Το καλύτερο VPN για το Kodi

Το Kodi απολαμβάνει αυξανόμενη δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν ακούσει για αυτή την καινοτόμο υπηρεσία. Από εκείνους που το χρησιμοποιούν, μερικοί δεν έχουν ακόμη ανακαλύψει ότι η χρήση ενός VPN είναι κρίσιμη όταν γίνεται streaming με το Kodi.

Αυτό το άρθρο χρησιμεύει ως εισαγωγή στο Kodi. Ωστόσο, η κύρια εστίαση είναι να περιγράψουμε γιατί είναι απαραίτητη η χρήση ενός VPN με το Kodi. Ίσως εξίσου ζωτικής σημασίας, συμπεριλαμβάνουμε και τα αποτελέσματα των ολοκληρωμένων δοκιμών μας για να καθορίσουμε ποιοι πάροχοι VPN είναι οι απόλυτες καλύτερες επιλογές για χρήση με το Kodi.

Εκατοντάδες VPN είναι εκεί έξω, αλλά δεν είναι όλα συμβατά με το Kodi. Οι επιλογές που αναφέραμε εδώ έκαναν την περικοπή επειδή είχαν μικρή επίδραση στις τιμές μεταφοράς δεδομένων και επειδή εξασφάλιζαν μια ασφαλή σύνδεση. Γιατί αυτή η ασφαλής σύνδεση είναι τόσο σημαντική; Είναι ο ίδιος λόγος για τον οποίο θα αγοράζατε μόνο το καλύτερο σύστημα οικιακής ασφάλειας. Διατηρώντας τα δεδομένα σας και την ιδιοκτησία σας ασφαλή σας δίνει ακριβώς πνευματική ηρεμία.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τα πάντα για το τα καλύτερα VPN για το Kodi.

Contents

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για το Kodi

Αν είστε ενθουσιασμένοι για να εξερευνήσετε όλα όσα έχει να προσφέρει το Kodi, τότε θα πρέπει πρώτα να εντοπίσετε το κορυφαίο VPN Kodi. Με εκατοντάδες παρόχους VPN εκεί έξω, είναι λογικό ότι μερικές από αυτές είναι πιο αξιόπιστες από άλλες.

Αυτός είναι ο λόγος που αφιερώσαμε το χρόνο να δοκιμάσουμε πολλές υπηρεσίες VPN για να εντοπίσουμε εκείνες που θα διατηρήσουν τη βέλτιστη απόδοση του συστήματός σας, προστατεύοντας παράλληλα την κυκλοφορία ιστού από αδιάκριτα μάτια. Μετά από μια εξαντλητική διαδικασία, εντοπίσαμε έξι παρόχους που προσφέρουν γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες. Αν ψάχνετε για ένα VPN για το Kodi, μία από αυτές μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή.

NordVPN

Με μια συλλογή περισσότερων από 5.100 εξυπηρετητών που βρίσκονται σε 60 χώρες, το NordVPN διαθέτει ένα από τα πιο ισχυρά δίκτυα της επιχείρησης. Δικα τους 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων σας δίνει αρκετό χρόνο για να δοκιμάσετε την υπηρεσία πριν αποφασίσετε.

Βασισμένη στον Παναμά, το NordVPN βρίσκεται πολύ πέρα ​​από τη δικαιοδοσία ακόμα και 14 χωρών. Χρησιμοποιούν διπλή κρυπτογράφηση 256-bit και προσφέρουν υποστήριξη για συσκευές Kodi που λειτουργούν με όλα τα σημαντικά λειτουργικά συστήματα. Το NordVPN αναγνωρίζεται ευρέως ως ένα από τα ταχύτερα δίκτυα VPN στην αγορά, με λίγους μόνο ανταγωνιστές που μπορούν να μεταφέρουν καλύτερα τα ποσοστά μεταφοράς δεδομένων.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικά συμβατό με το Kodi
 • Με έδρα τον Παναμά
 • Ισχυρό, γεωγραφικά διαφορετικό δίκτυο διακομιστών
 • 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 • Δεν υπάρχουν διαρροές IP κατά τη δοκιμή
 • Δεν διατηρεί τα αρχεία καταγραφής

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεμονωμένων εξυπηρετητών, μόνο τοποθεσιών
 • Δεν έχει την πιο διαισθητική διασύνδεση

Χαρακτηριστικά

Το NordVPN διαθέτει ένα ισχυρό μενού από χαρακτηριστικά ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της στρατιωτικής κρυπτογράφησης και της δυνατότητας χρήσης διπλό VPN. Η υπηρεσία παρέχει επίσης το αποκλειστικό εργαλείο CyberSec για τη διατήρηση των διαφημίσεων και των κακόβουλων προγραμμάτων στον κόλπο.

