WindScribe VPN Review (2020) – Εκπληκτικά αποτελέσματα στην ιδιωτικότητα και ταχύτητα

Το Windscribe είναι ένα ισχυρό VPN για όσους επιθυμούν να εξασφαλίσουν υψηλές ταχύτητες διατηρώντας ταυτόχρονα την ασφάλεια. Συνολικά πιστεύουμε ότι η υπηρεσία "Εγγραφή" είναι μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν ένα VPN ή να μεταναστεύσουν από μια υπάρχουσα υπηρεσία. 

Ενώ η Airscribe είναι αρκετά καλή, δεν κτυπά άλλους ανταγωνιστές σαν Nord VPN η οποία προσφέρει ενισχυμένη διπλή κρυπτογράφηση, περισσότερους διακομιστές, φθηνή τιμολόγηση και ζωντανή στήριξη. 

Σε αυτήν την επισκόπηση, πρόκειται να κάνουμε μια βαθιά κατάδυση στην υπηρεσία VPNs του Windscribe για να κατανοήσουμε καλύτερα την τεχνολογία τους, τις ταχύτητες λήψης, τις πολιτικές καταγραφής και την τιμολόγηση.

Εκτός από ένα δροσερό όνομα, το Windscribe είναι μια υπηρεσία VPN που πακετάρει κάποια σοβαρή γροθιά ενώ είναι φαινομενικά 100% διαφανής σχετικά με τις λειτουργίες τους.


Η διαφάνεια και οι υπηρεσίες VPN δεν πήγαν πάντοτε χέρι-χέρι. Βρίσκουμε το δρομολόγιο Windscribe αναζωογονητικό.

Συνήθως εδώ στο Privacy Australia, αποφεύγουμε τα δωρεάν VPN. Η υπηρεσία καταχώρησης διαβατηρίων είναι διαφορετική, καθώς έχουν επίσης μια επιλογή πριμοδότησης και έναν τακτοποιημένο τρόπο διατήρησης των δαπανών σας χαμηλά εάν είστε τόσο διατεθειμένοι.

Στην δωρεάν έκδοση του Windscribe, το VPN προσφέρει μέσες αλλά χρήσιμες ταχύτητες με μηνιαίο επίδομα 10 GB. Η επιλογή premium τους έρχεται με μια πληθώρα εργαλείων και ταχύτερες ταχύτητες.

Υποσημείωση: Πρέπει να αναφέρω πόσο δροσερή είναι η αρχική σελίδα της ιστοσελίδας τους. Αυτά τα περίεργα πράγματα γεωμετρικού σχήματος ακολουθούν τον κέρσορα γύρω σας και με απέσυρε σοβαρά από τη δοκιμή της ίδιας της υπηρεσίας. ����

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η WindScribe είναι μια εταιρεία με έδρα το Καναδά, παρέχοντας μια καλή εναλλακτική λύση για πελάτες με έδρα τις ΗΠΑ. Προσφέρει ένα δωρεάν σχέδιο VPN με εύρος ζώνης 10 GB ανά μήνα μαζί με τα σχέδια ασφάλισής τους. Προσφέρουν κρυπτογράφηση AES 256 bit και το τυπικό πρωτόκολλο σήραγγας OpenVPN. Η επιλογή premium είναι γρήγορη και διαθέτει πολλά εργαλεία.

