Μια τίμια ματιά στο καθαρό VPN – Διαβάστε πριν αγοράσετε

Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι μερικές φορές μια εταιρεία που έχει περάσει πολύ μακρά περίοδος δεν είναι αναγκαστικά το καλύτερο, αλλά μόλις ... παλιό; Κορίτσια, διαβάστε τη δική σας πολιτική απορρήτου.


Ιδρύθηκε το 2006, το PureVPN είναι ένα από τα παλαιότερους παρόχους υπηρεσιών στην αγορά. Ωστόσο, όπως θα δούμε με αυτήν την αναθεώρηση, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι υπηρεσίες της εταιρείας είναι οι καλύτερες.

Ενώ υπάρχουν πάροχοι που δεν βαθμολογούν όπως και το PureVPN, η ιδιωτικότητα και η ανωνυμία σας στο διαδίκτυο δεν είναι πράγματα που πρέπει να τεθούν σε κίνδυνο χρησιμοποιώντας ένα VPN που είναι μόνο "ίσως" αρκετά καλό. Αντ 'αυτού, είναι σκόπιμο να πάτε με ένα κορυφαίο VPN που μπορείτε να εμπιστευτείτε δεν θα σας αφήσει κάτω όταν προστατεύετε τον εαυτό σας είναι ζωτικής σημασίας.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

PureVPN Επισκόπηση

ΧαρακτηριστικάΠληροφορίες
Ευχρηστία: Εύχρηστος
Πολιτική καταγραφής: Αμφισβητήσιμη πολιτική καταγραφής
Μέγεθος διακομιστή: 2000 ++ διακομιστές
Διανομή διακομιστή: 180 χώρες
Υποστήριξη: Υποστήριξη συνομιλίας
Torrenting: Επιτρέπεται
Streaming: Πολύ περιορισμένη
Πρωτόκολλο VPN και κρυπτογράφηση: OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec, SSTP και PPTP. Κρυπτογράφηση AES 256-bit
Αρχηγείο: Χονγκ Κονγκ
Τιμή: $ 3.33 / μήνα
Επίσημη ιστοσελίδα: https://www.purevpn.com/

Τι είναι ένα VPN?

Εάν πραγματοποιείτε σερφάρισμα στο Internet χωρίς VPN, τότε είστε απροστάτευτος από όλους τους κακούς ηθοποιούς. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κακόβουλα προγράμματα και ιούς, να προκαλέσετε όλεθρο και να χάσετε δεδομένα. Μπορεί επίσης να επιτρέπετε πρόσβαση σε ευαίσθητες, ιδιωτικές πληροφορίες σε χάκερ, κλέφτες ταυτότητας και άλλους.

τι είναι ένα VPN

Η πλοήγηση στον ιστό με ένα VPN σημαίνει ότι όταν είστε συνδεδεμένοι στο Internet, όλοι σας τα δεδομένα αποστέλλονται μέσω κρυπτογράφησης σε έναν ασφαλή διακομιστή που ανήκει και διαχειρίζεται ο πάροχος VPN. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε κακοποιός του κυβερνοχώρου δεν θα είναι σε θέση να ακολουθήσει τις κινήσεις σας ανεξάρτητα από το πού ταξιδεύετε στο διαδίκτυο.

Η χρήση ενός VPN μπορεί να έχει και άλλα πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, μπορεί να σας χορηγήσει πρόσβαση σε ιστότοπους που διαφορετικά θα περιοριζόταν ή θα θεωρείται μη ασφαλής. Οι ακτιβιστές χρησιμοποιούν VPN για να αποκτήσουν κυβερνητικές λογοκρισίες και μερικοί άνθρωποι μπορούν να εξετάσουν περιεχομένου κλειδωμένο στην περιοχή χάρη σε ένα ισχυρό VPN.

