Avast SecureLine VPN αναθεώρηση: Ένα επαρκές, αν υπερτιμημένο, VPN

Εάν θέλετε να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από όσα είναι απαραίτητα για την ίδια υπηρεσία, έχουμε το VPN σας εδώ.

Η Avast μπορεί να υπερηφανεύεται περισσότερα από 430 εκατομμύρια χρήστες, καθιστώντας το πολύ μεγαλύτερο από άλλους παρόχους VPN. Η αναθεώρηση VPN του Avast SecureLine θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν το Avast - ένα αξιόπιστο όνομα στον κόσμο της ασφάλειας - αντέχει στο όνομά του όταν πρόκειται για το VPN.

Το Avast SecureLine VPN είναι ένα από τα προγράμματα που προσφέρονται από την παγκοσμίου φήμης εταιρία ασφάλειας στον κυβερνοχώρο Avast. Με έδρα την Τσεχοσλοβακία, η Avast έχει γραφεία σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Γερμανίας, της Κίνας και της Ιαπωνίας.

Δεδομένου ότι το VPN της Avast Secureline είναι μόνο ένα από τα πολλά προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία, αν θέλετε απλώς να αγοράσετε το VPN, πρέπει να ξέρετε ότι πρόκειται να είστε βομβαρδίστηκε με μια ορδή απόπειρες ανατροπής σε άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό. Ευτυχώς, υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης των λειτουργιών αναβάθμισης.


Για την κατώτατη γραμμή σχετικά με το αν μεγαλύτερα σημαίνει καλύτερη όταν πρόκειται για υπηρεσία VPN, διαβάστε παρακάτω.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

ΧαρακτηριστικάΠληροφορίες
Ευχρηστία: Ανετα
Πολιτική καταγραφής: Χωρίς καταγραφή
Μέγεθος διακομιστή: 55 διακομιστές
Διανομή διακομιστή: 34 χώρες
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, εισιτήρια και βάση γνώσεων
Torrenting: Επιτρέπεται
Streaming: Περιορισμένος
Πρωτόκολλο VPN και κρυπτογράφηση: OpenVPN, IPSec & IKEv2 πρωτόκολλα? Κρυπτογράφηση AES 256-bit
Αρχηγείο: Τσεχική Δημοκρατία
Τιμή: 59,99 δολάρια / έτος
Επίσημη ιστοσελίδα: https://www.avast.com/
Τα πλεονεκτήματα του Avast SecureLine VPN:
 • Τα αποτελέσματα των δοκιμών καλής ταχύτητας
 • Δωρεάν δοκιμή επτά ημερών
 • Ξεκλειδώστε τις υπηρεσίες ροής (σποραδικά)
 • Δεν υπάρχουν διαρροές απορρήτου
 • Απλή υπηρεσία προς χρήση
Τα μειονεκτήματα της Avast Secureline VPN:
 • Υψηλότερα από τα μέσα σημεία τιμών
 • Δεν υπάρχει VPN για τους δρομολογητές
 • Δεν υπάρχει ανώνυμη πληρωμή μέσω του Bitcoin
 • Η εταιρεία αποθηκεύει μερικά κούτσουρα

Εγγραφή στο VPN του Avast SecureLine

Η εγγραφή στο Avast SecureLine VPN είναι σχετικά απλή. Σας δίνεται αμέσως η δυνατότητα να αγοράσετε το προϊόν ή να υποβάλετε αίτηση για την επταήμερη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο εδώ (σύνδεση με το Avast).

avast ασφαλής εγγραφή vpn

Μετά την επιλογή της επταήμερης δωρεάν δοκιμής, κατευθύνεστε σε μια σελίδα λήψης. Η λήψη πρέπει να ξεκινήσει αμέσως. Αφού ολοκληρωθεί η λήψη, μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στη συσκευή σας.

Θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τη γλώσσα για την εγκατάσταση και να συμφωνήσετε με τη συμφωνία άδειας χρήσης τελικού χρήστη. Όταν εγγραφείτε για την δωρεάν δοκιμή επτά ημερών, είστε δεν απαιτείται να δώσετε έναν αριθμό πιστωτικής κάρτας ή οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία. Όταν εγγραφείτε για το πακέτο premium, θα σας ζητηθεί να δώσετε μια μορφή πληρωμής και προσωπικές πληροφορίες.

