Surfshark Review – Είναι αυτό το νέο VPN αξίζει τον κόπο;

Όταν ήξερα για πρώτη φορά ότι μια άλλη υπηρεσία VPN εισήλθε στην αυστραλιανή αγορά, η πρώτη μου αντίδραση ήταν - πώς θα μπορούσε να είναι κάτι καλύτερο / διαφορετικό από πολλά από τα ήδη μεγάλα διαθέσιμα VPN?

Αλλά είμαι ένας περίεργος τύπος και θέλω να χαράξω τη δική μου φαγούρα όταν πρόκειται για έρευνα VPN. Ως εκ τούτου, δεν θα ήμουν σε θέση να ξεκουραστούν αν δεν έκανα νόμιμη δοκιμή στο νέο VPN του Surfshark.

Αυτή η επισκόπηση Surfshark έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα των πρωτοκόλλων Surfshark VPN, των χαρακτηριστικών, της εξυπηρέτησης πελατών και της λειτουργικότητας.

Ακούγεται καλά; Φοβερός.

Πρώτα απ 'όλα, τι - και ποιος - είναι πίσω από το Surfshark?


Το Surfshark είναι μια νέα υπηρεσία εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN) που σας έφερε μια εταιρεία που βρίσκεται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους. Η εταιρεία δραστηριοποιείται εδώ και λίγο περισσότερο από έξι μήνες, προσφέροντας χαμηλού κόστους σχέδια VPN και μερικά χαρακτηριστικά που θα σας αρέσουν. Πώς καταλαμβάνει εναντίον άλλων, πιο καθιερωμένων δικτύων VPN?

Διαβάστε παρακάτω για να πάρετε το Surfshark μας, το καλό και το κακό, και αποφασίστε μόνοι σας αν αξίζει να το δοκιμάσετε.

Surfshark VPN Επισκόπηση

ΧαρακτηριστικάΠληροφορίες
Ευχρηστία: Πολύ εύκολο στη χρήση
Πολιτική καταγραφής: Δεν υπάρχει αυστηρή καταγραφή
Μέγεθος διακομιστή: 800 ++ διακομιστές
Διανομή διακομιστή: 50 χώρες
Υποστήριξη: 24/7 ζωντανή συνομιλία
Torrenting: Επιτρέπεται
Streaming: Επιτρέπεται
Πρωτόκολλο VPN και κρυπτογράφηση: OpenVPN, IPSec & IKEv2; 256-bit AES
Αρχηγείο: Βρετανικά Παρθένα νησιά
Τιμή: 1,99 δολάρια / μήνα
Επίσημη ιστοσελίδα: https://surfshark.com

Τι κάνει το Surfshark διαφορετικό?

Ας πάρουμε μερικά λεπτά για να συζητήσουμε αν αυτό το δίκτυο έχει κάτι να προσφέρει, που θα σας κάνει να θέλετε να αφήσετε τον τρέχοντα πάροχο. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που διαθέτει ως VPN είναι η υποστήριξη για τα πρωτόκολλα IKEv2 και OpenVPN. Χρησιμοποιώντας αυτά τα πρωτόκολλα, προσφέρουν τα κορυφαία πρότυπα κρυπτογράφησης για χρήστες των Windows (μέσω του IKEv2) καθώς και για όλους τους άλλους (δεδομένου ότι το OpenVPN είναι ανοικτού κώδικα).

Λάβετε υπόψη ότι μερικά από τα παλαιότερα πρωτόκολλα VPN που χρησιμοποιούνται από πολλά δίκτυα VPN δεν έχουν την πιο πρόσφατη κρυπτογράφηση. Αυτό είναι μια σημαντική διάκριση, όπως Η Netflix και άλλες εταιρείες είναι σε θέση να ανιχνεύσουν VPN και να ξεκινήσουν μπλοκ λόγω χιλιάδων χρηστών που προέρχονται από την ίδια διεύθυνση IP.

Επιπλέον, η υποστήριξη του Surfshark τόσο για τα IKEv2 όσο και για τα OpenVPN σημαίνει ότι μπορεί να εγκατασταθεί σε μια σειρά δρομολογητών και συσκευών. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στις ρυθμίσεις στο OpenVPN για εναλλαγή μεταξύ TCP και UDP.

vpn-πρωτόκολλα

Τα πρωτόκολλα VPN Surfshark χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση 256-bit AES στρατιωτικής ποιότητας. Ωστόσο, η εταιρεία κάνει το επιπλέον βήμα της ενσωμάτωσης ενός Ανταλλαγή κλειδιών DHE-RSA 2048-bit και ένα SHA512 hash ελέγχου ταυτότητας για πρόσθετη ασφάλεια (μετάφραση: η καλύτερη δυνατή κρυπτογράφηση και ασφάλεια). Υπάρχει επίσης προστασία DNS και WebRTC διαρροής στην τεχνολογία που τροφοδοτεί αυτό το δίκτυο.

