VyprVPN Review 2020 – Pilihan Terbaik ke-4 – Keputusan Ujian Keselamatan + Ujian

Jika anda telah mencari sedikit berita positif tentang industri perkhidmatan VPN, anda akan menyukai kajian ini.

VyprVPN lebih daripada sekadar logo yang keren. Dan jangan salah, ini adalah logo yang sangat keren. Syarikat yang berpangkalan di Switzerland ini telah lama berniaga untuk memperoleh reputasi untuk menyediakan perkhidmatan berkualiti tinggi.

VyprVPN berbeza dengan syarikat VPN yang lain kerana mereka memiliki setiap pelayan dalam rangkaian mereka. Ini bermakna mereka mempunyai kawalan penuh ke atas keselamatan dan menawarkan kelajuan yang luar biasa.

Teruskan membaca. Ini adalah salah satu yang baik.

logo vyprvpn


Gambaran Keseluruhan VyprVPN

Ciri-ciri Maklumat
Kebolehgunaan: Mudah untuk digunakan
Dasar Pembalakan: Dasar Zero-Pembalakan
Saiz Pelayan: 700 ++ pelayan
Pengedaran pelayan: 70 ++ lokasi
Sokongan: 24/7 Sokongan Sembang Langsung
Mengotorkan: Dibenarkan
Streaming: Dibenarkan
Protokol dan penyulitan VPN: Protokol OpenVPN, PPTP, IPSec, dan L2TP; AES 256-bit enkripsi
Ibu pejabat: Switzerland
Harga: $ 3.75 / bulan
Laman web rasmi: https://www.vyprvpn.com

Sejarah Syarikat

Syarikat induk VyprVPN adalah Katak emas.  ��

Golden Frog telah membina reputasi sebagai perintis dalam bidang privasi dalam talian. Mereka telah melakukan ini sejak Internet bermula.

Golden Frog ditubuhkan pada tahun 1994. Penciptaan syarikat itu adalah tindak balas kepada Insiden Room 641a. Ia menjadi terang Agensi Keselamatan Negara mengamati warga AS secara haram, yang mereka lakukan dengan mengetuk kabel rangkaian AT&T.

Menurut laporan, Golden Frog membawa ini kepada perhatian FCC. Matlamat mereka adalah untuk membuat isu keselamatan umum. Walaupun mereka memfailkan aduan dengan FCC, aduan mereka tidak diendahkan. Jadi mereka membuat keputusan berani mengambil perkara-perkara ke dalam tangan mereka sendiri.

Sejak itu, syarikat induk di belakang VyprVPN telah menjadi pemimpin dalam pertempuran untuk privasi Internet. Mereka telah membina reputasi sebagai salah satu VPN terbaik dunia kerana kerja yang mereka lakukan dalam bidang ini.

VyprVPN Pros

 • Kelajuan pantas
 • Keselamatan yang dipertingkatkan
 • Kebolehpercayaan
 • Protokol bunglon untuk mengalahkan penyekatan VPN
 • Rangkaian pelayan sendiri yang dimiliki dan dikendalikan sendiri
 • Mudah digunakan aplikasi yang berfungsi pada pelbagai platform dan peranti
 • Membunuh ciri suis untuk melindungi privasi anda
 • Dasar Tiada-Log
 • Torrenting dibenarkan

Rancangan dan Harga

Kebanyakan perkhidmatan VPN menawarkan pelan percuma dengan perkhidmatan terhad dan pelan berbayar yang menawarkan lebih banyak perkhidmatan. VyprVPN adalah berbeza kerana mereka mempunyai berbilang pelan berbayar berbanding dengan pelan satu saiz yang sesuai.

Pelan langganan asas menyediakan:

 • Data tidak terhad
 • Sehingga tiga sambungan

Pelan Harga VyprVPNSekiranya anda membeli rancangan untuk sepanjang tahun, ia adalah $ 60, atau $ 5 sebulan. Pelan yang sama akan dikenakan biaya $ 9.95 sebulan jika anda membelinya dengan langganan bulanan.

Pelan premium menyediakan:

 • Lima sambungan serentak
 • Protokol bunglon
 • VyprVPN Cloud

Sekiranya anda membeli rancangan untuk sepanjang tahun, ia adalah $ 80, atau $ 6.67 sebulan. Langganan bulanan akan dikenakan biaya $ 12.95 sebulan.

