Τα καλύτερα δίκτυα VPN για το Netflix (2020)

Όταν ήμουν νέος, μου άρεσε η φύση και πέρασα το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου από τον Murray, αλλά οποιοσδήποτε τύπος που ήρθε σε ηλικία στο δεύτερο μέρος της δεκαετίας του '90 μπορεί να σας πει ότι το ύπαιθρο βαρεθεί μετά από λίγο και θέλετε κάποια γνήσια ψυχαγωγία.

Δυστυχώς για μένα και για τους συμπαίκτες μου, η ψυχαγωγία ήταν δύσκολη. Όταν είσαι πολύ νεαρός για λίγο από το κεχριμπάρι υγρό και η εφηβεία σου έχει καλύψει με άρκρα, να πάρεις μεθυσμένος και να έχεις τσιμπήματα δεν έχει το ερώτημα. ��

Τότε, και μέχρι σήμερα, γυρίζω σε αμερικανικές ταινίες για να σβήσω τη δίψα μου για ενθουσιασμό. Αλλά η Νότια Αυστραλία είναι κακή όταν πρόκειται για ταινίες. Τουλάχιστον ήταν τότε. Το μόνο κινηματογράφο που θυμάμαι είναι το ιστορικό θέατρο Capri και αυτό ήταν 60 χιλιόμετρα μακριά. Γιούχα!!

Όταν οι γονείς μου με πήραν τον υπολογιστή μου και ο αδελφός μου, ήμασταν πάνω από το φεγγάρι. Τέλος, θα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε το YouTube και να κατεβάσουμε ταινίες. Αρκεί να πούμε ότι ήταν διασκεδαστικό ενώ κράτησε.

Όπως γνωρίζει κάθε Aussie, η κυβέρνηση έχει ραγίσει σκληρά στις πειρατικές περιοχές, εμποδίζοντας όχι λιγότερες από 59 ιστοσελίδες torrent. Και αυτό δεν είναι όλα. Η αμερικανική βιντεοθήκη της Netflix δεν είναι διαθέσιμη στην Αυστραλία, όπως είναι οι περιοχές όπως το Hulu and Crackle.


Για να χειροτερέψει, το περιεχόμενο που είναι ακόμα άμεσα διαθέσιμο στους Αυστραλούς μπορεί να μας στοχεύσει με ανεπιθύμητη διαφήμιση, κακόβουλο λογισμικό και ιούς και να κλέψει τα προσωπικά μας δεδομένα.

Contents

Ελεύθερο σημαίνει ότι είσαι το προϊόν

Οι επιθέσεις Ransomware όπως η NotPetya, η Locky, η Jigsaw και η CrySis μας κοστίζουν χρήματα και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα τα τελευταία χρόνια και δεν δείχνουν κανένα σημάδι επιβράδυνσης. Από τον Οκτώβριο, οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο αυξάνονταν στην Αυστραλία.

Δεν είναι μόνο οι τράπεζες και οι μεγάλες εταιρείες που είναι ευάλωτες σε τέτοιες επιθέσεις. Αν ο Jigsaw μας διδάξει τίποτα, είναι ότι ο μέσος πολίτης μπορεί να στοχεύσει και να έχει τα προσωπικά του δεδομένα κρατημένα ως όμηρος από κάποιο θόλο με μια μονάδα flash στο gumboot.

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά μεγάλα VPN (Εικονικά Ιδιωτικά Δίκτυα) έξω εκεί που μπορούν να κάνουν την online εμπειρία μας ιδιωτική και ασφαλή. Με στρατιωτική κρυπτογράφηση, αυτά τα VPN θα σας επιτρέψουν να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο ή να μεταδώσετε τις αγαπημένες σας ταινίες & Τηλεοπτικές εκπομπές χωρίς ανησυχία για αποκλεισμό ή πλαστογράφηση.

Στο μειονέκτημα, όταν χρησιμοποιείτε τα περισσότερα δίκτυα VPN, αναπόφευκτα λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους διακομιστή μεσολάβησης όταν επιχειρείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως το US Netflix. Αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα που μπορεί εύκολα να διορθωθεί επιλέγοντας το σωστό VPN για την εργασία.

