Beste datamaskinsikkerhetsskjermer

Når du jobber i et kontormiljø eller hvor som helst omgitt av andre mennesker, har du rett til personvern på datamaskinen din. Dette gjelder spesielt hvis du ofte arbeider med sensitiv bedriftsinformasjon som ikke bør sees av utenforstående. Så hva er egentlig den beste løsningen?

Hvis du ikke har en kontordør å gjemme seg bak, er et skjermfilter for personvern det neste beste alternativet. Du trenger ikke å bekymre deg for at folk tapper bak deg og leser av skjermen.

Disse enhetene gjør det slik at den bærbare eller stasjonære skjermen bare kan sees av deg når du sitter foran den. Denne artikkelen gir en oversikt over hvordan personvernskjermfilter fungerer og tilbyr deretter anbefalinger for fire produkter på markedet i dag.

Grunnleggende om personvernskjermer

Når du setter opp et skjermfilter for personvern for første gang på datamaskinen, det kan føles som et magisk triks. Når du sitter foran skjermen og ser direkte på den, vil du ikke merke beskytteren i det hele tatt. Hvis du imidlertid reiser deg eller beveger deg fra side til side, vil skjermen se ut som et vanlig svart rektangel, med all tekst og bilder skjult.

laptop klikke tastatur vektor

Magien med skjermfilter for personvern handler om vinkler og materialer. De er laget av en spesiell plast som kan polariseres, akkurat som solbriller som er designet for UV-strålebeskyttelse. Som et resultat blir plasten bare gjennomsiktig når den blir sett fra en rett stilling.

En ekstra bonus med skjermfilter for personvern er at de reduserer gjenskinn fra solen og andre lyskilder. Dette gjør det lettere å jobbe til alle tider av døgnet. Du vil kanskje også merke at din øynene føles mindre anstrengt fra lange økter på dataskjermen etter at du har installert et filter.

Det er fordi personvernskjermfilteret også minimerer UV-strålene kommer i den andre retningen. For å hjelpe mer med belastning på øynene, kan du vurdere å investere i et par spesielle datamaskinbriller.

Størrelse på filter

Dataskjermer måles i tommer i en diagonal vinkel. For eksempel vil en 15-tommers bærbar PC ha en skjerm som måler nøyaktig 15 tommer fra øvre venstre hjørne av skjermen til nedre høyre hjørne.

Når du måler den bærbare skjermen eller den stasjonære skjermen slik at den passer til et privatlivsfilter, må du bare bruke det faktiske skjermområdet og ikke noen rammer eller rammer som omgir det.

bærbar skjerm måling

1. SenseAGE

SenseAGE er en Taiwan-basert produsent som produserer en rekke datamaskiner, smarttelefoner og nettbrett-tilbehør, inkludert skjermfilter for personvern. Deres filtre er designet først og fremst for skjermbilder brukes sammen med stasjonære datamaskiner, slik at bærbare brukere kan trenge å finne en alternativ løsning.

SenseAGE personvernskjerm 23 tommerPersonvern-skjermfilter fra SenseAGE er tilgjengelig i 16: 9 eller 16:10 forholdet, så vel som i størrelser alt fra 17 tommer til 24 tommer for PC-brukere. Filter kan også kjøpes med en halv tomme mellomrom, noe som er nyttig hvis du har en skjerm i unik størrelse.

Apple-brukere med et stort iMac-skrivebord vil gjerne vite at SenseAGE tilbyr skjermfilter for personvern som er spesielt designet for disse skjermene. Merk at disse spesialfiltrene vil koste mer enn tilsvarende størrelse for PC-stasjonære maskiner.

Synlighet: SenseAGE-skjermfilter for personvern gir synlighet innenfor 30-graders vinkelområde, som er standarden for slike enheter. Selskapet understreker at filtrene deres er spesialdesignet for blokkering av blålys som er en vanlig årsak til belastning på øynene blant databrukere.