Terdapat kebaikan dan keburukan untuk mempunyai pelan langganan asas dan premium. Di sisi positif, anda hanya membayar apa yang anda perlukan. VyprVPN menawarkan harga yang berpatutan untuk perkhidmatan mereka. Kelemahan dengan pelan dasar adalah bahawa anda membayar untuk VPN, tetapi anda tidak mendapat semua perkhidmatan yang ditawarkan syarikat itu.

Satu perkara yang baik tentang VyprVPN ialah semua pakej mereka datang dengan percubaan percuma tiga hari. Semasa percubaan, anda dapat menggunakan perkhidmatan tanpa batasan lebar jalur. Adalah penting untuk membaca cetakan halus. VyprVPN tidak memberikan sebarang bayaran balik dalam apa jua keadaan. Oleh itu, kami mengesyorkan anda mengambil kesempatan daripada percubaan tiga hari dan menguji perkhidmatan secepat mungkin. Sebaik sahaja anda komited dengan rancangan anda, tidak akan kembali.

Jika anda tidak menyukai perkhidmatan percubaan, membatalkan VPN anda adalah mudah. Hanya:

 • Log masuk ke URL panel kawalan anda
 • Di bawah akaun, klik "Batalkan Perkhidmatan"
 • Sediakan sebab untuk pembatalan

proses bil vyprvpnVyprVPN membenarkan pembayaran dengan PayPal, AliPay, dan kad kredit utama. Tidak ada pilihan untuk membuat pembayaran tanpa nama menggunakan cryptocurrency atau kad hadiah, seperti beberapa VPN lain. Ini boleh menjadi sumber perhatian kepada individu yang mencari VPN yang menyediakan privasi lengkap.

Pilihan perniagaan yang ditawarkan VyprVPN sedikit lebih mahal, tetapi ia sangat sesuai untuk usahawan, wartawan, dan individu yang bekerja di luar negara. Ia memberikan anda akses untuk bekerja dengan pasukan anda pada berbilang pelayan atau dalam awan.

Dari segi positif, hakikat bahawa VyprVPN tidak menawarkan bayaran balik bermaksud bahawa tiada dasar pembayaran balik yang teduh atau dipersoalkan. Tidak ada yuran yang tersembunyi dan tiada cara untuk pembatalan. Suka jika anda membelinya, kerana anda terjebak dengannya untuk tahun ini.

Bolehkah anda mempercayai VyprVPN?

VyprVPN dan syarikat induknya, Golden Frog, komited untuk menyediakan pelanggan mereka dengan privasi yang muktamad. Itulah sebabnya mereka meletakkan syarikat mereka di Switzerland. VPN dan sebarang data pelanggan dilindungi oleh undang-undang data Switzerland.

bagaimana kerja vyprvpnSwitzerland adalah sebuah negara yang dikenali untuk undang-undang privasi dan perlindungan data. Ia adalah sebahagian daripada struktur negara. Switzerland adalah negara yang merdeka. Mereka tidak termasuk dalam Kesatuan Eropah, mereka adalah neutral dalam banyak urusan politik, dan mereka tidak termasuk 5 mata atau 14 mata pengawasan.

Inilah salah satu sebab Switzerland dipilih sebagai rumah perniagaan ini. Pemilik VyprVPN berasal dari Texas dan telah menjadi penyokong sengit dalam privasi dan pengawasan massa dalam talian.

Ketika datang ke privasi, VyprVPN menonjol kerana mereka memiliki dan menguruskan rangkaian pelayan VPN mereka. Tidak ada pihak ketiga. VyprVPN mempunyai kawalan 100% ke atas semua perkakasan, kod, dan rangkaian platform mereka berjalan.

Sejumlah VPN yang baik akan menggunakan DNS pihak ketiga. Ini bermasalah kerana pihak ketiga boleh log permintaan DNS anda, yang memberi mereka akses ke sejarah penyemakan imbas anda. VyprVPN melindungi permintaan DNS anda dengan menyulitkan mereka dan mencegah pengintipan pihak ketiga.

Sekiranya terdapat siasatan jenayah, Golden Frog bekerjasama dengan agensi penguatkuasaan undang-undang. Mereka memerlukan sepina sebelum memberikan maklumat yang akan mengenal pasti pelanggan mereka. Mereka mendakwa hanya memberikan maklumat minimum untuk mengenal pasti klien dan tidak lebih. Mengikut undang-undang, Golden Frog tidak dapat memberitahu pelanggan mereka jika mereka disiasat oleh pihak berkuasa kerajaan.