ΧαρακτηριστικάΠληροφορίες
Ευχρηστία: Εύχρηστος
Πολιτική καταγραφής: Δεν εντοπίζονται τα αρχεία καταγραφής
Μέγεθος διακομιστή: 480 ++ διακομιστές
Διανομή διακομιστή: 66 Χώρες
Υποστήριξη: Αυτοματοποιημένη υποστήριξη συνομιλίας
Torrenting: Επιτρέπεται
Streaming: Επιτρέπεται
Πρωτόκολλο VPN και κρυπτογράφηση: Πρωτόκολλο OpenVPN. Κρυπτογράφηση AES 256 bit
Αρχηγείο: Καναδάς
Τιμή: $ 4,08 / μήνα
Επίσημη ιστοσελίδα: https://windscribe.com
WindScribe Πλεονεκτήματα:
 • Χωρίς διαρροές / ασφαλές στη χρήση
 • Δυνατότητα παρακάμψεων των περιορισμών Netflix
 • Επιτρέπονται τα torrents
 • Λειτουργεί σε πολλές συσκευές και πλατφόρμες
 • Εύχρηστη εφαρμογή
 • Καλές δυνατότητες απορρήτου και κρυπτογράφησης
Windscribe Μειονεκτήματα:
 • Η πρώτη γραμμή άμυνας της υποστήριξης είναι ένα chatbot
 • Δεν ζωντανή συνομιλία 24/7
 • Καναδική υπηρεσία VPN
Χαρακτηριστικά:
 • Διακομιστές στο 60 χώρες και 110 πόλεις
 • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Προστασία διαρροής DNS
 • Σκότωσε το διακόπτη
 • Λειτουργία απόκρυψης
 • Adblocker
 • Πολλές επιλογές προώθησης θυρών
 • Υποστήριξη από ομοτίμους
 • Επεκτάσεις για το Chrome και τον Firefox
 • Πρωτόκολλα επέκτασης συμπεριλαμβανομένου του IKEv2 για Mac και Windows

Θα πρέπει να εμπιστεύεστε το WindScribe VPN με τα δεδομένα σας?

Χτυπάμε το WindScribe VPN για τη σύνταξη της πολιτικής απορρήτου σε απλή γλώσσα που ο καθένας μπορεί να καταλάβει. Κάνουν μεγάλη δουλειά στο να διαλύσουν τυχόν ανησυχίες που μπορεί να έχει ένας δυνητικός πελάτης.

Όπως αναφέρθηκε από την αρχή, η WindScribe λειτουργεί εκτός του Καναδά. Ως αποτέλεσμα, υπόκεινται στο ηλεκτρονικό πρόγραμμα επιτήρησης Five Eyes. Ορισμένες αναφορές έδειξαν σαφώς ότι το CSIS (Καναδική Υπηρεσία Πληροφοριών για την Ασφάλεια) συλλέγει κρυφά πληροφορίες σε απευθείας σύνδεση από τους πολίτες της.

Ωστόσο, οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου (όχι VPN) στον Καναδά έχουν ελάχιστη ή μηδενική ισχύ, διατηρώντας τα αρχεία καταγραφής στους χρήστες τους μυστικό. Πρέπει να συμμορφώνονται με τη νομοθεσία κατά της πειρατείας που απορρέει από το νομοσχέδιο C-11.

Τώρα, ένα VPN δεν είναι ISP. Εάν η κυβέρνηση ήθελε πληροφορίες από μια εταιρεία VPN, δεν θα μπορούσαν να την αποκτήσουν μέχρις ότου περάσουν έναν νέο νόμο.

WindScribe VPN Review (2020) - Εκπληκτικά αποτελέσματα στην ιδιωτικότητα και ταχύτηταΕάν ένα VPN με βάση το Καναδά διατηρεί logs στους πελάτες τους, τότε οι καναδικές αρχές θα μπορούσαν ενδεχομένως να προσπαθήσουν να λάβουν αυτά τα δεδομένα από την υπηρεσία.

Για να είμαστε δίκαιοι, χώρες όπως η Κίνα και η Ρωσία δεν αποτελούν μέρος της Συμμαχίας Five Eyes και θα αποτελούσαν πολύ μεγαλύτερη απειλή όσον αφορά την κλοπή των πληροφοριών σας.

Είναι καλό να έχουμε όλα τα γεγονότα. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι η Windscribe αρνείται κατηγορηματικά ότι πρόκειται για οποιοδήποτε θέμα για τους χρήστες τους. Δεν τους νοιάζει πόσα μάτια έχετε!

Μην ξεχνάτε ότι ο Καναδάς έχει επίσης ορισμένους αυστηρούς νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξετάσετε αν χρησιμοποιείτε ένα VPN για torrenting.