Κάθε VPN σε αυτήν τη λίστα είναι συνιστάται ειδικά για την ικανότητά τους να παρακάμπτουν το αποκλεισμένο περιεχόμενο, ιδιαίτερα το Netflix. Αν χρησιμοποιείτε ένα από αυτά τα VPN, θα μπορείτε να βλέπετε το Netflix των ΗΠΑ και τον κατάλογο Netflix οποιασδήποτε άλλης χώρας με καθαρή ποιότητα HD. Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν VPN, θα κάναμε συμβουλές εναντίον του, θα είναι πολύ αργή για την αξιόπιστη ροή βίντεο.

Παρακάτω θα δούμε τι ακριβώς είναι το Netflix VPN και γιατί μπορεί να ξεμπλοκάρει τη βιβλιοθήκη της υπηρεσίας ροής για εσάς. Θα μεταβούμε σε κάθε VPN που λειτουργεί για το σκοπό αυτό και γιατί μερικοί δεν αξίζει να το χρησιμοποιήσετε. Ως πρόσθετο βοήθημα, θα συζητήσουμε πώς θα φτιάξετε ένα VPN για αυτό το σκοπό.

Ας πάψουμε!

NordVPN

Προηγμένη ανίχνευση απειλών + Kill Switch + Κρυπτογράφηση στρατιωτικής βαθμίδας

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ποικιλία επιλογών τιμολόγησης και μεθόδων πληρωμής
Πρόσβαση στο Netflix
Επιτρέπει το torrenting
Εύκολη ρύθμιση λογαριασμού
Ασφαλής κρυπτογράφηση
Εξαιρετική διασύνδεση
Σχεδιασμός με κηλίδες
Διάφορα πρόσθετα
Υποστήριξη πελατών

CONS

Οι ταχύτητες είναι αργές σε ορισμένα μέρη του κόσμου.

Λειτουργώντας έξω από τη δικαιοδοσία του Παναμά, μακριά από τα δεκατέσσερα μάτια, το NordVPN είναι ένα VPN που μπορείτε να εμπιστευτείτε για να διατηρήσετε τις πληροφορίες σας εμπιστευτικές. Αυτοί είναι ανοσία σε νόμους πειρατείας πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να συνδεθείτε οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

Διαθέτοντας μια λίστα αποκλεισμού σε πραγματικό χρόνο των ιστότοπων που φιλοξενούν κακόβουλο λογισμικό, λογισμικό υποκλοπής spyware και ιχνηλάτες, η τεχνολογία CyberSec της NordVPN υπογράφει έναγια την ανίχνευση επιβλαβούς λογισμικού ή sniffers όταν επισκέπτεστε μια επικίνδυνη περιοχή. Με αυτόν τον τρόπο, είναι σε θέση να σας εμποδίσουν να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν ιστότοπο που θα θέσει σε κίνδυνο τα δεδομένα σας.

Με στρατιωτική κρυπτογράφηση και διπλό VPN (δύο στρώματα προστασίας), το NordVPN σας κρατά σταθερά περιχαρακωμένο σε μυστικό καθώς περιηγείστε στον ιστό ή κατεβάζετε περιεχόμενο.

Προσωπικά, μου αρέσει η προστασία διαρροής του DNS (το καλύτερο που έχω συναντήσει) και το "κρεμμύδι πάνω από το VPN" (τα μηνύματά σας αποκαθίστανται σε επίπεδα κρυπτογράφησης όπως τα στρώματα ενός κρεμμυδιού).

Δυστυχώς, το NordVPN δεν προσφέρει μια εφαρμογή αποκλεισμού διαφημίσεων, αλλά εκτός από το ότι έχουν τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά που θα αναζητούσε σε μια προστασία VPN-DNS, διακόπτη kill, et al.

Χαρακτηριστικά

CyberSec, απεριόριστη λήψη, κοινή χρήση αρχείων, τείχη προστασίας και ασφάλεια. Προστασία από διαρροές DNS, 6 ταυτόχρονες συνδέσεις, 24ωρη ζωντανή συνομιλία, 99,9% uptime, 1000+ διακομιστές

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του NordVPN εδώ.

