Καλύτερο VPN Australia 2020

Contents

Κριτικές και τεχνικές συγκρίσεις

Δοκιμάσαμε τα 20 κορυφαία VPN για να βρούμε εκεί τις πιο γρήγορες και πιο ασφαλείς υπηρεσίες VPN.


καλύτερη vpn

Καθώς περιηγείστε στο διαδίκτυο και διαβάζετε αυτήν την στιγμή, συνδέεστε με ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN)?

Εάν όχι, πρέπει να είστε ...

Σήμερα, οι αψιμαχίες των ηλεκτρονικών υπολογιστών και οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο συμβαίνουν με ανησυχητική τακτικότητα. Επιπλέον, ο κόσμος γίνεται όλο και πιο κινητός, καθώς τα ταξίδια και η απομακρυσμένη εργασία γίνονται γρήγορα ο κανόνας.

Καθώς περισσότερες από τις προσωπικές μας πληροφορίες πηγαίνουν στο «σύννεφο», γινόμαστε πιο αλληλένδετοι αλλά και πολύ πιο ευάλωτοι.

Εκεί μπαίνει ένα VPN.

Με απλά λόγια, ένα VPN σάς επιτρέπει να συνδεθείτε στο Internet μέσω μιας ιδιωτικής κρυπτογραφημένης σήραγγας που μειώνει σημαντικά την πιθανότητα να πέσετε θύμα εγκληματικότητας στον κυβερνοχώρο.

Επιπλέον, είναι εύκολο στη χρήση και φθηνότερο από όσο νομίζετε. Έχω δοκιμάσει προσωπικά όλα τα καλύτερα δίκτυα VPN στην Αυστραλία και στο εξωτερικό, και συνέταξε τα αποτελέσματα αυτών των δοκιμών σε αυτόν τον οδηγό.

Εμφάνιση περιεχομένων ερωτήσεων

Συχνές Ερωτήσεις

 • Τι είναι το VPN και πώς λειτουργεί?
 • Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση ενός VPN?
 • Είναι νόμιμο να χρησιμοποιείτε ένα VPN στην Αυστραλία?
 • Ποιο VPN θα μου επιτρέψει να προβάλλω Netflix?
 • Το VPN παρακολουθεί τι κάνω ηλεκτρονικά και διατηρεί αρχεία καταγραφής?
 • Είναι VPN ασφαλή για Torrenting?
 • Μπορείτε να ρυθμίσετε ένα VPN σε ένα δρομολογητή?
 • Μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα VPN σε μια κονσόλα παιχνιδιών ή στην έξυπνη τηλεόραση?
 • Ποιο είναι το καλύτερο δωρεάν VPN για την Αυστραλία?
 • Ποιο είναι το πιο γρήγορο VPN εκεί έξω?
 • Πόσο κοστίζει το κόστος VPN?
 • Υπάρχουν τυχόν κίνδυνοι με τη χρήση ενός VPN?
 • Μπορεί ένα VPN να κάνει το Internet μου γρηγορότερα?
 • Μπορεί να αποκλειστεί ένα VPN?
 • Μπορείτε να παρακολουθείτε εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN?

Δοκιμή VPNs - Η διαδικασία βήμα-βήμα μου

Ανεξάρτητα από το πού πηγαίνετε στον κόσμο, θέλετε το VPN σας να είναι γρήγορο και ασφαλές, διαφορετικά δεν έχει νόημα να έχετε ένα. Το δύσκολο κομμάτι κοσκινίζει τις εκατοντάδες εταιρείες που προσφέρουν την υπηρεσία για να καταλάβουν ποιο VPN είναι το καλύτερο.

Στο Privacy Australia, μας αρέσει ο υπόλοιπος κόσμος ωραία, αλλά η αποστολή μας είναι να εντοπίσουμε και να προτείνουμε υπηρεσίες για να βοηθήσουμε τους συναδέλφους μας να μένουν ασφαλείς στο διαδίκτυο. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τη λεπτομερή διαδικασία δοκιμών εδώ.

Για να προσδιορίσετε το το καλύτερο VPN συνολικά, αυτή η διαδικασία δοκιμής είναι κρίσιμη. Είναι το πώς αποκαλύπτουμε τα τρωτά σημεία του λογισμικού και τις τρύπες ασφαλείας.

Εστιάζουμε σε μερικά σημαντικά κριτήρια:

 • Δικαιοδοσία - Πού ενσωματώνονται?
 • 5 Μάτια - Μοιράζονται τις πληροφορίες σας?
 • Πολιτική καταγραφής - Αν ναι, είναι ένα μεγάλο δεν πάει.
 • Ταχύτητα - Τα αργά VPN δεν αξίζουν πραγματικά χρήματα
 • Αποκλεισμός του P2P - Δεν υπάρχει πλέον Netflix
 • Αριθμός συνδέσεων - 1 Συσκευή ή 3?

Ρίξτε μια ματιά στο γράφημα που ακολουθεί, ταξινομήσαμε πάνω από 45 εταιρείες και περάσαμε από κάθε πολιτική απορρήτου των επιχειρήσεων, τους όρους υπηρεσίας και τις δοκιμές ταχύτητας.

Σημειώστε επίσης ότι όλοι οι αναγνώστες είναι ευπρόσδεκτοι να αφήσουν σχόλια σε κάθε υπηρεσία VPN μέσω της φόρμας που είναι διαθέσιμη σε κάθε αναθεώρηση. 

VPNJurisdiction5 EyesLoggingSpeed ​​# των διακομιστών # των ταυτόχρονων συνδέσεωνBlocks P2P
NordVPN Παναμάς Οχι Οχι Γρήγορα 5.231 6 Οχι
Surfshark VPN Βρετανικά Παρθένα νησιά Οχι Οχι Γρήγορα 800+ διακομιστές Απεριόριστες συσκευές (Αλλά μόνο 1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε φορά) Οχι
ExpressVPN Βρετανικά Παρθένα νησιά Οχι Οχι Γρήγορα 2.000 3 Οχι
VyprVPN Ελβετία Συνεργατική Οχι Γρήγορα 700 5 Οχι
Ιδιωτική σήραγγα ΗΠΑ 5 Μάτια Ναί Μέση τιμή 50 3 - Απεριόριστη Ναί
Trust.Zone Σεϋχέλλες Οχι Ναί Μέση τιμή 164 3 Ναί
VanishedVPN Αυστραλία Οχι Ναί Μέση τιμή Αγνωστος 3 Ναί
Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο ΗΠΑ 5 Μάτια Ναί Μέση τιμή 3.243 5 Ναί
PureVPN Χονγκ Κονγκ Οχι Ναί Μέση τιμή 2,134 5 Ναί
IPVanish ΗΠΑ 5 Μάτια Ναί Μέση τιμή 1,100 10 Ναί
TunnelBear Καναδάς 5 Μάτια Ναί Μέση τιμή 350 5 Ναί
VPN Unlimited ΗΠΑ 5 μάτια Ναί Μέση τιμή 400 5 Ναί
Hotspot Ασπίδα ΗΠΑ 5 μάτια Ναί Μέση τιμή 500 5 Ναί
Avast Secureline VPN Τσεχική Δημοκρατία Συνεργατική Ναί Μέση τιμή 52 5 Ναί
WindScribe Καναδάς 5 Μάτια Ναί Μέση τιμή 480 Απεριόριστος Ναί
TorGuard ΗΠΑ 5 Μάτια Ναί Μέση τιμή 3.000 5 Ναί
Hide.me VPN Μαλαισία Οχι Ναί Αργός 35 5 Ναί
Hola VPN Ισραήλ Συνεργατική Ναί Μέση τιμή 0 3 Ναί
Σύνολο VPN Ηνωμένο Βασίλειο 5 Μάτια Ναί Μέση τιμή 45 3 Ναί
Avira Phantom VPN Γερμανία 5 Μάτια Ναί Αργός 40 Απεριόριστος Ναί
CyberGhost VPN Ρουμανία Οχι Ναί Μέση τιμή 3,519 7 Ναί
Opera VPN Νορβηγία 5 Μάτια Ναί Αργός 3 1 Ναί
SaferWeb ΗΠΑ Οχι Ναί Αργός 30 2 Ναί
ProtonVPN Ελβετία Συνεργατική Ναί Μέση τιμή 347 10 Ναί
Betternet Καναδάς 5 Μάτια Ναί Αργός 11 5 Ναί