Θα κατευθυνθείτε σε μια οθόνη σύνδεσης. Στην οθόνη, θα δείτε την πραγματική σας διεύθυνση IP και εάν η διεύθυνση IP είναι κρυμμένη ή όχι. Στο κάτω μέρος της οθόνης, θα δείτε το VPN στο οποίο είστε συνδεδεμένοι.

Από προεπιλογή, πρόκειται να συνδεθείτε με την καλύτερη θέση τερματισμού για την απόδοση. Πιθανότατα, πρόκειται για διακομιστή στη χώρα από την οποία συνδέεστε.

Έχετε την επιλογή να αλλάξετε την τοποθεσία σας. Gotham City, ΗΠΑ είναι αυτό που προσφέρει η Avast ως προτιμώμενη επιλογή για streaming βίντεο χρησιμοποιώντας υπηρεσίες όπως το Netflix, το Hulu και άλλο περιεχόμενο που βασίζεται στις ΗΠΑ.

Ελέγξαμε την υπηρεσία αρκετές φορές και κατάφερα να κερδίσουμε αδιάλειπτη πρόσβαση στο περιεχόμενο Netflix στις ΗΠΑ ενώ έξω από τη χώρα. Αυτό μας εξέπληξε γιατί το Avast SecureLine VPN έχει ένα στίγμα ρεκόρ, στην καλύτερη περίπτωση, όταν πρόκειται για σύνδεση με το περιεχόμενο streaming των ΗΠΑ από το εξωτερικό.

ανοίξτε το ασφαλές avastΣυνολικά, η εγγραφή στο Avast Secureline VPN είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία. Το Avast SecureLine VPN διαθέτει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που θα περιμένατε από ένα VPN. Είναι εύκολο στη χρήση. Ακόμη και αν δεν έχετε προηγούμενη γνώση σχετικά με τον τρόπο χρήσης ενός VPN, θα μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής, να την εγκαταστήσετε σε λίγα λεπτά και να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια ακολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη.

Όλα γράφονται κατά τρόπο αυτονόητο, χρησιμοποιώντας εύκολα κατανοητούς όρους. Χρειάζονται μόνο μερικά κλικ και είστε σε θέση να περιηγηθείτε στο Internet από ένα ασφαλές VPN. Ωστόσο, εκπλήξαμε ότι υπήρχαν πολύ λίγες επιλογές κάτω από το κουμπί μενού.

Μπορείτε να εμπιστευτείτε το Avast SecureLine VPN?

avast ασφαλής σφραγίδα ασφαλείας VPNναι και ΟΧΙ. Η Avast πωλεί τόσες πολλές υπηρεσίες και εφαρμογές και έτσι μπορεί να είναι δύσκολη η εύρεση των λεπτομερειών πολιτικής που σχετίζονται με το SecureLine. Ωστόσο, αν επισκέπτεστε το Συχνές ερωτήσεις του ιστότοπου υποστήριξης, θα αρχίσετε να ξεδιπλώσετε μερικές ενδείξεις.

Η εταιρεία λέει ότι δεν καταγράφουν τις δραστηριότητές σας στο Διαδίκτυο, τους ιστότοπους στους οποίους έχετε πρόσβαση, το χρησιμοποιούμενο εύρος ζώνης ή τα πακέτα δεδομένων. Στην επιφάνεια, αυτό φαίνεται καλό. Ωστόσο, όταν εξετάζετε προσεκτικά τη σελίδα Συχνές ερωτήσεις, παρατηρείτε ότι υπάρχουν δεν παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με το τι μπορεί να καταγράψει η εταιρεία κατά την πρώτη σύνδεσή σας στην υπηρεσία.

Για παράδειγμα, ενώ το Avast VPN δεν αποθηκεύει αρχεία καταγραφής σύνδεσης, εμφανίζονται όταν συνδέετε και αποσυνδέετε το διακομιστή. Αποθηκεύουν το χρόνο που έχετε συνδέσει και το εύρος ζώνης που χρησιμοποιείτε. Η Avast λέει ότι αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται μόνο για διαγνωστικούς σκοπούς και για την αποτροπή της κατάχρησης σύνδεσης VPN.

Η Avast είναι μια εταιρεία που εδρεύει στην Τσεχοσλοβακία. Η Τσεχική Δημοκρατία λειτουργεί με τη χρήση Νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Ως εκ τούτου, έχουν ισχυρό κίνητρο για τη διατήρηση της πολιτικής απορρήτου των χρηστών. Η εταιρεία είναι αρκετά μεγάλη για να προσφέρει υψηλού επιπέδου δικηγόρους και έτσι είναι απίθανο να εγκαταλείψουν εύκολα τις πληροφορίες πελατών.

Είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι υπάρχει δυνητικό adware στα αρχεία εγκατάστασης του προγράμματος-πελάτη VPN. Μόλις εγκαταστήσετε το αρχείο και αρχίσει να εκτελείται στον υπολογιστή σας, η Avast μπορεί να ξεκινήσει τη συλλογή δεδομένων για να σας στοχεύσει με διαφημίσεις.

Συνολικά, η Avast είναι μια εταιρεία που ανησυχεί για την ασφάλεια. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες πραγματικές ανησυχίες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και κάποια καταγραφή που πραγματοποιείται στο παρασκήνιο.

Πού βρίσκονται οι διακομιστές VPN VPN SecureLine?

Το Avast SecureLine VPN έχει 41 τοποθεσίες διακομιστών σε 33 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυξήθηκαν ο αριθμός των επιλογών διακομιστή που ήταν διαθέσιμες τον Ιανουάριο του 2019. Οι χώρες που διαθέτει το διακομιστή Avast SecureLine VPN περιλαμβάνουν:

 1. εικόνα διάνυσμα δικτύου διακομιστήΑυστρία (Βιέννη)
 2. Βέλγιο (Βρυξέλλες)
 3. Δανία (Κοπεγχάγη)
 4. Ουγγαρία (Βουδαπέστη)
 5. Νότια Κορέα (Σεούλ)
 6. Λουξεμβούργο
 7. Μαλαισία (Johor Bahru)
 8. Νέα Ζηλανδία (Όκλαντ)
 9. Ελβετία (Ζυρίχη)
 10. Πορτογαλία (Leiria)
 11. Ισραήλ (Petah Tikva)
 12. Νορβηγία (Όσλο)
 13. Βερολίνο, Γερμανία)
 14. Βαρκελώνη, Ισπανία)
 15. Γλασκώβη, Ηνωμένο Βασίλειο
 16. Φοίνιξ, ΑΖ (ΗΠΑ)
 17. Λος Άντζελες, Καλιφόρνια (ΗΠΑ)
 18. Washington DC (ΗΠΑ)
 19. Τζάκσονβιλ, Φλόριντα (ΗΠΑ)
 20. Ατλάντα, GA (ΗΠΑ)
 21. Χονολουλού, ΗΙ (ΗΠΑ)
 22. Βοστώνη, ΜΑ (ΗΠΑ)
 23. Λας Βέγκας, ΝΒ (ΗΠΑ)

Avast SecureLine VPN Ασφάλεια και κρυπτογράφηση

Το Avast SecureLine VPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256. Προσφέρουν δύο πρωτόκολλα, OpenVPN σε UDP και IPSec. Αυτό είναι ένα στρατιωτική βαθμού κρυπτογράφησης. Η κρυπτογράφηση 256 bit είναι η καλύτερη που προσφέρεται αυτή τη στιγμή στην επιχείρηση αυτή τη στιγμή. Αυτή η μορφή κρυπτογράφησης θεωρείται ουσιαστικά βίαιη απόδειξη. Χρησιμοποιείται από διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες καθώς και από επαγγελματίες ασφαλείας σε όλο τον κόσμο.

Avast SecureLine VPN προσφέρει προστασία από διαρροές DNS. Μια διαρροή DNS μπορεί να προκαλέσει την αποκάλυψη της IP χωρίς να γνωρίζετε ότι συνέβη.

Avast SecureLine VPN έρχεται με διακόπτη σκοτώματος. Σε περίπτωση που το VPN σας αποβάλλει τη σύνδεση, η διεύθυνση IP δεν θα εκτεθεί. Εάν υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης με το VPN, η σύνδεσή σας στο Internet τερματίζεται αυτόματα.

