Dashlane Review – Et essensielt for personvern og sikkerhet

Du vet hvordan noen ganger et selskap gjør en ting veldig bra og så prøver de å gjøre noe annet, og det er slags … meh? Hallo Dashlane.

Ødelegger passordstress livet ditt? Hvor mange har du?

Hvis du er som folk flest, har du passord for omtrent alle nettsteder du besøker. Kredittkortselskaper, banker, e-posttjenester og sosiale mediekontoer krever at du har passord, og det kan være bare begynnelsen.

Når du logger deg på et nettsted for å se på investeringene dine, må du bruke et passord. Hvis du vil bestille et par sko på nettet, trenger du et passord. Hva om du vil ha tilgang til en verktøyregning og betale den på nettet? Gjett hva du trenger?

Hvis du virkelig er opptatt av sikkerhet, vet du at det er viktig å ha et annet, sammensatt passord for hver eneste av disse nettstedene. Faktisk stiller mange nettsteder stadig strengere krav til passord. Mange av dem må nå være en minimum åtte eller 12 tegn, som kombinerer store bokstaver, små bokstaver, tall og spesialtegn.

Å huske dem alle er praktisk talt umulig, og det er ikke nødvendigvis lurt å be datamaskinen eller Internett-leverandøren om å huske dem alle. Hvis systemet ditt blir hacket, er alle passordene utrolig sårbare.

Det er her en tjeneste som Dashlane blir uvurderlig. Dashlane er en passordbehandler. Den holder ikke bare oversikt over hvert passord for flere titalls nettsteder og kontoer, men det kan også gjøre det mulig å raskt og enkelt endre alle passordene dine samtidig.

Mer enn det gir Dashlane en viss mengde sikker datalagring og beskyttelse mot identitetstyveri. Det tilbyr også en VPN-tjeneste. Imidlertid er denne funksjonen sterkt begrenset, og anses generelt ikke som en god grunn til å velge denne tjenesten.

Les videre for å avsløre hvorfor.

Contents

Lowdown på Dashlane

“Allsidig” og “kraftig” er blant begrepene som oftest tilskrives Dashlanes tjenester. Når du har Dashlane, kan det hjelpe deg å fylle ut slitsomme online-skjemaer, og du kan være trygg på at systemet er i stand til å lagre praktisk talt alle slags data.

dashlane sikkerhetsgrensesnitt

Det som virkelig skiller Dashlane fra konkurransen, er dens evne til å endre alle passordene dine med bare ett klikk. Tidsbesparelsen som følger med denne funksjonen er intet mindre enn fenomenal.

Brukere av Dashlane drar også fordel av et vennlig grensesnitt som er ekstremt enkelt å bruke. Det betyr heller knapt om du bruker skrivebords- eller mobilversjonen av nettstedet. Begge er lydhøre, og det er virkelig liten forskjell mellom de to.

Uten tvil er det dyrere enn konkurransen. Imidlertid vil mange brukere oppleve at kostnadene er verdt det basert på funksjonene i tjenesten.

Hvor mye koster Dashlane?

Denne passordbehandleren trenger ikke å være dyr. Et nivå på tjenesten som lagrer 50 passord er tilgjengelig gratis. Dette inkluderer bruk av tjenesten på en enhet og nyttige sikkerhetsvarsler. Videre mottar medlemmer med denne planen betalingsautofyll og øyeblikkelig utfylling av skjema.

  TunnelBear VPN Review - Serious Macking in Speed ​​& Security

prissettingsbord for dashlane

Premiummedlemskapet koster $ 4,99 per måned, og det faktureres årlig. Med denne planen er det mulig å administrere et ubegrenset antall passord på et ubegrenset antall enheter. Denne planen inkluderer videre automatisk synkronisering på alle enheter når passord og data blir oppdatert. Autofyllfunksjoner for skjemaer og betalingsinfo er inkludert, som det er mørkt nettovervåking. Lagring for sensitive filer leveres også med dette programmet. En annen attraktiv funksjon er VPN som gir en sikker og privat forbindelse på ethvert WiFi-nettverk.

Med et premium pluss-medlemskap får kundene alle funksjonene som følger med premium-planen i tillegg til kredittovervåking og identitetstyveriforsikring på opptil en million dollar. Dette programmet faktureres årlig til en pris av $ 9.99 per måned.

