IPVanish Review – σε προστατεύει πραγματικά; Βρίσκω…

Δεν λειτουργεί με TOR; Ω, η λέξη που λέτε. Τι καλό είστε τότε?


Αν ψάχνετε για ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο ή VPN, τότε θα μπορούσατε να κάνετε χειρότερα από το IPVanish. Αυτή η σχετικά αξιόπιστη υπηρεσία είναι κάπως προσιτή και διαθέτει μια εξαιρετική πολιτική "μη καταγραφής". Ωστόσο, αργούς ρυθμούς φόρτισης, καθώς και λιγότερο από αστρική υποστήριξη πελατών, σημαίνει ότι το IPVanish δεν είναι το καλύτερο VPN.

Ένα VPN είναι μια χρήσιμη υπηρεσία για όποιον ξοδεύει χρόνο στον εικονικό κόσμο. Η πλοήγηση με ένα VPN σας επιτρέπει να το κάνετε ανώνυμα. Αυτό που κάνετε online δρομολογείται μέσω ενός διακομιστή VPN, που το κάνει να μοιάζει σαν να σέρνετε από την άλλη πλευρά του πλανήτη.

ipvanish vpn διάγραμμα

Αυτό προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως τους αριθμούς των πιστωτικών καρτών σας και τα τραπεζικά σας στοιχεία. Επιπλέον, μπορεί να σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε διαφορετικά περιορισμένους ιστότοπους.

Ένα VPN μπορεί επίσης να σας βοηθήσει εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τοποθεσίες torrent ή πρόσβαση περιεχομένου κλειδωμένο στην περιοχή. Το θέμα είναι ότι η χρήση ενός VPN σάς επιτρέπει να κάνετε ό, τι θέλετε, προστατεύοντας παράλληλα την πραγματική τοποθεσία και ταυτότητα σας από το snoops.

Η IPVanish κυκλοφορεί ως η "καλύτερη υπηρεσία VPN στον κόσμο." Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να καυχηθεί και το IPVanish έχει σίγουρα κάποια πολύ καλά χαρακτηριστικά. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες πτυχές της υπηρεσίας που πιστεύουμε αποτρέψτε την IPVanish από το να είσαι πραγματικά το καλύτερο VPN.

IPVanish Επισκόπηση

ΧαρακτηριστικάΠληροφορίες
Ευχρηστία: Κακή διεπαφή χρήστη
Πολιτική καταγραφής: Χωρίς καταγραφή
Μέγεθος διακομιστή: 1.300 ++ διακομιστές
Διανομή διακομιστή: 60+ χώρες
Υποστήριξη: Πρώτα έρχονται, Πρώτα-εξυπηρετήστε 24/7 Live Chat
Torrenting: Επιτρέπεται
Streaming: Περιορισμένος
Πρωτόκολλο VPN και κρυπτογράφηση: OpenVPN, SOCKS5 και άλλα. AES-256 κρυπτογράφηση
Αρχηγείο: ΗΠΑ
Τιμή: $ 4.87 / μήνα
Επίσημη ιστοσελίδα: https://www.ipvanish.com

Κόστος

Συνήθως, μπορείτε να αγοράσετε τις υπηρεσίες της IPVanish για $ 10 το μήνα σε μηνιαία βάση. Εάν εγγραφείτε για ένα έτος υπηρεσίας, τότε θα πληρώσετε περίπου 6,49 δολάρια το μήνα εκ των προτέρων. Ένα μεσαίου-δρόμου, τριμηνιαίο σχέδιο μπορεί να αγοραστεί για $ 8,99 το μήνα.

ipvanish τιμολόγηση

Η IPVanish παρέχει μια επταήμερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Αυτή δεν είναι η μεγαλύτερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων στην επιχείρηση, η οποία σας αναγκάζει να λάβετε μια απόφαση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, αν φτάσετε μόνο για ένα μήνα από την υπηρεσία, δεν θα έχετε πολλά χρήματα αν αλλάξετε γνώμη μετά την αρχική επταήμερη περίοδο.

IP Vanish Server Τοποθεσίες

Η εταιρεία διαθέτει εξαιρετική κάλυψη διακομιστών με περισσότερους από 1.000 διακομιστές VPN σε 60 χώρες. Να γνωρίζετε ότι οι περισσότεροι από τους διακομιστές τους βρίσκονται στις Η.Π.Α. και στην Ευρώπη, ενώ άλλοι βρίσκονται στην Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Ινδία. Αν το IPVanish δεν έχει έναν διακομιστή σχετικά κοντά στην τοποθεσία σας, αυτό θα σημαίνει βραδύτερους από τους συνήθεις χρόνους φόρτωσης και λήψης.

ipvanish servers

Ακόμα, αυτό είναι ένα εντυπωσιακό αριθμό διακομιστών, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση των προβλημάτων ταχύτητας για ορισμένους χρήστες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άλλοι παροχείς VPN βαθμολογούν υψηλότερα όσον αφορά τη συνολική ταχύτητα, οπότε αν αυτό είναι κρίσιμο για εσάς, τότε μπορεί να είναι συνετό να αναζητήσετε διαφορετικό πάροχο.

Καλή συμβατότητα

Το IPVanish μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία με iOS, Windows, Mac, Android, Linux και άλλες πλατφόρμες. Επίσης, οι δρομολογητές μπορούν να συνεργαστούν με αυτό το VPN. Η εταιρεία έχει σχεδιασμένο ειδικές εφαρμογές για το μεγάλες πλατφόρμες έτσι ώστε οι εξελιγμένοι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίζουν χειροκίνητα τις παραμέτρους τους σε συγκεκριμένες συσκευές.

