Beste webhotell Australia (2020)

Contents

Tekniske anmeldelser og sammenligninger

Vi undersøkte de ti hostingleverandørene for australiere for å hjelpe deg med å spare tid og penger.

datasenter i AustraliaWebhotell har kommet langt siden de første dagene med å sette opp din egen FTP-server og legge til hver HTML-side én etter én. Det er nå enklere enn noen gang å sette opp hosting.

Når det er sagt, faller vertsleverandører generelt i to kategorier.

De som vil overlave deg og de som ikke gjør det. Siden du sannsynligvis fant denne siden ved å se etter den "beste webhotellet", vil jeg anta at du er i den andre leiren. ��

Men først må jeg forklare noe.

Du vil sannsynligvis ta en titt på denne listen og tenke på hvorfor ikke Will vil inkludere noen lokale australske selskaper. Årsakene er enkle - servere, support og priser fra ikke-australske verter er bare bedre.

Forklaringen bak dette er enkel - større selskaper har større infrastruktur, slik at kostnadene per kunde faktisk er lavere, og de gir det videre til deg.

Den andre er litt mer teknisk. Det handler om datasentre.

Du kan tenke på datasentre som gigantiske datamaskiner som lagrer nettstedet ditt. Når en leser vil lese innholdet ditt, kan du se på de opplastede kattevideoene dine eller besøke bedriftsnettstedet deres som de trenger for å be om filer fra datasenteret.

For å være helt sløv, har ikke Australia de beste datasentrene.

Det er grunnen til at de fleste av valgene mine er avhengige av utenlandske datasentre, og det viktigste jeg bruker, er en topp moderne Singapore-datasenter. Greit nok nerdesnakk. La oss hoppe inn på denne vurderingen og hjelpe deg med å finne de beste valgene. ��

RANKWEB HOSTPRICELOAD TIMERATING
1 Siteground $ 3.95 / mo 713ms ★★★★★
2 Hostinger $ 0.99 / mo 389ms ★★★★★
3 Bluehost $ 2.95 / mo 1.765ms ★★★★★
4 HostGator $ 2.75 / mo 657ms ★★★★★
5 A2 Hosting $ 2.94 / mo 223ms ★★★★★

Hva er personvern Australia?

Privacy Australia tror på det høytidelige mandatet å forsvare det veldig skjøre begrepet digital verdighet. Denne søken er mer så presserende på dette tidspunktet i samfunnet vårt når folks personvern og data er under beleiring. Datakompromiss og inntrenging er en konstant trussel fra ondartede skuespillere og hackere som spenner over rekke enkelt-, bedrifts- og til og med nasjonalstater.

Oppdraget vi har hos Privacy Australia er å sikre at skillet mellom privatlivet ditt, som skal være så hemmelig som du ønsker, ikke forstyrrer eller forstyrrer det offentlige selv uten ditt samtykke. Vi vil at alle australiere skal forstå den raskt utviklende verdenen for datasikkerhet. For uten denne forståelsen kan ikke digital suverenitet kraftig forsvares.

Jeg heter William J. Ellis og frøene til Privacy Australia ble sådd da jeg jobbet som sikkerhetsanalytiker i Beijing allerede i 2008. Det startet som et forsøk på å omgå Kinas forbud mot grunnleggende nettsteder som Wikipedia og Facebook (forbudet fortsetter i dag med mye mer volum og kraftig hånd). På den måten løp jeg hodestups inn i de skumle standardene for virtuelle private nettverk, og Privacy Australia kom ut fra mitt svar på det problemet.

���� Australian Hosting Reviews Reviews

Vi ønsker ikke å oversvømme deg med informasjon. Selv om vi har gitt mye informasjon, har vi likevel gjort dem enkle å forstå. Rangeringen av våre numeriske verter tjener dette formålet ved å gi et øyeblikkelig øyeblikksbilde av deres hierarkiske status.

Våre rangeringssystemer plasserer våre utvalgte verter i synkende rekkefølge etter anbefaling, starter med den øverste anbefalingen, deretter fulgt av de andre. For ytterligere å unngå unødvendig informasjonsbyrde, har vi bare tatt med de fem beste valgene.

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte oss her.

De beste webhotellene i 2020

Nedenfor er de fem beste australske webhotellanmeldelser basert på kostnader, hastighet, kundeservice og oppetid.

1. SiteGround - omfavnet av over 2 millioner domener

Pris - $ 3,95 per måned
Gjennomsnittlig oppetid på 99,95%
Gjennomsnittlig lastetid på 713ms

Siteground har utmerket seg som en av de mest populære og høyest rangerte hostingleverandørene i WordPress-samfunnet. Australiere er tydeligvis enige i dommen.

Enkel installasjon og oppsett ✅

De gir unike, interne WordPress-løsninger som er store på hurtighet og sikkerhet for å gjøre nettstedet ditt så raskt og sikkert som mulig. Men SiteGround kjører ikke bare på WordPress-tekstilene som det mest allestedsnærværende innholdsstyringssystemet. Bortsett fra å være en flott løsning for både nye og etablerte WordPress-prosjekter, er de ikke en pik med ett triks.

For eksempel har de en svært avstemt kundesupport som er kunnskapsrik, rask og vennlig. De har også andre konkurransefortrinn som gjør at de kan skille seg ut fra mengden.