Dashlanes VPN-tjeneste

Hvis du allerede har en VPN-tjeneste, er det ikke nødvendigvis fornuftig å velge Dashlanes premium- eller premium pluss-kontoer. Når VPN-leverandører går, er Dashlanes tjenester absolutt blant de dyrere i markedet.

setup klikk her-knappenI tillegg er dette noen ganske grunnleggende VPN-tjenester. Hvis du er ute og vil bruke et lokalt WiFi-nettverk, kan du velge VPN-elementet fra Dashlane-menyen. Du velger “oppsett”, som tar deg gjennom en kort prosess. Få alternativer er tilgjengelige.

I motsetning til andre VPN-leverandører, kan du for eksempel ikke velge hvilken server du bruker mens du surfer. Dashlane velger automatisk den nærmeste tilgjengelige serveren. Dette kan eller ikke være til hjelp for deg, avhengig av grunnene til at du bruker et VPN.

I hovedsak betyr dette at denne VPN-tjenesten ikke gjør det mulig for deg å forfalse plasseringen din. Hvis dette er en hovedårsak til å stole på et VPN, vil en annen tjeneste være bedre tilpasset dine behov.

For flere VPN-anmeldelser, sjekk guiden vår til de beste VPN-ene for Australia.

Bruk av VPN på ubegrensede enheter

dashlane multidevice syncDen gode nyheten er at du kan bruk Dashlanes VPN på hvilken som helst enhet som du har installert selskapets tjenester på. Med muligheten til å installere Dashlane på et ubegrenset antall enheter, betyr dette at du potensielt kan ha en rudimentær VPN på alle enheter du kan bruke til surfing på nettet.

Annet enn fordelen ved å kunne bruke VPN på flere enheter, er dette en ganske bare bein-tjeneste. Det er ingen mulighet til å konfigurere VPN-protokollen. I tillegg er det ingen drepebryter. Hvis tilkoblingen din til VPN blir forstyrret eller på annen måte blir uventet utilgjengelig, avsluttes nettlesingsøkten ikke automatisk. Dette kan være et stort problem fordi statusen til tilkoblingen ikke vises med mindre eller før du klikker på VPN-menyen.

Dashlane-kompatibilitet

Internet Explorer, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome og Apple Safari er alle kompatible med Dashlane. Systemkrav inkluderer Windows 7, Android 4.0, Mac OS X 10.11 El Capitan og iOS 10.

Komme i gang med Dashlane

De fleste brukere laster bare ned Dashlane-appen fra selskapets nettsted. Dette er usedvanlig enkelt å gjøre, ettersom de aktuelle utvidelsene automatisk blir installert i alle tilgjengelige nettlesere på enheten som har kompatibilitet med programvaren. En e-postadresse og hovedpassord er alt som kreves for å fullføre installasjonsprosessen.

  TunnelBear VPN Review - Serious Macking in Speed ​​& Security

dashlane konfigurerer hovedpassordDet er ekstremt viktig at du husker dette hovedpassordet. Hvis du glemmer det, er det ikke mulig å gjenopprette det. Dette betyr at du må starte prosessen på nytt fra begynnelsen. Selvfølgelig anbefaler Dashlane at du velger et hovedpassord som inneholder minst åtte tegn, så valgte med omhu.

Hvis brukere allerede har brukt en slags passordboks på datamaskinen sin, kan det være mulig for Dashlane å importere disse dataene automatisk. Av denne grunn kan det være verdifullt og effektivt å bruke datamaskinen din i stedet for en mobilenhet for første kontooppsett. Hvis du vil installere Dashlane på flere enheter, vil Dashlane sende deg en e-post med en unik sikkerhetskode for hver enhet.

Bruke Dashlane på datamaskinen

Du får tilgang til Dashlane via en frittstående app, ved å logge inn på selskapets nettsted eller ved å bruke en nettleserutvidelse. De fleste funksjonene, og sannsynligvis den beste brukeropplevelsen, er tilgjengelige gjennom appen.

dashlane på skrivebordet

Grensesnittet i appen er intuitivt og ganske enkelt å bruke. Den har ni primære seksjoner som kan vises på venstre side av skjermen. Til høyre kan brukere se sine personopplysninger i enten rutenett eller listeformat. Ikoner for forskjellige nettsteder er inkludert i dataene, noe som gjør det lettere for brukerne å finne det de leter etter.

Password Changer er funksjonen som hovedsakelig gjør Dashlane til en verdig tjeneste. Med det kan du potensielt endre alle registrerte passord med bare ett klikk. For øyeblikket er det omtrent 500 nettsteder som er registrert for denne tjenesten. Det er sannsynlig at de fleste nettstedene du har passord for, er blant disse 500.

