Avast SecureLine VPN-gjennomgang: En tilstrekkelig, hvis overpriced, VPN

Hvis du liker å bruke mer penger enn nødvendig for den samme tjenesten, har vi VPN-en din her.


Avast skryter mer enn 430 millioner brukere, noe som gjør det mye større enn andre VPN-leverandører. Vår Avast SecureLine VPN-gjennomgang vil hjelpe deg med å finne ut om Avast - et pålitelig navn i sikkerhetsverdenen - lever opp til navnet sitt når det kommer til VPN.

Avast SecureLine VPN er et av en rekke programmer som tilbys av det verdenskjente cybersecurity-selskapet Avast. Avast, med base i Tsjekkoslovakia, har kontorer i en rekke land rundt om i verden, inkludert USA, Tyskland, Kina og Japan.

Siden Avast Secureline VPN bare er et av de mange produktene selskapet tilbyr, hvis du bare vil kjøpe VPN, bør du vite at du kommer til å bli det bombardert med en horde forsøk på å selge opp deg på andre sikkerhetsfunksjoner. Dette har potensial til å være irriterende. Heldigvis er det et alternativ å deaktivere funksjonene som kan selges.

For å se hvorvidt større betyr bedre når det gjelder VPN-tjenesten, les videre.

Oversikt

FeaturesInformation
brukervennlighet: Lett
Loggpolicy: Ingen hogst
Serverstørrelse: 55 servere
Serverdistribusjon: 34 land
Brukerstøtte: Telefon, billetter og kunnskapsbase
torren: Tillatt
streaming: Begrenset
VPN-protokoll og kryptering: OpenVPN, IPSec & IKEv2-protokoller; 256-bit AES-kryptering
Hovedkvarter: Tsjekkisk Republikk
Pris: $ 59.99 / år
Offesiell nettside: https://www.avast.com/
Fordelene med Avast SecureLine VPN:
 • Gode ​​hastighetstestresultater
 • Gratis syv dager lang prøveperiode
 • Lås opp streamingtjenester (sporadisk)
 • Ingen personvernlekkasjer
 • Enkel service å bruke
Ulempene med Avast Secureline VPN:
 • Høyere pris enn gjennomsnittet
 • Ingen VPN for rutere
 • Ingen anonym betaling via Bitcoin
 • Selskapet lagrer noen logger

Registrer deg på Avast SecureLine VPN

Det er relativt enkelt å registrere seg for Avast SecureLine VPN. Du får øyeblikkelig muligheten til å kjøpe produktet eller søke om deres syv dager lange prøveversjon her (lenke til Avast).

avast secureline vpn-registrering

Etter å ha valgt den syv dager lange prøveperioden, blir du ledet til en nedlastingsside. Nedlastingen skal starte umiddelbart. Etter at nedlastingen er fullført, kan du installere programmet på enheten din.

Du blir bedt om å velge språket for installasjonen og godta lisensavtalen for sluttbrukere. Når du registrerer deg for den gratis syv-dagers prøveperioden, er du det ikke obligatorisk å gi et kredittkortnummer eller personlig informasjon. Når du registrerer deg på premiumpakken, vil du bli bedt om å oppgi en betalingsmåte og personlig informasjon.

Du blir ledet til en tilkoblingsskjerm. På skjermen ser du din faktiske IP-adresse og hvorvidt IP-adressen er skjult eller ikke. På bunnen av skjermen vil du se VPN som du er koblet til.

Som standard vil du være koblet til det beste sluttpunktstedet for ytelse. Mer enn sannsynlig kommer dette til å være en server i landet du kobler fra.

Du har muligheten til å endre posisjonen din. Gotham City, USA er det Avast tilbyr som foretrukket alternativ for videostreaming ved bruk av tjenester som Netflix, Hulu og annet USA-basert innhold.

Vi testet tjenesten flere ganger og var i stand til å oppnå uavbrutt tilgang til Netflix amerikansk innhold mens du er utenfor landet. Dette overrasket oss fordi Avast SecureLine VPN i beste fall har en flekkete rekord når det gjelder tilkobling til amerikansk streaminginnhold fra utlandet.

åpen avast securelineAlt i alt, registrering av Avast Secureline VPN er en relativt enkel prosess. Avast SecureLine VPN har alle de grunnleggende funksjonene du forventer av en VPN. Det er enkelt å bruke. Selv om du ikke har noen forkunnskaper om hvordan du bruker et VPN, vil du kunne laste ned appen, installere den på et par minutter og kunne bruke den sikkert ved å følge instruksjonene på skjermen.

Alt er skrevet på en selvforklarende måte, og bruker enkle forståelige begrep. Det tar bare noen få klikk, og du kan surfe på Internett fra en sikret VPN. Vi ble imidlertid overrasket over at det var veldig få alternativer under menyknappen.

Kan du stole på Avast SecureLine VPN?

avast secureline vpn sikkerhetsforseglingJa og nei. Avast selger så mange tjenester og applikasjoner, og det kan være utfordrende å finne retningslinjedetaljene koblet til SecureLine. Imidlertid, hvis du besøker FAQ-delen av deres støtteside, vil du begynne å avdekke noen ledetråder.