Raskehastigheter, gratis SSL og oppgraderinger ✅

Det er optimaliserte vertsplaner inkluderer nyskapende funksjoner som automatiske oppgraderinger, innebygd WP-hurtigbufring, et utbredt og spredt innholdsleveringsnettverk (CDN), ett-klikk-iscenesettelse og GIT-versjonskontroll. De tout sine løsninger som in-house bygget, og gir dem fleksibilitet og smidighet til å skreddersy disse løsningene til kundenes behov.

Beste ytelse og support ✅

Mens andre leverandører tilbød lave start- og fornyelsesgrader, er SiteGround-ytelsen når det gjelder hastighet, driftssikkerhet og robust støtte langt bedre enn noe andre verter har å tilby. Det er kjent som beste 24/7 support i bransjen, så mye at de er en offisiell "WordPress" anbefalt vertsleverandør.

SiteGround tilbyr også noen av de laveste prisene for alle sekundære tilleggstjenester som fornyelse, Cloudflare-beskyttelse samt gratis SSL.

2. Hostinger - Beste billige vert

Starter på $ 0,99 per måned
Gjennomsnittlig oppetid på 99,1%
Gjennomsnittlig lastetid på 389ms

Hvis du ønsker å spare penger på webhotell uten å ofre kvalitet, er ikke søke etter Hostinger mer svaret på din søken etter rimelig pris.

Selv om kampanjepriser blir sett på som en utbredt markedsføringstaktikk, spesielt i vertsindustrien designet for å fange lite hengende frukt, har Hostinger likevel behersket kunsten til denne strategien, og sikret fordelene påvirker deg like mye som det gjør dem.

Billigste vert uten å ofre kvalitet ✅

Hostingers pris vanligvis svinger mellom $ 0,99 til $ 2,15 per måned på en semi-regelmessig basis. For å dra full nytte av den lave prisrabatten, kan du pin ned prisen i 48 måneder. Dette gir en bruker en rimelig pris på under $ 70, noe som er ganske bemerkelsesverdig.

Hvis du oppdager en misforståelse eller bekymring for at tjenesten deres kan være dårligere på grunn av prisene, la oss raskt deaktivere deg fra den forestillingen. Selv om det fremdeles er en relativt nykommer, leverer Hostinger sitt løfte.

Hostinger gir alle de rudimentære funksjonene de andre hosting-leverandørene tilbyr, men med den ekstra søtningen av dens fantastiske priser. Ulempen er at du ikke får alt det attraktive tilbehøret som følger med alle planene. Så det påhviler deg å vurdere at du har en rekke funksjoner du forventer at du vil trenge før du velger en pakke.

Gratis domene med registrering ✅

Bortsett fra kostpris-fordeler, tilbyr det fortsatt mange risikegarantier og beskyttelse: det gir en gratis domene å bruke, i tillegg til gratis SSL beskyttelse. På toppen av det vil du fortsatt motta en sjenerøs pengene-tilbake-garanti som spenner over 30 dager! Og det inkluderer den laveste nivå-pakken som tilbys.

Det viktigste er at Hostinger er et godt valg, spesielt hvis du prøver å spare mye penger hos en vert som fremdeles leverer enestående ytelse.

Pro-tips - Leter du etter flere rabatterte verter? Sjekk ut vår guide til billig webhotell Australia.

3. Bluehost - Den mest anerkjente verten, men den er dyre

Starter på $ 2,95 per måned
Gjennomsnittlig oppetid på 99,74%
Gjennomsnittlig lastetid på 1.765ms

Hvis du holdt på med en ordforening, er det første som sannsynligvis vil komme til tankene om Bluehost, ordet “lett”.

Blant annet har Bluehost skilt seg fra pakken med sin brukervennlighet. Hvis det er ett tilbakevendende tema i de positive online vurderingene du vil lese om Bluehost, er det at det skiller seg ut som en av de beste webhotell-tjenestene for nybegynnere.

Selskapet forstår tydelig poengene med smerte som bedevil nybegynnere, og har følgelig gått utover for å sørge for at prosessen er mindre forvirrende for folk som satser på å være vert for første gang.

1 Klikk på Installs for WordPress + Tons of Guides ✅

Flere ting gir Bluehost denne glatte seilkvaliteten. Grensesnittet og verktøyene er rettet mot et intuitivitetsnivå som nybegynnere forstår og setter pris på. De 1-klikk installasjonsalternativ som er omtalt i alle planene deres, er også et stort trekkplaster for disse nybegynnerne som ikke er teknisk kyndige for flerstegsprosessene som er involvert i tradisjonelle installasjonsprosedyrer.

Selv om Bluehost-hastigheten er god, har den likevel en tendens til å oppleve etterslep og forsinkelse med større nettsteder. Én ting kan du imidlertid ikke nekte dem: de er veldig vedvarende. De er ekstremt dyktige i markedsføring og reklame, så støtt deg selv til å begynne å se annonsene deres følge deg overalt når du besøker nettstedet deres.

65% avslag på alle planer (men dyre selger) ❌

Den aggressive markedsføringen til side, dens konkurransedyktige priser er et annet attraktivt aspekt av Bluehost som gjør det til uavgjort for nybegynnere: Du kan for øyeblikket få 65% avslag på alle planer. Som om det ikke var nok, tilbyr BlueHost også en 100% pengene-tilbake-garanti. Dette er ideelt for frilansere og bloggere som nettopp begynner og innser at det kan ta litt tid å tjene penger på nettstedet deres.

