Τα καλύτερα “Δωρεάν” VPN (το 2020)

Αν είστε σαν εμένα, αγαπάτε την ιδέα των ΔΩΡΕΑΝ πράγματα. ��

Τώρα είναι πραγματικά δυνατό να αποκτήσετε δωρεάν λογισμικό VPN. Τα δίκτυα VPN (Εικονικά Ιδιωτικά Δίκτυα) σάς παρέχουν την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια που χρειάζεστε απεγνωσμένα όταν είστε συνδεδεμένοι.

Σε μια εποχή όπου το έγκλημα στον κυβερνοχώρο κάνει ζημιές σε δισεκατομμύρια δολάρια και οι επιθέσεις ransomware είναι όλο και πιο συνηθισμένες, έχει νόημα όλοι να χρησιμοποιούν εικονικά ιδιωτικά δίκτυα.

Οι ειδικοί προβλέπουν ότι το 2020 θα είναι ένας βραχώδης χρόνος για τους ανθρώπους που ξοδεύουν υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα σε απευθείας σύνδεση. Έχουν επίσης προβλέψει ότι οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο θα στοχεύουν τα Ανδροειδή με κακόβουλο λογισμικό και ότι το ransomware θα παραμείνει μια παγκόσμια πανδημία.παγκόσμιες απειλές διαδικτύου

Τι περισσότερο, το δικό σου ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου μπορεί να πουλήσει το ιστορικό περιήγησής σας σε τρίτους. Από τον Απρίλιο του 2017, απαιτείται από το νόμο να συλλέγουν "μεταδεδομένα" για τις ανταλλαγές των πελατών τους. Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα από τη διεύθυνση, την ημερομηνία γέννησής σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις λεπτομέρειες των ατόμων που επικοινωνείτε με το διαδίκτυο.

Αυτό το υποχρεωτικό σύστημα διατήρησης δεδομένων αποτέλεσε το αντικείμενο πολλών αντιπαραθέσεων στην Αυστραλία, οδηγώντας ομάδες προστασίας ιδιωτικού απορρήτου όπως το Digital Rights Watch να υπογραμμίσουν τη σημασία του εφοδιασμού με τα απαραίτητα εργαλεία για την αποφυγή επιτήρησης.

Θα μιλήσουμε για αυτό περισσότερο μέσα σε ένα δευτερόλεπτο, αλλά αρκεί να πούμε ότι δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος από τώρα να προστατευτούμε σωστά από τις απειλές και τον έλεγχο του κυβερνοχώρου.

Στο παρελθόν, η Αυστραλία έχει δει τις τράπεζες, τις κυβερνητικές υπηρεσίες και την UGL να πέσουν θύματα παραβίασης των δεδομένων. Αυτά τα είδη επιθέσεων συμβαίνουν με περισσότερη συχνότητα από ποτέ και κανείς δεν είναι ασφαλής από αυτό, εκτός αν αναλάβουν δράση για να αποφύγουν την ευπάθεια.

Και τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να το κάνει 100% δωρεάν?

Ας το παραδεχτούμε, οι διακοπές είναι ακριβώς πίσω μας, αλλά εξακολουθούμε να αισθανόμαστε το οικονομικό τσίμπημα. Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε τώρα είναι μια άλλη μηνιαία χρέωση όταν είμαστε ακόμα σε χρέη για να αγοράσουμε όλα αυτά τα αποθέματα και τα μεγάλα εισιτήρια για τους φίλους και τα παιδιά.

Θα μπορούσαμε όλοι να χρησιμοποιήσουμε λίγο περισσότερο Ελεύθερος στη ζωή μας και τώρα μπορούμε να το φέρουμε στο σπίτι.

Contents

Δωρεάν VPN εναντίον αμειβόμενου VPN - Η αλήθεια που πρέπει να ξέρετε

Για να είμαστε σαφείς, όταν πρόκειται να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο, είναι πάντα καλύτερο να πάμε με ένα τα συνιστώμενα δίκτυα VPN αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά. Είναι καλύτερα από τα ελεύθερα για διάφορους λόγους και είναι σχετικά φτηνές για την αξία που παίρνετε.

Για αρχάριους, συνήθως λαμβάνετε περισσότερα gigabytes και εύρος ζώνης και, πολλές φορές, ένα σχέδιο premium προσφέρει πιο προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως ανίχνευση εισβολών και πρόληψη. Κατά γενικό κανόνα - είναι ακόμα σχετικά προσιτοί και δεν θα σπάσουν την τράπεζα.

Αλλά υπάρχει ένας πιο απειλητικός λόγος για τον οποίο η επιλογή ενός εντελώς δωρεάν VPN είναι μια πραγματικά κακή επιλογή. 

Αυτό είναι το μέρος στο οποίο θέλετε να δώσετε προσοχή. Τα δίκτυα VPN διαχειρίζονται ομάδες ανθρώπων και, όπως όλοι γνωρίζουμε τον αλτρουισμό, οι άνθρωποι δεν κάνουν πράγματα δωρεάν. Όταν χρησιμοποιείτε ένα δωρεάν VPN - γίνετε το προϊόν.

Το κάνουν με πολλούς τρόπους:

 1. Εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού που παρακολουθεί τα δεδομένα σας ή χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σας - (Source)
 2. Η συντριπτική πλειοψηφία του δωρεάν VPNS θα παρακολουθεί όλα όσα κάνετε και θα πουλάτε αυτά τα δεδομένα (οικονομικά δεδομένα επίσης) - (Source)
 3. Εβδομήντα πέντε τοις εκατό από όλες τις εφαρμογές Android VPN οι ερευνητές εξέτασαν το λογισμικό παρακολούθησης τρίτου μέρους για να παρακολουθήσουν τις κινήσεις των χρηστών γύρω από το διαδίκτυο (Source)
 4. 82 τοις εκατό ζήτησε πρόσβαση σε ιδιωτικά δεδομένα, όπως λογαριασμούς χρηστών και μηνύματα κειμένου. (Πηγή)

Θα μπορούσα να συνεχίσω για αυτό για λίγο, αλλά αυτό είναι το κύριος λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε να μην συμπεριλάβουμε 100% δωρεάν VPN σε αυτή τη λίστα και αντ 'αυτού απλά να εξερευνήσετε τις φθηνότερες και οικονομικά αποδοτικότερες επιλογές.

Αν ψάχνετε για ένα ασφαλή 100% ανώνυμο διακομιστή VPN από ό, τι δεν ξέρουμε ένα. Είτε εμπορεύεστε την ασφάλεια, τα δεδομένα ή τον υπολογιστή σας σε αντάλλαγμα για την υπηρεσία. Θα προτιμούσαμε να μην παίρνουμε αυτό το τζόγο.

10 Best Totally FREE VPNs το 2020

Παρακάτω μπορείτε να συγκρίνετε τα δέκα καλύτερα δωρεάν δίκτυα VPN με τις λειτουργίες, τους διακομιστές, το ανώτατο όριο δεδομένων και τη συμβατότητα συσκευών.

Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτόν τον συνιστώμενο κατάλογο με βάση τις εταιρείες VPN που κάνουν δωρεάν 30 ημέρες δοκιμές των υπηρεσιών τους. Με τα περισσότερα από αυτά μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή πριν από το όριο των 30 ημερών.

1. Surfshark (83% Off)

Απεριόριστες διευθύνσεις IP, σύνδεση εύρους ζώνης και συνδέσεις συσκευών, μη καταγραφή, προηγμένη κρυπτογράφηση

VPNLink
Πολιτική επιστροφής 30 μέρες
Δοκιμαστική περίοδος Κανένας
Επιλογές πληρωμής PayPal, Google Pay, Cryptocurrency, Alipay, Dragon Pay
Εκπτώσεις / Κουπόνια Εισαγωγικό κουπόνι, καρχαρίας

Τι είναι το Surfshark?