Οι καλύτερες υπηρεσίες VPN - Οι αξιολογήσεις μας

1. NordVPN - Κορυφαία επιλογή για το # 1 VPN της Αυστραλίας

"Αξιόπιστοι, ασφαλείς, 5000+ διακομιστές"

nordvpn λογότυπο

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ
ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
5000+ SERVERS

Το NordVPN είναι μια πολύ δημοφιλής υπηρεσία VPN με τεράστια πελατειακή βάση. Συχνά η πιο συνιστώμενη υπηρεσία VPN σε πολλούς ιστότοπους, η φήμη του NordVPN υποστηρίζεται από την αξιοπιστία της υπηρεσίας, την πολιτική μηδενικής καταγραφής, τη μέγιστη ασφάλεια και την πλήρη πρόσβαση στο γεωφυσικό περιεχόμενο με την ιδιόκτητη λειτουργία SmartPlay.

Ασφάλεια επιπέδου CIA και πλήρης ανωνυμία

Εάν η ασφάλεια και η ανωνυμία είναι η πρώτη προτεραιότητα για εσάς, τότε είστε για μια μεγάλη θεραπεία. Με την εμφάνιση απειλών πολύ περίπλοκων για να περιγράψετε ακόμη, θα μπορούσατε να αισθάνεστε άνετα κατά την περιήγηση γνωρίζοντας ότι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το πρωτόκολλο τοποθέτησης tunnel OpenVPN, το οποίο είναι το πιο ασφαλές που υπάρχει σήμερα. Σε αντίθεση με άλλους παρόχους VPN, η έκδοση του AES-256 της NordVPN είναι εφοδιασμένη με το κλειδί Diffie-Hellman 2048-bit και όχι με το κλειδί RSA, επειδή διαθέτει Perfect Forward Secrecy.

Το NordVPN διαθέτει επίσης ένα χαρακτηριστικό διπλής κρυπτογράφησης, καθιστώντας το NordVPN την κορυφαία επιλογή για χώρες με νόμους Draconian (Βόρεια Κορέα, Κίνα κ.λπ.). Ακόμα και με βαθιά επιθεώρηση πακέτων, είναι σχεδόν αδύνατο να σπάσει αυτό το επίπεδο κρυπτογράφησης.

Οι λειτουργίες προστασίας DNS διαρροής και αυτόματου κλεισίματος είναι ενσωματωμένες σε οποιοδήποτε από τα πακέτα του NordVPN, διασφαλίζοντας επιπλέον ότι η δραστηριότητά σας είναι πάντα προστατευμένη.

Το NordVPN διαθέτει επίσης έναν από τους ευκολότερους και ασφαλέστερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης να συνδυάσουν τις υπηρεσίες VPN που ονομάζονται NordPass.

Servers και Geo-blocked Content

Η ιδιόκτητη τεχνολογία SmartPlay σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε εκατοντάδες τοποθεσίες ροής οπουδήποτε και αν βρίσκεστε στον κόσμο. Το SmartPlay είναι μια ασφαλής λύση διακομιστή μεσολάβησης που κάνει τους περισσότερους, αν όχι όλους τους διακομιστές τους, ένα βιώσιμο σημείο πρόσβασης για υπηρεσίες streaming όπως Netflix, Kodl, Hulu και άλλα.

Το NordVPN ταιριάζει στους άπληστους ταξιδιώτες πολύ καλά με πρόσβαση σε 5.200 εξυπηρετητές, που διανέμονται σε 62 χώρες σε 6 ηπείρους. Μπορείτε να κάνετε Netflix και να ψήσετε οπουδήποτε θέλετε. ��

2. Surfshark - Το καλύτερο "Προϋπολογισμός" VPN

"Ασφαλής, φθηνή, 800+ διακομιστές"

Λογότυπο Surfshark

ΦΤΗΝΟΣ
Εξαιρετικά ασφαλής
800+ SERVERS

Ιστοσελίδα Surfshark

Για αρχαριους

Surfshark είναι ο ορισμός του νέου παιδιού στο μπλοκ. Αυτοί οι τύποι είναι το νεότερο VPN που έχουμε αναθεωρήσει και μας αρέσει αυτό που βλέπουμε μέχρι στιγμής. Έχουν ακόμη και τη δυνατότητα να είναι ο αριθμός ένα στο μέλλον.

Μιλάμε εδώ σχετικά με την τοποθεσία λόγω δικαιοδοσίας και κυβερνητικής παρέμβασης. Το Surfshark έχει εγκατασταθεί στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, το οποίο είναι ίσως το καλύτερο μέρος για να είναι ένα VPN και έχει επίσης διαμείνει στο σημείο 2 στον κατάλογο.

Η τιμολόγηση ενός μακροπρόθεσμου συμβολαίου βασικά αισθάνεται σαν να σας το δίνουν δωρεάν σε $ 1,99 το μήνα και η συνδρομή σας προσφέρει φανταστική αξία. Φαίνεται ότι το Surfshark προσθέτει ένα νέο διακομιστή κάθε μέρα και προσπαθεί πάντα να προσφέρει περισσότερα για τους χρήστες του. Η εταιρεία VPN διαθέτει σήμερα πάνω από 800 διακομιστές σε περισσότερες από 50 χώρες.

Ασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων

Το Surfshark κάνει τα πράγματα σωστά από την άποψη της ασφάλειας και της ιδιωτικής ζωής και πραγματικά σας δίνει επιλογές όσον αφορά το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης. Πρώτον, ποτέ δεν καταγράφουν. Δεύτερον, η εταιρεία έχει υποστήριξη για αρκετά πρωτόκολλα, συμπεριλαμβανομένων 256-bit AES / OpenVPN, IPSec και IKEv2 (αλλά όχι IPv6). Χρησιμοποιώντας αυτά τα πρωτόκολλα, μπορούν να παρέχουν έναν σχεδόν απεριόριστο αριθμό διευθύνσεων IP στους πελάτες τους.

Το παλιό πρωτόκολλο IPv4 που χρησιμοποιείται από πολλά δίκτυα VPN έχει περιορισμένο αριθμό μοναδικών διευθύνσεων IP για εκχώρηση. Αυτό μπορεί να παρεμποδίσει σοβαρά τις δυνατότητες ροής σας. Η υποστήριξη του Surfshark για ποικίλα πρωτόκολλα VPN σημαίνει ότι μπορεί να εγκατασταθεί σε μια σειρά δρομολογητών και συσκευών.