Når det er sagt - BlueHost vil prøve å belaste deg og arm og et ben for alle tjenestene deres.

4. HostGator Cloud Hosting - Beste Cloud Hosting for pris

Starter på 2,75 dollar per måned
Gjennomsnittlig oppetid på 99,4%
Gjennomsnittlig lastetid på 657ms

Nettsteder og gators kanskje to rare bedfellows, men HostGator har på en eller annen måte vært i stand til å få ekteskapet til å fungere.

Hvis robustheten til alligatoren var inspirasjonen til nettstedets navn, er det en passende metafor. Som det sies, er den beste muligheten tilgjengeligheten, så påliteligheten til tjenesten er en av de viktigste og verdsatte egenskapene til ethvert nettsted. HostGator utfører denne funksjonen i spar, og gir enestående oppetid for tjenesten til en lav pris.

Utrolig oppetid og hastighetsytelse ✅

I løpet av de siste 16 månedene har det lagt ut gjennomsnittlig 99,98% oppetid. HostGator klarer også å gjøre et par andre ting ganske bra. I tillegg til den oppetidlige dyktigheten, er de lynraske serverne den har like bemerkelsesverdig.

De hevder å ha "opptil 2 ganger raskere belastningstid" som et resultat av et mangfold av funksjoner, for eksempel premium hardware, servere med lav tetthet og flere lagringslager.

Det er ganske betryggende at de kan stå bak tjenesten deres, og at du som kunde ikke blir straffet hvis det er en midlertidig dukkert i ytelsen.

Flott for hosting av små bedrifter ✅

For eksempel, i et scenario der gjennomsnittlig oppetid blir under 99,9% for måneden, kan kundene deres muligens få en betalingskreditt for hele måneden. Denne konsesjonen utelukker imidlertid planlagt vedlikehold eller andre engangsflukehendelser. Men det er trøstende for kundene å vite at virksomheten deres ikke blir straffet hvis ytelsen til hosting-tjenester midlertidig glir.

Når det gjelder brukervennlighet, har WestGator lansert en nettstedbyggerfunksjon som hjelper leserne med å installere dem. For den uinnvidde nye brukeren som fremdeles kjemper med hostingteknologier, gjør nettstedbyggeren å lage nettstedet til en lek.

Disse attributtene, kombinert med en robust base av globale servere, gjør HostGator til et eksepsjonelt valg. Prisingen maler imidlertid et litt mer komplisert bilde. Så bemerkelsesverdig som sidehastigheten og oppetidshastighetene til deres delte servere tilfeldigvis, blåste HostGator's Cloud-tjeneste dem ut av vannet.

Noe som da stiller spørsmålet - hvorfor faller ikke kunder på seg selv for å oppgradere til skytjenesten. Vel, svaret på det spørsmålet blir priser. Prisene som er annonsert for HostGators Cloud-alternativ starter på $ 4,95 per måned og stiger til $ 9,95 / måned. Dette klistremerkesjokket er ganske slått av for kundene, og tvinger dem til å holde seg til den delte hosting i stedet. Det hjelper ikke at Cloud-alternativet låser deg for en lengre periode på tre år.

Men det er noe sølvfor, da Gator har forbedret situasjonen ved å tilby en eksklusiv rabatt, få ned Cloud-prisingen til bare $ 2,99 / måned. Dette betyr i hovedsak at du får en MYE bedre tjeneste til gjengjeld, mens du bare betaler delt hostingpriser. Imidlertid gjelder i dag rabatten bare for en, tre og seks måneders planer. Så etter den første perioden vil prisingen deretter stige til $ 8,95, som er fornyelsesgraden på den laveste planen.

5. A2 Hosting - Bra ytelse for pris

Starter på $ 2,94 per måned
Gjennomsnittlig oppetid på 99,1%
Gjennomsnittlig lastetid på 223ms

Hastighet dreper de sier, men i en verden av online hosting kan det like godt forbedre levetiden til virksomheten din. A2 Hosting sin utmerkede hastighet rangerer som en av de beste i virksomheten. Det er en omfattende solid vertsplattform, med et veldig bra spill som inkluderer ekstremt høy oppetid og nyttig kundestøtte.

A2 Hosting har oppholdskraft. Det har eksistert siden 2001 og bortsett fra levetiden, har A2 en fortegnelse over fortreffelighet, regelmessig med i PCMags liste over 'Best Web Hosting Service' hvert år.

A2 laget listen vår basert på den sterke rekorden i områder som spenner fra delte månedlige planer med rudimentære funksjoner, til pakker med fokus på dedikerte serviceplaner. Selv om de fleste av A2 Hosting-datasentre er stasjonert i Michigan, fungerer de fremdeles perfekt for små bedrifter i hele Australia.

Hvordan vi velger - ingrediensene som utgjør våre kriterier for webhotell

De sier at du aldri skulle ønske å vite hvordan pølsen blir laget. Vel, fordi vi er opprørere og motstående, liker vi å bøye reglene for å behandle kundene våre som voksne, og derfor avslører vi innholdet i den svarte boksen vi brukte til å bedømme hostingtjenestene på listen vår..

Så uten videre, og i ingen spesiell rekkefølge av betydning, ble disse kriteriene brukt for å flytte hveten fra massen:

Pålitelighet (oppetid og nedetid)

hosting oppetidPålitelighet er en viktig beregning fordi du vil at vertsleverandøren din skal være pålitelig. Hvis de har de beste funksjonene som er tilgjengelige, men du kan ikke stole på at de leverer konsekvent, gjør det ikke noe for deg.