Surfshark

Ανώτερη κρυπτογράφηση, απεριόριστες συνδέσεις, ενσωματωμένο διακόπτη Kill

Λογότυπο Surfshark

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ξεμπλοκάρει το Netflix και άλλες υπηρεσίες streaming media
Λειτουργεί καλά για torrenting και P2P κοινή χρήση αρχείων
Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
Απεριόριστες διευθύνσεις IP, εύρος ζώνης και συνδέσεις
Εξαιρετική ασφάλεια και κρυπτογράφηση
Kill-switch περιλαμβάνεται σε όλα τα σχέδια
Διατίθεται σε χώρες με καθαρή λογοκρισία ή μπλοκ
Δωρεάν δοκιμή και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
Προστασία DNS, IPv6 και WebRTC

CONS

Μικρότερο δίκτυο διακομιστών από άλλα δίκτυα VPN
Οι ταχύτητες μπορεί να διαφέρουν από διακομιστή σε διακομιστή
Η διεπαφή εφαρμογών δεν διαθέτει βελτιστοποίηση σχεδιασμού

Το Sufshark είναι η νέα υπηρεσία VPN στο μπλοκ. Η εταιρεία αναπτύσσεται καθημερινά και φαίνεται ότι δεσμεύεται να καταλήξει ως το καλύτερο VPN στην αγορά. Η υπηρεσία έχει ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων και κατασκευάζει γρήγορα μία από τις καλύτερες φήμες στο μπλοκ.

Όταν το Surfshark ξεκίνησε αρχικά, οι περισσότεροι άνθρωποι τις αμφισβήτησαν. Αλλο VPN; Η εταιρεία είδε καθαρά την αγορά και σκέφτηκε ότι θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερα. Έχει ήδη πάνω από 800 διακομιστές σε περισσότερες από 50 χώρες. Φαίνεται επίσης ότι είναι προσθέτοντας περισσότερους εξυπηρετητές κάθε μέρα.

Γιατί είναι τόσο υψηλή στη λίστα Netflix ;. Ένα πράγμα που έχει σε πολλές υπηρεσίες VPN είναι η υποστήριξη για το πρωτόκολλο IPv6. Χρησιμοποιώντας αυτό το πρωτόκολλο, μπορούν να παρέχουν ένα απεριόριστο αριθμό διευθύνσεων IP στους πελάτες τους.

Το παλιό πρωτόκολλο IPv4 που χρησιμοποιείται από πολλά δίκτυα VPN έχει περιορισμένο αριθμό μοναδικών διευθύνσεων IP για εκχώρηση. Αυτό είναι μια σημαντική διάκριση, όπως Η Netflix και άλλες εταιρείες είναι σε θέση να ανιχνεύσουν VPN και να ξεκινήσουν μπλοκ λόγω χιλιάδων χρηστών που προέρχονται από την ίδια διεύθυνση IP.

Χαρακτηριστικά

24/7 ζωντανή συνομιλία, φανταστικές εφαρμογές, απεριόριστα πάντα, ένα παράλογο πρωτόκολλο κρυπτογράφησης, μη καταγραφή και μια αυξανόμενη βάση διακομιστών.

Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση Surfshark και αναλυτικά εδώ.

ExpressVPN

Γρήγορη, Ασφαλής και Τόνοι των Servers

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

145 τοποθεσίες διακομιστών
Διάφορες επιλογές τιμολόγησης & μέθοδοι πληρωμής
Συμβατότητα με πολλές συσκευές
Ξεμπλοκάρετε το Netflix ΗΠΑ και την αμερικανική Σαμόα
Απεριόριστη ταχύτητα και εύρος ζώνης
RSA-4096 & Έλεγχος ταυτότητας SHA-512 HMAC
Άριστη απόδοση σε 90+ χώρες
Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών
Αφιερωμένα IP

CONS

Τιμολογιακή επιλογή από άλλες
Περιορισμένες ρυθμίσεις και ρυθμίσεις
Δεν υπάρχει τηλεφωνική υποστήριξη

Αυτό είναι ένα από τα γενικά μου faves όταν πρόκειται για αξιόπιστα VPN με πολλά να προσφέρει. Έχουν τις ταχύτερες ταχύτητες γύρω και παρέχουν απεριόριστες λήψεις και κρυπτογράφηση 256-bit υψηλής ασφάλειας.

