Τα καλύτερα δίκτυα VPN για Torrenting (2020)

Προστασία της ταυτότητάς σας στο διαδίκτυο είναι μια ανάγκη σήμερα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για κοινή χρήση αρχείων P2P, αφού δεν γνωρίζετε πάντα τι κάνετε λήψη, ούτε ποιος παρακολουθεί.


Υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε το καλύτερο VPN για torrenting. Πρέπει να αντιμετωπίσετε τους χάκερ και την κυβερνητική εξέταση σε είδος.

Στην Αυστραλία, περισσότεροι από 55 διεθνείς δικτυακοί τόποι για πειρατικά torrent έχουν αποκλειστεί χάρη σε δικαστική απόφαση τον Αύγουστο του 2017. Ακόμη και σε ηλικία Creative ComΟι άδειες χρήσης, οι χρήστες δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν μερικά μεγάλα VPN που σας επιτρέπουν να παρακάμψετε αυτό το κλείδωμα ώστε να μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε όλες τις ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και αθλήματα που θέλετε, όποτε θέλετε.

Αλλά επιλέγοντας το σωστό είναι μια άλλη ιστορία, η οποία μπορεί να είναι μια ολισθηρή πλαγιά εάν δεν έχετε εμπειρία με τα VPN. Για το λόγο αυτό, συνέταξα μια λίστα με το τα καλύτερα VPN για torrenting.

Ο κατάλογός μου βασίζεται σε διεξοδικούς ελέγχους και έρευνες για να βεβαιωθείτε ότι θα διαβάσετε μόνο για τις πιο αξιόπιστες διαθέσιμες.

Μετά από δοκιμή περισσότερων από 25 VPNs και λήψη (ή απόπειρα λήψης) 250+ αρχείων παντού από τη Μελβούρνη στην Καμπέρα. Με τα καλύτερα VPNs, ήμουν σε θέση να χρησιμοποιήσω το BitTorrent, να κατεβάσετε ταινίες και να παρακολουθήσετε κάθε επεισόδιο του Παιχνίδι των θρόνων. ��

Το μυαλό μπορεί να χρειαστεί βιβλία, καθώς το σπαθί χρειάζεται ένα σκαλοπάτι για να το κρατήσει άκρη, αλλά το μυαλό μου χρειάζεται απεριόριστες λήψεις και με τα καλύτερα VPN σε αυτή τη λίστα, μπορώ να κατεβάσω το περιεχόμενο της καρδιάς μου.

NordVPN

# 1 Επιλογή, Εξαιρετική ισορροπία ιδιωτικότητας & Ταχύτητα, διπλή κρυπτογράφηση δεδομένων

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Επιπλέον προστασία, στρατιωτική κρυπτογράφηση, ποικιλία επιλογών τιμολόγησης, εύκολη εγκατάσταση, ποικιλία μεθόδων πληρωμής συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin, εξυπηρετητές σε 61 χώρες

CONS

Βραδύτερες ταχύτητες από μερικούς από τους ανταγωνιστές τους, χωρίς τηλεφωνική υποστήριξη

Το NordVPN βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό και είναι πολύ δημοφιλές για προφανείς λόγους. Με το NordVPN, παίρνετε απεριόριστη κοινή χρήση P2P, blocker διαρροής DNS, διακόπτη kill και a Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επιπλέον, χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας και παρέχουν στους χρήστες τους το CyberSec το οποίο αποκλείει αυτόματα τα πράγματα όπως το κακόβουλο λογισμικό, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για απειλές στον κυβερνοχώρο ενώ torrenting ή streaming blocked content.

Το CyberSec προστατεύει επίσης από επιθέσεις DdoS (Distributed Denial of Service). Μια επίθεση DDOS είναι ένα είδος επίθεσης όπου πολλά συμβιβασμένα συστήματα χρησιμοποιούνται για να στοχεύσουν ένα σύστημα ειδικότερα. Το σύστημά σας. Το CyberSec σας προστατεύει από μια τέτοια επίθεση.