Høy tilgjengelighet er et kjennetegn på en hosting-tjeneste for å garantere et visst ytelsesnivå i drift, spesielt for en periode som er høyere enn normalt.

De individuelle faktorene som representerer fasetter av pålitelighet er oppetid og nedetid. Uten å sette for mye i ugresset, blir oppetid sett på som et mål på den uavbrutte, ubrutte tidssekvensen som en vertsplattform opplever.

I en perfekt verden vil vertssystemer ideelt sett ha en oppetid på 100%. Men slik perfeksjon er nesten umulig å opprettholde eller oppnå. Når det gjelder hosting-tjenester, er det hvor mye tid, uttrykt i timer, at en server kan tilby tjenester og forbli tilgjengelig.

Forstå nedetid

Nedetid er motsatt av oppetid, noe som indikerer en trend i feil retning. Oppetid er en viktig statistikk å fokusere på fordi den signaliserer om tjenesten din er tilgjengelig for brukerne dine. Unødvendig å si, hvis nettstedet ditt ikke er tilgjengelig, så reflekterer det deg dårlig. Det ser uprofesjonelt ut, skader din virksomhet og er svært skadelig for merkevaren din.

Når du ser på australske webhotellomtaler, bør du som potensielle kunder bare vurdere de tjenestene med svært lite driftsstans, som har et raskt snuoperasjonssystem på plass, slik at de anledninger der ikke er tilgjengelige er sjeldne, og som oftest involverer rutinemessig vedlikehold.

Høyt nivå av oppetid og datatilgjengelighet kan vanligvis oppnås ved å bruke flere, overflødige systemer for å sikre at en feil ikke vil resultere i driftsstans da det er sikkerhetskopieringssystemer på plass for å ta opp slakten. Det er mulig å undersøke om hostingleverandøren har nok feilsikker redundans på plass for din region.

Videre vil en webhotell av høy kvalitet som tar høyde for disse faktorene, respektere virksomheten din ved å gi deg forhåndsvarsel og prøve å planlegge all uunngåelig driftsstans i perioder som vil resultere i minst mulig forretningsforstyrrelse.

Hastighet

Beste webhotell Australia (2020)Heldigvis er epoken med oppringt internettforbindelse over. Ikke la en hostingleverandør dra deg tilbake til mørke tider. Høyhastighetsinternett og utbredt bredbåndstilkobling med tilhørende overdådig båndbredde, har gjort det mulig for forbrukerne å godta en grunnleggende standard for hastighet og lastetid. Kombinert med det stadig mer korte oppmerksomhetsområdet, kan ikke kundene vente i et par ekstra sekunder til websiden din lastes inn, uansett hvor innholdsrikt og engasjerende innholdet ditt kan være.

Så bortsett fra å være viktig for din profesjonalitet, så vel som søkemotoroptimalisering (SEO), øker hastigheten brukeropplevelsen til de som besøker nettstedet ditt. Og hvis du gir brukerne en gunstig opplevelse, vil de være mer tilbøyelige til å komme tilbake.

Som et resultat er hastigheten på tilgangen som en hosting leverandør tilbyr ekstremt viktig. For å finne ut om en vert er rask, bør du ta det på deg å teste hastigheten deres over en periode, i løpet av både peak og off-peak timer.

Hosting kundesupport

Beste webhotell Australia (2020)Hvordan en webhotell kommuniserer med deg som kunde for å møte dine bekymringer og spørsmål, kan ikke overdrives. Dårlig kundesupport er en av grunnene til at klienter er opptatt av en virksomhet. Det kan være en betydelig forskjell i kvaliteten på støtten mottatt fra en vert til en annen.

De fleste webhotell tjenester mangler nok kundestøtte til å svare på forespørsler i sanntid. Selv om de kanskje ikke har tilstrekkelig personale til å svare på telefonsamtaler, bør de imidlertid kunne svare på henvendelsen din via e-post.

Tommelfingerregelen er gjennomsnittlig behandlingstid for å svare på henvendelsen din er 24 timer. Men utmerkede responstider er innenfor 4-timers rekkevidde. Hvis det imidlertid tar mer enn en dag eller to for dem å komme tilbake til deg, er det et rødt flagg. Det betyr enten at de mangler tilstrekkelig personale til å svare på forespørselen din omgående, eller enda verre, at de rett og slett ikke bryr seg.

Vær også på vakt hvis de ikke gir teknisk support 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, hele året. Fordi serverfeil ikke tar fri, fortsett med forsiktighet hvis de ikke har støttepersonell på innleggene i høytiden.

Hva er den mest kjente og anerkjente webvertstjenesten?

Vi sammenligner ikke akkurat epler og appelsiner, så det kan være utfordrende å bedømme de forskjellige vertene på grunn av alle de forskjellige vertsalternativene og prisene som er tilgjengelige. For eksempel er det noen gratis webverter tilgjengelige, mens andre koster så lavt som $ 1 eller $ 2 per måned.

Å velge mellom webverter med attraktive, selv om motstridende interesser krever en nøye orkestrert balanse fra din side: du ønsker ikke å gå for billig på webhotellet, og likevel bør du ikke skaffe deg en kraftig vertspakke du ikke trenger.

Derfor er det beste rådet, spesielt når du ikke kan forutse fremtidige behov, å holde det enkelt til å begynne med og deretter oppgradere etter behov..

