Et ærlig blikk på ren VPN – Les FØR du kjøper

Har du noen gang lagt merke til at et selskap som har eksistert veldig lenge ikke nødvendigvis er det beste, men bare ... gamle? Dudes, les din egen personvernpolicy.

PureVPN ble grunnlagt i 2006 og er en av eldre tjenesteleverandører på markedet. Som vi ser med denne gjennomgangen, betyr ikke det nødvendigvis at selskapets tjenester er de beste.

Selv om det er leverandører som ikke vurderer så godt som PureVPN, er ditt personvern og anonymitet på nettet ikke ting som bør utsettes for å bli utsatt ved å bruke en VPN som bare "kanskje" er god nok. I stedet er det lurt å gå med en topprangert VPN som du kan stole på, ikke vil gi deg beskjed når det er viktig å beskytte deg selv.

Les videre for å finne ut mer.

PureVPN Oversikt

FeaturesInformation
brukervennlighet: Lett å bruke
Loggpolicy: Tvilsom loggføringspolicy
Serverstørrelse: 2000 ++ servere
Serverdistribusjon: 180 land
Brukerstøtte: Chat-støtte
torren: Tillatt
streaming: Veldig begrenset
VPN-protokoll og kryptering: OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec, SSTP og PPTP; AES 256-bit kryptering
Hovedkvarter: Hong Kong
Pris: $ 3.33 / måned
Offesiell nettside: https://www.purevpn.com/

Hva er en VPN?

Hvis du surfer på Internett uten VPN, er du det ubeskyttet fra alle slags dårlige skuespillere. Du kan støte på skadelig programvare og virus, ødelegge og forårsake at du mister data. Du kan også gi tilgang til sensitiv, privat informasjon til hackere, identitetstyver og andre.

hva er en vpn

Å surfe på nettet med en VPN betyr at alle når du er online data sendes gjennom kryptering til en sikker server som eies og administreres av VPN-leverandøren din. Dette betyr at alle cyberskurker ikke vil kunne følge bevegelsene dine uansett hvor du streifer rundt på nettet.

Å bruke en VPN kan også ha andre fordeler. For eksempel kan det gi deg tilgang til nettsteder som ellers ville være begrenset eller ansett som utrygg. Aktivister bruker VPN-er for å komme seg rundt sensurer fra myndighetene, og noen får se på regionlåst innhold takket være en robust VPN.

Rene VPN-serverplasseringer

Da PureVPN begynte å operere i 2006, hadde de bare to servere. Med mer enn et tiår bak seg, annonserer de nå at de har mer enn 2000 servere som finnes i mer enn 140 land.

purevpn-serverplasseringer

VPN-serverplasseringene deres inkluderer Nord-, Sentral- og Sør-Amerika sammen med Afrika, Asia, Europa og Oseania. Dette er en ganske imponerende oppslag, som er et merke i PureVPNs favør. Det er imidlertid lurt å merke seg at de er det med hovedkontor i Hong Kong. Takket være den økende styrken av Kinas innflytelse i regionen, er dette ikke nødvendigvis det mest fordelaktige stedet for hjemmekontoret til en online personvernleverandør.

Kinas retningslinjer på nettet er notorisk drakoniske, og det er grunnen til at mange av innbyggerne ikke tør å gå online uten fordel av en VPN. Landets regjering søker å legge økende begrensninger for VPN-leverandører og forby de leverandører som ikke overholder dette. Hong Kong har en spesiell juridisk status som gir den autonomi fra mange av Kinas mer undertrykkende lover, men det er en grumsete situasjon som kan påvirke personvernet til PureVPNs kunder på et tidspunkt.

Når det er sagt, er det også verdt å påpeke at PureVPN ikke nødvendigvis har fysiske servere på hvert av disse 140 stedene. I mange tilfeller bruker selskapet i stedet virtuelle servere. Disse serverne er definert av programvare. I hovedsak kan en enkelt fysisk server huse flere virtuelle servere, noe som gjør at de ser ut til å være plassert på forskjellige steder. Brukere som vil være sikre på hvor dataene deres blir rutet, kanskje ikke liker denne funksjonen.