Θα πιέζεστε σκληρά για να βρείτε ένα VPN που μπορεί να ταιριάζει με το ExpressVPN για φιλική και ενημερωμένη υποστήριξη πελατών και απόλυτη ασφάλεια. Δικα τους 3Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 0 ημερών και 24/7 live chat είναι μπόνους για όλους εσάς που δεν μπορείτε να ενοχλούνται να καταλάβετε τα πράγματα μόνοι σας.

Θα σας βοηθήσουν σε οποιοδήποτε πρόβλημα και θα βεβαιωθείτε ότι έχετε μια θετική εμπειρία χρησιμοποιώντας τους διακομιστές τους ή παίρνετε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Χαρακτηριστικά

Περιεχόμενο από οπουδήποτε, χωρίς αρχεία καταγραφής, 145 τοποθεσίες διακομιστών, δοκιμή ταχύτητας υπογραφής ExpressVPN, βραβευμένες εφαρμογές, υποστήριξη πελατών όλο το 24ωρο και διαχωρισμός σήραγγας.

(Διαβάστε ολόκληρη την αναθεώρηση του ExpressVPN εδώ)

PureVPN

Εξαιρετική ασφάλεια, γρήγορη ταχύτητα και εξαιρετική εξυπηρέτηση

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Εύκολη διασύνδεση
Πέντε μοναδικές προεπιλογές
Εξαιρετικές ταχύτητες
Επιτρέπεται P2P
Δεν υπάρχει πολιτική αρχείων καταγραφής
Ισχυρή κρυπτογράφηση
Ευελιξία πληρωμής

CONS

Προηγούμενες περιπτώσεις διαρροών DNS
Καταγράφει χρονικά σήματα και εύρος ζώνης
Το τείχος προστασίας NAT και άλλα πρόσθετα κοστίζουν επιπλέον

Αν θέλετε να πάτε δίκαια στο Netflix, το PureVPN είναι το VPN για εσάς. Το λειτουργεί το 100% του χρόνου, αν ψάχνετε να εξερευνήσετε τον κατάλογο των ΗΠΑ Netflix ή να δείτε τα Hulu, Kodi και / ή Amazon Prime.

Οι διακομιστές τους υποστηρίζουν επίσης την κοινή χρήση P2P, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορέσετε να ξεμπλοκάρετε όλα τα torrent sites που προσπαθεί να πάρει η κυβέρνηση από εμάς. Με 80.000+ διακομιστές, Το PureVPN είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διαδεδομένα δίκτυα VPN και έχει μια καταξιωμένη φήμη για την προστασία από διαρροές DNS.

Το PureVPN είναι συμβατό με iOS και Android και προσφέρει μια σειρά από πρωτόκολλα από OpenVPN και L2TP σε IKEv2 και SSTP.

Αλλά μην πάρετε τη λέξη μου γι 'αυτό. Οι Mashables και οι The New York Times έχουν επίσης τραγουδήσει τους επαίνους αυτού του ατόμου για την ισχυρή κρυπτογράφηση και τις ασυναγώνιστες τιμές τους. Εάν είστε κάποιος πολεμιστής που δεν έχει την πολυτέλεια να αποβάλει ολόκληρο το wad σας για ασφαλή περιήγηση στο Internet, θα είστε ευτυχισμένοι ως χοίρος σε shit με PureVPN.

Είναι φθηνή και εύκολη στη ρύθμιση. Και το κερασάκι στην τούρτα είναι η επταήμερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Εάν αυτό δεν είναι αρκετά κίνητρο, σκεφτείτε το γεγονός ότι επιτρέπουν πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις. Αυτές είναι δύο περισσότερες συνδέσεις από τους περισσότερους ανταγωνιστές τους.

