Καλύτεροι δρομολογητές VPN (+ Οδηγός εγκατάστασης)

Οι δρομολογητές VPN προσφέρουν μια πιο ισχυρή, ασφαλή και συνεπή εμπειρία σε σύγκριση με τους τυπικούς δρομολογητές ποιότητας πελατών.

Ένας δρομολογητής VPN εμφανίζεται σχεδόν ταυτόσημος με έναν κανονικό δρομολογητή. Η διαφορά είναι ότι ο δρομολογητής VPN έχει εγκατεστημένο λογισμικό πελάτη VPN. Σαν άποτέλεσμα, κάθε συσκευή που συνδέεται με το δρομολογητή VPN προστατεύεται από το VPN.

how-vpn-router-λειτουργεί

Οι συσκευές που διαθέτουν εγκατεστημένο λογισμικό VPN λαμβάνουν προστασία κρυπτογράφησης μόνο στη συγκεκριμένη συσκευή. Ένας δρομολογητής δικτύου VPN, από την άλλη πλευρά, είναι σε θέση να προστατεύσει ταυτόχρονα πολλές συσκευές στο ίδιο δίκτυο.

Αυτά θα μπορούσαν να είναι tablet, smartphones, υπολογιστές ή πραγματικά οποιαδήποτε υπολογιστική συσκευή. Με μία σύνδεση, ένας δρομολογητής VPN είναι σε θέση να κρυπτογραφήσει όλες τις συσκευές στο δίκτυο από μια πηγή με μία μόνο σύνδεση.

Οι δρομολογητές VPN έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να επιτρέπουν τις επικοινωνίες δικτύου σε περιβάλλον VPN. Ενεργοποιούν επικοινωνίες και συνδέσεις μεταξύ πολλών συσκευών λήψης VPN που βρίσκονται συνήθως σε ξεχωριστές τοποθεσίες.

Παρόμοια με έναν τυπικό δρομολογητή, ένας δρομολογητής VPN καθιστά δυνατή τη δρομολόγηση βασικών πακέτων και υπηρεσιών επικοινωνίας δικτύου. Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτό συμβαίνει μέσα στο περιβάλλον VPN. Επιτρέπει την κοινή χρήση και την παροχή σύνδεσης του εικονικού ιδιωτικού δικτύου σε διάφορες διαφορετικές συσκευές.

vpn setup server

Οι φορητοί δρομολογητές VPN μπορούν να διαμορφωθούν και να εγκατασταθούν στο οπουδήποτε υπάρχει σύνδεση στο Διαδίκτυο. Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν στο δρομολογητή μέσω ασύρματου δικτύου, ενσύρματου LAN ή σειριακών διεπαφών. Ένας δρομολογητής VPN μπορεί να χρησιμοποιεί ένα ή περισσότερα πρωτόκολλα δικτύου / σήραγγας, τα οποία του επιτρέπουν να διαχειρίζεται και δημιουργία επικοινωνίας μέσα σε σήραγγες VPN.

Contents

Προ-φλας & Συμβατοί δρομολογητές VPN

Πριν προχωρήσουμε πολύ περισσότερο, πρέπει να διευκρινίσουμε ένα σημείο. Υπάρχουν υπηρεσίες VPN που μπορείτε να εγκαταστήσετε στον κανονικό σας δρομολογητή. Όταν εγκατασταθούν, οι υπηρεσίες αυτές σας επιτρέπουν να μοιράζεστε το VPN σας με τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες με αυτό. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν δρομολογητές που είναι ειδικά σχεδιασμένο για VPN.

Προ-Flash Routers

Είτε είστε καταλαβαίνω χρήστης VPN είτε είστε αρχάριος, η αγορά ενός προρυθμισμένου δρομολογητή VPN μπορεί να είναι επωφελής για εσάς. Εάν το κάνετε αυτό, δεν θα χρειαστεί να περάσετε από την περίπλοκη διαδικασία αναβοσβήνει το σωστό υλικολογισμικό στο VPN σας. Το υλικολογισμικό που θα χρειαστείτε θα διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του δρομολογητή που έχετε και τις προδιαγραφές του.

φορέα σύνδεσης δρομολογητήΘα πρέπει να περιμένετε να πληρώσετε λίγο περισσότερο για έναν προεγκατεστημένο δρομολογητή VPN. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι εταιρείες που πωλούν προρυθμισμένους δρομολογητές θα χειριστούν την εγκατάσταση για εσάς. Αυτοί οι δρομολογητές έρχονται συνήθως με τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε, όπως κρυπτογραφημένο plug-and-play και άλλες βελτιώσεις επιδόσεων. Πολλοί πιστεύουν ότι η πρόσθετη τιμή που πληρώνουν για αυτά είναι αξίζει.

Εξωτερικοί συμβατοί δρομολογητές VPN Out-of-The-Box

Οι συμβατοί δρομολογητές VPN συνήθως λειτουργούν με τη χρήση του OpenVPN πρωτόκολλο. Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν οποιονδήποτε πάροχο VPN θέλετε με αυτά. Δεδομένου ότι αυτοί οι δρομολογητές έχουν ενσωματωμένες δυνατότητες VPN, δεν είναι απαραίτητο να αναβοσβήνει το νέο υλικολογισμικό, ούτε είναι απαραίτητο να συνδέσετε αυτόν τον τύπο δρομολογητή σε δευτερεύοντα δρομολογητή.

