Ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο – μία από τις πιο αξιόπιστες επιλογές για ασφαλή περιήγηση

Η εύρεση ενός VPN που αισθανόμαστε άνετα συνιστώντας είναι κάτι σαν να σκοντάφτει πέρα ​​από το Άγιο Δισκοπότηρο στο σούπερ μάρκετ στο διάδρομο chips. Εκπληκτικός


Η ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο (PIA) είναι ένας αξιόπιστος πάροχος VPN που έχει δημιουργήσει μια θετική φήμη επειδή έβαλε πρώτα την ιδιωτική ζωή και την εμπιστευτικότητα του πελάτη. Ως εκ τούτου, αυτοί δεν διατηρούν τα αρχεία καταγραφής χρήσης του χρήστη.

Διασπορά σε 24 χώρες, η PIA προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερους από 3.000 διακομιστές. Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Android, Windows, Linux, Mac OSx και στις περισσότερες έξυπνες συσκευές.

Εδώ γιατί μας αρέσει αυτή η εταιρεία.

Ιδιωτική πρόσβαση VPN για πρόσβαση στο Internet

ΧαρακτηριστικάΠληροφορίες
Ευχρηστία: Ανετα
Πολιτική καταγραφής: Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
Μέγεθος διακομιστή: 3,300 ++ διακομιστές
Διανομή διακομιστή: 33 χώρες
Υποστήριξη: Κουβέντα
Torrenting: Επιτρέπεται
Streaming: Περιορισμένος
Πρωτόκολλο VPN και κρυπτογράφηση: OpenVPN, SOCKS5 διακομιστή μεσολάβησης, IPSec / L2TP και PPTP.
Αρχηγείο: ΗΠΑ
Τιμή: $ 3.33 / μήνα
Επίσημη ιστοσελίδα: https://www.privateinternetaccess.com

Τα βασικά της πληρωμής και του προγράμματος εγγραφής

Η PIA προσφέρει ευέλικτη τιμολόγηση που επιτρέπει στους χρήστες να αγοράσουν μηνιαία, ετήσια ή διετή συνδρομή. Όσο περισσότερο εγγραφείτε, τόσο φθηνότερο θα είναι το μηνιαίο σας επιτόκιο. Για παράδειγμα, η καταβολή μηνιαίας συνδρομής είναι 6.99 €. Η πληρωμή για τη διετή συνδρομή μειώνει την τιμή σε 2,91 δολάρια το μήνα.

Οι επιλογές πληρωμής περιλαμβάνουν PayPal, πιστωτικές κάρτες και εκατοντάδες κάρτες δώρων, από κάρτες Best Buy έως κάρτες Walmart έως κάρτες Starbucks και πολλά άλλα. Τα κρυπτογραφημένα νομίσματα όπως το Bitcoin και το Z-Cash γίνονται δεκτά επίσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Εάν πληρώνετε για τη συνδρομή δύο ετών, έχετε κολλήσει με το προϊόν για δύο χρόνια. Είναι ένα φοβερό VPN και είμαστε σίγουροι ότι θα το αγαπήσετε. Παρόλα αυτά, σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε αυτήν την κριτική σε όλη τη διαδρομή για να κατανοήσετε τι προσφέρει η υπηρεσία. Μην ξεχνάτε ότι η PIA προσφέρει μια επταήμερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Έτσι μπορείτε να δοκιμάσετε το προϊόν έξω για επτά ημέρες και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω αν θέλετε.

Ιδιωτικές δυνατότητες πρόσβασης στο Internet

Τα τελευταία χρόνια, η PIA έχει διπλασιάσει το μέγεθός τους ενώ διατηρεί σταθερή απόδοση. Το κλειδί για την επιτυχία τους περιορίζει τις τοποθεσίες όπου προσθέτουν νέους διακομιστές.

Η υπηρεσία είναι ένα εξαιρετικό VPN για το Netflix και σε άλλες τοποθεσίες όπως το HBO και το YouTube. Ενώ δεν έχουν την ίδια παγκόσμια κάλυψη με άλλες ακριβότερες υπηρεσίες, οι χώρες που καλύπτουν καλύπτουν μεγάλο ακροατήριο.

Είτε πληρώνετε μηνιαία, είτε ετησίως, είτε ετησίως, θα εξακολουθείτε να επωφελούνται από τις ίδιες προστασίες, και συγκεκριμένα:

  • Απεριόριστο εύρος ζώνης
  • Ασφαλής λογαριασμός VPN
  • Υποστήριξη P2P και VoIP
  • Συνδέστε ταυτόχρονα πέντε συσκευές
  • Πολλαπλές πύλες VPN
  • Περιλαμβάνεται το SOCKS5 Proxy
  • PPTP, Open VPN και L2tp / IPSec

Η δυνατότητα προσαρμογής της λειτουργίας κρυπτογράφησης χειραψίας και η μέθοδος ελέγχου ταυτότητας δεδομένων σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο μίγμα ασφάλειας και ταχύτητας. Το PIA έρχεται εξοπλισμένο με ένα διακόπτη kill που θα διακόψει τα δεδομένα αν το VPN πέσει. Η προστασία διαρροής DNS και οι διαμορφώσεις προώθησης θύρας μπορούν εύκολα να τροποποιηθούν στην πύλη πελατών.