Τα πρωτόκολλα VPN Surfshark χρησιμοποιούν την καλύτερη διαθέσιμη κρυπτογράφηση AES 256-bit. Η εταιρεία χρησιμοποιεί επίσης ανταλλαγή κλειδιών DHE-RSA 2048-bit και κατακερματισμό εξακρίβωσης ταυτότητας SHA512. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτό, απλά ξέρετε ότι είναι κυριολεκτικά η καλύτερη κρυπτογράφηση που μπορείτε να έχετε. Το Surfshark έχει επίσης προστασία από διαρροές DNS και WebRTC σε όλο το δίκτυό τους.

Τιμή και υπόλοιπο

Όταν πρόκειται για την τιμολόγηση, το Surfshark είναι η καλύτερη επιλογή όσον αφορά την αξία που παρέχει. Αυτό δεν συνέβη πριν από μερικά χρόνια, επειδή το Surfshark ήταν μόνο ένα λάμψη στο μάτι του πατέρα του καρχαρία. Όταν πρόκειται για βραχυπρόθεσμα σχέδια, το κόστος είναι λογικό. Εάν εξετάζετε ένα σχέδιο δύο ετών, μπορείτε να πληρώσετε 1,99 δολάρια το μήνα, το οποίο χτυπά κάθε άλλο μεγάλο VPN.

Το μεγάλο πράγμα για το Surfshark VPN είναι ότι μπορείτε απλά να ξεδιπλώσετε την ανταλλακτική αλλαγή από τον καναπέ σας κάθε μήνα για να πληρώσετε για την υπηρεσία.

3. ExpressVPN - καλύτερη επιλογή για ταχύτητα

"Γρήγορη, Ασφαλής, 700+ Τοποθεσίες"

ExpressVPN

ΓΡΗΓΟΡΑ
Εξαιρετικά ασφαλής
700+ θέσεις

Για αρχαριους

Αυτή η Βρετανική Παρθένοι Νήσοι (η θέση είναι σημαντική) εταιρεία έχει στην επιχείρηση από το 2009 και κερδίζει την αγάπη μας ως το 2ο καλύτερο all-around VPN για τους Αυστραλούς. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους προβάλλουμε αυτόν τον ισχυρισμό.

Για την τιμή μιας συνδρομής, οι πελάτες αποκτούν πρόσβαση σε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες 2000+ γρήγορους διακομιστές ExpressVPN που βρίσκεται στην 94 χώρες. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, αυτό είναι αρκετά ευρεία κάλυψη, και αυτό είναι καλό.

Ασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων

Η ραχοκοκαλιά ενός VPN βρίσκεται στο πρότυπο κρυπτογράφησης που αναπτύσσει. AES-256 είναι η επιλογή του ExpressVPN. Δεν χρειάζεται να είσαι τεχνολόγος για να καταλάβεις ότι θα έπαιρνε δεκάδες υπερυπολογιστές να ελέγχουν δισεκατομμύρια κλειδιά ανά δευτερόλεπτο δισεκατομμύρια χρόνια για να σπάσουν αυτό το είδος κρυπτογράφησης με βίαιη δύναμη. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της κρυπτογράφησης εδώ.

Δεν θέλετε να έχετε τίποτα να κάνει με ένα VPN που έχει διαρροή WebRTC, αρχεία εγκατάστασης που έχουν μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό ή μια αδύναμη πολιτική καταγραφής. Από τις δοκιμές μας, το ExpressVPN είναι καθαρό ως σφύριγμα και διαθέτει μια πολιτική μη καταγραφής που είναι τόσο αυστηρή όσο θα βρείτε.

Για τους αρχάριους στο VPN lingo, η μη καταχώριση σημαίνει ότι δεν τηρούν αρχεία της χρήσης της υπηρεσίας σας. Πιστέψτε το ή όχι, μερικές επιχειρήσεις. Οι εταιρείες αυτές δεν βρίσκονται στη λίστα μας.

Ψάχνετε για μια υπηρεσία που επιτρέπει την ταλαιπωρία χωρίς προβλήματα και την πρόσβαση σε Kodi και Netflix από οπουδήποτε; Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν μια υπηρεσία VPN και το ExpressVPN ελέγχει καλά.

Τιμή και υπόλοιπο

Το καλύτερο μέρος είναι ότι παίρνετε όλα αυτά τα υποδειγματικά χαρακτηριστικά και το STILL μπορεί να απολαύσει μία από τις ταχύτερες εμπειρίες VPN που θα βρεθούν. Το μόνο νήμα που επιλέξαμε είναι ότι το ExpressVPN έρχεται ελαφρώς στην υψηλότερη πλευρά της τιμής, που κυμαίνεται από 6,67 έως 12,95 δολάρια το μήνα, ανάλογα με το μήκος της σύμβασης και τις προσφορές που μπορεί να τρέχουν.

Η υποστήριξη πελατών είναι σημαντική. Κάναμε κάποιες ερωτήσεις για να δοκιμάσουμε την καλή φήμη του προσωπικού της ExpressVPN.

Μεγάλη ιστορία σύντομη, έκαναν πραγματικά καλά.

Παρόλο που δεν σας προτείνουμε να επιτεθείτε στο ταμείο των παιδιών για να αποκτήσετε αυτή την υπηρεσία VPN, δεν θα είναι κατ 'ανάγκην κακό πρόσωπο.

4. VyPrVPN - Τέταρτη επιλογή αλλά ακόμα αρκετά καλή

"Γρήγορη, Μεγάλη Τιμή, Λιγότερες Τοποθεσίες"

Vypr VPN

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΛΑΘΟΣ IPS να συνδεθεί με
ΓΡΗΓΟΡΑ

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα κάνουμε πολλά, αν το επιλέξετε VyprVPN αντί της σύστασης # 1. Είναι καλό, αλλά κάποιος πρέπει να είναι δεύτερος και τα περισσότερα από τα πράγματα που έχουμε να πούμε γι 'αυτή την εταιρεία είναι θετικής ποικιλίας.

Παρόλο που είναι μικρότερο από το πρότυπο διακομιστών # 3 σε 94 χώρες, το VyPrVPN μπορεί να καυχηθεί 70 χώρες, που δεν είναι άθλια.

Απεριόριστα Μέσα Απεριόριστα

Αλλά αυτό που μας αρέσει είναι η απεριόριστη ροή της υπηρεσίας αυτής, που σημαίνει ότι μπορείτε κυριολεκτικά μένουν online 24 ώρες το 24ωρο το υπόλοιπο της ζωής σας, αν θέλετε, δεν θα τρέξει ποτέ σε εύρος ζώνης ή περιορισμό απόδοσης. Δεν είναι δυνατό όλες οι υπηρεσίες VPN να προβούν σε αυτήν την αξίωση.

Η ασφάλεια είναι σημαντική στο παιχνίδι VPN. Χωρίς αυτό, δεν έχει νόημα να αγοράσετε την υπηρεσία καθόλου. Η VyPrVPN διαθέτει και διατηρεί όλους τους διακομιστές της στο σπίτι. Αυτό σημαίνει λιγότερες ευκαιρίες για τα προσωπικά σας δεδομένα για να δείτε το φως της ημέρας μέσω κακής συμπεριφοράς.

Torrents, Kodi και Netflix

VyPrVPN τεχνικά λειτουργεί με torrenting, Kodi, και Netflix, αν και όχι πάντα χωρίς λίγη ορκωμοσία και ρίχνοντας πράγματα. Τα torrents επιτρέπονται, αλλά δεν ενθαρρύνονται και οι δραστηριότητες torrenting σας ενδέχεται να καταγραφούν.