Άλλες προηγμένες λειτουργίες περιλαμβάνουν Διπλό VPN το οποίο κρυπτογραφεί την επισκεψιμότητά σας στο διαδίκτυο δύο φορές για να δημιουργήσει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας προσωπικών δεδομένων. Αυτή η διαδικασία αλυσιδωτών διακομιστών σάς επιτρέπει να κρύβετε πίσω από έναν αριθμό διακομιστών για να προστατέψετε καλύτερα την ταυτότητά σας.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που μπορείτε να περιμένετε από το NordVPN. Δείτε την πλήρη αναθεώρηση του NordVPN εδώ.

Surfshark

# 2 Η φθηνότερη επιλογή Torrenting

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Μεγάλη ταχύτητα, σταθερή υποστήριξη και μία από τις χαμηλότερες τιμές για ποιότητα / ταχύτητα. 

Ξεμπλοκάρει το Netflix και άλλες υπηρεσίες streaming media

CONS

Αργή απάντηση από την ομάδα ηλεκτρονικής υποστήριξης

Το Surfshark είναι ένας σχετικός νεοεισερχόμενος στη σκηνή VPN, αλλά έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα με τα ισχυρά βασικά στοιχεία του δικτύου, την ποικιλία των κέντρων δεδομένων και τις αυστηρές πολιτικές καταγραφής.

Από την άποψη του torrenting, ο κύριος λόγος που έχουμε το Surfshark ως κορυφαία επιλογή μας είναι η ασφάλεια. Τα πρωτόκολλα VPN του Surfshark χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση AES στρατιωτικής ποιότητας 256-bit.

Ωστόσο, η εταιρεία πηγαίνει επιπλέον βήμα ενσωμάτωσης μιας ανταλλαγής κλειδιών DHE-RSA 2048-bit και ενός hash ελέγχου ταυτότητας SHA512 για πρόσθετη ασφάλεια (μετάφραση: η καλύτερη δυνατή κρυπτογράφηση και ασφάλεια). Υπάρχει επίσης προστασία DNS και WebRTC διαρροής στην τεχνολογία που τροφοδοτεί αυτό το δίκτυο. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην κριτική μας εδώ.

Συνολικά Surfshark είναι μια μεγάλη επιλογή για τους ανθρώπους που αναζητούν τόσο την ανωνυμία και την ιδιωτικότητα του κάτι σαν Nord VPN χωρίς να πληρώνουν ένα χέρι και ένα πόδι.

ExpressVPN

# 3 Γρήγορες και πολλές διευθύνσεις IP

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ταχύτερες ταχύτητες, απαράμιλλη εξυπηρέτηση πελατών, προηγμένες λειτουργίες, μη καταγραφή, πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής

CONS

Ταχύτερες ταχύτητες, απαράμιλλη εξυπηρέτηση πελατών, προηγμένες λειτουργίες, μη καταγραφή, πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής

Το ExpressVPN έχει μια σταθερή πολιτική χωρίς αρχεία καταγραφής, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια το uTorrent ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα-πελάτη BitTorrent για να μοιραστείτε αρχεία με πλήρη ανωνυμία.

Απλά εγγραφείτε, ακολουθήστε τις βασικές οδηγίες και μέσα σε λίγα λεπτά είστε σε θέση να συνδεθείτε με οποιονδήποτε από τους διακομιστές τους. Από εκεί, μπορείτε να φορτώσετε με ασφάλεια και ασφάλεια το uTorrent και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή τους για να ξεκινήσετε το torrenting. Η λειτουργία Έξυπνης τοποθέτησής τους μπορεί ακόμη και να επιλέξει τη βέλτιστη τοποθεσία για το δίκτυό σας.

Χρησιμοποιούν το υψηλότερο επίπεδο κρυπτογράφησης (AES 256 bit) και σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα βασικά πρωτόκολλα (OpenVPN, L2TP, PPTP και SSTP).

Με το ExpressVPN, εσύ πάρτε όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέραμε νωρίτερα-24/7 ζωντανή υποστήριξη πελατών, ταχύτητες δολοφόνων, διακόπτες σκοτώματος, απεριόριστο εύρος ζώνης και πολλά άλλα.