VPN δρομολογητή ταχύτητα και απόδοση

Όταν οι άνθρωποι μιλάνε για τους δρομολογητές VPN, διαμαρτύρονται ότι είναι αργές σε σύγκριση με τους κανονικούς δρομολογητές. Εάν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να εξετάσετε δύο παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την απόδοση του δρομολογητή. Αυτοί είναι:

 • Το δρομολογητή επεξεργαστή
 • ο Υπηρεσία VPN χρησιμοποιείται

Για λόγους επιχειρηματολογίας, πρόκειται να υποθέσουμε ότι χρησιμοποιείτε το καλύτερο VPN στην αγορά. Αν συμβαίνει αυτό, πρέπει να το κάνετε δείτε την CPU του δρομολογητή σας και καθορίστε τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζει την ταχύτητα του δρομολογητή. Μια κοινή καταγγελία σχετικά με τους επεξεργαστές και τους δρομολογητές ποιότητας καταναλωτών είναι ότι δεν έχουν αρκετή ισχύ για να χειρίζονται σωστά την κρυπτογράφηση με το VPN.

Ευτυχώς, καθώς τα VPN καθίστανται πιο συνηθισμένα, οι νέοι δρομολογητές στην αγορά αντιμετωπίζουν αυτό το ζήτημα. Η Sabai Technology, η οποία προσφέρει δρομολογητές που πρόκειται να συζητήσουμε λίγο αργότερα σε αυτήν την αναθεώρηση, αντιμετωπίζει αυτό το ζήτημα εξουσίας με τους ιδιόκτητο επιταχυντή VPN.

δοκιμή επεξεργαστή-vpn-ταχύτητας

Μερικοί επεξεργαστές είναι εξοπλισμένοι με AES - NI. Αυτή η τεχνολογία κάνει ταχύτητες κρυπτογράφησης VPN πιο γρήγορα. Πολλοί έχουν παρατηρήσει ότι αυτό κάνει μια σημαντική διαφορά στην απόδοση των δρομολογητών VPN. Η Asus, μια εταιρεία με δρομολογητές που θα συζητήσουμε αργότερα σε αυτήν την αναθεώρηση, έχει δύο δρομολογητές, το GT-AC5300 και το RT-AC86U, που επωφελούνται από αυτή την τεχνολογία.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που σας βοηθούν να μεγιστοποιήσετε την ταχύτητα του δρομολογητή VPN:

 • Διατηρήστε το δρομολογητή σας firmware ενημερωμένο
 • Χρησιμοποίησε ένα αξιόπιστη υπηρεσία VPN
 • Ο δρομολογητής σας θα πρέπει να έχει CPU με ελάχιστο 800 MHz. Οσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο. Μην συγχέετε το ασύρματο σήμα με την ισχύ του CPU σας. Και τα δύο αυτά εκφράζονται σε Hz.
 • Χρησιμοποίησε ένα Διακομιστή VPN που βρίσκεται κοντά σας και ότι έχει επαρκές ποσό διαθέσιμου εύρους ζώνης
 • Αποκτήστε το καλύτερο δυνατό σχέδιο NBN για καλύτερες επιδόσεις

Πώς να εγκαταστήσετε έναν δρομολογητή VPN για υπηρεσίες VPN

Αφού επιλέξετε ένα δρομολογητή, θα χρειαστεί να το κάνετε βρείτε έναν πάροχο VPN. Λίγο πιο πολύ σε αυτόν τον οδηγό θα συζητήσουμε μερικές από τις καλύτερες επιλογές μας. Για χάρη αυτής της εξήγησης, πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε ExpressVPN. Η διαδικασία πρόκειται να μεταβληθεί λίγο, ανάλογα με την υπηρεσία VPN που χρησιμοποιείτε.

Όταν φτάσετε στην αρχική σελίδα του ExpressVPN, το το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε το firmware ExpressVPN. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να:

 1. Δημιουργήστε ένα Λογαριασμός ExpressVPN.
 2. Μεταβείτε στη σελίδα ρύθμισης και Κάντε κλικ "Router".
 3. Θα δεις έναν κωδικό ενεργοποίησης. Αντιγράψτε τον κωδικό ενεργοποίησης και αποθηκεύστε τον σε διαφορετικό έγγραφο. Είσαι θα χρειαστεί αυτό αργότερα.
 4. Επιλέξτε το μοντέλο του δρομολογητή που πρέπει να κάνετε κατεβάστε το κατάλληλο υλικολογισμικό.

Αφού έχετε κατεβάσει το firmware, είναι καιρός να συνδέσετε το δρομολογητή σας. Η ρύθμιση θα είναι διαφορετική, ανάλογα με τον δρομολογητή μοντέλου που χρησιμοποιείτε. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, συνιστάται να έχετε δύο δρομολογητές και σύνδεση στο Internet.

Αρχικά, ρυθμίστε τον πρωτεύοντα δρομολογητή σας για να επιτρέψετε τη μετάδοση VPN. Όταν το κάνετε αυτό, επιτρέπετε σε οποιαδήποτε συσκευή που συνδέεστε στον κύριο δρομολογητή σας να εκτελεί το λογισμικό πελάτη VPN.

Τώρα, συνδέστε τον πρωτεύον δρομολογητή στον δευτερεύοντα δρομολογητή. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας το παρακάτω βήμαμικρό:

 1. Συνδέστε ένα καλώδιο Ethernet στο LAN θύρα του πρωτεύοντος δρομολογητή σας. Συνδέστε το άλλο άκρο του καλωδίου Ethernet στο WAN του δρομολογητή VPN.
 2. Συνδέστε ένα άλλο καλώδιο Ethernet στο LAN θύρα του δρομολογητή VPN στο δικό σου θύρα LAN του υπολογιστή.
 3. Εάν χρησιμοποιείτε ασύρματη σύνδεση, στη συνέχεια Ο δρομολογητής VPN θα συνδεθεί ασύρματα στις τελικές συσκευές σας.