Το Surfshark διαθέτει τη σημαντική λειτουργία σκουπίσματος, η οποία σας επιτρέπει να τερματίσετε γρήγορα τη συνεδρία σας σε περίπτωση πρόωρης αποσύνδεσης του δικτύου. Ωστόσο, δεν είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα εκτός από την εφαρμογή iOS.

Για να ενεργοποιήσετε τον διακόπτη kill στα Windows, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι, να εντοπίσετε το "killswitch" στο μενού ασφαλείας και να το μεταβείτε στη θέση "on". Για να ενεργοποιήσετε τον διακόπτη kill για συσκευές με ισχύ Android, θα πρέπει να το εντοπίσετε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου ή του tablet και να το ενεργοποιήσετε με μη αυτόματο τρόπο.

Τώρα, ας καταλάβουμε τις ιδιαιτερότητες. Ποιοι είναι οι καλύτεροι και οι χειρότεροι λόγοι για να επιλέξετε το Surfshark?

Πλεονεκτήματα

 • Ξεμπλοκάρει το Netflix και άλλες υπηρεσίες streaming media
 • Λειτουργεί καλά για torrenting και P2P κοινή χρήση αρχείων
 • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
 • Απεριόριστοι διακομιστές, διευθύνσεις IP, εύρος ζώνης και συνδέσεις
 • Βρίσκεται σε χώρα χωρίς νόμους διατήρησης δεδομένων ή αναφοράς
 • Εξαιρετική ασφάλεια και κρυπτογράφηση
 • Kill-switch περιλαμβάνεται σε όλα τα σχέδια
 • Διατίθεται σε χώρες με καθαρή λογοκρισία ή μπλοκ
 • Αποδέχεται κρυπτο-νομίσματα
 • Δωρεάν δοκιμή και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Προστασία DNS, IPv6 και WebRTC

Μειονεκτήματα

 • Μικρότερο δίκτυο διακομιστών από άλλα δίκτυα VPN
 • Οι ταχύτητες μπορεί να διαφέρουν από διακομιστή σε διακομιστή
 • Η διεπαφή εφαρμογής στερείται λειτουργικότητας και βελτιστοποίησης σχεδιασμού
 • Οι διακομιστές ενδέχεται να μην βρίσκονται στη χώρα που αναφέρεται
 • Αργή απάντηση από την ομάδα ηλεκτρονικής υποστήριξης

Ιδιόκτητες λειτουργίες

Εκτός από την κρυπτογράφηση SurfShark υψηλού επιπέδου, τις διασφαλίσεις απορρήτου και την προστασία από διαρροές, το VPN περιλαμβάνει ορισμένες ειδικές λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να βελτιώσουν την εμπειρία σας.

surfshark χαρακτηριστικά

Εδώ είναι πέντε από τη λίστα που αξίζουν ιδιαίτερη προσοχή:

 1. Χρησιμοποιήστε το CleanWeb ™ δυνατότητα προβολής διαφημίσεων, κακόβουλου λογισμικού και λογισμικού παρακολούθησης.
 2. Whitelister ™ σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια διαχωρισμένη σήραγγα με το VPN σας. Ο σκοπός είναι να επιτρέπεται στους χρήστες να παρακάμπτουν ή να επισημαίνουν κάποιες ιστοσελίδες και εφαρμογές χωρίς να εγκαταλείπουν την ασφάλεια του ίδιου του δικτύου. Είναι υπέροχο να χρησιμοποιείτε στο κινητό σας τηλέφωνο μια τραπεζική εφαρμογή. Θα βρείτε τον έλεγχο στην καρτέλα ρυθμίσεων ασφαλείας.
 3. MultiHop ™ είναι ένα χαρακτηριστικό που είναι χρήσιμο για τους ανθρώπους που έχουν συνείδηση ​​της ιδιωτικής ζωής που θέλουν πραγματικά να καλύψουν τα κομμάτια τους online. Αυτό το επιπρόσθετο επίπεδο κρυπτογράφησης σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα διπλό VPN και σας επιτρέπει κάποια επιπλέον ασφάλεια σε χώρες που απαγορεύουν τις υπηρεσίες VPN. Η κυκλοφορία δικτύου σας εξασφαλίζεται και δρομολογείται μέσω δύο σηράγγων VPN. Απλά χρησιμοποιήστε αυτή τη λειτουργία για να αποκτήσετε πρόσβαση στον προτιμώμενο διακομιστή σας μέσω άλλου διακομιστή. Να είστε προειδοποιημένοι ότι αυτό μπορεί να μειώσει σημαντικά την ταχύτητα του δικτύου σας.
 4. Με το δίκτυο στο NoBorders Mode ™, οι χρήστες σε χώρες όπου μπλοκάρει το διαδίκτυο μπορούν να πλοηγηθούν χωρίς να ανησυχούν. Παρέχει το ίδιο είδος πρόσβασης με τη λειτουργία MultiHop, παρακάμπτοντας την κυκλοφορία σας χωρίς να επιβραδύνετε την ταχύτητά σας.
 5. Λειτουργία καμουφλάζ είναι ένα πολύ εύχρηστο χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να συγκαλύψετε τη χρήση VPN από τον παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου.

Η εμπειρία χρήστη Surfshark

Μπορείτε να κατεβάσετε το SurfsharkVPN πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα τους και κατεβάζοντας την έκδοση που υποστηρίζει το λειτουργικό σας σύστημα ή παίρνοντας την έκδοση για την κινητή συσκευή σας από το κατάστημα εφαρμογών για το μοντέλο σας. Αυτό το δίκτυο προσφέρει λειτουργίες με ένα κλικ.

Μπορείτε να ρυθμίσετε το άνοιγμα κατά την εκκίνηση από τον υπολογιστή και τις συσκευές σας ή να χρησιμοποιήσετε το κουμπί γρήγορης σύνδεσης. Το Surfshark υποστηρίζει συσκευές Mac, Windows, Linux, Android και iOS. Υπάρχει μια επέκταση για χρήση με προγράμματα περιήγησης Chrome και Firefox. Μπορεί επίσης να ρυθμιστεί με δρομολογητές ή ως TOR-Over-VPN για μέγιστη ασφάλεια. (Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τους δρομολογητές VPN και πώς να τα ρυθμίσετε.)

Η Λειτουργικότητα μεταφράζει στις εφαρμογές τους για κινητά?

Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι παραπλανητικά απλό, με τα περισσότερα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά που παρατάσσονται στο κάτω μέρος της οθόνης. Όλες οι λειτουργίες και οι λειτουργίες λειτουργούν καλά σε κινητές συσκευές τόσο για το Android όσο και για το iOS.

Αν θέλετε να επωφεληθείτε από το δωρεάν δοκιμή, κατεβάστε την εφαρμογή SurfShark στο τηλέφωνό σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις απεριόριστες συνδέσεις για να το χρησιμοποιήσετε σε υπολογιστές και άλλες συσκευές.

Ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό - από τότε που ξεκίνησε το VPN - είναι μια επιλογή που επιτρέπει μικρά πακέτα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της απόδοσης και της ταχύτητας σε κινητές συσκευές και δρομολογητές.

surfshark app interface

Surfshark Κάλυψη

Η εταιρεία διαθέτει περισσότερους από 800 διακομιστές σε πάνω από 50 χώρες, οι οποίοι είναι λιγότεροι από τους πιο εδραιωμένους, μεγαλύτερους παρόχους VPN. Έχει αυξήσει τις δυνατότητές του από τους αρχικούς 100 διακομιστές από την εκτόξευσή του πριν από λιγότερο από ένα χρόνο, οπότε ο χρόνος θα δείξει πόσο μακριά θα μπορούσε να επεκταθεί η προσέγγισή τους

Από τώρα, προσφέρουν ένα αρκετά μεγάλο δίκτυο εξυπηρετητών για να σας παράσχουν διάφορες επιλογές όταν συνδεθείτε. Το δίκτυο SurfShark έχει διακομιστές στην Κίνα, την Τουρκία και σε πολλές άλλες καταπιεστικές χώρες όπου το διαδίκτυο είναι λογοκρισμένο ή / και οι ιστοτόποι έχουν αποκλειστεί.