Το Kodi λειτουργεί καλά, αν και χρειάζεται να το ρυθμίσετε με το χέρι. Και χάρη στον πόλεμο της Netflix για VPN, είναι δύσκολο να βρεθεί ένας διακομιστής που να συνεργάζεται με αυτή την υπηρεσία αξιόπιστα.

Δεν υπάρχει δοκιμή κινδύνου

Όπως και το NordVPN, η VyprVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Εάν είστε νέοι σε όλα αυτά, αυτό σημαίνει πολλά, επειδή είναι το σχέδιο διαφυγής σας σε περίπτωση που ξαφνικά φρενώνετε και αποφασίζετε να μην χρησιμοποιήσετε ποτέ ξανά το Διαδίκτυο.

Νέοι πελάτες VyprVPN παίρνουν ένα 50% μείωση των τιμών ως ευχαριστώ από την εταιρεία για την προσπάθεια της υπηρεσίας τους. Αν και πολύ γρήγορα, ίσως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η συνολική αφοσίωσή τους στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

5. Καθαρό VPN

"Σκληρή επιλογή αλλά ένα ελαφρύ βήμα κάτω"

Καθαρό λογότυπο VPN

ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ
ΛΑΘΟΣ IPS

Στον τρόπο σκέψης μας, δεν πρέπει να πάτε σε απευθείας σύνδεση χωρίς ένα VPN, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι πένες μπορεί να είναι σφιχτά και ακόμη και το σχετικά μικρό κόστος του NordVPN και ExpressVPN μπορεί να οδηγήσει σε παραβλέψεις γευμάτων.

Για όσους διαθέτουν αυστηρό προϋπολογισμό, προσφέρουμε το PureVPN για την εκτίμησή σας.

Όταν το κόστος είναι μια μεγάλη διαπραγμάτευση

Η ουσία είναι ότι παίρνετε τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά των κορυφαίων σκυλιών, όπως μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων, την απόλυτη επαρκή υποστήριξη και όλη την ανωνυμία και την ιδιωτικότητα που περιμένετε από ένα κορυφαίο ράφι VPN - αλλά σε χαμηλότερη τιμή.

Τώρα δεν πρόκειται να καθίσουμε εδώ και να ισχυριστούμε ότι η ποιότητα PureVPN είναι κάθε λίγο από τις δύο προηγούμενες επιλογές, γιατί δεν είναι, αλλά η εξυπηρέτηση είναι εντάξει αν χρειαστεί να ελέγξετε τα έξοδα.

Το πρώτο πράγμα που πιθανώς θα παρατηρήσετε όταν προσγειωθείτε στον ιστότοπο PureVPN είναι ότι φαίνεται ότι έχουν πολλά χαρακτηριστικά. Εχεις δίκιο. Το κάνουν.

Μια πληθώρα χαρακτηριστικών

Μιλάμε για λογισμικό προστασίας από κακόβουλο λογισμικό και ιούς, αποκλεισμό διαφημίσεων, εντοπισμό και πρόληψη εισβολών, φιλτράρισμα εφαρμογών και ο κατάλογος συνεχίζεται. Δεν θα βρείτε αυτό το επίπεδο εξειδίκευσης της ασφάλειας με άλλες παρόμοιες υπηρεσίες.

Προσθέστε σε αυτό μια σταθερή πολιτική μη καταγραφής συνόδων και ποια θα ήταν η πιο εύκολη διεπαφή χρήστη στη βιομηχανία και έχετε μια καταπληκτική επιλογή για τους Αυστραλούς που γνωρίζουν ότι χρειάζονται ένα VPN αλλά πρέπει επίσης να εξοικονομήσουν ένα buck ή δύο.

Torrenting, κλπ.

Εάν το torrenting είναι ο στόχος σας με ένα VPN, τίποτα δεν βλέπετε εδώ. Το PureVPN αποκλείει όλα τα torrents από αυτό που μπορούμε να πούμε. Όπως και οι περισσότερες άλλες υπηρεσίες VPN, αναμένεται να έχουν προβλήματα με την αξιόπιστη πρόσβαση στο US Netflix από τους περισσότερους διακομιστές τους. Εάν είστε στο Kodi, όμως, το PureVPN προσφέρει ένα επίσημο add-on που το καθιστά ένα αεράκι να το χρησιμοποιήσετε.

6. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

"Φτηνές, γρήγορες και αργές"

ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο

ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ
ΛΑΘΟΣ IPS

Η ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο (PIA) προσγειώνεται στο σωστό σημείο στο κέντρο της συσκευασίας όταν πρόκειται για υπηρεσίες VPN ποιότητας για τους Αυστραλούς. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένα κομμάτι καλό, λίγο όχι τόσο καλό και το παίρνετε όλα σε μια αρκετά καλή τιμή.

Μια ενδιαφέρουσα πτυχή αυτής της υπηρεσίας VPN είναι ότι μπορείτε να αποφασίσετε με πρόθυμο να υποβαθμίσετε το επίπεδο κρυπτογράφησης της σύνδεσής σας σε αντάλλαγμα για ταχύτερη ταχύτητα περιήγησης. Στην επιφάνεια, μπορεί να φαίνεται ότι η επιλογή αυτή θα εφαρμοζόταν μόνο σε όσους έτρωγαν πάρα πολλές μάρκες χρωμάτων ως παιδί.

Αλλά κρατήστε πατημένο!

Θέλετε λιγότερη κρυπτογράφηση?

Ας υποθέσουμε ότι γνωρίζετε ότι βρίσκεστε σε ένα σχετικά ασφαλές δίκτυο και συνειδητοποιείτε ότι η υποβάθμιση σε κρυπτογράφηση 128 bit (από κρυπτογράφηση 256-bit) σας αφήνει ακόμα ένα στερεό στρώμα κρυπτογραφικής προστασίας.

Η ταχύτητα που κερδίζετε μπορεί να αξίζει τον κόπο.

Ενώ η PIA είναι γεμάτη από servers, καλύπτουν μόνο 28 χώρες. Υπερβολικά. Η κατώτατη γραμμή - αν δεν είστε σε μία από αυτές τις χώρες, αναμένουν ταχύτητες σύνδεσης τύπου χελώνας ακόμα κι αν απομακρύνετε πλήρως την κρυπτογράφηση (προφανώς δεν το προτείνουμε).

Εδώ είναι το συναρπαστικό μέρος αν σας αρέσει η φτηνότητα. Ανάλογα με τη διάρκεια της σύμβασης και άλλες επιλογές που επιλέγετε, η μηνιαία σας χρέωση για αυτό το VPN πιθανότατα θα πέσει στην περιοχή των $ 3 έως $ 7 το μήνα.

Netflix, Torrents και Kodi

Το ερώτημα που πολλοί από εσάς ζητάτε είναι εάν η PIA συνεργάζεται με αυτούς τους τύπους υπηρεσιών. Μπορείτε να καθαρίσετε το Netflix από τη λίστα, επειδή κανένα VPN δεν λειτουργεί αξιόπιστα με αυτήν την υπηρεσία το 2019. Μπορεί να έχετε τύχη και να βρείτε έναν συνεργαζόμενο διακομιστή τώρα και αυτό είναι. Από την πλευρά της προσφοράς, αυτή η υπηρεσία VPN υποστηρίζει αρκετά το torrenting και λειτουργεί καλά με το Kodi.

