Beste passordledere i 2020

I stedet for å redde det største rådet for den smarte konklusjonen av denne artikkelen, la oss få den ut av veien først. Hvis du ikke allerede gjør det, kjøp og bruk en passordbehandling umiddelbart.


Ok, du kan vente til du leser denne artikkelen slik at du vet hvilke som er best, men får du ideen? Det er super viktig! Dagens cyberkriminelle er ikke mindre plager, som gullfisk som knebler tærne.

Disse gutta og galsene er haier som vil ta foten av deg i en bit. Det beste forsvaret ditt mot hackere er å lage og bruke passord i verdensklasse, og følgende applikasjoner vil hjelpe deg å gjøre nettopp det.

Hva pokker er en passordbehandling?

Vi er klar over at du kanskje ikke engang er klar over (til tross for den selvforklarende kategoritittelen) nøyaktig hva det er en passordbehandler gjør. Ingen bekymringer. Vi er her for å gjøre det hele krystallklart.

For det første litt trivia om hva som utgjør en godt passord. Her er et hint. Det skal ikke inneholde navnene til dine barn eller kjæledyr - det skal faktisk ikke ligne noe ord på engelsk. Disse er for enkle for at programvare kan gjette programvare.

De fleste sikkerhetseksperter på nettet vil fortelle deg å bruke noe som er minst seks til åtte tegn lange, selv om noen går så høyt som 16, og sørger for at du inkluderer store og små bokstaver og spesialtegn slik at det ender opp med å se noe sånt ut: Hgs3 @ 4j55nKX! Sl . Se hvordan dette kan være vanskeligere å sprekke enn "bobscomputer" ville vært?

Da blir problemet at intet mindre enn Raymond fra Regn mann husker så komplekse oppføringer for hver online eiendom som du bruker som krever passord.

... det er der en god passordbehandler kommer godt med. Det beste av disse hjelper deg med å opprette og regelmessig endre passordene dine, som er lagret i en virtuell "låsekasse" inne i selve programvaren. ��

Administratoren din synkroniserer seg selv på alle enhetene du bruker. Alt du trenger å gjøre er å huske et enkelt passord - det som lar deg komme inn i passordbehandleren.

Når du blar gjennom, fyller manageren din passord til nettsteder automatisk, slik at du kan gå din lystige vei og gjøre deg MYE mindre sårbar på nettet.

Evalueringsprosessen

La oss gå dypere inn på hva vi spesifikt ser etter når vi sammenligner passordbehandlere. Her er det grunnleggende at de beste programvareproduktene vi vurderte gir grunnleggende elementer:

 • Sikre data i skyen og på din maskin eller mobile enheter
 • Bruk den mest effektive formen for mye brukt kryptering
 • Kom med pakker for Windows, macOS, Android og iOS
 • Har gratis alternativer, men du må betale litt for maksimal fordel
 • Ubegrenset installasjon på flere enheter under en konto
 • Ubegrenset antall passord

Andre viktige funksjoner vi fant på noen, men ikke alle produktene inkluderer varsler om datainnbrudd og tofaktorautentisering (dette er bra - mer senere).

Andre går utover grunnleggende passordbehandling for å inkludere et sted å lagre ofte brukt informasjon som kredittkort og personopplysninger. Fordelen her er at du trygt og raskt kan fylle ut ting du bruker mye når du fyller ut skjemaer online.

Å ja, det hovedpassordet vi nevnte? Ingen av produktene vi testet lar deg gjenopprette det hvis du glemmer det, selv om du har lov til å tilbakestille det i noen tilfeller.

Hvis du er den typen person som bruker "glemt min ID" og "glemt passordet" oftere enn du skifter undertøy, kan det være en viss atferdsendring i fremtiden. Ikke vær redd. Dette er en god ting.

På med showet!

La oss komme helt ned på det og avsløre valgene våre for de beste passordbehandlerne på markedet.