Buffered VPN

# 4 Έλλειψη ταχύτητας / ασφάλειας

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ειδικές προσφορές, χωρίς αρχεία καταγραφής, διακομιστές υψηλής ταχύτητας, κρυπτογράφηση 256-bit Blowfish, απεριόριστο εύρος ζώνης, 5 ταυτόχρονες συνδέσεις, 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών

CONS

Δεν είναι η φθηνότερη λύση VPN, χωρίς μπλοκάρισμα διαφημίσεων, δεν διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά

Με σταθερές διεθνείς βαθμολογίες δοκιμών ταχύτητας και αξιόπιστο πελάτη, είναι ξεκάθαρο γιατί Το Buffered VPN έχει κερδίσει βραβεία και παρουσιάστηκε στις μεγάλες τεχνολογικές εκδόσεις όπως το Wired Magazine. Είναι μια αξιόπιστη εταιρεία που προφανώς ενδιαφέρεται για τους πελάτες της.

Κάθε χρόνο, αυτή η εταιρία με έδρα τη Βουδαπέστη απονέμει 5,000 δολάρια σε 5 φοιτητές για να καλύψουν την εκπαίδευσή τους στο πανεπιστήμιο. Προσφέρουν υποστήριξη θυγατρικών και ειδική υποστήριξη πελατών.

Σε αντίθεση με ορισμένους από τους ανταγωνιστές τους, δεν θέτουν απολύτως κανέναν περιορισμό στους χρήστες που θέλουν να μοιράζονται αρχεία. Θα έχετε συνολική πρόσβαση torrenting με το λογισμικό τους. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία τους, θα μπορείτε να παρακάμψετε τις κυβερνητικές παρεμβολές και να ξεμπλοκάρετε οποιοδήποτε περιεχόμενο θέλετε να δείτε ή να κατεβάσετε.

Με την κάλυψη της διεύθυνσης IP και την κρυπτογράφηση της διαδικτυακής σας κίνησης, το Buffered VPN σάς προσφέρει όλα όσα θα χρειαστείτε για να ξεμπλοκάρετε τις ιστοσελίδες torrenting και να απολαύσετε το περιεχόμενο που έχετε χάσει για να ελέγξετε.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι ορισμένες τοποθεσίες VPN μοιάζουν σαν να είχαν χαστούκλεινες από κάποιον μικρό αδελφό για ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο. Το Buffered.com δεν μπόρεσε να φανεί καλύτερα. Διαθέτοντας πανό που παίζουν το γεγονός ότι έχουν παρουσιαστεί στο Time, Success και τα προαναφερθέντα Wired, οι σελίδες είναι εύκολο στα μάτια και εύκολο στην πλοήγηση. Η διεπαφή τους είναι επίσης εύκολη στην πλοήγηση.

IPVanish

Ένας άλλος ισχυρός υποψήφιος

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής, στερεά κρυπτογράφηση, πολλοί διακομιστές, επιτρέπεται torrenting, δέχεται το Bitcoin

CONS

Βασισμένο στις ΗΠΑ, όπου η NSA θα μπορούσε να χτυπήσει, λιγότερο από την υποδειγματική υποστήριξη πελατών

Το IPVanish είναι ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους χρήστες. Διαθέτοντας μια ισχυρή σουίτα εργαλείων ασφαλείας, το IPVanish είναι όνειρο του κακοποιού. Όπως και με το ExpressVPN και το NordVPN, το IPVanish παρέχει ιδανική κρυπτογράφηση για κοινή χρήση αρχείων και streaming.

Αυτό το βραβευμένο VPN διατηρεί το απόρρητό σας μέσω του Socks5, ενός χαρακτηριστικού διακομιστή μεσολάβησης που σας επιτρέπει να παραμείνετε ιδιωτικοί με την απόκρυψη της πραγματικής διεύθυνσης IP κατά τη διέλευση της κίνησης P2P μέσω ενός από τους 40.000 διευθύνσεις IP σε έναν από τους πολλούς διακομιστές τους.

