakkan cara lain, data anda dienkripsi menggunakan kunci penyulitan yang mempunyai 115,792,089,237,316,195,423,570,985,008,687,907,853,269,984,665,640,568,000,000,000,000,000,000,000,000 kombinasi yang mungkin. Walaupun semua komputer yang paling berkuasa di planet ini mendedikasikan semua masa mereka untuk cuba mendekripsi data anda, ia akan memerlukan mereka berbilion tahun. Itulah cara ExpressVPN selamat.

ExpressVPN menawarkan beberapa protokol VPN, menyediakan lapisan keselamatan di antara komputer anda dan pelayan VPN yang anda pilih untuk digunakan. ExpressVPN membolehkan anda dengan mudah memilih protokol VPN yang anda akan gunakan. Walau bagaimanapun, kerana majoriti orang tidak memahami perbezaan antara pilihan protokol VPN, biasanya lebih baik untuk memilih automatik, yang akan membolehkan ExpressVPN memilih protokol yang sesuai untuk rangkaian yang anda gunakan.

Sokongan

ExpressVPN menawarkan tiga cara utama untuk mendapatkan sokongan. Anda boleh memanfaatkan panduan penyelesaian masalah, anda boleh mendapatkan arahan, atau anda boleh berbual dengan seorang manusia melalui sembang live secara langsung.

sokongan expressvpn

expressvpn live chat

Pilihan 24 jam secara langsung di mana ExpressVPN benar-benar bersinar. Terlepas dari persoalan yang anda pose, selagi ia berkaitan dengan produk mereka, pasukan pakar mereka bersedia untuk memberikan jawaban yang tepat. Kami mempunyai masalah menyambung ke Netflix. Kami bertanya soalan mengenai sembang dan kami diarahkan kepada pelayan yang memberikan akses kepada Netflix.

Kami mempunyai soalan mengenai memasang ExpressVPN pada penghala. Kami diberi maklumat tentang memasang firmware ExpressVPN pada router kami yang sedia ada yang diberi maklumat mengenai di mana kita boleh pergi untuk membeli router yang sudah dipasang firmware.

Terdapat beberapa video pengajaran yang menunjukkan langkah demi langkah bagaimana untuk menyelesaikan masalah atau memasang VPN pada peranti yang berbeza. ExpressVPN menawarkan sokongan cemerlang yang tidak kita lihat dengan mana-mana VPN lain yang telah kami semak.

Adakah ExpressVPN Bekerjasama dengan Netflix AS?

Jawapan langsung adalah ya. Walau bagaimanapun, ia tidak berfungsi dengan Netflix out-of-the-box. Apabila kami pertama kali cuba mengakses kandungan AS di Netflix menggunakan ExpressVPN, kami mendapat kod ralat yang ditakuti.

expressvpn netflix connect

Pada mulanya, kami terkejut kerana ExpressVPN mempunyai reputasi yang luar biasa kerana dapat melepasi sekatan Geo yang digunakan Netflix. Oleh itu, kami menghubungi sokongan pelanggan dan mereka dengan cepat melayari kami melalui langkah-langkah yang perlu kami ikuti. Datang untuk mengetahui, terdapat beberapa pelayan ExpressVPN menggunakan untuk membenarkan akses kepada Netflix di Amerika Syarikat. Sebaik sahaja kami diberitahu pelayan yang dipilih, kami menikmati AS Netflix, Amazon Prime, Hulu, dan juga YouTube tanpa sekatan Geo.

Harga

Seperti yang telah kita sebutkan pada awal, ExpressVPN adalah lebih mahal daripada banyak VPN popular yang lain di pasaran hari ini.

harga expressvpn

Pelan satu bulan akan dikenakan biaya $ 12,95. Pelan enam bulan akan dikenakan biaya $ 9,99 sebulan. Pelan 12 bulan akan menelan kos $ 8.32 sebulan. Semakin lama anda membeli langganan, semakin rendah yuran bulanan anda. Kos tambahan ExpressVPN adalah kerana syarikat memberi tumpuan kepada menyediakan platform yang paling boleh dipercayai di pasaran. Mereka mahu pelanggan mereka mempunyai pengalaman yang unggul dan selamat. Mereka tidak berjuang untuk bersaing dengan VPN tiada nama paling murah di luar sana.

Jaminan wang 30 hariBahawa dikatakan, ExpressVPN menawarkan cara untuk pelanggan mendapatkan perkhidmatan VPN percuma. Sebagai contoh, terdapat program rujukan. Untuk setiap pelanggan yang anda rujuk kepada ExpressVPN yang sebenarnya mendaftar, anda mendapat 30 hari perkhidmatan percuma.

Anda boleh membayar untuk ExpressVPN menggunakan kad kredit utama, PayPal, Bitcoin, dan sebilangan bentuk pembayaran yang diterima di peringkat antarabangsa.

ExpressVPN menawarkan jaminan wang kembali 30 hari sekiranya anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan tersebut untuk apa-apa sebab.

Kesimpulannya

ExpressVPN adalah produk yang hebat yang direka dengan baik. Ia menawarkan keselamatan cemerlang, prestasi yang luar biasa, dan perkhidmatan pelanggan yang hebat. Ia berfungsi dengan sempurna dengan perkhidmatan penstriman seperti Netflix dan Prime Video dan menggunakan keselamatan dan privasi terkini terkini.

ExpressVPN dapat mengelakkan penapisan di negara-negara seperti China dan Turki. ExpressVPN tidak menyimpan log masuk, jadi anda tahu bahawa sambungan anda adalah peribadi, walaupun anda sedang merosot dan memuat turun.

ExpressVPN bukanlah perkhidmatan termurah yang anda akan dapati. Walau bagaimanapun, anda mendapat apa yang anda bayar. Terdapat lebih daripada 140 lokasi pelayan di lebih daripada 90 buah negara. Ini bermakna bahawa anda mempunyai sambungan yang boleh dipercayai dan cepat tanpa mengira di mana anda berada.

Kami memberikan ExpressVPN 4.8 daripada 5 bintang.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me