Χαρακτηριστικά

Γρήγορες ταχύτητες, μη εγγεγραμμένη πολιτική, εγγύηση επιστροφής χρημάτων, απεμπλοκή Netflix και torrenting, δοκιμασμένη και εγκεκριμένη

(Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση PureVPN εδώ)

VyprVPN

Περισσότεροι από 70 διακομιστές, ισχυρή κρυπτογράφηση, εξαιρετική για το Netflix

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Διακομιστές σε περισσότερες από 70 χώρες
Βελτιωμένες ταχύτητες (ιδανικές για streaming)
Ισχυρή κρυπτογράφηση
Πλήρως εξοπλισμένη ασφάλεια
Ξεμπλοκάρει το Netflix

Το VyprVPN είναι επιλογή άσου για Netflix και άλλες υπηρεσίες συνεχούς ροής. Παρέχουν ένα rock στερεά κρυπτογράφηση και όλα τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας που μπορείτε να ζητήσετε. Μιλάμε για στρατιωτική κρυπτογράφηση, εξαιρετικές ταχύτητες και εξυπηρέτηση σε περισσότερες από 70 χώρες.

Από το εργονομικό τους λογισμικό μέχρι το δικό τους συμβατότητα πολλών συσκευών, Το VyprVPN είναι ένας γίγαντας μεταξύ των VPN και, όπως το ExpressVPN, παρέχουν στους πελάτες τους μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Προσωπικά, δεν είμαι ιδιαίτερα λάτρης της ομάδας υποστήριξης πελατών τους (curt και όχι όλα αυτά ενημερωτικά), αλλά αυτό είναι ένα μικρό τίμημα για να πληρώσει για αξιοπρεπή κρυπτογράφηση και συνολική ανωνυμία.

Και για τους μαχητές που δεν θέλουν να χωρίσουν με τα δολάρια τους από το ρόπαλο, αυτοί προσφέρουν δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 3 ημερών έτσι μπορείτε να δείτε πώς λειτουργεί πριν αγοράσετε ένα σχέδιο.

Χαρακτηριστικά

Απεριόριστη λήψη και ροή, 3 ταυτόχρονες συνδέσεις, εγγύηση επιστροφής χρημάτων, απογοητευτικές απώλειες, πολλαπλά πρωτόκολλα, πρωτόκολλο Chameleon, ενσωμάτωση πολλαπλών εφαρμογών

(Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του VyprVPN εδώ)

TorGuard

Όχι όπως πολλές τοποθεσίες, αλλά η συνολική ιδιωτικότητα

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Γρήγορες συνδέσεις
Ξεμπλοκάρετε το Netflix ΗΠΑ
Ευχρηστία σε όλες τις πλατφόρμες
Προηγμένες λειτουργίες
24/7 υποστήριξη πελατών
TSL και 256-bit κρυπτογράφηση

Το TorGuard Anonymous VPN είναι μια βιώσιμη επιλογή για όσους δεν περιμένουν εκατοντάδες χιλιάδες διευθύνσεις IP ή εκατοντάδες τοποθεσίες διακομιστών.

Προσφέροντας έναν διακομιστή μεσολάβησης Socks5 και μια αποκλειστική διεύθυνση IP, το Ανώνυμο VPN του Torguard επιτρέπει στους χρήστες του να μεταδίδουν συνεχώς αποκλεισμένο περιεχόμενο και να κατεβάζουν torrents με πλήρη απόρρητο.

Θα είσαι είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση σε όλα από Netflix και Hulu στην Pandora και Crackle ανώνυμα.

Ένα από τα πράγματα που μου αρέσει περισσότερο είναι οι μέθοδοι πληρωμής τους. Μπορείτε να πληρώσετε μαζί με τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες και το Πορτοφόλι Google με τις πιστωτικές κάρτες Bitcoin, OKPay, PayPal, Giropay, Google Checkout, dotpay, sofort, Cherry, Qiwi, ecoPayz, Boleto Bancario, Union Pay, Ukash και Money Bookers.

Παρόλο που το TorGuard είναι λίγο γυμνά κόκαλα σε σχέση με τα άλλα VPN σε αυτήν τη λίστα, εξακολουθεί να είναι μια ασφαλή και γρήγορη λύση VPN που υποστηρίζει OpenVPN, PPTP ή L2TP.