Δοκιμή διαρροής ταχύτητας και IP

Οι ταχύτητες σύνδεσης είναι γρήγορες με το PIA. Παρέχουν διακομιστές gigabit κατηγορίας 1. Παρατηρήσαμε μια μικρή πτώση στη μέση ταχύτητα σύνδεσης όταν συγκρίναμε την ταχύτητα με το VPN όταν ήταν απενεργοποιημένο. Όταν εξετάσαμε τον διακομιστή δοκιμών του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες, σημειώθηκε μικρή μείωση της ταχύτητας δοκιμής. Ωστόσο, θεωρήσαμε ότι αυτό οφειλόταν στη γεω-εγγύτητα σε αντίθεση με την απόδοση VPN.

Χρησιμοποιώντας το ipleak.net, διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν καμία διαρροή DNS. Χρησιμοποιώντας το test-ipv6.com, βρήκαμε καμία διαρροή IPv6. Τέλος, αναζητήσαμε διαρροές WebRTC και εκπλήξαμε ευχάριστα που δεν βρήκαμε κανένα.

Ασφάλεια

Η PIA δημιούργησε μια καλή φήμη λόγω της πολιτικής μηδενικής καταγραφής. Δεν τηρούν αρχεία καταγραφής ή συλλέγουν δεδομένα κίνησης. Μόνο όταν λάβουν έγκυρη δικαστική εντολή, θα παράσχουν δεδομένα συνδρομής πελατών στην κυβέρνηση. Είναι περήφανοι που προσφέρουν στους πελάτες ασφάλεια και ανωνυμία χάρη στην ύπαρξη χιλιάδων εξυπηρετητών και τη χρήση κοινόχρηστων IP που στεγάζονται σε λίγες τοποθεσίες.

Η PIA συνιστά στους πελάτες που αναζητούν αυξημένη ανωνυμία να χρησιμοποιούν ανώνυμα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία, να πληρώνουν με το Bitcoin ή να χρησιμοποιούν κάποιο άλλο ανώνυμο τρόπο πληρωμής. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, δέχονται ακόμη κάρτες δώρων από εκατοντάδες έμποροι ως μορφή ανώνυμης πληρωμής.

Η δυναμική κάλυψη IP είναι διαθέσιμη σε πολλές χώρες. Ο αλγόριθμος Blowfish CBC καθιστά την πλοήγηση στον ιστό ασφαλές, ακόμη και σε τμήματα του ιστού που θεωρούνται επικίνδυνα (Διαβάστε περισσότερα: προσωπικά δεδομένα Dark Web). Το γρήγορο Wi-Fi και το ενσωματωμένο τείχος προστασίας παρέχουν προηγμένες επιλογές φιλτραρίσματος.

Torrenting

Θέλετε ένα VPN που δεν θα εμποδίσει το torrenting; Αν το κάνετε, τότε η PIA είναι μια εξαιρετική επιλογή. Δεν παρακολουθούν ούτε περιορίζουν τις συνδέσεις. Αυτό περιλαμβάνει κοινή χρήση αρχείων από ομότιμους χρήστες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό, τι torrenting πελάτη που θέλετε και να είστε βέβαιοι ότι ο λογαριασμός σας δεν θα μπλοκαριστεί ούτε η σύνδεσή σας θα είναι στραγγαλισμένη. Ακριβώς για την καταγραφή, PIA θεωρείται επίσης ένα από τα καλύτερα VPN για torrenting.

Για να είμαστε σαφείς, η Ιδιωτική Πρόσβαση στο Διαδίκτυο δεν λέει ότι υποστηρίζουν το torrenting. Ωστόσο, λένε ότι το P2P θα υποστηριχθεί. Η PIA σέβεται ότι είναι ένα φιλικό προς το torrent VPN. Είναι μια καλή επιλογή αν θέλετε να κάνετε κοινή χρήση αρχείων.

Μια γνωστή φήμη

Στον κόσμο των VPN, η φήμη σας σημαίνει τα πάντα. Το PIA έχει ένα από τα πιο άψογη φήμη στην επιχείρηση. Έχουν στο παιχνίδι από το 2010. Το 2012, έλαβαν το βραβείο για το πιο σταθερό VPN. Αυτό είναι ένα πολύτιμο βραβείο στον τομέα αυτό. Η PIA εμφανίζεται συχνά στη λίστα των καλύτερων VPN. Το γεγονός ότι η PIA ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια καθιστά μια ασφαλή επιλογή.