Το Sufshark είναι η νέα υπηρεσία VPN στο μπλοκ. Η εταιρεία αναπτύσσεται καθημερινά και φαίνεται ότι δεσμεύεται να καταλήξει ως το καλύτερο VPN στην αγορά. Η υπηρεσία έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και κατασκευάζει γρήγορα μία από τις καλύτερες φήμες στο μπλοκ.

Όταν το Surfshark ξεκίνησε αρχικά, οι περισσότεροι άνθρωποι τις αμφισβήτησαν. Αλλο VPN; Η εταιρεία είδε καθαρά την αγορά και σκέφτηκε ότι θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερα. Έχει ήδη πάνω από 800 διακομιστές σε περισσότερες από 50 χώρες. Φαίνεται επίσης ότι είναι προσθέτοντας περισσότερους εξυπηρετητές κάθε μέρα.

Η υπηρεσία Surfshark μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 30 ημέρες με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Ακόμα και όταν καταλήγετε να πληρώνετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για ένα πενιχρό 1,99 δολάρια το μήνα. Αυτό είναι σχεδόν σαν να μην πληρώνετε καθόλου. Μπορείτε πιθανότατα να βρείτε αυτό το ποσό κάθε μήνα στο έδαφος ενώ περπατάτε γύρω.

Χαρακτηριστικά: 24/7 ζωντανή συνομιλία, φανταστικές εφαρμογές, απεριόριστα πάντα, ένα παράλογο πρωτόκολλο κρυπτογράφησης, μη καταγραφή και μια αυξανόμενη βάση διακομιστών

Το Surfshark κάνει τα πράγματα σωστά από την άποψη της ασφάλειας και της ιδιωτικής ζωής και πραγματικά σας δίνει επιλογές όσον αφορά το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης. Πρώτον, ποτέ δεν καταγράφουν. Δεύτερον, η εταιρεία υποστηρίζει το πρωτόκολλο IPv6. Χρησιμοποιώντας αυτό το πρωτόκολλο, μπορούν να παρέχουν ένα απεριόριστο αριθμό διευθύνσεων IP στους πελάτες τους.

Το παλιό πρωτόκολλο IPv4 που χρησιμοποιείται από πολλά δίκτυα VPN έχει περιορισμένο αριθμό μοναδικών διευθύνσεων IP για εκχώρηση. Αυτό μπορεί να παρεμποδίσει σοβαρά τις δυνατότητες ροής σας. Το Surfshark υποστηρίζει επίσης διαφορετικά πρωτόκολλα VPN, συμπεριλαμβανομένων των πρωτοκόλλων OpenVPN και IKEv2, που σημαίνει ότι μπορεί να εγκατασταθεί σε μια σειρά δρομολογητών και συσκευών.

Συνιστώ Surshark?

Ναί. Είναι ο αγαπημένος μου παροχέας VPN, ένας που χρησιμοποιώ εδώ και λίγους μήνες. Το πρώτο πράγμα που μου έριξε το μάτι ήταν η χαμηλή τιμολόγησή τους, αλλά στη συνέχεια συνειδητοποίησα πόσο ασφαλής είναι στην πραγματικότητα η υπηρεσία.

Μετά τη δοκιμή του VPN για μερικούς μήνες, παρατήρησα πόσα διακομιστές πρόσθεσαν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαι οπαδός της δέσμευσης στον εαυτό μου σε φιλόδοξες και αναπτυσσόμενες εταιρείες που θέλουν να παρέχουν μια εξαιρετική υπηρεσία. Όσον αφορά την ασφάλεια, την τιμολόγηση και τις ανοδικές προβολές, το Surfshark είναι το καλύτερο VPN γύρω.

Αν θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για μας Surfshark αναθεώρηση. 

 • Πλεονεκτήματα

  Ξεμπλοκάρει τις υπηρεσίες Netflix και άλλες υπηρεσίες streaming media, λειτουργεί καλά για torrenting και P2P κοινή χρήση αρχείων, no-log πολιτική, απεριόριστα πάντα, που βρίσκεται σε μια χώρα χωρίς νόμους διατήρησης ή αναφοράς, ανώτερη ασφάλεια και κρυπτογράφηση

 • Μειονεκτήματα

  Μικρότερο δίκτυο διακομιστών από άλλα VPN (αλλά αναπτυσσόμενο), οι ταχύτητες μπορεί να ποικίλουν από διακομιστή σε διακομιστή, η διεπαφή εφαρμογής στερείται βελτιστοποίησης σχεδιασμού

2. Nord VPN (75% Off)

Δεν υπάρχει εύρος ζώνης και καπάκι δεδομένων, ισχυρή κρυπτογράφηση, μη καταγραφή, ανώτερη υποστήριξη πελατών

VPNLink
Πολιτική επιστροφής 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Δοκιμαστική περίοδος Κανένας
Επιλογές πληρωμής Visa, MasterCard, American Express, Discover, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Alipay, Giropay, Sofort, iDeal, UnionPay
Εκπτώσεις / Κουπόνια 15% έκπτωση φοιτητών και συνεχώς μεταβαλλόμενη προωθητική τιμολόγηση

Τι είναι το Nord VPN?

Το Nord VPN είναι ένα από τα τα πιο γνωστά και γνωστά δίκτυα VPN στην αγορά. Με γρήγορες ταχύτητες δικτύου και περισσότερες από 750 τοποθεσίες διακομιστών, έχουν αυξηθεί γρήγορα στη δημοτικότητα.

Με πτώση ταχύτητας 30% όταν συνδέεται σε τοπικό διακομιστή μέσω του OpenVPN UDP, οι χρήστες αποκομίζουν τα μέγιστα από το λογισμικό τους. Αυτή η υπηρεσία που βασίζεται στο Παναμά μπορεί να διαθέτει πλήθος προηγμένων λειτουργιών και έξι ταυτόχρονες συνδέσεις. Αυτές είναι πιο ταυτόχρονες συνδέσεις από οποιοδήποτε άλλο VPN σε αυτήν τη λίστα.

Το Nord VPN διαθέτει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και δυνατότητα P2P. Παίρνετε ένα διακόπτη kill, το Tor over VPN, την υπηρεσία Smart DNS, μια εξειδικευμένη IP και Socks5 proxy.

Με εξυπηρετητές σε περισσότερες από 60 χώρες, είναι προφανές γιατί θεωρούνται η κρέμα καλλιέργειας από τους χρήστες της Reddit και άλλων πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης.

Ταχύτητες σύνδεσης VPN Nord

 • Ping: 40 ms
 • Λήψη: 16,11 Mbps από 100 Mbps
 • Μεταφόρτωση: 12,83 Mbps

Αυτές οι ταχύτητες είναι αρκετά δίκαιες για μια δωρεάν δοκιμή VPN.

Η τεχνολογία Smart DNS του Nord VPN σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε γεωφωτογράφηση διευθετώντας τα αιτήματα DNS σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας επεισόδιο Παιχνίδια των Θρόνων από ένα κατάστημα καφέ στη Μελβούρνη ή ακόμα και το Βανκούβερ χωρίς να ανησυχείτε για το συμβιβασμό των δεδομένων ή του λογισμικού σας.

Θα έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 150 υπηρεσίες συνεχούς ροής ενώ είστε συνδεδεμένοι στο Nord VPN λογαριασμό σας.

Οι υπηρεσίες ροής περιλαμβάνουν το Amazon Prime, το Crackle, το Discovery, το Hulu, το ABCGo, το Sundance.tv και το TNT Drama. Χρησιμοποιήστε ένα από αυτά VPN για το Netflix αν ανησυχείτε για τις ταχύτητες σύνδεσης ή τα αρχεία καταγραφής κατά τη ροή.

Χαρακτηριστικά: Smart Play, Διπλό VPN, Tor over VPN, θύρα κρυπτογράφησης DHE-RSA-AES356-SHA, εφαρμογή iOS, κρυπτογράφηση IKE, δωρεάν δοκιμή, εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Το NordVPN είναι ένα από τα πιο προηγμένα VPN για δωρεάν δοκιμή. Οι κρυπτογραφήσεις τους είναι συγκεκριμένες και τα σχέδιά τους δεν έχουν ανώτατο όριο δεδομένων. Μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβό από άλλα πληρωμένα VPN, αλλά υπάρχουν πολλά σχέδια για να διαλέξετε αν αποφασίσετε να μείνετε μαζί τους.