Topp hostingtyper for australske bedrifter

Hver virksomhet har forskjellige nisjer, produktkategorier, målkunder og servicefokus. Derfor kan ikke hostinghotellene deres forventes å være monolitiske. Som et resultat eksisterer en rekke hostingtyper for å imøtekomme behovene til forskjellige virksomheter. Vi vil dykke inn for å se på de vanligste typene webhotellplaner, slik at du bestemmer hvilken som best vil tjene behovene til bedriften din..

Det er fem brede kategorier som webhotelltjenester er pigeonholed under. De er delt, virtual private server (VPS), sky, dedikert og forhandler. Uten videre, la oss fortsette å gjennomgå hver type hostingplan i detalj.

Hva er delt hosting?

Beste webhotell Australia (2020)

En delt webhotell-tjeneste er en tjeneste der flere nettsteder bor og deler en webserver. Som navnet antyder betyr det at tjenestene til serveren ikke utelukkende er dedikert til et enkelt nettsted. Snarere fordeles serverens ressurser mellom flere nettsteder.

Dette er det mest økonomiske valget for hosting, ettersom de generelle kostnadene for å vedlikeholde serveren er spredt over flere kunder. Dette gjør det til det billigste alternativet, fordi du med denne typen hosting, i hovedsak leier plass du deler med andre nettsteder. Det har alltid en enkel plan og oppsettprosedyre.

Den delte hostingordningen fungerer fordi de fleste nettsteder får en liten mengde trafikk, så den delte serveren ikke blir tyngende belastet. Nettstedene kan derfor dele serverressursene tilstrekkelig uten å møte ytelsesproblemer.

Hva er VPS Hosting?

Beste webhotell Australia (2020)

Det neste logiske trinnet og oppgraderingen over delt vert er Virtual Private Server (VPS) hosting. En virtuell maskin emulerer et datasystem, men det er ikke en faktisk fysisk maskin. Snarere er en VPS bare et program eller operativsystem som viser atferden til en egen datamaskin. Fordi den er basert på dataarkitektur, kan den gi funksjonaliteten til en faktisk datamaskin, og utføre oppgaver som å kjøre applikasjoner og programmer som en egen datamaskin..

Hva gjør en virtuell privat server til et flott vertsalternativ du spør? Vel, det er en naturlig progresjon fra en grunnleggende delt plan, og presenterer et forbedret vertsalternativ for små til mellomstore bedrifter frustrert over begrensningene som følger med de fleste delte webhotellstjenester angående oppetid, lagring og hastighet.

En stor fordel med å bruke VPS er at selv om den fungerer som en ekte server, har du full kontroll over den i motsetning til den delte hosting-serveren, og likevel betaler du ikke som om du bruker en dedikert server. I motsetning til den delte hostingplanen, er installasjons- og administrasjonsprosessen imidlertid mer intrikat.

Hva er Cloud Hosting?

Beste webhotell Australia (2020)

Cloud hosting og cloud computing har økt i popularitet de siste årene. Cloud computing er tilgjengeligheten av ressurser fra et datasystem på forespørsel. Noen av ressursene kunden leier er datalagring, datamaskinbehandlingskraft; Imidlertid er disse nå under kontroll og direkte aktiv administrasjon av brukeren.

På samme måte blir nettskyen vertskap veldig populært sammen med økningen av sky computing. Når du ber om nettskyhotell, anskaffer du databehandlingsressurser fra en skyleverandørleverandør eller -fasiliteter for å hjelpe deg med å være vert for dine data, tjenester og / eller løsninger. I skyhosting er Divide and Rule navnet på spillet. Måten dette konseptet implementeres i netthosting er ved å ha ressursene til nettstedet ditt spredt over mer enn en webserver. Følgelig blir det gitt deg etter behov

Selv om det har likheter med VPS, er den grunnleggende forskjellen mellom dem at i skyberegning bruker brukeren et distribuert system med servere som ressursene deres spres gjennom, i stedet for en dedikert fysisk adresse.
Fordelene som påløpte kunden på grunn av denne distribuerte arbeidsmengden inkluderer enkel skalerbarhet og raskere lastetid.

Hva er dedikert hosting?

Beste webhotell Australia (2020)

Hvis du er tilbøyelig til de beste, er dedikert hosting veien å gå. En dedikert hosting-tjeneste er den typen internetthotell der du ikke deler med noen andre, men leier ut en hel server for din bruk.

Det er det beste og dyreste alternativet, som krever et mer komplekst og intrikat oppsett.

Forhandlerbasert hosting og hvordan det fungerer

Dette er en form for webhotell der eieren av en hostingkonto kan bruke sine tildelte ressurser som båndbredde og harddiskplass til å være vert for nettsteder til støtte for andre tredjeparter..

Med forhandlerbasert hosting kjøper du nok serverressurser til at du kan betjene din egen webhotell-tjeneste.

Sammenligning av webhotell - Hvilken CMS er best for deg?

Et innholdsstyringssystem (CMS) lar deg håndtere digitalt innhold på et nettsted på en sammenhengende, strømlinjeformet måte. Det letter forfattere, samarbeid og ledelse av nettsteder.

Et CMS kommer med et særegent grensesnitt, er ideell for en bestemt type nettsted, og mer tilbøyelig til å jobbe med spesifikke vertsalternativer enn andre.