Hvor gode er passordene dine?

sterk-passordEt sikkerhetspanel gjør det enkelt for brukere å gjøre det se på et øyeblikk hvor sunn deres status er. Hvis du har passord som ikke er på nivå, det vil si at de er svake, gamle, gjenbrukte eller kompromitterte, vil systemet gi deg beskjed. Bruk sikkerhetspanelet i forbindelse med passordskifter for å holde sikkerheten din oppdatert på nettet.

Holde datasikkerhet

Også på Dashlane-appen vil brukerne finne en funksjon som heter Secure Notes. Dette er stedet hvor kundene kan lagre all slags tekst. De fleste bruker det til programvarelisenser og bankinformasjon, selv om andre typer bruk er mulig.

Appen har også en Wallet-seksjon. Dette har alle slags nyttige funksjoner som gjør det enkelt å fylle ut skjemaer på nettet med et minimum av oppstyr og krefter. Dette er en spesielt attraktiv funksjon for personer som er utsatt for skrivefeil.dashlane lommebok

Lommebokdelen er delt inn i fire seksjoner. Kvitteringer, identifikasjon, betaling og personlig informasjon kan alle fylles ut av kunden. Disse er ganske greie, men som er typiske med Dashlane, grensesnittet er ganske imponerende.

  TunnelBear VPN Review - Serious Macking in Speed ​​& Security

En amerikansk bruker som oppgir personnummer, for eksempel, vil se at grensesnittet ser ut som et personnummerkort. Tilsvarende vil et passnummer bli lagt inn til et grensesnitt som ser ut som et pass. Det hele gjør en hverdagslig trening litt mer interessant og morsom.

Deling med Dashlane

Dashlanes app gjør det også mulig for brukere å dele passordene sine med andre Dashlane-kunder. Dette er en helt sikker prosess som lar kundene beholde kontrollen over informasjonen deres. De kan bare dele passordet, eller de kan gi tilgang til å redigere, dele og se alle tilgjengelige data.

Dashlanes Zero Knowledge Architecture

Anonymitet og personvern blir stadig viktigere i den virtuelle verdenen. Følgelig er folk som bruker VPN-er for å surfe på nettet ekstremt interessert i selskaper som ikke har noen loggføringspolitikk.

mekanismer for autentisering av dashlaneDashlane bruker AES-256-kryptering for å sikre din sikkerhet og anonymitet. Dette gjelder på selskapets servere og på enhetene programvaren er installert på. Som nevnt tidligere, hvert kundes hovedpassord er den eneste nøkkelen til kontoen sin. Dette passordet er ikke lagret på Dashlane i noen kapasitet. Dette betyr at ikke bare Dashlane ikke har tilgang til kontoen din, men heller ikke potensielle identitetstyver.

Dashlane bruker også tofaktorautentisering. Dette kan bare aktiveres når du bruker skrivebordsversjonen av appen. På utvalgte nyere iOS- og Android-enheter kan det også være mulig å bruke biometriske pålogginger med Dashlane.

Bør jeg bruke Dashlane som min primære VPN?

Dashlane tilbyr betydelig verdi som et passordhåndteringssystem. Det er ekstremt sikkert, og det er unektelig nyttig når brukerne må forsikre seg om at passordene deres er sterke, eller når det er nødvendig å oppdatere mange passord samtidig..

Imidlertid, hvis du ikke har en VPN-leverandør og du vurderer å kjøpe en Dashlane-premie eller premium pluss-plan, hovedsakelig fordi den gir deg en VPN, dette er ikke det beste valget.

Dashlanes VPN er i beste fall en spinkel protokoll. Du har ikke noe servervalg, noe som gjør det umulig å forfalse plasseringen din. Forbindelsen din kunne avbrytes når som helst, og du ville ikke vite om den før du gikk og lete etter om forbindelsen din fortsatt var sikker eller ikke.

dashlane-logo

Mange andre VPN-leverandører tilbyr langt mer robuste tjenester som har langt flere valg og raskere hastigheter for å laste opp og laste ned data. Dette er mulig fordi disse selskapene har hundrevis, om ikke tusenvis, av servere til disposisjon (tenk NordVPN).

Dessuten ligger disse serverne på utrolig forskjellige steder, og brukerne har muligheten til å velge hvilken server de kobler til. Dashlane tilbyr vanligvis ikke disse tjenestene.

Dette er fordi Dashlane først og fremst er rettet mot passordsikkerhet og styring. Se andre steder etter VPN-tjenester.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me