Μερικά σοβαρά μειονεκτήματα

Το PIA βρίσκεται στις ΗΠΑ, γεγονός που αποτελεί σοβαρό μειονέκτημα από άποψη προστασίας της ιδιωτικής ζωής (διαβάστε για τα 5 μάτια). Ένα άλλο μειονέκτημα που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι δεν υπάρχει δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας.

Sooo ... δεν είναι κακή υπηρεσία, αλλά δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε πολύ ενθουσιασμό.

7. Trust.Zone

"Γρήγορη ... και μικρή"

Καλύτερο VPN Australia 2020

ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ
ΛΑΘΟΣ IPS

Μερικές φορές το μέγεθος δεν έχει σημασία αλλά μερικές φορές το κάνει.

Η υπηρεσία VPN της Trust.Zone έχει πολλά να κάνει. Ένα πράγμα που δεν είναι ο αριθμός και η θέση των διακομιστών. Μιλάμε για ένα ασήμαντο 135 σε 31 χώρες. Η κατώτατη γραμμή είναι ότι, ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορες είναι οι ταχύτητες σύνδεσης, η εταιρεία δεν συγκρίνεται ευνοϊκά με το αποτύπωμα που απομένει από τις εταιρείες προς την κορυφή της λίστας μας.

Υπέροχη γρήγορη ταχύτητα

Εάν συμβεί να ζήσετε σε μια χώρα κοντά σε έναν από τους διακομιστές σας, θα έχετε πιθανώς μεγάλη ταχύτητα σύνδεσης. Συνολικά, Η Trust.Zone ήταν η δεύτερη ταχύτερη των δοκιμαζόμενων. Αυτό δεν είναι μικρό επίτευγμα.

Κορυφαία ασφάλεια

Ένα άλλο σημάδι προς όφελός τους είναι η αφοσίωση στην ασφάλεια. Βρίσκεται στο εξωτικό τροπικό τοπίο των θαλασσινών των Σεϋχελλών, η PIA τείνει να κατέρχεται σε χάλια που ταιριάζει όταν της ζητείται να μετατρέψει τα δεδομένα των χρηστών στις κυβερνήσεις που θέλουν να ζητήσουν κάτι τέτοιο. Μιλάμε για τους συνηθισμένους υπόπτους: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία ... έχετε την ιδέα.

Αν είστε σε διάθεση για χείμαρρο, αυτή η υπηρεσία VPN δεν έχει περιορισμούς. Είστε έτοιμοι να Netflix και ψύχρα στη γη κάτω κάτω; Meh, μπορεί να λειτουργήσει για σένα και ίσως όχι. Ήμασταν σε θέση να πάρει γύρω από τους γεω-περιορισμούς μόνο σε τρεις από τους επτά servers που δοκιμάσαμε, οπότε εγκαταλείψαμε.

Αυτός είναι επίσης ένας από τους τα καλύτερα στοιχήματα αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Kodi.

Τα αυστηρά πρότυπα κρυπτογράφησης και το χαμηλό εύρος τιμών καθιστούν την PIA μια εξαιρετική επιλογή - αν τυχαίνει να είστε ένας από τους τυχερούς λίγους κοντά σε ένα διακομιστή.

8. Απόκρυψη μου Ass

"Αστεία όνομα, σάπια υπηρεσία"

hmaΕυχόμαστε ότι το Hide My Ass ήταν ένα μεγάλο αστείο. Συγνώμη. Δεν είναι. Η υπηρεσία υπάρχει και χρεώνει τους ανθρώπους να συμμετάσχουν στη δική τους ειδική μάρκα ανικανότητας και ανωμαλίας.

Εάν υπήρχε μια κατηγορία για την λιγότερο συνιστώμενη υπηρεσία VPN στην Αυστραλία, το Hide My Ass (HMA) θα έκανε μια καθαρή σάρωση των χρυσών, αργυρών και χάλκινων μεταλλίων.

Ας το πούμε όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρα. Το HMA είναι μια φοβερή υπηρεσία σε κάθε επίπεδο που σημαίνει τίποτα. Θα σας συνιστούσαμε να ορκίζεστε από το Διαδίκτυο και όλες τις σχετικές τεχνολογίες για πάντα, να μετακομίζετε στο Outback και να συμμετέχετε σε μια φυλή Αβορίγινων πριν εγγραφείτε με αυτό το VPN.

Σοβαρά. Είναι τόσο άσχημα.

Παρόλο που η δοκιμή μας HMA έσπασε απότομα, δεν ήταν αρκετά σύντομα. Πέρασα μια ολόκληρη εβδομάδα προσπαθώντας να συνδεθώ τόσο με το Netflix όσο και με το torrenting - χωρίς τύχη. Εκτός από την εκκίνηση τυχαία και συχνά από τη σύνδεσή μας.

Όταν προσπαθήσαμε να καλέσουμε υποστήριξη, καμία απάντηση στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην συνομιλία, στην τηλεφωνική κλήση ή στο σήμα καπνού.

Τέλος, μόλις απενεργοποίησαν το λογαριασμό χωρίς προειδοποίηση. Προσθέστε σε αυτή την παρέλαση του ineptitude το γεγονός ότι οι ταχύτητες των συνδέσεων είναι αργές έως ανύπαρκτες, είναι γνωστό ότι αποθηκεύουν συνόδους log και συνεργάζονται με την επιβολή του νόμου, και έχετε τα πράγματα μιας πραγματικά κακής υπηρεσίας.

Συνιστούμε HMA; Το καταλαβαίνετε.

VPN που δοκιμάσαμε και πώς το κάναμε

Υπάρχουν διαθέσιμα εκατοντάδες προϊόντα VPN, όμως, κατά τη γνώμη μας, μόνο περίπου δύο δωδεκάδες αξίζει καν να δοκιμαστούν. Πραγματοποιήσαμε την αρχική απόφαση για το ποιοι έκαναν την αρχική περικοπή με βάση το σε απευθείας σύνδεση συναίσθημα και τη δική μας τεχνογνωσία στον κλάδο.

Στη συνέχεια ήρθε μια λεπτομερής διαδικασία δοκιμών που πήγε κάτι τέτοιο:

 • Συνδετήρας.

  Αγορά λογισμικού

  Πραγματικά πήγαμε στο διαδίκτυο και αγόρασα το προϊόν σε πλήρη τιμή από έναν πωλητή, το εγκαταστήσαμε στο φορητό μας φορητό υπολογιστή και το δοκιμάσαμε για μια εβδομάδα.

 • Συνδετήρας.

  Δοκιμασία ταχύτητας

  Επιλέξατε επτά διαφορετικές τυχαίες γεωγραφικές τοποθεσίες. Έλεγξε κάθε υποψήφιο VPN από αυτές τις τοποθεσίες.

 • Συνδετήρας.

  Ελέγξτε για διαρροές

  Υπάρχουν διάφορες πηγές διαρροών (WebRTC κ.λπ.) που μπορούν να αποκόψουν την ιδιωτικότητα και την ανωνυμία σας σε μια στιγμή και αποτελούν το χαρακτηριστικό γνώρισμα μιας κακής υπηρεσίας VPN.

 • Συνδετήρας.

  Γεω-συμβατότητα

  Η δυνατότητα torrent και η εργασία γύρω από τους γεωγραφικούς περιορισμούς Netflix / Kodi είναι ένας λόγος για τον οποίο τα VPN είναι δημοφιλή. Εκτιμήσαμε αυτά τα χαρακτηριστικά.

 • Συνδετήρας.

