ExpressVPN αναθεώρηση – μια κορυφαία επιλογή για την ταχύτητα και την ασφάλεια

Μέχρι τώρα μπορεί να σας πειράξει να διαβάζετε κριτικές σχετικά με τις υπηρεσίες VPN που δεν ανταποκρίνονται στην διαφημιστική εκστρατεία. Αλλά μπορείτε να βάλετε κάτω τα φάρμακα κατά της ναυτίας τώρα επειδή αυτό είναι καλό.


Το ExpressVPN έχει υψηλότατη φήμη και θέλαμε να διαπιστώσουμε αν το άξιζε ή όχι. ΕΙΔΙΚΑ:

 • Πόσο γρήγορα είναι αυτό το VPN πραγματικά
 • Εάν έζησε μέχρι τη διαφημιστική εκστρατεία κατά την απεμπλοκή των υπηρεσιών ροής
 • Αν είναι πραγματικά τόσο ασφαλής όσο όλοι λένε ότι είναι
 • Αν αξίζει πραγματικά τα χρήματα

Υπάρχει πολύς έλεγχος ταχύτητας στο Διαδίκτυο που λέει ότι η ExpressVPN έχει σταθερά γρήγορες ταχύτητες. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ορκίζονται από το ExpressVPN ως έναν ασφαλέστερο τρόπο να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο περιορισμού συνεχούς ροής Geo. Ακούγεται υπέροχο. Αλλά έπρεπε να το δούμε μόνοι μας. Το δοκιμάσαμε. Εδώ βρήκαμε αυτό που βρήκαμε.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οταν εσύ επισκεφθείτε την τοποθεσία ExpressVPN, αμέσως βλέπετε τι προσφέρουν. Υποσχόμαστε γρήγορους διακομιστές VPN σε περισσότερες από 90 χώρες. Υποσχόμαστε να ξεκλειδώσετε τις εφαρμογές και τις τοποθεσίες που αγαπάτε ακαριαία. Λένε ότι παρέχουν ασφαλή και ανώνυμη περιήγηση και 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών καθημερινά επτά ημέρες την εβδομάδα με υποστήριξη live chat.

ΧαρακτηριστικάΠληροφορίες
Ευχρηστία: Εύχρηστος
Πολιτική καταγραφής: Δεν υπάρχει πολιτική αρχείων καταγραφής
Μέγεθος διακομιστή: 3000+ διακομιστές
Διανομή διακομιστή: 94 Χώρες
Υποστήριξη: Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7
Torrenting: Επιτρέπεται
Streaming: Επιτρέπεται
Πρωτόκολλο VPN και κρυπτογράφηση: 256-bit AES / SSTP, PPTP, OpenVPN, IPSec & L2TP
Αρχηγείο: Βρετανικά Παρθένα νησιά
Τιμή: $ 6.67 / μήνα
Επίσημη ιστοσελίδα: https://www.expressvpn.com/
ExpressVPN Πλεονεκτήματα:
 • Εύκολη εφαρμογή
 • Γρήγορες ταχύτητες
 • expressvpn ασφαλής30 ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 • Διαχωρίστε τη λειτουργία σήραγγας
 • Λειτουργεί με υπηρεσίες ροής
 • 24 ώρες την ημέρα επτά ημέρες την εβδομάδα υποστήριξη live chat
ντοons:
 • Πιο ακριβό από τον ανταγωνισμό
Χαρακτηριστικά:
 • Ξεκλειδώνει περιεχόμενο από όλο τον κόσμο
 • 148 τοποθεσίες διακομιστών
 • Ενσωματωμένο χαρακτηριστικό δοκιμής ταχύτητας
 • Εφαρμογές για κάθε συσκευή
 • Κρυπτογράφηση AES 256 bit
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής δραστηριότητας ή αρχεία καταγραφής σύνδεσης
 • Διεύρυνση διεύθυνσης IP
 • Ανώνυμη περιήγηση
 • OpenVPN και άλλα πρωτόκολλα
 • Μηδενικός DNS γνώσης

Μπορείτε να εμπιστευτείτε το ExpressVPN?

Η ExpressVPN είναι μια επιχείρηση που εδρεύει στις Παρθένοι Νήσοι. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τον αντιπρόεδρο της εταιρείας, τον υπεύθυνο επικοινωνίας του και μερικά άλλα μέλη της ομάδας. Ωστόσο, μεγάλο μέρος της ομάδας τους προτιμά να εργάζεται με ανωνυμία. Θα μιλήσουμε λίγο περισσότερο για αυτό αργότερα.