Selskapet sier at de ikke logger internettaktivitetene dine, nettstedene du får tilgang til, båndbredde brukt eller pakkedata. På overflaten ser dette bra ut. Når du undersøker FAQ-siden grundig, merker du imidlertid at det finnes ingen detaljer gitt om hva som kan logges av selskapet når du først kobler deg til tjenesten.

For eksempel, mens Avast VPN ikke lagrer tilkoblingslogger, vises de når du kobler til og kobler fra til serveren. De lagrer hvor lang tid du er tilkoblet, og mengden båndbredde du bruker. Avast sier at denne informasjonen bare blir samlet inn til diagnostiske formål og for å forhindre misbruk av VPN-tilkoblinger.

Avast er et selskap med base i Tsjekkoslovakia. Tsjekkia opererer med EUs personvernlovgivning. Som sådan har de et sterkt incentiv for å holde brukerens personvernregler. Selskapet er stort nok til å ha råd til høydrevne advokater, og det er derfor usannsynlig at de lett vil gi fra seg kundeinformasjon.

Det er forvirrende at det finnes potensiell adware i VPN-klientens installasjonsfiler. Så snart du installerer filen og den begynner å kjøres på datamaskinen din, kan Avast begynne å samle inn data for å målrette deg mot annonser.

Totalt sett er Avast et selskap som er opptatt av sikkerhet. Imidlertid er det noen virkelige bekymringer for personvern og logging som foregår i bakgrunnen.

Hvor ligger Avast SecureLine VPN-servere?

Avast SecureLine VPN har 41 serverplasseringer i 33 land jorden rundt. De økte antall tilgjengelige serveralternativer i januar 2019. Landene som Avast SecureLine VPN for tiden har servere i inkluderer:

 1. servernettvektorbildeØsterrike (Wien)
 2. Belgia (Brussel)
 3. Danmark (København)
 4. Ungarn (Budapest)
 5. Sør-Korea (Seoul)
 6. Luxembourg (Luxembourg)
 7. Malaysia (Johor Bahru)
 8. New Zealand (Auckland)
 9. Sveits (Zürich)
 10. Portugal (Leiria)
 11. Israel (Petah Tikva)
 12. Norge (Oslo)
 13. Berlin, Tyskland)
 14. Barcelona, ​​Spania)
 15. Glasgow, Storbritannia
 16. Phoenix, AZ (USA)
 17. Los Angeles, CA (USA)
 18. Washington D.C. (USA)
 19. Jacksonville, FL (USA)
 20. Atlanta, GA (USA)
 21. Honolulu, HI (USA)
 22. Boston, MA (USA)
 23. Las Vegas, NV (USA)

Avast SecureLine VPN-sikkerhet og kryptering

Avast SecureLine VPN bruker AES 256-kryptering. De tilbyr to protokoller, OpenVPN på UDP og IPSec. Dette er en kryptering av militær karakter. 256-bits kryptering er den beste som tilbys i bransjen akkurat nå. Denne formen for kryptering anses å være tilnærmet brute force proof. Det brukes av en rekke offentlige etater så vel som sikkerhetsfolk over hele verden.

Avast SecureLine VPN tilbyr DNS lekkasjebeskyttelse. En DNS-lekkasje kan føre til at IP-en din blir avslørt uten at du vet at det skjedde.

Avast SecureLine VPN kommer med en kill switch. I tilfelle VPN din mister forbindelsen, blir ikke IP-adressen din utsatt. Hvis det er et tilkoblingsproblem med VPN, slås Internett-tilkoblingen din automatisk av.

Fartstest

Avast snakker om hvor raskt VPN-tjenestene deres er på hjemmesiden deres. En rekke tester beviser at Avast har en rask VPN-tjeneste. Det ble kjørt en hastighetstest på tjenesten mellom USA og Nederland for å se hvor bra tjenesten fungerer. Resultatene var følgende:

US Server

avast secureline vpn hastighet oss server testresultat

 • Ping: 113 ms
 • Last opp: 13,67 MB per sekund
 • Last ned: 67,94 MB per sekund
Netherlands Server

avast secureline vpn nederlands serverhastighetstestresultat

 • Ping: 34 ms
 • Last opp: 39,44 MB per sekund
 • Last ned: 65,97 MB per sekund

Dette er definitivt imponerende hastighetstester, spesielt sammenlignet med andre VPN-er.

Multi-plattform ytelse

Avast SecureLine VPN jobber med en rekke operativsystemer og plattformer. Disse inkluderer Windows XP gjennom Windows 10.11.x. IOS, Mac OS og Android støttes også. Dessverre tilbyr ikke denne VPN ruteren støtte.

avast secureline vpn flere enheter

Med en enkelt konto kan du installere programvare på fem enheter samtidig. Til å begynne med høres dette bra ut. Ulempen er at du for basisprisen ikke kan bruke den samme kontoen for forskjellige enheter, bare for enheter av samme type. Hvis du for eksempel kjøper Avast SecureLine VPN til PC-en din, kan du ikke bruke den på dine mobile enheter også.