  Ευκολία στη χρήση

  Έλεγχος πόσο φιλική ήταν η διεπαφή χρήστη και η ανταπόκριση εξυπηρέτησης πελατών.

 • Συνδετήρας.

  Κόστος έναντι τιμής

  επειδή δεν έχουμε όλοι χρυσά ψωμάκια και το Bitcoin πέφτει από τις τσέπες μας.

 • Συνδετήρας.

  Χαρακτηριστικά ιδιωτικότητας / ασφάλειας

  Ο λόγος ύπαρξης ενός VPN.

Αν και οι δοκιμές συνεχίζονται, για τις βαθμολογίες του 2019 αξιολογήσαμε 20 από τις κορυφαίες υπηρεσίες. Το περιβάλλον δοκιμών σε σχέση με τον υπολογιστή και το λειτουργικό σύστημα ήταν το ίδιο, έτσι ώστε να έχουμε ένα τίμιο αποτέλεσμα.

Ακριβώς σε περίπτωση που δεν το καταστήσουμε σαφές, δεν λαμβάνουμε προτροπές - οικονομικά ή μη - για να φτάσουμε στις συστάσεις σε αυτή τη σελίδα. Αυτές είναι οι απόψεις μας, φτάνουμε μέσα από τον ιδρώτα του φρυδιού μας, και αφθονία του χρόνου που ξοδεύουμε τα δάχτυλα στο πληκτρολόγιο.

"Έτσι, εσείς αγοράσατε και πληρώσατε 20 συνδρομές VPN ;!"

Προφανώς, η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι ναι. Θα πρέπει επίσης να σημειώσετε την ομοιότητα μεταξύ της περιόδου δοκιμών και της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου που προσφέρονται από τις περισσότερες υπηρεσίες. Έλα, δεν σκέφτεσαι ...?

Εργαζόμαστε εδώ γύρω και οι κλήσεις μας ήταν υψηλότερες από το να είσαι απλώς μια άλλη δέσμη Aussies με πάρα πολλές συνδρομές VPN.

Συχνές Ερωτήσεις

εικόνα που εμφανίζει μια κρυπτογραφημένη σήραγγα για VPNΤι είναι το VPN και πώς λειτουργεί?

Μια κρυπτογραφημένη σύνδεση μεταξύ του υπολογιστή σας και του Internet.

Ξεχωριστά από τον ISP σας, ένα VPN δρομολογεί τα δεδομένα που παράγονται από την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα μέσω ενός διαφορετικού διακομιστή, αποκρύπτοντας έτσι την πραγματική σας θέση, αναθέτοντας διαφορετική διεύθυνση IP. Επιπλέον, τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα για να μην το βλέπουν οι χάκερ.

Ένα VPN παρέχει ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο ιδιωτικότητας και ανωνυμίας από ό, τι διατίθεται μέσω του ISP σας. Οι περισσότερες υπηρεσίες VPN δημιουργούν πρωτόκολλα ανοικτού κώδικα όπως το Open VPN.

Πως δουλεύει

Παρόλο που το κεφάλι σας θα μπορούσε να υποβαθμιστεί εάν έπρεπε να δημιουργήσετε μια ενεργή σύνδεση VPN από το μηδέν, η διαδικασία χρήσης ενός δεν είναι περίπλοκη.

 1. Κάντε λήψη του λογισμικού VPN και εγκαταστήστε το στη συσκευή σας.
 2. Ξεκινήστε μια περίοδο περιήγησης ανοίγοντας το λογισμικό.
 3. Τα δεδομένα σας κρυπτογραφούνται πριν φύγουν από τον υπολογιστή σας.
 4. Μετά την κρυπτογράφηση, τα δεδομένα σας μεταφέρονται στον διακομιστή VPN.
 5. Αφού περάσετε από το διακομιστή VPN, τα δεδομένα σας (ακόμα κρυπτογραφημένα) δρομολογούνται στον online προορισμό σας - όπως ένας τραπεζικός ιστότοπος ή η αγαπημένη σας σελίδα κοινωνικών μέσων.
 6. Από την άποψη του ηλεκτρονικού προορισμού, εμφανίζονται τα δεδομένα που προέρχονται από το διακομιστή VPN.

Η μεγάλη διαπραγμάτευση με όλα αυτά είναι ότι, χάρη στο πρωτόκολλο κρυπτογράφησης, τα δεδομένα υπό διαμετακόμιση (όπως οι αριθμοί της πιστωτικής κάρτας ή της κοινωνικής ασφάλισης) είναι δυσανάγνωστα σε όποιον καταφέρνει να χάσει το σύστημα και να ρίξει μια ματιά.

Σκεφτείτε μια σύνδεση VPN ως ασφαλές τούνελ μέσω του οποίου όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με μια ηλεκτρονική συνεδρία μπορούν να ταξιδεύουν, κρυμμένες με ασφάλεια από τον έξω κόσμο.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση ενός VPN?

Προσπεράστε ένα ολόκληρο νέο επίπεδο ηλεκτρονικής ασφάλειας και ιδιωτικότητας.

Χάρη στην κρυπτογράφηση, η χρήση ενός VPN μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες κλοπής και πώλησης των δεδομένων σας στο Dark Web ή στους διαφημιζόμενους χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Επιπλέον, η διεύθυνση IP σας μοιάζει με την πρόσβαση στο διαδίκτυο από τη φυσική τοποθεσία του διακομιστή VPN, δημιουργώντας ένα επίπεδο ανωνυμίας ασύγκριτο με ένα παραδοσιακό ISP.

Είναι νόμιμο να χρησιμοποιείτε ένα VPN στην Αυστραλία? online προφίλ απορρήτου της Αυστραλίας

Νομική για την Τώρα, αλλά η πρόσφατη νομοθεσία θα μπορούσε να είναι μια ολισθηρή κλίση.

Οι περισσότερες δυτικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, επιτρέπουν την απρόσκοπτη χρήση των υπηρεσιών VPN. Αλλά ένας νόμος του 2015 το έκανε επιτρεπτό για εκείνους που κατέχουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που παραβιάζονται θα μπορούσε να πάρει μια ομοσπονδιακή δικαστική απόφαση για να έχει μπλοκαριστεί εντός της χώρας.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει περαιτέρω νομοθετικές κινήσεις εναντίον των VPN. Πολλοί Αυστραλοί χρησιμοποιούν αυτά τα είδη υπηρεσιών για να πάρουν τις προσπάθειες της κυβέρνησης να ρυθμίσουν το περιεχόμενο.

Ελέγξτε τη λίστα των χωρών που έχουν απαγορεύσει τη χρήση του VPN.

Ποιο VPN θα μου επιτρέψει να προβάλλω Netflix?

Επιλέξτε την υπηρεσία σας προσεκτικά εάν θέλετε American Netflix.

Δεν είναι μυστικό ότι ο υπόλοιπος κόσμος λατρεύει μετά την αμερικανική έκδοση του Netflix. Υπάρχουν τρεις λόγοι για αυτό: επιλογές, επιλογές, επιλογές. Ο γίγαντας συνεχούς ροής προσφέρει διαφορετικές επιλογές σε διάφορα μέρη του κόσμου και αν τυχαίνει να βρίσκεστε σε λάθος μέρος από το γενεσιουργό δικαίωμα, είστε εκτός τύχης εκτός αν ...