Αυτό είναι όπου πρέπει να εμπιστεύεστε την εταιρεία από την οποία λαμβάνετε μια υπηρεσία από. Αν μια εταιρεία δεν έχει καταγεγραμμένα δεδομένα από τους πελάτες της, η κυβέρνηση δεν μπορεί να τα απομακρύνει από αυτά.

Άλλες εταιρείες όπως το PureVPN και το IPVanish έχουν αμφότερες ισχυριστεί ότι είναι υπηρεσίες VPN που δεν καταγράφουν. Και οι δύο έχουν δώσει πληροφορίες για τους πελάτες τους στις κυβερνήσεις τους. Δεν μπορείτε απλώς να δείτε τις λέξεις "όχι" και "καταγραφή" και να εμπιστευθείτε άμεσα την εταιρεία που ασχολείστε.

Το Windscribe έχει μια εις βάθος εξήγηση για το πώς λειτουργεί η καταγραφή και τι κάνουν πίσω από τις σκηνές. Τους επικροτούμε για πάντα ότι είμαστε προετοιμασμένοι για το τι κάνουν.

Μια από τις θετικές πτυχές του WindScribe είναι το γεγονός ότι επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν την υπηρεσία τους σε απεριόριστο αριθμό συσκευών.

Ωστόσο, διατηρούν το δικαίωμα να εξετάζουν κάθε συνδρομή VPN για να βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχουν πολλοί χρήστες που χρησιμοποιούν ένα πακέτο συνδρομής VPN. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο η WindScribe μπορεί να επιτύχει αυτό είναι να αναλύσει τον αριθμό των συσκευών που έχετε συνδέσει.

Αυτό είναι που έχει να πει η Windscribe γι 'αυτό:

"Ένας μόνο λογαριασμός καταχώρησης προορίζεται να χρησιμοποιηθεί από ένα μόνο άτομο και δεν εννοώ ούτε την οικογενειακή σας κατάσταση. Είναι πολύ ασυνήθιστο να συνδέονται άτομα σε 50+ υπολογιστές και 100+ τηλέφωνα την ίδια στιγμή. Η χρήση του εύρους ζώνης μαζί με τον αριθμό των συνδέσεων χρησιμοποιούνται από το σύστημα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο το οποίο εξετάζει τους "χειρότερους παραβάτες" και αποφασίζει αν αυτός ο χρήστης είναι δυνητικά καταχρηστικός ή όχι. Έπειτα, ένας άνθρωπος αποφασίζει να απαγορεύσει τον λογαριασμό ή να επισημάνει την "κατάχρηση" σε περίπτωση ψευδούς θετικού.

Αν μοιράζεστε το λογαριασμό με τη σύζυγό σας ή τον αδελφό σας, είναι πιθανόν ωραία, αλλά αυτό μπορεί να προκαλέσει μια "ανταλλαγή αλυσιδωτής αντίδρασης" όπου το μοιράζονται με κάποιον, ο οποίος με τη σειρά του κάνει το ίδιο. Αυτός είναι ένας σίγουρος τρόπος να απαγορευτεί. "

Μια δίκαιη πολιτική.

Διαπιστώσαμε ότι η WindScribe δεν ενδιαφέρεται να διατηρεί δεδομένα τα οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αργότερα η επιβολή του νόμου.

Μπορείτε να εμπιστευτείτε την εγγραφή στο διαδίκτυο, όπως μπορείτε να εμπιστευτείτε οποιοδήποτε άλλο κορυφαίο πάροχο VPN στην αγορά. Το μόνο πράγμα που πρέπει να σας δώσει μια παύση είναι εάν πραγματικά δεν εμπιστεύεστε το καναδικό δικαστικό σύστημα.