ρητή πολιτική απορρήτου vpn

Το ExpressVPN έχει πολύ αυστηρή πολιτική καταγραφής. Περιγράφουν τις λεπτομέρειες της πολιτικής απορρήτου τους χρησιμοποιώντας σαφή και κατανοητή γλώσσα. Τούτου λεχθέντος, το ExpressVPN αποθηκεύει ορισμένες από τις πληροφορίες σας. Για παράδειγμα, αποθηκεύουν την έκδοση της εφαρμογής που χρησιμοποιείτε, αναφορές σφαλμάτων, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε όταν εγγράφεστε στην υπηρεσία, όταν είστε σε θέση να συνδεθείτε με επιτυχία και τη χώρα προέλευσης του ISP.

Για να είναι σαφές, δεν αποθηκεύουν τη διεύθυνση IP σας. Επίσης αποθηκεύουν τη θέση στην οποία συνδέεστε και την ποσότητα δεδομένων που χρησιμοποιείτε στο VPN τους.

Το ExpressVPN απαιτεί να χρησιμοποιείτε ένα όνομα και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία. Ωστόσο, και οι δύο μπορεί να είναι ψεύτικες αν αυτό είναι αυτό που θέλετε.

expressvpn μεθόδους πληρωμής

Ενώ κάνουν εκτός από τις παραδοσιακές μεθόδους πληρωμής, όπως οι πιστωτικές κάρτες και το PayPal, έχετε επίσης την επιλογή να χρησιμοποιήσετε ανώνυμους τρόπους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε το ExpressVPN με έναν εντελώς ανώνυμο τρόπο. Αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό προστασίας απορρήτου που προσφέρεται σε πολλές υπηρεσίες VPN υψηλής τεχνολογίας.

Έτσι ποιος εκτελεί το ExpressVPN; Δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες εκεί έξω. Στην πραγματικότητα, όταν η Google τη διεύθυνση αλληλογραφίας για ExpressVPN, μαθαίνετε ότι η εταιρεία βρίσκεται κάπου στο βρετανικό νησί Virgin of Tortola

Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Harold Li, αναφέρθηκε λέγοντας ότι τους οι ιδρυτές της εταιρείας επέλεξαν να μην αποκαλύψουν την προσωπική τους ταυτότητα για επιχειρησιακούς λόγους ασφαλείας. Πιστεύουν ότι η λειτουργία της εταιρείας χωρίς τους ιδιοκτήτες που προσφέρουν δημόσια πρόσβαση δίνει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας και προστασίας στους χρήστες.

Πολύ ειλικρινά, βρισκόμαστε στο φράκτη ως προς το αν είναι προς το συμφέρον του χρήστη τα άτομα που εκτελούν το ExpressVPN να βάλουν το πρόσωπό τους εκεί έξω και να σηκωθούν και να είναι υπεύθυνα για το προϊόν ή εάν μέσω της ανωνυμίας τους παρέχουν μεγαλύτερη προστασία των πελατών τους.

Πόσο γρήγορη είναι η ExpressVPN; Δοκιμάσαμε και είναι ... Γρήγορα

Στην ιστοσελίδα του ExpressVPN βλέπετε συνεχώς δηλώσεις όπως "εξαιρετικά γρήγορη" και "υψηλή ταχύτητα" και είναι εύκολο να αναρωτιέσαι αν υπερβαίνουν. Ως πάροχος VPN, είναι φυσικό να περιμένουμε από αυτούς να παρέχουν γρήγορες ταχύτητες. Οτιδήποτε λιγότερο από αυτό θα ήταν απογοητευτικό.

Πολλαπλές δοκιμές ταχύτητας αποδεικνύουν ότι το ExpressVPN ζει μέχρι τη διαφημιστική εκστρατεία. Έχουν γρήγορες λήψεις και ταχύτητες φόρτωσης. Και οι ταχύτητες ήταν συνεπείς σε πολλές δοκιμές.

expressvpn τα αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας

Ευκολία στη χρήση

Το ExpressVPN έχει κάνει μεγάλη δουλειά για να κάνει το προϊόν εύκολο στη χρήση. Έχει λογική διάταξη και είναι διαισθητικό.