Το μάντεψες. Επιλέγοντας ένα VPN που βρίσκεται στην εκλεπτυσμένη γη του ελεύθερου και του σπιτιού του γενναίου, μπορείτε να ξεγελάσετε τον Big Brother Netflix να σκεφτείτε ότι είστε ένας βαμμένος στο μαλλί Yankee και κάνετε επιλογές από τον κατάλογο FULL. Λάβετε υπόψη ότι η Netflix βρίσκεται σε σταυροφορία για να εμποδίσει όλα τα VPN να ξεκλειδώσουν την υπηρεσία τους.

Ακολουθούν οι επιλογές μας για τα καλύτερα δίκτυα VPN για Netflix, δηλαδή αυτά που λειτουργούν σχεδόν σε κάθε χώρα και για σχεδόν όλους τους ιστότοπους.

Το VPN παρακολουθεί τι κάνω ηλεκτρονικά και διατηρεί αρχεία καταγραφής? vpn καταγραφή βαθμολογίας των πολιτικών

Ανάλογα με την υπηρεσία που χρησιμοποιείτε, η απάντηση στις δύο είναι - αρκετά πιθανό.

Ενώ παρακολουθείτε τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο και αποθηκεύετε τα αρχεία καταγραφής που τεκμηριώνουν το ίδιο φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με το σύνολο των λόγων για τη χρήση ενός VPN, μην κάνετε λάθος πολλές υπηρεσίες εμπλέκονται σε αυτές τις πρακτικές.

Αν και κάποια καταγραφή είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση προβλημάτων και τη σωστή διαχείριση των λογαριασμών, πολλές από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες απουσιάζουν από την έννοια της εισβολής στην ιδιωτική ζωή.

Ενδεχομένως να ενδιαφέρεστε να διαβάσετε το άρθρο μας σχετικά με το ποια δίκτυα VPN δεν παρακολουθούν τις δραστηριότητες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τις πληροφορίες καταγραφής των ημερολογίων.

Είναι VPN ασφαλή για Torrenting?

Καλή VPN - Σίγουρα. Κακό VPN - όχι τόσο πολύ.

Το Torrenting, γνωστό και ως P2P κοινή χρήση αρχείων, είναι το Wild West του Διαδικτύου. Πουθενά σε απευθείας σύνδεση δεν είναι πιο πιθανό να πάρετε έναν ιό ή κακόβουλο λογισμικό ή να σκοντάψετε σε έναν αξιωματικό επιβολής του νόμου που θέτει ως Johnny Copyright Violator.

Εάν φαίνεται ότι μπορεί να είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε ένα VPN πριν ξεκινήσετε ένα από αυτά τα αξιοθέατα, είμαστε εδώ για να πούμε ότι είναι μια σοφή απόφαση.

Είτε ψάχνετε να κάνετε διάφορες προσπάθειες λογοκρισίας κυβέρνησης είτε να κατεβάσετε ένα πειρατικό αρχείο της αγαπημένης σας ταινίας (Έλα, είναι το 2020, δεν έχει κανένα νόημα να προσποιείται ότι δεν το κάνει), επιλέγοντας ένα VPN ποιότητας θα πρέπει να είναι υποχρεωτικό. Πώς ξέρετε ποια?

Αυτό το άρθρο αποκαλύπτει τα τέσσερα καλύτερα VPN για torrenting θα μπορούσαμε να βρούμε.

Μπορείτε να ρυθμίσετε ένα VPN σε ένα δρομολογητή? εικόνα της ρύθμισης του router vpn

Κάντε ιδιωτική σύνδεση ολόκληρης της σύνδεσης Wi-Fi.

Η χρήση μιας υπηρεσίας VPN στην κύρια συσκευή σας στο Διαδίκτυο είναι καλή, αλλά μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη όταν την ρυθμίσετε για να τρέξετε μέσω δρομολογητή και να ιδιωτικοποιήσετε ολόκληρο το δίκτυό σας Wi-Fi. Υπάρχει ένας Άγιος Βασίλης και ναι, μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Υπάρχουν α λίγα οφέλη για μια υπηρεσία VPN με βάση το δρομολογητή που υπερβαίνουν την ενισχυμένη ασφάλεια και ιδιωτικότητα που ήδη προσφέρει η πιο παραδοσιακή εγκατάσταση.

 1. Διατηρήστε συνεχώς μια ενεργή σύνδεση VPN
 2. Συνδέστε πολλές συσκευές σε έναν λογαριασμό
 3. Κάνετε ένα ευρύτερο, πιο ασφαλές δίχτυ πάνω από το νοικοκυριό σας

Η επιλογή και ο ορισμός ενός δρομολογητή VPN υπερβαίνει το πεδίο εφαρμογής αυτού του άρθρου, αλλά τα μαθήματα είναι άφθονα στο Google.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα VPN σε μια κονσόλα παιχνιδιών ή στην έξυπνη τηλεόραση?

Εάν εσείς VPN-ize τον δρομολογητή σας πρώτα.

Υπάρχουν στην πραγματικότητα μερικοί διαφορετικοί τρόποι να το δέρμα. Το πρώτο θα ήταν να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή VPN απευθείας στην έξυπνη τηλεόραση σας, αν και δεν έχουν όλοι αυτή τη δυνατότητα. Ένας άλλος τρόπος να προχωρήσουμε θα ήταν να εκτελέσετε μια σύνδεση VPN μέσω του οικιακού σας δρομολογητή (βλ. Προηγούμενη ερώτηση).

Εφόσον η κονσόλα παιχνιδιών ή η έξυπνη τηλεόρασή σας λαμβάνουν το σήμα διαδικτύου από το οικείο δίκτυο, θα προστατεύονται από το δρομολογητή VPN που δημιουργείτε.

Ποιο είναι το καλύτερο δωρεάν VPN για την Αυστραλία?

Η πληρωμένη υπηρεσία VPN είναι πάντα καλύτερη, αλλά υπάρχουν δωρεάν επιλογές.

Ίσως έχετε ακούσει το παλιό ρητό: "Αν το προϊόν είναι δωρεάν, Είστε το προϊόν."

Το κατώτατο όριο είναι ότι λίγες εταιρείες σχηματίζονται από την καλοσύνη της καρδιάς του διευθύνοντος συμβούλου και ορκίζονται να παρέχουν παγκόσμιας κλάσης υπηρεσία / προϊόν χωρίς κόστος ποτέ. Πρέπει να καταλάβετε ότι εάν μια υπηρεσία VPN διατείνεται ελεύθερη, σημαίνει απλά ότι κάνουν τα χρήματά τους μέσω μη παραδοσιακών μέσων όπως:

 1. Παρέχετε μια ελάχιστη υπηρεσία χωρίς κόστος, αλλά σας χτύπησε με upsells για να καταργήσετε τους περιορισμούς ταχύτητας ή εύρους ζώνης που σβήνουν τη χρησιμότητα.
 2. Συλλογή / πώληση των δεδομένων σας στους διαφημιζόμενους ή στο Dark Web.
 3. Πωλούν διαφημίσεις που γεμίζουν κάθε γωνία της οθόνης.

Παρόλο που ίσως νομίζετε ότι παίρνετε κάτι δωρεάν, δεν είστε. Ο τρόπος με τον οποίο τελικά θα πληρώσετε μπορεί να μην είναι άμεσα εμφανής, αλλά θα παίξει το χέρι του τελικά.

Είμαστε ακόμα αποφασισμένοι να βρούμε μια δωρεάν υπηρεσία VPN ποιότητας?

Διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με τις δωρεάν καλύτερες επιλογές σας.