(Forresten, hvis du lurer på den siste funksjonen der nede på listen - biometrisk pålogging - er det veldig kult. Kanskje til og med James Bond-ting. Det er her du kan bruke unike personlige identifikatorer som din stemme eller fingeravtrykk for å logge inn programvaren.)

#1. 1Password (✨3 gratis måneder for våre lesere ✨)

(Best in Show - err - Overall)

 • Kostnad: $ 35,88 / år
 • Plattformer: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS
 • Gratis versjonsgrense: 3-måneders gratis prøveversjon med ubegrenset antall enheter
 • 2FA: Yep
 • Nettleser-plugins: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge
 • Biometrisk pålogging: Face ID, Touch ID på iOS & macOS, de fleste Android fingeravtrykklesere

PROS

 Reisemodus forhindrer "mannen" fra å se din personlige informasjon under internasjonale reiser.

ULEMPER

Kan være litt rimeligere

1Password begynte livet utelukkende som en Apple-applikasjon, men har med årene utvidet seg til de fleste operativsystemer og sett en enorm forbedring av funksjonaliteten overalt. 1Password er nå kompatibel med nesten 98% av alle operativsystemer som finnes på enheter globalt.

Når du har prøvd ut tjenestene, vil du veldig raskt legge merke til at 1Password har investert mye tid og ressurser på tjenestene deres til glede for alle deres kunder - som på ethvert servicenivå kan få tilgang til kundestøtte 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, hele året. 1Password er designet for å ha ugjennomtrengelig beskyttelse, robust funksjonalitet og sømløst grensesnitt premium service.

Så ikke forvent en annen gratisversjon enn gratis prøveversjon, fordi dette ikke er et av de selskapene som begrenser tjenesten. Du abonnerer enten, får alle sikkerhetsfunksjonene og får fantastisk støtte, eller så får du ikke noe i det hele tatt - noe som ikke er ille, bare ikke ideelt for noen mennesker.

Normalt gir 1Password alle en 30-dagers gratis prøveperiode, men fordi Personvern Australia elsker 1Password så mye Vi har fått en eksklusiv avtale. Alle lesere i Privacy Australia får en 3-måneders gratis prøveperiode bare til 9. oktober 2019 (Klikk her for å få det akkurat nå).

Alt som sagt, 1Password har tatt tronen for å være den beste passordbehandleren over hele linjen. Sjekk vår fulle 1Password-anmeldelse her.

# 2. Dashlane

(Ny, forbedret og bedre enn før)

 • Koste: $ 40 / år
 • plattformer: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, watchOS
 • Gratis versjonsgrense: En enhet
 • 2FA: Jepp
 • Nettleser-plugins: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge
 • Biometrisk innlogging: Face ID, Touch ID på iOS, de fleste Android fingeravtrykklesere

PROS

 Endre umiddelbart en hel masse passord.

ULEMPER

Litt dyrere enn andre.

Opprinnelig utgitt i 2012, har Dashlane gjennomgått noen voksesmerter gjennom årene, og selskapets ingeniører fortsatte utviklingen fremover ved prøving og feiling det virket. Spiller ingen rolle nå.

Dashlane sitter øverst på listen over anbefalinger om passordbehandlere som det nest beste valget. Hvorfor? Noen få gode grunner.

For det første har Dashlane forbedret seg i nesten hvert eneste område siden sist vi så på det. Ikke bare har den innarbeidet en alvorlig oppgradering i nettleserstøtte - alle biggies er representert - men det fungerer like bra som en desktop, sky eller mobil løsning, med et virkelig fantastisk brukergrensesnitt.

Du vil IKKE gå deg vill eller forvirre ved å bruke Dashlane. Til $ 40 / år for den betalte versjonen, kan du føle deg litt utsatt av prisen. Stol på oss, første gang du har muligheten til å endre passord i massevis på grunn av datainnbrudd, vil du være en lykkelig bobil. Sjekk ut vår fullstendige anmeldelse av Dashlane her.