Έχουν δύο διακομιστές στη Μελβούρνη και συνολικά 950+ διακομιστές σε 60+ χώρες, καθιστώντας τις μία από τις πιο διαδεδομένες λύσεις VPN στον κόσμο. Προσφέρουν επίσης τρία προσιτά σχέδια.

Ιδιωτικό VPN

Στερεά δρομέας επάνω

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ισχυρό OpenVPN, χωρίς πολιτική καταγραφής, προσιτή τιμολόγηση, εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών, διακομιστές σε 29 χώρες

CONS

Δεν υπάρχει ενσωματωμένη κάλυψη διαρροών DNS

Μια επιλογή φιλική προς τον προϋπολογισμό για τον πιο οικονομικό χρήστη, ο οποίος εξακολουθεί να θέλει να κάνει torrenting δυνατότητες, το Private VPN χρησιμοποιεί συγκεκριμένη κρυπτογραφία για να σας κρατήσει ανώνυμη. Η υπηρεσία τους διαθέτει ένα ενσωματωμένο διακόπτη θανάτου και διατηρούν μια σταθερή πολιτική μη καταγραφής.

Με το Ιδιωτικό VPN, μπορείτε να ξεμπλοκάρετε περιεχόμενο για συγκεκριμένη περιοχή και αποκλεισμένους ιστότοπους. Οι διακομιστές υψηλών ταχυτήτων τους είναι μερικές από τις πιο αξιόπιστες και η ρύθμιση 1 κλικ τους δίνει την κεφαλαλγία από την εγγραφή και την εκκίνηση.

Συμβατό σε όλες τις συσκευές, το Private VPN είναι μια υπηρεσία που θεωρείται καλά για την φιλική εξυπηρέτηση πελατών και τις γρήγορες συνδέσεις.

Δυστυχώς, κάθε τριαντάφυλλο έχει το αγκάθι της και αυτή είναι η έλλειψη προστασίας διαρροής DNS. Αλλά για τον απλό χρήστη, αυτή είναι μια ωραία, φτηνή επιλογή που πιθανώς θα κάνει τη δουλειά.

CyberGhost

2ος δρομέας επάνω

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ιδιωτική, βασισμένη στη Ρουμανία, με καλή εμφάνιση και εύχρηστο λογισμικό, πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις, ζωντανή συνομιλία 24/7, προστασία από διαρροές DNS, διακόπτη kill, δυνατότητα κοινής χρήσης P2P

CONS

Μπερδεμένη τιμολόγηση, κακή φήμη στους πρώην πελάτες

Αυτό το λογισμικό είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και έχει όλα τα κουδούνια και σφυρίχτρες των ακριβότερων λύσεων VPN. Με έδρα τη Ρουμανία, CyberGhost προσφέρει εξαιρετικές ταχύτητες σε κοντινούς διακομιστές και δεν διατηρεί απολύτως κανένα αρχείο καταγραφής χρηστών.

Αποκλείει το πρωτόκολλο Torrent σε όλους τους διακομιστές, ομαλοποιώντας την κυκλοφορία και επιτρέποντας τη χρήση όλων των δικτύων P2P. Το μόνο αμφιλεγόμενο πράγμα για το CyberGhost είναι ότι μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν.

Τα δωρεάν δίκτυα VPN είναι κάτι που οι χρήστες πρέπει να είναι προσεκτικοί, αφού τα περισσότερα ελεύθερα VPN δεν είναι πραγματικά ελεύθερα. Έχουν κακή φήμη για τη συλλογή των δεδομένων σας και την πώλησή τους σε τρίτους για να πληρώσουν για την δωρεάν υπηρεσία τους.

Τούτου λεχθέντος, αφού πραγματοποιήσαμε μια δοκιμή με το CyberGhost, δεν βρήκαμε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι συνέβαινε αυτό και δεν εντοπίστηκαν ούτε διαρροές DNS. Όλα τα πράγματα που εξετάστηκαν, το CyberGhost μοιάζει με α βιώσιμη επιλογή για το χρήστη που έχει περιορισμένο προϋπολογισμό.