δρομολογητή δικτύου

Με ασύρματη και ενσύρματη σύνδεση, ο δρομολογητής VPN χρησιμοποιεί τη σύνδεση Internet του πρωτεύοντος δρομολογητή για σύνδεση στο Internet.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενώ σε αυτό το παράδειγμα συνιστούμε τη χρήση δύο δρομολογητών, αυτό δεν είναι πάντα απαραίτητο. Για παράδειγμα, υπάρχουν δρομολογητές Linksys που έχουν σχεδιαστεί να είναι ο μοναδικός πρωτεύων δρομολογητής.

Τώρα που έχετε συνδέσει τους δρομολογητές σας, ίσως χρειαστεί να περάσετε από τη διαδικασία αναβοσβήματος του δρομολογητή σας. Η διαδικασία πρόκειται να ποικίλει ανάλογα με το μοντέλο και το εμπορικό σήμα του δρομολογητή που χρησιμοποιείτε.

Άλλα βήματα θα περιλαμβάνουν:

 • Επιλογή θέσης διακομιστή
 • Διαχείριση συσκευών
 • Αλλαγή του προεπιλεγμένου κωδικού SSID

Εάν είστε εξοικειωμένοι με τη χρήση ενός δωρεάν VPN προγράμματος περιήγησης, το άλμα για την αγορά ενός δρομολογητή VPN μπορεί να φαίνεται σαν ένα μεγάλο βήμα. Ωστόσο, για τα άτομα που είναι σοβαρά για το απόρρητό τους και που θέλουν μια ασφαλή εμπειρία περιήγησης, το επιπλέον κόστος και ο χρόνος εγκατάστασης αξίζει τον κόπο.

Ενώ τα βήματα που αναφέραμε παραπάνω ήταν συγκεκριμένα χρησιμοποιώντας το ExpressVPN στο δρομολογητή σας, η διαδικασία είναι σχεδόν η ίδια ανεξάρτητα από την υπηρεσία VPN που χρησιμοποιείτε. Το κλειδί είναι να είναι διεξοδικό, ακολουθήστε κάθε βήμα που σας παρέχει η υπηρεσία VPN και το VPN σας θα πρέπει να βρίσκεται σε λίγο χρόνο.

Το κορυφαίο λογισμικό VPN 4 για τους δρομολογητές

Τώρα που συζητήσαμε λίγο για τη δημιουργία του δρομολογητή VPN σας, θα θέλαμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να αναθεωρήσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες VPN. Αυτά που θα συζητήσουμε έχουν μια συνδρομητική υπηρεσία συνδρομής. Μπορεί να βρείτε μια δωρεάν υπηρεσία VPN για εγκατάσταση σε μια μόνο συσκευή, αλλά υπάρχουν πολύ λίγα δωρεάν VPN που προσφέρουν υπηρεσίες δρομολογητή.

1. NordVPN - Εξαιρετική ισορροπία ιδιωτικότητας & Ταχύτητα, διπλή κρυπτογράφηση δεδομένων

Το NordVPN βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό και είναι πολύ δημοφιλές για προφανείς λόγους. Με το NordVPN, παίρνετε απεριόριστη κοινή χρήση P2P, blocker διαρροής DNS, διακόπτη kill και a Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επιπλέον, χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας και παρέχουν στους χρήστες τους CyberSec το οποίο αποκλείει αυτόματα τα πράγματα όπως το κακόβουλο πρόγραμμα έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τις απειλές στον κυβερνοχώρο, ενώ παράλληλα χρεώνετε ή μεταδίδετε αποκλεισμένο περιεχόμενο.

Το CyberSec προστατεύει επίσης από επιθέσεις DDoS (Distributed Denial of Service). Μια επίθεση DDoS είναι ένα είδος επίθεσης όπου πολλά συμβιβασμένα συστήματα χρησιμοποιούνται για να στοχεύσουν ένα σύστημα ειδικότερα, το σύστημά σας. Το CyberSec σας προστατεύει από μια τέτοια επίθεση.

Πλεονεκτήματα - Τι αγαπάμε για το NordVPN
 • Στρατιωτική κρυπτογράφηση
 • Επιτρέπει το torrenting
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερες από 150 υπηρεσίες συνεχούς ροής, συμπεριλαμβανομένου του Netflix
 • Πάνω από 5.100 διακομιστές σε 61 χώρες
 • Εύχρηστος
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
Μειονεκτήματα - Τι μπορεί να βελτιωθεί
 • Η ταχύτητα είναι μέτρια σε μερικούς διακομιστές
Ταχύτητα

Όχι πολύ καιρό πριν, η NordVPN είχε τη φήμη ότι παρέχει εξαιρετική ασφάλεια, αλλά με σχετικά μέτρια ποσοστά μεταφοράς. Ενώ η ταχύτητά τους δεν ταιριάζει ακόμα με τον αρχηγό της βιομηχανίας για αυτή τη μέτρηση, έχουν βελτιώσει σίγουρα το παιχνίδι τους. Ακολουθούν αποτελέσματα από την Ευρώπη με ταχύτητα λήψης αναφοράς 104 Mbps.

Διακομιστή της Νέας Υόρκης

UK Server

Οι χρήστες μπορούν να έχουν έως και έξι συνδέσεις ταυτόχρονα, και έχουν εφαρμογές για συσκευές iOS, Mac, Windows και Android. Διαδικτυακά σεμινάρια είναι διαθέσιμα. Αυτές περιλαμβάνουν οδηγίες για τη χρήση του NordVPN με δρομολογητές, RaspberryPi και μια ποικιλία λειτουργικών συστημάτων κινητής τηλεφωνίας. Το NordVPN περαιτέρω είναι συμβατό με το The Onion Router, ώστε να μπορείτε να έχετε ακόμα μεγαλύτερη προστασία ταυτότητας για την περιήγησή σας.