Το πρωτόκολλο OpenVPN εξασφαλίζει περαιτέρω ασφάλεια όπως και η προστασία διαρροής DNS και ένας αυτόματος διακόπτης θανάτου. Μέχρι και έξι συσκευές μπορεί να προστατεύονται με έναν μόνο λογαριασμό. Η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο.

Τιμολόγηση

Ένα τριετές πρόγραμμα μπορεί να αγοραστεί για μόλις 2,99 δολάρια το μήνα. Αυτό υπολογίζεται σε ένα συνολικό κόστος $ 107,55. Το πρόγραμμα μήνα-μήνα κοστίζει 11,95 δολάρια το μήνα, αλλά μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την εγγραφή σας για ένα έτος στα 6,99 δολάρια το μήνα με συνολικό κόστος 83,88 δολαρίων. Το διετές σχέδιο είναι επίσης προσιτό, κοστίζοντας 3,99 δολάρια το μήνα για συνολική πληρωμή ύψους 95,75 δολαρίων.

Ξύλευση

Το NordVPN ακολουθεί μια αυστηρά μηδενική πολιτική καταγραφής. Με την έδρα τους στον Παναμά, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι δεν τηρούν αρχεία για εσάς ή την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα.

nordvpn πολιτική καταγραφής

Ταχύτητα

Το NordVPN δεν ήταν το ταχύτερο VPN που δοκιμάσαμε με το Kodi. Πριν την ενεργοποιήσουμε, η ταχύτητά μας ήταν 26 Mbps. Με τη λειτουργία του NordVPN, η ταχύτητά μας μειώθηκε στα πέντε Mbps. Παρ 'όλα αυτά, ήταν μια ασφαλής, αξιόπιστη σύνδεση.

ExpressVPN

Το ExpressVPN αποτελεί το # 1 VPN για το Kodi, και παρόλο που συμφωνούμε ότι αποδίδει κάπως σταθερή απόδοση, προτιμούμε τη συνολική λειτουργικότητα και ασφάλεια της NordVPN.

Παρόλα αυτά, το Express VPN έχει έδρα στις Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, επομένως είναι πολύ πέρα ​​από την προσιτότητα των χωρών των 14 οφθαλμών. Δεν διατηρεί τα αρχεία καταγραφής και μπορείτε να βασιστείτε σε στρατιωτική κρυπτογράφηση. Όλες οι συσκευές Kodi υποστηρίζονται. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα VPN για το Kodi χάρη στο δικό του ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων.

Πλεονεκτήματα

 • Υποστηρίζει όλες τις συσκευές Kodi
 • Αφιερωμένες εφαρμογές για χρήση Kodi
 • Καλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων
 • Αξιόπιστα χαρακτηριστικά για ιδιωτικότητα και ασφάλεια
 • Υποστήριξη 24/7

Μειονεκτήματα

 • Πιο ακριβό από τον ανταγωνισμό

Χαρακτηριστικά

Το ExpressVPN μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερους από 3.000 εξυπηρετητές σε 94 χώρες. Το πρωτόκολλο OpenVPN και η κρυπτογράφηση AES 256-bit εξασφαλίζουν την ανωνυμία και την ιδιωτικότητά σας. Υπάρχει ένας διακόπτης kill και θα βρείτε εφαρμογές για Mac, Windows και Linux εκτός από τους δρομολογητές. Το ExpressVPN διαθέτει μια ισχυρή πολιτική απορρήτου για την προστασία των πελατών της.

Τιμολόγηση

Ένα μήνα ExpressVPN θα σας κοστίσει 12,95 δολάρια. Προχωρήστε έως έξι μήνες κάλυψης για $ 9,99 το μήνα ή πηγαίνετε με την επιλογή των 12 μηνών για $ 8,32 το μήνα.

Ξύλευση

Το ExpressVPN διατηρεί μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής που κρατάει την ταυτότητα και τις δραστηριότητές σας μυστικές.

ρητή πολιτική απορρήτου vpn

Ταχύτητα

Το ExpressVPN δεν παρενέβη πάρα πολύ με τα ποσοστά μεταφοράς δεδομένων. Δοκιμάσαμε σε ταχύτητες 26 Mbps πριν χρησιμοποιήσουμε ένα VPN. Η ενεργοποίηση του ExpressVPN άλλαξε τον ρυθμό μετάδοσης δεδομένων στα 12 Mbps.