Με διακομιστές στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία καθώς και σε άλλες 98 χώρες, γνωρίζετε ότι θα μπορείτε να συνδεθείτε και να αποκτήσετε ό, τι θέλετε από το λογισμικό τους.

Χαρακτηριστικά

Υποστηρίζει όλες τις συσκευές συμπεριλαμβανομένου του Xbox 360, 5 ταυτόχρονες συνδέσεις, Υποστήριξη εισιτηρίων, υποστήριξη email, 100+ εξυπηρετητές σε 37 χώρες, στρατιωτική κρυπτογράφηση

(Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση του TorGuard εδώ)

Goose VPN

Καλό αλλά πολύ δρόμο Πάρα πολλές συνδέσεις

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Προσιτή τιμολόγηση
Πρόσβαση Netflix
Υποστήριξη P2P
Εργονομικό λογισμικό
Δεν υπάρχει πολιτική αρχείων καταγραφής

CONS

Δεν υπάρχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας
Λιγότερες ταχύτητες από τις περισσότερες, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε το OpenVPN
Δύσκολο να ρυθμίσετε το δρομολογητή
Συνδέσεις συχνά χάνονται

Το Goose VPN έχει βαθμολογία 75% από μένα επειδή είναι σίγουρα ένα αξιόπιστο VPN, αλλά απέχουν πολύ από τα καλύτερα. Αυτή η ολλανδική υπηρεσία είναι ένα από τα νεότερα VPN στην αγορά και ίσως θα βελτιωθεί εγκαίρως.

Όπως ισχύουν τώρα, δεν διαθέτουν τα προηγμένα χαρακτηριστικά ή το φάσμα των πρωτοκόλλων που περιμένω από μια κορυφαία λύση VPN ραφιού.

Τούτου λεχθέντος, έχετε πρόσβαση στην υποστήριξη Netflix, P2P και απεριόριστες συνδέσεις. Το λογισμικό τους είναι αρκετά εύκολο για εγκατάσταση και προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών δωρεάν, ώστε να μπορείτε να δείτε μόνοι σας εάν αξίζουν τη χρήση τους.

Το καλύτερο που μπορώ να πω για το VPN Goose είναι ότι είναι αρκετά προσιτό και να προσφέρετε τόσες ταυτόχρονες συνδέσεις όπως θα θέλατε. Ο πρώτος δεν τους κάνει ακριβώς αξιοσημείωτο (υπάρχουν πολλά φτηνά VPN έξω εκεί), αλλά το τελευταίο είναι πολύ μοναδικό. Στην πραγματικότητα, δεν μπορώ να θυμηθώ να δοκιμάσω ένα VPN που προσφέρει περισσότερες από έξι ταυτόχρονες συνδέσεις.

Αν μπορείς χειριστείτε τις σταγόνες στις ταχύτητες λήψης, τότε ίσως θέλετε να πάτε στο Goose VPN. Μπορείτε βεβαίως να κάνετε πολύ χειρότερα (δείτε: HideMyAss, ArchieVPN, SuperVPN).

Χαρακτηριστικά

30 ημέρες ελεύθερη δοκιμή, ισχυρή κρυπτογράφηση, καμία πολιτική αρχείων καταγραφής

Μπορώ να αποκτήσω ένα δωρεάν VPN για το Netflix?

δωρεάν vpnΑν είστε νέοι για VPN και απλά θέλετε να δείτε πώς λειτουργούν ή αν είστε με σταθερό εισόδημα και δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά μια πληρωμένη λύση VPN, μπορείτε να ελέγξετε πολλά από αυτά τα εξαιρετικά VPN δωρεάν, συνήθως για δίκη περίοδο μιας εβδομάδας ή ενός μήνα. Αλλά μην περιμένετε να ξεκλειδώσετε Netflix και παρόμοιες υπηρεσίες streaming με ελεύθερο λογισμικό.