Τιμολόγηση κατά την εγγραφή και τι καλύπτεται

τιμολόγηση κατά την εγγραφή σας

Η τιμολόγηση ξεκινά από 9 δολάρια το μήνα. Αυτό μπορεί να κάνει το WindScribe φθηνό. Ωστόσο, εάν λάβετε το ετήσιο σχέδιο, το οποίο είναι $ 49 το χρόνο, θα πληρώνετε 4,08 δολάρια το μήνα. Αυτό είναι μια αρκετά καλή συμφωνία και η υπηρεσία ταξινόμησης του αερολιμένα σαφώς θα προτιμούσε να εγγραφείτε μακροπρόθεσμα.

Αυτό θέτει την τιμή στο ίδιο επίπεδο με αυτό που θα πληρώσατε για συγκρίσιμες υπηρεσίες VPN. Υπάρχει μια καταπληκτική επιλογή διαθέσιμη για να πάρετε τις εκπτώσεις στο WindScribe.

Η υπηρεσία Ταξινόμησης Αλιείας έχει μια επιλογή Build A Plan, όπου μπορείτε να προσθέσετε μια θέση για ένα δολάριο το μήνα. Αν ξέρετε πού πρέπει να συνδεθείτε, αυτό θα μπορούσε να είναι μια ωραία εξοικονόμηση κόστους.

Υπάρχουν τέσσερα πράγματα που διαφοροποιούν το δωρεάν VPN που προσφέρει η WindScribe από την πληρωμένη υπηρεσία:

 • φορέα ελέγχου λίσταςεύρος ζώνης - Όταν χρησιμοποιείτε την δωρεάν υπηρεσία, έχετε περιορισμένο εύρος ζώνης 10 GB. Με την πληρωμένη υπηρεσία, έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης.
 • Τοποθεσίες διακομιστή -Με την δωρεάν υπηρεσία, έχετε πρόσβαση σε 11 τοποθεσίες. Η πληρωμένη υπηρεσία σας δίνει πρόσβαση σε 110 τοποθεσίες.
 • Ταχύτητα - Παρατηρήσαμε ότι οι πληρωμένοι διακομιστές VPN ήταν ταχύτεροι από τους δωρεάν.
 • Υπηρεσίες ροής που βασίζονται στις ΗΠΑ - Δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε στο Netflix χρησιμοποιώντας την δωρεάν υπηρεσία. Θα λειτουργεί μόνο με την πληρωμένη.

Εκτός από αυτές τις διαφορές, το λογισμικό είναι το ίδιο. Μόλις αναβαθμίσετε, θα δείτε ότι υπάρχουν ορισμένοι διακομιστές που είναι διαθέσιμοι για χρήση και το όριο εύρους ζώνης που εμφανίζεται στο παράθυρο της εφαρμογής εξαφανίζεται.

Μπορείτε να εγγραφείτε για το WindScribe με έναν εντελώς ανώνυμο τρόπο. Δεν χρειάζεται να δώσετε το όνομά σας ή ακόμα και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το ένα μειονέκτημα για να γίνει αυτό είναι ότι αν χάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, δεν θα έχετε κανέναν τρόπο να το ανακτήσετε. Οι επιλογές πληρωμής περιλαμβάνουν πιστωτικές κάρτες, PayPal, Paymentwall και Bitcoin.

εγγραφή στο ταξίδι

Έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό. Ο δωρεάν λογαριασμός παρέχει πρόσβαση σε έναν περιορισμένο αριθμό διακομιστών. ο δωρεάν λογαριασμός περιορίζεται σε 10 GB ανά μήνα χρήσης. Ένα ενοχλητικό πράγμα είναι ότι όταν εγγραφείτε για τον δωρεάν λογαριασμό, είστε συνεχώς πιεσμένοι να εγγραφείτε για λογαριασμό Pro.

Αυτό είναι φυσιολογικό για κάθε υπηρεσία που προσφέρει μια δωρεάν έκδοση. Σταματήστε να παραπονιέστε όταν κάποιος σας δίνει δωρεάν πράγματα!