Surfshark Εξυπηρέτηση Πελατών

surfshark chat υποστήριξηΈνα σημάδι ενός καλού παρόχου υπηρεσιών είναι πόσο εύκολο είναι να επικοινωνήσουν αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και πόσο γρήγορα μπορούν να επιλύσουν τυχόν προβλήματα. Το Surfshark παίρνει υψηλά σημάδια σε όλα εκτός από ένα από αυτά τα κριτήρια.

Η πρώτη θέση που μπορείτε να αναζητήσετε βοήθεια είναι το τμήμα βοήθειας της ιστοσελίδας τους. Εκεί θα βρείτε μια σειρά από μαθήματα, βέλτιστες πρακτικές για τη βελτιστοποίηση της σύνδεσής σας και ένα εκτενές τμήμα FAQ.

Η εταιρεία προσφέρει επίσης υποστήριξη 24/7/365 ζωντανής συνομιλίας και μια φόρμα επικοινωνίας για όσους θέλουν να υποβάλουν συγκεκριμένη καταγγελία ή σχόλιο. Αυτό είναι όπου το βαθμό τους βουτιά λίγο. Η επαφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να διαρκέσει έως και 24 ώρες για να λάβετε μια απάντηση. Δεν υπάρχει επίσης αριθμός τηλεφώνου ή φυσική διεύθυνση που αναφέρονται στην ιστοσελίδα τους.

Πολιτική καταγραφής

Κάθε φορά που πρέπει να παρέχετε προσωπικές ή οικονομικές πληροφορίες, πρέπει να ανησυχείτε για το πόσο από αυτές τις πληροφορίες διατηρείται από την εταιρεία. Πρέπει επίσης να αναρωτιέσθε πόσο μένουν είτε να μοιράζονται είτε να πωλούν, ή τι πραγματικά μοιάζει με την πολιτική καταγραφής.

πολιτική απορρήτου surfshark

Το καλό Surfshark δεν αποθηκεύει ή πωλεί πληροφορίες σχετικά με:

 • Δραστηριότητα
 • Διευθύνσεις IP
 • Ονομα
 • Τοποθεσία
 • Ιστορικό προγράμματος περιήγησης
 • Χρονικά σήματα συνόδου
 • Χρησιμοποιήθηκε εύρος ζώνης
 • Κυκλοφορία δικτύου

Αυτή η εταιρεία έχει αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, αλλά θα πρέπει να παράσχετε τα στοιχεία πληρωμής και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Ωστόσο, το Surfshark δεν διατηρεί καμία από τις πληροφορίες σας. όλα τα αρχεία πληρωμών παραμείνει στην εταιρεία στην οποία χρεώνεται ο λογαριασμός σας. Υποστηρίζουν επίσης ανώνυμες επιλογές πληρωμής, όπως κρυπτογράφηση.

Τι γίνεται με την ταχύτητα?

Οι δοκιμές ταχύτητας αυτού του δικτύου δείχνουν αξιοπρεπείς ταχύτητες όταν χρησιμοποιούν διακομιστές που βρίσκονται σε ορισμένες περιοχές της ΕΕ και στις Ηνωμένες Πολιτείες, ιδίως εκείνες στην Ανατολική Ακτή. Οι ταχύτητες υποφέρουν λίγο όταν οι διακομιστές βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές και πόλεις που βρίσκονται πιο μακριά από τη βάση τους. Αυτό είναι χαρακτηριστικό πολλών VPNS, οπότε δεν είναι πραγματικά ένας διακόπτης συμφωνίας.

Οι ταχύτητες δοκιμάστηκαν χρησιμοποιώντας βίντεο συνεχούς ροής και με αρχείο παιχνιδιών 256MB σε σύστημα με σύνδεση 60Mbps. Εργαζόμενοι από μια γραμμή βάσης 98,71 Mbps, οι ταχύτητες κυμάνθηκαν από χαμηλά 25,74 Mbps έξω από το διακομιστή στο Χονγκ Κονγκ σε υψηλό 71,06 από το Άμστερνταμ. Οι μέσες ταχύτητες κυμαίνονταν γύρω στα 50Mbps, η οποία εξακολουθεί να είναι αρκετά καλή για streaming περιεχομένου πολυμέσων, παιχνίδια, κοινή χρήση αρχείων ή ακόμα και ως VPN για torrenting.