Δοκιμασία ταχύτητας

Η Avast μιλάει για το πόσο γρήγορα οι υπηρεσίες VPN βρίσκονται στην αρχική σελίδα τους. Μια ποικιλία δοκιμών αποδεικνύει το γεγονός ότι η Avast διαθέτει μια γρήγορη υπηρεσία VPN. Μια δοκιμή ταχύτητας έτρεξε στην υπηρεσία μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και των Κάτω Χωρών για να δούμε πόσο καλά λειτουργεί η υπηρεσία. Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

US Server

avast secureline vpn επιταχύνει το αποτέλεσμα των δοκιμών διακομιστή

 • Ping: 113 ms
 • Μεταφόρτωση: 13,67 MB ανά δευτερόλεπτο
 • Λήψη: 67,94 MB ανά δευτερόλεπτο
Ολλανδικός διακομιστής

avast secureline vpn ολλανδία αποτέλεσμα διακομιστή ταχύτητα

 • Ping: 34 ms
 • Ανεβάστε: 39,44 MB ανά δευτερόλεπτο
 • Λήψη: 65,97 MB ανά δευτερόλεπτο

Αυτές είναι σίγουρα εντυπωσιακές δοκιμές ταχύτητας, ειδικά σε σύγκριση με άλλα VPN.

Απόδοση πολλαπλών πλατφορμών

Το Avast SecureLine VPN λειτουργεί σε διάφορα λειτουργικά συστήματα και πλατφόρμες. Αυτά περιλαμβάνουν τα Windows XP μέσω των Windows 10.11.x. IOS, Mac OS και Android υποστηρίζονται επίσης. Δυστυχώς, αυτό το VPN δεν προσφέρει υποστήριξη δρομολογητή.

avast secureppp πολλαπλές συσκευές

Με ένα μόνο λογαριασμό, μπορείτε να εγκαταστήσετε λογισμικό σε πέντε συσκευές ταυτόχρονα. Στην αρχή, αυτό ακούγεται υπέροχο. Το μειονέκτημα είναι ότι για τη βασική τιμή δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο λογαριασμό για διαφορετικές συσκευές, μόνο για συσκευές του ίδιου τύπου. Για παράδειγμα, εάν αγοράσετε το Avast SecureLine VPN για τον υπολογιστή σας, δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στις κινητές συσκευές σας.

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής για την υπηρεσία πολλαπλών συσκευών VPN Avast SecureLine. Αυτή η ακριβότερη επιλογή θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το VPN σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Το Avast SecureLine VPN επιτρέπει το Torrenting?

Ναι είναι. Το Avast SecureLine VPN επιτρέπει τη ροή δεδομένων μέσω των κέντρων δεδομένων. Κάτι που θα παρατηρήσετε στη μικρή εκτύπωση είναι ότι επιτρέπονται torrents με αυτό το VPN μόνο όταν χρησιμοποιείτε τοποθεσίες κέντρο δεδομένων του Avast. Υπάρχουν μόνο εννέα από αυτές που καλύπτουν όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Νότια Αμερική.

Υποστήριξη και Εξυπηρέτηση Πελατών

Το Avast SecureLine VPN προσφέρει μέση υποστήριξη πελατών. Το μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι αυτοί μην προσφέρετε μια επιλογή ζωντανής συνομιλίας. Μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες στο φόρουμ τους και στο τμήμα υποστήριξης της ιστοσελίδας τους. Οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες.

Διαπιστώσαμε ότι κατά περιόδους πρέπει να σκάβετε για να βρείτε τις απαντήσεις, αλλά το πεδίο αναζήτησης το καθιστά λίγο πιο εύκολο. Εκτός από τις πληροφορίες που περιέχονται στον ιστότοπό τους, έχετε πρόσβαση στην τηλεφωνική υποστήριξη των 24 ωρών επτά ημερών την εβδομάδα.

Προσφέρουν επίσης σύστημα έκδοσης εισιτηρίων. Αφού στείλετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης ή υποστήριξης χρέωσης, θα λάβετε μια άμεση επιβεβαίωση. Τα περισσότερα εισιτήρια ανταποκρίνονται εντός 24 ωρών.

Επιλογές τιμολόγησης

Το Avast SecureLine VPN έχει διαφορετικές επιλογές συνδρομής, ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Οι συνδρομές πωλούνται σε ετήσια βάση. Η τιμή των συνδρομών αλλάζει ανάλογα με τον αριθμό των συσκευών που θέλετε να ασφαλίσετε. Για παράδειγμα, το Avast SecureLine VPN για έναν υπολογιστή για ένα χρόνο θα κοστίσει 59,99 δολάρια. Για τρεις υπολογιστές η τιμή αυξάνεται στα $ 69.99. Η τιμή για πέντε υπολογιστές είναι 79,99 δολάρια και 10 υπολογιστές θα σας τρέχουν 99,99 δολάρια ετησίως.