Παίρνει μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να πάρετε τα ρουλεμάν σας και είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το VPN σαν επαγγελματίας. Σε αντίθεση με άλλα δίκτυα VPN που διαθέτουν χάρτη και άλλες πληροφορίες στις οποίες μπορείτε να κάνετε κλικ, το ExpressVPN διαθέτει μια πολύ απλή διασύνδεση ενός μεμονωμένου πίνακα. Υπάρχει ένα μεγάλο πλήκτρο ενεργοποίησης και απενεργοποίησης που σας επιτρέπει να συνδεθείτε και να αποσυνδεθείτε από το VPN.

expressvpn διάταξη διασύνδεσης

Το πτυσσόμενο μενού στην αριστερή πλευρά σας δίνει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής. Όλα είναι ακριβώς εκεί που θα περιμένατε να είναι όταν χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν.

Μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε να εκκινήσετε το ExpressVPN κατά την εκκίνηση των Windows, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον διακόπτη Internet kill και μπορείτε να επιλέξετε το πρωτόκολλο VPN που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Αν δεν είστε πολύ εξοικειωμένοι με διαφορετικά πρωτόκολλα VPN, είναι συνήθως καλύτερο να αφήσετε αυτήν την επιλογή αυτόματη.

Το ExpressVPN θα επιλέξει αυτόματα μια έξυπνη τοποθεσία βάσει της φυσικής σας θέσης. Ωστόσο, το κουμπί Επιλογή θέσης εμφανίζει μια σειρά πόλεων και χωρών για να διαλέξετε. Εάν υπάρχει ένα βέλος δίπλα στη χώρα, μπορείτε να κάνετε κλικ στο βέλος για να δημιουργήσετε ένα αναπτυσσόμενο μενού. Αυτό το αναπτυσσόμενο μενού θα σας παρέχει συγκεκριμένες πόλεις εντός της χώρας, δίνοντάς σας μεγαλύτερο έλεγχο στους διακομιστές VPN στους οποίους συνδέεστε.

Συμβατότητα λειτουργικού συστήματος

Αυτός είναι ένας άλλος τομέας όπου η ExpressVPN λάμπει πραγματικά. Προσφέρουν συμβατότητα με τις τυπικές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των iOS, των Windows και των συσκευών Android. Ωστόσο, το ExpressVPN υποστηρίζει επίσης το PlayStation σας, το Xbox σας, την Apple TV σας και ακόμη και λειτουργεί στην Amazon Fire TV σας. Αν θέλετε να εγκαταστήσετε μια επέκταση προγράμματος περιήγησης, είτε στο Safari, στο Firefox ή στο Chrome, το ExpressVPN σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό. Υπάρχει ακόμα και μια επιλογή εγκατάστασης του δρομολογητή.

expressvpn apps

Ταυτόχρονη σύνδεση

Με μία μόνο συνδρομή ExpressVPN, μπορείτε να συνδεθείτε ταυτόχρονα σε τρεις συσκευές. Αυτό περιλαμβάνει σύνδεση μέσω εικονικών μηχανών και δρομολογητών. Έτσι θα μπορούσατε να έχετε ExpressVPN στο δρομολογητή σας στο σπίτι, προστατεύοντας ολόκληρη την οικογένειά σας όταν βρίσκεστε στο σπίτι και εξακολουθείτε να έχετε δύο άλλες συνδέσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν εργάζεστε ή ταξιδεύετε.

Πού βρίσκονται οι διακομιστές ExpressVPN?

εκφράσει το διάνυσμα θέσεων διακομιστή vpn

ExpressVPN έχει περισσότερες από 1.500 εξυπηρετητές σε 94 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Όταν επισκέπτεστε τη σελίδα πληροφοριών διακομιστή, μπορείτε να λάβετε ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το ποια πρωτόκολλα μπορούν να χειριστούν διαφορετικοί διακομιστές καθώς και τις πόλεις στις οποίες είναι εγκατεστημένοι οι διακομιστές. Το ExpressVPN μπορεί να υπερηφανεύεται για servers σε όλες σχεδόν τις ηπείρους.

Υπάρχουν αρκετοί εξυπηρετητές στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και ένας αριθμός διακομιστών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι ουδέτερες τοποθεσίες ιδιωτικού απορρήτου, όπως ο Παναμάς, οι Μπαχάμες και οι Νήσοι του Ανθρώπου, είναι όλα τα σπίτια των εξυπηρετητών ExpressVPN.

Υποστηρίζει την υποστήριξη του ExpressVPN?