VyprVPN

Παρόλο που η VyprVPN χρησιμοποιείται για την τήρηση αρχείων καταγραφής, υφίστανται πλέον ανεξάρτητοι έλεγχοι από τρίτους, για να αποδείξουν ότι δεν διατηρούνται αρχεία. Το δίκτυό τους διαθέτει πάνω από 700 διακομιστές σε περίπου 70 τοποθεσίες. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία πρωτοκόλλων VPN και το αποκλειστικό VyprVPN Τεχνολογία Chameleon έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε αποκλεισμό VPN.

Η VyprVPN εδρεύει στην Ελβετία. Ενώ αυτό το έθνος δεν είναι μέρος του δικτύου των 14 οφθαλμών, είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι η Ελβετία συχνά συνεργάζεται στενά με τις χώρες που αποτελούν μέρος αυτών των δικτύων. Κατά συνέπεια, ένας άλλος πάροχος μπορεί να προσφέρει καλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής και ανωνυμία.

Πλεονεκτήματα

 • Υποστήριξη για μια ποικιλία συσκευών Kodi
 • Δεν ανιχνεύθηκαν διαρροές IP
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής
 • Καλά μέτρα ασφαλείας

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένο δίκτυο διακομιστών
 • Μόνο μια δωρεάν δοκιμή τριών ημερών

Χαρακτηριστικά

Με το VyprVPN, λαμβάνετε απεριόριστες μεταφορές δεδομένων και DNS μηδενικής γνώσης. Το τείχος προστασίας NAT σας παρέχει επιπλέον ασφάλεια και θα έχετε τεχνική υποστήριξη σε 24ωρη βάση. Επιλέξτε το καλύτερο πρωτόκολλο VPN για εσάς. Το VyprVPN είναι συμβατό με τις περισσότερες συσκευές και δρομολογητές.

Τιμολόγηση

Αποκτήστε το VyprVPN σε τρεις συσκευές για $ 5 το μήνα. Αναβαθμίστε στο πακέτο Premium για να προστατεύσετε πέντε συσκευές, αποκτήστε το πρωτόκολλο Chameleon και αποκτήστε πρόσβαση στο Cloud VyprVPN για 6,67 δολάρια το μήνα.

Ξύλευση

Το VyprVPN χρησιμοποίησε για να διατηρήσει ένα δίκαιο ποσό των κορμών, αλλά πρόσφατα άλλαξε τις πολιτικές τους έχοντας κατά νου την προστασία του πελάτη. Έκτοτε, ακολουθούν μια πολιτική μηδενικής καταγραφής, στην πραγματικότητα, είναι τόσο σοβαροί για τη νέα τους εικόνα που υφίστανται τώρα ανεξάρτητο έλεγχο σε τακτική βάση.

vyprvpn αρχείο καταγραφής απορρήτου

Ταχύτητα

Η δοκιμή ταχύτητας με το VyprVPN ήταν ακριβώς έτσι. Η ταχύτητα προ-VPN ήταν 26 Mbps, αλλά με τη χρήση του VyprVPN μας επιβραδύνθηκε στα 7.7 Mbps.

CyberGhost

Το CyberGhost είναι ένας άλλος παροχέας VPN που τοποθετεί το Kodi συμβατό του μπροστά και στο κέντρο, με περισσότερους από 3.600 εξυπηρετητές που βρίσκονται σε 60 χώρες.

Αν θέλετε να μπορείτε να απολαύσετε μια προσαρμοσμένη εμπειρία, το CyberGhost σας φιλοξενεί με κάθε είδους εφαρμογές και τη δυνατότητα επιλογής του διακομιστή που χρησιμοποιείτε. Η εταιρεία εγγυάται την ικανότητά σας να ρεύμα, αλλά αυτό διατηρεί αρχεία που καταγράφουν πόσο καιρό είναι οι online περιόδους σύνδεσης και τα ερωτήματά σας DNS. Η υποστήριξη για συσκευές Kodi περιλαμβάνει τα Windows, MacOS, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV ή Stick και Android TV.

Πλεονεκτήματα

 • Με έδρα τη Ρουμανία
 • Συμβατό με πολλές συσκευές Kodi
 • Εξαιρετικά προσαρμόσιμη
 • Δεν υπάρχουν διαρροές IP

Μειονεκτήματα

 • Διατηρεί τα αρχεία καταγραφής σύνδεσης

Χαρακτηριστικά

Το CyberGhost παρέχει ισχυρή κρυπτογράφηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες σχεδόν τις συσκευές. Με ένα σχετικά ισχυρό δίκτυο διακομιστών και πρόσβαση σε διακομιστές NoSpy, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι θα έχετε μια ανώνυμη εμπειρία. Τα κεντρικά γραφεία της Ρουμανίας είναι ένα πλεονέκτημα, αλλά αυτή η εταιρεία διατηρεί αρχεία καταγραφής σύνδεσης.