Προστατέψτε τον εαυτό σας τώρα

Η ιδιωτικότητά σας έχει σημασία, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για κοινή χρήση αρχείων P2P. Το torrenting μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο. Μπορεί να προκαλέσει νομικά προβλήματα, επιθέσεις από κακόβουλο περιεχόμενο ή κακόβουλο λογισμικό. Μπορεί να οδηγήσει σε διαρροές δεδομένων και κλοπή ευαίσθητων πληροφοριών.

Τα VPN μπορούν να αποτρέψουν όλες αυτές τις απειλές στον κυβερνοχώρο και να σας βοηθήσουν στη διατήρηση της διακριτικής ευχέρειας.

Εάν δεν είστε ακόμα σίγουροι για τη χρήση μιας από αυτές τις υπηρεσίες, λάβετε υπόψη ότι τα VPN σε αυτήν τη λίστα διαθέτουν εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων. Είστε ελεύθεροι να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους και να δείτε αν είναι σωστό για εσάς.

Πώς μπορώ να προστατεύσω τα VPN για Torrenting?

Η κρυπτογράφηση VPN και οι μοναδικές διευθύνσεις IP διασφαλίζουν ότι ο ISP σας (Internet Service Provider) δεν μπορεί να δει τι κάνετε στο διαδίκτυο, αφού όλα τα δεδομένα που μεταδίδονται από τον υπολογιστή σας μέσω του διακομιστή VPN είναι κρυμμένα.

Δεδομένου ότι ένας από τους κύριους λόγους torrenting είναι ένα μεγάλο όχι-δεν είναι λόγω του περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, οι πάροχοι VPN καταλήγουν να πάρουν το flak από τους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων αντί εσάς. Αυτό συμβαίνει επειδή η πραγματική διεύθυνση IP σας δεν είναι εκτεθειμένη.

Σύνδεση με VPN servers που βρίσκονται σε χώρες που δεν λογοκρίνουν ιστοσελίδες για λόγους πνευματικής ιδιοκτησίας, μπορείτε να ξεμπλοκάρετε αποτελεσματικά τις τοποθεσίες torrent και να δείτε ό, τι θέλετε.

Κατανόηση του Νόμου

Ορισμένες χώρες (μεταξύ των οποίων το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ινδία) υποχωρούν όταν πρόκειται για διαδικτυακά αδικήματα σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα, αλλά οι περισσότερες χώρες θεωρούν ότι η πειρατεία είναι αστική και όχι εγκληματική. Ακολουθεί μια λίστα χωρών και των σχετικών νόμων VPN.

Μια από τις πιο διαδεδομένες επιπτώσεις της πειρατείας είναι μια προειδοποιητική επιστολή από τον ISP σας. Εάν χρησιμοποιείτε ένα σωστά ασφαλές VPN, δεν θα αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα καθώς η πραγματική σας διεύθυνση IP δεν θα προβληθεί από κανέναν.

Πώς να βεβαιωθείτε ότι το VPN σας για το Torrenting σας προστατεύει

Εάν θέλετε να μάθετε αν είστε πραγματικά ασφαλείς και ιδιωτικοί, επισκεφτείτε το IPLeak.com. Εάν δεν βλέπετε την πραγματική σας διεύθυνση IP ή την πραγματική σας διεύθυνση IP από εσάς, προστατεύεστε από το VPN.

Για επιπλέον βεβαιότητα, μπορείτε να ελέγξετε εάν το πρόγραμμα-πελάτης BitTorrent σας διαρρέει την πραγματική σας διεύθυνση IP, μεταβαίνοντας προς την ανίχνευση διευθύνσεων Torrent και προσθέτοντας τον μαγνητικό σύνδεσμο στο πρόγραμμα-πελάτη BitTorrent. Αυτό θα παρακολουθεί τη ροή της δραστηριότητάς σας και θα εντοπίζει τυχόν διαρροές.

Πράγματα που πρέπει να εξετάσετε πριν εγγραφείτε με ένα VPN

Όταν πρόκειται για την επιλογή του καλύτερου VPN για torrenting, υπάρχουν πολλά που πρέπει να ξέρετε.