Det er muligheten til å betale for Avast SecureLine VPN-flerenhetstjenesten. Dette dyrere alternativet lar deg bruke VPN på forskjellige plattformer.

Lar Avast SecureLine VPN tillate Torrenting?

Ja det gjør det. Avast SecureLine VPN tillater strømning gjennom datasentrene. Noe du vil legge merke til med liten skrift, er at torrenter er tillatt med denne VPN-en bare når du bruker Avast-datacenters. Det er bare ni av disse som dekker hele USA, Europa, Storbritannia og Sør-Amerika.

Support og kundeservice

Avast SecureLine VPN tilbyr gjennomsnittlig kundesupport. Den store ulempen er at de ikke tilby et live chat-alternativ. Du kan finne nyttig informasjon på forumet deres og i supportdelen på nettstedet deres. Informasjon er tilgjengelig både for nybegynnere og avanserte brukere.

Vi fant ut at du til tider trenger å grave deg rundt for å finne svarene, men søkefeltet gjør det litt enklere. I tillegg til informasjonen på hjemmesiden deres, har du tilgang til deres telefonsupport 24 timer i sju dager i uken.

De tilbyr også et billettsystem. Når du har sendt e-posten til deres tekniske support eller faktureringssupport, vil du få en øyeblikkelig bekreftelse. De fleste billettene blir svart på innen 24 timer.

Prisalternativer

Avast SecureLine VPN har forskjellige abonnementsalternativer, avhengig av enheten du bruker. Abonnement selges på årsbasis. Prisen på abonnementet endres basert på antall enheter du vil sikre deg. For eksempel vil Avast SecureLine VPN for en PC i ett år koste 59,99 dollar. For tre, PCer, går prisen opp til $ 69,99. Prisen for fem PCer er 79,99 dollar, og 10 PCer vil gi deg 99,99 dollar årlig.

avast secureline vpn priser 2

Husk at hvis du kjøper beskyttelse for en PC, kan du bare bruke den på PC-er. Det kan ikke brukes på Mac-enheter eller på mobile enheter. Det samme er tilfelle med andre versjoner av programmet. Hvis du kjøper et Mac-abonnement, kan det ikke brukes på din PC. Hvis du kjøper et abonnement på din mobile enhet, kan det ikke brukes på skrivebordet ditt.

avast sikkerhetsbetaling

Unntaket fra denne regelen er abonnementet på flere enheter. Den dekker fem enheter uavhengig av type. Det kostet 79,99 dollar. Det er ikke noe alternativ å øke eller redusere antall enheter som støttes. Men du kan øke antall år abonnementet ditt vil vare. Det tre årige abonnementet vil koste deg $ 219,99.

Betalingsmuligheter er begrenset til Visa, MasterCard, Discover, American Express eller PayPal. Det er ikke noe alternativ å betale med Bitcoin eller noen annen form for anonym betaling.

Anbefaler vi Avast SecureLine?

Etter å ha sett på en rekke faktorer, gjør vi det anbefaler ikke Avast SecureLine. Selv om det har raske hastigheter, det er enkelt å bruke og har kryptering av militær karakter, er det en rekke ting om produktet som bekymrer oss.

Avast er et stort selskap som tilbyr gode antivirusløsninger. VPN-en er imidlertid problematisk og full av personvern- og sikkerhetsproblemer. En viktig ulempe for oss er det faktum at VPN ikke konsekvent jobber med strømmetjenester som Netflix. Vi forstår at strømming over et VPN ikke er grunnen til at alle kjøper en VPN. Imidlertid er det mange mennesker som kjøper en VPN spesielt for det formålet.

Vi var veldig skuffet over mangelen på ruterstøtte. Vi føler at en del av grunnen til at det ikke er ruterstøtte, er fordi Avast ønsker å kunne belaste deg mer for å bruke VPN på en rekke produkter.

Apropos priser, for hva du får, Avast SecureLine VPN er veldig dyrt. Det er en rekke billigere VPN-er som tilbyr forbedret tilpasning, forbedret personvern og bedre sikkerhet og lar deg koble flere enheter til VPN samtidig, som NordVPN og Surfshark.

Noe annet som bekymrer oss er det faktum at selskapet er i Tsjekkia. Tsjekkia er vennlig med andre land som ikke tar Internett-personvern så alvorlig som noen ønsker. Dette betyr at det er en risiko at informasjonen din kan gis til offentlige etater uten din viten eller samtykke.

Vi er forstyrret av det faktum at det er potensielle adware som lurer bak kulissene, og ønsker å legge til filer og samle dine personlige data. For personvern er dette et nei-nei.

Vi sier ikke at dette er en dårlig VPN. Det fungerer med torrenter, og forbindelsen er så godt som lekkasjefri. Men det er en rekke tjenester som tilbyr de samme funksjonene og mer for en brøkdel av det du vil betale med Avast SecureLine VPN. Avast er ikke et forferdelig valg, men det er langt fra det beste.

Vi gir det tre av fem stjerner.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me