avast vpn σταθερή τιμή 2

Θυμηθείτε, εάν αγοράσετε προστασία για έναν υπολογιστή, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο σε υπολογιστές. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συσκευές Mac ή σε φορητές συσκευές. Το ίδιο ισχύει και για άλλες εκδόσεις του προγράμματος. Εάν αγοράσετε μια συνδρομή Mac, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον υπολογιστή σας. Εάν αγοράσετε μια συνδρομή για την κινητή συσκευή σας, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην επιφάνεια εργασίας σας.

avast ασφαλής πληρωμή

Η εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα είναι η συνδρομή πολλαπλών συσκευών. Καλύπτει πέντε συσκευές ανεξάρτητα από τον τύπο τους. Κοστίζει $ 79,99. Δεν υπάρχει επιλογή αύξησης ή μείωσης του αριθμού των υποστηριζόμενων συσκευών. Αλλά μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των ετών που θα διαρκέσει η συνδρομή σας. Η τριετής εγγραφή θα σας κοστίσει $ 219,99.

Οι επιλογές πληρωμής περιορίζονται σε Visa, MasterCard, Discover, American Express ή PayPal. Δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με το Bitcoin ή οποιαδήποτε άλλη μορφή ανώνυμης πληρωμής.

Συστήνουμε το Avast SecureLine?

Αφού εξετάσουμε διάφορους παράγοντες, εμείς δεν συνιστούμε το Avast SecureLine. Παρόλο που έχει γρήγορες ταχύτητες, είναι εύκολο στη χρήση και διαθέτει στρατιωτική κρυπτογράφηση, υπάρχουν πολλά πράγματα για το προϊόν που μας ανησυχεί.

Η Avast είναι μια μεγάλη εταιρεία που προσφέρει καλές λύσεις προστασίας από ιούς. Ωστόσο, το VPN τους είναι προβληματικό και γεμάτο από θέματα ιδιωτικότητας και ασφάλειας. Ένα σημαντικό μειονέκτημα για εμάς είναι το γεγονός ότι το VPN δεν λειτουργεί σταθερά με υπηρεσίες ροής όπως το Netflix. Κατανοούμε ότι η ροή μέσω VPN δεν είναι ο λόγος για τον οποίο όλοι αγοράζουν ένα VPN. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγοράζουν ένα VPN ειδικά για το σκοπό αυτό.

Ήμασταν πολύ απογοητευμένος από την έλλειψη υποστήριξης του δρομολογητή. Πιστεύουμε ότι μέρος της αιτίας που δεν υπάρχει υποστήριξη router είναι επειδή η Avast θέλει να είναι σε θέση να σας χρεώσει περισσότερο για να χρησιμοποιήσετε το VPN σε διάφορα προϊόντα.

Μιλώντας για τιμολόγηση, για αυτό που παίρνετε, Το Avast SecureLine VPN είναι πολύ ακριβό. Υπάρχουν ορισμένα φθηνότερα VPN που προσφέρουν βελτιωμένη προσαρμογή, βελτιωμένη προστασία προσωπικών δεδομένων και καλύτερη ασφάλεια και σας επιτρέπουν να συνδέσετε ταυτόχρονα πολλές συσκευές στο VPN, όπως NordVPN και Surfshark.

Κάτι άλλο που μας ανησυχεί είναι το γεγονός ότι η εταιρεία βρίσκεται στην Τσεχική Δημοκρατία. Η Τσεχική Δημοκρατία είναι φιλική με άλλες χώρες που δεν λαμβάνουν την ιδιωτική ζωή στο Internet τόσο σοβαρά όσο θα ήθελαν κάποιοι. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος οι πληροφορίες σας να παρέχονται σε κυβερνητικούς οργανισμούς χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή σας.

Είμαστε διαταραγμένοι από το γεγονός ότι υπάρχει πιθανός adware που κρύβεται πίσω από τις σκηνές, θέλοντας να προσθέσετε αρχεία και να συλλέξετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Ως λάτρεις της ιδιωτικής ζωής, για εμάς αυτό είναι ένα όχι-όχι.

Δεν λέμε ότι αυτό είναι ένα κακό VPN. Λειτουργεί με torrents, και η σύνδεση είναι σχεδόν διαρροή. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές υπηρεσίες που προσφέρουν τα ίδια χαρακτηριστικά και πολλά άλλα για ένα μέρος του τι θα πληρώσετε με το Avast SecureLine VPN. Το Avast δεν είναι μια φοβερή επιλογή, αλλά απέχει πολύ από το καλύτερο.

Το δίνουμε τρία από τα πέντε αστέρια.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me