Τιμολόγηση

Το CyberGhost είναι οικονομικά προσιτό με ένα τριετές πρόγραμμα που κοστίζει $ 2,75 το μήνα. Αυτό συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών. Ένα μήνα θα σας τρέξει 12,99 δολάρια ενώ η εγγραφή για ένα χρόνο υπηρεσίας κοστίζει 5,99 δολάρια. Δύο χρόνια είναι καλύτερη συμφωνία στα 3,69 δολάρια το μήνα.

Ξύλευση

Αυτό είναι ένα σημαντικό εμπόδιο για το CyberGhost. Ισχυρίζονται ότι δεν τηρούν αρχεία καταγραφής, αλλά λένε επίσης ότι κρατούν λίγα αρχεία. Για τους υπερασπιστές της ιδιωτικής ζωής, αυτό είναι δεν είναι πάντα αρκετά καλή.

Το καλύτερο VPN για το Kodi

Ταχύτητα

Το CyberGhost παρουσίασε μέσες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. Χωρίς αυτό, η ταχύτητά μας μέτρησε τα 26 Mbps. Μετά την ενεργοποίηση του CyberGhost, οι ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων μειώθηκαν στα 5 Mbps.

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Πρόκειται για μια επιλογή χαμηλού κόστους που λειτουργεί στις συσκευές Kodi που χρησιμοποιούν Linux ή Android. Οι εφαρμογές από την ιδιωτική πρόσβαση στο Internet είναι συμβατές με MacOS, iOS, Windows, Android και Linux. Μπορεί να είναι φθηνός και να έχει λιγότερα κουδούνια και σφυρίγματα από τον ανταγωνισμό, αλλά αυτή η εταιρεία μπορεί ακόμα να ονομαστεί κορυφαίο VPN Kodi χάρη στα χαρακτηριστικά κρυπτογράφησης και ασφάλειας. Η ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο χρησιμοποιεί συνδυασμό VPN και διακομιστών μεσολάβησης σε περισσότερες από 30 χώρες. Ο συνολικός αριθμός των διακομιστών είναι 3,307.

Πλεονεκτήματα

 • Υποστήριξη Kodi για συσκευές Android και Linux
 • Πραγματικά προσιτό

Μειονεκτήματα

 • Χρησιμοποιεί διακομιστές μεσολάβησης
 • Το δίκτυο διακομιστών δεν είναι γεωγραφικά διαφορετικό από τον ανταγωνισμό
 • Με έδρα το U.S.

Χαρακτηριστικά

Ένα δίκτυο περισσότερων από 3.000 εξυπηρετητών είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Επιπλέον, επιτρέπεται η παρακέντηση και χωρίς διαρροές ανιχνεύθηκαν κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Τουλάχιστον ορισμένοι από τους διακομιστές συνεργάζονται με το Netflix και οι μέθοδοι κρυπτογράφησης που χρησιμοποιούνται είναι ισχυρές και αξιόπιστες. Η έδρα της στις Η.Π.Α. δεν μπορεί να θεωρηθεί ως κάτι άλλο εκτός από βλάβη.

Τιμολόγηση

Η πληρωμή για Ιδιωτική Πρόσβαση στο Διαδίκτυο ανά μήνα σε μήνα θα σας τρέξει 9,95 δολάρια το μήνα. Αναβαθμίστε σε ένα ετήσιο σχέδιο για 5,99 δολάρια το μήνα ή πηγαίνετε με το πιο αξιόλογο σχέδιο διάρκειας δύο ετών που κοστίζει μόλις $ 3,49 το μήνα.

Ξύλευση

Η ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο καθιστά σαφές ότι δεν τηρούν αρχεία καταγραφής κυκλοφορίας. Ωστόσο, με ένα έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο., υπόκεινται σε πολυάριθμους νόμους περί διατήρησης δεδομένων, οι οποίοι μπορεί να θεωρηθούν ότι εισβάλλουν στην ιδιωτική σας ζωή.

Πολιτική απορρήτου της PIA

Ταχύτητα

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο "ταχύτητα ήταν απλά OK. Από τη βασική γραμμή των 26 Mbps, η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet επιβράδυνε τα πράγματα σε περίπου τέσσερα Mbps.