Det er mange CMS-alternativer på markedet, men de mest populære er WordPress, Joomla, Drupal og Magento.

WordPress

Beste webhotell Australia (2020)Når det gjelder CMS og hele økosystemet for bygging av nettsider, er WordPress en juggernaut, den velkjente 1000 kilos gorillaen i rommet. WordPress brukes for tiden på over 60 millioner nettsteder, inkludert de fra de fleste topporganisasjoner.

Selv om det startet som et bloggverktøy, har det forankret seg som et robust CMS. For de uinnvidde i WordPress-verdenen er det imidlertid et skille mellom wordpress.org og wordpress.com, ettersom de er to forskjellige plattformer. WordPress.com er gratis, men med begrenset temastøtte og tillater ingen plugins. WordPress.org har derimot full temastøtte og gir total merkevarefrihet.

WordPress har mange funksjoner, men en av de viktigste fordelene er at det er enkelt å tilpasse seg, og det verktøyet det leverer.

Beste webhotell Australia (2020)Joomla

I verden av CMS-økosystemer kommer Joomla et fjernt sekund. En av grunnene til at Joomla henger så langt etter WordPress er fordi det ikke er spesielt brukervennlig. Med mindre det er noen sentimental grunn til at du er knyttet til Joomla, er en bytte til WordPress det best anbefalte handlingsforløpet.

PHP

Beste webhotell Australia (2020)Populariteten til WordPress betyr at det er viktig å lære hvordan du bruker verktøyene og språkene som følger med. En vanlig betegnelse som er konsistent blant de populære CMS-ene er deres avhengighet av PHP som skriptspråk på serversiden.

PHP er ikke et CMS, men det er ryggraden i programmeringen. Det kreves å sette opp et CMS-drevet nettsted, du trenger å kjenne PHP, eller måtte ansette en PHP-utvikler hvis du vil ha spesifikke funksjoner eller apper på nettstedet ditt.

Kan alle bedrifter bruke disse webvertene?

De fleste av vertsselskapene som er oppført her, kan skalere og håndtere en stadig økende mengde trafikk. Enten du er en liten bedrift som fortsatt prøver å skape effekt på nettet, eller om du allerede er en internettspråket med 500 000 månedlige visninger, er disse vertene mer enn i stand til å imøtekomme deg.

Start med den laveste hostingplanen, uansett hvor optimistisk du er på veksten av nettstedet ditt. Hvis den vokser ut sin nåværende kapasitet, kan du alltid oppgradere til en mer skalerbar serviceplan.

Fellesnevneren blant Australias beste leverandører av webhoteller er deres tilbud av WordPress, spesielt i deres delte hostingplaner. Dette har fordelen av å spare kunder på kostnader samtidig som den gir en mye etterspurt applikasjon.

Beste Webvert eller VERSTE Hosting?

Det er lett å bli begeistret av billige produkter, spesielt når det gjelder webhotell. Når alt kommer til alt, hvem ønsker ikke å få gode priser på bunnfall? Selv om det kan være lett å leve med konsekvensene av freebies med andre produkter, kan avgjørelsen veldig godt komme tilbake for å bite deg i hosting.

Som det sies, hvis du betaler peanøtter, vil du sannsynligvis få en apetjeneste.

For mange svindel florerer i webhotellbransjen, med selskaper som tilbyr lave priser til hetkwink kunder som ikke vet noe bedre.

Men pass på fordi det er et kupp med djevelen - selv om du kanskje sparer litt penger i utgangspunktet, har slike billige hosting mye færre funksjoner. Og etter at de kobler deg til, vil de se etter måter å belaste deg for alle slags premium tillegg.

Hvis du tror at selskapene som utfører disse svindelene er noen bakvannstiltak som bytter den intetanende offentligheten, tar du veldig feil. På grunn av omfattende markedsføring og aggressiv PR, har noen av de verste gjerningsmennene klart å hvitvaske bildet sitt.

Selv om vi ikke nødvendigvis liker å navngi og skamme, er det imidlertid et overordnet samfunnsgode som kommer fra å identifisere disse gjerningsmennene som oppveier bekymring for sårede følelser.

Beste webhotell Australia (2020)Gå pappa - De har glatt markedsføring, men ikke la det lure deg. Tjenesten deres er av lav kvalitet ennå, de har ikke noe imot å belaste deg en premie for tillegg som vil være gratis med andre verter. Vi tror omdømmet deres er falsk, selv om de ofte er utpekt som den beste webhotellet i Australia. ScamDaddy ville være et mer passende navn etter vår estimering.

Beste webhotell Australia (2020)Nettverksløsninger - De har på en eller annen måte klart å kombinere den fryktede, ikke-hellige gralen til webhotell - dårlig service og lav kvalitet på servere. De er et forferdelig valg, så vi anbefaler på det sterkeste å ikke lytte til hvilken som helst vertsomtale som utranger deres imaginære dyder.

Hvis du velger å gå med en billig webhotell, må du være forsiktig når du prøver å hente deg ut fra sjaklene deres og bestemmer deg for å bytte til en bedre leverandør. De vil gjøre det så vanskelig at du skulle ønske du hadde gått med en kvalitetsleverandør fra begynnelsen.

Webhotell - Ting å unngå som pesten.

Eiere av små bedrifter lengter etter lave kostnader og minimalt med omkostning. Noen få dollar du kanskje sparer er imidlertid ikke verdt den smerte og hjertesmerter du vil oppleve senere.