Κακή διεπαφή χρήστη

Ένα από τα σήματα κατά της IPVanish σχετίζεται με αυτό δεν είναι ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη. Αυτοί που δεν έχουν χρησιμοποιήσει προηγουμένως ένα VPN, μπορεί να τους μπερδεύουν τις πρώτες αρκετές φορές που προσπαθούν να το χρησιμοποιήσουν.

πώς λειτουργεί το διάγραμμα έργων μεσολάβησηςΑυτό είναι ατυχές, ειδικά στην περίπτωση του δωρεάν εξυπηρετητή SOCKS5 web proxy. Με ένα πρωτόκολλο διακομιστή μεσολάβησης, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από το πρωτόκολλο ανωνυμία ενός VPN χωρίς την απαίτηση λήψης λογισμικού στις συσκευές τους. Αυτό κρατά πολύ καλά τις προσωπικές πληροφορίες και τη διεύθυνση IP σας ενώ παράλληλα παρέχει ταχύτερη εξυπηρέτηση.

Χρησιμοποιείται σωστά, αυτός ο διακομιστής μεσολάβησης ιστού μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο πληρεξούσιος δεν μπορεί να προσφέρει το ίδιο επίπεδο ασφάλειας και ιδιωτικότητας όπως μπορεί να προσφέρει ένα πραγματικό VPN. Αυτό σημαίνει ότι Ο διακομιστής μεσολάβησης SOCKS5 δεν είναι απαραιτήτως το καλύτερο μέσο για την προστασία του εαυτού σας.

Δυστυχώς, κάποιος που δεν είναι ιδιαίτερα εξειδικευμένος στην τεχνολογία μπορεί να πιστεύει ότι ο διακομιστής μεσολάβησης SOCKS5 είναι επαρκής για όλες τις ανάγκες της ιδιωτικής ζωής. IPVanish παρέχει λίγη καθοδήγηση όσον αφορά τη χρήση του διαδικτυακού διακομιστή μεσολάβησης.

Ασφάλεια

Παρ 'όλα αυτά, το IPVanish έχει ισχυρή ασφάλεια. Όπως πολλά από τα πιο συνιστώμενα δίκτυα VPN, βασίζονται στο πρωτόκολλο κρυπτογράφησης AES-256. Αυτό προστατεύει τα προσωπικά σας στοιχεία από τους περισσότερους βίαιες επιθέσεις δυνάμεων.

aes-256 κρυπτογράφηση

Πολιτική καταγραφής

Όταν πρόκειται για VPN, άνθρωποι αναμένουν μια κατά ένα μεγάλο μέρος ανώνυμη εμπειρία. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να ταξιδεύουν σε σχεδόν οποιαδήποτε ιστοσελίδα που επιθυμούν χωρίς κανέναν να παρακολουθεί τις κινήσεις τους. Στην ιδανική περίπτωση, "οποιοσδήποτε" θα περιλαμβάνει τον ίδιο τον πάροχο υπηρεσιών VPN.

Κατά συνέπεια, πολλοί πάροχοι VPN διαφημίζουν ότι έχουν ένα καμία πολιτική "καταγραφής", πράγμα που σημαίνει ότι δεν αποθηκεύουν το ιστορικό του προγράμματος περιήγησής σας οπουδήποτε στους διακομιστές τους. Ενώ πολλοί πάροχοι VPN δηλώνουν ότι δεν τηρούν αρχεία καταγραφής, αυτό συχνά δεν συμβαίνει.

Το IPVanish είναι μία από τις εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα. Περιγράφουν μια "αυστηρή πολιτική κατά της συλλογής τόσο των συνδέσεων όσο και των αρχείων καταγραφής δραστηριοτήτων" καλα ΝΕΑ για όποιον ανησυχεί για τη διατήρηση γνήσια προστασία της ιδιωτικής ζωής online.

Δεν συμβατότητα TOR

tor vs vpn διάγραμμαΕνα από μειονεκτήματα της επιλογής IPVanish είναι ότι είναι μη συμβατό με το δίκτυο Orion. Μερικές φορές απλά ονομάζεται TOR, αυτό το δίκτυο έχει σχεδιαστεί για να δρομολογήσει την κυκλοφορία ιστού σας μέσω μιας ποικιλίας διακομιστών, ουσιαστικά καθιστώντας αδύνατο για οποιονδήποτε να εντοπίσει πού βρίσκεστε και πού βρίσκεστε.

Το TOR είναι α δεύτερο επίπεδο ασφάλειας για εκείνους που πρέπει να προστατεύονται με κάθε κόστος. Για πολλούς χρήστες VPN, είναι ένα ζωτικό στοιχείο που καλύπτει τις ταυτότητές τους από τις δυνάμεις που είναι. Δυστυχώς, Το TOR δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το IPVanish.

Κακή υποστήριξη πελατών

Ένας άλλος τομέας όπου η IPVanish υστερεί είναι η υποστήριξη πελατών. Διαφημιζόμενος ως 24/7/365, η εμπειρία των χρηστών απλώς δεν το φέρνει αυτό. Το σύστημα υποστήριξης λειτουργεί βάσει της αρχής "πρώτης επείγουσας εξυπηρέτησης" και της "πρώτης εξυπηρέτησης" ο τυπικός χρόνος αναμονής φαίνεται να είναι μεγαλύτερος από 48 ώρες. Εάν χρειάζεστε ένα VPN που παρέχει πραγματική υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο, τότε αυτή δεν είναι η υπηρεσία για εσάς.

Παρόλο που το IPVanish έχει σίγουρα πολλές δυνατότητες εξαργύρωσης, εμείς δεν μπορεί να συστήσει ως κορυφαίο VPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me