PureVPN

Με μια ειδική θύρα Kodi VPN, το PureVPN λειτουργεί καλά με αυτό το λογισμικό ανοιχτού κώδικα. Έχει το κεντρικό της κέντρο στο Χονγκ Κονγκ και διαθέτει ένα αξιόπιστο δίκτυο μόλις 2.000 εξυπηρετητών σε 140 χώρες. Η κρυπτογράφηση 256-bit είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό, αλλά ορισμένες διαρροές DNS ανιχνεύθηκαν κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

Πλεονεκτήματα

 • Εύκολο στη χρήση interface
 • Πλήρης υποστήριξη για το Kodi
 • Χονγκ Κονγκ
 • Φτηνός

Μειονεκτήματα

 • Διακυμάνθηκαν οι διαρροές DNS
 • Διατηρεί τα αρχεία καταγραφής του εύρους ζώνης και της σύνδεσης
 • Εντυπωσιακή υποστήριξη πελατών

Χαρακτηριστικά

Αν ψάχνετε για ένα κορυφαίο VPN Kodi, θα χαρούμε να δούμε ότι το PureVPN προσφέρει υποστήριξη για συσκευές Kodi όπως Raspberry Pi, Play Station, Amazon FireStick, Roku, Linux, iOS, Android, Mac και Windows.

Παρόλο που το PureVPN δεν διαθέτει όσους διακομιστές έχουν άλλες επιλογές σε αυτόν τον κατάλογο, μπορεί να καυχηθεί εντυπωσιακή γεωγραφική ποικιλομορφία. Αυτά είναι καλά νέα, επειδή μπορεί να σημαίνει ταχύτερους ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο.

Παρόλο που το PureVPN διαφημίζει ότι διατηρούν μηδενικά αρχεία καταγραφής, μια πιο προσεκτική ματιά στην πολιτική τους αποκαλύπτει ότι αυτό συμβαίνει δεν είναι αλήθεια. Παρόλα αυτά, έχετε κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας, την επιλογή για διαχωρισμό σήραγγας και απεριόριστο εύρος ζώνης. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε P2P προστασία στη συσκευασία σας.

Τιμολόγηση

Όλα τα σχέδια PureVPN έρχονται με ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε μηνιαία βάση για $ 10,95 το μήνα, ενώ μια συνδρομή ενός έτους διαρκεί $ 3,33 το μήνα. Η καλύτερη διαπραγμάτευση είναι το διετές σχέδιο, το οποίο υπολογίζεται με κόστος $ 2,88 το μήνα.

Ξύλευση

Όπως πολλοί πάροχοι VPN, το PureVPN δηλώνει κατάφωρα ότι δεν τηρούν κανένα αρχείο καταγραφής. Ωστόσο, αν διαβάσετε την λεπτή εκτύπωση στην πολιτική απορρήτου τους, σύντομα θα ανακαλύψετε ότι αυτό απλά δεν είναι αλήθεια.

PureVPN αρχεία καταγραφής

Τα αρχεία σχετικά με τη σύνδεση και το εύρος ζώνης διατηρούνται από το PureVPN. Ισχυρίζονται ότι αυτά τα αρχεία καταγραφής διατηρούνται απλά για να διατηρήσουν την απόδοση της υπηρεσίας. Εάν αυτό είναι αλήθεια, γιατί να μην είστε εκ των προτέρων γι 'αυτό αντί να το θάβετε στην πολιτική απορρήτου? Οι πραγματικοί υποστηρικτές της ιδιωτικής ζωής θα θελήσουν να κοιτάξουν αλλού.

Ταχύτητα

Ο έλεγχος του ρυθμού μεταφοράς δεδομένων ήταν αρκετά αξιοσέβαστος. Η τιμή μας χωρίς τη χρήση VPN ήταν 26 Mbps. Με το PureVPN, ο ρυθμός μεταφοράς δεδομένων μειώθηκε στα 8,6 Mbps, ο οποίος είναι εντός αποδεκτών ορίων.

Τι είναι το Kodi?

Το Kodi εισήχθη το 2002 ως το Xbox Media Player. Λίγο αργότερα μετονομάστηκε σε Xbox Media Center, ένα όνομα που διατηρούσε μέχρι το 2014. Το Ίδρυμα XBMC, το οποίο είναι υπεύθυνο για το Kodi, έδωσε τότε την υπηρεσία στο σημερινό του όνομα.