Τιμολόγηση

Η εταιρεία προσφέρει διάφορα επίπεδα υπηρεσιών και τιμολογίων, αλλά ακόμη και η βασική συνδρομή τους θα σας δώσει μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους. Δικα τους μηνιαίο πρόγραμμα πληρωμής ως προς το χρόνο τιμολογείται σε 11,95 δολάρια το μήνα.

surfshark τιμολόγηση

Εάν δεν σας πειράζει μια μακροπρόθεσμη δέσμευση, η επιλογή καλύτερης αξίας είναι το 24μηνο πρόγραμμα που χρεώνεται μπροστά στα 47,76 δολάρια κάθε 2 χρόνια. Αυτό βγαίνει περίπου 1,99 δολάρια το μήνα. Το ετήσιο σχέδιο θα σας επαναφέρει $ 71,88, ποσό που αντιστοιχεί σε 2,99 δολάρια το μήνα. Με το 2ετές τους σχέδιο, έγιναν ουσιαστικά οι φθηνότεροι προμηθευτές VPN που φέρνουν αυτή τη μεγάλη αξία στα πακέτα τους.

Όλα αυτά τα ποσά παρουσιάζονται σε δολάρια ΗΠΑ, οπότε ελέγξτε τη συναλλαγματική ισοτιμία για άλλα νομίσματα. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να πληρώσετε για τις υπηρεσίες σε διαφορετικά νομίσματα, όπως AUD, CAD και USD, Ευρώ, GBP, ακόμη και τα κινεζικά Yuans.

Σε αυτούς που προτιμούν μια πιο «ψηφιακή εμπειρία», η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα καναλιών πληρωμών από πολλούς άλλους παρόχους VPN.

 • AliPay
 • Όλες οι μεγάλες πιστωτικές κάρτες
 • PayPal
 • Κρυπτονόμισμα
 • Amazon Pay
 • Google Pay

Όλα τα προγράμματα χρεώνονται εκ των προτέρων για ολόκληρη τη διάρκεια της συνδρομής και προσφέρουν ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Υπάρχει επίσης a δωρεάν διαθέσιμη δοκιμή για χρήστες Mac και εκείνους με κινητές συσκευές που υποστηρίζονται από Android ή iOS. Οι νέοι συνδρομητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό κουπονιού "sharkstart"Στο ταμείο.

Λοιπόν, ποια είναι η ετυμηγορία για το Surfshark?

Η πλατφόρμα είναι ιδανική για όλους τους λόγους για τους οποίους θα θέλατε ένα VPN, όπως πρόσβαση σε περιεχόμενο με ροή, πλατφόρμες περιεχομένου μεγάλου ονόματος όπως NetFlix, Hulu και P2P. Το καλύτερο από όλα, παίρνετε απεριόριστες συνδέσεις. Αυτό δεν είναι ένα πλεονέκτημα που θα βρείτε ακόμα και με τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές.

Η απόδειξη είναι στα υπέρ και τα κατά. Αν τα θετικά χαρακτηριστικά μιας υπηρεσίας αντισταθμίζουν τα αρνητικά, έχετε μια πλατφόρμα που θα εκτελέσει όπως υποσχέθηκε χωρίς να σας κοστίσει μια περιουσία. Συνολικά, αυτό το VPN ανταποκρίνεται στην υπόσχεσή του. Η τιμή είναι σωστή και έχετε πολλή λειτουργικότητα.

Υπάρχει λιγότερη κάλυψη από ό, τι θα έχετε με άλλες υπηρεσίες VPN της Αυστραλίας και ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα με ταχύτητα και πρόσβαση, αλλά αυτό συμβαίνει όσο τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα πηγαίνουν. Με την ταχύτητα με την οποία το Surfshark επεκτείνει τον geos κάλυψης, ποιος ξέρει πόσο γρήγορα θα μπορούσαν να πάρουν οι υπηρεσίες τους στο μέλλον. Ίσως τελικά να καταλήξουν τόσο γρήγορα όσο το NordVPN.

Τελικές σκέψεις

Δεν υπάρχουν δύο τρόποι για αυτό. Εάν θέλετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας online, θα πρέπει να βρείτε το καλύτερο VPN για το σύστημα και τον προϋπολογισμό σας.

Όχι μόνο ένα ιδιωτικό δίκτυο προσφέρει κομψό μυαλό και ανωνυμία, το σωστό VPN μπορεί ακόμη και να εμποδίσει κάποιον να κλέψει τις πληροφορίες σας και να το πουλήσει στον σκοτεινό ιστό. Θα πρέπει να προσεγγίσετε την εξεύρεση ενός VPN όπως εσείς θα αντιμετωπίσετε την αγορά ενός συστήματος ασφαλείας για το σπίτι σας - δηλαδή, μην εγκαταστήσετε για τίποτα λιγότερο από πλήρη και πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας.