Πολιτική Απορρήτου

Το NordVPN υπερέχει με την αυστηρή τους πολιτική "μη καταγραφής". Δηλώνει ότι από τη στιγμή που ένας χρήστης συνδέεται με την υπηρεσία, όλη η διαδικτυακή κυκλοφορία του είναι κρυπτογραφημένη, ώστε κανείς, ακόμη και ο ISP, να μην μπορεί να κατασκοπεύσει την υπηρεσία. Η πολιτική συνεχίζει να επισημαίνει ότι ο Παναμάς δεν έχει νόμους σχετικά με την αναφορά ή την αποθήκευση δεδομένων. Εάν χτυπηθούν οι υπάλληλοι επιβολής του νόμου ή άλλος τρίτος, Το NordVPN δεν υποχρεούται καθόλου να μοιράζεται τίποτα.

nordvpn πολιτική καταγραφής

Το NordVPN είναι ένα από τα πιο προηγμένα VPN για δωρεάν δοκιμή. Οι κρυπτογραφήσεις τους είναι συγκεκριμένες και τα σχέδιά τους δεν έχουν ανώτατο όριο δεδομένων. Μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβό από άλλα πληρωμένα VPNs όταν πρόκειται για τα μηνιαία σχέδια τους, αλλά έχουν πολλά σχέδια να επιλέξουν από αυτό που βάζει αυτό ποσοστό έως και 2,99 δολάρια το μήνα αν αποφασίσετε να μείνετε μαζί τους.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, η ιδιωτικότητα και η ταχύτητα σε συνδυασμό με 24/7 live chat υποστήριξη, μπορείτε να εγγυηθείτε πρακτικά την απόκτηση μιας εκπληκτικής εμπειρίας από αυτούς.

2. ExpressVPN - Πρωταθλητής ταχύτητας και ασφάλειας

Όταν εξετάζετε κριτικές για υπηρεσίες VPN, συχνά θα βρείτε το ExpressVPN στην κορυφή ή κοντά στην κορυφή. Ένας λόγος γι 'αυτό είναι επειδή η ExpressVPN έχει φτιάξει τη φήμη της ύπαρξης μια υπηρεσία VPN που λαμβάνει σοβαρά υπόψη το απόρρητο των χρηστών της. Δεσμεύονται να μην διατηρούν αρχεία όπως ερωτήματα DNS, διευθύνσεις IP ή μεταδεδομένα.

Υπήρξαν μερικές περιπτώσεις υψηλού προφίλ στις οποίες τα κυβερνητικά ιδρύματα προσπάθησαν να αποκτήσουν πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες της ExpressVPN καθαρίζοντας τους διακομιστές τους. Ωστόσο, δεδομένου ότι το ExpressVPN δεν διατηρεί προσωπικές πληροφορίες για τους πελάτες τους, αυτές τις κυβερνητικές οντότητες δεν κατάφεραν να βρουν τίποτα.

Πλεονεκτήματα - Τι αγαπάμε για το ExpressVPN
 • Γρήγορη ταχύτητα λήψης
 • Επιτρέπει το torrenting
 • Παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών Netflix
 • Περισσότεροι από 3.000 διακομιστές
 • Εύχρηστος
Μειονεκτήματα - Τι μπορεί να βελτιωθεί
 • Ακριβά για τους χρήστες μήνα-μήνα
 • Επιτρέπει μόνο τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις
Ταχύτητα

Λογότυπο Expressvpn

Ένα από τα μεγαλύτερα σημεία πώλησης του ExpressVPN είναι οι γρήγορες ταχύτητες αποστολής και λήψης. Ξεκινώντας από βασική ταχύτητα 98 Mbps, δοκιμάσαμε την απόδοση του ExpressVPN σε μερικούς διακομιστές και αυτό που βρήκαμε:

Βάση ταχύτητας

Φρανκφούρτη, Γερμανία

Όταν συνδεόταν με τη Νέα Υόρκη, είχαν ταχύτητες λήψης 60,04 Mbps και ταχύτητες φόρτωσης 30,41 Mbps.

Τα αποτελέσματα αυτά καθιστούν την ExpressVPN μία από τις γρηγορότερες υπηρεσίες VPN στην αγορά. Ενώ πολλά πράγματα μπορεί να επηρεάσουν την ταχύτητα του Internet, συμπεριλαμβανομένου του δρομολογητή που αγοράζετε, της σύνδεσης στο Internet και των προδιαγραφών του υπολογιστή σας. Η δοκιμή μας αποδεικνύει ότι το ExpressVPN μπορεί πάντα να παρέχει γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης.

Το ExpressVPN προσφέρει περισσότερους από 3.000 διακομιστές σε 94 χώρες. Μερικά από τα χαρακτηριστικά προστασίας προσωπικών δεδομένων που προσφέρουν περιλαμβάνουν:

 • Σκότωσε το διακόπτη
 • P2P servers
 • Συμβατότητα Netflix
 • Ανώνυμο IP

expressvpn συσκευές με δρομολογητήΤο ExpressVPN υποστηρίζει έναν αριθμό συσκευών και λειτουργικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Mac, Android, Windows και iOS. Υπάρχει ένας μεγάλος και συνεχώς αυξανόμενος αριθμός δρομολογητών που υποστηρίζονται από το ExpressVPN.

