Beste webkamera deksler (2020)

Da online-personvern har blitt et viktig tema de siste årene, begynner forbrukerne å bekymre seg mer for hvordan enhetene deres fungerer når de er koblet til internett.


Det er blitt fastslått at datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner med mikrofoner og kameraer kan registrere data selv når telefonene deres sover eller er deaktivert.

Nesten alle moderne bærbare datamaskiner leveres nå med et webkamera innebygd på toppen av skjermen. Dette gir mulighet for enkel videochatting gjennom Skype, Facetime eller møte konferanseapplikasjoner.

Imidlertid, hvis du virkelig bryr deg om personvern, og er bekymret for at datamaskinen din, Internett-leverandøren eller regjeringen kan få ekstern tilgang til informasjon når som helst, bør du sannsynligvis få et webkamera-omslag.

Denne artikkelen vil gå gjennom noen av de vanlige spørsmålene som kommer opp relatert til webkamera-omslag, og deretter gi anbefalinger for flere populære merker.

Grunnleggende om webkameraomslag

Webkameraomslag involverer ikke mye fancy teknologi. De er designet for å gjøre en enkel ting: blokkerer kameraet fra å være i stand til å fange opp alle opptak foran skjermen. Den enkleste måten å oppnå dette på er å legge en fysisk barriere på toppen av webkameraet som vil skjule det i mørket.

pc webcam-vektorDu vil vurdere å skaffe separate webcam-deksler for alle enhetene dine, inkludert datamaskiner, smarttelefoner og nettbrett. Den beste tilnærmingen er å hold webcam dekket til enhver tid med mindre du er aktivt engasjert i en videochat. Ellers risikerer du at inntrengere eksternt får tilgang til kameraet.

�� Sikkerhetstips: Som et ekstra sikkerhetstiltak kan du også deaktivere webcam-funksjonaliteten manuelt gjennom enhetens operativsystem. For Windows-brukere høyreklikker du på Start-menyen og velger "Enhetsbehandling." Utvid deretter kategorien "Imaging-enheter", høyreklikk på "Integrert kamera", og velg alternativet [Deaktiver].

Mac-operativsystemet har ikke en systeminnstilling for å deaktivere det innebygde webkameraet i alle applikasjoner, men du kan åpne Facetime-applikasjonen og bruke "Innstillinger" -menyen for å bestemme når kameraet er aktivert..

innstillinger: På smarttelefoner og nettbrett lar Apples iOS-system deg velge hvilke applikasjoner som har muligheten til å få tilgang til kameraene foran og bak. Gå til Innstillinger-applikasjonen og naviger til menyen “Generelt” og “Begrensninger”. Derfra vil du se en liste over applikasjoner som har bedt om kameratilgang med en veksle for hver enkelt.

For Android-brukere, gå til Innstillinger-området og klikk på "Programmer." Finn deretter "Kamera" i listen og trykk på "Deaktiver" -knappen. Hvis det ikke er tilgjengelig, bruk alternativet "Tillatelser" for å deaktivere kameraet for visse applikasjoner.

Husk at å deaktivere et webkamera gjennom programvare og operativsystemer ikke alltid er nok til å bevare ditt online personvern og anonymitet. Hackere har utviklet skadelig programvare som kan kapre datamaskinens maskinvare og eksternt kontrollere webkameraet.

Så det er viktig å ha en sterk antivirus-skanner på hver enhet du eier, og skanner datamaskinen regelmessig etter virus og skadelig programvare.

1. CloudValley

CloudValley er en av de ledende forhandlerne av webkamera-omslag, og med god grunn ...

Flaggskip-produktet deres har den største fordelen ved å være kompatible med både PC- og Mac-bærbare datamaskiner, samt alle nyere iPhone- og iPad-modeller. CloudValley webkamera-omslaget er ekstremt liten - bare 0,6 millimeter tykk - så du vil ikke en gang legge merke til det mens du bruker enheten.

CloudValley webkamera dekselEn annen viktig fordel med CloudValley webkameradeksel er enkel installasjonsprosess. Dekselet består av et enkelt stykke metall som danner en tetning med rammen eller skjermen på enheten din.

Alt du trenger å gjøre er å trykke dekslet mot kameraet i femten sekunder for å feste det. Dekselet kan også enkelt fjernes når som helst uten å skade på skjermen eller kameraet.

Når du er installert, trenger du ganske enkelt å sveipe CloudValley-dekselet til høyre for å blokkere kameratilgang. Når du vil bruke kameraet på den bærbare datamaskinen eller den mobile enheten din til videochatting, reverserer du sveipen for å fjerne blokkeringen av kameraet. Dekselet påvirker ikke indikatorlampen eller andre deler av enheten.

anmeldelser: CloudValley webkamera-omslaget har mottatt hundrevis av positive anmeldelser fra brukere over hele verden, med den eneste ulempen som koster. Deksler fra CloudValley vil koste mer enn andre merker, hovedsakelig på grunn av materialene som brukes i produktet. Imidlertid kan den ekstra kostnaden være verdt hvis du vil ha et webkamera-deksel som kompletterer den elegante designen til din bærbare datamaskin, telefon eller nettbrett.