Ένα από τα ξεχωριστά πράγματα για το ExpressVPN είναι ότι είναι ένα εξαιρετικό VPN για τους πελάτες που αναζητούν γρήγορες ταχύτητες ενώ μοιράζονται αρχεία και κατεβάζουν torrent. Πολλά άτομα που θέλουν να χρησιμοποιούν προγράμματα κοινής χρήσης αρχείων με ένα VPN διαπιστώνουν ότι η ταχύτητά τους επηρεάζεται δραστικά. Οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου μπορούν να στραγγαλίσουν τη σύνδεση, καθιστώντας την αργή. Η χρήση ενός VPN όπως το ExpressVPN θα λύσει το πρόβλημα, δίνοντάς σας μια ασφαλώς κρυπτογραφημένη σήραγγα για χρήση στο Διαδίκτυο.

expressvpn torrenting

Πόσο ασφαλής είναι η ExpressVPN?

Εκτός από την απόκρυψη της διεύθυνσης IP, καθώς και την ανάμειξη της επισκεψιμότητάς σας με άλλους χρήστες, το ExpressVPN κρυπτογραφεί την επισκεψιμότητα στο Διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα διαβαστεί από τρίτους, συμπεριλαμβανομένου του ISP σας ή του τοπικού σας φορέα Wi-Fi.

Το ExpressVPN είναι σε θέση να το επιτύχει χρησιμοποιώντας το AES με πλήκτρα 256 bit. Αυτό είναι το ίδιο πρότυπο κρυπτογράφησης που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Είναι επίσης το πρότυπο κρυπτογράφησης που χρησιμοποιούν οι ειδικοί ασφαλείας σε όλο τον κόσμο.

expressvpn ασφάλειαΓια να θέσετε άλλο τρόπο, τα δεδομένα σας κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας ένα κλειδί κρυπτογράφησης που έχει 115.792.089.237.316.195,423,570,985,008,687,907,853,269,984,665,640,560,000,000,000,000,000,000,000,000,000 δυνατούς συνδυασμούς. Ακόμα κι αν όλοι οι ισχυρότεροι υπολογιστές του πλανήτη αφιερώσουν όλο τον χρόνο τους για να προσπαθήσουν να αποκρυπτογραφήσουν τα δεδομένα σας, θα τους χρειαστούν δισεκατομμύρια χρόνια. Έτσι είναι ασφαλές το ExpressVPN.

Το ExpressVPN προσφέρει πολλά πρωτόκολλα VPN, παρέχοντας ένα επίπεδο ασφάλειας μεταξύ του υπολογιστή σας και του διακομιστή VPN που επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε. Το ExpressVPN σας επιτρέπει να επιλέξετε εύκολα το πρωτόκολλο VPN που θα χρησιμοποιήσετε. Ωστόσο, δεδομένου ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν κατανοούν τη διαφορά μεταξύ των επιλογών πρωτοκόλλου VPN, είναι συνήθως καλύτερο να επιλέξετε αυτόματα, πράγμα που θα επιτρέψει στο ExpressVPN να επιλέξει το πρωτόκολλο που είναι κατάλληλο για το δίκτυο που χρησιμοποιείτε.

Υποστήριξη

Το ExpressVPN προσφέρει τρεις βασικούς τρόπους για να λάβετε υποστήριξη. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τους οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων, να λάβετε οδηγίες ή να μιλήσετε σε έναν άνθρωπο μέσω live chat σε πραγματικό χρόνο.

expressvpn υποστήριξη

expressvpn ζωντανή συνομιλία

Η επιλογή ζωντανής συνομιλίας 24/7 είναι όπου το ExpressVPN λάμπει πραγματικά. Ανεξάρτητα από την ερώτηση που θέτετε, εφ 'όσον αφορά το προϊόν τους, η ομάδα εμπειρογνωμόνων τους είναι έτοιμη να σας δώσει μια ακριβή απάντηση. Είχαμε πρόβλημα σύνδεσης με το Netflix. Ζητήσαμε μια ερώτηση σχετικά με τη συζήτηση και κατευθυνθήκαμε στους διακομιστές που παρέχουν πρόσβαση στο Netflix.

Είχαμε μια ερώτηση σχετικά με την εγκατάσταση του ExpressVPN σε ένα δρομολογητή. Μας δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση του firmware ExpressVPN στον υπάρχον δρομολογητή μας και δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με το πού θα μπορούσαμε να αγοράσουμε ένα δρομολογητή που είχε ήδη εγκατεστημένο το firmware.

Υπάρχουν ορισμένα εκπαιδευτικά βίντεο που σας δείχνουν βήμα προς βήμα τον τρόπο αντιμετώπισης ή εγκατάστασης του VPN σε διαφορετικές συσκευές. Το ExpressVPN προσφέρει αστρική υποστήριξη που δεν έχουμε δει με κανένα από τα άλλα VPN που έχουμε ελέγξει.