Η θλιβερή αλήθεια είναι ότι το Netflix υποχωρεί σκληρά στους διακομιστές που ανήκουν σε VPN. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μόνο οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας VPN είναι σε θέση να το ξεμπλοκάρουν. Τα καλά νέα είναι ότι τα περισσότερα VPN σε αυτόν τον κατάλογο είναι υπερβολικά φθηνά, οπότε δεν θα σπάσει η τράπεζα να βγάλει ένα.

Ξεμπλοκάρετε το Netflix από οπουδήποτε

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για το Netflix (2020)Όλοι θέλουν να πάρουν ένα squizz στο Netflix επειδή είναι οι γίγαντες της σύγχρονης ψυχαγωγίας. Ο τεράστιος όγκος των ταινιών, των τηλεοπτικών εκπομπών και των ντοκιμαντέρ που προσφέρουν στον τερατώδη κατάλογό τους είναι ενθουσιώδης.

Παρόλο που η βιβλιοθήκη Netflix είναι τεράστια, οι θεατές που δεν είναι Αμερικανοί έχουν πολλά να προσβλέπουν στην απόρριψη του καταλόγου των ΗΠΑ Netflix. Οι συνδρομητές των ΗΠΑ Netflix παίρνουν τόνους περιεχομένου που άλλες χώρες δεν λαμβάνουν.

Τι είναι το VPN για το Netflix?

Το VPN αντιπροσωπεύει το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Αυτή η υπηρεσία το καθιστά έτσι ώστε να μπορείτε να μοιάζετε με την πρόσβαση στο Διαδίκτυο από διαφορετικό μέρος του κόσμου χάρη στην ποικιλία διευθύνσεων IP VPN που καλύπτουν την πραγματική σας διεύθυνση IP.

Χρησιμοποιώντας έναν από τους αμερικανικούς διακομιστές τους, φαίνεται ότι έχετε πρόσβαση στο Netflix από τις ΗΠΑ. Το αποτέλεσμα είναι ένας κατάλογος που θα σας κάνει να αναφωνείτε: "Δίκαιος πιπιλίζουν από το sav!"

Γιατί οι διαφορετικές χώρες έχουν διαφορετικούς καταλόγους Netflix?

Λόγω των περιορισμών αδειοδότησης που επιβάλλουν οι εταιρείες παραγωγής πίσω από τις κινηματογραφικές ταινίες και τα τηλεοπτικά προγράμματα που έχουν λάβει άδεια χρήσης στο Netflix, οι βασιλιάδες streaming δεν μπορούν να μοιράζονται ορισμένα περιορισμένα περιεχόμενα με όλες τις περιοχές.

Αυτό δεν είναι λάθος της Netflix, είναι προφανές από τον πλούτο του αποκλειστικού περιεχομένου που έχουν αναθέσει από μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ψυχαγωγίας ότι καταβάλλουν προσπάθειες για την παροχή περιεχομένου σε ολόκληρο τον κόσμο (Game of Thrones, Orange είναι ο New Black, Sandy Wexler, The Punisher, Stranger Things, Σπίτι Κάρτας).

Δυστυχώς, όταν πρόκειται για προϋπάρχον υλικό, τα χέρια τους είναι δεμένα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα χέρια σας είναι δεμένα και δεν το κάνουν. Τουλάχιστον δεν χρειάζεται να είναι με VPN στη διάθεσή σας.

Μητρώα Proxy Error-Fix του Netflix

Στο παρελθόν, οι άνθρωποι προσπάθησαν να ξεμπλοκάρουν τον αμερικανικό κατάλογο της Netflix χρησιμοποιώντας τοποθεσίες μεσολάβησης. Εάν δοκιμάσατε αυτό πρόσφατα, τότε γνωρίζετε ότι δεν μπορεί πλέον να γίνει από τότε που η Netflix χρησιμοποιεί έναν αποκλειστικό διακομιστή μεσολάβησης.