Συνιστώ το Nord VPN?

Σίγουρα το κάνω! Είναι πραγματικά ένα υπέροχο VPN που προσφέρει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια και ιδιωτικότητα στον πλούτο των υπαρχόντων πελατών τους. Αξίζει να τα ελέγξετε για τον καθαρό όγκο των προηγμένων λειτουργιών και μόνο.

 • Πλεονεκτήματα

  P2P, Tor μέσω VPN, Socks5 proxy, επιλογή πρωτοκόλλων IKEv2, OpenVPN, PPTP, L2TP ή IPSec, Διπλό VPN, Αφιερωμένο IP, έξι ταυτόχρονες συνδέσεις, δωρεάν δοκιμή, εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, αποκλεισμός διαφημίσεων, CyberSec,

 • Μειονεκτήματα

  Λιγότερες ταχύτητες από ό, τι μερικοί από τους ανταγωνιστές τους, οι πληρωμές που δρομολογήθηκαν μέσω της CloudVPN, Inc., μιας εταιρείας που εδρεύει στις ΗΠΑ,

3. ExpressVPN

Απεριόριστο GB, απεριόριστο εύρος ζώνης, χωρίς μηνιαίο καπάκι, χωρίς στραγγαλισμό

VPNLink
Πολιτική επιστροφής Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
Δοκιμαστική περίοδος Αγορά 12 μηνών απαραίτητη (περιλαμβάνει δωρεάν 3 μήνες), αυξήσεις των τιμών σε $ 12,95 το μήνα κατά την ανανέωση
Επιλογές πληρωμής Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Visa, Delta, Diners Club International, Paypal, Bitcoin, Alipay, UnionPay, iDeal, Klarna, WebMoney, GiroPay, Interac, Νομισματοκοπείο, FanaPay, YandexMoney, OneCard
Εκπτώσεις / Κουπόνια Το ExpressVPN ενημερώνει τακτικά τις προωθητικές τιμές

Τι είναι το ExpressVPN?

Το ExpressVPN είναι μια premium υπηρεσία VPN που παρέχει την πιο γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία γύρω. Διαθέτοντας εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, αποτελούν μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις VPN στην αγορά.

Με περισσότερα από 10 εκατομμύρια ικανοποιημένους πελάτες και πάνω από 3.000 διακομιστές σε 160 πόλεις σε 94 χώρες, είναι ένας παγκόσμιος πάροχος που μπορεί να απολαύσει κανείς και όλοι.

Άλλα VPN τοποθετούν ανώτατα όρια δεδομένων στην μηνιαία σας χρήση, αλλά το ExpressVPN είναι απεριόριστο σε όλη τη διαδρομή.

Η δωρεάν δοκιμή του ExpressVPN διαρκεί 30 ημέρες (ή περισσότερο με τον σωστό κωδικό έκπτωσης). Εάν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, μπορείτε να επιλέξετε να εγγραφείτε ή εάν αποφασίσετε να πάτε με μια άλλη δωρεάν υπηρεσία, μπορείτε να ζητήσετε τα χρήματά σας πίσω και θα λάβετε επιστροφή χρημάτων για τον πρώτο μήνα. Χωρίς κίνδυνο.

Χαρακτηριστικά: 24/7 ζωντανή συνομιλία, βραβευμένες εφαρμογές για όλες τις συσκευές, απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο, διαχωρισμός σήραγγας, δοκιμή ταχύτητας, μη καταγραφή.

Με server-wise, μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιονδήποτε από τους 145 εξυπηρετητές τους στις ακόλουθες τοποθεσίες:

 • Ηνωμένες Πολιτείες
 • Ασία-Ειρηνικός
 • Ευρώπη
 • Αφρική
 • μέση Ανατολή
 • Ινδία

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους, δεν καταγράφουν τις συνεδρίες χρήστη ή τα προσωπικά σας δεδομένα. Επιπλέον, έχουν ένα ευρύ φάσμα μεθόδων πληρωμής, όπως το PayPal, το Bitcoin, το WebMoney, το Carte Bleue, το UnionPay, το Giropay και μια σειρά από άλλες κρυπτοσυχνότητες.

Για τον απαιτητικό χρήστη που θέλει απόλυτη ανωνυμία, το ExpressVPN δεν μπορεί να χτυπηθεί όταν πρόκειται για ανώνυμες πληρωμές. Και αν αυτό δεν παίρνει το απόρρητο στο απόλυτο άκρο, οι εφαρμογές τους για κινητά είναι εργονομικές, όπως όλες φεύγουν, παρέχοντας μια εύχρηστη διασύνδεση που είναι διαισθητική και απαλλαγμένη από οποιαδήποτε σφάλματα.

Συνιστώ ExpressVPN?

Ναί. Είναι ο αγαπημένος μου παροχέας VPN, ένας που χρησιμοποιώ για περισσότερα από δύο χρόνια. Ο πλούτος των θέσεών τους, οι δυνατότητες τροφοδοσίας, το ανύπαρκτο ανώτατο όριο δεδομένων και η πρωτοποριακή τεχνολογία τους καθιστούν το καλύτερο VPN IMO. Όσον αφορά τις δωρεάν δοκιμές, είναι το μόνο VPN που δεν θέτει όρια στον αρχάριο.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την αναθεώρηση του Express VPN. 

 • Πλεονεκτήματα

   30 ημέρες δωρεάν δοκιμή, χωρίς καταγραφή, μέγιστες ταχύτητες σύνδεσης, 94 διαφορετικές τοποθεσίες διακομιστών, 3+ ταυτόχρονες συνδέσεις

 • Μειονεκτήματα

  Δεν υπάρχει αφιερωμένη διεύθυνση IP, πιο ακριβή από άλλες υπηρεσίες VPN μόλις ολοκληρωθεί η δοκιμή σας, περιορισμένες ρυθμίσεις και ρυθμίσεις.

4. VyprVPN

1 GB / mo, 2 ταυτόχρονες συνδέσεις, ανώτερη κρυπτογράφηση, τείχος προστασίας, δωρεάν

VPNLink
Πολιτική επιστροφής Κανένας όταν χρησιμοποιείτε δωρεάν δοκιμή, εγγύηση 30 ημερών κατά την πληρωμή
Δοκιμαστική περίοδος 3-ημέρες δωρεάν δοκιμή κατά την αγορά
Επιλογές πληρωμής MasterCard, Discover, American Express, Visa, PayPal, Alipay
Εκπτώσεις / Κουπόνια Το Vypr VPN προσφέρει τακτικά ενημερωμένες προωθητικές τιμές

# footable_parent_4314 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4320 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

Τι είναι το VyprVPN?

Το VyprVPN Free είναι ένα μοναδικό σχέδιο που δίνει στους χρήστες δύο ταυτόχρονες συνδέσεις, μια ποικιλία πρωτοκόλλων, μια κρυπτογραφημένη εφαρμογή μηνυμάτων και τείχος προστασίας NAT εντελώς δωρεάν.

Το τείχος προστασίας NAT αποκλείει μια μεγάλη ποικιλία επιθέσεων χάκερ, εμποδίζοντας τους να φτάσουν στον υπολογιστή σας.

Ενώ άλλα δίκτυα VPN σε αυτόν τον κατάλογο δίνουν στους πελάτες τους απεριόριστο εύρος ζώνης ή πολλαπλά gigabytes, το VyprVPN Free σας δίνει μόνο 1 GB, αλλά αυτό είναι ακόμα πολύ καλύτερα από το TunnelBear. Όπως είπα, υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε όλα αυτά και αυτό συμβαίνει να έχει καλύτερες επιδόσεις σε αυτόν τον τομέα.