Innkjøp fra CloudValley kommer med et sett med to webkamera-deksler og en installasjonsguide. I tillegg har CloudValley 18 måneders garanti som dekker eventuelle utilsiktede skader eller mangler, samt andre kundeserviceforespørsler.

2. MagiDeal

MagiDeal tilbyr en rimelig løsning for deg som ønsker en enkel måte å blokkere webkameraet uten å betale mye penger. Merkets grunnleggende produkt inkluderer et sett med tre mørkegrå webkamera-deksler som kan festes til en rekke enheter, inkludert bærbare datamaskiner, smarttelefoner og nettbrett.

MagiDeal webkamera dekselMagiDeal webkamera dekselet er målt til 0,8 millimeter tykkelse, noe som er litt mer enn CloudValley-dekslet, men ikke bør påvirke hvordan dekselet på den bærbare datamaskinen lukkes eller hvordan smarttelefonen din passer i lommen eller vesken. Hele dekselet er bare 18 millimeter målt fra venstre til høyre.

MagiDeal produserer webkamera deksler med svært holdbar plast, Derfor klarer de å selge dem til lavere kostnader enn noen konkurrenter. Husk imidlertid at metallbasert webkamera deksler vanligvis varer lenger enn de som er laget av plast eller andre materialer.

Hvert MagiDeal webcam-deksel har deler av tosidig klebemateriale festet på baksiden av produktet, noe som betyr at installasjonen bare krever noen sekunder for å justere det mot kameraet og deretter trykke helt ned. Imidlertid kan klebematerialet miste sin klebrighet over tid og dekselet kan miste justeringen som et resultat.

anmeldelser: MagiDeal webkameraomslag har stort sett positive anmeldelser, takket være deres enkle design og bruk. Kameraåpningen er litt større enn noen konkurrentprodukter, noe som kan være nyttig hvis du har et webkamera som støtter vidvinkelbilde.

Den største ulempen med å bruke MagiDeal webkamera-omslag er med smarttelefonbrukere. Hvis du har en nyere telefon med et to-kamerasystem på baksiden, vil ikke MagiDeal-dekselet kunne blokkere begge kameraene samtidig. ��

3. Forito

Forito-merket med webkamera-omslag er en annen økonomisk løsning for å legge til beskyttelse mot hackere og andre trusler om ekstern inntrenging. I likhet med MagiDeal-produktet inkluderer Forito et sett med tre deksler med hvert kjøp som kan festes til alle modeller av bærbare datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner.

Forito webkamera dekselForito webcam dekselet har en tykkelse på omtrent 0,7 millimeter, noe som er bra sammenlignet med noen konkurrenter, men ikke det tynneste alternativet på markedet. I likhet med MagiDeal-omslaget er Foritos produkt stort sett laget av plast og er derfor betydelig billigere enn andre metallalternativer som CloudValley.

Installasjon: På baksiden av et Forito webkamera deksel er et bånd produsert av 3M-selskapet. Når baksiden av båndet er skrelt av, kan du trykke dekselet til hvilken som helst enhetsskjerm og feste det. Hvis du fjerner dekslet, vil det ikke bli riper eller rester, noe som betyr at du kan bytte ett deksel mellom flere enheter om nødvendig. ���� ��

For å blokkere en enhets webkamera med et Forito-deksel, trenger du ganske enkelt å skyve plastfliken fra venstre til høyre. Forito deksler har en åpning på bare 5 millimeter, som er mindre enn de fleste konkurrenter. Dette vil bare utgjøre et problem hvis du har et spesielt webkamera med vidvinkel evner.

Før du installerer et Forito-deksel på en bærbar PC, nettbrett eller smarttelefon, må du rengjøre skjermområdet med en mikrofiberklut. Dette for å sikre at båndet kan festes ordentlig på enheten. Forito tilbyr a full erstatningsprogram hvis det oppdages feil eller problemer med webkameradekslene.

4. Niome

Niome webkamera lukkeromslagNiome er en liten forhandler av datatilbehør, inkludert et webkameradeksel som først og fremst er rettet mot bærbare eiere. Størrelsen og dimensjonene til Niome-dekselet samsvarer ikke lett med de fleste smarttelefon- eller nettbrettmodeller.

Hovedgrunnen til å vurdere et Niome webkamera-omslag er farge. De fleste konkurrenter tilbyr bare svarte eller mørkegrå løsninger, som Niome-dekslet kommer i en sølvfarge som kan utfylle visse bærbare design. Dekslene er laget av plast, men har et utseende av børstet metall.

Ulemper: Dessverre har Niome webkamera-omslag også noen mangler. Noen forbrukere har rapportert om problemer med brudd på plasten mens de prøver å feste den til en skjerm. I tillegg er limstrimmelen som brukes på baksiden av Niome webkamera deksel lavere byggekvalitet enn konkurrenter, noe som betyr at det sannsynligvis ikke vil vare så lenge og kan løsne.

De fleste webkameraomslag kommer i pakker på to eller flere, på grunn av det faktum at forbrukerne ofte eier flere enheter som har kameraer. Niome selger bare modellen i en pakke, noe som gjør det et relativt dyrt alternativ, spesielt når du tar inn ekstra fraktkostnader.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me