# 3. Lastpass

(Pretty Darn Good Too)

 • Kostnad: $ 24 / år
 • Plattformer: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone, watchOS
 • Gratis versjonsgrense: Begrenset passorddeling og tofaktorautentisering
 • 2FA: Yep
 • Nettleser-plugins: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge, Maxthon, Opera
 • Biometrisk pålogging: Face ID, Touch ID på iOS & macOS, mest Android & Windows fingeravtrykklesere

PROS

 Solid design og ytelse for en god pris.

ULEMPER

Noen mennesker foretrekker den ekte skrivebordsinstallasjonen som ikke eksisterer.

Vi vil si at det ikke er mer enn en naturlig avstand mellom LastPass og Dashlane når det gjelder kvalitet, funksjoner, enkel konfigurering og support.

Det ser ut til at LastPass gratisversjon har færre funksjoner enn Dashlane, og den betalte versjonen er merkbart billigere til 24 dollar per år.

For de som liker livet i skyen, krever dette produktet ingen nedlasting eller installering; det er fullt tilgjengelig via et webgrensesnitt og nettleserutvidelser.

Hvis du bare vil betale $ 24 / år og ikke mer, er LastPass ditt valg, og vi tror du vil være fornøyd med det. Imidlertid, hvis du kan heste opp $ 40 / year Dashlane-kostnaden, som inkluderer alt LastPass tilbyr og litt mer - ah, skru den - det er ikke noe dårlig valg mellom disse to. Sjekk vår fullstendige LastPass-anmeldelse her.

# 4. NordPass

(En ny, elegant service fra et erfaren merke)

 • Kostnad: $ 35,88 / år
 • Plattformer: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone, Kindle, BlackBerry
 • Gratis versjonsgrense: Enkel enhet
 • 2FA: Yep
 • Nettleser-plugins: iOS, Android, Chrome, Firefox, Opera, Edge
 • Biometrisk pålogging: Fingeravtrykk (på aktuelle enheter)

PROS

 Utmerket kundesupport
 High-end sikkerhet

ULEMPER

Kan være dyrt
Bare fingeravtrykk biometri tilgjengelig

Nord-selskapet (Nords?) Er litt av et gammelt husholdningsnavn i online sikkerhetsverdenen. Enkelt sagt, de er det mest respekterte navnet i VPN-verdenen. Passordhåndteringstjenesten lever opp til denne posten.

Sikkerheten er, som vi har forventet, toppen av linjen. Topp av linjekryptering, biometrisk autentisering og arkitektur med null kunnskap (et langt smartere system enn det høres ut) alt sammen for å gjøre sikkerheten strammere enn Fort Knox.

Det er også enkelt å bruke, og det er ikke noen knekk i tjenesten vi kan finne. Det gir deg en enkel intuitiv opplevelse på native OS-apper og nettleserutvidelser, som vi tror er hele poenget med en passordbehandler.

I den sjeldne opplevelsen du har problemer, er deres prisbelønte kundesupport tilgjengelig 24/7.

Hvis du virkelig vrir armen vår for å spytte ut en feil, kommer prisene i tankene. Det er ikke uvanlig dyrt, men det er der oppe, så du må være ganske dedikert til passordssikkerheten din for å rettferdiggjøre det.

Det er også det faktum at NordPass bare gir fingeravtrykk Biometri, noe som kan være smertefullt på enheter der det ikke er aktuelt.

Uansett er det en fantastisk tjeneste med gode nettleserutvidelser som vi anbefaler. Det kan også fortsette å klatre på rangeringene når vi bruker det over tid.