Σημαντικό σημείο πώλησης για το ExpressVPN είναι η θέση της εταιρείας. Βασίζεται στο Βρετανικά Παρθένα νησιά. Αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτείται από την τοπική κυβέρνηση να παραδώσει τα δεδομένα του διακομιστή τους. Αυτό προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας για τους πελάτες τους. Το ζευγάρι αυτό με το γεγονός ότι προσφέρουν ισχυρή AES 256 χρησιμοποιώντας πλατφόρμα OpenVPN και μπορείτε να ξεκουραστείτε εύκολα γνωρίζοντας ότι το ExpressVPN δεν θα διακυβεύεται οποιαδήποτε στιγμή σύντομα.

Το ExpressVPN προσφέρει απαράμιλλη ζωντανή 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών κάνοντας μια από τις καλύτερες υπηρεσίες VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε

3. VyprVPN - Εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ταχύτητας και ιδιόκτητης ασφάλειας

Η προστασία που προσφέρει η VyprVPN υπερβαίνει την κρυπτογράφηση και την ασφάλεια. Τα αυθεντικά καθεστώτα, όπως αυτά που βρίσκονταν στη Βόρειο Κορέα και την Κίνα, χρησιμοποίησαν την "Deep Packet Inspection". Αυτό σαρώνει τα μεταδεδομένα που αναζητούν απόδειξη ότι ένα άτομο χρησιμοποιεί ένα VPN. Μόλις τα αξιόπιστα καθεστώτα υποψιάζονται ότι ένα άτομο χρησιμοποιεί ένα VPN, θα επιταχύνει τη χρήση του Διαδικτύου ενός ατόμου, καθιστώντας αδύνατη τη χρήση ενός VPN.

Βλέποντας την ανάγκη να γίνει κάτι γι 'αυτό, εισήγαγε το VyprVPN Χαμαιλέοντας. Πρόκειται για μια ιδιόκτητη τεχνολογία που θα ανακατευθύνει τα μεταδεδομένα σας και θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN χωρίς να ενεργοποιήσετε τις σαρώσεις DPI. Για τα άτομα που χρησιμοποιούν VPN σε χώρες όπως η Τουρκία, η Ρωσία ή η Κίνα, αυτή η τεχνολογία θα μπορούσε να σημαίνει κυριολεκτικά το διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου.

Πλεονεκτήματα - Τι μας αρέσει το VyprVPN
 • Τριήμερη δωρεάν δοκιμή
 • Λειτουργεί με το Netflix
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής
 • Δεν υπάρχουν διαρροές DNS
 • Ισχυρή κρυπτογράφηση
Μειονεκτήματα - Τι μπορεί να βελτιωθεί
 • Οι ανώνυμες πληρωμές δεν επιτρέπονται
 • Το Torrenting δεν ενθαρρύνεται

Λογότυπο Vyprvpn

Το VyprVPN αναφέρει την κύρια αποστολή τους στην ιστοσελίδα τους. Είναι απλά να "προστατεύσετε το ιδιωτικό σας απόρρητο, να ασφαλίσετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο και να αποκαταστήσετε την ελευθερία σας" και το κάνουν αυτό προσφέροντας την υπηρεσία τους χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο OpenVPN. Όλα τα δεδομένα κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας το κλειδί κρυπτογράφησης AES 256. Πρόκειται για τα ίδια πρότυπα που χρησιμοποιούν οι κυβερνητικοί οργανισμοί, που κυμαίνονται από την NSA έως τη CIA στο FBI.

Πολιτικές απορρήτου

Στα προηγούμενα χρόνια, οι άνθρωποι είχαν προβλήματα με το VyprVPN λόγω της πολιτικής καταγραφής τους. Θα κρατούν πληροφορίες για τους πελάτες τους για διάστημα έως 30 ημερών, συμπεριλαμβανομένων:

 • Η διεύθυνση VPN που χρησιμοποιείται από το χρήστη
 • Όταν άρχισαν και σταμάτησαν τη σύνδεσή τους
 • Σύνολο χρησιμοποιούμενων ψηφίων

Ωστόσο, από την εποχή αυτής της γραφής, Η VyprVPN έχει αναμορφώσει πλήρως τις πολιτικές τους. Τώρα, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι πραγματικά δεν κρατούν τα αρχεία καταγραφής του πελάτη τους.

Ταχύτητα

Το VyprVPN είναι γρήγορο. Μπορείτε να δείτε ότι όταν εξετάζετε αυτό το παράδειγμα που έχει βασική ταχύτητα λήψης 98 Mbps και ταχύτητα φόρτωσης 53 Mbps.

Βάση ταχύτητας

Φρανκφούρτη, Γερμανία

Τα αποτελέσματα ήταν λίγο λιγότερο εντυπωσιακά όταν πραγματοποιήθηκαν συνδέσεις με άλλους διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες τοποθεσίες ανά τον κόσμο:

US Server (Νέα Υόρκη)

 • Λήψη: 51,09 Mbps
 • Μεταφόρτωση: 3,17 Mbps

Ασία Server (Χονγκ Κονγκ)

 • Λήψη: 54,29 Mbps
 • Μεταφόρτωση: 8.22 Mbps

Οι διακομιστές της VyprVPN στην ΕΕ έχουν βελτιστοποιηθεί για να παρέχουν στους χρήστες ταχεία λήψη και ταχύτητες γρήγορης φόρτωσης. Το ίδιο δεν ισχύει για τους διακομιστές τους στις Ηνωμένες Πολιτείες ή σε άλλες χώρες. Ακόμα, η δέσμευσή τους για ασφάλεια και ιδιωτικότητα ισορροπούν λιγότερο από τις αστρικές ταχύτητες.