Χαρακτηριστικά: Πολλαπλές τοποθεσίες, ομαλή εφαρμογή (συμπεριλαμβανομένης της δωρεάν εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων Cyphr), γρήγορες ταχύτητες, χωρίς αρχεία καταγραφής, χωρίς θόρυβο

Σας προσφέρονται πολλές τοποθεσίες:

 • Βόρεια Αμερική
 • Ευρώπη
 • Ασία
 • Ωκεανία
 • Αφρική
 • Κεντρική Αμερική
 • νότια Αμερική
 • μέση Ανατολή

Ένα μειονέκτημα για το VyprVPN είναι ότι έχουν αποκλειστεί από το Netflix στο παρελθόν. Όμως, το VyprVPN έχει ένα rep για τη βελτιστοποίηση του geoblock και εύκολα παρακάμπτει τα περισσότερα, αν όχι όλα, αυτού του περιεχομένου.

Συνιστώ VyprVPN?

Σίγουρα το κάνω. Έχω δοκιμάσει εκτεταμένα και τα βρήκε να είναι ένα από τα πιο νόμιμα VPNs που διατίθενται στο ευρύ κοινό. Αγαπώ ιδιαίτερα τα πολλαπλά πρωτόκολλά τους (L2TP / IPsec, OpenVPN, PPTP), ειδικά το πρωτόκολλό τους Chameleon που υποκρύπτει σχεδόν όλες τις προσπάθειες αποκλεισμού.

 • Πλεονεκτήματα

  Η δέσμευσή τους στη νέα τεχνολογία και ένα ανοιχτό διαδίκτυο, την ταχύτητα & απόδοση, επιβίβαση & εργονομία, επιλογές διακομιστή, ασφάλεια & κρυπτογράφηση, εξυπηρέτηση πελατών

 • Μειονεκτήματα

  Δεν επιστρέφεται, διατηρεί αρχεία καταγραφής, δεν δέχεται Bitcoin, περιορισμένο αριθμό συσκευών που μπορούν να συνδεθούν.

5. WindScribe.com

10GB / mo Data Cap, 11 Τοποθεσίες

VPNLink
Πολιτική επιστροφής Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 3 ημερών ή 10 GB χρήσης
Δοκιμαστική περίοδος Χρησιμοποίησε δωρεάν στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Χονγκ Κονγκ, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ελβετία, τη Νορβηγία και τη Ρουμανία
Επιλογές πληρωμής Μεγάλες πιστωτικές κάρτες, PayPal, χρεωστικές κάρτες Visa / Mastercard, οι περισσότερες κρυπτογραφικές συναλλαγές και αγορές μέσω κινητής συσκευής. Μπορείτε ακόμα να πετύχετε τις αναβαθμίσεις χρησιμοποιώντας έναν κρυπτο-ορυχείο βασισμένο στον browser.
Εκπτώσεις / Κουπόνια Ορυχείο για αναβαθμίσεις χρησιμοποιώντας κρυπτοθραύστη βασισμένη σε πρόγραμμα περιήγησης.

# footable_parent_6168 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }}

# footable_parent_4328 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4314 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4320 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4317 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

Τι είναι το WindScribe?

Αυτή η εταιρεία με έδρα το Καναδά ιδρύθηκε το 2015, καθιστώντας τα ένα από τα νέα παιδιά στο μπλοκ από άποψη λύσεων VPN.

Παρά το γεγονός ότι είναι νέο στο παιχνίδι, Το WindScribe έχει μια σταθερή φήμη ανάμεσα στην κοινότητα VPN. Η Reddit έχει αγκαλιάσει αυτή την υπηρεσία, σημειώνοντας το γενναιόδωρο μηνιαίο εύρος ζώνης και τα κίνητρα των χρηστών (Αν στείλετε ένα Tweet @WindScribe, λαμβάνετε αυτόματα επιπλέον 5GB).

Τα περισσότερα δωρεάν δίκτυα VPN περιορίζουν το εύρος ζώνης τους και εκείνα που δεν διαθέτουν καπάκι δεδομένων έχουν συνήθως αργές ταχύτητες σύνδεσης. Με τη σύνδεση μου 100 Mbps, αυτό ακριβώς έβλεπα με το WindScribe:

εγγραφείτε δωρεάν δοκιμή ταχύτητας υπηρεσίας vpn

 • Ping: 61ms
 • Κατεβάστε: 39,81 Mbps από τα 100
 • Μεταφόρτωση: 19,77 Mbps από τα 100

Για ένα δωρεάν VPN, αυτό είναι πολύ καλό. Μερικά πληρωμένα VPN, όπως το Pure VPN, είναι στην πραγματικότητα πιο αργά από το WindScribe.

Χαρακτηριστικά: Adblock, firewall, χωρίς καταγραφή, 11 τοποθεσίες

Οι ελεύθεροι χρήστες αποκτούν πρόσβαση μόνο σε ορισμένα χαρακτηριστικά, αλλά αυτά τα χαρακτηριστικά είναι φοβερά. Περιλαμβάνουν το ενσωματωμένο τείχος προστασίας WindScribe και το μπλοκάρισμα διαφημίσεων. Παίρνετε επίσης τη δυνατότητα P2P.

Στο μειονέκτημα, δεν παίρνετε τις παραμέτρους OpenVPN και δεν θα λάβετε καμία από τις κορυφαίες λειτουργίες τους.

Με server-wise, μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιονδήποτε από τους 11 διακομιστές σε 46 τοποθεσίες:

 • Ηνωμένες Πολιτείες
 • Ηνωμένο Βασίλειο
 • Χονγκ Κονγκ
 • Γαλλία
 • Γερμανία
 • Λουξεμβούργο
 • Ολλανδία

Σύμφωνα με τον ιστότοπό τους, το WindScribe δεν καταγράφει τις συνεδρίες / δεδομένα σας και μπορείτε να εγγραφείτε για την υπηρεσία τους χωρίς ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Οι χρήστες μπορούν επίσης πληρώστε ανώνυμα με το Bitcoin.

Συστήνω WindScribe?

Ναι. Είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν διαθέσιμα VPN και έχουν μια μεγάλη ποικιλία τοποθεσιών. Όπως το ExpressVPN, μπορείτε να torrent με το WindScribe και με ένα τεράστιο ανώτατο όριο δεδομένων. Είναι σίγουρα μια από τις πιο νόμιμες δωρεάν λύσεις VPN στην τρέχουσα αγορά.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Διαβάστε την αναθεώρηση της Υπηρεσίας Ταξιδίου.

 • Πλεονεκτήματα

   100% δωρεάν, χωρίς καταγραφή, μέγιστες ταχύτητες σύνδεσης, 11 διαφορετικές τοποθεσίες διακομιστών, adblock & τείχος προστασίας

 • Μειονεκτήματα

  1 ταυτόχρονη σύνδεση max.

6. TunnelBear

5 GB / mo, 20+ θέσεις διακομιστή, 5 ταυτόχρονες συνδέσεις, δωρεάν

VPNLink
Πολιτική επιστροφής Κανένας
Δοκιμαστική περίοδος Δωρεάν για 500 ΜΒ δεδομένων ανά μήνα
Επιλογές πληρωμής MasterCard, Visa, American Express, Bitcoin και Βάζα μελιού
Εκπτώσεις / Κουπόνια Οι διαφημίσεις εμφανίζονται συχνά στους λογαριασμούς των κοινωνικών μέσων

# footable_parent_6168 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }}

# footable_parent_4328 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4314 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4320 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4317 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
φόντο-χρώμα: # 003a70;
χρώμα: #fff!
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
}}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
}}
# footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
padding: .6em .78571429em!
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

Τι είναι το TunnelBear?

Αυτή η υπηρεσία VPN δύο καναλιών με βάση τον Καναδά ιδρύθηκε το 2011. Είναι ένα αρκετά δημοφιλές VPN που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε αποκλεισμένο περιεχόμενο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ενώ ο ερασιτεχνικός σχεδιασμός τους μπορεί να σας οδηγήσει να πιστέψετε ότι είναι ανυπολόγιστοι, η αλήθεια είναι ότι είναι απλά απλοί. Το TunnelBear είναι φιλικό προς το χρήστη και αφιερωμένο στην ικανοποίηση των πελατών του.

Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από το μηνιαίο μηνιαίο προωθητικό μηνύματός τους 1GB, να λάβουν δωρεάν συνομιλία κάθε φορά που Tweet @TunnelBear.

Όσον αφορά τα δωρεάν δίκτυα VPN, Το TunnelBear είναι ένα από τα καλύτερα για πιο γρήγορες ταχύτητες. Αν ψάχνετε για ιδανική ροή, το TunnelBear σας επιτρέπει να παρακάμψετε το gridlock δικτύου και να συνδεθείτε αμέσως.

Με Mac, Windows, iOS και Android συμβατότητα, θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε διάφορες συσκευές.

Χαρακτηριστικά: 900 διακομιστές σε 20+ θέσεις, γρήγορες ταχύτητες, προηγμένες λειτουργίες, χωρίς καταγραφή

Σας προσφέρονται πολλές πιθανές τοποθεσίες:

 • Ηνωμένες Πολιτείες
 • Ηνωμένο Βασίλειο
 • Καναδάς
 • Γαλλία
 • Βραζιλία
 • Γερμανία
 • Αυστραλία
 • Χονγκ Κονγκ
 • Ολλανδία
 • Μεξικό
 • Ιαπωνία
 • Δανία
 • Σιγκαπούρη
 • Σουηδία
 • Ινδία
 • Ελβετία
 • Νορβηγία

Το κερασάκι στην τούρτα εδώ είναι το γεγονός ότι το TunnelBear παρακάμπτει το geoblocking. Είναι ένα από τα πολύ λίγα VPN που είναι ικανά να ξεγελάσουν το BBC iPlayer.

Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα είναι ο περιορισμός του ελεύθερου σχεδίου. Οι ελεύθεροι χρήστες ξεκινούν με ένα απολαυστικό 500MB το μήνα.

TunnelBear VPN Συνδέσεις ταχύτητες:

η σήραγγα φέρει ελεύθερη δοκιμή ταχύτητας vpn

 • Ping: 98ms
 • Λήψη: 15,09 Mbps από 100 Mbps
 • Μεταφόρτωση: 7.49 Mbps από τα 100

Προφανώς, αυτό δεν είναι ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μπορείτε να ξεχάσετε την παραγωγικότητα σε ταχύτητες όπως αυτές.

Συνθήκες ελεύθερου σχεδίου & Μυστικότητα

Είναι δύσκολο να εξακριβώσετε ακριβώς τι παίρνετε με το TunnelBear επειδή υπάρχει μια έλλειψη πληροφοριών στην ιστοσελίδα τους. Δεν υπάρχει πρωτόκολλο, κρυπτογράφηση, συνδέσεις ή πληροφορίες εύρους ζώνης.

Συνιστώ TunnelBear?

Ναί. Παρόλο που απέχουν πολύ από την πρώτη μου πρόταση προς όσους αναζητούν λύση VPN, είναι μια αξιόπιστη εταιρεία με εργονομικό λογισμικό και επαρκή χαρακτηριστικά.

 • Πλεονεκτήματα

  Εύκολη ρύθμιση, ωραίο σχεδιασμό, πολλαπλές συσκευές, ευρύ δίκτυο, χωρίς αρχεία καταγραφής, επιλογές μπλοκ, γρήγορες ταχύτητες, προηγμένες λειτουργίες (GhostBear, λειτουργία Vigilant)

 • Μειονεκτήματα

  Lackluster 500MB για δωρεάν χρήστες

7. ProtonVPN.com

Δεν υπάρχει καπάκι δεδομένων, μόνο τα Windows

VPNLink
Πολιτική επιστροφής 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Δοκιμαστική περίοδος Δωρεάν υπηρεσία με χαμηλότερη ταχύτητα και μόνο τρεις χώρες
Επιλογές πληρωμής PayPal, Visa, MasterCard
Εκπτώσεις / Κουπόνια Το Proton VPN προσφέρει κουπόνια για τη συμπλήρωση υπηρεσιών VPN και email. Οι περιστρεφόμενοι κωδικοί κουπονιών μπορούν να βρεθούν όπως: bestdeal

# footable_parent_6168 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }}

# footable_parent_4328 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4314 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4320 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4317 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
φόντο-χρώμα: # 003a70;
χρώμα: #fff!
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
}}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
}}
# footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
padding: .6em .78571429em!
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4321 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

Τι είναι το ProtonVPN?

Το ProtonVPN είναι μία από τις νεότερες λύσεις VPN γύρω, αλλά είναι επίσης ένα από τα καλύτερα όταν πρόκειται για δωρεάν υπηρεσία VPN. Η Proton AG είναι μια ομάδα επιστημόνων του Χάρβαρντ και υποστηρίζει την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Αφού προηγήθηκε η χρέωση για την αλλαγή της ιδιωτικής βιομηχανίας (protonmail), το ProtonVPN ενέτεινε το παιχνίδι τους επιβάλλοντας καμπύλες στο εύρος ζώνης της κυκλοφορίας σας.

Η υπηρεσία τους παρέχει εξαιρετικές ταχύτητες σύνδεσης για όλους τους χρήστες, ιδιαίτερα όσον αφορά τους δωρεάν λογαριασμούς.

ProtonVPN ταχύτητες σύνδεσης

Η δοκιμή ταχύτητας Proton VPN εξήγησε

 • Ping: 44 ms
 • Λήψη: 34.40 Mbps από 100 Mbps
 • Μεταφόρτωση: 23,15 Mbps από τα 100

Σίγουρα μια υπηρεσία με αξιοπρεπή ταχύτητα για ένα ελεύθερο σχέδιο και με απολύτως κανένα όριο δεδομένων. Τα περισσότερα δωρεάν δίκτυα VPN έχουν χαμηλά ανώτατα όρια δεδομένων, αλλά αυτό το έχει τα αγαθά. Είναι σίγουρα κάτι που τα κάνει να ξεχωρίζουν.

Προειδοποίηση: Μην περιμένετε αυτές τις ταχύτητες να διαρκέσουν. Καθώς η υπηρεσία αυξάνεται σε δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο, οι ελεύθεροι χρήστες δεν θα μπορούν να αναμένουν τέτοιες γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης.

Προϋποθέσεις ελεύθερου σχεδίου, ιδιωτικό & VPN Client

Οι μόνοι διακομιστές που είναι διαθέσιμοι στους δωρεάν χρήστες είναι οι εξής:

 • Ιαπωνία
 • Ολλανδία
 • Ελβετία
 • Ηνωμένες Πολιτείες

Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου μισή δεκάδες διακομιστές. Από αυτούς τους διακομιστές, κανένας από αυτούς δεν είναι βελτιστοποιημένος με geoblock ή P2P βελτιστοποιημένος (δηλαδή torrenting). Διαβάστε για μας τα καλύτερα VPN για torrenting εδώ.

Οι ελεύθεροι χρήστες δεν έχουν πρόσβαση σε καμία από τις προηγμένες λειτουργίες τους (Secure Corse, Tor, κλπ.). Το άλλο μεγάλο μειονέκτημα εδώ είναι η έλλειψη ανεξάρτητων πελατών τους για λειτουργικά συστήματα. Δεν υπάρχουν εφαρμογές για Android, iPhone ή Mac. Αν δεν έχετε Windows, δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ProtonVPN.

Συνιστώ ProtonVPN?

Δωρεάν? Σίγουρα. Ως αμειβόμενη υπηρεσία. Σιγουρα οχι. Αξίζει να αποκτήσετε τον εαυτό σας έναν δωρεάν λογαριασμό ενώ το get είναι καλό, αλλά μην περιμένετε ότι αυτό θα είναι χρήσιμο μακροπρόθεσμα καθώς οι ταχύτητες πιθανότατα πηγαίνουν στο δρόμο του δεινοσαύρου καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανακαλύπτουν τη λύση VPN.