Το δρομολόγιο VPN έχει συνάψει πολιτική επιστροφής χρημάτων που πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά. Υπάρχουν μερικά σημεία που πρέπει να έχετε κατά νου πριν αγοράσετε μια συνδρομή:

 • Πρώτα, έχετε μόνο τρεις ημέρες για να λάβετε μια επιστροφή χρημάτων.
 • Η πολιτική επιστροφής χρημάτων ισχύει μόνο εάν αγοράζετε απευθείας από την WindScribe. Εάν αγοράζετε από έναν ιστότοπο τρίτου μέρους όπως το SocialStack, δεν υπάρχει επιλογή επιστροφής χρημάτων.
 • Τέλος, εάν χρησιμοποιήσετε περισσότερα από 10 GB δεδομένων εντός αυτών των τριών ημερών, η επιστροφή σας είναι άκυρη.

πολιτική επιστροφής χρημάτων

Εν μέρει, καταλαβαίνουμε το μικρό παράθυρο επιστροφής χρημάτων. Ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να δοκιμάσουν το προϊόν τους δωρεάν πριν πάρουν μια συνδρομητική συνδρομή.

Σύνδεση πολλών συσκευών με έναν λογαριασμό

πολλών συσκευώνΕίτε χρησιμοποιείτε την δωρεάν υπηρεσία είτε μια πληρωμένη υπηρεσία, έχετε τη δυνατότητα να συνδέστε απεριόριστο αριθμό συσκευών ταυτόχρονα στο VPN σας χρησιμοποιώντας έναν ενιαίο λογαριασμό. Αυτό είναι ένα εκπληκτικό χαρακτηριστικό που είναι μοναδικό για το WindScribe. Οι περισσότερες υπηρεσίες VPN επιτρέπουν μόνο πέντε ή λιγότερες ταυτόχρονες συνδέσεις.

Το WindScribe είναι μια εξαιρετική επιλογή αν έχετε μια μεγάλη οικογένεια ή αν έχετε μια μικρή επιχείρηση. Με ένα μόνο λογαριασμό, πολλά άτομα θα μπορούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία.

Αποποίηση ευθυνών: Η υπηρεσία ταξινόμησης δεν θέλει να μοιραστείτε τα διαπιστευτήρια VPN με άλλα άτομα. Διερευνούν λογαριασμούς που συνδέονται με ένα γελοίο αριθμό συσκευών ταυτόχρονα. Αν προσπαθείτε να εξαπατήσετε το σύστημα (δεν το προτείνουμε), κοιτάξτε αλλού.

Δεν φαίνεται σαν να νοιάζεται η Windscribe αν το κρατάτε μέσα στην οικογένειά σας. Έχουμε την αίσθηση ότι απλά δεν θέλουν να δουν 100 συσκευές σε έναν λογαριασμό.

Το WindScribe Pro σας επιτρέπει να ρυθμίσετε ένα VPN στον δρομολογητή σας. Αυτό προστατεύει κάθε συσκευή στο δίκτυό σας χρησιμοποιώντας μία εξωτερική σύνδεση.

Το WindScribe Pro διαθέτει υποδομή VPN σε 60 χώρες και περίπου 110 πόλεις. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση των διακομιστών τους στη σελίδα κατάστασης.

Εγκατάσταση του WindScribe

Το WindScribe είναι εύκολο στη λήψη και εγκατάσταση.

εγκατάσταση κατάτμησης κατά την εγγραφή

Ακολουθήστε τις απλές οδηγίες για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στο μηχάνημά σας. Μόλις εγκατασταθεί το πρόγραμμα, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τις πληροφορίες του λογαριασμού σας ή να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό.

Μόλις γίνει δεκτό το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασής σας, θα εμφανιστεί η οθόνη με τα κεφάλια WindScribe. Το WindScribe θα σας συνδέσει αυτόματα στον καλύτερο διακομιστή με βάση την τρέχουσα τοποθεσία σας.

Μπορείτε να αλλάξετε το διακομιστή εάν θέλετε ανά πάσα στιγμή.

Υποστήριξη πελατών

Το WindScribe διαθέτει έξι επιλογές υποστήριξης πελατών στην ιστοσελίδα τους.