# 5. keeper

(Det beste billige alternativet for passordbeskyttelse)

 • Kostnad: $ 25.49 / år (Vanlig $ 30 / år)
 • Plattformer: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone, Kindle, BlackBerry
 • Gratis versjonsgrense: Enkel enhet
 • 2FA: Yep
 • Nettleser-plugins: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge
 • Biometrisk pålogging: Face ID, Touch ID på iOS & macOS, Windows Hei, de fleste Android fingeravtrykklesere

PROS

 Flott design og sterke sikkerhetsfunksjoner.

ULEMPER

På den dyre siden vurderer svak formfyllingsevne osv

Keeper er en fin passordbehandler som har valgt å fokusere på å levere det høyeste tilgjengelige sikkerhetsnivået.

Avveiningen for den tryggheten er noen få ulemper, det ene er manglende evne til å endre passord i bulk. En annen er at du ikke kan komme inn i mobilappen med en enkel firesifret pin.

Med mindre du bruker noen form for biometrisk pålogging, må du oppgi fullt hovedpassord hver gang. Du må stille deg ett spørsmål.

Føler du deg trygg? Vel, gjør du det, punk?

Beklager, vi kjørte inn i Dirty Harry enfôringsverden et øyeblikk ... Tilbake til virkeligheten.

Hvis sikkerhet til enhver pris, eller $ 30 dollar i året, er viktig for deg, kan Keeper være din løsning.

# 6. Enpass

(Hvis du liker funksjonell - og ingenting annet)

 • Kostnad: $ 9.99 (engangsavgift)
 • Plattformer: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone
 • Gratis versjonsgrense: 20 varer (bare mobil)
 • To-faktor autentisering: Nei
 • Nettleser-plugins: Chrome, Firefox, Safari, Edge, Opera
 • Biometrisk pålogging: Berør ID på iOS & macOS, Windows Hei, de fleste Android fingeravtrykklesere

PROS

 Ingen løpende gebyrer.

ULEMPER

Funksjonelt sett tilsvarer det LastPass-gratisversjonen.

Sammenlignet med produktene som er vurdert så langt, Enpass er et godt kjøp: gratis for skrivebordsversjonen og en engangsavgift ($ 9.99) for bruk av mobiltelefon.

Det er klart, for en så søt avtale vil du ikke få alle de fine funksjonene og klokkene og fløytene andre måtte ha. I ett tilfelle - tofaktorautentisering - vil du ikke få noe ansett som ganske avgjørende for robust online sikkerhet.

Ettersom passordsjefbransjen, som mange andre, fortsetter sin vanvittige hastverk mot skylagrings- og abonnementsplaner, foretrekker Enpass å sparke den gamle skolen. Selv om et fokus på lokal datalagring kan trenge stilen til de som alltid er på utkikk etter nye teknologiske fremskritt, vil enhver som ønsker å legge personlige data på nettet like Enpass.

Det er lett på funksjoner, men hvis alt du ønsker er noe billig å administrere noen få passord for deg, kan dette produktet være ditt svar.

# 7. Zoho Vault

(En annen løsning uten frills)

 • Kostnad: Gratis tilleggstjeneste
 • Plattformer: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Windows Phone
 • Gratis versjonsgrense: Ingen deling
 • 2FA: Yep
 • Nettleser-plugins: Chrome, Firefox, Safari
 • Biometrisk pålogging: Berør ID på iOS, de fleste Android fingeravtrykklesere

PROS

 Helt gratis for ikke-næringsdrivende.

ULEMPER

Har problemer med Google-pålogginger.

Hvis du eller selskapet ditt allerede er en abonnent på Zoho-pakken med bedriftsverktøy, vil du kunne bruke Zoho Vault som en gratis tilleggstjeneste.

Hvis det er en passordbehandler uten frills du søker, kan dette være en perfekt løsning. Bare vet at det i en sammenligning som ikke sammenfaller, ikke oppfyller favorittene våre som Dashlane og LastPass. Bemerkelsesverdige fraværende funksjoner inkluderer bulk passordendring og fylling av personopplysninger.