Κάτω από καθένα από τα ονόματά του, το Kodi παρέχει ένα μέσο πρόσβασης και αποθήκευσης περιεχομένου. Αυτό το περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει βίντεο και μουσική, μεταξύ πολλών άλλων εντύπων μέσων. Είναι συμβατό με μια εντυπωσιακά μεγάλη ποικιλία λειτουργικών συστημάτων και συσκευών. Τα Windows, MacOS, Linux, Android, iOS και Raspberry Pi συνεργάζονται με το λογισμικό. Εάν χρησιμοποιείτε το Linux, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια κάρτα γραφικών που κατασκευάστηκε τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία. Οι κάρτες AMD / ATI, NVIDIA ή Intel που υποστηρίζουν τουλάχιστον το OpenGL 2.0 πρέπει να είναι επαρκείς. Συστήματα που λειτουργούν με Windows συνιστώνται να χρησιμοποιούν υλικό GPU που υποστηρίζει Direct3D. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συχνά το Kodi σε σχέση με την τηλεόραση, το PC, το φορητό υπολογιστή, το tablet, το smartphone και το Raspberry Pi.

Διασύνδεση Kodi

Το Kodi είναι λογισμικό ανοικτού κώδικα, το οποίο σημαίνει ότι είναι ελεύθερα διαθέσιμο σε όλους. Είναι δυνατό για τους προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο να κάνουν αλλαγές ή προσθήκες σε αυτό, αν το επιλέξουν. Πολλά από αυτά διατίθενται σε άλλους χρήστες του Kodi μέσω πρόσθετων. Το Kodi δεν έρχεται φορτωμένο με οποιοδήποτε περιεχόμενο. Αντ 'αυτού, κάθε χρήστης πρέπει να φορτώσει το δικό του περιεχόμενο στο λογισμικό χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε τοπική ή δικτυακή αποθήκευση που διαθέτουν.

Τι μπορείτε να κάνετε με το Kodi?

Το Kodi είναι απίστευτα ευέλικτο λογισμικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σχεδόν οποιοδήποτε είδος ψυχαγωγίας. Ακούστε όλη την αγαπημένη σας μουσική. Το Kodi το δέχεται σε μορφές αρχείων, όπως OGG, MP3 και AAC. Με τις έξυπνες λίστες αναπαραγωγής και την δυνατότητα επισήμανσης κομματιών, η μουσική σας συλλογή δεν ήταν ποτέ τόσο οργανωμένη.

Μεταξύ των μορφών βίντεο που είναι συμβατά με το Kodi είναι τα H.264, 3D και ISO. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το Internet για να μεταδώσετε περιεχόμενο μέσω του Kodi. Εισάγετε τις αγαπημένες σας ταινίες και, στη συνέχεια, ζητήστε από το λογισμικό να προσθέσει τα ρυμουλκούμενα, αφίσες ταινιών και άλλα για να βελτιώσουν την εμπειρία.

Αν αγαπάς την τηλεόραση, το Kodi θα είναι νικητής για σένα. Διαθέτει τη δυνατότητα αποθήκευσης των αγαπημένων σας προγραμμάτων ώστε να μπορείτε να τα παρακολουθείτε όποτε θέλετε. Οι αφίσες, οι ετικέτες και οι περιγραφές σας βοηθούν να κρατάτε τα πάντα οργανωμένα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ροή και εγγραφή ζωντανής τηλεόρασης, αρκεί να προσθέσετε μια υπηρεσία backend όπως το NextPVR, το TVheadend ή το MediaPortal.

Πρόσθετα Kodi

Το Kodi διαθέτει ακόμα λειτουργίες που σας επιτρέπουν να αποθηκεύσετε και να ταξινομήσετε όλες τις φωτογραφίες σας. Είναι ο ευκολότερος τρόπος να μοιράζεστε φωτογραφίες σε όλες τις συσκευές σας.

Είναι το Kodi παράνομο?

Το Kodi δεν είναι παράνομο. Στην πραγματικότητα, είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα που δημιουργήθηκε από το Ίδρυμα XBMC. Για να αποκτήσετε το Kodi, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα στο https://kodi.tv/download. Ενώ το κατεβάζετε, μπορείτε να κατεβάσετε επιπλέον οποιοδήποτε επίσημο add-on.

Ορισμένες συσκευές έρχονται τώρα με το Kodi προεγκατεστημένο. Αυτό είναι επίσης ένας απόλυτα νόμιμος τρόπος για να αποκτήσετε το λογισμικό. Αυτές οι εκδόσεις του Kodi δεν περιέχουν πρόσθετα τρίτων που επιτρέπουν παράνομη ροή.