Η ExpressVPN συνεργάζεται με την US Netflix?

Η άμεση απάντηση είναι ναι. Ωστόσο, δεν λειτουργεί με Netflix out-of-the-box. Όταν προσπαθήσαμε αρχικά να έχουμε πρόσβαση στο αμερικανικό περιεχόμενο στο Netflix χρησιμοποιώντας το ExpressVPN, πήραμε τον τρομακτικό κώδικα σφάλματος.

expressvpn netflix σύνδεση

Στην αρχή, μας άρεσε η έκπληξη γιατί η ExpressVPN έχει μια φαινομενική φήμη για να μπορέσει να ξεπεράσει τους περιορισμούς Geo που χρησιμοποιεί η Netflix. Συνεπώς, επικοινωνήσαμε με την υποστήριξη πελατών και μας πέρασαν γρήγορα με τα βήματα που έπρεπε να ακολουθήσουμε. Ελάτε να μάθετε ότι υπάρχουν ορισμένοι διακομιστές ExpressVPN για να επιτρέψετε την πρόσβαση στο Netflix στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μόλις μας είπαν ποιος διακομιστής θα επέλεγε, απολάβαμε το US Netflix, το Amazon Prime, το Hulu, ακόμα και το YouTube χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

Τιμολόγηση

Όπως αναφέρθηκε από την αρχή, ExpressVPN είναι ακριβότερο από πολλά άλλα δημοφιλή VPN στην αγορά σήμερα.

expressvpn τιμολόγηση

Ένα πρόγραμμα ενός μηνός θα κοστίσει 12,95 δολάρια. Ένα εξαμηνιαίο σχέδιο θα κοστίζει 9,99 δολάρια το μήνα. Ένα 12μηνο πρόγραμμα θα κοστίσει 8,32 δολάρια το μήνα. Όσο περισσότερο αγοράζετε μια συνδρομή, τόσο χαμηλότερο θα είναι το μηνιαίο σας τέλος. Το πρόσθετο κόστος του ExpressVPN είναι ότι η εταιρεία εστιάζει στην παροχή της πιο αξιόπιστης πλατφόρμας στην αγορά. Θέλουν τους πελάτες τους να έχουν μια ανώτερη και ασφαλή εμπειρία. Δεν αγωνίζονται για να ανταγωνιστούν με το φθηνότερο όνομα VPN εκεί έξω.

30 ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτωνΤούτου λεχθέντος, το ExpressVPN προσφέρει τρόπους για τους πελάτες να κερδίσουν δωρεάν υπηρεσία VPN. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα πρόγραμμα παραπομπής. Για κάθε πελάτη που παραπέμπετε στο ExpressVPN που εγγράφεται πραγματικά, κερδίζετε 30 ημέρες δωρεάν υπηρεσίας.

Μπορείτε να πληρώσετε για το ExpressVPN χρησιμοποιώντας τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες, PayPal, Bitcoin και μια σειρά διεθνώς αποδεκτών τρόπων πληρωμής.

Το ExpressVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία για οποιονδήποτε λόγο.

συμπέρασμα

Το ExpressVPN είναι ένα καταπληκτικό προϊόν που είναι καλά σχεδιασμένο. Προσφέρει αστρική ασφάλεια, απίστευτη απόδοση και εκπληκτική εξυπηρέτηση πελατών. Λειτουργεί τέλεια με υπηρεσίες συνεχούς ροής όπως Netflix και Prime Video και χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ασφάλεια και ιδιωτικότητα.

Το ExpressVPN είναι σε θέση να αποφύγει τη λογοκρισία σε χώρες όπως η Κίνα και η Τουρκία. Το ExpressVPN δεν διατηρεί τα αρχεία καταγραφής πρόσβασης, οπότε γνωρίζετε ότι η σύνδεσή σας είναι ιδιωτική, ακόμα και όταν torrenting και κατέβασμα.

Το ExpressVPN δεν είναι η φθηνότερη υπηρεσία που θα βρείτε. Ωστόσο, παίρνετε τι πληρώνετε. Υπάρχουν περισσότερες από 140 τοποθεσίες διακομιστών σε περισσότερες από 90 χώρες. Αυτό σημαίνει ότι έχετε αξιόπιστες, γρήγορες συνδέσεις ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Δίνουμε το ExpressVPN 4.8 από τα 5 αστέρια.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me