Vi har ikke noe i verden mot Zoho Vault. Det er gratis, og hvis det er det du søker, fortsett med det dårlige jeget. Realiteten er at du kommer mer i veien for funksjoner i LastPass-gratisversjonen.

En ting denne passordbehandleren tilbyr som er unik i dets billighet, er muligheten for en familie på fire eller færre til å dele passord.

# 8. RoboForm

(Som RoboCop - Old and Cranky)

 • Kostnad: $ 20 / år
 • Plattformer: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS
 • Gratis versjonsgrense: En enhet
 • 2FA: Yep
 • Nettleser-plugins: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge, Opera
 • Biometrisk pålogging: Face ID, Touch ID på iOS & macOS, mest Android & Windows fingeravtrykklesere

PROS

 Det er billig, og ... det er billig.

ULEMPER

Hvis du leter etter intuitivt design for dagens diskriminerende online surfer, fortsetter du å se. Du finner den ikke her.

RoboForm kom på scenen første gang i 1999. Du vil nesten trenge alle fingrene og tærne for å telle så høyt, noe som gjør det praktisk forhistorisk i teknologiske termer. Selv om premiumversjonen er beskjedent priset til $ 20 / år, er dette et annet tilfelle av å få mindre enn våre to beste anbefalingers gratisversjoner.

Selv om det fungerer pålitelig med å fylle ut skjemaer og støtte for nettleser og operativsystem er anstendig, RoboForm trenger en alvorlig overhaling før den vil være klar til å konkurrere med industriledere.

Til tross for vår lunkne anbefaling, utfører RoboForm det grunnleggende opp til snus: ubegrenset passord, danner autofyll, sky-sikkerhetskopi, synkronisering av flere enheter, sikker lagring og muligheten til å gi nødtilgang til en annen RoboForm-bruker.

Å sky eller ikke sky

Du har kanskje lagt merke til et sted tilbake i denne artikkelen, vi er ikke sikre på hvor, det ble nevnt at ett av produktene (1Password) tilbyr muligheten til å lagre passord lokalt. Høres ut 1995, ikke sant? Det morsomme er at det faktisk er en liten sikkerhetsfordel med dette scenariet.

Hva det betyr er at alle dataene og passordene dine er lagret på hver enhet du bruker; en tredjepart som Dropbox lar deg synkronisere over enhetene. Det er ikke den mest brukervennlige løsningen, men hvis du er hyper-sikkerhetsbevisst ...

Den alternative modellen, som er omfavnet av våre favoritter Dashlane, LastPass og noen få andre, lagrer data i skyen ved hjelp av topp-of-the-line krypteringsteknologi.

Uansett hvordan vi skiver det, er det realiteten at en skybasert tjeneste kan bli penetrert av hackere og passordene dine kompromittert. Det er ikke å si at lagring av dem lokalt betyr at det ikke er noen sjanse for at en cyberkriminell forårsaker ugagn.

Når det gjelder internett, absolutt alt har potensial til å være sårbar å angripe. På et tidspunkt må du bare bestemme deg for om du vil delta i den mest innflytelsesrike medieplattformen i hele historien.

Vårt siste ord om emnet… foreløpig

Vi håper inderlig at denne artikkelen ikke ble skrevet forgjeves - at minst en dårlig schlub der ute i interwebs-land vil lese den og bestemme seg for å begynne å bruke en passordbehandling. I disse dager er det dumt å ikke gjøre det.

Etter hvert som raffinementet av angrep mot skadelig programvare vokser til et poeng av å kunne gjøre datamaskinen ubrukelig til du betaler et gebyr (ransomware), er det ganske enkelt ikke noe poeng i å rote seg med online sikkerhet. Teknologien eksisterer for å låse maskinen din og personlige data med virkelig sterke passord. Vi vil foreslå at du drar nytte av det.

Håper denne artikkelen var til god hjelp. I så fall vil du absolutt ønske å ta en topp ved vår omfattende oversikt over beste VPN-tjenester i Australia også.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me