  1. Støtt deg av potensielle sikkerhetsbrudd - Det kommer ikke som en overraskelse at disse nettbaserte matvertene har slapp sikkerhetspraksis. De prøver alltid å kutte hjørner og har til slutt ikke klientenes beste interesse for å investere i førsteklasses sikkerhetstiltak. For buttress poenget vårt, hadde webhotellet 000Webhost 13 millioner brukernavn og passord lekket.
  2. Etter hvert vil du oppdage det Noe, Alt er bundet for å koste deg ekstra - Disse rabattvertene finner flere underhåndsmessige måter å rive av av ulykkelige ofre. Det vanligste er å balkanisere gjenstander og belaste diverse avgifter de ikke har noen virksomhet å gjøre. For eksempel kan de belaste kunder, for eksempel $ 30 bare for domeneregistrering, ytterligere $ 30 for noe viktig personvern og kanskje $ 100 for SSL. Før du vet ordet av det, stirrer du vantro på en regning på $ 160 per år!
  3. Dårlig IP-kvarter - Verter av lav kvalitet er beryktet for dette, og du bør passe på for denne praksisen fordi faktorer som hostingtetthet, antall og kvalitet på domenene som er vert på en bestemt server, påvirker din egen tjenestelevering. Hvis for eksempel en netthost på bare en 16 IP-adresse klarer å dele den IP-plassen mellom si, 9,5 000 nettsteder, kan dette gjøre søkemotoroptimaliseringen (SEO) vanskeligere.
    Hvis de fleste nettsteder på denne IP-adressen er spammy og dermed potensielt farlige naboer, er du i reelle problemer siden det vil reflektere dårlig på bedriften din. Nettsteder med lav kvalitet med dårlig omdømme som er vert på samme IP eller subnett som ditt, vil undergrave nettstedet ditt.

Hva bestemmer hostinghastigheten?

Å bestemme vertshastighet er ikke rakettvitenskap, så ikke tenk over. To enkle regler påvirker hostinghastigheten: datasentre og dedikert IP-adresse (Internet Protocol).

Datasentre er pulsen, hjerterytmen til hurtigløsningen. Derfor har de raskeste webvertene alltid super latency datasentre (r). Tidligere diskuterte vi farene for omdømmet til nettstedet ditt, og i forlengelsen av SEO-optimalisering som følge av praksis med dårlig IP-nabolag.

En dedikert IP, derimot, fremmer vanligvis hastighet. 90% av tiden trenger du imidlertid ikke ha en eksklusiv IP-adresse for domenet ditt, siden mange WordPress-konfigurasjoner ikke trenger en.

Valget mellom Windows- eller Linux-baserte verter

Valget mellom det proprietære Windows-operativsystemet (OS) og dets åpen kildekode Linux-motstykke har rasert på i ganske lang tid. Imidlertid har de begge utviklet seg for å oppfylle kravene fra internettalderen. Følgelig ville du ikke velge en av uoverkommelige ulemper ved å velge en av dem.

De fleste applikasjoner på serversiden er utviklet for å ha appell på tvers av plattformer. Men et operativsystem kan utelukkende støtte noen webhotellapper. For eksempel er cPanel bare på Linux.
Windows har også noen utviklerverktøy designet for bare å kjøre på operativsystemet. Ellers kan du bruke et virtualiseringsoppsett for å få støtte for en app som ikke er kompatibel med operativsystemet du bruker.

Selv om vi ikke har statistikk, tyder anekdotiske bevis på at de fleste webverter bruker Windows. Disse faktorene fremhever deres unikhet:

Windows

Beste webhotell Australia (2020)Windows har vært Microsofts flaggskipprodukt og operativsystem i flere tiår. Som et resultat, hvis du går med en Windows-basert vert, vil du ha til disposisjon Vindusens databaser og apper som ASP.Net. Du betaler vanligvis litt mer for Windows-baserte vertsplattformer enn for Linux, selv om Windows er tilbøyelig til å krasje oftere. Den proprietære karakteren er sannsynligvis ansvarlig for den økte kostnaden, men i det minste får du støtte fra Microsoft.

Linux

Beste webhotell Australia (2020)Linux er den mest brukte serveren, noe som gjør det til bransjestandarden. Det er billigere enn Windows-systemer, men det betyr ikke at du blir endret på kvalitet. Serverne er super pålitelige, slik at du kan kjøre nesten alle applikasjoner.

Linux er også veldig bra med de fleste av de moderne programmeringsverktøyene som skript, og er ganske populær som en plattform for utvikling av webapplikasjoner. Hvis du designet en web-app, har du sannsynligvis støtt på LAMP-systemer. LAMP er forkortelsen for Linux, Apache, MySQL og PHP.

Hva er “Ubegrenset” hosting, og hvordan fungerer det?

Den beste analogien for "ubegrenset" hosting er at den tilsvarer din favorittbuffé med alt du kan spise. "Ubegrenset" hosting refererer til tilbud der leverandøren ikke har fastsatt ressursgrenser. Det er også viktig å merke seg at denne typen tilbud bare har betydning for fornuftige situasjoner. Det er viktig å huske på at tilbudet sannsynligvis ikke kan brukes hvis du får millioner av sidevisninger.

Ressursene som vanligvis utvides denne ubegrensede høfligheten inkluderer disklagring, båndbredde, dataoverføring og i noen tilfeller antall addon-domener. De ubegrensede domenetilleggene er attraktive siden hostingleverandøren tilbyr deg muligheten til å være vert for så mange nettsteder du vil til en rimelig pris.