Geo περιορισμένο υλικό

Το VyprVPN χτυπήθηκε και χάθηκε σε αυτόν τον τομέα. Οι διακομιστές τους στις Ηνωμένες Πολιτείες δουλεύουν εκπληκτικά. Μπορείτε να κάνετε stream χωρίς προβλήματα. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε τους διακομιστές τους στο Ηνωμένο Βασίλειο ή τον Καναδά, αποκλείεστε. Ακόμα, από τη σκοπιά μας, είναι μια νίκη επειδή είναι δύσκολο να βρεθεί ένα VPN που θα λειτουργήσει με το Netflix καθόλου. Το VyprVPN είναι διαθέσιμο σε πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του δρομολογητή σας.

4. Τέλειο απόρρητο

Το Perfect Privacy χρησιμοποιεί ισχυρά πρωτόκολλα κρυπτογράφησης, όπως κρυπτογράφηση 256 bit και πρωτόκολλα OpenVPN. Αυτή είναι η σωστή επιλογή για εσάς, αν είστε ο τύπος του ατόμου που ανησυχεί για τους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, την κρατική παρακολούθηση και τη διατήρηση της ιδιωτικής σας περιήγησης στο Διαδίκτυο.

Το Perfect Privacy είναι ένα λογισμικό που είναι επικεντρώθηκε περισσότερο στην προστασία της ιδιωτικής ζωής από το να περιορίσει τους γεωγραφικούς περιορισμούς. Διαπιστώσαμε ότι, ανάλογα με τον διακομιστή στον οποίο συνδεόταν, μπορούσαν να περάσουν από τη μαύρη οθόνη του θανάτου του Netflix. Ωστόσο, ένας καλός αριθμός διακομιστών που εξετάσαμε εμποδίστηκε από το Netflix. Αν ψάχνετε για μια υπηρεσία καθαρά για να περάσετε γεωγραφικούς περιορισμούς, αυτό μπορεί να μην είναι η υπηρεσία για εσάς.

Πλεονεκτήματα - Τι μας αρέσει για τέλειο απόρρητο
 • Ελβετική δικαιοδοσία
 • Λειτουργεί με το Netflix
 • Απεριόριστες συσκευές
 • Σκότωσε το διακόπτη
 • Επιτρέπεται το torrenting
 • Χωρίς καταγραφή
Μειονεκτήματα - Τι μπορεί να βελτιωθεί
 • Μέσες ταχύτητες
 • Ακριβός
 • Δύσκολο να χρησιμοποιηθεί σε Android / Mac / iOS
Πολιτική Απορρήτου

Τέλειο λογότυπο απορρήτου

Ένα από τα πράγματα που μας αρέσει στο Perfect Privacy είναι ότι η πολιτική απορρήτου τους είναι ξεκάθαρη και κατανοητή. Μερικοί πάροχοι VPN προσπαθούν να κρύβονται πίσω από πολλές τεχνικές φρασεολογία, δημιουργώντας την εντύπωση ότι προστατεύουν την ιδιωτικότητα του πελάτη τους όταν πωλούν πραγματικά τις πληροφορίες του πελάτη τους.

πολιτική καταγραφής τέλειου ιδιωτικού απορρήτου

Εύκολη χρήση της εφαρμογής

Θα πιστεύατε ότι οι περισσότεροι πάροχοι VPN θα δημιουργούσαν μια εύχρηστη εφαρμογή. Ήμασταν έκπληκτοι για το πόσο περίπλοκο είναι να χρησιμοποιήσουν ορισμένα VPN. Το Perfect Privacy είναι ακριβώς το αντίθετο. Δείχνουν την απλότητα.

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να συζητήσετε θέματα στο φόρουμ τους καθώς και να ανατρέξετε στο τμήμα FAQ. Ένα μειονέκτημα είναι ότι δεν διαθέτουν ζωντανή συνομιλία.

Ταχύτητα

Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω δοκιμή ταχύτητας, η ταχύτητα αναφοράς ήταν 98,71 Mbps για λήψη και ταχύτητα φόρτωσης 53 Mbps.

Βάση ταχύτητας

Δεν είναι τρομακτικές, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι για το οποίο γράφουν σπίτι από την άποψη της ταχύτητας.

Amsterdam, Ολλανδία

Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες

Το Perfect Privacy προσφέρει μια σειρά από μαθήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης της υπηρεσίας σας με το δρομολογητή σας. Σας επιτρέπουν να συνδέσετε απεριόριστες συσκευές με μία μόνο συνδρομή. Αυτό είναι κάτι που είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Επιπλέον, είστε σε θέση να πληρώσετε ανώνυμα χρησιμοποιώντας cryptocurrencies. Αλλά αυτό είναι αυτό που θα περίμενε κανείς από ένα VPN που επικεντρώνεται στο να προσφέρει στους χρήστες του την πιο ιδιωτική εμπειρία που είναι δυνατή.

Οι καλύτεροι προρυθμισμένοι δρομολογητές VPN (φυσικές συσκευές)

1. Router VPN τεχνολογίας Sabai - τεχνολογία αιχμής

Το Sabai Technology VPN router σχεδιάστηκε για να είναι φιλικό προς το χρήστη και έχει τα χαρακτηριστικά που θέλετε από ένα VPN. Η Sabai βασίζει το υλικολογισμικό του λειτουργικού συστήματος στη ντομάτα. Ωστόσο, το λειτουργικό τους σύστημα προσφέρει πολύ περισσότερα χαρακτηριστικά και έχει τακτικές ενημερώσεις.

router τεχνολογίας sabai

Κάτι που πιστεύουμε ότι θα απολαύσετε όταν χρησιμοποιείτε το Sabai OS είναι το χαρακτηριστικό πύλης. Αυτή η λειτουργία σας δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσετε επιλεκτικά όλες τις συσκευές που συνδέονται στο δίκτυό σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διαπιστώσετε εάν θέλετε ο υπολογιστής στο γραφείο σας να δρομολογεί μέσω του VPN ενώ διατηρεί το iPad που χρησιμοποιούν τα παιδιά σας μέσω μιας μη κρυπτογραφημένης σύνδεσης.