SenseAGE hevder også at personvernskjermfiltrene vil gi mellom 15 og 23 prosent bedre klarhet sammenlignet med konkurrenters modeller. Skjerm klarhet er kritisk for alle databrukere, ettersom du ikke vil at filteret ditt skal redusere muligheten for å se innholdet på skjermen.

anmeldelser: Filtre laget av SenseAGE har generelt positive anmeldelser med tanke på bildekvalitet og blokkeringsfunksjon. Imidlertid har det blitt rapportert om problemer med å få et SenseAGE-filter til å forbli sittende fast på en dataskjerm.

SenseAGE sier at produktene deres tilbyr seks forskjellige moduser for installasjon, selv om de fleste innebærer å stole på limstrimler for å koble filteret til rammen på skjermen. Disse limstrimlene kan miste kraften over tid på grunn av støv og andre faktorer, noe som vil gjøre det utfordrende å holde filteret på plass.

Innkjøp av SenseAGE-skjermfilter for personvern leveres med et standard sett med tilbehør, inkludert ett sett med rammefaner og ett sett med limstrimlene. Som et fint tillegg kommer filteret med en spesiell mikrofiberklut for å fjerne støv og annet rusk fra enheten.

2. BesLif

BesLif er et relativt nytt selskap som har kommet inn i filtermarkedet for personvernskjerm.

De tilbyr en rekke produkter designet for å passe widescreen PC-skjermer i tillegg til flere filtre som er spesielt bygget for Mac-skjermer. Deres filtre vil passer til de fleste vanlige skjermdimensjoner selv om de ikke tilbyr så mange varianter som konkurrenter som SenseAGE.

BesLif personvernskjermFiltre produsert av BesLif vil begrense visningen til 30-graders vinkel som er standard i bransjen. Produktene deres inkluderer også anti-blending teknologi og har vendbare sider: ett for et blankt utseende og ett for et matt utseende. Brukere har muligheten til å bytte mellom de to med minimalt avbrudd.

Koste: I gjennomsnitt er detaljhandelskostnadene for BesLif-personverns skjermfilter høyere enn andre konkurrenter, spesielt når det gjelder Mac bærbare og stasjonære versjoner. Prisen kan rettferdiggjøres takket være den høye kvaliteten og den slanke designen til filteret, som BesLif sier er 12 prosent lysere enn lignende modeller.

Pros: En av de største fordelene med BesLif-personvernskjermfilteret er at det er det ripebestandig og minimerer mengden støv som samles inn. I tillegg tilbyr filtrene enkel montering uten limstrimler eller lim. BesLif-filtrene bruker spesiell magnetisk teknologi for å feste dem sikkert til skjermrammer. Noen nyere versjoner av BesLif-filtre har et alternativ for å skyve og skyve av for installasjon.

Kjøp av et BesLif-skjermfilter for personvern kommer ikke med rengjøringsduker eller ekstra tilbehør. Imidlertid bruker selskapet enkle emballasjematerialer som ikke er giftige og bedre for miljøet, noe som kan være viktig for kjøpere som ønsker å kjøpe et nytt filter.

3. Aiscpro

Aiscpro-selskapet produserer sin linje med personvernskjermfilter i Korea ved bruk av lokale materialer. Aiscpros tilbud på markedet inkluderer færre varianter enn noen konkurrenter, selv om det bidrar til å forenkle salgs- og markedsføringsstrategien.

Aiscpro magnetisk personvern skjermbeskytterFiltre fra Aiscpro er inndelt i to hoveddivisjoner: widescreen monitorer og laptop monitorer. Modellen for widescreen-skjermer kan tilpasses i en rekke størrelser fra 19 til 24 tommer. Det bærbare alternativet kommer bare i en 15-tommers modell som passer til de fleste Mac- eller PC-skjermer.

Koste: Butikkprisen for Aiscpro personvernskjermfilter er i høyere ende sammenlignet med lignende enheter, hovedsakelig på grunn av type og innkjøp av materialer. I følge selskapet er resultatet at filtrene deres skaper bedre klarhet for betrakteren og en mørkere opplevelse for de som ser i en annen vinkel.