Οι χρήστες αρχείων torrent και P2P χρειάζονται προστασία της ιδιωτικής ζωής, αλλά χρειάζονται επίσης ένα δίκαιο όριο όταν πρόκειται για ανώτατα όρια δεδομένων. Οι αργές ταχύτητες και το αδύναμο εύρος ζώνης θα δημιουργήσουν πρόβλημα για εκείνους που θέλουν να κατεβάσουν ή να μεταφορτώσουν ένα αξιοπρεπές περιεχόμενο.

Με αυτό κατά νου, εδώ είναι μερικοί παράγοντες που πρέπει να εξετάσετε πριν εγκαταστήσετε το VPN για τις ανάγκες σας:

  • Ασφάλεια
  • Πολιτική καταγραφής
  • Bandwitdth Όριο
  • Επιδόσεις δοκιμών ταχύτητας

Το νούμερο ένα υπόψη κατά την αναζήτηση ενός VPN για torrenting είναι η κρυπτογραφία πίσω από το λογισμικό. Η σωστή κρυπτογράφηση είναι αυτό που διαβεβαιώνει τον χρήστη ότι κανένας τρίτος δεν θα μπορεί να κατασκοπεύει τη δραστηριότητά του ή να τα στοχεύει με διαφημίσεις ή ιούς.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN στην αγορά προσφέρουν το πρωτόκολλο OpenVPN, ένα μοντέλο ασφαλείας για ασφαλή μεταφορά σήραγγας. Αυτό διατηρεί τους παρόχους υπηρεσιών Ίντερνετ (Internet Service Providers), ανεξάρτητα από πράγματα όπως η υποχρεωτική διατήρηση δεδομένων. Με αυτόν τον τρόπο, τους εμποδίζετε να συλλέγουν τα προσωπικά σας δεδομένα και τα δεδομένα εκείνων που επικοινωνείτε με το διαδίκτυο.

Οι ιδιωτικές εταιρείες χρησιμοποιούν VPN για αυτό το είδος αόρατης ασφάλειας για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τώρα έχουν διατεθεί στο ευρύ κοινό και υπάρχουν πολλές λύσεις VPN στην αγορά, πολλές από τις οποίες προσφέρουν λογισμικό ασφαλείας με τους δικούς τους αλγόριθμους υπογραφής για συγκεκριμένη κρυπτογράφηση.

ΕΝΑ Η πολιτική καταγραφής των VPN είναι πολύ σημαντική γιατί αυτό είναι που καθορίζει αν η δραστηριότητα στο διαδίκτυο είναι πραγματικά ιδιωτική ή απλά "κάπως, sorta ιδιωτική". Ορισμένα δίκτυα VPN θα σας ενημερώσουν ότι δεν έχουν καμία πολιτική αρχείων καταγραφής, πράγμα που σημαίνει ότι δεν αποθηκεύουν τις συνεδρίες χρήστη, αλλά σε πολλές περιπτώσεις είναι ψευδής αξίωση.

Οι χρήστες στο Reddit και σε άλλα φόρουμ έχουν καλέσει τα VPN, όπως το HideMyAss, για τη συλλογή των δεδομένων τους και την ανταλλαγή αυτών των πληροφοριών με άλλους. Παρόμοιες κατηγορίες έχουν τοποθετηθεί στο Pure VPN, αν και οι ισχυρισμοί αυτοί είναι σε μεγάλο βαθμό αβάσιμοι.

Εκτός από την επιλογή ενός VPN με μια αυστηρή πολιτική χωρίς αρχεία καταγραφής, θα θελήσετε επίσης να αναζητήσετε ένα με αρκετό εύρος ζώνης. Φυσικά, η ταχύτητα του VPN σας δεν είναι αποκλειστικά ευθύνη του VPN που πηγαίνετε, είναι επίσης ευθύνη σας.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN που ισχυρίζεται ότι έχει γρήγορες ταχύτητες και τα βρίσκετε να είναι αργά, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα διακομιστή που είναι πιο κοντά σε εσάς. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το VPN διαθέτει διακομιστές στην περιοχή σας. Χρησιμοποιείτε πάντα το διακομιστή που ταιριάζει στο σκοπό σας.