Disse tilbudene er for å lokke nye kunder, så ikke bli revet med av reklamen, men sjekk heller forholdene som gjelder. Det nytter ikke deg hvis den ubegrensede båndbredden som tilbys, skjer ved gass når det er mye trafikk, og betydelig reduserer.

Derfor, i våre australske hostingvurderinger, foretok vi en dom om å ikke inkludere noen verter som fremsetter ubegrensede krav om hosting-tilbud.

Innledende trinn til domenevert i Australia

Flere ting går ut på å sette opp et nettsted. Mens vi har snakket om de beste hostingplattformene i Australia, kan det være så mange ting du ikke vet om lansering av et nettsted. Ikke å bekymre deg, for vi er her for å hjelpe.

Det er kanskje terminologier du ikke er klar over, eller som ikke er kjent med angående webhotell. Disse kan omfatte navneposter, hostingpakker, registrering av domenenavn og så videre. Disse rare klingende begrepene skal ikke lure deg fordi de ikke er så kompliserte som de ser ut til. Og dessuten er vi her for å hjelpe deg. Dette er de mest sannsynlige terminologiene du vil møte i din søken etter å etablere et nettsted, så fortsett å lese.

For de nye Zelanders som leter etter en hostingløsning, sjekk guiden vår for best hosting nz.

domener

Beste webhotell Australia (2020)Hver begynner med domenet. Før du kan sette opp et nettsted eller hosting av noe slag, må du ha et domenenavn. I lekmannsbetingelser er et domene navnet på nettstedet ditt. Et domenenavn er hoveddelen av en nettadresse, plassert umiddelbart etter hypertekstprotokollen (http (s)) og www (world wide web) delen av strengen. Denne adressen brukes av internettbrukere for å finne nettstedet ditt.

Registrering av et domene er prosessen du går gjennom for å skaffe et domene og få det under din kontroll. Når det er opprettet, fungerer et domene som grunnlaget for flere andre fruktbare aktiviteter på nettet. Du kan deretter legge til sider, blogger, e-handelsfunksjonalitet eller underdomener til domenet ditt.

Australske domeneregistre og registrarer

Beste webhotell Australia (2020)Et domeneregister er en database som inneholder alle domenenavnene, sammen med all tilhørende registrantinformasjon av toppnivådomener (TLD) som .com, .net, og.org.

Et selskap må være akkreditert før det kan selge domenenavn til folk. Organisasjonen som er akkreditert kalles en registrar. Publikum kan deretter kjøpe domenenavn gjennom dem eller overføre et allerede eiet domene til en annen registrar.

Derfor er et register som en grossistprodusent mens en registrar ligner en butikk eller forhandler.

Hvordan hjelper domenenavnservere (DNS) Internett

Domenet du nettopp skaffet, lagres som en rekkefølge med numre kjent som en IP-adresse i en domenenavnserver (DNS). En DNS tar deretter de menneskevennlige domenenavnpostene, som er domenene som folk skriver som nettadresser, og kartlegger disse til deres respektive IP-adresse.

Feil i webhotell å unngå

Å sette opp nettstedet ditt på en vert er ikke akkurat rakettvitenskap. Med nok sunn fornuft og aktsomhet bør det ikke være vanskelig å lykkes. Men sunn fornuft er ikke veldig vanlig, så her er noen ting du bør unngå som pesten.

  1. Å gå med den billigste verten du kan finne - Det er en viss dyd i å spare kostnader og se etter rabatter. Men du må innse når avveining for billigst og lavest kostnad resulterer i albatrossen til et skitt produkt som henger rundt halsen.
  2. Velge en annen CMS-plattform enn WordPress - Uansett hva slags nettsted du bygger (blogg, nettavis, netthandel), har WordPress kompetanse og enkelhet for å gjøre arbeidet ditt enklere. Og å, nevnte vi at det har et blomstrende samfunn med 33% av alle nettsteder som bruker det?
  3. Leser ikke det fine skriftet - Trenger dette virkelig ytterligere utdyping? Når en vertsleverandør lover deg himmel og jord, med "ubegrensede" ressurser å starte opp, trenger det deg å lese det fine skriften for å vite hvor de lovlige smutthullene er skjult.
  4. Betaler for SSL - Legitime, bona fide-verter krever ikke at du betaler for et SSL-sertifikat (Secure Socket Layer).

Finne den beste verten i Australia - Pakk den inn med en ryddig bue

I denne artikkelen har vi prøvd å bli detaljert uten å overvelde deg med for mye informasjon. Til tross for våre beste intensjoner, innser vi at dette er mye å behandle. Du trenger ikke lese guiden på en gang; det er delt opp i selvstendige segmenter, slik at du kan bruke det som referanse og studere når det passer deg.

Når du evaluerer webverter, må du huske dine egne spesifikke behov. Kvalitet er viktig, så ikke baser kjøpsbeslutningene dine bare på pris. Nettstedet ditt er en viktig del av merkevaren din. Som et resultat er det for avgjørende å på en mild måte akseptere de utmerkelser som webhotellleverandører hoper seg på pålydende. Forhåpentligvis vil denne guiden tjene til å belyse tankene dine om hva du bør unngå og hva du må omfavne når du leter etter en webhotellleverandør.

Takk for at du var innom !

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me