 • Πλεονεκτήματα

  Δεν υπάρχει ανώτατο όριο δεδομένων, δίκαιη λήψη και ταχύτητα αποστολής

 • Μειονεκτήματα

  Δεν υπάρχει εφαρμογή για Mac, iOS ή Android, δεν υπάρχει Netflix, δεν Torrenting.

8. Trust.Zone

3-ημερών δωρεάν δοκιμή, 1 GB / mo, 109 θέσεις, Απεριόριστο εύρος ζώνης

VPNLink
Πολιτική επιστροφής Κανένας
Δοκιμαστική περίοδος 3-ημέρες δωρεάν δοκιμή
Επιλογές πληρωμής Bitcoin, Emercoin, Verge, PayPal, Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, τραπεζικές μεταφορές, Alipay, WebMoney, iDeal, UnionPay, Qiwi και πολλά άλλα
Εκπτώσεις / Κουπόνια Το Trust.Zone ενημερώνει τακτικά τις διαφημιστικές τιμές στην ιστοσελίδα του

# footable_parent_6168 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }}

# footable_parent_4328 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4314 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4320 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4317 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
φόντο-χρώμα: # 003a70;
χρώμα: #fff!
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
}}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
}}
# footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
padding: .6em .78571429em!
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4321 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4322 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

Τι είναι το Trust.Zone?

Το σύνθημά τους είναι "αυτό που πρέπει να βασιστείς" και είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί. Η Trust.Zone έχει κερδίσει τα βραβεία για την προστασία της διαρροής DNS. Χρησιμοποιώντας το εργαλείο προστασίας WebRTC και την εμπλοκή του ενσωματωμένου διακόπτη kill, θα διασφαλίσετε ότι δεν θα υπάρξουν διαρροές και δεν θα υπάρξουν διαρροές όταν χρησιμοποιείτε το λογαριασμό Trust.Zone. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο Επανεξέταση VPN ζώνης εμπιστοσύνης.

Δικα τους απομόνωση του υλικού σε όλο το σύστημα τα καθιστά ένα από τα πιο αξιόπιστα δωρεάν VPNs του 2018. Η αυστηρή τους πολιτική δεν καταγράφει μόνο ένα από τα πράγματα που τα καθιστούν μια αξιόλογη λύση.

Δυστυχώς, οι ελεύθεροι χρήστες μπορούν να συνδέουν μόνο μία συσκευή τη φορά. Αλλά αν τους δοκιμάσετε και όπως αυτό που βλέπετε, μπορείτε να επιλέξετε ένα πληρωμένο λογαριασμό και να έχετε τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις.

Το Trust.Zone προσφέρει μια σειρά διαφορετικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της λύσης OpenVPN με προεπιλεγμένη κρυπτογράφηση AES-256 και L2TP μέσω IPSec με κρυπτογράφηση 256-bit AES.

Χαρακτηριστικά: Εξαιρετική κρυπτογράφηση, αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών, anti-virus, 200 διευθύνσεις IP, Bitcoin αποδεκτή

Δυστυχώς, είναι δύσκολο να προσδιορίσετε τις ταχύτητες σύνδεσης του Trust.Zone καθώς οι χρήστες δεν μπορούν να κάνουν ping στο Trust.Zone hosts. Αλλά το Trust.Zone προειδοποιεί τους πελάτες τους να χρησιμοποιούν διακομιστές που είναι πιο κοντά στο σπίτι για καλύτερα αποτελέσματα.

Συνιστώ Trust.Zone?

Ναί. Είναι μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN με διαφάνεια όταν πρόκειται για τον τρόπο με τον οποίο το προϊόν τους εκτελεί. Μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε και να πάρετε τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις. Το Trust.Zone διαθέτει επίσης ενσωματωμένο διακόπτη θανάτου.

 • Πλεονεκτήματα

  Δωρεάν δοκιμή, P2P, σωστά ασφαλής, χωρίς αρχεία καταγραφής, Bitcoin αποδεκτή

 • Μειονεκτήματα

  Υποστήριξη μόνο για εισιτήρια

9. Ιδιωτική σήραγγα

Perfect Forward Secrecy (PFS), 2 GB δωρεάν

VPNLink
Πολιτική επιστροφής Κανένας
Δοκιμαστική περίοδος Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών
Επιλογές πληρωμής Μεγάλες πιστωτικές κάρτες, μεγάλες χρεωστικές κάρτες, PayPal, τραπεζικές μεταφορές
Εκπτώσεις / Κουπόνια Η ιδιωτική σήραγγα δεν προσφέρει κουπόνια αυτή τη στιγμή

# footable_parent_6168 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }}

# footable_parent_4328 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4314 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4320 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4317 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
φόντο-χρώμα: # 003a70;
χρώμα: #fff!
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
}}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
}}
# footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
padding: .6em .78571429em!
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4321 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4322 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {κείμενο - ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4327 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}
# footable_parent_4327.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4327 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4327 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4327 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4327 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

Τι είναι η ιδιωτική σήραγγα?

Η ιδιωτική σήραγγα είναι ο εμπορικός αποκλεισμός των τεχνολογιών OpenVPN. Η δωρεάν δοκιμή σας δεν συνοδεύεται από συστοιχίες, μπορείτε να την ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή, αλλά πιθανότατα δεν θα θελήσετε να ακούσετε για τα προσιτά σχέδια που παρέχουν 100 έως 500 GB.

Αν και είναι αρκετά περιορισμένοι όταν πρόκειται για διακομιστές (περίπου επτά μεταξύ των ΗΠΑ, του Καναδά, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ελβετίας και των Κάτω Χωρών), η υπηρεσία τους είναι συμβατή σε μια σειρά από πλατφόρμες από τα Windows και OSX σε Mac (στην περίπτωση των τελευταίων, θα χρειαστείτε τη διεπαφή Tunnelblick ανοιχτού κώδικα που θα κυκλοφορήσει κάτω από το GPLv2).

Δυστυχώς, η ιδιωτική σήραγγα έχει κάποια στροφές για να βρει αν θέλει να αντιμετωπίσει καλύτερα VPN όπως το ExpressVPN και τα παρόμοια. Υπάρχει διαρροή δεδομένων στην έκδοση Mac OSX, ώστε να προσέχετε τον αγοραστή.

Χαρακτηριστικά: Εξαιρετική κρυπτογράφηση με πρωτόκολλο OpenVPN, εύκολο στη χρήση λογισμικό, δωρεάν δοκιμή 2 GB, ομαδικά σχέδια για επιχειρήσεις, Bitcoin αποδεκτή

Ενώ υπάρχουν πολλά καλά πράγματα που πρέπει να πούμε για την ιδιωτική σήραγγα, το ένα πραγματικά αμφισβητήσιμο πράγμα που μπορεί να λεχθεί είναι ότι βασίζονται στις ΗΠΑ. Αυτό είναι ένα κακό σημάδι για τους περισσότερους άπληστους χρήστες VPN. Οι νόμοι περί διατήρησης δεδομένων των ΗΠΑ θα μπορούσαν να σημαίνουν ότι η ιδιωτική σήραγγα θα αναγκαστεί να παραδώσει ευαίσθητες πληροφορίες χρηστών σε ένα κυβερνητικό ίδρυμα.

Για το απόλυτο απόρρητο, οι χρήστες θα ήταν καλύτερα να πηγαίνουν με μια ασφαλέστερη πληρωμένη λύση VPN, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το Private Tunnel δεν είναι καθόλου καλό. Αντίθετα, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να προστατεύσουν την ανωνυμία σας online με την κρυπτογράφηση 128-bit AES-GCM.

Σύνδεση ταχύτητας VPN ιδιωτικής σήραγγας:

 • Ping: 25ms
 • Λήψη: 50 Mbps από 100 Mbps
 • Μεταφόρτωση: 26 Mbps από τα 100

Για μια δωρεάν δοκιμαστική υπηρεσία, αυτές οι ταχύτητες είναι πραγματικά πολύ καλές. Η 7ήμερη δωρεάν δοκιμή τους μπορεί να ληφθεί χρησιμοποιώντας μια κάρτα PayPal. Αν ακυρώσετε εντός αυτού του παραθύρου 7 ημερών, ο λογαριασμός σας στο PayPal δεν θα χρεωθεί.