Ποιο είναι το πιο γρήγορο VPN εκεί έξω? Καλύτερο VPN Australia 2020

Η κρυπτογράφηση επιβραδύνει ένα VPN.

Ίσως να μην το έχετε σκεφτεί, αλλά η διαδικασία κρυπτογράφησης κάθε κομμάτι δεδομένων που ταξιδεύει μέσω της σύνδεσής σας στο Internet επιβραδύνει τα πάντα. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που κάθε υπηρεσία VPN τρέχει και παλεύει συνεχώς για να ξεπεραστεί.

Εάν η κρυπτογράφηση είναι εξαιρετικά ισχυρή, η ταχύτητα είναι αργή. Εάν η ταχύτητα είναι μεγάλη, η κρυπτογράφηση είναι αδύναμη.

Αλλά μερικές υπηρεσίες κατάφεραν να ξεπεράσουν αυτό το πρόβλημα και να διατηρήσουν σταθερά γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης και αεροστεγή ασφάλεια.

Ανεξάρτητα από το ποιος έχει την κατάταξη, το NordVPN τείνει να έρχεται σε ή κοντά στην κορυφή των συστάσεων όταν πρόκειται για την ταχύτητα.

Διαβάστε την αναθεώρηση NordVPN, σε περίπτωση που το χάσατε την πρώτη φορά.

Πόσο κοστίζει το κόστος VPN?

Περισσότερο από ένα ραβδί ούλων, λιγότερο από ένα Ferrari.

Ας σταματήσουμε την αγωνία. Δεν είναι όλα αυτά τόσο ακριβά στο μεγαλύτερο σχέδιο των πραγμάτων. Οι πιο νόμιμες υπηρεσίες VPN θα σας τρέχουν μεταξύ $ 2 και $ 10 το μήνα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή είναι μια υπηρεσία που χρησιμοποιείτε μαζί με - όχι αντί - του ISP σας.

Μεταξύ των δύο θα πρέπει να είστε έξω από περισσότερα από $ 20 το μήνα.

Φαίνεται σαν μια πολύ καλή διαπραγμάτευση για να διατηρήσετε το απόρρητο στο διαδίκτυο και να αποτρέψετε τα προσωπικά σας δεδομένα από το να απαγάγονται και να πωλούνται στον πλειοδότη.

Υπάρχουν τυχόν κίνδυνοι με τη χρήση ενός VPN?

Δεν δαγκώνουν, αν αυτό ζητάς.

Το μοναδικό ο πραγματικός κίνδυνος που συνδέεται με τη χρήση ενός VPN είναι εάν επιλέγετε μια σάπια υπηρεσία που εγκαθιστά κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας ή συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα ή οικονομικές πληροφορίες για να πουλήσει. Αυτός είναι ένας πολύ πραγματικός κίνδυνος που προέρχεται συνήθως από δωρεάν υπηρεσίες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ΠΡΕΠΕΙ να κάνετε την έρευνά σας (όπως διαβάζοντας αυτή τη σελίδα - καλή δουλειά) εκ των προτέρων για να εξαλείψετε τους κακούς ηθοποιούς.

Ακριβώς λίγη από τη δέουσα επιμέλεια από την πλευρά σας μπορεί να σας κρατήσει από την εγγραφή με έναν από αυτούς τους τζόκερ. Αυτοί που κάνουν κακά πράγματα έχουν πολλούς δυσαρεστημένους πρώην πελάτες που δεν φοβούνται να πάνε στο διαδίκτυο και να πουν όλα για την άσχημη εμπειρία τους.

Αυτό το άρθρο που γράψαμε θα σας βοηθήσει να επιταχύνετε γρήγορα τα τρωτά σημεία που μπορεί να επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν οι υπηρεσίες VPN.

Μπορεί ένα VPN να κάνει το Internet μου γρηγορότερα?

Όχι αν δεν καταργηθούν οι Φυσικοί Νόμοι.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η διαδικασία κρυπτογράφησης που επιτρέπει σε ένα VPN να κάνει ασφαλέστερη την περιήγησή σας δεν κάνει τίποτα για να αυξήσει την ταχύτητα σύνδεσης στο internet. Στην πραγματικότητα, εκτός από πολύ λίγους παρόχους υπηρεσιών, η προσθήκη ενός VPN στο μείγμα τείνει να έχει επιβραδυντικό αποτέλεσμα.

Για ταχύτερη σύνδεση στο διαδίκτυο, θα πρέπει να εξερευνήσετε λύσεις με τον ISP σας.

Διαβάστε τον οδηγό μας για την επιτάχυνση της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας λίγες τροποποιήσεις και αμυχές.

Μπορεί να αποκλειστεί ένα VPN? τον κατάλογο των χωρών στις οποίες απαγορεύονται ή είναι παράνομες

Ο ήλιος ανατέλλει στα ανατολικά; Ναί.

Δυστυχώς, η υπηρεσία VPN μπορεί να αποκλειστεί είτε σε επίπεδο ISP είτε χρησιμοποιώντας δρομολογητή DNS. Το μπλοκάρισμα VPN συνδέεται κανονικά με μεγάλους οργανισμούς παρανοϊκούς για την ασφάλεια των υπολογιστών ή τις κυβερνήσεις που ασχολούνται με τη λογοκρισία στο Διαδίκτυο.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με λίγους διαφορετικούς τρόπους.

 1. Αποκλεισμός διευθύνσεων IP που σχετίζονται με δημοφιλείς υπηρεσίες VPN. Κάποια κυβέρνηση επιλέγει να αποκλείσει όλες τις διευθύνσεις IP που προέρχονται εκτός της χώρας.
 2. Αποκλεισμός θυρών που υποστηρίζουν κοινά πρωτόκολλα σήραγγας VPN.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχει ένας τέλειος τρόπος να αποκλείσετε μόνιμα όλες τις υπηρεσίες VPN. Είναι ένα ρευστό παιχνίδι στο οποίο οι κανόνες αλλάζουν συνεχώς. Εάν διαπιστώσετε ότι η σύνδεσή σας VPN είναι συνεχώς υπό επίθεση, υπάρχουν και άλλες μέθοδοι για να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας.

Θέλετε να μάθετε πώς να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας (είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλή). Ελέγξτε αυτό το άρθρο για να δείτε πώς.

Μπορείτε να παρακολουθείτε εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN?

Τίποτα δεν είναι ανόθευτο.

Ενώ μια σωστά λειτουργούσα υπηρεσία VPN καθιστά πιο δύσκολη την παρακολούθηση, σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη τεχνολογία που να σας εγγυάται ότι θα σας κάνει αόρατο. Εδώ είναι μερικές μόνο από τις δυνατότητες:

 1. Το VPN διαρροές σας πραγματική IP
 2. Ο διακομιστής VPN σας παραβιάζεται
 3. Η υπηρεσία VPN σας εγκαθιστά κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας
 4. Οι έξυπνοι χάκερ μπορούν να σας βρουν με άλλους τρόπους από τη διεύθυνση IP
 5. Υπάρχουν πολλοί, πολλοί άλλοι ...

Η κατώτατη γραμμή είναι ότι ένα VPN παρέχει περισσότερη ανωνυμία και ασφαλέστερα δεδομένα, αλλά δεν υπάρχει κανένας άνδρας, γυναίκα ή παιδί σε αυτή τη γη μπορεί να υποσχεθεί με σιγουριά ότι ποτέ δεν θα παρακολουθείτε όταν χρησιμοποιείτε VPN.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me