Νομικά ζητήματα ενδέχεται να προκύψουν όταν οι χρήστες του Kodi επιλέξουν να εγκαταστήσουν και να εκτελέσουν πρόσθετα άλλων κατασκευαστών που παρέχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Συνήθως, αυτό το περιεχόμενο περιλαμβάνει τρέχουσες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που δεν είναι διαθέσιμες αλλού. Αυτά τα πρόσθετα συχνά βασίζονται στο torrenting για την παροχή περιεχομένου. Ίσως να γνωρίζετε ότι το torrenting σας ανοίγει σε ευπάθειες ασφαλείας. Επιπλέον, μπορεί να είναι παράνομη η παραβίαση υλικών που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Εάν χρησιμοποιείτε το Kodi για torrenting ή streaming υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, τότε πρέπει να επιλέξετε ένα από τα καλύτερα VPN για το Kodi πριν το κάνετε.

Τι είναι τα πρόσθετα τρίτου μέρους?

Με τα χρόνια, οι προγραμματιστές τρίτων έχουν δημιουργήσει όλα τα είδη πρόσθετων που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τη λειτουργικότητα και τη χρηστικότητα του Kodi. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε να προσθέσετε στο λογισμικό μια εφαρμογή καιρού ή αποταμιευτές οθόνης.

Αν ψάχνετε για τηλεόραση και ταινίες, τότε θα είστε ευχαριστημένοι με πρόσθετα από το Bravo, το DIY Network, την οικογένεια ABC και πολλά άλλα. Τα podcasts μπορούν να μεταδοθούν σε ροή μέσω πρόσθετων όπως το Podcasts της Apple iTunes. Ή, μπορεί να θέλετε να προσθέσετε τη δυνατότητα προβολής στίχων για τα τραγούδια που παίζετε. Ένα πρόσθετο τροφοδοσίας Twitter σας βοηθά να παραμείνετε στην κορυφή του τι συμβαίνει στα κοινωνικά μέσα.

Kodi addons

Ωστόσο, συνιστάται να προχωρήσετε με προσοχή κατά την επιλογή πρόσθετων. Όλα αυτά αναπτύσσονται ανεξάρτητα χωρίς την επίβλεψη των λαών πίσω από το Kodi. Αυτό σημαίνει ότι μερικές από αυτές είναι πιο λειτουργικές από άλλες.

Επίσης, λάβετε υπόψη ότι ορισμένα πρόσθετα καθιστούν δυνατή τη λήψη και την αποθήκευση παράνομα παραγόμενων υλικών που αποτελούν αντικείμενο πνευματικών δικαιωμάτων. Η κατοχή τέτοιων μέσων μπορεί να σημαίνει ότι εκτελείτε το νόμο.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα VPN με το Kodi?

Τα καλύτερα VPN σας προστατεύουν από τους κατασκόπους κάθε ποικιλίας. Γνωρίζατε ότι αν δεν χρησιμοποιήσετε ένα VPN, ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου σας μπορεί να δει απολύτως όλα όσα κάνετε online?

Ακριβώς τόσο ανησυχητικό, η κυβέρνηση μπορεί να παρακολουθήσει και τις κινήσεις σας. Το ίδιο ισχύει για τους χάκερ και άλλους χειριστές μαύρων καπέλων που ελπίζουν να μολύνουν το σύστημά σας με κακόβουλο λογισμικό, λογισμικό υποκλοπής spyware και ransomware.

πώς λειτουργεί η ροή vpn

Όλοι θέλουν να μάθουν τι κάνετε online, συμπεριλαμβανομένων των ιστοσελίδων που επισκέπτεστε. Αναρωτιούνται πώς ξοδεύετε το χρόνο σας στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και ότι όλα τα είδη κακοποιών ηθοποιών δεν θα ήθελαν τίποτα καλύτερο από το να πάρουν τα χέρια τους στην πιστωτική σας κάρτα και τους αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών.

Τι κάνει ένα VPN για εσάς; Θα μεταμφιέσει τη διεύθυνση IP σας έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να σας κατασκοπεύσει. Χρησιμοποιεί ιδανικά κρυπτογράφηση AES 256-bit για να προστατεύσει όλη σας την κυκλοφορία Ιστού. Μπορεί ακόμη και να φανεί σαν να κάθεστε στο Μόντρεαλ όταν βρίσκεστε πραγματικά στο Σίδνεϊ. Ουσιαστικά, ένα VPN σας προσφέρει μια απόλυτα ιδιωτική και ανώνυμη εμπειρία στο διαδίκτυο.

Μπορείτε να ρωτήσετε αν αυτό είναι απαραίτητο. Μετά από όλα, νομίζετε, δεν κάνω τίποτα online που πρέπει να κρύψω.