Ένας άλλος τρόπος για να αυξήσετε την ταχύτητά σας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πρωτόκολλο PPTP. Το PPTP σημαίνει πρωτόκολλο σημειακής σήρασης. Είναι ένα από τα παλαιότερα και απλούστερα πρωτόκολλα και ταχύτερα υπολογιστικά. Έχετε όμως κατά νου ότι εσείς δεν θα αποκτήσουν τη μέγιστη ασφάλεια με ένα πρωτόκολλο PPTP έτσι είναι πραγματικά μια πετάξει μεταξύ της τελικής ασφάλειας και την τελική ταχύτητα.

Η δοκιμή ταχύτητας είναι ένα άλλο θέμα. Το ExpressVPN είναι το αγαπημένο μου VPN λόγω της διαφάνειας και της δέσμευσής τους στους πελάτες τους. Ήταν το πρώτο VPN που εισήγαγε ένα εργαλείο ελέγχου ταχύτητας το οποίο σας δείχνει σε πραγματικό χρόνο τι είδους ταχύτητες επιτυγχάνετε με τη σύνδεση του διακομιστή τους.

Για να βελτιστοποιήσετε πραγματικά την ταχύτητά σας, θα πρέπει να αναβαθμίσετε τη δική σας ταχύτητα σύνδεσης μέσω του δικού σας ISP. Βεβαιωθείτε ότι το κάνετε αυτό πριν χρησιμοποιήσετε το VPN σας. Επίσης, μην χρησιμοποιείτε δωρεάν VPN για torrenting ή streaming. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταχύτητα, διαβάστε τον εξαιρετικό οδηγό μας για να κάνετε το Διαδίκτυο σας γρηγορότερο.

Έτσι, ποια δίκτυα VPN είναι τα καλύτερα για το torrenting το 2018; Ελέγξαμε προσεκτικά όλα τα μεγάλα VPN στην αγορά (και μερικά από τα δευτερεύοντα που θα θέλατε να αποφύγετε με κάθε κόστος) και τα βαθμολόγησα με βάση την ταχύτητα, τα χαρακτηριστικά, την κρυπτογράφηση, το σημείο τιμής, την εξυπηρέτηση πελατών και, σημαντικό, ιδιωτικότητα.

συμπέρασμα

Πιστεύω ότι θα συμφωνήσετε ότι υπάρχουν πολλά οφέλη για τη χρήση ενός VPN.

Με ένα ισχυρό VPN, θα μπορείτε να αποφύγετε τα πάντα, από την προσβολή του Wi-Fi και τις επιθέσεις Honeypot στο Firesheep και το ransomware κατά τη λήψη και τη μεταφόρτωση περιεχομένου ανώνυμα.

Ακόμα κι αν θέλετε απλώς να συνδεθείτε με φίλους ή συγγενείς, τα VPNs έχουν πάρει την πλάτη σας, προστατεύοντας τους κωδικούς πρόσβασης και τις προσωπικές σας συνομιλίες από τα αδιάκριτα μάτια των εταιρειών, των χάκερ και των κρατικών θεσμών.

Τώρα που έχετε δει τις έξι κορυφαίες επιλογές μας, ίσως έχετε κάποιο πρόβλημα να εγκαταστήσετε μόνο μία. Εάν συμβαίνει αυτό, σας συνιστώ να δοκιμάσετε ένα ή δύο για να πάρετε μια αίσθηση για την οποία ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Αν έπρεπε να διαλέξω τα τρία μου κορυφαία, Εγώ'D πάει σίγουρα με NordVPN, Surfshark, και ExpressVPN. Καθένα από αυτά διαθέτει καλές ταχύτητες, αξιόπιστη υποστήριξη, ροκ στερεά κρυπτογράφηση και ειδικές προσφορές για όσους εγγράφονται για πρώτη φορά.

Τα VPN είναι ζωτικής σημασίας πόρος και τώρα έχετε τις γνώσεις που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τις αγορές σας για μια βιώσιμη λύση VPN. Ευτυχισμένη ροή.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me