Το γεγονός ότι η PIA βασίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες ανησυχεί μερικούς. Αυτό συμβαίνει επειδή οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ιδιωτικού δικαίου επιτήρησης της ιδιωτικής ζωής που είναι πολύ πιο αυστηρές από ό, τι βλέπετε σε άλλες ανεπτυγμένες χώρες. Και, όπως αναφέραμε, εάν η κυβέρνηση έχει τα κατάλληλα εντάλματα, η PIA μπορεί να εγκαταλείψει τα δεδομένα των χρηστών. Ωστόσο, δεδομένου ότι η PIA δεν τηρεί αρχεία καταγραφής, δεν έχουν πολλά να μοιραστούν με τις αρχές εάν έρχονται.

Αυτό δεν μας ενοχλεί γιατί Η PIA είναι ανοιχτή και ανοιχτή για να εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Άλλα δίκτυα VPN προσπαθούν να αποκρύψουν την τοποθεσία τους. Η διαφάνεια της PIA και το γεγονός ότι δεν αποθηκεύουν ημερολόγια μας δίνει την πεποίθηση ότι το VPN είναι ασφαλές.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Πολλές προσαρμόσιμες επιλογές για κρυπτογράφηση
 Οι ίδιες επιλογές είναι διαθέσιμες σε διαφορετικές πλατφόρμες
 Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής
 Αποδέχεται κρυπτογραφημένο νόμισμα, κάρτες δώρων, πιστωτικές κάρτες, PayPal και άλλους μη-ιχνηλασιόμενους τρόπους πληρωμής
 Εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών
 Ανταγωνιστική τιμολόγηση

CONS

Ορισμένοι διακομιστές μπορεί να είναι κορεσμένοι
Η υποστήριξη πελατών παρέχεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Δεν είναι συμβατό με το Netflix

Τελικές σκέψεις

Υπάρχουν χιλιάδες VPN στην αγορά. Όλοι τους αγωνίζονται για την επιχείρησή σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολλά VPN που πολλά υποσχόμαστε, αλλά προσφέρουν λίγο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εκτιμούμε πραγματικά την ειλικρίνεια, την απλότητα και τη διαφάνεια που προσφέρει η ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η σωστή κρυπτογράφηση και η μηδενική πολιτική καταγραφής και η φθηνότερη τιμή τους είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους εμείς συνιστούμε αυτήν την υπηρεσία VPN.

Συχνές ερωτήσεις

Ε: Είναι το PIA ένα καλό VPN?

ΕΝΑ: Ναι, το PIA είναι ένα πολύ καλό VPN. Στις βαθμολογίες μας, έρχεται ως αριθμός πέντε πίσω από αξιόπιστες εταιρείες. Δεν είναι ένα τέλειο VPN, αλλά κανένα από αυτά δεν είναι. Αν κάνετε ψώνια γύρω από ένα VPN, η PIA είναι μια εξαιρετική επιλογή για δοκιμή.

Ε: Είναι σωστή η PIA για να τρέχει?

ΕΝΑ: Ναι, η PIA είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για το torrenting. Τα torrents σας θα είναι κρυπτογραφημένα και ασφαλή χωρίς καταγραφή δεδομένων. Όλα τα κορυφαία VPNS είναι ιδανικά για torrenting αλλά συνιστούμε να χρησιμοποιείτε VPNs με τις ταχύτερες ταχύτητες και επιπλέον προστασία.

Ε: Ποια είναι η ασφαλέστερη υπηρεσία VPN?

ΕΝΑ: Η ασφαλέστερη υπηρεσία VPN είναι το NordVPN καθώς προσφέρει διπλή κρυπτογράφηση. Αυτό έρχεται με μια θυσία, διότι η κρυπτογράφηση δύο φορές μπορεί να επιβραδύνει τις ταχύτητες του διακομιστή. Οποιοδήποτε κορυφαίο VPN είναι σχετικά ασφαλές εφόσον δεν καταγράφει και προσφέρει πραγματική κρυπτογράφηση. Τα πιο ασφαλή VPN είναι αυτά που σας προσφέρουν ένα VPN δωρεάν.

Ε: Ποιος κατέχει το VPN PIA?

ΕΝΑ: Το London Trust Media κατέχει την PIA. Ο διευθύνων σύμβουλος είναι ο Ted Kim και ο ιδρυτής είναι ο Andrew Lee.

Ε: Τι είναι ένας διακόπτης θανάτου VPN?

ΕΝΑ: Ένας διακόπτης θανάτου VPN είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει ένα VPN. Αυτό που κάνει είναι να ανιχνεύσει πότε εκτίθεται η πραγματική διεύθυνση IP και στη συνέχεια να κόψει αυτόματα τη σύνδεσή σας. Αυτή η λειτουργία από μόνη της μπορεί να διασφαλίσει ότι η διεύθυνση IP δεν εκτίθεται ποτέ σε κακόβουλο άτομο.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me