Εγγραφή υποστήριξης πελατών

Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Οδηγός εγκατάστασης
 • Συχνές ερωτήσεις
 • Βάσεις γνώσης
 • Subreddit
 • Συζητήστε με τον Gary
 • Υποβάλετε ένα εισιτήριο

Όταν είδαμε την επιλογή Talk to Garry, ήμασταν ενθουσιασμένοι. Θεωρήσαμε ότι η WindScribe είχε μια ζωντανή συνομιλία με έναν άντρα που ονομάστηκε Gary ο οποίος αισθάνθηκε μόνο ότι πρόσθεσε ένα επιπλέον "r".

Μετά από μια ερώτηση ή δύο, ήταν σαφές ότι μιλούσαμε σε ένα πρόγραμμα που σχεδιάστηκε για να δίνει αυτοματοποιημένες απαντήσεις. Όταν πληκτρολογήσαμε την υποχρεωτική ερώτηση: είστε πραγματικός άνθρωπος; Πήραμε τη σαρκαστική απάντηση - «Με βρήκες έξω, πρέπει να είσαι ντετέκτιβ. Συνεχίζοντας, ποια είναι η ερώτησή σας; "Αυτό ήταν απογοητευτικό και ενοχλητικό ταυτόχρονα.

Ο Garry μπορεί να απαντήσει σε απλές ερωτήσεις για εσάς. Πολλές φορές, αρκεί. Όταν πρέπει να περάσετε σε ένα πραγματικό πρόσωπο έχουν ζωντανή συνομιλία και ένα σύστημα εισιτηρίων διαθέσιμο. Η ζωντανή συνομιλία δεν είναι 24/7 όπως και μερικές άλλες εταιρείες VPN.

Ο Garry έχει τις χρήσεις του, μας έδωσε κάποιες σπουδαίες πληροφορίες σχετικά με τους διακομιστές στους οποίους μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Netflix.

Η WindScribe συνεργάζεται με το Netflix; (Θα χρειαστείτε την έκδοση Pro)

Όταν κάποιος ρωτά αν η υπηρεσία συνεργάζεται με το Netflix, αυτό που θέλει να γνωρίζει είναι εάν το WindScribe μπορεί παρακάμψτε Netflix Geo περιορισμό του περιεχομένου που μεταδίδεται σε ροή στις Η.Π.Α.. Οι υπηρεσίες Netflix και άλλες υπηρεσίες συνεχούς ροής έχουν γίνει πολύ καλές στον εντοπισμό των VPN και στον αποκλεισμό των χρηστών VPN.

Όταν επισκέπτεστε την αρχική σελίδα WindScribe, δεν λέει τίποτα για το Netflix. Αυτό είναι εκπληκτικό, επειδή τα περισσότερα από τα VPN που είναι σε θέση να παρακάμψουν Netflix ή άλλες υπηρεσίες streaming Geo περιορισμού του περιεχομένου γύψο αυτό σε όλη την αρχική τους σελίδα.

Δεν υπάρχει φόβος, υπάρχουν περισσότερα για την ιστορία.

WindScribe VPN Review (2020) - Εκπληκτικά αποτελέσματα στην ιδιωτικότητα και ταχύτηταΠροσπαθήσαμε να συνδεθούμε με το Netflix χρησιμοποιώντας την δωρεάν υπηρεσία WindScribe.

Και ήμασταν δεκτοί με το απογοητευτικό μήνυμα σφάλματος ροής που λαμβάνετε με πολλά VPN στην αγορά σήμερα.

Ωστόσο, πρόκειται για μια διαφορετική ιστορία όταν χρησιμοποιείτε την έκδοση Pro αυτής της υπηρεσίας. Το WindScribe διαθέτει μια επιλογή "Τοποθεσία WindFlix" που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο Netflix στις ΗΠΑ χωρίς κανένα πρόβλημα.

πρέπει να σημειωθεί ότι Το WindScribe είναι σε θέση να ξεκλειδώσει το περιορισμένο περιεχόμενο από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιαπωνία και τον Καναδά.