Καθαρές τοποθεσίες διακομιστή VPN

Όταν το PureVPN άρχισε να λειτουργεί το 2006, είχαν μόνο δύο servers. Με περισσότερη από μια δεκαετία πίσω τους, διαφημίζουν τώρα ότι έχουν περισσότερους από 2.000 διακομιστές που βρίσκονται σε περισσότερες από 140 χώρες.

purevpn τοποθεσίες διακομιστή

Οι τοποθεσίες διακομιστών VPN περιλαμβάνουν τη Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική μαζί με την Αφρική, την Ασία, την Ευρώπη και την Ωκεανία. Αυτή είναι μια αρκετά εντυπωσιακή εξάπλωση, η οποία είναι μια απόδειξη στην εύνοια του PureVPN. Ωστόσο, είναι σκόπιμο να σημειωθεί ότι είναι με έδρα το Χονγκ Κονγκ. Χάρη στην αυξανόμενη δύναμη της επιρροής της Κίνας στην περιοχή, αυτό δεν είναι απαραιτήτως η πιο συμφέρουσα θέση για το γραφείο στο σπίτι ενός διαδικτυακού παρόχου ιδιωτικού απορρήτου.

Της Κίνας οι πολιτικές στο διαδίκτυο είναι γνωστά Draconian, γι 'αυτό πολλοί από τους πολίτες της δεν θα τολμούσαν να πάνε στο διαδίκτυο χωρίς να επωφεληθούν από ένα VPN. Η κυβέρνηση της χώρας επιδιώκει να θέσει όλο και μεγαλύτερους περιορισμούς στους παρόχους VPN και να απαγορεύσει τους παρόχους που δεν συμμορφώνονται. Το Χονγκ Κονγκ απολαμβάνει ιδιαίτερο νομικό καθεστώς που του δίνει την αυτονομία από πολλά από τα περισσότερα της Κίνας κατασταλτικούς νόμους, αλλά είναι μια σκοτεινή κατάσταση που μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς την ιδιωτική ζωή των πελατών της PureVPN σε κάποιο σημείο.

Τούτου λεχθέντος, αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το PureVPN δεν έχει απαραιτήτως φυσικούς εξυπηρετητές σε κάθε μία από αυτές τις 140 τοποθεσίες. Σε πολλές περιπτώσεις, η εταιρεία χρησιμοποιεί εικονικούς διακομιστές αντί. Αυτοί οι διακομιστές ορίζονται από το λογισμικό. Ουσιαστικά, ένας μοναδικός φυσικός διακομιστής μπορεί να φιλοξενήσει πολλούς εικονικούς διακομιστές, κάνοντάς τους να φαίνεται ότι στεγάζονται σε διάφορες τοποθεσίες. Οι χρήστες που θέλουν να είναι σίγουροι για το πού μετακινούνται τα δεδομένα τους ενδέχεται να μην αρέσουν αυτό το χαρακτηριστικό.

Τιμολόγηση

Το PureVPN κάνει δεν προσφέρουν δωρεάν δοκιμή του προϊόντος σας, αλλά μπορείτε να επωφεληθείτε από μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών, 100 τοις εκατό αν πληρώσετε για την υπηρεσία και διαπιστώσετε ότι δεν είναι μέχρι το όριο.

Μια τίμια ματιά στο καθαρό VPN - Διαβάστε πριν αγοράσετε

Ένας βασικός λογαριασμός PureVPN μήνα-μήνα κοστίζει περίπου 10,95 δολάρια το μήνα. Μια ετήσια συνδρομή μπορεί να γίνει για λιγότερο από $ 50. Η εταιρεία εκτελεί συχνά ειδικές εκδηλώσεις μέσω των οποίων μπορείτε να πάρετε τιμολόγηση με έκπτωση σε σχέδια δύο, τριών ή και πενταετών.

Πρόσθετες υπηρεσίες είναι διαθέσιμα για επιπλέον χρεώσεις. Αυτές οι υπηρεσίες ενδέχεται να περιλαμβάνουν ένα τείχος προστασίας, μια αποκλειστική διεύθυνση IP και την προστασία DDoS. Τα περισσότερα από αυτά τα add-ons τρέχουν ένα επιπλέον δύο με τρία δολάρια το μήνα, το οποίο μπορεί προσθέστε σημαντικά στο κόστος σας.