Η δωρεάν υπηρεσία τους είναι συμβατή με τα Windows, Mac, Android και iOS.

 • Ιαπωνία
 • Ολλανδία
 • Ελβετία
 • Ηνωμένες Πολιτείες

Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου μισή δεκάδες διακομιστές. Από αυτούς τους διακομιστές, κανένας από αυτούς δεν είναι βελτιστοποιημένος με geoblock ή βελτιστοποιημένο P2P (δηλαδή torrenting).

Οι ελεύθεροι χρήστες δεν έχουν πρόσβαση σε καμία από τις προηγμένες λειτουργίες τους (Secure Corse, Tor, κλπ.). Το άλλο μεγάλο μειονέκτημα εδώ είναι η έλλειψη ανεξάρτητων πελατών τους για λειτουργικά συστήματα. Δεν υπάρχουν εφαρμογές για Android, iPhone ή Mac. Αν δεν έχετε Windows, δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ProtonVPN.

Προτείνω ιδιωτική σήραγγα?

Ναι, αποτελούν αξιόπιστη πηγή απορρήτου και ασφάλειας με εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Είναι μια δοκιμή χωρίς κίνδυνο που παρέχει εξαιρετική κρυπτογράφηση.

 • Πλεονεκτήματα

  Η καλή ταχύτητα λήψης και φόρτωσης, λειτουργεί στις περισσότερες συσκευές, χωρίς χρέωση για τις πρώτες επτά ημέρες

 • Μειονεκτήματα

  Η εταιρεία εδρεύει σε μια χώρα με περιορισμένους νόμους περί ιδιωτικού απορρήτου

10. Vanished VPN

3 x Περισσότερα περιεχόμενο Netflix, Lifehacker-συνιστάται, 3-ημέρα δωρεάν δοκιμή

VPNLink
Πολιτική επιστροφής Κανένας
Δοκιμαστική περίοδος 3-ημέρες δωρεάν δοκιμή
Επιλογές πληρωμής Visa, MasterCard, American Express
Εκπτώσεις / Κουπόνια Κανένας

# footable_parent_6168 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }}

# footable_parent_4328 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4314 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4320 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4317 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
φόντο-χρώμα: # 003a70;
χρώμα: #fff!
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
}}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
}}
# footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
padding: .6em .78571429em!
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4321 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4322 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {κείμενο - ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4327 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}
# footable_parent_4327.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4327 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4327 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4327 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4327 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

# footable_parent_4329 .foo-table img {
μέγιστο πλάτος: 100%.
περιθώριο-κάτω: 0;
μέγεθος γραμματοσειράς: 17px;
}}

# footable_parent_4329 .x-btn.x-btn-επίπεδη, # footable_parent_4329 .x-btn.x-btn-επίπεδη: hover {
περιθώριο: 0 αυτόματο;
εμφάνιση: μπλοκ?
μέγιστο πλάτος: 300px;
}}

# footable_parent_4329.semantic_ui .ui.table td {
padding: 0.5em;
μέγεθος γραμματοσειράς: 15px;
} # footable_4329 td.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4329 th.ninja_column_0 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4329 td.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; } # footable_4329 th.ninja_column_1 {κείμενο-ευθυγράμμιση: κέντρο; }}

Τι είναι το Vanished VPN?

Το Vanished VPN είναι μια υπηρεσία VPN που βασίζεται στην Αυστραλία και είναι ιδανική για όσους αναζητούν πρόσβαση σε πολλά περιεχόμενα του Netflix, ιδιαίτερα όσοι επιθυμούν πρόσβαση σε βιβλιοθήκες Netflix.

Η λύση υπογραφής τους σάς δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρετε τόνους διαφορετικά μη διαθέσιμου περιεχομένου χρησιμοποιώντας έναν από τους ασφαλείς διακομιστές μεσολάβησης.

Με το εξαφανισμένο VPN, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε πολλούς διακομιστές, εκ των οποίων το καθένα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση σε περιεχόμενο από διαφορετική χώρα (για παράδειγμα, ένας διακομιστής για καναδικό περιεχόμενο Netflix, ένας για ασιατικό περιεχόμενο κ.ο.κ.).

Η εγγραφή και η εγκατάσταση δεν είναι τόσο εύκολη με το Vanished VPN όπως και με άλλα VPN. Από τη στιγμή που το "Έξοδος" δεν έχει εγκατεστημένες εφαρμογές, πρέπει να ρυθμίσετε χειροκίνητα τις συνδέσεις VPN και πρέπει επίσης να περιμένετε να φτάσει ένα email με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Ωστόσο, αξίζει να δοκιμάσετε αφού έχετε ένα παράθυρο τριών ημερών για να τα ελέγξετε και είναι σχετικά φθηνά μετά από αυτό.

Σε ταχύτητες τόσο χαμηλές όσο 1 Mbps, το Vanished απέχει πολύ από το μεγαλύτερο ελεύθερο VPN γύρω, αλλά είναι επίσης πολύ μακριά από το χειρότερο. Θα έχετε τη δυνατότητα να προβάλλετε περιεχόμενο από πολλά δίκτυα κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμής σας και δεν θα διατηρούν κανένα αρχείο καταγραφής της δραστηριότητας των χρηστών σας.

Χαρακτηριστικά: Συμβατότητα πολλαπλών συσκευών (Mac, Windows, OSX, Android, Playstation 4), βελτιστοποίηση geoblock, προσιτά σχέδια, χωρίς αρχεία καταγραφής

Ο ιστότοπος των βρεγμένων δικτυακών κόμβων του δικτυακού κόμβου VPN προσφέρει ελάχιστες πληροφορίες σχετικά με το ελεύθερο σχέδιο τους, αντί να σας προσελκύσει με το μυστήριο της δοκιμής.

Ως εκκίνηση, δεν είναι το ασφαλέστερο VPN στην αγορά. Στην πραγματικότητα, εάν κάτι πάει στραβά, οι χρήστες είναι πραγματικά υπόλογοι και δεν υπάρχει αριθμός τηλεφώνου που εμφανίζεται στον ιστότοπό τους (συνήθως ένα σημάδι μιας σκιερής επιχείρησης).

Ένας άλλος αμφισβητήσιμος παράγοντας είναι η πολιτική καταγραφής τους. Αν και Έχει εξαφανιστεί το VPN ότι δεν αποθηκεύουν ή πωλούν δεδομένα χρήστη, καταγράφουν τη διεύθυνση IP πηγής, τις ώρες έναρξης και λήξης της σύνδεσης και τον συνολικό αριθμό των byte που χρησιμοποιείτε για περίοδο 30 ημερών.

Αυτό φέρεται ότι γίνεται για λόγους αντιμετώπισης προβλημάτων, τιμολόγησης και αντιμετώπισης εγκλημάτων που διαπράττονται κατά την υπηρεσία τους. Μετά την παρέλευση της περιόδου των 30 ημερών, αυτές οι πληροφορίες λέγεται ότι έχουν σβηστεί, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να μάθουμε αν αυτό συμβαίνει πραγματικά.

Συνιστώ Vanished VPN?

Ναι, αλλά με ισχυρή προειδοποίηση. Για πολύ βασικούς χρήστες που χρειάζονται βραχυπρόθεσμη ανωνυμία ενώ κάνουν περιστασιακή περιήγηση, Εξαφανίστηκε VPN μπορεί να είναι σωστό για εσάς.

Εάν είστε κάτι σαν όλοι οι υπόλοιποι που περνούν πολύ χρόνο σε απευθείας σύνδεση και χρειάζονται έναν ειδικό host με σταθερή κρυπτογράφηση ροκ και μια καθιερωμένη φήμη μεταξύ της κοινότητας VPN, αυτή δεν είναι η λύση VPN που χρειάζεστε.

 • Πλεονεκτήματα

  Μεγάλη ποικιλία περιεχομένου συνεχούς ροής, καλή ταχύτητα λήψης και φόρτωσης, λειτουργεί σε πολλές συσκευές και μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή.