Είναι πραγματικά αλήθεια; Πόσο ενθουσιασμένος είστε για τον καθένα που μπορεί να δει τις τραπεζικές σας συναλλαγές ή να παρακολουθήσει τις συνήθειες αγορών σας στο διαδίκτυο; Δεν ακούγεται τόσο ελκυστική, έτσι; Ένα αξιόπιστο VPN σάς προστατεύει από όλους τους κατασκόπους και τους εισβολείς. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε τις τραπεζικές σας συναλλαγές ή να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή στο Kodi χωρίς να ανησυχείτε για κανέναν που να κοιτάζει πάνω από τον ώμο σας.

Τελικές σκέψεις

Οποιοδήποτε από τα VPN που εξετάζονται εδώ υπόσχεται αξιόπιστη λειτουργία κατά τη χρήση του λογισμικού Kodi. Τα περισσότερα από αυτά προσφέρουν επίσης αξιοπρεπή ταχύτητα και αξιόπιστες συνδέσεις.

Ωστόσο, αυτό πιστεύουμε Το NordVPN παρέχει το καλύτερο συνολικό πακέτο για τους χρήστες του Kodi. Ο συνδυασμός ασφάλειας, λειτουργικότητας, δυνατοτήτων και αξιοπιστίας της NordVPN καθιστούν αυτή την υπηρεσία την κορυφαία επιλογή μας.

Δεδομένου ότι προσπαθείτε ήδη να βελτιώσετε την ασφάλεια στο διαδίκτυο, ίσως θελήσετε να σκεφθείτε επίσης τη χρήση ενός διαχειριστή κωδικών πρόσβασης. Ο καλύτερος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης διασφαλίζει ότι μπορείτε να παρακολουθείτε ισχυρούς, σύνθετους και μοναδικούς κωδικούς πρόσβασης για όλους τους λογαριασμούς σας στο διαδίκτυο. Όπως με τη χρήση ενός VPN, ένας διαχειριστής κωδικών διατηρεί τα δεδομένα σας ιδιωτικά.

Συχνές ερωτήσεις

Ε: Ποιο είναι το καλύτερο συνολικό VPN για το 2020?

ΕΝΑ: Το NordVPN διαθέτει ένα εντυπωσιακό δίκτυο διακομιστών και μπορείτε να έχετε έξι συσκευές συνδεδεμένες στο διακομιστή ταυτόχρονα. Επιπλέον, διαθέτουν όλα τα είδη των κορυφαίων χαρακτηριστικών ασφαλείας και είναι φιλικά προς το BitTorrent. Με την καλή εξυπηρέτηση των πελατών και την αυστηρή πολιτική μη τήρησης αρχείων καταγραφής, το NordVPN είναι ίσως το καλύτερο VPN στην αγορά για το 2020.

Ε: Ο ISP μου γνωρίζει ότι μεταδίδω streaming στο Kodi χρησιμοποιώντας ένα VPN?

ΕΝΑ: Όταν χρησιμοποιείτε ένα αξιόπιστο VPN, ο ISP σας δεν έχει κανέναν τρόπο να γνωρίζει τι κάνετε streaming στο Kodi. Επιπλέον, δεν γνωρίζουν ιστοσελίδες που επισκέπτεστε, ούτε μπορούν να κατασκοπεύουν τις οικονομικές σας συναλλαγές. Η χρήση ενός VPN σημαίνει πλήρη ανωνυμία και ιδιωτικότητα στο διαδίκτυο, ειδικά όταν επιλέγετε προσεκτικά το VPN σας.

Ε: Ποια είναι τα καλύτερα addons για το Kodi?

ΕΝΑ: Το Kodi διαθέτει μια ατελείωτη λίστα με addons. Το να αποφασίσετε ποια είναι τα καλύτερα εξαρτάται από εσάς. Απλά θυμηθείτε ότι κάποιοι λειτουργούν καλύτερα από άλλους. Οι κορυφαίες επιλογές περιλαμβάνουν το Exodus για την παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, καθώς και το Yoda, το οποίο παρέχει επίσης ταινίες και τηλεόραση με μια ευρεία γκάμα ειδών και γλωσσών. Το KidsTube εξυπηρετεί τους μικρούς με κινούμενα σχέδια, ενώ το SportsDevil είναι εκεί για όσους δεν μπορούν να πάρουν αρκετή αθλητική δράση.

Ερ: Είναι νόμιμο να χρησιμοποιείτε το Kodi?

ΕΝΑ: Το Kodi είναι νόμιμο. Ωστόσο, ορισμένα addons ενδέχεται να παρέχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, το οποίο από τεχνική άποψη δεν είναι νόμιμο για streaming. Προχωρήστε με προσοχή εάν θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα κρατήσετε τη δεξιά πλευρά του νόμου και πάντα να χρησιμοποιείτε ένα VPN όταν χρησιμοποιείτε το Kodi.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me