Χαρακτηριστικά

Το PureVPN προσφέρει μερικά αξιοπρεπή χαρακτηριστικά όπως η συμβατότητα με σχεδόν όλες τις συσκευές και η δυνατότητα να λειτουργούν με κάθε είδους δρομολογητές, υπηρεσίες streaming και έξυπνες τηλεοράσεις. Δεν προσφέρει ένα εσωτερικό TOR, οπότε θα έπρεπε να είναι μια πρόσθετη αγορά εάν θέλετε ένα επιπλέον κομμάτι προστασίας.

purevpn χαρακτηριστικά

Παρ 'όλα αυτά, αυτά είναι επιθυμητά χαρακτηριστικά - όταν λειτουργούν. Τα κακά νέα για το PureVPN είναι ότι πολλά από τα χαρακτηριστικά τους δεν είναι όλα αυτά αξιόπιστα. Για κάποιες λειτουργίες, όπως ο διακόπτης kill, η εργασία "τις περισσότερες φορές" δεν είναι αρκετά καλή. Οι εξελιγμένοι χρήστες πρέπει να απαιτούν μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Απογοητευτική ταχύτητα

Ένας άλλος τομέας στον οποίο το PureVPN αφήνει πολύ επιθυμητό είναι η ταχύτητά τους. Χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε VPN είναι αναγκασμένο να παίξει λίγο χάος με ταχύτητα, αλλά το ταχύτητα που μοιάζει με χελώνα με την οποία λειτουργεί το PureVPN είναι αρκετό για να σας κάνει να θέλετε να αποκόψετε τα μαλλιά σας. Οι δοκιμές αποκάλυψαν ότι οι ταχύτεροι διακομιστές του PureVPN μετακινήθηκαν σε ποσοστό μόλις 35 από τα 100 Mbps.

καθαρό αποτέλεσμα της δοκιμής ταχύτητας

Αυτός δεν είναι ένας χρόνος αστραπής, οπότε αν περιμένετε την περιήγησή σας στο Web να κινείται με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, τότε το PureVPN μπορεί να μην είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Πολιτική καταγραφής

Οι χρήστες χρησιμοποιούν VPN επειδή θέλουν ιδιωτικότητα και ανωνυμία όταν είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Ως εκ τούτου, είναι λογικό ότι κάποιος που χρησιμοποιεί ένα VPN δεν θα είναι πρόθυμοι να έχουν την εταιρεία VPN τους καταγράφουν την κυκλοφορία τους.

Η PureVPN ισχυρίστηκε ότι δεν τηρεί αρχεία καταγραφής της δραστηριότητας των πελατών τους για πολλά χρόνια. Μέχρι πρόσφατα, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι κρύβουν κάτι στη λεπτή εκτύπωση. Τώρα που έχουν ελεγχθεί από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία των ΗΠΑ, Altius IT, μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά ότι Το PureVPN δεν διατηρεί κανένα τύπο αρχείου καταγραφής που μπορεί να ανιχνευθεί (συμπεριλαμβανομένης της κυβέρνησης) σε έναν χρήστη.

Υποστήριξη πελατών

Το PureVPN κάνει δεν έχουν την καλύτερη φήμη για εξυπηρέτηση πελατών, είτε. Πολλοί χρήστες παρατήρησαν στο διαδίκτυο ότι έτρεχαν σε πρόβλημα με την υπηρεσία μόνο για να τους δοθεί το πρόβλημα από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, με αποτέλεσμα μεγάλη απογοήτευση.

purevpn πλατφόρμα υποστήριξης

συμπέρασμα

Το συμπέρασμα είναι ότι ενώ το PureVPN διαφημίζει μερικά αξιοπρεπή χαρακτηριστικά σε ανταγωνιστική τιμή, αυτό δεν συμβαίνει πάντα όπως υποσχέθηκε. Με χαμηλή ταχύτητα, κακή εξυπηρέτηση πελατών και αναξιόπιστη απόδοση, έχει νόημα να αναζητήστε το καλύτερο VPN αλλού.

Αν ψάχνετε ακόμα, έχουμε κάνει μια λίστα με τις καλύτερες υπηρεσίες VPN που έχει να προσφέρει το 2020. Έχουμε κάνει την έρευνα για σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε τώρα είναι η εμφάνιση στο creme de la creme όλων των υπηρεσιών VPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me