Η λειτουργία διακόπτη kill είναι ένα άλλο πλεονέκτημα. Εάν πέσει μια συγκεκριμένη πύλη, ας πούμε ότι η σύνδεση VPN στο δρομολογητή σας στο διακομιστή VPN, όλες οι συσκευές που έχουν αντιστοιχιστεί στον δρομολογητή VPN θα αποκλειστούν. Αυτό σας κρατά ασφαλή και αποτρέπει τις διαρροές IP.

Ο Sabine VPN Accelerator μπορεί να σας βοηθήσει να επιταχύνετε τη σύνδεση VPN. Αυτή η τεχνολογία είναι ένας μίνι υπολογιστής που συνδέεται με το δρομολογητή σας. Γίνεται υπεύθυνη για όλη την κρυπτογράφηση του VPN. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αντιμετωπίσετε πτώση της ταχύτητας σύνδεσης όταν χρησιμοποιείτε το VPN.

Ο Sabai έχει κάνει σπουδαία δουλειά για να διευκολύνει τη διαμόρφωση των δρομολογητών τους. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μπορείτε να μιλήσετε με τους τεχνικούς της επιχείρησής σας. Αυτό είναι ωραίο επειδή δεν επικοινωνείτε με υποστήριξη τρίτου μέρους αλλά με άτομα που εργάζονται καθημερινά με αυτόν τον δρομολογητή.

Όσον αφορά την ασφάλεια, το υλικολογισμικό του Sabai OS βελτιώνεται συνεχώς. Υπάρχουν τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας.

2. Flash Router VPN Router - Υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης

Η Flashrouters είναι μια εταιρεία που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δημιούργησαν μια μοναδική εξειδίκευση στο ότι πωλούν δρομολογητές που προ-αναβοσβήνουν με firmware DD-WRT ή Tomato.

flashrouters προϊόνΤο FlashRouters συνεργάζεται στενά με διαφορετικούς παρόχους VPN. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από το VPN που έχετε, είναι πιθανό οι δρομολογητές που προσφέρουν να λειτουργήσουν. Το FlashRouters προσφέρει δρομολογητές plug-and-play που λειτουργούν απευθείας εκτός δικτύου με VPN.

Το FlashRouters πωλεί μεταξύ 15 και 20 διαφορετικών τύπων δρομολογητών. Συνεργάζονται με κορυφαίους κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένων των Netgear, Linksys και Asus. Προσφέρουν μοντέλα που βρίσκονται στο χαμηλό τέλος, όπως το Linksys WRT1200, καθώς και ισχυροί δρομολογητές, συμπεριλαμβανομένου του ASUS RT-AC5300.

Οι δρομολογητές από το FlashRouters είναι πάντα προ-αναβοσβήνουν. Δεδομένου ότι αυτό ακυρώνει την εγγύηση του κατασκευαστή, αντικαθιστούν την εγγύηση του κατασκευαστή με τη δική του, η οποία έχει αρχική διάρκεια 90 ημερών αλλά μπορεί να παραταθεί μέχρι δύο έτη. Όλοι οι δρομολογητές τους έρχονται δωρεάν με την εφαρμογή FlashRouters VPN.

3. Routers Asus VPN - Ταχύτητα με αποδοτικότητα κόστους

Ασύρματο δρομολογητή Asus VPNΟι δρομολογητές VPN της Asus έρχονται σε μεγάλη ποικιλία, που κυμαίνονται από μοντέλα υψηλής τεχνολογίας έως λιγότερο δαπανηρά. Η Asus δημιουργεί νεότερα μοντέλα που χειρίζονται πολύ καλά την κρυπτογράφηση P. Ορισμένες αναφορές δείχνουν ότι το νεότερο μοντέλο τους, το νέο Asus RT-AC86U, μπορεί να χειριστεί ταχύτητες άνω των 150 Mbps χρησιμοποιώντας το OpenVPN.

Οι δρομολογητές VPN της Asus είναι σταθεροί, ευέλικτοι και λειτουργούν με πολύ firmware, όπως:

 • Asus
 • Merlin
 • DD-WRT
 • Ντομάτα
 • AdvancedTomato
 • OpenWRT
 • Sabai OS

Συχνές ερωτήσεις

Ερ: Πώς μπορώ να τοποθετήσω ένα VPN στο δρομολογητή μου?

ΕΝΑ: Αυτή η ερώτηση μπορεί να απαντηθεί με μια διαδικασία 4 βημάτων:

 1. Αγοράστε έναν δρομολογητή VPN.
 2. Ανοίξτε ένα λογαριασμό στον πάροχο VPN.
 3. Ακολουθήστε τις οδηγίες του παρόχου για την προετοιμασία του δρομολογητή σας για το VPN.
 4. Μετά την προετοιμασία του δρομολογητή, ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή του δρομολογητή για τη σύνδεση του δρομολογητή στο δίκτυό σας.
Ερ: Τι είναι ένας δρομολογητής VPN?

ΕΝΑ: Ένας δρομολογητής VPN είναι ένας δρομολογητής που έχει ένα VPN εγκατεστημένο απευθείας σε αυτό. Όλες οι συνδέσεις σε διακομιστές VPN διακινούνται από το δρομολογητή. Αυτό είναι διαφορετικό από τους πελάτες VPN, οι οποίοι εγκαθίστανται σε μεμονωμένες συσκευές. Ο δρομολογητής προστατεύει κάθε συσκευή στο δίκτυο, αποτρέποντας την ανάγκη εγκατάστασης λογισμικού πελάτη σε κάθε συσκευή.