Χαρακτηριστικά απορρήτου και κρυπτογράφησης

Περιηγηθείτε στις επιλογές απορρήτουΤο WindScribe διαθέτει εκπληκτικά πρωτόκολλα VPN. Περιλαμβάνουν το πρωτόκολλο openVPN, SOCKS 5 και το IKEv2. Το πρωτόκολλο IKEv2 είναι το προεπιλεγμένο πρωτόκολλο. Ωστόσο, το openVPN είναι το πρότυπο στη βιομηχανία. Αναφέρουμε αυτό γιατί ίσως θέλετε να μεταβείτε για να ανοίξετε το VPN όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το προϊόν.

Με το WindScribe VPN, έχετε πρόσβαση AES - 256 κρυφές ψηφίδες με SHA512 auth και ένα Κρυπτογράφηση κλειδιού RSA 4096-bit σε επιτραπέζιους υπολογιστές και AES 128 GCMcipher κρυπτογράφηση με P-256 ανταλλαγή πλήκτρων και TLS 1.2, ECDHE_RSA για τις επεκτάσεις περιήγησης. Αυτές είναι μερικές πολύ εντυπωσιακές τεχνικές λεπτομέρειες. Δεν έχουν υπάρξει ποτέ hacks σε κάθε άκρο αυτού του φάσματος κρυπτογράφησης.

Επιτρέπεται η παρακίνηση

Πολλά δίκτυα VPN απαγορεύουν το torrenting. Ανησυχούν ότι θα έχουν προβλήματα με τις καταγγελίες DMCA. Άλλοι που επιτρέπουν το torrenting θα το προσφέρουν μόνο σε μια χούφτα εξυπηρετητών. Το WindScribe επιτρέπει τεχνική εκτόξευση.

Παρέχουν επίσης μαθήματα που σας δείχνουν πώς να ρυθμίσετε διαφορετικούς πελάτες torrent. Ωστόσο, δεν υποστηρίζουν torrents σε όλους τους διακομιστές τους. Ο λόγος για αυτό είναι ότι σε ορισμένες χώρες όπου έχουν διακομιστές υπάρχουν πολύ ισχυρούς ψηφιακούς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Επομένως, εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε το WindScribe για περιόδους torrent, θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε τους διακομιστές και να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να βρείτε ένα φιλικό με το P2P και αυτό είναι σχετικά κοντά σας.

Ταχύτητα διακομιστή

μέση ταχύτητα λήψης vpnΟ στόχος της δοκιμής μας ταχύτητας είναι να είμαστε όσο πιο εμπειρικοί μπορούμε. Για να επιτύχουμε το έργο αυτό, δοκιμάσαμε έναν διακομιστή στον Καναδά και συνδεόμαστε με διακομιστές στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Αυστραλία και το Χονγκ Κονγκ.

Με κάθε τοποθεσία, χρησιμοποιήσαμε ένα δοκιμαστικό αρχείο 50 MB και το κατέβασα από το διακομιστή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό έγινε πολλές φορές την ημέρα σε διαστήματα έξι ωρών. Πήραμε τη μέση ταχύτητα λήψης για κάθε δοκιμή και στη συνέχεια συλλέξαμε τα συγκεντρωτικά δεδομένα.

Το παραπάνω γράφημα δίνει μια ιδέα για το πώς εκτελείται το WindScribe σε σύγκριση με άλλα δημοφιλή VPN. Όπως μπορείτε να δείτε, το WindScribe δεν ήταν το ταχύτερο, αλλά ήταν ακόμα γρήγορο.

συμπέρασμα

Το WindScribe είναι ένα VPN που προσφέρει πολλά. Ποιος δεν θα ήθελε μια υπηρεσία VPN που να τους επιτρέπει να συνδέουν έναν απεριόριστο αριθμό συσκευών; Και ένα VPN που έχει ένα ειδικό διακομιστή που έχει οριστεί για να συνδεθεί με το US Netflix; Για όσους ζουν στο εξωτερικό, αυτό φαίνεται να είναι θεός.