 • Μειονεκτήματα

  Παρατεταμένη προσωρινή αποθήκευση κατά τη φόρτωση περιεχομένου Netflix, ανεπιθύμητα αναδυόμενα διαφημιστικά μηνύματα, έλλειψη υποστήριξης πελατών, δεν αποκλείει πλέον το US Netflix.

Γιατί δεν μας αρέσουν τα δωρεάν δίκτυα VPN

Παρακολουθούν μερικές φορές τη δραστηριότητά σας
Συλλέγουν συχνά αρχεία καταγραφής δεδομένων με σκοπό την πώλησή τους σε τρίτους
Εμφανίζουν διαφημίσεις, ενώ τα καλύτερα δίκτυα VPN διαθέτουν αποκλεισμό διαφημίσεων
Τα δωρεάν δίκτυα VPN έχουν ταχύτητες που είναι 70% πιο αργές από τις πληρωμένες υπηρεσίες VPN

Ένα αξιόπιστο, εντελώς ανώνυμο πληρωμένο VPN προσφέρει ταχύτητες αστραπιαίας ταχύτητας, σταθερή πολιτική "χωρίς logs", διαδεδομένη διαθεσιμότητα, υποστήριξη πελατών όλο το εικοσιτετράωρο και διάφορες προηγμένες λειτουργίες όπως δοκιμές ταχύτητας, φιλτράρισμα διευθύνσεων URL, blocking ad, εντοπισμός εισβολών & αποτρέψτε και πολλά άλλα.

Σύμφωνα με την έρευνά μας, οι πιο αξιόπιστοι και αξιόπιστοι πάροχοι VPN είναι NordVPN και Surfshark. Και οι δύο αυτές υπηρεσίες είναι ασφαλείς και εύχρηστες. Είναι σχετικά φθηνά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν αρκετοί ελεύθεροι πάροχοι VPN που παρέχουν ικανοποιητικές ταχύτητες και επαρκή χαρακτηριστικά για όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν οποιοδήποτε $ για βασικό surfing και streaming. Αυτοί οι λόγοι είναι τα ίδια θέματα που έχουμε με τους καλύτερους οικοδεσπότες Ιστού επίσης, οι ελεύθεροι κεντρικοί υπολογιστές όπως τα ελεύθερα vpns τείνουν να πωλούν δεδομένα χρήστη.

Συχνές ερωτήσεις Σχετικά με τα VPNs δωρεάν

Ε: Ποιο είναι το καλύτερο δωρεάν VPN για Android?

ΕΝΑ: Το Express VPN είναι η καλύτερη δωρεάν επιλογή για το Android. Προσφέρουν μια δοκιμή 30 ημερών την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δοκιμάσετε τη συσκευή Android για να δείτε αν αξίζει τον κόπο.

Ε: Ποια είναι η καλύτερη ελεύθερη vpn για torrenting?

ΕΝΑ: Για να είμαι ειλικρινής, δεν υπάρχει κανένας. Τα δωρεάν δίκτυα VPN χρησιμοποιούν πληρεξούσια που κοστίζουν χρήματα για να αγοράσουν. Εάν χρησιμοποιείτε ένα δωρεάν 100%, τότε η επισκεψιμότητά σας συχνά δρομολογείται με κάποια πραγματικά παράνομη κίνηση που μπορεί να μην θέλετε το IP σας που σχετίζεται με.

Ε: Είναι τα δωρεάν VPN επικίνδυνα?

ΕΝΑ: Ναι είναι. Σκεφτείτε έτσι. Χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν VPN είναι σαν να πηγαίνετε σε ένα δημόσιο wifi cafe όπου όλοι μοιράζονται το ίδιο IP και συνδέουν και αντί για 20 άτομα έχετε 100.000. Δεν έχετε ιδιωτικό απόρρητο και όποιος πληρώνει για το πληρεξούσιο για το δωρεάν VPN σας κάνει σίγουρα χρήματα από αυτό.

Ε: Ποιο δωρεάν VPN είναι καλύτερο?

ΕΝΑ: Το απαντήσαμε. Είναι όλα τα σκουπίδια.

Ε: Ποιο είναι το ταχύτερο ελεύθερο VPN?

ΕΝΑ: Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι σίγουρος γιατί ακόμα και αν βρεθεί γρήγορος δεν θα συγκριθεί με μια κανονική υπηρεσία VPN.

Ε: Ποιο είναι το καλύτερο δωρεάν VPN για το iPhone?

ΕΝΑ: Σχεδόν το 80% των εφαρμογών VPN στο iStore είναι απάτες. Προσοχή.

συμπέρασμα

Έτσι, έχετε τον ολοκληρωμένο οδηγό για τα καλύτερα δωρεάν δίκτυα VPN το 2020. Εάν εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι για το λόγο που θα χρειαστείτε μια λύση VPN, επιτρέψτε μου να προσπαθήσω να συνοψίσω τι είναι εξαιρετικά σημαντικό να χρησιμοποιούν οι χρήστες VPN. Για μια λεπτομερέστερη αναθεώρηση ελέγξτε μας τα καλύτερα VPN για την Αυστραλία οδηγός.

Εάν ζείτε στην Αυστραλία ή ακόμα και αν επισκέπτεστε μόνο, πρέπει να γνωρίζετε ότι ιδιωτικές και κρατικές οργανώσεις σας κατασκοπεύουν. Αυτά τα ιδρύματα παρακολουθούν και καταγράφουν την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα.

Η Αυστραλία είναι μεταξύ των λεγόμενων "Δεκατέσσερα μάτια", ενός συνεταιρισμού χωρών, μεταξύ των οποίων η Νέα Ζηλανδία, ο Καναδάς και οι ΗΠΑ, οι οποίες έχουν συνάψει συμφωνία με την οποία θα συλλέγουν, αναλύουν και μοιράζονται πληροφορίες ... για εσάς. Οι ιδιώτες δεν είναι πλέον πλέον ιδιωτικοί.

Προκειμένου να τους αποτρέψετε από τη συλλογή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων σας και να αποτρέψετε τις κακόβουλες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Τα VPN σε αυτήν τη λίστα είναι φημισμένα για την ικανότητά τους να αποκλείουν διαφημίσεις, να ξεμπλοκάρουν το λογοκρισμένο περιεχόμενο και να παρέχουν την μέγιστη δυνατή ασφάλεια όταν είστε ενεργοί στο διαδίκτυο.

Surfshark θα είναι η πρώτη μου επιλογή που ακολουθείται στενά από το NordVPN. Έχουν και οι δύο φωνητικά για τυχόν συσπάσεις στο λογισμικό τους και έχουν συστηματικά έφτασε στους πελάτες για σχόλια σχετικά με την υπηρεσία τους. Είναι εύκολο στη χρήση, έχουν εκπληκτική κρυπτογράφηση και η ταχύτητά τους είναι μεταξύ των ταχύτερων. Η τιμολόγηση είναι επίσης λογική και για τις δύο και η εξυπηρέτηση πελατών είναι η πιο αξιόπιστη στον κλάδο.

Το VyprVPN είναι το τέταρτο αγαπημένο μου δεδομένου ότι σας επιτρέπουν να βλέπετε το περιεχόμενο που είναι κλειδωμένο σε χώρα χωρίς κανένα πρόβλημα και να διαθέτει ένα μοναδικό, καλά σχεδιασμένο περιβάλλον. Επίσης βελτιώνουν τακτικά την τεχνολογία τους όταν πρόκειται για εφαρμογές για το τηλέφωνό σας.

Τώρα που ξέρετε για τις κορυφαίες επιλογές μου, ήρθε η ώρα να τους δώσετε ένα πάει. Όποια και αν είναι η επιλογή σας, ξέρω ότι θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα για την εμπειρία σας στο διαδίκτυο.

Δοκιμάσατε κάποια από αυτά τα ελεύθερα δίκτυα VPN ή άλλα; Ενημερώστε μας πατώντας το κουμπί "Προσθήκη του VPN σας" στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας!

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me