Priser

PureVPN gjør det ikke tilby en gratis prøveperiode av produktet, men du kan dra nytte av en 31-dagers, 100 prosent pengene-tilbake-garanti hvis du betaler for tjenesten og finner ut at den ikke er opp til.

Et ærlig blikk på ren VPN - Les FØR du kjøper

En grunnleggende PureVPN-konto fra måned til måned koster omtrent $ 10,95 per måned. Et års abonnement kan være på under 50 dollar. Selskapet kjører hyppige spesialiteter der du kan få rabattert pris på to-, tre- eller til og med femårsplaner.

Tilleggstjenester er tilgjengelig for ekstra avgifter. Disse tjenestene kan omfatte en brannmur, en dedikert IP-adresse og DDoS-beskyttelse. De fleste av disse tilleggene løper ekstra to til tre dollar per måned, noe som kan øke kostnadene dine betydelig.

Funksjoner

PureVPN tilbyr noen ganske anstendige funksjoner som kompatibilitet med nesten alle enheter og muligheten til å jobbe med alle slags rutere, strømmetjenester og smarte TV-apparater. Den tilbyr ikke en egen TOR, så det må være et ekstra kjøp hvis du vil ha en ekstra beskyttelse.

purevpn funksjoner

Dette er likevel ønskelige funksjoner - når de er i drift. Den dårlige nyheten for PureVPN er det mange av funksjonene deres er ikke så pålitelige. For noen funksjoner, for eksempel drepe-bryteren, er det ikke bra nok å jobbe "mesteparten av tiden". Sofistikerte brukere bør kreve mer pålitelighet.

Skuffende hastighet

Et annet område der PureVPN overlater mye å være ønsket er hastigheten. Å bruke hvilken som helst VPN er bundet til å spille litt ødeleggelse med hastighet, men skilpaddelignende hastighet som PureVPN opererer med er nok til at du får lyst til å rive ut håret ditt. Testinger avslørte at PureVPNs raskeste servere beveget seg med bare 35 av 100 Mbps.

rent resultat testresultat

Det er ikke et lynraskt tidspunkt, så hvis du forventer at nettlesingen din skal bevege seg med hastighet og effektivitet, kan det hende at PureVPN ikke er det riktige valget for deg.

Innloggingspolicy

Folk bruker VPN-er fordi de ønsker personvern og anonymitet når de er online. Følgelig er det fornuftig at noen som bruker VPN ikke ville være opptatt av å få VPN-selskapet til å registrere trafikken sin.

PureVPN har hevdet at de ikke har logger over kundenes aktivitet på mange år. Inntil nylig tror de fleste at de skjuler noe med det fine utskriften. Nå som de er revidert av det uavhengige amerikanske revisjonsselskapet, Altius IT, kan vi si det med absolutt sikkerhet PureVPN oppbevarer ikke noen type logger som (inkludert myndighetene) kan spores tilbake til en bruker.

Kundeservice

PureVPN gjør det ikke har det beste rykte for kundeservice, enten. Mange brukere bemerket på nettet om å ha problemer med tjenesten bare for å bli løst av kundeserviceavdelingen, noe som førte til mye frustrasjon.

purevpn støtteplattform

Konklusjon

Resultatet er at mens PureVPN annonserer noen anstendige funksjoner til en konkurransedyktig pris, leverer den ikke alltid som lovet. Med lav hastighet, dårlig kundeservice og upålitelig ytelse, er det fornuftig å gjøre se etter den beste VPN andre steder.

Hvis du fremdeles ser deg rundt, har vi laget en liste over de beste VPN-tjenestene 2020 har å tilby. Vi har gjort forskningen for deg, alt du trenger å gjøre nå er å se på creme de la creme av alle VPN-tjenester.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me