Το WindScribe VPN είναι ένα σταθερό VPN.

Τους προτείνουμε σε οποιονδήποτε θέλει να έχει πρόσβαση στην Netflix με γρήγορες ταχύτητες.

Η σελίδα υποστήριξης φαίνεται εξαιρετική. Έχοντας έξι επιλογές για την επίλυση προβλημάτων φαίνεται ιδανική. Ωστόσο, το να μην έχετε ζωντανή συνομιλία όλο το 24ωρο δίνει ένα ελαφρύ ding στο σύστημα υποστήριξής τους. Η σκέψη ότι πρόκειται να ζήσετε συνομιλία με κάποιον και στη συνέχεια να λάβετε αυτοματοποιημένες απαντήσεις δεν είναι μια καλή αίσθηση. Η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια ομάδα υποστήριξης μπορεί να σας κάνει να απογοητεύεστε όταν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να μιλήσετε σε έναν άνθρωπο μέσω της συνομιλίας.

Το WindScribe είναι μια φιλική προς το χρήστη υπηρεσία VPN που φαίνεται να βελτιώνεται συνεχώς. Έχουμε κάνει τη δουλειά μας να σας ενημερώσουμε για την πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Όλα εξαρτώνται από εσάς τώρα. 

Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να μάθετε περισσότερα, διαβάστε τον οδηγό μας για τα καλύτερα VPN για τους Αυστραλούς.

Καλή τύχη!

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο καλή είναι η εγγραφή στο διαδίκτυο?

Το Windscribe είναι μια ισχυρή επιλογή VPN που προσφέρει γρήγορες ταχύτητες και μια ποικιλία εργαλείων. Το καλύτερο πράγμα για το Windscribe είναι οι αποκλειστικοί διακομιστές Netflix που σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το αμερικανικό και βρετανικό περιεχόμενο Netflix.

Είναι η ελεύθερη έκδοση του καταλόγου συνδρομητών καλή?

Όσον αφορά τις ελεύθερες εκδόσεις του Windscribe, είναι πολύ ωραίο. Όσον αφορά τα δίκτυα VPN, είναι πραγματικά ακριβώς εκεί για να δοκιμάσετε την υπηρεσία πριν πληρώσετε για την έκδοση premium. Με περιορισμένα δεδομένα, περιορισμένες ταχύτητες και περιορισμένους διακομιστές, χρησιμεύει ως καλό σημείο δοκιμών.

Είναι κρυπτογραφημένη η υπηρεσία ταξινόμησης?

Ναι είναι. Ως υπηρεσία VPN, αυτός είναι ο κύριος σκοπός των προσφορών τους.

Είναι η υπηρεσία Εγγραφή σε ασφαλές VPN?

Ναι, με τις επιλογές κρυπτογράφησης τους, είναι ένα ασφαλές VPN. Η μόνη αποκήρυξη είναι ότι η εταιρεία κατοικεί στον Καναδά, η οποία είναι γνωστό ότι σπρώχνει τους πολίτες της. Η υπηρεσία ταξινόμησης δεν διατηρεί τα αρχεία καταγραφής, έτσι ώστε η καναδική κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να κλέψει τις πληροφορίες του πελάτη του Windorder, εκτός αν βγάλει κάποια σκιερά πράγματα.

Έχει το Windscribe ένα διακόπτη σκοτώματος?

Ναί. Η εφαρμογή θα σας αποσυνδέσει από το διαδίκτυο εάν η σύνδεσή σας VPN απομακρυνθεί. Αυτό χρησιμεύει ως εργαλείο για την προστασία της σύνδεσής σας, ανεξάρτητα από το τι, ακόμα και αν ένας διακομιστής πηγαίνει τυχαία.

Υπαρχει συνδρομη περιουσιας P2P?

Ναι, ως επί το πλείστον. Τα Torrents επιτρέπονται στους περισσότερους αλλά όχι σε όλους τους διακομιστές. Η υπηρεσία δεν αποκλείει, παρακολουθεί ή κατεβάζει γρηγορότερα downloads.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me