Ψάξτε για αμερόληπτες κριτικές από τους επαγγελματίες τεχνολογίας καθώς και για να μάθετε πώς λειτουργεί το δίκτυο για πραγματικούς πελάτες. Ο καλύτερος τρόπος να δείτε μόνοι σας είναι να επωφεληθείτε από τις δωρεάν δοκιμαστικές περιόδους που σας επιτρέπουν τον χρόνο και τη λειτουργικότητα για να δοκιμάσετε πραγματικά το πεδίο και τους περιορισμούς του δικτύου.

Όταν συνδυάζετε σταθερή προστασία απορρήτου με συμπληρωματικές διασφαλίσεις, όπως διαχειριστές κωδικών πρόσβασης και λογισμικό προστασίας από ιούς, θα έχετε προσθέσει επίπεδα ασφάλειας από άκρο σε άκρο.

Συχνές ερωτήσεις

Δεν θα γίνει πλήρης ανασκόπηση του Surfshark χωρίς να έχετε την ευκαιρία να μεταβείτε σε ορισμένες συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με το δίκτυο και είναι μητρική εταιρεία.

Ε: Μπορώ να δοκιμάσω το Surfshark δωρεάν?

Η εταιρεία προσφέρει δωρεάν δοκιμή για συσκευές macOS, Android και iOS. Προσφέρουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για κάθε σχέδιο και όλα τα πακέτα προσφέρουν το ίδιο επίπεδο λειτουργικότητας που λαμβάνετε με πλήρη εγγραφή μηνιαίων προγραμμάτων.

Ε: Πώς μπορώ να ξέρω Surfshark μπορεί να είναι αξιόπιστη?

Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για νέες εταιρείες και υπηρεσίες. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παρέχουμε την άποψή μας για την εταιρεία και τις υπηρεσίες της, όπως τις βιώσαμε.

Ωστόσο, μπορούμε να σας πούμε ότι το Surfshark έχει συγκεντρώσει μια εξαιρετική βαθμολογία από το 88% των σημερινών ή προηγούμενων χρηστών στο TrustPilot. Αυτό, σε συνδυασμό με τους πολλαπλούς τρόπους επικοινωνίας με την εταιρεία και την ανταποκρινόμενη εξυπηρέτηση πελατών, θα πρέπει να προχωρήσουν σε μεγάλο βαθμό στην εδραίωση της αξιοπιστίας τους.

Ε: Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Surfshark VPN στον δρομολογητή μου?

Η σύντομη απάντηση είναι ναι. Για να χρησιμοποιήσετε το Surfshark, ο δρομολογητής σας πρέπει να υποστηρίζει το OpenVPN πρωτόκολλο, και πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε το Open VPN ως πελάτη και όχι ως διακομιστή.

Μπορείτε να ανακαλύψετε ότι ο δρομολογητής σας υποστηρίζει αυτό το πρωτόκολλο κοιτάζοντας στο εγχειρίδιο του ιδιοκτήτη σας ή ελέγχοντας τον ιστότοπο του κατασκευαστή του δρομολογητή. Μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε το όνομα του κατασκευαστή στη βάση δεδομένων γνώσεων στην ιστοσελίδα του Surfshark για να λάβετε συγκεκριμένες οδηγίες για το μοντέλο σας.

Ερ: Είναι το Surfshark πιο ασφαλές από το ExpressVPN?

Το καλύτερο μέρος της σύγκρισης των αγορών είναι να δούμε πώς Surfshark μπορεί να στοιβάζονται επάνω σε άλλες πλατφόρμες όπως τα προϊόντα από ExpressVPN ή NordVPN.

Κοιτώντας τους δίπλα-δίπλα, μπορείτε να καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι το Surfshark δεν προσφέρει την ίδια ταχύτητα ή το ίδιο εύρος υπηρεσιών με τους μεγαλύτερους και πιο εδραιωμένους παρόχους και το ExpressVPN διαθέτει ενσωματωμένο τεστ ταχύτητας για τους διακομιστές τους.

Τούτου λεχθέντος, η εταιρεία έχει υποβληθεί σε αυστηρό έλεγχο, που δεν έφερε στο φως διαρροές ή άλλα ζητήματα. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τον έλεγχο ασφαλείας τους εδώ και να δείτε το σκορ τους για τον εαυτό σας.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me