Dasar Pembalakan VyprVPN

VyprVPN komited untuk melindungi privasi anda melalui rangkaian yang selamat.

log privasi vyprvpn

Adakah VyprVPN Benarkan Torrents?

vpn torrentingGolden Frog hidup dengan akar Swissnya. Dalam dasar privasi, adalah jelas bahawa mereka mempunyai penghormatan sepenuhnya terhadap privasi pengguna mereka. Akibatnya, semua lalu lintas diperlakukan sama rata. Ini bermakna VyprVPN boleh digunakan untuk torrents. Syarikat itu mengesyorkan bahawa pengguna berada dalam batas-batas undang-undang hak cipta yang mengawal negara mereka.

VyprVPN mempunyai pelayan cepat. Ini adalah kunci untuk mengalami pengalaman mengerikan yang lancar. Torrenting dibenarkan pada semua pelayan VyprVPN. Tidak terdapat batasan lebar jalur, dan tidak ada batasan pada pensuisan pelayan. VyprVPN mempunyai lebih daripada 700 pelayan dan lebih daripada 200,000 alamat IP yang dilupuskannya.

Ciri khas bunglon VyprVPN menjadikan lalu lintas yang disulitkan kelihatan seperti SSL biasa. Ini memudahkan anda memintas firewall dan perisian lain yang direka untuk menyekat VPN.

Syarikat itu menggunakan AES - 256 untuk menyulitkan lalu lintas. Ini bermakna bahawa sebarang maklumat yang anda hantar atau terima tidak dapat dipecahkan oleh serangan kekerasan.

Bagaimana Fast Adakah VyprVPN?

VyprVPN, seperti kebanyakan perkhidmatan VPN, mendakwa sebagai yang terpantas di dunia. Walau bagaimanapun, mengikut ujian kami, itu tidak benar. Perkara yang baik ialah kerana mereka bukanlah yang terpantas di dunia tidak bermakna mereka tidak baik. Malah, kami berpuas hati dengan kelajuan yang disediakan oleh perkhidmatan ini.

Apabila memilih pelayan terdekat, berikut adalah hasilnya:

keputusan kelajuan vyprvpn

Anda dapat melihat dengan jelas bahawa walaupun semasa menggunakan VyprVPN, nombor muat turun cukup cepat untuk melayari dan menstrimkan video dalam definisi tinggi. Ini mungkin bukan perkhidmatan anda untuk torrents, tetapi seperti yang kita akan membincangkan, torrenting tidak selalu idea yang baik dengan perkhidmatan ini.

VyprVPN menawarkan kelajuan yang hampir tidak mempunyai kelajuan sambungan VPN. Ini meletakkan ia setanding dengan, jika tidak lebih baik daripada, majoriti VPN yang berprestasi tinggi.

Perkhidmatan Pelanggan VyprVPN

Sesetengah syarikat melihat sokongan pelanggan sebagai perbelanjaan yang tidak perlu. Syarikat-syarikat yang baik melihat sokongan pelanggan sebagai pelaburan dalam pelanggan mereka. Satu-satunya cara untuk mendapatkan perasaan yang baik untuk sokongan pelanggan perniagaan adalah untuk berinteraksi dengan mereka. Kami mengenakan satu siri soalan untuk mendapatkan perasaan yang lebih baik untuk bagaimana VyprVPN melihat sokongan pelanggan.

sembang sokongan vyprvpnKami suka kenyataan itu anda boleh berhubung dengan sokongan pelanggan mereka 24 jam sehari, tujuh hari seminggu, 365 hari setahun melalui ciri sembang langsung di laman web mereka.

VyprVPN mengambil sokongan pelanggan dengan serius. Apabila anda menggunakan VPN, anda tidak hanya membeli perkhidmatan tersebut. Anda memerlukan seseorang untuk memberi anda sokongan pelanggan atau sokongan teknologi yang anda perlukan apabila anda memerlukannya.

VyprVPN tidak menawarkan sokongan telefon. Walau bagaimanapun, pilihan sembang langsung mereka adalah pantas dan berkesan. Mereka menangani isu anda secara tepat masa.