Synlighet: Som andre merker av skjermfilter for personvern, kommer Aiscpro-modeller med den ekstra bonusen å være bra for øynene dine. Designene deres blokkerer 97 prosent UV-lys og 70 prosent blått lys, de to vanligste kildene til øye belastning med datamaskiner.

anmeldelser: Aiscpro's linje med skjermfilter for personvern har oppnådd positive anmeldelser fra brukere rundt på nettet, i stor grad takket være den tynne og enkle installasjonen. Mange andre filtermerker er bygget med tykk plast som nesten føles som om du legger en rute med glass foran skjermen. På den annen side er Aiscpro-modeller filmaktige og gjennomsnittlige 0,4 millimeter tykkelse, noe som gjør at de knapt blir lagt merke til når du bruker datamaskinen.

Installasjonsmessig tilbyr Aiscpro to alternativer. De billigere skrivebordsfiltrene har plastglidedeler som du fester på siden av skjermen, slik at du enkelt kan skyve filmfilteret foran skjermen. Det er enkelt å installere eller fjerne, men kan være utfordrende å holde sentrert.

De dyrere Aiscpro-filtrene for bærbare datamaskiner har magnetisk teknologi, på samme måte som BesLif-modellene. Magnetene i skjermfilteret vil holde den perfekt sentrert og er ikke en risiko for de indre delene av datamaskinen. I tillegg inkluderer Aiscpro bærbare skjermfilter spesialdesignede hull for å gi tilgang til webkameraer. Dette betyr at du kan delta i en videochat eller møte uten å måtte fjerne filmfilteret.

Med kjøpet av et Aiscpro-personvernskjermfilter, mottar du en mikrofiberrenseklut og en bruksanvisning. For de stasjonære modellene som krever delinstallasjon, er to sett med plastgliderne inkludert, i tilfelle en går i stykker eller ikke kan festes enkelt.

4. KAEMPFER

KAEMPFER er et populært globalt merke som spesialiserer seg på produksjon av skjermfilter for personvern. Som mange av konkurrentene, delte de produktlinjene sine i to hovedkategorier: stasjonære filtre og bærbare filtre, begge med en rekke støttede størrelser.

KAEMPFER 27 tommer for mac

På skrivebordssiden av ting er KAEMPFER-filtre tilgjengelige starter på 17 inches og går opp til 27 inches, som er større enn mange konkurrerende merker. Innenfor skrivebordsfilterlinjen er det spesifikke modeller designet for å støtte den nyeste utgivelsen av iMac-datamaskiner med en høyoppløselig netthinneskjerm.

For skjermfilter for bærbar PC skiller ikke KAEMPFER mellom Mac- og PC-modeller. De tilbyr fem størrelser, starter på 11,6 tommer og går opp til 15,6. Dette inkluderer noen bærbare størrelser som er mindre vanlige og kan være vanskelig å matche med andre merker.

Synlighet: KAEMPFER tilbyr bransjestandarden 30-graders vinkelsynlighet og bruker et polarisert belegg på plasten sin for å redusere skadelig blått lys og irriterende gjenskinn. De bruker materialer med høy tetthet for å forhindre riper eller andre skader. De fleste anmeldere er enige om at filteret til KAEMPFER-personvern er bygget for å vare lenge.

Ulemper: Flere brukere har imidlertid rapportert installasjonsproblemer med KAEMPFER-stasjonære og bærbare filtre. Modellene deres krever alle et komplekst system med faner og limstrimler for å la filteret gli langs skjermen. Dessverre er instruksjonene for oppsett uklare og fanene og stripene kan ikke holde seg på plass. Noen brukere bestemte seg for å feste filteret med vanlig tape.

På den lyse siden av tingene tilbyr KAEMPFER betydelig lavere priser på filtre enn sammenlignet med konkurrenter, spesielt for store datamaskiner og datamaskiner.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me