Όταν επιχειρήσετε αυτό τώρα, ένα μήνυμα σφάλματος έρχεται να διαβάσει, "Ομοίως, κάτι πήγε στραβά. Σφάλμα ροής. Φαίνεται ότι χρησιμοποιείτε έναν αποσυμπιεστή ή έναν πληρεξούσιο. Απενεργοποιήστε οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες και δοκιμάστε ξανά. "

Έτσι, ενώ ένας διακομιστής μεσολάβησης DNS χρησιμοποιείται για να είναι ένας καλός τρόπος για να το κάνετε αυτό, δεν θα λειτουργήσει τώρα για εσάς. ο μόνο ο τρόπος επιτυχούς πρόσβασης στην US Netflix είναι να χρησιμοποιήσετε ένα Netflix VPN.

Ευτυχώς, οι υπηρεσίες VPN σε αυτήν τη λίστα θα περιηγηθούν στο μπλοκ του διακομιστή μεσολάβησης Netflix και θα απελευθερώσουν όλο αυτό το περιεχόμενο που έσπασε το μάτι που έχετε φαγούρα να παρακολουθήσετε.

Κάθε κατάλογος Netflix για κάθε περιοχή θα είναι προσβάσιμος στα χέρια σας. Ένα VPN είναι ο καλύτερος τρόπος για να παρακάμψετε τα μπλοκ Netflix.

Θα χρησιμοποιήσει το Netflix σας κάνει να αντιμετωπίζετε προβλήματα?

Δεν είναι πιθανό. Ακόμα κι αν οι όροι υπηρεσίας της Netflix δηλώνουν σαφώς ότι ένας χρήστης θα έχει αποκοπεί ο λογαριασμός Netflix αν έχει αλιευθεί χρησιμοποιώντας ένα VPN για να έχει πρόσβαση σε εναλλακτικούς καταλόγους, δεν υπάρχει αρχείο που να το έχει κάνει ποτέ.

Κανένας χρήστης δεν έχει διωχθεί ποτέ για τη χρήση ενός VPN για την κατάργηση του αποκλεισμού του Netflix ούτε έχει διωχθεί για την απεμπλοκή οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας συνεχούς ροής.

Ο λόγος για τον οποίο δεν κατέβηκαν σκληρά στους ανθρώπους για τη χρήση VPN είναι πολύ απλός. Δεν είναι προς το συμφέρον τους να χάσουν συνδρομητές μόνο και μόνο επειδή οι εν λόγω συνδρομητές είχαν πρόσβαση σε περιεχόμενο χωρίς άδεια. Συνεχίστε έτσι!

Καλύτερα συμπεράσματα VPNs του Netflix

Για όσους διαθέτουν συνδρομή Netflix, ένα VPN ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων. Οι περισσότεροι συνδρομητές σε ολόκληρο τον κόσμο είναι ουσιαστικά περιορισμένοι όταν πρόκειται για περιεχόμενο. Με ένα ισχυρό VPN, θα μπορείτε να δείτε τα πάντα από τον κατάλογο των ΗΠΑ Netflix στον κατάλογο του Ηνωμένου Βασιλείου, τον κατάλογο της αμερικανικής Σαμόα και τον κατάλογο του Πουέρτο Ρίκο, ο καθένας από τον οποίο έχει τεράστιες ποσότητες αποκλειστικού υλικού.

Για τα καλύτερα δίκτυα VPN για το Netflix, συνιστώ ανεπιφύλακτα τις τρεις καλύτερες προτάσεις μου. NordVPN, Surfshark και ExpressVPN είναι από τα μεγαλύτερα δίκτυα VPN εκεί όπου υπάρχει κρυπτογράφηση, χαρακτηριστικά, συμβατότητα, τιμολόγηση και εξυπηρέτηση πελατών.

Καθένα από αυτά Τα VPN προσφέρουν φανταστικές ταχύτητες για streaming HD και όλη την ασφάλεια θα πρέπει να παραμείνετε κρυμμένοι κατά την περιήγηση στις βιβλιοθήκες Netflix. Εάν θέλετε να βελτιώσετε την εμπειρία Netflix, απλώς συνδεθείτε με ένα VPN Netflix και είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε!

Τελευταία μικρή πρόταση για τους λάτρεις της ασφάλειας στο διαδίκτυο θα ήταν να ελέγξετε τις δοκιμές μας σχετικά με το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης κωδικού πρόσβασης.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me