VyprVPN juga menawarkan tiket sokongan dari aplikasinya. Terdapat sistem tiket yang disambungkan ke sembang langsung mereka. Mereka mempunyai pasukan sokongan yang menyediakan bantuan dalam forum mereka. Dalam setiap cara, VyprVPN menunjukkan bahawa mereka prihatin terhadap kesejahteraan pelanggan mereka dan melihat sokongan pelanggan sebagai sebahagian rumit dari model perniagaan mereka secara keseluruhan.

Di mana Adakah Pelayan VyprVPN Terletak?

Lokasi pelayan VyprVPNVyprVPN mempunyai lebih daripada 70 lokasi pelayan di seluruh dunia.

Semua pelayan mereka menawarkan IP yang terletak di lokasi geo berdasarkan bandar yang disenaraikan. Terdapat dua cara yang VyprVPN memperoleh matlamat ini. Sama ada pelayan mereka ditempatkan secara fizikal di lokasi atau mereka menggunakan pelayan maya, yang memberikan rupa tempat tinggal di lokasi tersebut.

VyprVPN biasanya tidak mempunyai pelayan fizikal di negara-negara yang mempunyai dasar Internet yang ketat. Sebaliknya, pelayan maya mereka membenarkan mereka untuk memastikan gerbang penyulitan keluar dari tangan kerajaan berbahaya dan menyediakan pengguna di negara-negara dalam akses IP negara.

Pada masa-masa, mereka akan menggunakan pelayan maya sebagai cara untuk menguji lokasi baharu dengan matlamat menentukan di mana pelayan fizikal baru perlu digunakan berdasarkan penggunaan pelanggan. Tiga matlamat VyprVPN apabila mereka memilih lokasi untuk pelayan mereka adalah prestasi, keselamatan, dan lokasi IP.

Terdapat beberapa faktor yang diambil kira oleh VyprVPN apabila memilih tempat untuk mempunyai pelayan fizikal mereka atau di mana untuk meletakkan pelayan maya. Terlepas dari mana infrastrukturnya terletak, VyprVPN berjanji untuk menyimpan maklumat pelanggan secara fizikal di Zürich, Switzerland. Di sinilah syarikat mereka terletak secara fizikal dan diperbadankan.

Sokongan Peranti dan Platform

vyprvpn os supportedVyprVPN menawarkan sokongan untuk beberapa peranti. Ini termasuk Mac, Windows, Android, dan pelbagai perkhidmatan dan aplikasi lain.

VyprVPN menawarkan aplikasi router VPN dan sangat mudah untuk digunakan dan digunakan. Sebaik sahaja apl itu berada pada penghala anda, anda boleh menyambung beberapa peranti kepadanya. Ini memanjangkan kuasa langganan anda. Jika anda mempunyai langganan untuk tiga peranti, penghala anda hanya dikira sebagai satu.

Walau bagaimanapun, setiap peranti tunggal di rumah anda yang menghubungkan ke penghala anda akan menikmati faedah memiliki VPN. Anda dapat menentukan sama ada peranti tertentu akan mempunyai sambungan yang disulitkan atau tidak disulitkan.

Kesimpulannya

Secara keseluruhan, kami sangat gembira dengan VyprVPN dan kami sangat mengesyorkannya.

Ia mempunyai kelajuan, a harga dua peringkat, sebuah perkhidmatan yang menyediakan keupayaan untuk bekerja di mana-mana sahaja di dunia, sokongan pelanggan cemerlang, dan a bunuh ciri suis. VyprVPN membungkus pengalaman padat yang pasti akan memastikan data anda selamat dan selamat tanpa perlu mengorbankan kelajuan dan kebolehpercayaan.

logo vyprvpn

Sekarang sebanyak kita telah membuat satu titik yang menyeluruh, kita mengenali itu kita mempunyai perbezaan dalam harapan dan keutamaan. Walaupun majoriti anda mungkin mahu turun tangan, VPN yang paling selamat, beberapa masih boleh mencari lebih berkesan penyelesaian. Walau apa pun keadaannya, kami tahu bahawa beberapa daripada anda masih tidak terkesan. Nasib baik, pada ketika ini dalam perlawanan, hanya ada segelintir pesaing yang tersisa NordVPN dan Surfshark. Oleh itu, kami ingin anda menyemak semula kami dengan teliti VPN terbaik memilih dan di sana anda boleh memilih juara anda.

Akhirnya, hanya anda yang boleh menentukan siapa pemenang anda.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me