Ερ: Χρειάζομαι ένα δρομολογητή για ένα VPN?

ΕΝΑ: Η απάντηση εκείνη την ερώτηση εξαρτάται από το τι θέλετε από την περιήγησή σας στο Διαδίκτυο. Εάν ανησυχείτε για το απόρρητο, αν θέλετε να περάσετε τον γεωγραφικό περιορισμό και έχετε πολλές συσκευές που θα θέλατε να συνδεθείτε με ένα VPN τότε ένας δρομολογητής VPN μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για τις ανάγκες σας.

Ερ: Πώς λειτουργεί ένας δρομολογητής VPN?

ΕΝΑ: Μια σύνδεση VPN έχει σχεδιαστεί για την κρυπτογράφηση μιας μεμονωμένης συσκευής. Ένας δρομολογητής δικτύου VPN έχει σχεδιαστεί για την ταυτόχρονη προστασία πολλών συσκευών. Προσφέρει την ευκολία να είναι δυνατή η κρυπτογράφηση πολλών συσκευών από μια πηγή και η χρήση μόνο μιας σύνδεσης.

Ερ: Μήπως όλοι οι δρομολογητές υποστηρίζουν VPN?

ΕΝΑ: Όχι. Τα VPN μπορούν να εγκατασταθούν μόνο σε δρομολογητές που διαθέτουν firmware ικανό να χειριστεί συνδέσεις VPN. Δεν είναι δυνατόν κάθε δρομολογητής να είναι διαμορφωμένος ως δρομολογητής VPN.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε να έχετε απολαύσει τον οδηγό VPN router. Οι δρομολογητές VPN προσφέρουν το πλεονέκτημα της προστασίας κάθε συσκευής που είναι συνδεδεμένη στο δρομολογητή. Αυτό περιλαμβάνει συσκευές που δεν είναι σε θέση να εκτελούν VPNs από μόνοι τους, συμπεριλαμβανομένων έξυπνων τηλεοράσεων και κονσολών παιχνιδιών. Ένας δρομολογητής VPN θεωρείται ως μία μόνο σύνδεση από τον παροχέα σας. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να συνδέσετε όσες συσκευές θέλετε με το VPN μέσω του δρομολογητή VPN.

Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε από εσάς. Χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή έναν δρομολογητή VPN; Υπάρχει κάποιος που θα συνιστούσατε ότι δεν έχουμε συζητήσει? Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια!

Προσθέστε τη δική σας κριτική:

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανεξάρτητη έρευνα προϊόντων ώστε να βοηθήσουμε τους αναγνώστες μας να λαμβάνουν αποφάσεις. Τούτου λεχθέντος, θέλουμε επίσης να ακούσουμε τις απόψεις σας. Δεχόμαστε μεμονωμένες κριτικές που είναι ενημερωτικές και μη διαφημιστικές. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα δημοσιεύσουμε την αναθεώρησή σας. Οι διαφημιστικές αναθεωρήσεις από τις ίδιες τις εταιρείες δεν θα δημοσιευθούν. Ευχαριστώ!

--- Επιλέξτε ταχύτητα ---
Μέση τιμή
Αργός
Γρήγορα
?>

--- Παρακαλώ επιλέξτε Usability ---
Εύχρηστος
Ελαφρώς περίπλοκη
Πολύ περίπλοκο
?>

Κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί, αναγνωρίζω ότι έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΟΥ

2
4440

Καλύτεροι δρομολογητές VPN (+ Οδηγός εγκατάστασης)

Στέφανος
5/10

Ταχύτητα: Γρήγορα
Ευχρηστία: Εύκολο στη χρήση

20 Ιανουαρίου 2020

Τεχνολογία Sabai

Αγαπήστε το προϊόν. Ένα πρόβλημα με το λειτουργικό σύστημα Sabai - τουλάχιστον στον δρομολογητή μου. Netgear R7000. Δεν είναι δυνατή η ενημέρωση της μαύρης λίστας. Ο Σαμπάι λέει ότι δεν έχουν διορθώσει. Μόνο παράπονο. Θα ήθελα να αλλάξω την βαθμολογία μου σε 10 εάν αυτό το πρόβλημα ήταν διορθωμένο.

Καλύτεροι δρομολογητές VPN (+ Οδηγός εγκατάστασης)

Σαμουήλ Μένζι
2/10

Ταχύτητα: Μέσος όρος
Ευχρηστία: Ελαφρώς περίπλοκη

20 Ιανουαρίου 2020

VPN σε δρομολογητές

Είχα πολύ μεγάλες ελπίδες για το NordVPN, λαμβάνοντας υπόψη το τεράστιο ποσό των θετικών αναθεωρήσεων που είχα διαβάσει σχετικά με την υπηρεσία VPN, ωστόσο, αφού έδωσα την υπηρεσία τους μια καλή δοκιμή για 2 ολόκληρες μέρες (χρησιμοποιώντας το smartphone Android που τρέχει το Android Pie), αναγκάστηκα ζητήστε επιστροφή χρημάτων (η οποία παρελήφθη αμέσως, παρεμπιπτόντως). Το πρόβλημα ήταν η συνδεσιμότητα: το VPN συνεχώς αποσυνδέθηκε μετά από περίπου 15 δευτερόλεπτα χρήσης. Τίποτα που έκανα στις ρυθμίσεις των εφαρμογών θα σταματούσε να συμβαίνει αυτό. Δεν θα μπορούσε κανείς να κάνει συνομιλία με τη live chat της NordVPN. Μετά από 2 ολόκληρες μέρες από αυτό το σταθερό, ανεπίλυτο πρόβλημα που είχα αρκετό & ζήτησε επιστροφή χρημάτων που είχε παρασχεθεί εντός 5 ημερών.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me